עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים בסגנון Flight Simulator, צפיה בסרטים אונליין, אינטרנט וחיבור לטלויזיה * גודל המסך? 15.6 אם יש אפשרות אז 17 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק. * רזולוציית המסך? אין לי מושג מה צריך להיות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad לא חובה * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ת…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב, אני יודע שהחומרה יקרה מאוד, אולם אני די צריך אותה בשביל המכונות הווירטואליות ו-Ms flight x שהוא CPU intensive. מקווה לקבל הערות והארות בונות. בקשר לקירור - אני מתעתד לרכוש את ה-H100I כשייצא. תודה מראש. המפרט :

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי אינטל 820 עם קירור סטוק: אני מתלבט אם לקנות 160G או קירור של AC (הסטוק באמת גרוע ומרעיש?)? תקציב 170

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by TheFly,

מתכנן לקנות מחשב לצרכי גיימינג, תכנות, MATLAB ועריכה גרפית בדו מימד. הכל בשימוש בינוני. יש לי ספק SeaSonic eco 430w 80+ bronze בן שנה, אבל המוכר בחנות אמר שזה "גבולי" למפרט הבא: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX לוח אם Asus Prime Z370-P LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit מארז ללא ספק Antec P8 Tempered Glass Mid Tower צבע שחור אי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Roei Avhar,

מסך המחשב שלי נהרס, אני מחפש לקנות חדש ולהחליף, כי ההצעה שקיבלי מטושיבה פשוט מוגזמת (1000+) אשמח אם תעזרו לי למצוא את המסך שאני צריך, או מעבדה שתחליף לי במחיר סביר [ATTACH=CONFIG]9613[/ATTACH] תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. המעבד שלי: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA4U זכרון RAM: Ceon 2048MB 667Mhz ספק כוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~ETK405AST~24~0.htm כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות: http://www.skypc.co.il/sg_product~9S5750G1~8~0.htm יהיה לי צוואר בקבוק ואם כן ההגבלה תיהיה נמוכה\גבוה\אחר

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום אני צריך מחשב כפי שיצויון למעלה המחשב למשחקים כבדים אך מה שחשוב זה מסך טוב (lcd*) ושיהיה כל הציוד מקלדת עכבר כו' הדבר הנוסף הוא שאני רוצה מארז וספק איכותיים מאוד כי הם תמיד ישארו עם אני ישדרג כמו כן מאוורר למאוורר למעבד אני יודע שתקציב זה קצת בעייתי אך תודה לעוזרים צריך גם כרטיס מסך טוב שיהיה תואם למסך!!!

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -15.6 (יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין להתייעץ פה בנוגע לרכישת לפטופ לעסקים (אני עו"ד במקצועי). הצרכים העיקריים הם כתיבת מסמכים ואינטרנט כך שחשוב שיהיה נוח לכתיבה ושהמחשב יהיה חזק כי אני נוהג לעבוד עם מספר רב של חלונות שפתוחים בו זמנית. כמו כן מכיוון שאני יוצא לפגישות חשוב שיהיה נייד מבחינת משקל ומבחינת חיי סוללה, אם כי זה שיקול משני מבחינתי ואני מוכן להתפשר על זה. גודל מסך שיהיה לא פחות מ-13 אינץ'. אני רוכש אותו בארה"ב דרך מישהו שנמצא שם. התקציב שלי הוא 400-500 דולר, מניח שמכיוון שהקנייה שם זה יעזור לי למצוא דגם טוב במחיר הזה. חשבתי על דגם asus vivobook e403sa שבאמאזון נמכר ב-379 דולר בלבד. מה דעתכם ולחלופין אילו ד…

10. Started by j,

מחר אני הולך לסגור בשעה טובה על המחשב הבא: טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,110 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 811 ש"ח 2 Kingston 1GB 400Mhz PC 3200 C3 1,382 ש"ח 1 Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 603 ש"ח 1 Gainward PowerPack GeForce 6600 Ultra 1780 PCX 256MB PCI-e 688 ש"ח 1 Thermaltake Swing VB6000 Black No Psu 407 ש"ח 1 Antec SmartPower 350W 330 ש"ח 1 Logitech® Cordless Desktop® MX 5000 Laser 1,099 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 275 ש"ח סה"כ 7705 אני לא הולך לעשות OC, אני לא גיימר מטורף אלא עובד על המחשב בעיקר …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by leon_penko,

