עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alfa100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיצא טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראלי שצריך אז 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 משחקים כבדים רצח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח אבל משהו גבוה כרטיס הכי טוב שיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, אפשר לחרוג בעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תוכנות בשימוש: תלת מימד cinema4D after effect Photoshop illustrator Form-Z - תוכנת תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

3. Started by dorosen,

שלום לכולם, לא ביקרתי פה המון שנים.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, ניתן לחרוג עד 10,000 בשביל שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שרת מדיה לטלויזיות בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן 2T 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קריטי מאוד, המחשב נמצא בסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

4. שלום לכולם. רוצה לקנות מחשב למשחקים ולעבודה משרדית. יש לי כבר כרטיס מסך 1060 3GB + דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3,000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי קצת לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית (אינטרנט עם כמה מסכים במקביל, לא משהו רציני). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק PUBG, CSGO, WOT. -מהי הרזול…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. רוב הזמן הוא סתם ישמש לצפייה ביוטיוב, מיילים, ואינטרנט סתם... חשוב לי שיהיה אפשר לצפות בחומר בקידוד x265 ללא קרטועים וללא עייפות של המחשב. הייתי רוצה שהוא יאכל בלי מלח הפעלת סרטים של 4K בקידוד x265 ללא בעיה כלל אפילו שכרגע המסך שלי הוא בכלל ברזולוציית FullHD, אבל אם במקרה ארצה להחליף בעתיד למסך של 2K או 4K הייתי רוצה שאוכל לצפות באיכות הגבוהה יותר בלי לשנות כלום במחשב (מלבד החלפת המסך כמובן). (עם המחשב הנוכחי שלי זה פשוט לא מתאפשר. פירוט למטה). מלבד זאת אני לא שחקן רציני ונניח שהגבול העליון מבחינת מה שאני רוצה לשחק בו יהיה המשחק crysis 3 שיצא ב2013 והיה כניראה מפלצת ממה שאני זוכר מבחינת כרטיס מסך שהוא זקוק לו. אז הייתי רוצה שמשחקים ברמה שלו (ומאו…

6. * מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים בסגנון Flight Simulator, צפיה בסרטים אונליין, אינטרנט וחיבור לטלויזיה * גודל המסך? 15.6 אם יש אפשרות אז 17 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק. * רזולוציית המסך? אין לי מושג מה צריך להיות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad לא חובה * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ת…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג עד 4500. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שבועיים אחרי שהדהימה את שוק כרטיסי המסך הנייחים, מתפנה NVIDIA לשנות סדרי עולם במחשבים הניידים עם ה-GeForce GTX 980M וה-GeForce GTX 970M – ליבות חסכוניות (ועוצמתיות) כמותן טרם פגשנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%9e%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-nvidia/

9. שלום שלום! אני בארה"ב ומתכנן לחזור עם נייד לצרכים הנ"ל, שהולכים להיות כל החיים שלי בקרוב ; סטודנט רגיל בפקולטת הנדסה, וצרכי יצירה והפקת מוסיקה בתכניות כמו קיובייס וכל הפלאגינים המתלווים. חשוב לי לציין זמן סוללה במידה ואלמד רחוק מהבית - לפחות שעתיים ככה... גם צרכי צפיה בסרטים / סדרות במחשב מהמחשב לTV. אם צריך ממש להתגמש במחיר, אעשה זאת גם. תודה מראש על כל עזרה חן.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מצאתי שני מפרטים שאני רוצה לשאול מה דעתכם עליהם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=26411 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu3.asp?id=5500 בנוסף אני קונה מקלדת WAVE ועכבר G9X עכשיו מה שחשוב לי מאוד זה השקט של המחשב ... אגב יש לי מסך 20" מתכן שידרוג ל 24" . תודה **** מה התקציב המקסימלי? 8500 ש"ח מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד?? משחקים , אינטרנט , סרטי HD . האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מקלדת ועכבר כמו שאמתרי WAVE + G9X מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? מקסימום שקט האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כ…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מחפש מפרט שיכלול את המארז : mozart vcr001sns http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp אם מישהו יכול לתת לי חות דעת אני נורא אשמח לגבי המעבדים מה יותר מומלץ ומה כדאי המליצו לי על הpentium d 805 2.66 ואני מתלבט בינו לבין 2.8 d920 ובכלל לבין ה amd אני חושב שאני בהמשך יעשה לו oc אז אני מחפש קירור טוב על מסך חשבתי על samsung 960 BF: http://www.samsung.com/he/products/monitor/19lcdmonitor/960bf.asp איפה אני יכול להשיג מידע או שאתם יכולים לעזור לי גם בזה לגבי כל האחריות עם הפיקסלים שמעתי שזה נורא בעייתי בגדול קיבלתי המלצה על כ.מסך x800xl של ati וחברים אמרו לי שבזמן האחרון הם קצת מזייפים והקירור שלהם על הפנים והמאוורים הם מפלסטיק שזה לא הכי ט…

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. * מטרות המחשב? תיכנות אנדרואיד וקצת league of legends בשעות הפנאי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ ומעדיף מסך מט * רזולוציית המסך? לפחות 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים-שלוש מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך יציאת HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה SSD, מעדיף 256 גיגה אבל גם 128 יכול להיות בסדר * כונן אופטי? מיותר, לא רוצה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by DXM,

שלום רב, יש ברשותי לפטופ DELL insperion 6400 (די ישן) וחשבתי להפוך אותו לHTPC, ניסיתי לראות בו 1080P והוא די מתקשה. אציין כי פירמטתי אותו הרגע, ובאתר של דל אין דרייבירים לווינדוס 7 עבור הווינדוס הזה . המעבד שלו הוא t2020, נראה לי מוזר שהוא מתקשה בניגון 1080P על אף היותו ענתיקה. בכל זאת ליבה כפולה... ויש לו 2GB זכרון זה אמור להספיק לא?! תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אז אני מחפש לקנות לפטופ מאילת, ואשמח לייעוץ בנושא. התקציב שלי הוא 6500~, אם זה אפשרי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג - שיריץ GTA V על medium לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות, לא כל כך משנה לי איזה (לא מבין בזה מספיק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף שיהיה numpad * …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by lidorg23,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז NX800 7. האם …

• אהבתי!
    • 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום רב מעוניין בהמלצה למחשב נייח כולל מסך בסכום 5000-6000 ש"ח . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת האפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים העיקריים של המחשב יהיו אופיס, משחקים אינטרנט וסרטים Divx (לא FullHd) אולי אוטוקאד דו מימדי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי תלת מימד כגון supreme comander c&c וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מי…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עם מסך,בתקציב של 2500-2600. השימושים המרכזיים זה לאופיס,אינטרנט ועבודה משרדית. אבל שיריץ משחקי מחשב בצורה סבירה,וגם לא חובה שיריץ כל משחק. צריך את העזרה שלכם. אני יודע שהבקשה טיפה קשה לביצוע בתקציב הנמוך הזה. תודה! *שהמפרט ייקח מחנות באזור רחובות/ראשון.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום רב, אני יודע שהחומרה יקרה מאוד, אולם אני די צריך אותה בשביל המכונות הווירטואליות ו-Ms flight x שהוא CPU intensive. מקווה לקבל הערות והארות בונות. בקשר לקירור - אני מתעתד לרכוש את ה-H100I כשייצא. תודה מראש. המפרט :

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מטרות המחשב: לימודים וגיימינג ברמה קלה (שיוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה להוסיף כונן ssd במידת הצורך * כונן אופטי: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא קריטי כרגע זה המחשב שנראה לי Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6616 http://ksp.co.il/?uin=23773 או זה [h=1]LEnovo IdeaPad Z40-70 5942-7671 L[/…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Plast,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר, עבודה משרדית וסרטים כזה ברגיל כרגע. בעתיד הוא עשוי לשמש ללימודים ושימוש בתוכנות למיניהן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע לא.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4,FIFA15 וכו' כו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21" וטלויזיה 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by דובי770,

יש לי אפשרות לקנות עם EPP מעבד 4930K ולוח אם 2011 האם שווה לקנות עכשיו או להמתין ל2011-3? האם יהיה הבדל ביצועים רציני? כמו כן, במידה וכן: איזה לוח אם מומלץ באיזור ה250-300דולר? לוח X79 אין דרישות מיוחדות. כרגע אני עם 4670K במפרט שבצד אך יש לי אפשרות לקנות את המעבד הנ"ל בEPP מאינטל. הלוח אם היחיד שיש להם שם זה ASUS X79 DELUXE והוא יקר (311 דולר), עדיף לי לקנות ROG מאמאזון או משהו כזה לא? האם לחכות ל2011-3 או לקנות עכשיו? לא נראה לי שDDR4 יהיה זול.

22. חיפשתי ומצאתי את אלו: 1.SONY VAIO VGNBX563B 2.dell inspiron b130 יש עוד המלצות? חובה:מסך 15",HD לפחות 5400RPM,זיכרון 512MB כל השאר אני משאיר לשיקולכם. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ciauai,

מחשב חדש|צריך חוות דעת|+תקציב התקציב הוא 4500 שקל לא כולל מסך את המסך אני לא משנה מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר 1200 שקל לוח האם: Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר 800 שקל זכרון: DDRII 667 1GB AeneonX2 מחיר 1140 שקל (זה אומר 2GB) כרטיס מסך: Galaxy 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E (האם קיים גם DDR3 בזיכרון של הכרטיס מסך ואם כן באיזה חברה והאם יש בחברה הזו?) מחיר 690 שקל מארז: Thermaltake SViking VA4000BWS מחיר 460 שקל (האם מארז זה אלומיניום והאם הוא שווה?) ספק: איזה ספק אני צריך לקנות? מסך: L1719S 17" 8MS מחיר 1200 שקל כל החלקים האחרים יש לי כבר הארד דיסק כונני דיסקים... *אני לא מעוניין בAMD בשום מצב* אם אפשר חוות דעת מה …

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. התקציב המקסימלי הוא 5100 ש"ח (זה כבר מעל מה שרציתי מלכתחילה) מראש אני אומר שbooh מאוד עזר לי באשכול הקודם, אבל אני רוצה לשמוע עוד קצת דעות מאנשים אחרים. זה הסוג של אדם שאני, לא החלטי בשיט ולפני שאני עושה משהו אני חושב 1000 צעדים קדימה. המחשב הוא למשחקים ולסרטים בHD המסך שאני משתמש בו הוא SAMSUNG P2250 1920X1080 FULL HD 2 MS זמן תגובה. ו22 אינץ' לא זקוק לציוד היקפי אני מתכוון להתקין WIN7 *יכול להיות שאני אעשה OC בעתיד (אוברקלוק קל) אבל כרגע לא נראה לי בגלל שהמחשב הזה אמור להריץ כל משחק שקיים על הגדרות הכי גבוהות בקלות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/p…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני איש תוכנה ולצערי לא יצא לי כל כך לעקוב אחר השינויים בעולם החומרה בשנים האחרונות, העיסוקים העיקריים שלי זה תכנות ושימוש משרדי שותף, אך הייתי מעוניין במחשב שגם יוכל להריץ משחקים בצורה נורמלית (לצערי אין לי הרבה זמן אז אני לא איזה גיימר רציני שצריך מחשב מפלצתי). אשמח להצעות של מפרטים... התקציב הוא סביב ה-3,000... הייתי כן רוצה מעבד נורמלי+ (i5) וכרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה, הארדדיסק בסביבות ה-500GB - 1TB, ו-4GB זכרון... בעיקר אני אשמח למפרט מפורט אשר חלקיו תואמים. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.