ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפשים בדחיפות מחשב נייד עבור עובד זר שמחשבו הישן התקלקל. עדיף קטן, עד היום היה לו מסך 13" ואפשר גם קצת פחות אם זה מוזיל. מספיק מחשב הכי פשוט שיש שיוכל לסחוב גלישה באינטרנט, youtube ושיחות וידאו בסקייפ. שיגיע מותקן עם ווינדוס. אפשרי חדש או מחודש אבל שתהיה אמינות ואחריות לפחות לשנה. הכי חשוב שיהיה זול... המון תודה למי שיכול לסייע!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד (או netbook) ללימודים.. אני מסתבכת איזה חברה לקנות ואיזה גודל וכו'.. בבקשה תמליצו לי על מחשב עם מסך בערך 14 אינץ' נראלי..שיהיה מהיר, קליל, בסביבות 2000-3000 ש"ח. תודה רבה!! מוריה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים לעבודה מול האינטרנט עם תוכנות דיי כבדות , חשוב זכרון 4G מעבד חזק נפח גדול המחשב צריך להתחבר ל3-4 מסכים ולהקרין מידע שונה על כל אחד ואחד. http://www.matrox.com/graphics/en/dispatch/home.php זה דוגמא לחיבור , אלא אם כן יש משהו אחר הצעות יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
במסגרת עבודתי ביקשו ממני לרכוש 3 מחשבים ניידים. הצרכים הם די בסיסיים. אינטרנט ואופיס, קצת אוטוקד וקריאת תכניות בנייה. התקציב סך הכל יפה ועומד על סביבות 5-7 למחשב. חשוב שיהיה מחשב חזק ואמין ונוח לשימוש. הומלץ לי על מחשב מסדרת asuspro דגם bu401lg או על dell latidute או על lenovo yoga. אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לסדרה הזו של Asus, ובנוגע לdell אם יש לכם חלופות טובות יותר בשבילי אני פתוח להצעות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קניתי אתמול נייד HP , היום פירמטטי את המחשב עם מערכת הפעלה שלי , לצערי אין זיהויי לכרטיס רשת +כרטיס מסך (ATI5650) , ניסתי מבוט להחזיר את הRECOVERY של היצרן , אין לי אפשרות כזו יותר, זה ניכנס ישר למערכת הפעלה שלי , האם בKSP הם יעזרו לי להציל את זה ?, מבקש את עזרתכם בבקשה. רוני
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, כמה בבקשה המחשב שווה בארץ? מחשב חדש ללא נגיעת יד אדם. מחשב נייד חדש מבית Dell דגם inspiron 15R מעבד מאיץ גרפי במיוחד לעיצוב גרפי ומשחקים (הכי חזק בשוק כיום) מסוג Radeon 7730M 2GB מעבד מסוג Intel i7-3612QM 3.1Ghz מסך 15.6" Full HD עם תאורה אחורית LED תומך ריזולוציה 1920x1080 כרטיס רשת מהיר במיוחד עם Bluetooth & WIDI הארד דיסק 750GB במהירות מדהימה של 7200RPM זיכרון פנימי ע-נ-ק-י בנפח 16GB DDR3 במהירות 1600MHz כרטיס קול Waves MaxxAudio 4.0 studio-quality sound suite + Skullcandy Speakers (2x 2W) סוללת 6-תאים 90W מצלמה Native HD 1.0 MP webcam with digital microphone כרטיס רשתWi-Fi Bluetooth Intel® Centrino® Wireless-N 2230 + BT 4.0 Ethernet 10/100/1000 4 יציאות USB 3…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב חדש עם המאפיינים הבאים: מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות מקצועית (כתחביב, לא כמקור פרנסה) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, lightroom באופן תדיר. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט ב…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב כולל הכל מקלדת עכבר מסך במחיר הכי זול שאפשר. אני לא מצפה שזה יהיה טוב מדי, השימוש היחידי כרגע זה אינטרנט ואופיס. אני רוצה שהוא יהיה אמין ויוכל להריץ וינדואוס 7.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לאבא שלי יש לפטופ שמיועד בעיקר לאימיילים/אופיס ACER ASPIRE E15 ES1-512 INTEL QUAD CORE N3540 PENTIUM 4GB RAM אני בארהב והמחירים כאן ברצפה אני רוצה לקנות כרטיס ראם של 8GB של קינגסטון (בדקתי שהוא מתאים) בנוסף לראם אני רוצה לקנות SSD של SANDISK/PNY של 128גיגה ביחד ייצא לי בסביבות ה200 שח רציתי לדעת אם זה ישפר את חווית המשתמש שלו, והכל ירוץ לו יותר חלק. (פתיחת מסמכים של אופיס וכו) מה דעתכם? אל תתייחסו לזה ש"חבל על הכסף זה מחשב לא טוב" אני רוצה לדעת נטו אם זה ישפר את החוויה היומיומית שלו. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה בבקשה שתרכיבו לי מפרט טוב עד 5K בלי שום חריגות בבקשה... המפרט מיועד למשחקים, ויכלול כל הציוד ההיקפי... מסך LCD 17 איכותי+רמקולים+מקלדת וכו'