מחשב לאמא שלי. מבקש עזרה <blockquote>שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בז…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, מעט תיכנות בסיסי ומשחקי קומפי לילדים. מערכת הפעלה Windows7 32 ביט- אני מודע לכך שלא אוכל לנצל כרגע את כל הארבע גיגה זיכרון. יש לי מסכי 19" של סמסונג SyncMaster 930B כניסת DVI\VGA ו-SyncMaster 913N כניסות VGA לדעתי אוכל להסתפק בכרטיס המסך של לוח האם - בכל מקרה אם יהיה צורך תמיד אוכל להוסיף בהמשך (במגבלות ספק הכוח). בסה"כ לא מחפש אופציות שידרוג. תקציב: עד 2300 ש"ח. המחירים מחנות KSP אני לא סגור על ספק כוח ומאוורר למעבד. אני מודע לחשיבות של שניהם ואשמח להמלצות על דגמים טובים במחירים סבירים - אולי מחנויות אחרות. CPU: Intel Core i5 650, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray - 815 NIS Motherboard: Gigabyte H55M-D2H s1156 Core i3/i5/…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by BWER21,

תיראו , לאחר כל התגובות ה-"לא מחמיאות" לטעמי לקחתי מחשב מצויין ואני יפרט : תישמעו , למרות כל מה שתגידו , הדבר הכי חשוחב במפרט בשביל גיימרים הוא הכרטיס מסך , הכרטיס מסך הוא הדבר העיקרי שעל פיו נקבעים הביצועים של המשחקים . עזבו את העניין האם משתלם DDR3 כיום או לא , אני יודע שהיום כל המעבד החדשים של אינטל הולכים לעבור לעבוד עם זיכרנות DDR3 , ולכן המחשב שלי יהיה מה שנקרא מוכן לתקופה הזאת , המחשב שלי כיום מקדים את תקופתו . הזיכרון הוא 4 ג'יגה , זיכרון בנפח ענק , לכשאני יצטרך בעתיד להוסיף לו עוד 2 ג'יגה ( לא נראה לי בזמן הקרוב ) אני יעשה זאת . בקשר למעבד - המעבד הוא לא כזה גרוע , אני ממש לא מבין אותכם , אתם מדברים על המעבד הזה כאילו קניתי איזה מעבד של 486 , מה נסגר איתכם ? א…

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. חבר ביקש מימני לבנות לו מפרט קצת לא שגרתי ובתקציב מאתגר. השימושים הם כאמור בכותרת: סרטים, מוזיקה, אופיס, אינטרנט + תכנות באוטוקאד + משחקים פה ושם כמו פיפה 2013 ופרו אבולושן 2013. לא חשוב שקט ושדרוג. תקציב דחוק של 2.5K. חשבתי על זה, מה דעתכם: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 483₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 18₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מחשב בלי מסך ב4400 שקל נראה נחמד בעיקר כי הרכבתי אותו לבד תנו תגובות,הצעות,טענות,מענות,הארות והערות ;D

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Bar Hermel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Virtual Studio 2017 , Mysql , V-rep וכל מיני קומפיילרים אחרים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: PUBG, FORTNITE, FAR CRY, TOMB RAIDER וכל המשחקים החדשים אני לא כל כך מכיר כי המחשב שלי ממזמן לא מריץ כלום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yousux,

מה דעתכם על המפרט הבא בשביל מחשב שישמש למשחקים, גלישה, תכנות והרצת מכונות וירטואליות: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤878 קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 כמות: 1 - מחיר: ¤245 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤490 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤841 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤495 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤291 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1316 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤155 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומע…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. INTEL CORE 2 DUO E6400 2.13GHZ 1066MHZ 2MB 64BIT LGA775 BOX W.D 250GB ATA100 7200RPM 8MB BUFFER - 439 GIGABYTE GA-965P-S3 INTEL 965 SOUND LAN SATAII - 796 KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 669.00 X2 DVDRW SONY AW-Q170ABK X18 DUAL LAYER BLACK BULK - Cooler Master PSU 600W eXtreme Power, ATX, 12V V2.01, RP-600-PCAR - 404 GIGABYTE GV-NX795T512H GEFORCE 7950GT SLI 512MB DDR3 PCI-E RETAI - 1773 מארז ומאוורים עדין לא חשבתי המלצות בכיף איך זה למשחקים בעיקר

