עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? שימוש משרדי + סרטים + solidworks * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות ל 1TB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב ביותר שהמקלדת תהיה מלאה ומעבד Ivy Bridge. מחיפוש שלי מצאתי את ה- Dell Inspiron 5520 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Inspiron%205520/inspiron-5520-a3612qm.htm אבל לא בטוח אם המקלדת מלאה או לא…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי, המחשב הוא לגיימינג ודברים מהסגנון, לא יותר מזה..לא OC. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1040[/TD] [TD=class: cartcolqnt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1040[/TD] [TD=class: cartcoldel, bgcolor: #FFFFFF, align: center] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוח אם Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. אוקי חבר שלי החליט שהוא רוצה מחשב חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש.., הכל חדש!! שאלתי אותו כמה תקציב אתה מוכן להוציא, הוא אמר לי משהו בסביבות ה3500 שקל.. אז מה אתם ממליצים..מכיוון שאני בטוח שאתם מבינים יותר ממני, אז תתיחסו יותר למעבד טוב ולוח אם טוב עכבר מקלדת וזה..אפשר משהו רגיל, עכבר אופטי רגיל , מקלדת רגילה..- אלה פריטים שאחר כך לפי הנוחות יותר קובעים אותם.. אז מה אתם מציעים חבר'ה? 8) תודה, רן!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם , כנראה מחר אני קונה את המחשב Toshiba Satellite L755-18Q http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10301 תוכלו להביא לי חוות דעת לפני שאני קונה אותו ? והאם במחיר הזה אפשר להביא מחשב יותר טוב ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. צריך המלצה מקצועית למחשב נייד רציני שגם יתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות - אוטוכד , פוטושופ , 3D מקס ושות וגם יהיה מחשב איכותי כמחשב אישי - סרטים , מוזיקה , אינטרנט , כל מה שצריך ... בכלל איזה חברה היום מומצלת לקנות ואיזה לא ? חשוב לי גם חי סוללה ומשקל שלא יהיה מוגזם , גודל מסך גם לא החלטתי מה עדיין אידיאלי אשמח לעזרה , תודה !

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי, בארגון הועד של עובדי הבנק הבינלאומי הראשון יצא מייל עם כמה סוגי מחשבים לשנה החדשה. אני צריך מחשב נייד ללימודי מדעי המחשב (מתחיל ללמוד עכשיו). השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודה משרדית, לימודי מדעי המחשב במכללה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי VMWARE אם לא יעלה את הדרישות יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. היי, אני הולך להזמין בקרוב מסלקום אינטרנט סלולרי ועל הדרך גם מחשב נייד בבאנדל שהם מציעים יש להם מבחר של כ7 מחשבים,רובם עם מפרטים מיושנים או פשוטים יחסית.אבל יש את הZ560 וT410 שהם המחשבים היותר טובים מבין היצע שלהם. אני יודע שכל מחשב פונה לשוק אחר,T410 יותר עיסקי וZ560 מחשב מולטימדיה ביתי יותר. הנה המפרטים שלהם: T410: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/22854_cellcom_Lenovo_ThinkPad%20T410_spec.pdf Z560: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/Lenovo_Z560_specs.pdf אני מתלבט בין השניים,מה עדיף? השימושים שלי הם פיתוח מערכות אינטרנט,פוטושופ,סרטים,מסנגר סקייפ וכל השימושים הרגילים (חדשות,כתבות וידאו סטרימינג וכו'). המחשבים דיי דומים במפרטים שלהם למעט איכות בנייה וחומר …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Bar Aharon,

שלום, אני צריך מחשב ללימודים ,לראות סרטים ,ולעבוד מהבית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3200 ולא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אין תוכנס ספציפית הרוב נעשה מהדפדפן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?עדיפות לפחות למסך "14 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. INTEL PENTIUM 4 2.6 Ghz FSB 800 Mhz ASUS P4P 800 motherboard 512 Mb DDR (400 mhz) Samsung ATX מארז+ ספק כוח sony cd-rw X 52 Geforce 4 MX440 128Mb HD - 80 Gb W.D. +8mb כל זה כולל מע"מ יוצא לי 5020.. אין לי מחיר מדוייק של כל דבר. זה מאיזה חנות (בירולשים, צג) ההרדיסק אני יודע, 700 שקלים כולל מע"מ, זה יקר קצת לא? הבנתי שמבחינת סאונד.. יש און בורד..זה מספיק טוב? (בכל מקרה אני יכול להביא כרטיס ממקום אחר ולא אקנה, זאת סתם שאלה) אודה לכם על שיפורים למפרט, והמלצה אם זה יקר מידי ואם כן מאיפה אני יכול למצוא ביותר זול לקנות משהו כזה. בלי מסך. סך הכל המחשב למטרות עבודה עם גרפיקה.. תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Ice-maniac,

