עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כל שאר החלקים יש לי, אני מתכנן בנוסף לרכוש את המארז הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1309

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. שלום לכולם, אני בקרוב נוסע לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד, כרגע ראיתי 3 דגמים שמוצא חן בעייני: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371547&type=product&id=1218093383198 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371565&type=product&id=1218093379352 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371556&type=product&id=1218093379440 רציתי לדעת מה עדיף, מבחינת מפרט, ולאיזה מחשב יש את היחס תמורה-מחיר הכי טוב. השימושים הם בעיקר לצורכי עבודה כלומר אינטרנט/אופיס/תיכנות(בניית אתרים) שימוש קל מאוד ובסיסי ב Photoshop. אולי בבית גם למשחקים (אם יהיה אפשר) המחשב ישמש גם בשביל פגישות עסקים מחוץ לבית, לכן זמן סוללה דיי חשוב.. במחשב הרא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roeyel,

שלום לכולם! האם מחשב נייד יעיל בתור מדייה סנטר? מה החסרונות? במידה וכן, איזה דגמים מומלצים? (קנייה בארה"ב) הכוונה היא לחיבור לטלוויזת LCD עם כניסת HDMI וצפייה בסרטים ב HD ואם אפשר חיבור גם לממיר תודה מראש, רועי.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  4. Started by MATAN_BS,

התקציב -5000 -6000 ש"ח מטרות המחשב -משחקים (WAR CRAFT, משחקי אינטרנט, סימס וכד..)ת משרדי (XLS, WORD וכד..), דפי אינטרנט. אין צורך ב OC ציוד הקפי נוסף - מסך (לא מפריע אם זה יהיה 19 שפורפרת), יש צורך בצורב DVD עיצוב - זה ענין של טעם, אבל חשוב יותר שיהיה שקט (חשבתי על Tsunami של ?Thermaltake), לא מענין אותי חלון מערכת הפעלה - יש לי XP (רגיל), אם נדרש שדרוג ל 64BIT אז יש צורך להוסיף למפרט צריך הרכבה של המחשב במעבדה (ו התקנה של מערכת הפעלה במידה ויש חובה בשדרוג) הערות כלליות- 1) רצוי לוח שתומך ב- WiFi, 2) רצוי מארז שניתן לסגור לפנים - לבית עם ילדים קטנים וסקרנים לא רצוי שיהיה חלון וגם לא כפתור כיבוי והדלקה גלוי. 3) אני מניח שעדיף מערכת הפעלה חדשה עבור 64, אבל אני מניח שניתן …

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד יד שניה ורציתי לדעת מה כדאי לבדוק לפני שקונים? (מעבר לזה שהמפרט מתאים לדרישות ) נ.ב הכוונה היא, מעבר לבדיקות שאין מכות על המחשב וכד' איך בודקים שכל הרכיבים באמת שם? שהכל רץ כמו שצריך? וכד' תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. היי אני מחפש לקנות מחשב נייד, אשמח לקבל עזרה מטרות המחשב?המטרה העיקרית היא,אינטרנט, skpe, אופיס * גודל המסך? 15.6 חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מחשב אמין ועמיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה הרבה (2-3) USB וגם Bluetooth כונן קשיח - 300-500 GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,אך חשוב שתהיה אחריות מהחנות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)צבע אדום או וורוד יכול להיות נחמד - מחשב עבור האישה תודה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  7. היי , החלטתי לקנות מחשב , ולהשקיע בו המון... חשבתי בינתים על הבסיס של : amd 64 3200 לוח אם - אני חושב שאני יחכה עוד שבוע שבועיים שהצ'יפים החדשים יגיעו. Corsair 512 3200 יש לי כרגע סטיק אחד כזה , אז אני צריך עוד אחד בלבד. ורצוי שזה יהיה 3200 ולא יותר , כי הסטיק שיש לי כרגע הוא 3200. וזה אמור להספיק לא? על מסך אני דיי סגור על ה 959nf samsung אני פשוט רוצה 19 , וזה נראית לי האפשרות הכי טובה. כונן קשיח - חשבתי על Samsung 120gb 7200 8mb sata כרטיס מסך , יש לי כרגע R9700 pro - ככה שאני ישאר בינתים איתו. ובעתיד שירדו המחירים לאקס 800 אני יחליף. אני רוצה גם צורב די וי די , אין לי מושג בחברות , אני בקושי גם מבין במספרים שם... אני רק צריך שיהיה אמין ושלא יזחל.. מאר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by LeonK,

אהלן, מה אתם אומרים על הToshiba Satellite A300-15C? התקציב שלי הוא בערך 7000 ש"ח. המפרט המפרט בBUG ששם אני הולך לקנות את המחשב חשוב לציין שאני רוצה את המחשב לעבודה שוטפת (EMULE אינטרנט סרטים וכו), שהמשחקים ירוצו עליו טוב ואני מתכנן לחבר אותו לLCD 26". תודה.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

10. ציוד בסיסי וזול למחשב בסיסי וזול יש הצעות ?

11. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש כתחליף לשולחני ככה שלא חשוב לי המשקל, ואני לא צריך שיהיה קטן אני מתלבט בעיקר בין שני דגמים HP6515 ו-Dell Inspiron 1520 האם יש למישהו המלצה חד משמעית איזה מחשב עדיף מבחינת ביצועים, אחריות, כרטיס מסך, האם יש מחשב אחר בתקציב הזה שמומלץ יותר? תודה רבה, אלי המפרטים : המפרט של HP ‎DV-6515‎ ‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2Duo Processor T7300,4MB L2 Cache,2.0GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎1024 MB (2 x 512 MB)‎ ‎ HD‎ ‎160 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎‎NVIDIA® GeForece® 8400M G (128MB VRAM, *TurboCache Support) ‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. שלום רב, התקציב שלי עד 4k כמו שכתוב בכותרת. הדרישות שלי מבחינת ישומים צנועות: אינטרנט , מעט אופיס , מעט פוטושופ , מוסיקה בסיסית - בקיצור לא מכונת ביצועים , לא משחקים , לא תלת מימד. המחשב יהיה נייח רב הזמן , וגם אם ינוייד זה יהיה בתוך הבית בסביבה נקיה. אבל! חשובה לי מאוד אמינות אמינות ועוד פעם אמינות , הן מבחינת המכונה והן מבחינת שירות (שלא נצטרך). משקל : לא עקרוני מסך : אני מניח 15.4 ובאופן כללי מכונה שתשדר איכות ושתשמש אותי לפחות 4 שנים (אם זה ניתן למדידה) . בתחתית סדר העדיפויות , אבל עדיין פרמטר : עיצוב סולידי כהה -מאט ונעים לעין. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by shlomi295,

מעבדים AMD Phenom II X4 945 BOX ¤1048 פתרונות קירור למעבד Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 6.5CM 1366 ¤138 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤541 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות A-DATA 4GB DDR3 1333MHZ Gaming CL8 ¤496 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤486 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 TOXIC OC PCIe ¤1374 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4755 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It 1 .מה ההבדל בין המהירות של הזכרונות DDR2 או 3 זה חשוב לי כי אני לא רוצה ליצור צוואר בקבוק במערכת. 2.מה דעתכם על המ…

14. Started by Moshe Alvoer,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש (אחרי 5 שנים) מחשב חדש. הדבר האחרון שנשאר לי לבחור (ואולי המורכב ביותר) הוא הלוח אם. ללא שום ספק אני מעוניין בלוח אם של Asus, אבל די קשה להחליט איזה. נתונים כללים: מחיר בסביבות 700-1200 שקל OC לא מעניין אותי אני לא מתכוון להשתמש ביותר מכרטיס מסך אחד בו זמנית (באופן כללי אני קונה רק Nvidia) מטרת המחשב: Gaming אשמח לשמוע דעות - - - תגובה אוחדה: - - - טוב, נראה לי שצמצמתי את הבחירה ל Delux vs Sabertooth

