ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש של תוכנות ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צורב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד Lenovo e431 I7 12 GRAM ואני רוצה להחליף לו את הכונן לSSD. האם זה אפשר? מומלץ?(עד כמה שיפור יהיה רציני) ואם זה מומלץ איזה כונן כדאי? (נפח שחשבתי עליו 240-300) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש. אני משתמש במחשב ל GAMING ומעוניין לשחק בULTRA . אני גם מעוניין שהמחשב ישרוד אצלי את ה 3 שנים הבאות על SETTING גבוהה. אני אולי אוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך למערך SLI (רוצה לשמור את האופציה הזו פתוחה ) ואני מתכנן בעתיד בעת הצורך לעשות OC למעבד. חשבתי על המפרט הבא ואשמח לעצותכם : 1670 ₪ - Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 1100 ₪ - Asus Maximus VII Hero S1150 669 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston HyperX FURY DDR3 1600Mhz 3099 ₪ - Nvidia GeForce Gigabyte GTX980 G1 WF3 4GB DDR5 990 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 530 FullTower Black + Seasonic 850W 80+ BUNDLE 660 ₪ - Corsair Hydro H110 מחיר סופי: למזומן 8188 ₪ | לא…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. שימוש: עבודה משרדית (אופיס, דפדפן, מוזיקה) + מעט עבודה עם תוכנת שרטוט בשם bricscad (בעיקר צפייה במודלים). מסך: 13 אינץ'. משקל: קל (עד 2 קילו). סוללה: חשוב שתחזיק כמה שיותר זמן. מערכת הפעלה: Windows 8.1 שטח אחסון: לפחות 512. בעקרון SSD. אם זה עלייה משמעותית בתקציב, הייתי רוצה לשמוע גם על מחשבים עם SSD (יקרים) וגם על זולים יותר (SSHD?). תקציב: 3-4K. אפשר להגיע עד 4, אבל אני אשמח לשמוע גם על אופציות שיותר קרובות ל3. תודה (:
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם לא נפגע בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד למשחקים כבדים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מחשב לא משהו אני יודע אבל כמה גרושים אפשר להשיג ממנו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 1,500 ש"ח בגודל 14-15.6 אינץ'. התקציב של 1,500 ש"ח אינו כולל את התקציב לשדרוגים הבאים. אני מעוניין לשדרג את הזכרון RAM מ-כמה שהוא מגיע איתו ל-8GB. - הבנתי שעלות השדרוג כ-200 ש"ח. אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח ל-SSD של 128GB ואני מניח שהמחיר די מתקזז עם הדיסק המקורי שאיתו מגיע הנייד. האם יש חנויות שעושות שדרוגים כאלה במחשבים חדשים ? האם יש מחשב מומלץ עד לתקציב 1,500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה. עריכה: מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). האם חשוב מסך מבריק או מאט ? - לא חשוב. רזולוציית המסך - אין צורך ב-FULL HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין. משקל רצוי - לא חשוב. האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא. האם יש צורך ביציא…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב אודיאו לאולפן ביתי . מה התקציב המקסימאלי? 6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה בתוכנות שונות. הרצת פלאגינים רבים בו זמנית וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש תדיר בתוכנות כמו Cubase, ושאר ירקות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1670 ₪ - Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 670 ₪ - Gigabyte GA-Z97X-SLI S1150 799 ₪ - 16GB (2x8GB) Kingston HyperX FURY DDR3 1866Mhz 1899 ₪ - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming Super OC 565 ₪ - SSD Crucial MX100 256GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 120 ₪ - Asus DVD-RW X24 985 ₪ - Corsair Graphite 760T Full Tower + Window 690 ₪ - Seasonic X-Series 750W GOLD Modular 399 ₪ - Noctua NH-D15 מחיר סופי: 8082 ₪ הייעוד: גיימינג + עיבוד ווידאו (סוני ווגס) + ועיבוד תמונה (פוטושופ) תקציב: זוהי המסגרת עד 8K שהצבתי לעצמי (ללא מסך) המהרה: בעתיד, לא בשלב זה. והשאלה: האם יש"צוואר בקבוק" ? משהו שאינו הגיוני ? אופציה איכותית יותר (בתוך המפרט הנוכחי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכו לימודים , עבודה משרדית ואולי משחקים קלילים ביותר אלו ילדות בבית ספר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסoffice תדיר , אינטרנט כבד , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבד זה מיינקראםט וסימס 3 לדעתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני? 