ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט ולא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר לפעמים עבודה גרפית ואולי בעתיד עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4; nba 2k14; fifa 14; cod ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fhd 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מתחמם מאוד ועובד לאט ממש. הורדתי תוכנה לבדיקה והיא רושמת בכל הקטגוריות חום גבוה . כנראה שהמאורר הפסיק לפעול . כמה אמור לעלות תיקון כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
AMD64 3500+ 90nm Winchester DFI nF4 LANParty UT Ultra-D Gigabyte Radeon X850 XT PE A-DATA 512x2mb PC3200 400Mhz Seagate 120gb, 7200rpm, 8mb SATA NCQ CoolerMaster Wavemaster Silver Aluminium MAG 786 PF Microsoft Multimedia Keyboard Black Logitech MX510 Thermaltake 480W W0010+PFC ANTEC Ultra-Violet Internal LED Light Tube מישהו פה בא ללאן פארטי של 3DV בסוף החודש??
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בנושא הזה . כאילו אני משחק במחשב וזה אבל אני לא גיימר או משו ואני לא בונה על מחשב ב 7000 שקל , אני רוצה מחשב שפשוט המשחקים יעבדו בו כמו שצריך יש לי מחשב דיי ישן ליפני שנתיים הוא כבר נחשב זקן מאוד אך עדין המשחקים עובדים עליו , אני בעיקר צריך ת'מחשב בישביל הורדות , ומשחקים מישו יכול לעזור לי למצוא מפרט טוב עד 2700 שקל ? תודה מראש תמיר.
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גודל המסך? - 15.6 * משקל רצוי? - עד 3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שעתיים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כל החדשות. USB3, HDMI * בלוטות? - ברור? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לא משנה, הכי פשוט * כונן CD/DVD? - כדאי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעלות תרשיחא נחשב חו"ל? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האחת עם השירות ההכי טוב, מחשב שאמור לשמש הרבה בני משפחה שונים. הורים, ילדים, מורים ותלמידים. עדיף שכולל כל מה שיש בדסקטופ. בעקרון רציתי מאייבורי או KSP את המחשב: http://www.ivory.co.il/Asus_X54C_B960.html אבל אף אחת מהחנויות לא עושה לי חיים קלים. רוצה לראות את החנות הז…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הישן המשפחתי עומד לשבוק חיים, ולכן החלטנו לרכוש מחשב חדש לחדר ה"משחקים" ולהעביר את המחשב הנוכחי למשפחה. הכנתי בעצמי מפרט שאני די סגור עליו, אבל מוטב לשאול קודם מאשר לגלות את הטעות לאחר מכן, ולכן באתי כאן לפנות לעזרתם ולדגשים שלכם בנוגע לרכיבים. קודם ארשום כאן את המפרט שבניתי, ואז אתן את הדרישות שלי מהמחשב וסיבות לרכיבים שבחרתי. מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪837 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪377 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪261 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Sk…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת לוח אם בין 700-900 שקל וישתמוך ב SLI אנה המפרט מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: ??? זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GTX KO 256MB קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 טוב אז איזה לוח?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.67GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 2982 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DQ6 ¤ 1240 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ¤ 1838 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤ 1604 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤ 438 צורב DVD : NEC DVDRW ND-3570 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤ 211 מארז : GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ¤ 854 ספק כוח : COOLERMASTER REAL POWER 450W : RS-450-ACLY ¤ 541 קרור למעבד : ZALMAN CPU COOLER FATAL1TY FS-C77 FOR INTEL&AMD 478/754/775/939 ¤ 343 קרור למארז : THERMALTAKE SMART