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Asaflaza,

היי, כמה להערכתכם אמור לעלות השדרוג הבא? מדובר על מחשב נייח 1. התקנת הארד דיסק SSD במקום כונן ה-C שיש כרגע במחשב, התקנת WINDOWS 10 על ה-SSD 2. הרחבת זיכרון מ-8 ג'יגה ל-32 ג'יגה בנוסף אם יש המלצות על טכנאי שיכול לבצע את זה אשמח לשמוע תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכלום , אני גיימר לשעבר , והיום אני רוצה לחזור לעולם הזה , והייתי רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים , אשמח מאוד אם תעזרו לי אני קצר בזמן וקונה את המחשב היום - מחר . תקציב 4500 שח לא צריך מסך לא מקלדת ולא עכבר. רק מארז ומפרט. תודה רבה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. OK הקניה קרובה : *חומרה חדשה שאני קונה* 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 594.51 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 531.93 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 223.50 *אלומניום*CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL 420.18 Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 362.07 סך הכל לתשלום: 2,132.19 כל זה מצטרף למה שכבר יש: *חומרה ישנה* AMD XP2000 WD SATA 80 GB Nvidia GF4200 TI 128 MB *leadtek יש תגובות חיוביות ? אני חושב שהכל אמור לעבוד אחלה ביחד 8) לא ?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  18. הי חברים, מה נשמע? אז המחשב הנוכחי הלך לעולמו. ועכשיו אני עם הפנים למחשב חדש. תכלס, מה שחשוב זה שיהיה שקט, ולא יתקע בPREMIERE ו-PHOTOSHOP. השימוש בעריכת וידאו יחסית בקטנה בלי הרבה אפקטים. חוץ מזה, זה מחשב של חנות שמשתמשים בו לשימוש שוטף WORD\OFFICE\וכו'... אשמח לשמוע מה דעתכם מתאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ב-PREMIERE ללא הרבה אפקטים, אבל HD. גם PHOTOSHOP. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה …

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by DsDs,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש.. ואני מאוד מתלבט מה כדאי לי ומה לא.. אני רוצה שהוא לא יעלה על 2500 ש"ח.. מסך וכונן DVD כבר יש לי, אז זה לא נכלל בסכום.. אני נוטה יותר למעבד של INTEL, אבל אשמח לשמוע גם אופציות נוספות.. בכל מקרה.. אני מעוניין שהמחשב שלי יתמוך במשחקים יחסית טובים, אבל אני לא גיימר או משהו, ככה שזה לא צריך להיות משהו מטורף, אבל שיהיה ברמה סבירה!! תודה רבה לכולם, ערב טוב.

• 14 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by Tomer Gurevich,

שלום, מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש סטנדרטי לחלוטין. דפדפן, הורדה וצפייה של סרטים וסדרות, תוכנות פשוטות, גג אופיס. חשוב לי שיהיה 15.6, ssd, מעבד i5 או i3 חזק, זיכרון אשמח ל-8 אבל גם 6 או 4 סבבה נראה לי. לא קריטי על החברה, מעדיף לא לנובו. התקציב כעיקרון הוא באיזור ה-2,000 כולל מערכת הפעלה. אני יודע שזה קצת לא בהתאם למפרט, אשמח לשמוע הצעות. אם נראה לכם שזה לא מפרט נכון לדרישות שלי, אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש :)

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by cupidil,

הי, אני מחפש שני מחשבים ניידים לבנות שלי, בגיל תיכון. המחשבים ישמשו ללימודים, גלישה ומשחקים. לא משחקים כבדים. רוב הזמן המחשבים יהיו בבית ומדי פעם ישתמשו בחוץ. מסך 14-15" . קל משקל - חשוב סוללה בינונית 256 SSD מחשב מחברה אמינה (שלא אצטרך לטפל בבעיות כל הזמן...) מחשב שישמש אותן כמה שנים. עמידות - עדיף מחשב שלא יתרסק ממכה קטנה. הטלפונים הניידים שלהן כוללים מסך סדוק... תקציב - 2.5K לכל מחשב תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by vourt,

היי, מחפש מתנה לחברה מחשב נייד שיהיה מסוגל לנגן סירטי HD עם יציאה לפחות של Svideo הכי חשוב שיהיה בצבע ורוד תודה...!

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by [NOS],

אני מחפר מחשב זול לאמא שלי ( 1000-1400) שימוש משרדי בלבד , לא חובה ציוד היקפי ... חבר המליץ לי על הדיל הזה : http://ivory.co.il/product.asp?productid=159&CatCode=3 1. האם לא עדיף לקחת intel לשימוש משרדי ? 2. אפשרי להשיג מפרט יותר זול עם אותם ביצועים ? 3. איך החנות אייבורי ? 4. אני פתוח להצעות אחרות תודה רבה

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  24. לא צריך OC, ללא מסך, כרטיס מסך שיריץ משחקים ישנים יחסית (BF2) בצורה סבירה על 1280*1024. כמוכן, אני רוצה להשתמש בהארדיסק הנוכחי שלי(IDE) עד שתהיה לי אפשרות להעביר את המידע לHD חדש, אז אני צריך לוח אם תומך. אין לי צורך בציוד היקפי למעט צורב DVD. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by rinatba,

שלום, מחפשת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי - אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים מידי פעם (שתהיה אופציה לחבר כבל HDMI למסך הטלוויזיה) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.