ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 1500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח מטרות השדרוג גיימינג כבד - NFS: Most Wanted (2012) , Sleeping Dogs, GTA 5, COD:BO2, MOH: Warfighter וכד'.. מערכת הפעלה מה שאני משתמש זה: Windows 7 Ultimate 64BIT מפרט נוכחי מעבד: AMD Phenom 2 X3 720 BE לוח-אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 זכרונות: OCZ Platinum 4x2GB 1066MHZ דיסקים קשיחים: WD 320GB 7200RPM Sata2, SAMSUNG 160GB 5200RPM Sata2 כ.מסך: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז: NZXT Tempest - Air Flow King ספק: OCZ StralthXStream 500W PSU שימושים מיוחדים אני עלול לבצע OC, בתכלס אין לי אינטרס לזה אם המחשב יהיה מספיק חזק למשחקים האלה (החלקים שעלולים הם, מעבד, זכרונות וכ.מסך). האם תרצה לבצע מערך מר…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב נייד: EXCEL ATX-1021. מה שקורה שהמטען שלו לא עובד.הפכתי את כל האינטרנט כדי למצוא לו מטען הן בישראל והן באיביי או כל מקום אחר,אבל פשוט הדבר הזה לא קיים. מישהו אולי יודע מי היבואן של המחשב הזה בארץ,או מהיכן אני יכול לקנות מטען למחשב זה?אפילו בזאפ המחשב הזה לא מופיע. בתודה מראש שי נ.ב-אני מניח שהבעיה היא המטען ולא הבטריה,כי המחשב בכלל לא נדלק.אם הבטריה לא הייתה עובדת,אז אחרי הכל המחשב היה יכול להדלק דרך המטען.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שימושים - מחשב לסטודנט, בעיקר אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים, יהיה נחמד אם יהיה אפשר להפעיל עליו פוטושופ, אבל זה לא הכי חשוב לי חשוב לי שיהיה מעבד נורמלי (DUAL CORE) ומספיק זכרון אני לא רוצה שהוא יקרטע גודל מסך 15/14 אבל שתהיה מקלדת מלאה שיהיה WI FI כמובן... חשוב מאוד זמן סוללה ארוך, ושיהיה עמיד יחסית אני הולך להסתובב איתו הרבה בגדול אני מוכן להשקיע בסביבות ה3000 שח (פלוס מינוס עוד 500 שח) אבל עדיף שיהיה קרוב ל3000 אני מתלבט בין 3 דגמים מחשב נייד "15.4 MSI PR601 2.0GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236 מחשב נייד "15.6 Dell Vostro A860 T5670 X3100 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3673&CatCode=315 בגדול אני נוטה לכיוון הDELL בגלל האחריות של ה3…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב משרדי (אדריכלים), שיריץ בעיקר Autocad, Sketchup. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אם מאד כדאי ניתן לחרוג מעט, עדיף שלא (מחיר כולל מסך). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות שרטוט וגרפיקה קלה - Autocad, Sketchup ללא רינדורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - סטנדרטי למשרד בגודל 24 בערך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 שלא יהיה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ב"ה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 (חוץ מציוד הקפי), עדיף פחות אבל אפשר לחרוג קצת במקרה הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, עיצוב בפוטושופ וכדומה, ועבודה משרדית (ללא עריכת סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול, אבל רק מסך אני צריך גדול ונוח לעבודה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי בפורום ואשמח לעזרתכם. את המחשב הנייח שלי שדרגתי לאחרונה לפני כעשור (אי שם כש-7870XT היה וואו), מאז עברתי לנייד Omen 15 עם 1660ti ומכיוון שסיימתי את הלימודים ויש לי מחשב של העבודה, הגיע הזמן לחזוור לימי הזוהר של מחשב נייח. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, אם יש סיבה ממש טובה אפשר לחרוג ל-3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, קצת עריכה גרפית וקצת generative AI. בשאיפה הגדרות med-high 1440p. משחקים לדוגמה: BG3, Oblivion Remastered, Expedition 33, Kingdom Come Deliverance 2 ועוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלד…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אשמח לחוות דעתכם לגבי המפרט החדש שהולך לשמש אותי (3 שנים) הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-TUF-B450M-PLUS-GAMING - AMD - AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With ASUS TUF B450M-PLUS GAMING... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 1252/1227 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח CT8G4DFS8266x2 - Crucial - 16GB (2x8GB) DDR4 2666 PC4-19200 - CL19... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 385/377 ₪ כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe STRIX-GTX1060-A6G-GAMIMG - ASUS - GeForce GTX1060 ROG STRIX Advance - 6GB GDDR5 - System power requirement 500W OC Mode - GPU Boost Clock :…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקצת עזרה עם מפרט שהרכבתי באתר של KSP, ניתן להרחיב קצת את התקציב עד ל 2500 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר למוזיקה וגם לסרטי Full HD, הדרישות שלי הן: שיהיה שקט ברמה סבירה . אין לי צורך במשחקים. שתהיה יציאת HDMI לתמונה + סאונד לחיבור לרסיבר ו\או יציאת SPDIF * האם הכרטיס מסך המובנה מספק או שיש צורך להוסיף כרטיס \ להחליף לוח אם? השאלה הגדולה - האם הכרטיס TV שבחרתי מסוגל להקליט עצמאית מתחנות שונות (כמו יס מקס) או שהוא יכול להקליט רק מה שרואים באותו רגע בממיר? תודה, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט לאדריכלות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב שאמור לשמש לי לעבודות אדריכלות כגון 3d וכו התקציב הוא בין 2000 ל 2800 המפרט המוצע ב 2500: לוח: Gigabyte G31 מעבד: Intel C2D E7300 FSB1066 דיסק קשיח: 500GB SATA2 ראם: 4GB DDR2 800Mhz כרטיס מסך: ATI HD4670 512MB DDR3 / וכמובן צורב. אשמח את תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט והאם יש צורך בשינוי של משהו תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אחרי שסיפרתי לחבר שאני צריך לקנות לאשתי נייד לעבודה הוא ביקש עזרה במציאת נייד שיתאים לעיסוקו בתקליטנות (DJ) - די חובבני ולא אינטנסיבי מדי.. תקציב 2000-2500 .. ומיכוון שאני די בור בניידים ולא יודע בדיוק על מה להמליץ לו אשמח לקבל הצעות/המלצות. חשבתי על I3 כלשהו עם 4GB RAM ... מה אתם חושבים ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב AC Unity,Far cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בדפדפן ומסמכים (word, excel וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדיפות היא לבנות משהו בסביבות ה5000 ש"ח, אם צריך לחרוג ולהוסיף חלק שמשדרג משמעותית את המפרט תציינו את זה בקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 בלי חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים הכי חדשים! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 5. עד…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לפני 5 שנים נעזרתי מאוד בפורום להרכבת מחשב שבינתיים קצת התיישן. אני כעת מעוניין להחליפו. הדרישות שלי הם מחשב שיריץ היטב סרטי 1080p מהמצלמה, השימושים העיקריים הם אינטרנט, אופיס. לעיתים נדירות אני משחק אולם זה משני ביותר... לא זקוק למדפסת, עכבר, רמקולים, מקלדת. לא זקוק גם למסך שאני ממשיך עמו (DELL 2407WFP-HC) ברזולוציה 1920X1200, שאני כמובן מעוניין בכרטיס מסך שיתמוך בו. אני זקוק לדיסק קשיח בנפח גדול לשמור את התמונות והסרטים (כיום יש לי 320GB וכונן חיצוני של 1TB). חשוב שהמחשב יהיה שקט (אני לא יודע מה הסטנדרט היום של עוצמת הרעש, ויכול להיות שזה מספיק אבל מצד שני לא רוצה להשקיע מאות שקלים רק בשביל המטרה הזו). חשוב שיהיה מארז איכותי, ספק איכותי כמו שיש לי היום. לגבי הת…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בניתי את המפרט על סמך ההמלצה למפרט גיימינג - http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137604§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אבל אני אשמח שמישהו יעבור עליו ויראה אם הוא באמת מתאים למה שאני צריך אז כמה הבהרות (אני אענה גם על השאלון הסטנדרטי בסוף אבל אני לא בטוח כמה הוא תקף במקרה שלי ) - המפרט לא כולל כרטיס מסך אני מקווה לקנות שני כרטיסי radeon כנראה את הhd6990 אבל אולי אני אחכה לhd7990 בכל מקרה מה שבטוח זה שהלוח אם יצטרך להתמודד עם שני כרטיסים חזקים שיעבדו בעומס מקסימלי. אז חשוב לי לדעת שהספק כוח שבחרתי יוכל להתמודד עם הדרישות מתח וכן שהקירור של המארז יהיה אופטימלי (אני מקווה שבחרתי מארז טוב לזה אבל אני לא בטוח). כמו כן ראיתי שאפשר לקנות…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה קצת טיפשיות רגע לפני שאני מזמין מחשב ולאחר שהתייעצתי בפורום הזה לגבי מפרטים. אשמח לתשובות. 