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של כ-4K. המחשב מיועד למטרות סטודנטיאליות (קריאה של חומרים באינטרנט, PDF, עבודה ב-WORD וכו') ולכן האופציה של המסך 300 מעלות שלו נראית לי שימושית. בין היתר אם כבר אני קונה מחשב חדש הייתי מעוניין שיהיו לו מעט יכולות גיימינג אם כי לא קריטי מאוד, חשוב המשקל שלו שיהיה כמה שיותר נמוך, שלא יהיה רועש, ועם זמן סוללה כמה שיותר טוב. אז ראשית רציתי לדעת מה דעתכם על הבחירה? האם לדעתכם יש מחשב טוב יותר במסגרת התקציב הנ"ל? דבר נוסף שחשוב לי לעתיד, זה היכולת להוסיף כונן SSD. ראיתי שלמחשב הנ"ל אין כונן אופטי מה שאומר שאני לא אוכל בעתיד להוסיף כונן SSD במקומו או שיש איזה מקום ספציפי מיועד לזה שאני לא יודע? אני מעדיף לא להחליף את הכונן קשיח הרגיל ב-SSD …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עוד 2000 שקל רק במקרה של שיפור משמעותי באמת! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מידול וגרפיקה ב3D , תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : Unity 3D, Blender, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, Assasins' Creed ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך …
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד עד 4000 שקלים. התנאים: מסך 17 אינץ' ומעלה. מחשב מהיר ואמין מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס. חשוב שהכרטיס רשת יהיה טוב כך שיצליח לקלוט ראוטר שנמצא בקומה אחרת (הנייד הנוכחי בקושי מצליח לקלוט ולכן הגלישה על הפנים. גם כשיש מגדיל טווח זה לא עוזר והמגדיל טווח עושה בעיות). חשבתי על lenovo z710 או אולי hp probook 470 ולהחליף את ההארד דיסק ב SSD של 256 ג'יגה (בתקווה שבאמת לא יהיה צורך ביותר מזה. לא נראה לי שנשמור שם ספריית סרטים אבל כן נוריד שם סרטים) או lenovo g70-70 כנ"ל או lenovo g780 כנ"ל שוב המטרה היא שהוא יהיה מהיר ביותר ויעבוד חלק. אם יש אופציות טובות אחרות אשמח לשמוע. מבחינת המעבד אני מאמינה שמעבד i3 גם יספיק אבל מן הסתם עדיף…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]8437[/ATTACH] אבקש את דעתכם על מחיר עבור המפרט הנ"ל. המחשב כולו שמור במצב מעולה, מותקן ועובד יופי, והייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה בערך למכירה כמכלול ולא כחלקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שבוע פירסתי הודעה בפורום יד שנייה ולא ממש קיבלתי תשובה שם, אז אנסה פה. המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. אבל לרוב בפוטושופ CS 6 ואוטוקד 2015, שהם זוללות זיכרון, בהתחלה רק התוכנה לא מגיבה ולבסוף גם המערכת הפעלה קורסת, חשוב לציין שברינדורים ארוכים ב VRAY אין שום בעיה. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD R…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גרפית דו ממדית בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בשימוש תדיר, שימוש מזמדמן בסוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Batman Arkham Knight, Dark souls, Game of Thrones, אבל בעיקר משחקים ישנים מלפני 2010 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מצ״ב רכיבים בהמשך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, עדיף מאיזור השרון 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB 3, כונן SSD בנפח קטן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? …
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000-3000 ש"ח. אשמח להמלצתכם. * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, אינטרנט, צפייה בוידאו באיכות גבוהה(Gopro). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', מבריק(אפשר טאץ') * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, מיועד לנשיאה יומיומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר USB. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD אם לא תהיה חריגה גדולה מידי מהתקציב. לפחות 256GB. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי, לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט לגבי מפרט שצריך להספיק יחסית להרבה זמן, עם אפשרות לשדרוגים עתידיים. הדגשים העיקריים על המחשב מבחינת שימוש שהוא צריך להיות טוב לגיימינג ולתכנות. כמו כן על המארז להיות שקט במיוחד, מכיוון שהוא יוצב בחדר שינה. מעבד: [..] INTEL 5820K : HASWELL-E, CORE I7, S2011-3, 3.3Ghz - BOX WITHOUT FAN ₪2014 זיכרון: [..] KINGSTON 16GB (4X4GB) 1866MHz DDR3 CL10 HyperX PREDATOR ₪804 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX960 G1 GAMING 4GB GDDR5 - RETAIL ₪1556 מארז: [..] COOLERMASTER STORM STRYKER w/o PSU ₪1019 ספק כוח: [..] Corsair RM1000 CP-9020062-EU 1000W ₪1264 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER i11 ₪145 דיסק קשיח: [..] SANDISK SSD EXTREME PRO SATA3 2.5" 240GB ₪913 דיסק ק…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה Skyrim/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Skyrim/Assassin Creed Black Flag . מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, ויהיה אפשר לא לידאוג לזה כמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת באיזה מחיר הגיוני להציע למכירה יד שנייה את המחשב הישן שלי ששירת אותי נאמנה בשנים האחרונות: מעבד: Intel Core 2 QUAD Q6600 Ghz 8MB cach LGA 775 קירור למעבד: Tuniq Tower 120 CPU cooler מארז: Gigabyte GA-EP45-DS3 (P45) - ATX דיסק קשיח: Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb - Sata זיכרון: OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 צורב: LG DVD-RW GH20 x20 DUAL LAYER (black) SATA- bulk מארז: GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - BLACK ספק: Enermax Modu82+ Series (EMD525AWT) 525W PSU כרטיס מסך: GeForce GTX 560 אשמח לדעתכם
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב נייד asus n551jk עם אחסון 1TB 7200RPM מפה: http://www.nett.co.il/shop/asus-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-c-2_9/asus-n551jkcn023h-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-156-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F-p-362.html אני רוצה להוסיף למחשב זיכרון SSD שיתפקד כ cache להאצת המערכת (תוכנות כמו אפטר אפקטס ומשחקים). אני מבין שיש לי במחשב חריץ Msata שלשם אני אמור לחבר את הSSD אלא שאני לא מבין איך אני מגיע אליו. יש 2 מכסים לרכיבים של המחשב: אחד לגישה מהירה לכונן קשיח, RAM וכרטיס רשת, והשני (הגדול) לשאר חלקי המחשב. אני לא מצליח לפתוח את המכסה הגדול (ה…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם וחג שמח, לפני כחודש וחצי אחי טס לארה"ב וניצלתי את ההזדמנות לקנות לפטופ. הבאתי לו דגם ספציפי והוא חזר עם אחר לצערי.. זה הדגם : Asus - Q551LN-BBI706, קישור להמחשה מחנות Best Buy(לא החנות ממנה נרכש המחשב) : http://www.bestbuy.com/site/asus-fli...&skuId=7289029 בכל אופן - בקשת העזרה שלי מתחלקת ל-2 : 1. איך מחשב כלכך חדש שלא מותקן עליו כלום ולא נצבר עליו שום עומס לא מתפקד כלל? חוסר התפקוד בא לידי ביטוי ב- תקיעות חוזרות ללא סוף, איטיות של מחשב ישן מאד וחיי סוללה של שעתיים בלבד(בעבודה רצופה)!!! איך דבר כזה קורה ? יכול להיות בגלל שהמחשב הוא 32ביט ולא 64?! 2. הבנתי מאיזשהו מקור שניתן להחליף את הווינדוס ל-64ביט ללא תשלום איכשהו באתר של מיקרוסופט(איכשהו נשמר הסירי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ברובו לשימוש משרדי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מאוד חשוב, רק שלא יהיה רועש במיוחד. -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office , טורנט , דפדפן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש בשני מסכים מחוברים ובחרתי באפשרות Landscape 1. 1680X1050 2 . 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-