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עד 4,000 שח בעיקר למטרות לימודים, פוטושופ מוליטדמיה ותוכנות סטייל mathlab ועוד * גודל המסך - 15 לפחות * רזולוציית המסך - FHD * Bluetooth - כלול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD בלבד, 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לנובו * דרישות מיוחדות - מעבד סקייליין כרגע זה המחשב שמצאתי בהתחשב במה שאני מחפש https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18266 האם למישהו יש משהו אחר להציע יותר טוב או יותר מתאים? או שהבחירה שלי מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
את המחירים לקחתי מpchardware.co.il אם יש לכם המלצה למקום טוב יותר לקנות היא תתקבל בברכה.... [1194] Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [581] MSI 865PE Neo2-S Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, USB 2.0) [571] Mushkin DDR-RAM 512MB 2700 Basic Green Memory [147] Midi Tower ATX Case For Pentium IV 300 Watt סה"כ 2493 ש"ח הלוח שבחרתי תומך ב800MHZ נכון ? אני לא כל כך מבין במארזים וספקים אז אם יש לכם עיצה.... בינתיים אני נשאר עם הכרטיס מסך שיש לי כרגע ASUS GF4 TI4200
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז, ספק, מעבד,לוח אם, קשיח, כרטיס מסך וזכרונות. רק כרטיס מסך שיהיה 8600GT תודה מראש לעונים! (אם אפשר שהמפרט יהיה מKSP אבל לא חובה)
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ללימודים באונ', מחשב לתיכנות - ביצוע מטלות * גודל המסך? לא יודע להעריך מכיוון שאני עובד על 22" בבית. אני מעריך ש13 -15 אינצ'. אני לא רוצה שיהיה גדול מדי * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - 3-4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיפות לאחריות ארוכה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש למשחקים .. אין צורך בדיסק קשיח מקלדת עכבר רמקולים ומסך וגם צורב(יש לי במחשב הנוכחי). התקציב הוא 2500 שקל .. ואני לא יכול חרוג יותר מזה !
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי הצעה למחשב. המחשב מיועד לילדיי (10 ו-11) ולי למטרת משחקים ועבודה. אודה לכם אם תתנו לי חוות דעת על: 1. שילוב הרכיבים, 2. הרכיבים עצמם, 4 אם יש הבדל בין המעבד 6400 לבין 6600, האם הוא משמעותי עבורי? 5. המחיר: 7,600 כולל מע"מ (למזומן) - איך המחיר? להלן המפרט: לוח אם GA-81945PG-RH GIGABYTE CORE 2 DUO 775 CONROE6400 FAXCONN Cooler for 775 Copper BASE Samsung 120 gb 7200 SATA 2 8 LG 4167 x16 dual LAYER+APPC מארז Winsis WB-13 Silver/Black מסך ACER 17 8MS Microlab X-23 5/1 (SUB +4way + Center) Wooden ATI RADEON x1300 mb HYPER MEMORY PCI-E KINGSTON Oreginal DDR2 667 512 Logitech classic Keyboard SONY VAIO OPTICAL MOUSE Logitech QuickCam Massenger אודה לכם על תשובה מה…
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ושימושים כללים, עם שמירה על אופצייה למשחקים בהגדרות בינוניות-נמוכות, המסך יהיה כלול במפרט, 20-22 אינץ לפי מה שמתאים בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בלבד 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא מאוד, 4-5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחש…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב זה המפרט שאחי הרכיב: אינטל פנטיום 4 3 GH זכרון: 1 גיגה כרטיס מסך: גיפורס 5700 256 מגה עם שתי יציאות : אנלוגית ודיגטלית ( שעדיין לא הבנתי מה זה שמישהו יסביר בקשה ) הארד דיסק: 160 גיגה צורד דיוידי X16 מסך דק ציוד היקפי וןהכול ב-5500 נראה לי משהו חסר פה אבל לא נורא חחח זה בעקרון מה שחשוב...
