עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thewhiteark,

שלום לבאי ובאות הפורום, מחפש מפרט למחשב גיימינג תקציבי. אני יודע ש- 2.5 אולי קצת מגרד את התחתית של מחשב למשחקים, ולכן אשמח גם לשמוע עד כמה, אם בכלל, מחשב כזה יוכל להתמודד עם משחקים חדשים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תלוי במה שהוא יוכל להריץ! בתקווה, משחקים חדשים כמו GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  2. אהלן, אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט, זול ככל האפשר: 1. מה התקציב המקסימלי? 1,500 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך – עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא נגיע למצב כזה, 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים ומסך (סביבות ה-20 אינץ') – אין העדפות לדגמים, כמה שיותר זול. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? נניח 4, אבל זה לא באמת שיקול. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה / אופיס / הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

3. שלום, מחפש המלצות לנייד קטן (12-10", אולטראבוק?) לסטודנטית עד 2000 ש"ח למטרת: אופיס ואינטרנט, השימוש הכי כבד יהיה matlab מבחינת מדיה - לא אמור לשמש כמדיה סנטר אבל הציפייה היא שיוכל לנגן full hd בלי לגמגם (משהו שהייתי מצפה מכל מחשב בן ימינו) הדרישה החשובה ביותר כאן היא שיהיה קל משקל ככל שאפשר (ולכן גם ההגבלה בגודל המסך) מעבד לכך אין העדפות מיוחדות (והתקציב בכל מקרה לא מאפשר יותר מדי גמישות) חשבנו על Lenovo IdeaPad S20-30, ומצאנו שיש שני דגמים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=893459 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=889519 ההבדל הוא במעבד n3540 vs n3530 ואם יוחלט על הדגם הזה אז ניקח את העסקה הזולה יותר (ההבדלים מינוריים באמת, וגם במחיר) אשמח לשמוע מה…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by asi1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים ושימושים רגילים (לא משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. פרסמתי שבוע שעבר פוסט בתקווה למצוא מפרט מחשב לאח שלי. בגדול, אני צריך מחשב שיריץ לו World of Warcraft על הגדרות הכי גבוהות (אולטרא?), כולל ציוד היקפי ומסך (אני מניח שטלוויזית ה720p שלו לא מספיק טובה?). אני מגביל את המפרט ב4k כי המשחק הזה נראה לי קל מאוד להרצה ואני לא רוצה אוברקיל. אבל אם אתם מרגישים שנחוץ אקסטרה כסף בשביל ביצועים גבוהים יותר, אז בכיף זרמו עם עוד אלפיה. שקט ואוברקלוק לא מעניין. דמיינו ילד בן 13 משחק בכיף, אליו זה מיועד. תודה רבה. נקודות קארמה על זה שאתם עוזרים לשמח ילד לבר מצווה.

6. שלום לצוות המדהים, עברו בערך כשנתיים וחצי מאז שקניתי מחשב מושקע מאוד בעזרתכם, ועדיין הוא סוס עבודה ומריץ את כל המשחקים החדשים ואני מרוצה מאוד! נתתם לי חשק ללמוד את עולם המחשבים וניסיתי עד כמה שניתן להשלים פערים ולישר קו עם ההווה... בקיצר, אבא שלי ביקש ממני מחשב שיהיה אמין, ושאחרי חצי שנה לא יהיה פתאום עייף ואיטי ויתקע כל שניה, שיהיה לו מספיק מקום לשים את כל התמונות והדברים שלו (ויש לו הרבה תמונות!), ושיוכל לצפות בתכני HD בצורה חלקה, וכמובן שיראו במסך מעולה כדי שלא יאמץ תעיניים... הרכבתי לו את המפרט הבא מאתר אייבורי (שמשם גם אני מתכנן לקנות), ואשמח לדעתם את חוות דעתכם: [TABLE=width: 590] [TR] [TD]סוג [/TD] [TD]שם המוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=ali…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Skid,

שלום, אני מחפש שילוש,עם כרטיס מסך מובנה,השימושים בגדול "משרדיים" שזה אומר סרטים ומידי פעם תוכנות גרפיות לא כבדות במיוחד מהלימודים. מעדיף לרכוש מ: http://rsm.co.il/ אודות הקירבה לבית והבעלים המשעשע תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, אבל אני מוכן לחרוג אם יהיה צורך משמעותי בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים (כמו למשל וויצ'ר 3) ועבודה בפוטושופ. יש לי מסך 24, שאני אשמח להמשיך לנצל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. רק את הקופסה שתריץ את כל העסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משהו בסביבות ה-5-6, למרות שתמיד עדיף כמה שיותר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין OC בשבילי... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד איכותי שישמש אותי לטווח הארוך בתקציב מוגבל של עד 2,500 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ודורש זאת. אלו הם הדרישות שלי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, סביבה אינטרנטית, אופיס ו-AutoCAD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך IPS בגודל 15.6", מט, לא מגע. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף …

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  10. בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP, ADOBE PRIMIERE - בכולם באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, CRYSIS, Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) תבחרו עבורי את המ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Tomer Kravitz,

אני מעוניין לרכוש את המפרט מחשב שצירפתי בקובץ שבתמונה אני רוצה לשאול האם כונן ssd בגודל 120gb שעליו יושבת מ"ה כדאי לרכישה? מה דעתכם על המסך? הצעת מחיר למחשב הנ"ל 5500 נראה לכם סביר? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - אגב לא ציינתי המחשב מעוניין לבניית אתרים,פיתוח אפליקציות למובייל,ועריכה לדו-מימד,עבודה משרדית ואולי קצת משחקים warcraft וסימולטור טיסה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by sh8335904,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה בתוכנת cubase עם כרטיס קול חיצוני , ועריכת ההקלטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד להקלטות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. שלום היית רוצה לדעת אם אפשר לשפר את העלויות של המפרט במיוחד במארז והספק לא מעניין אותי השקט של המארז אך רצוי שיהוי לו לפחות 2 יציאות USB מקדימה רצוי אפילו 4 יציאות. לא משנה לי מאזו חנות יהיה המפרט העיקר שיהיה הכי זול תודה רבה הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601560722[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪923/905[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by phi,

שלום לכולם. קניתי בעבר מחשב לפי מפרט מהפורום ומאוד עזרתם לי. אשמח לעזרתכם בשנית. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת אם זה משתלם, ~100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב יהיה תכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות (VMWare), אבל אני רוצה שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות.כמו כן צפייה בתכני HD וסטרימינג למדיה סנטר בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by matanuri,

שלום, מבקש חוות דעת על נייד Lenovo flex 2. מייועד לצרכי סטודנט: הרצת תוכנות יחסית כבדות וסרטים. [TABLE=class: standartFont, width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מעבד:[/TD] [TD=align: right]Intel Core i7-4510U 2.0Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]זיכרון:[/TD] [TD=align: right]8GB DDR3 1600MHZ[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]דיסק קשיח:[/TD] [TD=align: right]256GB SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]צורב DVD RW:[/TD] [TD=align: right]ללא כונן, ניתן להוסיף חיצוני[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מסך:[/TD] [TD=align: right]15.6 LED-backlit, Multi-Touch[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCC…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, המחשב הנייד שלי מתחמם בצורה לא הגיונית ואני מניח שיש בו הרבה אבק ובעיקר המאוורר לא ממש עושה את העבודה, איך אפשר לנקות את המאורר בצורה הכי פשוטה? או שכדאי לי לתת למישהו שיעשה את הניקוי? המחשב הוא Asus K43S. ומה אתם אומרים על משטח קירור? האם זה יכול להוות תחליף או שבכל מקרה צריך להחליף/לנקות מאוורר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Algrably,

היי, מצורפת תמונה של מפרט מחשב המיועד לעריכת וידיאו מתקדמת בעזרת AVID Media Composer ו-Adobe After Effects. אשמח אם תחוו דעתכם לגבי המפרט, ותייעצו לגבי דברים להוסיף \ להשמיט 1. התקציב המקסימלי - 7.5k א) המטרה לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג מהתקציב 0.5k 2. שימושי המחשב - עריכת וידאו. א) Avid Media Composer - שימוש תדיר (כרגע לא פרנסה) Adobe After Effects - לעתים (עבודות פשוטות) - הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב - 1920x1080x2, שני מסכי 21"/21.5" - הגדרות גרפיות להן מיועד המחשב - גבוהות 3. ציוד הקפי - מקלדת פשוטה ונוחה, לא קריטי. 4. אין צורך לכלול במפרט תוכנה או רמקולים. 5. יהיה נחמד אם המערכת תהיה שקטה (6, אני מניח?) 6. לא מתוכנן o/c. 7. יש צורך לכלול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Julius,