שלום, אני סטודנט שהחליט להתנייד. רוב העבודה שלי עם הנייד תהיה כמובן על אפליקציות פשוטות של אופיס, גלישה באינטרנט, עיבוד תמונות בסיסי וכו'. אך עם זאת אני ארצה גם להריץ משחקים (למשל את Fallout 3 כשייצא) למרות שאני גיימר לייט. מצאתי שני דגמים של לנובו: הראשון: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?id=3951779&pr=QJ5&N=2%20538%2030248%2030970&sgID=7 ב- 5000ש"ח והשני: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3139557 ב- 4500 ש"ח יש לי שאלה הנוגעת לכך שכשבדקתי מפרטי מחשב אחר מצאתי מחשבים ניידים עם מהירות מעבד גדולה אך עם מעבד Dual Core ולא Core 2 Duo השאלה מה עדיף לצרכים שלי: מהירות המעבד או הטכנולוגיה שלה?…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, המחשב הולך לשרת אותי שנתיים וחצי (למעט הרכיבים שאגיד עליהם) להלן הדרישות מהמפרט: 1. מסך IPS לא לחסוך בעניין כי הולך לשרת אותי עד המוות... 2. מארז איכותי + ספק איכותי אמורים לשרת אותי גם כן עד המוות... 3. מעבד מתאים לOC + קירור סביר עד 200 ש"ח, היות והתקציב נמוך אני הולך לבצע OC בינוני. 4. כ"מ סביר לא צריך מטורף, אני לא הולך לשחק באיכותיות גרפיות מטורפות, אני לא חובב גרפיקה, יותר משחקיות אבל שיריץ משחקים חלק (מבחינתי בהגדרות הכי מחורבנות שקימות אבל חלק)... 5. חובה אופציה לחיבור לשני מסכים במקביל (כאילו שהם ממשיכים זה את זה). 6. בגלל ניסיון גרוע עם כ"מ אם אפשר עדיפות גם לכרטיס גרפי OB.- 7. רצוי שקט יחסית... תקציב עד 4000 ש"ח, נא להשתץדל לא לנצל את התקציב, עדיפות…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by As-E,

טוב זה המחשב האחרון לפני הצבא :'( AMD ATHLON XP 2600 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Winbond DDR 512MB 2700 / 333MHZ WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Hercules 3D Prophet 9700 PRO YAMAHA 44X24X44 F1 OEM Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Antec 350 Watt VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Cold Cathode Fluorescent Lamp אני לא חושב שאני יעשה o/c והדבר שאני לא מוכן לוותר עליו זה המארז חוץ מזה אני די פתוח להצעות תגידו מה אתם חושבים ;D

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. זקוק למפרט מחשב לחבר בסביבות 5000-6000 ש"ח... המפרט צריך להיות כולל הכל (מסך, ציוד הקפי +מדפסת)... הוא אמור לשמש לעבודות משרדיות ולמשחקים.... אני חייב את המפרט דחוף מכיוון שאני קונה אותו בעוד יומיים

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Evil Activities,

שלום! אני שוקל לעבור ללמוד על מחשב, נמאס כבר לכתוב על דפים, במיוחד כשאני מתקשה לשמור על סדר. אז ככה: * מטרות המחשב? לימודים, מייל, אינטרנט, יוטיוב, קבצי וורד אקסאל וכו... * גודל המסך 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט .... * משקל רצוי? 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אנדע, שיהיה USB3 לפחות * Bluetooth? לא משנהגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD כלשהו * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לעעע * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא אפל! והיא מחוץ לתקציב. * כל ד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום אשמח לחוות דעתכם לגבי המפרט החדש שהולך לשמש אותי (3 שנים) הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-TUF-B450M-PLUS-GAMING - AMD - AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With ASUS TUF B450M-PLUS GAMING... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 1252/1227 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח CT8G4DFS8266x2 - Crucial - 16GB (2x8GB) DDR4 2666 PC4-19200 - CL19... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 385/377 ₪ כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe STRIX-GTX1060-A6G-GAMIMG - ASUS - GeForce GTX1060 ROG STRIX Advance - 6GB GDDR5 - System power requirement 500W OC Mode - GPU Boost Clock :…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי אני לא עושה פרסומת לXiaomi air, אבל אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. תקציב עד 3000 שקל, לעיצוב, עריכת ווידאו ותכנות ונתקלתי במחשב הזה. http://www.gearbest.com/laptops/pp_421980.html?wid=4 הוא פשוט נראה לי הכי טוב בתקציב בפער, ונשים בצד את זה שהוא נראה מצוין. כל חיפוש שעשיתי על המחשב הזה בארץ הוביל רק לכתבות על ההשקה שלו. וחיפושים באנגלית מניב הרבה ביקורות טובות באנגלית, הבעיה היא שהרוב ממומן. בכללי אני נוטה תמיד יותר להאמין לביקורות בעברית.. לא בגלל השפה, אלה בגלל שאיכשהו בארץ זה עוד לא סופר דופר מסחרי כמו בחול. מה אתם אומרים? אפשר לקנות בראש שקט או שיש משהו שאני לא יודע? תודה