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ערב טוב חברי לפורום, אבקש מכם המלצה לנטבוק לשימושים הבאים: -אינטרנט -אופיס אשמח גם להסבר קצר לכל המלצה, משפט או שניים גם יספיקו. דגש אחד: -אם יש סיכוי שהמחשב קצת נתקע ולא פועל כמה שיותר בדומה למחשב רגיל אנא הדגישו זאת כי אוותר עליו ואקח נייד רגיל כי חשוב לי שיעבוד רציף ללא תקיעות תודה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
880.00 מעבד- AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY 465 דיסק קשיח - Wegital 120GB 7200 8MB Buffer Sata WD1200JD 300 זכרונות - TWINMOS DDR 512MB 400mhz 300 זכרונות - TWINMOS DDR 512MB 400mhz 300 צורב- NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk DVD 380 מארז- Raidmax Scorpio 868 Silver 420Watt GIGABYTE X800XL 256MB PCI-E 2050 621 לוח אם -GA-K8NF-9 1600 מסך LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI וכל זה ב6896 אז מה אתם אומרים על המפרט?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד: שימושים : תיכנות ,ממש מעט משחקים, ושיהיה משתלם מבחינת מחיר מול ביצועים לאורך זמן. התקציב: 3000 שקל בארץ יש מצב ליבא מחול עד 800 דולר(כמובן שיהיה גם אחריות בין לאומית). אין העדפה לחברה או דגם. אשמח להצעות!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אהלן, אני אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד בשביל דודה שלי. אני כבר כמעט סגור על זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2130-160gb.htm יש בו את כל מה שהיא צריכה. יש שם אפשרות לרכוש XP HOME ב 180 שקל ביחד עם המחשב, נשמע משתלם. (שתהייה שקטה עם העדכונים וכל השטויות האלה). סה"כ יוצא 3000 בלי מערכת הפעלה, או 3200 עם XP HOME. המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי והיא לא תוציא אותו יותר מדי מהבית, ככה שמסך גדול עדיף והמשקל לא חשוב. (יותר נוח לה מבחינת מקום מאשר מחשב שולחני). היא בעיקר תשתמש בו בשביל גלישה באינטרנט, אופיס וכאלה שטויות. אולי גם פוטושופ. לא משהו כבד, אבל היא לא תחליף אותו לתקופה די ארוכה, ככה שעדיף מעבד כמה שיותר טוב כדי שיסחוב גם בעוד 3-4 שנים. עדיף גם שיהיו 4 סל…
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן ביקשתי מפרט למחשב טוב לעבודה גרפית וקצת משחקים חדשים וקיבלתי מפרט יפה. הסתכלתי קצת באינטרנט, קראתי ביקורות על חלקים וכו' והרכבתי לעצמי מפרט שנראה לי נחמד אם כי יותר יקר. אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא: הצרכים שלי הם מחשב לעבודה גרפית בתלת מימד ודו מימד בתוכנות מאיה, מאקס, פוטשופ וכו' וגם קצת משחקים כמו שכתבתי למעלה. אני לא צריך שום ציוד היקפי ו/או מסך. התקציב הוא באיזור המפרט שבניתי אבל אם ניתן/כדאי לרדת אשמח. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 690 690 1 מארז ללא ספק Hiper Osiris HTC-1K514-A2 1,579 1,579 1 מעבד Intel Core i7-920 Box i7-920 774 774 1 זיכרון Corsair DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600MHz CL 9-9-9-24 XMS C6G1600C9 1,282 641 2…
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב למשחקים, וצריך מפרט למשהו טוב, שיחזיק לפחות שנתיים. הגבול הוא 4000-4100. לא צריך ציוד היקפי ומסך. לא בטוח לגבי OC כי איני יודע איך עושים, ומעולם לא עשיתי. אך אם אתם חושבים שכדאי אז אפשר. אני צריך שהוא יריץ טוב את המשחקים החדשים של DX10 כמו CRYSIS, UT3, COD4 ושיריץ משחקים בצורה סבירה גם בעוד שנתיים.
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-