1. מה התקציב המקסימאלי 11k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מאמין שיהיה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים שיוצאים בזמן הקרוב, ויטצ'ר, גיטיאי, באטלפרונט. ש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by alex542,

מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אין הבדל משמעותי אז עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. need for speed rivals, the crew -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-כלומר מצב שתהיה גרפיקה נחמדה והיא אפשר לשחק ברמה אפשרית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן כולם, אני מעוניין לשדרג את מחשב הגיימינג (הטוב למדי) שלי, לקראת מה שמסתמן כמפלצת של עולם המשחקים לדור הנוכחי, Witcher 3. זה המפרט הנוכחי שלי: Gtx 680 מעבד i5 2500 3 .30 GHZ זכרון פנימי 8 ram המחשב בן 3 שנים בערך, ועדיין מריץ את רוב רובם של המשחקים באיכות מקסימלית. לאחרונה הוא התחיל קצת לגמגם עם משחקים כמו Total War Attila. כיוון אחד אפשרי הוא לשדרג ל970 או 980, אבל אני גם משתעשע ברעיון של תצוגת 4K, מה שאומר שאיאלץ להחליף גם מסך. אין לי גם מושג אם שדרוג שכזה ידרוש גם שינוי של מערכות קירור וכו', אני לא מתיימר להבין בזה במיוחד. אשמח לעצות!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אח שלי הקטן מכור לWoW, ואני רוצה לפנק אותו לבר מצווה במחשב שיריץ את המשחק בגלל שהוא כרגע משחק בלפטופ מעפן. אני מחפש את המפרט המינימלי שיריץ את המשחק בצורה מקסימלית (אולטרא על רזולוציה הכי גבוהה. 1920x1090?) לא מעוניין בשקט, באוברקלוק, בשום דבר מזה. פשוט משהו שיעבוד חלק עם מערכת הפעלה חוקית. עכבר, מקלדת ורמקולים גם נחוצים. לגבי מסך אני לא יודע. יש לו בסלון טושיבה Full HD, אבל היום המסכי מחשב הם מסכי טלוויזיה או שעדיף משהו ייעודי? תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by foty123,

שלום לכם , בניתי לחבר מפרט למחשב ואני אשמח לקצת עזרה , אין צורך במארז , רצון עז שהמחשב יחזיק מעמד לפחות לשנתיים שלוש הקרובות (משחקים שיגיעו בהמשך) . דיסק קשיח כבר קיים מהמחשב הישן . תודה רבה לעונים !

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לעריכת וידאו פשוטה, עניתי על השאלות שתוכלו לעזור לי והעלתי מפרט שמצאתי שאני חושב שהוא מתאים לי אבל אני לא בטוח לגבי הספק כמה אנשים שדיברתי איתם אמרו שהספק חלש ואני צריך לקחת אחד יותר חק כמו 650W וגם לגבי המארז , האם יש מארז זול שוכב ? כי אם לא המחשב יהיה בארון ומתי שאני אעבוד איתו הדלתות יהיו פתוחות. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש . סוני וגאס אולי …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג\תכנות\עריכת וידאו חובבני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: TW3,GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by YuvalShot,

אהלן מה נשמע? השימושים העיקריים במחשב הם סרטים ודברים כליים כמו אופיס אינטרנט וכו'. כרגע יש לי במחשב ATI 6950 וספק כוח 680 של HYPER לכן אני מאמין שאפשר לוותר על ספק וכרטיס מסך, לכן הקצבתי רק 3K. אשמח לעצות, ואם אתם חושבים שלהגדיל את התקציב שווה את התמורה אז תגידו ותציעו תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסרטים בHD, ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים