עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bellboy,

שלום לכולם אני מחפש נייד עם מסך עד 14.1" ומעבד core 2 duo שכולל יציאת hdmi/dvi ושמגיע עם לפחות שנתיים אחריות. עד 4500 ש"ח לא מפריע לי עם הוא יהיה ללא מערכת הפעלה המון תודה!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by מר שיער,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה. אני עובד הרבה על המחשב ביום ומעמיס עליו הרבה, עובד עם כמה דפדפנים פתוחים בו זמנית, הרבה תוכנות רצות ברקע, מעלה ומוריד קבצים, לפעמים מפעיל שרת על המחשב וכו'. כרגע יש לי dell latitude e5440 כבר 3 שנים והוא מתחיל לגמגם לאחרונה, עובד לאט מדי. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה חזק ומהיר ויעמוד בכל העומס. התקציב לא כזה משנה, לא אכפת לי לשלם 7-8K על המחשב, העיקר שיהיה סוס עבודה. אני מחפש קצת באינטרנט אבל רוב המחשבים שאני רואה הם או "מחשב טוב וזול" או מחשב גיימינג. יש למישהו המלצה או כיוון איך לחפש לפטופ כמו שאני צריך, מה אני צריך שיהיה בו וכו'? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. השימוש העיקרי הוא להרצת תוכנת מסחר (הוא גם יעבוד הרבה שעות ביום כך שנראה לי שצריך מערכת קירור טובה ). אין לי צורך בביצועים גרפיים מיוחדים , שלא יהיה כבד במיוחד ,ואני יעבוד עליו בעיקר מהבית (אבל עדיין רצוי סוללה חזקה). מעדיף מחשב מחברה מוכרת ואמינה ושהעיצוב לא יהיה מגושם ,סתמי,(או מכוער...) . תמיד טוב שיש כמה אופציות לבחור בינהם... אה ותודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by tamir245,

שלום רב, אני זקוק להמלצות עבור מפרט HTPC הכולל מארז ייעודי, אשמח להמלצות שיתבססו הן על INTEL והן על AMD, נק' להשוואה והעדפות. המפרט יחובר למסך ראשי 42'' LG ומיועד בעיקר לריפים של בלוריי ברזולציה HD/FHD + עבודה שוטפת של גלישה באינטרנט ואופיס באחוז קטן יותר, לא מתוכננת הרצת משחקים. תודה, תמיר.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. האם המחיר שווה את המפרט ? האם כדאי לשנות/לשדרג בהתאם לשדרוגים המוצעים ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  6. שלום אני מחפש את הדברים האלה(ספק כוח,לוח אם(AMD), מעבד(AMD) וזיכרון) שיהיו טובים והתקציב שלי כ 2000ש"ח ואני קונה מ KSP! (ולא מאף אחד אחר, ככה שהמלצות לחנויות-לא צריך). עכשיו הבעיה שאני צריך ספק כוח טוב כי יש לי כרטיס מסך בלי מאוור אלה עם קירור(כמו מקרר כזה מברזל) 8800GT שהוא צריך ספק כוח לא רע +1500זיכרון ואני רוצה לקנות עוד 2גיגה(המלצות). מעבדים שלדעתי טוביםתמליצו עליהם או על אחרים): AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6400+ מחיר: 650ש"ח. Phenom Quad-Core 9550 מחיר 750ש"ח. זיכרון יחסית זול של 2גיגה 800MHZ קינגסטון 190ש"ח. לוחות אם שלדעתי טוביםתמליצו עליהם או על אחרים): MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI GIGABYTE מחיר: 410ש"ח. M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E AS…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by 212128,

כבר הזמנתי את החלקים עד יום שישי אני צריך לקבל אותם יצא פחות מ4. מעבד AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production זכרונות 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 VAPOR X 512MB GDDR3 PCI-E מארז Gigabyte setto 1000 דיסק קשיח Westren Digital 500GB 16MB WD5000AAKS מסך וצורב כבר יש לי חדשים . כל השאר זה כבר שטויות .. עכבר (MX518) מקלדת רמקולים שניהם לוג'יטק, ופאד של SteelSeries הדרישות ממנו שיהיה מהיר מאוד ושיריץ משחקים ממש טוב מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  8. יעוד: פיתוח מערכות, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג סביר כאופציה דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: שם המוצר: מחשב נייד - Dell Vostro 3560-36328G72ASW8 - צבע כסוף מספר מוצר: 25757 תאריך תוקף: 15-04-2013 מחיר: 5490 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 250 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. דגם 3560-36328G72ASW8 צבע כסוף מעבד Intel® Core™ i7 3632QM Processor, 2.2GHz - up to 3.2 GHz, 6MB…

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by SpecialNight,

מעבד אינטל * חובה * אני צריך מחשב חזק לעבודה עם תוכנות כבדות (אני מתכנת במקצועי ואני מריץ כל מיני קימפולים למיניהם שדורשים מהמחשב לעשות הרבה חישובים) מחשב שיכול להפעיל הרבה תוכנות במקביל אין צורך בכרטיס מסך חזק, אני לא עומד להיות גיימר אבל שיהיה משהו סביר שיכול להריץ משחקים עד שנת 2004 (כולל 2004) כולל מקלדת ועכבר (שיהיו הכי זולים מצדי), אין צורך ברמקולים, אין צורך בצורב. תודה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  10. כל שאר החלקים יש לי, אני מתכנן בנוסף לרכוש את המארז הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1309

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  11. שלום לכולם, אני בקרוב נוסע לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד, כרגע ראיתי 3 דגמים שמוצא חן בעייני: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371547&type=product&id=1218093383198 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371565&type=product&id=1218093379352 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371556&type=product&id=1218093379440 רציתי לדעת מה עדיף, מבחינת מפרט, ולאיזה מחשב יש את היחס תמורה-מחיר הכי טוב. השימושים הם בעיקר לצורכי עבודה כלומר אינטרנט/אופיס/תיכנות(בניית אתרים) שימוש קל מאוד ובסיסי ב Photoshop. אולי בבית גם למשחקים (אם יהיה אפשר) המחשב ישמש גם בשביל פגישות עסקים מחוץ לבית, לכן זמן סוללה דיי חשוב.. במחשב הרא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roeyel,

שלום לכולם! האם מחשב נייד יעיל בתור מדייה סנטר? מה החסרונות? במידה וכן, איזה דגמים מומלצים? (קנייה בארה"ב) הכוונה היא לחיבור לטלוויזת LCD עם כניסת HDMI וצפייה בסרטים ב HD ואם אפשר חיבור גם לממיר תודה מראש, רועי.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. Started by MATAN_BS,

התקציב -5000 -6000 ש"ח מטרות המחשב -משחקים (WAR CRAFT, משחקי אינטרנט, סימס וכד..)ת משרדי (XLS, WORD וכד..), דפי אינטרנט. אין צורך ב OC ציוד הקפי נוסף - מסך (לא מפריע אם זה יהיה 19 שפורפרת), יש צורך בצורב DVD עיצוב - זה ענין של טעם, אבל חשוב יותר שיהיה שקט (חשבתי על Tsunami של ?Thermaltake), לא מענין אותי חלון מערכת הפעלה - יש לי XP (רגיל), אם נדרש שדרוג ל 64BIT אז יש צורך להוסיף למפרט צריך הרכבה של המחשב במעבדה (ו התקנה של מערכת הפעלה במידה ויש חובה בשדרוג) הערות כלליות- 1) רצוי לוח שתומך ב- WiFi, 2) רצוי מארז שניתן לסגור לפנים - לבית עם ילדים קטנים וסקרנים לא רצוי שיהיה חלון וגם לא כפתור כיבוי והדלקה גלוי. 3) אני מניח שעדיף מערכת הפעלה חדשה עבור 64, אבל אני מניח שניתן …

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד יד שניה ורציתי לדעת מה כדאי לבדוק לפני שקונים? (מעבר לזה שהמפרט מתאים לדרישות ) נ.ב הכוונה היא, מעבר לבדיקות שאין מכות על המחשב וכד' איך בודקים שכל הרכיבים באמת שם? שהכל רץ כמו שצריך? וכד' תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. היי אני מחפש לקנות מחשב נייד, אשמח לקבל עזרה מטרות המחשב?המטרה העיקרית היא,אינטרנט, skpe, אופיס * גודל המסך? 15.6 חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מחשב אמין ועמיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה הרבה (2-3) USB וגם Bluetooth כונן קשיח - 300-500 GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,אך חשוב שתהיה אחריות מהחנות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)צבע אדום או וורוד יכול להיות נחמד - מחשב עבור האישה תודה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  16. היי , החלטתי לקנות מחשב , ולהשקיע בו המון... חשבתי בינתים על הבסיס של : amd 64 3200 לוח אם - אני חושב שאני יחכה עוד שבוע שבועיים שהצ'יפים החדשים יגיעו. Corsair 512 3200 יש לי כרגע סטיק אחד כזה , אז אני צריך עוד אחד בלבד. ורצוי שזה יהיה 3200 ולא יותר , כי הסטיק שיש לי כרגע הוא 3200. וזה אמור להספיק לא? על מסך אני דיי סגור על ה 959nf samsung אני פשוט רוצה 19 , וזה נראית לי האפשרות הכי טובה. כונן קשיח - חשבתי על Samsung 120gb 7200 8mb sata כרטיס מסך , יש לי כרגע R9700 pro - ככה שאני ישאר בינתים איתו. ובעתיד שירדו המחירים לאקס 800 אני יחליף. אני רוצה גם צורב די וי די , אין לי מושג בחברות , אני בקושי גם מבין במספרים שם... אני רק צריך שיהיה אמין ושלא יזחל.. מאר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by LeonK,

אהלן, מה אתם אומרים על הToshiba Satellite A300-15C? התקציב שלי הוא בערך 7000 ש"ח. המפרט המפרט בBUG ששם אני הולך לקנות את המחשב חשוב לציין שאני רוצה את המחשב לעבודה שוטפת (EMULE אינטרנט סרטים וכו), שהמשחקים ירוצו עליו טוב ואני מתכנן לחבר אותו לLCD 26". תודה.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

19. ציוד בסיסי וזול למחשב בסיסי וזול יש הצעות ?

20. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש כתחליף לשולחני ככה שלא חשוב לי המשקל, ואני לא צריך שיהיה קטן אני מתלבט בעיקר בין שני דגמים HP6515 ו-Dell Inspiron 1520 האם יש למישהו המלצה חד משמעית איזה מחשב עדיף מבחינת ביצועים, אחריות, כרטיס מסך, האם יש מחשב אחר בתקציב הזה שמומלץ יותר? תודה רבה, אלי המפרטים : המפרט של HP ‎DV-6515‎ ‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2Duo Processor T7300,4MB L2 Cache,2.0GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎1024 MB (2 x 512 MB)‎ ‎ HD‎ ‎160 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎‎NVIDIA® GeForece® 8400M G (128MB VRAM, *TurboCache Support) ‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. שלום רב, התקציב שלי עד 4k כמו שכתוב בכותרת. הדרישות שלי מבחינת ישומים צנועות: אינטרנט , מעט אופיס , מעט פוטושופ , מוסיקה בסיסית - בקיצור לא מכונת ביצועים , לא משחקים , לא תלת מימד. המחשב יהיה נייח רב הזמן , וגם אם ינוייד זה יהיה בתוך הבית בסביבה נקיה. אבל! חשובה לי מאוד אמינות אמינות ועוד פעם אמינות , הן מבחינת המכונה והן מבחינת שירות (שלא נצטרך). משקל : לא עקרוני מסך : אני מניח 15.4 ובאופן כללי מכונה שתשדר איכות ושתשמש אותי לפחות 4 שנים (אם זה ניתן למדידה) . בתחתית סדר העדיפויות , אבל עדיין פרמטר : עיצוב סולידי כהה -מאט ונעים לעין. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by shlomi295,

מעבדים AMD Phenom II X4 945 BOX ¤1048 פתרונות קירור למעבד Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 6.5CM 1366 ¤138 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤541 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות A-DATA 4GB DDR3 1333MHZ Gaming CL8 ¤496 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤486 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 TOXIC OC PCIe ¤1374 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4755 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It 1 .מה ההבדל בין המהירות של הזכרונות DDR2 או 3 זה חשוב לי כי אני לא רוצה ליצור צוואר בקבוק במערכת. 2.מה דעתכם על המ…

23. Started by Moshe Alvoer,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש (אחרי 5 שנים) מחשב חדש. הדבר האחרון שנשאר לי לבחור (ואולי המורכב ביותר) הוא הלוח אם. ללא שום ספק אני מעוניין בלוח אם של Asus, אבל די קשה להחליט איזה. נתונים כללים: מחיר בסביבות 700-1200 שקל OC לא מעניין אותי אני לא מתכוון להשתמש ביותר מכרטיס מסך אחד בו זמנית (באופן כללי אני קונה רק Nvidia) מטרת המחשב: Gaming אשמח לשמוע דעות - - - תגובה אוחדה: - - - טוב, נראה לי שצמצמתי את הבחירה ל Delux vs Sabertooth

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Asaflaza,

היי, כמה להערכתכם אמור לעלות השדרוג הבא? מדובר על מחשב נייח 1. התקנת הארד דיסק SSD במקום כונן ה-C שיש כרגע במחשב, התקנת WINDOWS 10 על ה-SSD 2. הרחבת זיכרון מ-8 ג'יגה ל-32 ג'יגה בנוסף אם יש המלצות על טכנאי שיכול לבצע את זה אשמח לשמוע תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכלום , אני גיימר לשעבר , והיום אני רוצה לחזור לעולם הזה , והייתי רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים , אשמח מאוד אם תעזרו לי אני קצר בזמן וקונה את המחשב היום - מחר . תקציב 4500 שח לא צריך מסך לא מקלדת ולא עכבר. רק מארז ומפרט. תודה רבה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים