עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hai_elbaz1,

אני יוצר מוסיקה מחפש מחשב שהתוכנות כמו קיו בייס וכו" יעבדו חלק וגם אימיול וכל התוכנות שיתוף אממ אני צריך 160 ג'יגה ולפחות ג'יגה זיכרון (מחולק ל2) אממ עכשיו בקשר לכרטיס מסך אני צריך משו שיהיה סבבה לא יותר מידיי יקר..שיהיה טוב לפיפא וכל המשחקים האלה... תודה..

• 13 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

אז ככה, הרגע חזרתי מארה"ב עם 550$ שזה בערך 2,400 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב עדין אין אבל אני חושב משהו כמו עד 5,000 או 7,000 ש"ח!(לא כולל מסך) המטרה העיקרית שלי: עבודה ומשחקים. עבודה הכוונה, יפעל הרבה, הרבה הורדות, וכו'... משחקים הכוונה: שיפעיל משחקים חדשים על הגדרות טובות וירוץ חלק. סנתיים אני חושב על הדברים הבאים : מעבד :אני לא סגור על איזה חברה (AMD או אינטל) זיכרון : 512 זה פשוט לא סוחב בשבילי, אני מחפש משהו כמו 1GB - 2GB (אפשר גם 1.5GB) כ. מסך : כרגע אני לא עוקב אחרי הכרטיסים החדשים שיוצאים אז אני ישמח לקבל עצות הארד דיסק : אחרי שהיה לי 40GB ATA הארד דיסק אני מחפשמשהו גדול ומהיר ! כרגע אני חושב ש250 - 300 GB יספיקו עם 16MB CHECH צורב : אני מחפש צור…

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  3. אהלן חברה . ברשותי מחשב נייד acer aspire 5740g כולל i7 620m 4 gb ram ati 5650 hdd wd 640 (במהירות 5400) המחשב קצת מתחיל לקרטע אז אני חושב לשדרג אותו באיזה ssd.. אני חושב שהבעיה היא לאו דווקא בחומרה של המעבד או זיכרון - תקנו אותי אם אני טועה, אלה דווקא בהארדיסק כיוון שהוא רק 5400 והמחשב איטי בטעינת קבצים , העתקתם וכמובן עליתו של הווידוס וכו, וההארדיסק יוצר צוואר בקבוק למחשב כולו. מחירי ה ssd קצת יקרים , לכן אני לא יכול להרשות לעצמי ssd עם 256 גיגה אז חשבתי יותר על הכיוון של ssd 128 משהו כמו ה m4 ששמעתי שהמחיר שלו אטרקטיבי 520 שח והתמורה היא טובה למחיר (ssd לא רע). שאלתי אליכם אם אוכל לחבר למחשב זה 2 הארדיסקים 2.5 כמובן?? או שאין אפשרות והאלץ להסתדר רק עם 128 כי זה מאוד מג…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. המחשב מיועד למטרות פיתוח, גיימיניג ו-OC. זה המפרט שהרכבתי: http://i43.tinypic.com/25k68hk.jpg מה שכבר יש לי זה מארז של Chieftech ושני כוננים 500 ג'יגה של סיגייט. המערכת מיועדת למשחקים וקצת OC. המחשב יקנה ב-IQPC, אני לא יודע אם הספק כח שקניתי מספיק או יותר מידי, אותו דבר גם לגבי הלוח ככה שאשמח להערות. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי - עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לחסוך זה תמיד טוב ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 4000 ש"ח לזכרונות כרטיס מסך לוח וספק זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - …

5. היי, צריך מפרט למחשב מאוד בסיסי (כותרת). רצוי מעבד אינטל, Celeron אני מניח. בלי שום חריגות, מקסימום עד 1,800, אם יש בפחות מתקבל! תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב. הנני מעוניין לשדרג את מחשב הפנטיום 4 המקרטע שלי. השימושים שאני רוצה הם משרדיים ברובם למעט משחקי NFS ו NBA - אני רוצה בגרפיקה טובה ולא מקרטעת. בנוסף לא חשוב לי מראה חיצוני של מארז כי הוא לא במקום הנראה לעין. המפרט שעליו חשבתי הוא: כרטיס מסך: GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מעבד: E4500 - 2.2GH של אינטל קירור מעבד: Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 דיסק קשיח: היטאצ'י 320GB, HDT725032VLA380, 7200RPM, Cache 16MB, SATA II מארז: codegen M701-CA ספק כוח: Codegen PS-400X 650W, 450W true power זכרון פנימי: 1GB, 800MHz DDR2 240P של חברת TRANSCEND כפול 2 - סה"כ 2 ג'יגה. מסך מחשב: LG 22 L226WTQ-BF מהמחשב הישן אני אקח את הצורב DVD, כ…

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by ruff stuff,

למטרות עבודה בלבד מיילים, אינטרנט לא יותר מזה. בתפריט צריך להיות מסך lcd ומקלדת ועכבר אלחוטיים, מערכת הפעלה, ורמקולים פשוטים ביותר.