CASE FAN BLUE…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאבא שלי ולילדה בת 10. השימושים הם בעיקר אינטרנט, תמונות, מוזיקה, אופיס וכו'. בניתי משהו שנראה לי שיתן הכי הרבה תמורה למחיר ואבקש את דעתכם להתאמה בין החלקים ולאיכותם. AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪299 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Hec CompuCase 6C28 Black + Hec Raptor R400, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2362 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪193 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוזיקה,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינטצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים על רזולוציה 1920x1080, מכל הסוגים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? פלונטר 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני כשבוע קיבלתי מחבר מחשב ישן בעל המפרט הבא: 1. מעבד - Intel Q6600 2. קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 3. לוח אם - MSI P7N SLI Platinum 4. זכרונות - Kingstone / G.Skill 2x1GB (לא זוכר איזו מהן) 5. כרטיס מסך - Point of View Nvidia Geforce 9800GT 6. הארדיסק - WD 500GB 7. ספק - OCZ 500W 8. מארז - Silverstone Lascala LC13 9. כרטיס רשת אלחוטי - TP-Link WN851ND *המארז וכרטיס הרשת האלחוטי נרכשו על-ידי. *חידשתי משחה טרמית במעבד ובכרטיס המסך. *מתנצל מראש אם לא הייתי ספציפי יותר בפרטי הרכיבים, אך אכתוב אותם באם יידרשו (כרגע הכול מהראש..). באופן מיידי החלטתי לייעד את המפרט למחשב HTPC (בעיקר ניגון סרטים בהבחנה גבוהה) אשר בעתיד הקרוב יתחבר גם למערכת קולנוע ביתית איכו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה בבניית מפרט להלן הפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך במידה והביצועים לא יפגעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו פרימר וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח להמלצה של מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
התקציב עד כ1500ש"ח, בתקווה למצוא מבצע מוצלח בחו"ל בבלאק פריידי. הדרישות מסודרות לפי חשיבות- -איכות כתיבה בעזרת עט ייעודי -זמן סוללה בנתיים המועמד הראוי היחיד הוא הATIV Smart PC Pro של חברת Samsung. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש HTPC שיריץ לי FHD ללא פשרות והקלטה, בנוסף אני רוצה לגלוש בו לצורך YouTube. חשוב שהמארז יהיה Mini-ITX מכיוון שהמחשב בסלון. התקציב אני כרגע לא יודע להגיד מכיוון שבחיים לא בניתי מחשב HTPC במארז Mini-ITX לכן איין כרגע תקציב...פשוט חשוב לי שיענה לי על הדרישות (לא צריך יותר). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בארגון הועד של עובדי הבנק הבינלאומי הראשון יצא מייל עם כמה סוגי מחשבים לשנה החדשה. אני צריך מחשב נייד ללימודי מדעי המחשב (מתחיל ללמוד עכשיו). השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודה משרדית, לימודי מדעי המחשב במכללה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי VMWARE אם לא יעלה את הדרישות יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר מהחנות מחשבים שלי לשרת המיועד בעיקר לתוכנות CAD. שזה בעצם 3Ds Max 2011, AutoCAD 2011. אני מבקש לקבל חוות דעת על המפרט. אני לא רוצה לשלם אקסטרה על העדר הידע שלי בדברים האלה. הנה הפירוט: מארז + ספק Intel® Workstation Chassis SC5650WS לוח אם Intel® Workstation Board S5520SC 2 מעבדים Intel® Xeon® Processor E5620 2 מאווררים לקירור Intel BXSTS100A Thermal Solution Processor Cooler 6 סטיקים זכרון DDR3 בקצב 1333 הרץ', 2GB נפח כל אחד. קשיח Intel® X25-M SSD 80GB קשיח Western Digital 1TB 7200RPM 64MB Black 12,100 ש"ח כולל מע"מ. לא כולל כרטיס מסך כי כבר יש לי. מה אתם אומרים? :-\ אני רוצה לוותר על ה SSD. וזה לא מוזר שהכל כמעט חלקים של אינטל? חוץ מהזכרונות שלא ר…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך מפרט בתקציב הנ"ל שיקנה ב-newegg . שיקלל המעבד intel pentium D 830 , ג'יגה זכרון בתצורת 4200 (ומישהו יכול להסביר לי את הפירוש של כל האלפיות האלה: 3200, 4200, 4800, 5200?!), דיסק קשיח, לוח אם שיתאים, צורב dvd , ספק וכל הדברים שצריכים. בלי מסך , בלי רמקולים , בלי עכבר ומקלדת, בלי כרטיס מסך. וזהו בערך . בתודה איתי.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לחוות דעתכם לגבי המפרט החדש שהולך לשמש אותי (3 שנים) הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-TUF-B450M-PLUS-GAMING - AMD - AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With ASUS TUF B450M-PLUS GAMING... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 1252/1227 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח CT8G4DFS8266x2 - Crucial - 16GB (2x8GB) DDR4 2666 PC4-19200 - CL19... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 385/377 ₪ כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe STRIX-GTX1060-A6G-GAMIMG - ASUS - GeForce GTX1060 ROG STRIX Advance - 6GB GDDR5 - System power requirement 500W OC Mode - GPU Boost Clock :…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: P-4 3.0 GHZ (BUS:800 MHZ, H-T 1MB S775) 1100 ש""ח לוח אם: MSI 91P-COMBO?(915) DDR 1+2, PC -E 850 ש"ח DDR 400 256MB KING MAX BGA 260 ש"ח דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80GB 7200 ATA-100 (8MB) 390 ש"ח כוננים: 1.44, CD-ROM, DVD DVD TOSHIBA X16 160 ש"ח מארז: 2209 ATX MIDI PFC, USB 160 ש"ח סך הכל: 3190 ש"ח ניראה לי די ייקר כי זה לא כולל מסך וגם אין פה כרטיס מסך וקול. אולי צריך להחליף את הלוח אם?ולהוסיף כרטיס מסך שלא יהיה ON-BOARD?? תגישו הצעות.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב נייד ולכן חלק גדול לא רלוונטי, אבל עדיין מילאתי את השאלון בהמלצת askme. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בסיסי, אפשרות לפוטושופ קל (מקווה שזה לא מקפיץ את המחיר מאוד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. --------------------- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת מחיר למפרט - מעבד: Intel i5 2500K קירור מעבד: Noctua NH-U9B לוח אם: Gigabyte Z68X-UD4-B3 זיכרון: 1666MHz 2x4GB G.Skill כרטיס מסך: Sapphire Radeon 6950 2GB SSD דיסק: Samsung SSD 840 120GB דיסק קשיח: WD Caviar Blue 512GB ספק: Seasonic 600W מארז: Thermaltake Mid Tower~ מסך: Samsung SyncMaster SA300 23 inch (אין לי טעם לשדרג את המחשב כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ומתכנן להחליף אותו בלפטופ.) תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם! עם ההכרזה של הפלייסטיישן 4 על מפרטיו, אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם מטלות זהות, לפחות לשנתיים-שלוש הקרובות. אני יודע שאי אפשר להתחרות עם תאימות של קונסולה שמפתחים משחקים במיוחד בשבילה, אבל אני מקווה שהידע הטכני שיש לנו עכשיו יעזור לי להרכיב מפרט שאוכל לדעת שלא ייתבזבז עם ההשקה שבסוף השנה. עם השקת משחקי הדור הבא 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק עם יענה על הציפיות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וחיבור לטלויזיה לסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש גוף קירור למחשב נייד שלי. רמת השקט פחות חשובה , אלא יעילות הקירור יותר נחוצה לי. ראיתי כמה דגמים שנראים לי מתאימים כמו: CoolerMaster NotePal X2 Notebook Cooler או Thermaltake Massive23 LX LapTop Cooler אך אני לא יודע איזה יותר טוב. אשמח לעצות!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי חבר שלי החליט שהוא רוצה מחשב חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש.., הכל חדש!! שאלתי אותו כמה תקציב אתה מוכן להוציא, הוא אמר לי משהו בסביבות ה3500 שקל.. אז מה אתם ממליצים..מכיוון שאני בטוח שאתם מבינים יותר ממני, אז תתיחסו יותר למעבד טוב ולוח אם טוב עכבר מקלדת וזה..אפשר משהו רגיל, עכבר אופטי רגיל , מקלדת רגילה..- אלה פריטים שאחר כך לפי הנוחות יותר קובעים אותם.. אז מה אתם מציעים חבר'ה? 8) תודה, רן!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-