ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש בעיקר לגיימינג תקציב 4-4 וחצי גג.. שום ציוד הקיפי! רק "קופסא". עדיפות לחנות באזור השרון (לא נורא אם לא..) תודה לכולם !!!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גג 4250 ש"ח. ללא אביזרים נלווים - רק מעבד, לוח אם, כ. מסך, זכרון, דיסק קשיח. אם יש אפשרות לתיאום עם PSU 230W, בשמחה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר אני הולך לסגור בשעה טובה על המחשב הבא: טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,110 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 811 ש"ח 2 Kingston 1GB 400Mhz PC 3200 C3 1,382 ש"ח 1 Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 603 ש"ח 1 Gainward PowerPack GeForce 6600 Ultra 1780 PCX 256MB PCI-e 688 ש"ח 1 Thermaltake Swing VB6000 Black No Psu 407 ש"ח 1 Antec SmartPower 350W 330 ש"ח 1 Logitech® Cordless Desktop® MX 5000 Laser 1,099 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 275 ש"ח סה"כ 7705 אני לא הולך לעשות OC, אני לא גיימר מטורף אלא עובד על המחשב בעיקר …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי עבר המון זמן מאז שקניתי מחשב. היעד: משחקים כרטיס מסך מהשורה הראשונה עד 1.5k מעבד מהדור החדש i7 אני יודע לעשות oc אבל אני לא חושב שאני יעשה עליו. לא צריך מסך מקלדת ועכבר רמקולים חייב cd?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוקים ללפטופ לשימוש בייתי + קצת גרפיקה מעונינים במחשב יציב ואמין לאורך זמן דרישות מינימום: I5 דור 7 או8 זיכרון 8 לפחות SSD מסך מט ראיתי מספר דגמים כאן ההשואה: https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=979619,985695,994320,982972 2 כללית מה עדיף יותר חדש ומתקדם בסיסי או פשוט יותר עם כרטיס מסף וSSD גדול תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני לא טועה יותר טוב לסוללה שתהיה ב 80% בערך מאשר ב 100 ועדיף שלא תיטען כל הזמן בחלק ממחשבי IBM ראיתי שיש כ לים לניהול טעינה של סוללה אבל אצל DELL לא ממש מצאתי (באתר שלהם) אני מניח שיש תוכנות צד שלישי שיכולות לעזור בעניין (או אפילו כמה פקודות ב CMD...) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי אפשרות השילוב של הדרייבר SATA ליצירת הדיסק ,במדריך יש קישור לקובץ לתוך אתר INTEL ,אבל ראיתי שיש גם באתר של המחשב (דגם DELL E5500) שני דרייברים לSATA אחד גודל 20 MB והשני 370 KB ושניהם לפי הדגם של המחשב אפילו לפי המספר שלו , השאלה מה לבחור מתוך 3 האפשרויות האלה ??? שאלה שנייה אולי זה קשור היות ובנתיים הכנסתי את ה WIN XP דרך שינוי בביוס מ AHCI ל > ATA כמובן שהמערכת כרגע עולה ופועלת רק במצב ה ATA , אז יש לי סמל קטן למטה בשורת המשימות של הוצאת חומרה במצב בטוח כמו של USB כל זה במצב שלא..מחובר שום אביזר חיצוני למחשב ....ושאני מצביע עליו אז הוא רושם אפשר להוציא חומרה במצב בטוח- אבל רשום את הכונן של הצורב/ CD שיש למחשב המקורי ... מה הסיפור של זה ואיך ניתן לס…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בעסק ואין לי הרבה מושג במחשבים מה אתם אומרים על המפרט איפה אפשר לחסוך,מה מיותר? אין לי עודף כסף.. CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [638 NIS] 1 Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [117 NIS] 1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - [506 NIS] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3000 CAS2 Memory - [1,195 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [718 NIS] 1 Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card - [1,150 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [55 NI…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש למישהו מפרט מלא של LG R380 שמביאים בחברת פלאפון? ומה דעתכם על הנייד הזה בכללי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אתחיל בזה שמממממששששששששש נמאס לי , למה אין חברה שתהנדס לך את המחשב שאתה רוצה ?!!? למה ? הדרישות הן אלו , אבל לא מצאתי משהו שמתאים מסך : 13.3 , מט ! חיבורים : HDMI ,USB,VGA . אלחוט - WIFI BT (כמה שיותר תקנים יותר טוב ) דיסק - לא עקרוני . זמן סוללה - מעל 5 שעות . משקל - עד 2 ק"ג . המועמד הקודם היה ה UL30VT-2G , אבל אני דיי סולד ממנו בעקבות המסך המבריק שלו , ומסע ההפחות שיש נגד המסכים המבריקים . ראיתי את הדל 3300 , אבל אין לו HDMI מה עושים ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב מקס' - 5000 לא חובה לנצל הכל אבל לא לעבור. שימוש - תכנות בVS ואקליפס, משחקים לא כבדים ( CS:GO וכד' ) וצפייה בסרטים FHD בלוריי מלא ( 10-15G לסרט ) לא כבד מדי אבל אשמח לכ. מסך טוב כדי שלא אתקע בעתיד אם אצטרך קצת יותר. רעש - שלא יהיה טרקטור אבל לא משהו מיוחד. ללא תוכנות גר בראשל"צ ורצוי שיהיה משהו פה הקנייה מתוכננת בקרוב. לא עומד לשדרג בעתיד. בעניין רכיבים ספציפיים: מסך - מעוניין ב23-24 ( עדיפות 24 ) של IPS/PLS אבל לא עם זמן תגובה בשמים. בנוסף יש לי טלויזיה שדורשת HDMI, אז שימו לב לחיבורים בכרטיס המסך. דיסק קשיח - 4 או 3 טרה. יעבוד 24/7 ויהיה בשימוש במשך כל הזמן ( שיתוף קבצים וכד' ). ללכת על דיסקים שמתאימים לNAS או RED PRO. בנוסף לדיסק - SSD של 250G. ממש לא קטנוני ע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי ASUS ZenBook ux31e, המסך שלו שבור ולא עובד (מנפילה שבה אולי ניזוקו עוד חלקים וזה מקור הבעיה שלי ), אני מחבר אותו עם מיקרו HDMI - HDMI למסך חיצוני (Sony Bravia). העסק עובד סבבה בלי דרייברים של הכרטיס מסך (integrated Intel HD Graphics 3000 GPU) או בסייפ מוד אך ברגע שמותקנים דרייברים הוא פשוט לא מזהה את המסך החיצוני לא משנה מה אני עושה (fn+f8, Win+P, ניסיון על בליינד "להעביר" למסך החיצוני) לכן אני מסיק שהוא לא מזהה אותו (גם לא משמיע רעש כשמחברים אותו). כשמותקנים דרייברים אז מסך הטעינה של וינדוס מופיע על המסך החיצוני אך ברגע שהוא נכנס לוינדוז אין שום אות לזיהוי. אבל בלי דרייברים אין שום בעיה! איך אני גורם לו לעבוד עם דרייברים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לפני 5 שנים נעזרתי מאוד בפורום להרכבת מחשב שבינתיים קצת התיישן. אני כעת מעוניין להחליפו. הדרישות שלי הם מחשב שיריץ היטב סרטי 1080p מהמצלמה, השימושים העיקריים הם אינטרנט, אופיס. לעיתים נדירות אני משחק אולם זה משני ביותר... לא זקוק למדפסת, עכבר, רמקולים, מקלדת. לא זקוק גם למסך שאני ממשיך עמו (DELL 2407WFP-HC) ברזולוציה 1920X1200, שאני כמובן מעוניין בכרטיס מסך שיתמוך בו. אני זקוק לדיסק קשיח בנפח גדול לשמור את התמונות והסרטים (כיום יש לי 320GB וכונן חיצוני של 1TB). חשוב שהמחשב יהיה שקט (אני לא יודע מה הסטנדרט היום של עוצמת הרעש, ויכול להיות שזה מספיק אבל מצד שני לא רוצה להשקיע מאות שקלים רק בשביל המטרה הזו). חשוב שיהיה מארז איכותי, ספק איכותי כמו שיש לי היום. לגבי הת…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום תקציב עד 7500 בלי להתקמצן. דרוש לעבודה עם תוכנות פוטושופ, אילוסטריטור, פלאש, אוטוקאד, רבאיט ומספר תוכנות 3D לחישובי תאורה והדמיות. המחשב דרוש למשרד עיצוב כך שיהיה בשימוש כל הזמן. לפעמים דרושות מספר תוכנות זמינות בכל רגע נתון. דרושה מערכת הפעלה. WIN7 PRO לא דרוש מסך. יש אחד 22" של סמסונג (P2370) אין צורך ברמת רעש נמוכה. לא מתוכנן OC באיזור תל אביב דרושה אפשרות לשדרוג עתידי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אני משתחרר עוד חודש ויוצא ללימודים עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי מספר דברים. -איזה שילוב עדיף יש לי 10000 שקל לבזבז על המחשב עכשיו מה עדיף מחשב גיימינג שיהיה בבית בסביבות 5K ונייד נוח לעבודה בסביבות 3-4K או נייד שיהיה גם ללימודים וגם למשחקים?(יש לציין שאת הנייד אני קונה מארה"ב אז התקציב לנייד גיימינג 2K ולנייד רגיל 1K). עכשיו בקשר לנייד גיימינג,האם המחשבים של alienware מומלצים ?יש באתר שלהם את המחשב הבא - http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx יש גם את המחשב הבא שמומלץ שם http://www.dell.com/us/p/alienware-m11x-r3/pd.aspx?ref=M11x - מה אתם אומרים עליו ?יש להם שם עוד מספר מחשבים האם יש אחד יותר מומלץ ? - האם מחשבים עוצמתיים לגיימינג יהיו נוחים גם …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים מה נשמע לאחרונה המחשב שלי מת, מעוניין לשדרג בתקציב של עד 4500 שקל עכשיו קיבלתי הצעה מהאתר הזה (התמונה שהוספתי) וקיבלתי הצעה אחרת:https://www.famicon.co.il/items/2505460-מחשב-גיימינג-GPC-V004 עכשיו רציתי לשאול לפי דעתכם מה יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את החלקים הבאים(4000) מעבד, לוח אם, זיכרון, ספק, מארז וכרטיס מסך
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימוש גיימינג: מחפש מחשב ולא מוכר רוב חלקיו באחריות . מפרט טכני מתומצת: מעבד : INTEL CORE I7 2600 3.4G כרטיס מסך: Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 HDMI Windforce זיכרון ראם: g.skill 8 giga ספק כוח: chieftec 600 לוח אם: asus p8h61 דיסק קשיח: Hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 מארז: sharkoon
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות השבוע מחשב ללימודים ואשמח לעזרתכם. אקנה אותו באילת לכן התקציב לאילת הוא 3300+- * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). סטודנט * גודל המסך 13 - 15. לא חשוב מבריק או מאט. אין צורך במסך מגע (אך גם לא פוסל) * רזולוציית המסך עדיפות ל IPS FHD 1920x1080 אך לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט לא קריטי * משקל רצוי עדיף כמה שיותר קל אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לזמן סוללה ארוך (סביבות ה5 שעות WIFI) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות לא קריטי * Bluetooth לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ממש מעדיף SSD או לפחות אופציית שידרוג לSSD (בלי לפגוע באחריות!). או לפחות SSHD * כונן אופטי? לא * …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכת מוזיקה ושימוש בו במסיבות בתור דיגיי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי רגיל כזה לא ענק אבל לא קטן * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא כבד מידי 3KG ככה לא יודע מידות באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נדרש לפחות איזה 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא משנה * …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחותי התחילה ללמוד אנימציה במכללה הישראלית לאנימציה בתל אביב. היא זקוקה למחשב שיתאים לעבודה עם ADOBE ומאיה, ובכלל שיתן עבודה למשך כל שנות הסטודנטיה ולא יתכלה לאחר שנתיים.. לכן צריך פה משהו "זול" מצד אחד - סטודנטית בכל זאת, לא עורכת מקצועית עם פרויקטים ודדליינים - ואיכותי מצד שני - שיתן עבודה טובה למשך כשלוש שנים. לגבי מאק, אל תמליצו בבקשה, הם עובדים שם במכללה עם ווינדוס ונאמר להם במפורש לרכוש I7. בסיור שלי באינטרנט נתקלתי בחנות הבאה: http://www.pcpower.co.il/ משהו מכיר ויכל לתת חוות דעת? האתר נראה מקוצעי מאוד, מה שתפס אותי במיוחד שם הוא העניין שללקוחות החנות יש אשכרה תמיכה טכנית בטלפון, כמו ללקוחות HP למשל. השירות הזה יכול להיות סופר אפקטיבי לסטודנט שנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 6000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ערכיה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop cc 2014 , Photoshop Lightroom , Premiere Pro CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2 תחרותי , BF4 , GTA V וכל מה שעתיד לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעניין במחשב נייד Asus Zenbook UX303LN. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22282 שימוש: תכנות וסרטים. בנוסף ארצה להריץ על המחשב GTA V, גם אם על הגדרות נמוכות, אך שירוץ ללא תקיעות. סוללה: חשוב לי סוללה חזקה מינימום 4 שעות ללא הטענה (כמובן לצורכי עבודה ולא משחקים). מסך: FHD IPS מסך איכותי חשוב. תקציב: 6000 ש"ח עם אפשרות חריגה במקרה הצורך. יש לי אפשרות לקנות באילת ואשמח לנצל זאת. שימוש: עדיפות ל-13.3 אינץ' עקב חיי סוללה טובים יותר. 14 במקסימום. פרטים נוספים: מעבד i5 או i7 עם 8GB זיכרון לכל הפחות. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל, או המלצות נוספות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין טעם לחסוך. אני רוצה מחשב שיחזיק הרבה. 2. מה שימושי המחשב? המחשב נועד להיות All rounder (כולבויניק) אבל השימושים העיקריים שלו הם עריכת אודיו וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P אבל השמיים הם הגבול. אם הוא יוכל לתמוך ב4K מה טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ועוד פעם, השמיים הם הגבול. כמה חזק שמאפשר התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? המחיר הוא למחשב בלבד מבחינתי, לציוד היקפי יש תקציב נפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, אני בונה מחשב מ-0. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד היום לפני קניה של מחשב נייד ועברתי על כל הסוגים והמינים של המחשבים ואלה הדגים שאני חושב בכיוון שלהם ה- asus a8jn http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3683 ה-dell inspairon 6400 high preformens עם הרכבה לגיגה זיכרון http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך הניידים של אסוס מכל הבחיונות עמידות, אמינות לטווח הארוך מה עדיף מה יחזיק יותר ושורה תחתונה מה עדיף... איך הניידדים של DELL בהשוואה ל-ASUS ..... אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד ובכלל כל חוות דעת תתקבל בברכה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-