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל להערכתי כדי לקבל מחשב טוב שיחזיק למספר שנים, כנראה יש לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש ביתי (מסמכים, אינטרנט, Youtube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין שימוש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו …

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום לאחרונה אחותי ביקשה ממני לנסות ולבנות לה מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים. האמת היא שאני לא מבינה גדולה במחשבים ובדקויות הקטנות של יצירת מפרט שלם, את המחשב שלי בניתי לפני כמה שנים ע"פ עצות שקיבלתי ממכם בפורום (מחשב נהדר דרך אגב). לכן אני פונה אליכם בבקשה למפרט: 1. התקציב המקסימלי למחשב הינו 3500 ש"ח ולא ניתן לחרוג למעלה. 2. מחשב נדרש להרצת משחקים בסגנון: סקיירים, סימס ומשחקי MMO (רזולוצית מסך של עד 1920/1080). 3. אין לה צורך בציוד היקפי או בווינדוס ולא יתבצע OC במחשב. דעתי: מכיוון שהיא לא תנקה או תשמור עליו. מה שאחותי צריכה הוא מחשב עמיד בעל יכולת שרידות תחת הר של אבק וזבל שבלי ספק יועמס עליו. לכן אני שמה דגש על קירור, סינון אבק,…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אפשר בפחות... (5000 ש"ח)... עם דגש על כרטיס מסך חזק!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by JE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, AC4 , GTA , COD GHOSTS, FIFA 14, 2K14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכ…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. שלום לכולם, אפשר בבקשה לקבל מפרט טוב למחשב במחיר של עד 5 או 5.5 אלף. מחשב שיהייה טוב למשחקים אבל לא צריך להשתגע עם שני כרטיסי מסך כי זה אני לא כזה גיימר ובשביל זה יש את הוויי (-: לא כולל מסך, מקלדת וכל שאר הציוד ההיקפי, הכל יש לי כבר. אני מעדיף מעבד quad עם 4 ג'יגה זיכרון ושיהייה חריץ pci ישן בשביל לחבר את הכרטיס טלויזיה שכבר יש לי. תודה מראש ויום טוב לכולם!!!

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by M3nt4,

* מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI שיהיו יותר מ3 יציאות USB * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS , SAMSUNG , DELL או כל חברה עם מוניטין גבוה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ofir2,

שלום, בבית שלי יש כמה מחשבים, וכולם צריכים לקבל קבצים ממחשב אחד מרכזי (מסמכים, סרטים, מוזיקה, הכל). המחשב המרכזי גם משמש כמחשב רגיל, ז"א, עבודה שוטפת, תכנות, קצת גרפיקה (תמונות וסרטים) וקצת משחקים. המחשב צריך להיות לא רועש, ז"א, לא צריך שהוא יהיה סופר-שקט. בניתי את המפרט הבא: מעבד E8400 CORE2DUO 3.2G לוח אם Gigabite EP43-DS3 FW זכרון 2GB+1GB DDR2 800 kingston כונן קשיח 1.5 tera 32mb seagate כרטיס מסך gtx275 896mbddr3 מארז מארז פשוט עם ספק כוח TRENDSONIC p.supply 600W המחיר הסופי הוא בסביבות ה-4000 ומשהו שקל (לא כולל מסך, ואני גם לא צריך כונן אופטי). מחיר כרטיס המסך הוא 1200ש"ח, האם זה סביר? בנוסף, האם כדאי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס המסך? מה יתן ביצועים יותר טובים בע…

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב של גרפיקאי מקצועי, לצורך עבודה בתוכנות כגון פריאנד, פוטושופ וקורלדרו. התקציב הוא 9000 ש"ח פלוס מינוס, הוא צריך ליכלול מעבד, זיכרון, לוח אם, 2 דיסקים אחד למערכת ההפעלה והתוכנות ואחד לחומרים, צורב DVD, כרטיס מסך, מארז, ספק ומסך 19" רצוי רחב. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מנסה להכין מפרט למחשב ביתי שמיועד בעיקר לעבודה עם ווינדוס, אינטרנט, פוטושופ ויישומים דומים וגם עבודת צורב קלה (צריבת סרטים- חוקיים כמובן וכדומה). התקציב הוא בערך 6000 ש"ח, ללא מסך, עם חריגות אפשרויות. אני כנראה רוכש את המחשב ב- K.S.P. מעבד: P4 3.0 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 2.8 יספיקו? לוח אם: GIGABYTE 8i945P-G זיכרון: DDR-2 667Mhz 1GB Dual (2x512mb) דיסק קשיח: Western Digital 160GB 8MB SATA II כרטיס מסך: GeForce 6600 256MB PCI-E צורב: NEC 3550A או LG 4167 (איזה מהם עדיף?) כרטיס רשת: Gigabit כרטיס קול : 5.1 ספק: 400w מארז: 2323 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue מה דעתכם על המפרט מבחינת המרכיבים? המחיר הוא שיקול קטן יותר כרגע אבל התקציב הוא בסביבות ה-6000 ש"ח…

• 13 תגובות
    • 698 צפיות
  17. עבור אח שלי, התקציב עומד על 1K ש"ח בלבד (חייל) ללא מסך וללא רמקולים\מקלדת\עכבר. זכרון לפחות 1GB. כונן קשיח, לפחות 80GB. מה המקסימום שניתן לעשות עם תקציב זה? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. BOSE אמר לי ללכת על מסך LG F700p אני צריך מסך טוב שטוח CRT בסביבות המחיר 1000.... ואמרו לי שחייבים עם 0.24 והשאלה לגבי הכרטיס מסך זה מה ההבדל בין 6600 ל 6600GT? תודה רבה לעוזרים רדו למטה למפרט......

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  19. היי אני מחפשת מחשב שישמש אותי למשחקים שונים כמו Heroes of Newerth, WoW, The sims 3 וכו'. העניין הוא שאני מתכננת להשאר עם המחשב הזה ללפחות 3 שנים ככה שחשוב לי שהוא עדיין יריץ לי משחקים מעניינים שאולי יצאו בעתיד, למרות שמה שכתבתי למעלה זה פחות או יותר סוג המשחקים שאני משחקת. בכל מקרה, התקציב הוא בסביבות ה-3500 ש"ח וזה צריך לכלול הכל (מסך, עכבר מקלדת ומחשב כמובן). ההתלבטות העיקרית שלי היא שאולי בחרתי מחשב קצת כבד מידי כאשר אולי יכלתי ללכת על משהו פחות חזק שעדיין יתאים לי וייצא זול יותר. המפרט: מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray [שוקלת לקחת מעבד חלש יותר כמו E7500 כי אני לא בטוחה שאני צריכה כזה חזק וההפרש במחירים הוא יותר מ-200 ש"ח] לוח אם - EP43-UD3L s775…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם!!! כמו בכותרת....לא צריך ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,צורב,floopy) צריך מסך...ואם אפשר שהמחשב יריץ קצת משחקים אז זה סבבה... תודה רבה!!!!

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by frankish,

הגיע הזמן להחליף מחשב עבודה במשרד של אבא והייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה. הוא לא עובד בתוכנות גרפיות או משהו כזה אלא בתוכנות לא כבדות במיוחד ושלא מצריכות כרטיס מסך בשמיים. חשבתי על celeron 2.4 עם 512 מגה זכרון וכרטיס מסך פשוט, משהו כמו gf mx 200 אפילו, לגבי לוח אין לי בכלל מושג. אני יודע שממליצים פה בדרך כלל על amd אבל למה לא סלרון? זה לא יספיק? אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט, תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yuraxp,

שלום רב,אני מתלבט בקניית מחשב נייד יד שניה שהכונן שלו לא עובד,אם זה אפשרי דרך הביוס של הנייד להגדיר למחשב לאתחל מUSB ? אם בדיסק או קי יש למשל מערכת הפעלה? למשל כמו במחשב שמאתחלים מCD וככה אפשר לפרמט ולהתקין מערכת חדשה.

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by Posford,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אז ככה. אני רוכשת מחשב דרך dell העולמית (דגם ספציפי שאין בארץ- M6600) בגלל שהוא ממש יקר החלטתי שזה יהיה חכם לקנות גם אל פסק מיוחד שמתאים לדגם שלו (ומן הסתם אל פסק שאפשר לסחוב איתי) יש לי שאלה אחת-האם יש היגיון בלקנות אל פסק ואז לחבר אותו עם מתאם? האם זה בעצם מאבד את כל האפקט של האל פסק? ואם כבר מתאם - איזה מתאם כדאי לי לרכוש ומה אני צריכה לוודא כשאני רוכשת אותו? אה.. והנה הדגם של האל פסק הנייד שמתאים לדגם של הלפטופ - Belkin Inc 12-Outlet Surge Protector with 10 ft Power Cord with Telephone Protection http://accessories.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?cs=04&l=en&c=us&sku=A3849060&price=49.99&client=config

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by IMAGUY1X,

אז כחה אני רציתי לקנות את הכרטיס מסך GTX460 וואני עדיין רוצה אבל אמרו שהמעבד שלי מאוד חלש אז עכשיו החלטתי לקנות את הכרטיס ואם הזמן לשרג למעבד אז התקציב שלי בערב 650 שקל לא יותר הלוח אם שלי : g31tm-p35 הספק כוח שלי ( שאני יקנה ) SS 500 WATT הכרטיס מסך שלי ( ש אני יקנה ) GTX460 עכשיו יש לי 2 גיגה ראם DDR 2 וחשבתי להוסיף עוד 1 עדיף להוסיף 2 ? אם כן אני ירגיש תהבדל ? ועכשיו לסיום מעבד , אני שבתי לבנתיים על זה מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 Tray המעבד הזה מספיק טוב לכרטיס מסך הזה? אם לא אז מה אתם אומרים שווה להחליף ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.