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג עד 4500. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ORrrr,

EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 699 ש"ח Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 494 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 701 ש"ח ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM 1,193 ש"ח Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 295 ש"ח CREATIVE x 52 OEM 186 ש"ח SONY 48X24X48 RETAIL 366 ש"ח סה"כ 3,934 ש"ח את המעבד שיש לי כרגע AMD AXP 1700+ 0.18micron אני ישמור על המפרט הזה ובעתיד אני אשים מעבד יותר טוב. מארז רק אני צריך אחד יפה וטוב ולא יקר, וכנ"ל ספק כוח. מה אתם חושבים ותודה מראש.. :]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי חברים, מחפש מפרט עבור חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ב-Office, צפייה ב-YouTube, שימוש בוואצפ וכד׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

22. תקציב מקס' - 5000 לא חובה לנצל הכל אבל לא לעבור. שימוש - תכנות בVS ואקליפס, משחקים לא כבדים ( CS:GO וכד' ) וצפייה בסרטים FHD בלוריי מלא ( 10-15G לסרט ) לא כבד מדי אבל אשמח לכ. מסך טוב כדי שלא אתקע בעתיד אם אצטרך קצת יותר. רעש - שלא יהיה טרקטור אבל לא משהו מיוחד. ללא תוכנות גר בראשל"צ ורצוי שיהיה משהו פה הקנייה מתוכננת בקרוב. לא עומד לשדרג בעתיד. בעניין רכיבים ספציפיים: מסך - מעוניין ב23-24 ( עדיפות 24 ) של IPS/PLS אבל לא עם זמן תגובה בשמים. בנוסף יש לי טלויזיה שדורשת HDMI, אז שימו לב לחיבורים בכרטיס המסך. דיסק קשיח - 4 או 3 טרה. יעבוד 24/7 ויהיה בשימוש במשך כל הזמן ( שיתוף קבצים וכד' ). ללכת על דיסקים שמתאימים לNAS או RED PRO. בנוסף לדיסק - SSD של 250G. ממש לא קטנוני ע…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by יפעת דהאן,

היי חברים מה נשמע לאחרונה המחשב שלי מת, מעוניין לשדרג בתקציב של עד 4500 שקל עכשיו קיבלתי הצעה מהאתר הזה (התמונה שהוספתי) וקיבלתי הצעה אחרת:https://www.famicon.co.il/items/2505460-מחשב-גיימינג-GPC-V004 עכשיו רציתי לשאול לפי דעתכם מה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by IMAGUY1X,

תגידו המארז שיהיה לי הוא : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2513 והכרטיס : Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI הוא יכנס למארז? סתכלו ביוטיוב בבקשה אל תגידבו סתם תראו שהוא ענקי ... אבל המארז יספיק בישבילו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם! אני חייב (!!!) לקנות מחשב חדש, ואני זקוק לעזרתכם... (למה חדש? P3 עם 128MB כבר ישן מדי, לא?) נתחיל בתקציב: 5000 ש"ח, ללא מסך. (כולל עכבר, מקלדת ושאר ירקות. עדיפות למקלדת ועכבר אלחוטיים.) את התתקציב ניתן למתוח ל- 6000 ש"ח, אבל בואו נתחיל בקטן... מה המחשב יעשה, בסופו של דבר: עיבוד תמונה. גודל הקבצים: 6MB. עבודה בפוטושופ בעיקר, אבל יש גם תוכנות אחרות של קנון, לדוגמה, שירוצו על המחשב. כנראה שיהיה מולטיטסקינג (משהו שלמדתי באתר...) בנוסף, גלישה באינטרנט, והעברת קבצים גדולה. (למרות שאני יודע שזה לא משנה כ"כ...) דרישות מינימום: 1GB זיכרון RAM. לפחות! מהיר ככל שניתן. (אשמח לשמוע על אפשרות ל- 2GB. אני יודע שזה נשמע מוגזם, אבל מאנשים שמעבדים תמונות, הבנת…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.