17. היי חברים. לפני כעשר ימים שלחתי בקשה בקבוצת הפייסבוק של פלונטר בקשה למפרט והם הביאו לי את המפרט הבא (שכבר לא קיים): כעת מפרט דומה, טוב יותר לדעתי, קיים באותו מחיר: קישור למפרט: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-I5-WIFI-RTX4070-32&lang=heb&cart=170553026052160794 האם המפרט שווה את הכסף? זה בשביל אח שלי שיש לו יומהולדת עוד כשבוע אז אני ממש מחפש לקנות בהקדם האפשרי. הבנתי שיוצאים עכשיו כרטיסי SUPER, שווה אולי בכל זאת לחכות? תודה מראש לעוזרים!

18. לימודים , אינטרנט , צפיה בטכני HD ( בחיבור לטלויזיה ) האם המחשב הבא שווה קניה ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/6043768?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_142&a=2022

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי, החלטתי להגשים חלום קטן ולקנות את הטופ של הטופ. נורא מבקש לא להניע אותי עם הודעות בסגנון של "תקנה מחשב ב7 אלף ותחליף עוד שנתיים" 1. מה התקציב המקסימאלי? 16000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (עד גבול ההגיון, למשל לא לבזבז אקסטרה 1000 שקל עבור פריים אחד) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות לימודים וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים ביותר - witc…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Aviel Mizrahi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך לנצל או לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועריכה גרפית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, עריכה וכדומה, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , Battlefield 4 כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 32 FULL HD 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

21. אהלן. אני מחפש לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרתכם. אשמח לכל עזרה בנושא, שרון.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by SpLiNtEr,

יצרנית המחשבים הניידים המיועדים לפלח השוק הגבוהה - Alienware חשפה היום את הנייד החדש של החברה אשר על פי דבריה מדובר בנייד החזק ביותר שהושק עד כה. הנייד החדש שייך לסדרה Area-51 המפורסמת של החברה,וקוד המוצר - m17x. הנייד מצוייד במסך 17 אינצ' רחב אשר עובד ברזולוציה של 1920x1200, מעבד ה Extreme החדש של אינטל אשר מיוצר בטכנולוגית 45 ננומטר ועובד במהירות של 2.8Ghz, 4GB של זיכרון DDR2, כ 1.5TB על שלושה כוננים קשיחים וזוג כרטיסי GeForce 8800M GTX אשר יהיו אחראים על הביצועים הגראפיים. בנוסף יהיו גם מוצרי החומרה "הסטנדרטים" כמו כרטיס קול 7.1 ערוצים וצורב DVD, ואת מערכת ההפעלה VISTA של מיקרוסופט בגירסאת ה Home Edition או ה Ultimate. קישור לדף המוצר - http://www.alienware.com/produ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. קניתי ASUS F8Vr ועדיין לא הגיע יש לי הרבה נתונים וקבצים שאני צריך להעביר מהנייח לנייד כיצד ניתן לעשות זאת? האם בעל חיבור USB TO USB ניתן להעביר קבצים או שיש דרך אחרת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

:hi: :hi: :hi: :lamer: - :hi: :hi: :hi: :hi: - :hi: :hi: מישהו יכול בבקשה לבנות לי מפרט טכני למחשב עד 4600ש"ח (גג 4700), בלי מסך!!! כדי שלא תשאלו בשביל מה הוא משמש אז ככה: המון גלישה באינטרנט, משחקים פו ושם, וחיבור ברשת. תודה מראש למגיב, GONZILA!!!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי, אני מעוניינת לבנות מחשב חדש-ישן, אבל כבר יש לי חלק מהרכיבים, אז לא צריך להחליף הכל לדעתי. אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת, אם בכלל שווה להשאיר את החלקים או להחליף הכל. המחשב הוא לצוריכ סרטי blue ray ומשחקים כבדים כגון starcraft 2 וכ'ו. (צורב יש לי וגם דיסק קשיח, אז אין צורך באלה ). אלה הרכיבים שיש לי אם בכלל כדאי להשתמש בחלק מהם : מסך : Samsung 931BW מעבד : Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 כרטיס מסך : ati radeon x1950 pro 256MG זכרון פנימי : 2 כרטיסים של : (G Skill F2-6400CL5-1GB (DDR2-800, 400 MHz 2 כרטיסים של : (SuperTalent SUPERTALENT- 500MG (DDR2-667, 333 MHz אני מעוניינת במארז חדש וכרטיס רשת חדש. התקציב הוא עד 3000 ש"ח בתקווה שז…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים