עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LeonK,

אהלן, מה אתם אומרים על הToshiba Satellite A300-15C? התקציב שלי הוא בערך 7000 ש"ח. המפרט המפרט בBUG ששם אני הולך לקנות את המחשב חשוב לציין שאני רוצה את המחשב לעבודה שוטפת (EMULE אינטרנט סרטים וכו), שהמשחקים ירוצו עליו טוב ואני מתכנן לחבר אותו לLCD 26". תודה.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

3. ציוד בסיסי וזול למחשב בסיסי וזול יש הצעות ?

4. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש כתחליף לשולחני ככה שלא חשוב לי המשקל, ואני לא צריך שיהיה קטן אני מתלבט בעיקר בין שני דגמים HP6515 ו-Dell Inspiron 1520 האם יש למישהו המלצה חד משמעית איזה מחשב עדיף מבחינת ביצועים, אחריות, כרטיס מסך, האם יש מחשב אחר בתקציב הזה שמומלץ יותר? תודה רבה, אלי המפרטים : המפרט של HP ‎DV-6515‎ ‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2Duo Processor T7300,4MB L2 Cache,2.0GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎1024 MB (2 x 512 MB)‎ ‎ HD‎ ‎160 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎‎NVIDIA® GeForece® 8400M G (128MB VRAM, *TurboCache Support) ‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. שלום רב, התקציב שלי עד 4k כמו שכתוב בכותרת. הדרישות שלי מבחינת ישומים צנועות: אינטרנט , מעט אופיס , מעט פוטושופ , מוסיקה בסיסית - בקיצור לא מכונת ביצועים , לא משחקים , לא תלת מימד. המחשב יהיה נייח רב הזמן , וגם אם ינוייד זה יהיה בתוך הבית בסביבה נקיה. אבל! חשובה לי מאוד אמינות אמינות ועוד פעם אמינות , הן מבחינת המכונה והן מבחינת שירות (שלא נצטרך). משקל : לא עקרוני מסך : אני מניח 15.4 ובאופן כללי מכונה שתשדר איכות ושתשמש אותי לפחות 4 שנים (אם זה ניתן למדידה) . בתחתית סדר העדיפויות , אבל עדיין פרמטר : עיצוב סולידי כהה -מאט ונעים לעין. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by shlomi295,

מעבדים AMD Phenom II X4 945 BOX ¤1048 פתרונות קירור למעבד Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 6.5CM 1366 ¤138 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤541 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות A-DATA 4GB DDR3 1333MHZ Gaming CL8 ¤496 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤486 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 TOXIC OC PCIe ¤1374 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4755 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It 1 .מה ההבדל בין המהירות של הזכרונות DDR2 או 3 זה חשוב לי כי אני לא רוצה ליצור צוואר בקבוק במערכת. 2.מה דעתכם על המ…

7. Started by Moshe Alvoer,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש (אחרי 5 שנים) מחשב חדש. הדבר האחרון שנשאר לי לבחור (ואולי המורכב ביותר) הוא הלוח אם. ללא שום ספק אני מעוניין בלוח אם של Asus, אבל די קשה להחליט איזה. נתונים כללים: מחיר בסביבות 700-1200 שקל OC לא מעניין אותי אני לא מתכוון להשתמש ביותר מכרטיס מסך אחד בו זמנית (באופן כללי אני קונה רק Nvidia) מטרת המחשב: Gaming אשמח לשמוע דעות - - - תגובה אוחדה: - - - טוב, נראה לי שצמצמתי את הבחירה ל Delux vs Sabertooth

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Asaflaza,

היי, כמה להערכתכם אמור לעלות השדרוג הבא? מדובר על מחשב נייח 1. התקנת הארד דיסק SSD במקום כונן ה-C שיש כרגע במחשב, התקנת WINDOWS 10 על ה-SSD 2. הרחבת זיכרון מ-8 ג'יגה ל-32 ג'יגה בנוסף אם יש המלצות על טכנאי שיכול לבצע את זה אשמח לשמוע תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכלום , אני גיימר לשעבר , והיום אני רוצה לחזור לעולם הזה , והייתי רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים , אשמח מאוד אם תעזרו לי אני קצר בזמן וקונה את המחשב היום - מחר . תקציב 4500 שח לא צריך מסך לא מקלדת ולא עכבר. רק מארז ומפרט. תודה רבה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. OK הקניה קרובה : *חומרה חדשה שאני קונה* 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 594.51 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 531.93 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 223.50 *אלומניום*CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL 420.18 Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 362.07 סך הכל לתשלום: 2,132.19 כל זה מצטרף למה שכבר יש: *חומרה ישנה* AMD XP2000 WD SATA 80 GB Nvidia GF4200 TI 128 MB *leadtek יש תגובות חיוביות ? אני חושב שהכל אמור לעבוד אחלה ביחד 8) לא ?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  11. הי חברים, מה נשמע? אז המחשב הנוכחי הלך לעולמו. ועכשיו אני עם הפנים למחשב חדש. תכלס, מה שחשוב זה שיהיה שקט, ולא יתקע בPREMIERE ו-PHOTOSHOP. השימוש בעריכת וידאו יחסית בקטנה בלי הרבה אפקטים. חוץ מזה, זה מחשב של חנות שמשתמשים בו לשימוש שוטף WORD\OFFICE\וכו'... אשמח לשמוע מה דעתכם מתאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ב-PREMIERE ללא הרבה אפקטים, אבל HD. גם PHOTOSHOP. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה …

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by DsDs,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש.. ואני מאוד מתלבט מה כדאי לי ומה לא.. אני רוצה שהוא לא יעלה על 2500 ש"ח.. מסך וכונן DVD כבר יש לי, אז זה לא נכלל בסכום.. אני נוטה יותר למעבד של INTEL, אבל אשמח לשמוע גם אופציות נוספות.. בכל מקרה.. אני מעוניין שהמחשב שלי יתמוך במשחקים יחסית טובים, אבל אני לא גיימר או משהו, ככה שזה לא צריך להיות משהו מטורף, אבל שיהיה ברמה סבירה!! תודה רבה לכולם, ערב טוב.

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by Tomer Gurevich,

שלום, מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש סטנדרטי לחלוטין. דפדפן, הורדה וצפייה של סרטים וסדרות, תוכנות פשוטות, גג אופיס. חשוב לי שיהיה 15.6, ssd, מעבד i5 או i3 חזק, זיכרון אשמח ל-8 אבל גם 6 או 4 סבבה נראה לי. לא קריטי על החברה, מעדיף לא לנובו. התקציב כעיקרון הוא באיזור ה-2,000 כולל מערכת הפעלה. אני יודע שזה קצת לא בהתאם למפרט, אשמח לשמוע הצעות. אם נראה לכם שזה לא מפרט נכון לדרישות שלי, אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש :)

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by cupidil,

הי, אני מחפש שני מחשבים ניידים לבנות שלי, בגיל תיכון. המחשבים ישמשו ללימודים, גלישה ומשחקים. לא משחקים כבדים. רוב הזמן המחשבים יהיו בבית ומדי פעם ישתמשו בחוץ. מסך 14-15" . קל משקל - חשוב סוללה בינונית 256 SSD מחשב מחברה אמינה (שלא אצטרך לטפל בבעיות כל הזמן...) מחשב שישמש אותן כמה שנים. עמידות - עדיף מחשב שלא יתרסק ממכה קטנה. הטלפונים הניידים שלהן כוללים מסך סדוק... תקציב - 2.5K לכל מחשב תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by vourt,

היי, מחפש מתנה לחברה מחשב נייד שיהיה מסוגל לנגן סירטי HD עם יציאה לפחות של Svideo הכי חשוב שיהיה בצבע ורוד תודה...!

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by [NOS],

אני מחפר מחשב זול לאמא שלי ( 1000-1400) שימוש משרדי בלבד , לא חובה ציוד היקפי ... חבר המליץ לי על הדיל הזה : http://ivory.co.il/product.asp?productid=159&CatCode=3 1. האם לא עדיף לקחת intel לשימוש משרדי ? 2. אפשרי להשיג מפרט יותר זול עם אותם ביצועים ? 3. איך החנות אייבורי ? 4. אני פתוח להצעות אחרות תודה רבה

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  17. לא צריך OC, ללא מסך, כרטיס מסך שיריץ משחקים ישנים יחסית (BF2) בצורה סבירה על 1280*1024. כמוכן, אני רוצה להשתמש בהארדיסק הנוכחי שלי(IDE) עד שתהיה לי אפשרות להעביר את המידע לHD חדש, אז אני צריך לוח אם תומך. אין לי צורך בציוד היקפי למעט צורב DVD. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by rinatba,

שלום, מחפשת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי - אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים מידי פעם (שתהיה אופציה לחבר כבל HDMI למסך הטלוויזיה) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. Started by LiL Gangster,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל, אבל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20 אינץ' 1600*900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קצת חדשים ויותר ישנים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. זכרון 3 גיגה DUEL CEON DDR-2 מעבד Q9400 CORE 2 QUAD מאוור למעבד AR PRO 775 דיסק קשיח היטאצי 500 GIGA צורב NEC כרטיס מסך GIGABYTE 9600GT 512 DDR3 PCIE ספק כוח EZCOOL LED 500W REAL לוח אם MSI P45 NEO-F 7.1 1GLAN מאייבורי לוח אם בהתחלה רציתי לקנות את זה http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2851 והטכנאים של אייבורי אמרו לי שהלוח אם שכתבתי ברשימה הרבה יותר טוב. עבדו עליי או שזה באמת כך? וגם הספק אמרו לי שזה מצויין והכל

21. Started by nivosh,

שלום חברים. האם אני דוחף את הגבול? מפרט עד 1000 ש"ח? הקיצר אני צריך: שימושים: אינטרנט, הורדות, סרטי מוזיקה וקצת עריכת תמונות ווידאו מעבד חזק (אבל לא בשמיים) לוח אם עם: כרטיס מסך און בורד עם יציאת DV, כרטיס קול סביר, יציאת לאן \ בלוטות' \ ווי-פיי מארז עם קירור סביר ספק כוח סביר זכרונות מספיק 2 ג'יגה אבל שתהיה לי אפשרות להרחיב והכי חשוב: שיתמוך בלינוקס 100 אחוז. וזהו. אני אתקין עליו הארד דיסק SATA שיש לי וצורב שיש לי

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by bennnn,

שלום רב,מבקש המלצה למפרט מחשב עד 3000 שח לא כולל מסך.המסך יהיה 22 אינטש. בעיקר גלישה באינטרנט וגם משחקים. אני רוצה מעבד אינטל ה 8500? זה הכי טוב ביום? לוח אם-חייב שיהיה אסוס. תודה לכולם!!!!!!

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by aboren,

זו בקשה של חבר. שלחתי לו את השאלון ואלו התשובות. אשמח לעזרה בבנית מפרט בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל אני מניח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהחלט לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל אלו (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה), בנוסף, בתיאוריה, ישמש כמחשב אולפני בשימוש בכרטיס קול חיצוני. אם אתפרנס מעבודה מהסוג הזה לאורך השירות הצבאי שלי (כנראה לצד SEO), הוא יהיה בעבודה באופן יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סיבליוס -כל יום, כתיבת מוזיקה.קיובייס- הקלטה ו…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מחשב נייד לפי המפרט הנ"ל: 1. מה התקציב? עד 5000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (קזו'אל), צפיה בסרטים, 3. גודל המסך? החל מ - 15.4'' 4. משקל רצוי? לא צריך להיות קל במיוחד. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. סוללה סטנדרטית תספיק. 6. יציאות מיוחדות? תקשורת: BT, Wireless, Eth, USB צריך גם מצלמת אינטרנט מובנית. אני לא מעונין במצלמה חיצונית. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 160G. 9. צורב DVD כן. שיתמוך גם ב - Double layer 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא. אבל שזו תהיה חברה מוכרת ולא מותג אנונימי. 8. אחריות לפחות לשנתיים. רצוי 3. הערה: אני מתניי…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by yaniv_scr,

שלום לכולם, אני מתכוון לבנות מחשב למולטיטסקינג, רינדור ובסוף למשחקים. עברתי דרך אייבורי וישבתי איתם על מפרט למחשב. ציינתי למוכר שאני מעוניין ב 2700x ואז נאמר לי שאייבורי מוכרים ה 2700x עם קירור מים בנפרד, ז"א שאני מחוייב לרכוש קירור מים אחרת אין לי אחריות למחשב. חשוב לציין שהמעבד מגיע עם מאוורר מקורי של AMD ועדיין הם מחייבים להוסיף כסף לקירור מים. ההשערה הראשונה שלי הייתה כסף, הם מנסים להוציא עוד כסף מהלקוח. אבל שללתי את זה כי זה רק ל ryzen החזקים. המוכר טוען שהמעבד מתחמם מהר מישהו נתקל בזה בעוד מקומות או בכלל שמע על זה ויש לו הסבר הגיוני? ואשמח לשמוע המלצה כמובן על מעבדים אחרים שיתאימו לי. תודה מראש …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.