1. בקשר למארז הזה: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - האם להגיד לחנות להוסיף לי קירור או מאווררים? כמו כן הוספתי למפרט את זה Raidmax 120mm Retail Quiet Fan האם זה מתאים בכלל? דרך אגב סתם שאלה מעניינת - איזה מארז עדיף ואיכותי יותר הTMS S1 או FRACTAL CORE 3000 ? 2. בקשר לאנטי וירוס - חשבתי להוריד משהו חינמי (AVG, AD-AWARE, AVAST וכדומה) אבל אני לא יודע איזה להוריד, מצד אחד אני רוצה הגנה טובה ומצד שני במחשב הישן שהיה לי תמיד הייתי צריך את האנטי וירוס הכי פחות כבד ואפילו לבטל חלק מהפ'יצרים שלו וכל זאת על מנת שלא יפריע לביצועים(אולי בכלל במחשב כמו שבחרת…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: P-4 3.0 GHZ (BUS:800 MHZ, H-T 1MB S775) 1100 ש""ח לוח אם: MSI 91P-COMBO?(915) DDR 1+2, PC -E 850 ש"ח DDR 400 256MB KING MAX BGA 260 ש"ח דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80GB 7200 ATA-100 (8MB) 390 ש"ח כוננים: 1.44, CD-ROM, DVD DVD TOSHIBA X16 160 ש"ח מארז: 2209 ATX MIDI PFC, USB 160 ש"ח סך הכל: 3190 ש"ח ניראה לי די ייקר כי זה לא כולל מסך וגם אין פה כרטיס מסך וקול. אולי צריך להחליף את הלוח אם?ולהוסיף כרטיס מסך שלא יהיה ON-BOARD?? תגישו הצעות.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה המחשב הראשון : http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=473132 השני: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418776 תודה????
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא היה לי כח לכתוב =] , אז: לקחתי את המפרט מ KSP, אבל לא נראה לי שאני קונה משם. איך המחשב? אני עורך קצת סרטים, סרטונים וקצת משחק (לא משחקים כבדים). ובכ.מסך כדאי GigaByte או Point of View? או בכלל משהו אחר? וגם אני משדרג ל DX10 בעוד שנה בערך. גם מארז לקחתי סתם משהו במחיר של הפוסידון של ג'יגהבייט, כי כנראה אני לוקח אותו. תודה למי שעונה =]
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב חדש בעיקר לגיימינג תקציב 4-4 וחצי גג.. שום ציוד הקיפי! רק "קופסא". עדיפות לחנות באזור השרון (לא נורא אם לא..) תודה לכולם !!!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 381 381 1 לוח אם ABIT LG-95 לוח אם LG-95 872 872 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box מעבדים IE4300 226 226 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB דיסק קשיח ואחסון 80JD 208 208 1 מארז כולל ספק FOXCONN TLA397 300W מארז FC397 555 555 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7600GS Sonic 256MB PCIe כרטיס מסך 28501 349 349 1 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 2X512MB זיכרון KVR667D2N5K21G 6 פריטים 2,590 ₪ סכום כולל מע``מ מskypc
-
- 34 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גג 4250 ש"ח. ללא אביזרים נלווים - רק מעבד, לוח אם, כ. מסך, זכרון, דיסק קשיח. אם יש אפשרות לתיאום עם PSU 230W, בשמחה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, בפרט בתוך מכונה וירטואלית (שמריצה Ubuntu). פה ושם גם משחקים, אך מעט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, מסך 16:9 סטנדרטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3.…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכול חברי בפורום! אני מחפש מיפרט מחשב בתקציב 10,000 ש"ח והחלקים הנידרשים הם: מעבד, זיכרון, ל.אם, כ.מסך, מארז, ספק חשמל, גוף קירור למעבד, ההרד דיסק, צורב DVD, מסך LCD. כולל ציוד הקפי (עכבר, מיקלדת, רמקולים). עם שחכתי משהו אז תגיבו תודה לעוזרים!!! בתודה... המפציץ A החמקן
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודה (מסמכים, אינטרנט, מצגות, קצת תכנות), וקצת לסרטים. הדרישה העיקרית שלי הוא שהוא לא יהיה גדול מידי או כבד. כרגע יש לי נייד 12" לא רחב (4:3) ששוקל 1.7 ק"ג - וזה הכי נוח בעולם. חשבתי על ניידי 13.3" (כי 12 רחב נראה לי קטן מידי), אבל אני לא רוצה נייד של 2.2 ק"ג. אני מעדיף לקנות מ-NBC, למרות שאם יש הצעות של חברות אחרות - אין לי בעיה לשקול. ראיתי את ה-VOSTRO 1320, ואת שלושת הקונפיגורציות האלו: 320GB 7200 + P8600 + GF 9300 - מחיר : 5600 שקל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm 320GB 5400 + P8600 - מחיר 5000 שקל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-p86.htm 120GB + T6570 - מחיר 4000 שקל http…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-