עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב נייד עם GPS מובנה, לצערי לא מצאתי עדיין מחשבים כאלו באתרי המכירות. יש בכלל דבר כזה בארץ? אני מעוניין במחשב לצרכים משרדיים בעיקר, בתקציב של עד 3,500 ש"ח. לא חשוב לי גודל המסך, יכול להיות מ-10 אינץ' ומעלה. מה שכן חשוב לי: 1. יכולת עבודה טובה מבחינת מהירות (לא רוצה להמתין 5 דקות לפתיחת מסמך) 2. זמן סוללה ארוך ככל שניתן (למרות שאם ניתן לחבר למצת ברכב זה פחות קריטי) המחשב הזה בוואלה נראה לי ממש מעולה אבל חסר לו התקן GPS: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDELL3010 מישהו מכיר מחשב במפרט דומה שכולל התקן GPS? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אני סובלת מכאבי גב ולכן זקוקה למחשב הכי קל שאוכל למצוא. מצד שני, היה לי קטנצ'יק חמוד אחד של טושיבה, אבל הוא לא היה אמין ועשה המון בעיות. אני חייבת מחשב שאפשר לסמוך עליו. יכולה לעלות במחיר עוד קצת בשביל משהו טוב באמת. השימוש העיקרי - הקלדה רצופה, שעות, בשיעורים ובהרצאות. גם עריכת מסמכי וורד מורכבים. כשאני בחו"ל אני מרוקנת את המצלמה המקצועית שלי אליו. וזה כבד. אבל זה לא הכרחי. גודל מסך 10 מתאים לי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by xena,

טוב, קיבלתי היום במתנה את ה I7 4790 (בלי K), ואשמח בסיוע בהרכבת מפרט הולם סביבו. אינני מתכוון לשחק משחקים טובעניים (קצת DOTA), אך ארצה כרטיס מסך סביר. ובכלל, ניתן לראות ב"מחשב שלי" את סגנון המחשב שאני מחפש. ללא אוברקלוקינג. אם המפרט המצורף לא נורא, ארצה כמה דגשים לגביו: 1. האם יציאת ה SSD בסדר או שאני צריך mSata? אני רואה שיש על הלוח M.2 PCIe connector. האם זה mSata? 2. האם הלוח בסדר? אני צריך 6-8 יציאות USB. שאר היציאות לא ממש משנות לי. 3. אני צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI (לא מיני HDMI ולא יציאות אחרות). 4. האם זה הכרטיס קול XONAR המדובר? (אני מחבר את המחשב למערכת חלקים) 5. שקט חשוב לי. האם המפרט שקט? (ספק כוח, אוורור למעבד וכו') 6. יש לי מארז.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי לבן דוד יש hp pavilon והוא בארה"ב הוא ביקש שאני ינסה להשיג לו מדבקות למקלדת בעברית כדי שיהיה לו נוח אני יודע שיש בערבית/רוסית השאלה איפה אני מוצא עברית והאם זה יתאים לנייד תודה לכל העוזרים עידכון: מצאתי חברה בארץ שמתמחה בהסבת מקלדות זה האתר שלהם למי שצריך: www.pcgraph.co.il עכשיו השאלה שלי אם יש חברה כזאת בארה"ב ואם יש במיאמי אחת כזאת

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אורח

אז אחרי שהבנתי שהלפטופ שלי לא נהרג בסופו של דבר, אי הבנה קטנה... חשבתי קצת והגעתי למסקנה שאין לי ממש צורך בנייד מכיוון שאני לא מנייד אותו. ובמחיר יחסית נמוך אני יכול לרכוש נייח שיהיה יותר טוב מהנייד הנוכחי שלי. אז, אני מוכר את הנייד, והקציב החדש שלי עומד על: 3000 ש"ח. מאוד חשוב שהמפרט החדש יתן ביצועים טובים יותר מהנייד הנוכחי שלי: Lenovo ThinkPad T400 2764CTO Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9400 @ 2.53GHz L2 8Mb Cache 4Gb Ram DDR3 1066 MHz בנוגע לצרכים שלי, די פירטתי עליהם אתמול: אני צריך מעבד, לוח אם וזיכרונות אני צריך הרבה כוח עיבוד והרבה זיכרון שהכרטיס מסך יהיה מובנה, ממש לא חשוב לי. לא מעניין אותי רעש, מבחינתי, מטוס סילון בחדר ליד המיטה זה בסדר גמור. אני …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הי, את המפרט להלן הרכבתי לבד במשך היום מנתונים באינטרנט, ואני זקוק לחוות דעת מקצועית. -התקציב הוא 2800 אם חריגה של 200 שח -לשימוש למשחקים כבדים בלבד -רזולוציה 1280 1024 -הגדרות גרפיות גבוהות -אין צורך בציוד היקפי -יש מארז, ספק כוח וכונן קשיח -שקט לא קריטי אבל טרקטור לא לעניין -לא מבין ב OC -אין צורך במערכת הפעלה (ישwin 7 32) -העדפה לרכוש מחנות בתל אביב כיוון שאין רכב -שדרוגים עתידיים קלים יחסית, לא משהו מיוחד אז ככה: core i5 2500 3.3ghz s1155 6mb GPU core gigabyte p55a-ud3 s1156 dd3 2200 2xpci-e 2x2gb mushkin stilleto edition dual channel 996947 Zotac GTX460 1gb אני יודע שיש הצעות לשיפור מכיוון שאין לי כמעט ידע בנושא ולכן אשמח לחוות דעת איפה אפשר לחסוך ולשפר כדי לקבל את …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by regev_k,

אני לא ידע אם אני במקום הנכון אבל... אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE חזק במיוחד. איזו חברה מומלצת? ולמה? שיכלול מעבד I7 חשוב שהוא לא יתקע או יגמגם הוא נועד לעסק של מגנטים לאירועים ואסור שהוא יתקע!!!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, החלטתי לקנות את הדגם 5579 של דל. Dell Inspiron 15 5579 N5579-9111 קראתי באתר של דל שהסוללה פנימית ולא נשלפת כמו במחשבים מדורות קודמים. אני משתמש רוב הזמן במחשב במשרד ורק לעיתים רחוקות נוסע איתו. עקב כך הסוללה מנותקת מהמחשב והמחשב מחובר לחשמל. רק בנסיעה אני מחשב את הסוללה ועושה בה שימוש. להבנתי, העובדה שהסוללה כל הזמן במחשב כאשר הוא מחובר לחשמל מקצרת את חייה וכאשר באמת צריך אותה היא כבר לא תאפשר זמן עבודה רב. האם בכל המחשבים החדשים זה ככה? האם ניתוק הסוללה הפנימית תאפשר עבודה עם חשמל? תודה רבה על העזרה

9. Started by Admondi,

המלצה למחשב נייד לעבודה, שימוש באופיס ואינטרנט בעיקר. שיהיה חזק, מהיר, אמין, יחזיק מעמד לתקופה ארוכה. קל.13-14'' זיכרון אחסון גדול יחסית. זיכרון עבודה 16GB לפחות מחיר כ 3,000 מקסימום 5,000 תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. ההורים טסים עוד חודשיים לארה''ב.. רציתי קצת עזרה כי אני רוצה להתקדם עם זה.. התקציב הוא באזור ה600 - 700 דולר.. המחשב מיועד לאח שלי שמתחיל ללמוד באוניברסיטה.. רציתי לדעת איזה מחשב לקחת.. אני יודע שיש משמעות רבה למשקל של המחשב , לאורך הסוללה ולגודל שלו... בנוסף , נושא האחריות דיי חשוב לי.. ומכיוון שהטופיק לא עונה על זה בצורה ברור הייתי שמח אם הייתם אומרים לי איזה חברות מכבדות אחריות גם בארץ בעת רכישה בארה''ב.... המחשב לא צריך להיות חזק למשחקים.. אבל לא הייתי מתנגד שיריץ משחקים לא כבדים כמו FIFA 10 ... זהו נראה לי.. אשמח לעזרה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצות את מקסימום הביצועים+תועלת למחיר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטי HD , עריכת סרטים ביתיים ב HD, שימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת עריכת סרטים כמו Adobe premier או Sony Vegas Pro. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למטרות גיימינג בעיקרון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ'ים. -לאילו הגדרות גרפיות…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Guy950,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אך די סקפטי לגבי זה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית במרפאה פרטית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לא יודע את הדרישות של התוכנות של קופות החולים, אבל המחשב יהיה מקושר בתוכנות של קופות החולים. לכן, תוכנות בסיסיות כנראה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המפרט אמור לכלול מסך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מחשב בלי מסך ב4400 שקל נראה נחמד בעיקר כי הרכבתי אותו לבד תנו תגובות,הצעות,טענות,מענות,הארות והערות ;D

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by אריק פרלס,

הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד גימינג. שיכול לשרוד BFV ו ACO ודומיהם..וגם להשאיר ''ספייס'' למשחקים בזמן הקרוב (לא כל שנה קונים מחשב 😄) אני מתכוון לקנות בחו''ל והתקציב עד 4 אלף שח. אני מתלבט בין 2 דגמים: https://cukusa.com/msi-gf65-thin-9se-013-gaming-laptop.html https://cukusa.com/msi-gf65-thin-9sd-004-i7-9750h-gtx-1660-15-6-gaming-laptop.html אשמח לדעת האם באמת שווה לי להשקיע עוד 200$ בשביל RTX 2060 או שדי ב GTX 1660TI(האם זזה באמת הבדל גדול) ועוד האם זה יתן לי תוצאה יותר טובה מאשר המפרט הזה:(נייח) I7 8700 Z370P D3 16GB, 2,400MHZ NVIDIA GTX 1060 6GB PSU 550W 80 BRONZE ועוד שאלה האם…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Dpod,

שלום! רציתי לשמוע את עצתכם בקשר לבחירה בין 2 לפטופים שמתאימים לי: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3032 - G510 i7 4700QM http://www.zol4u.co.il/items/306172 - G510 i5-4200M האם המעבד בלפטופ הראשון משמעותית יותר טוב מהשני כך שכדאי להשקיע את ה300 שקלים? שאר ההבדלים זניחים ממה שראיתי. רוב השימוש יהיה תכנות ושימושים משרדיים, עם טיפה משחקים. בנוסף, האם אתם יודעים אם הוספת ראם עצמאית מבטלת את האחריות? תודה רבה מראש!

16. הי חברים יש לי נייח ואני שוקל להחליפו בנייד "אולטימטיבי" שיעשה "הכל". רוב השימוש הוא לימודים ואינטרנט, אך אני חוטא מידי פעם במשחקים "כבדים" (call of duty ודומיו). * גודל המסך? חושב שעד ה "14, שיהיה נוח לסחוב ללימודים וכו'. * רזולוציית המסך? גבוהה עבור המשחקים * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם זה לא מוגזם לבקש... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? לא קריטי אבל עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן רצוי Windows 8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלוש שנים אחריות לפחות * תקציב: מניח שבאיזור ה 5K-6K... מקווה ואכן יש דבר שכזה. …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. 1) חשוב לנו להעמיד עמדות עם איכות חומרה וביצועים מהירים! ושיהיו רלונטיים גם לעוד 3 או 4שנים. למרות שמדובר על צרכי מישרד, בהחלט היינו רוצים שיהיה לעמדות יכולות מולטימדיה טובות לפחות בציון 8 או 9 באותו רף מחיר שניקבע. 2) דגש חזק על איכות המסכים עם שאיפה למסכים רחבים ככל שניתן! 3) מערכת שקטה ככל שניתן. 4) מיקלדת ועכבר איכותיים ונוחים שעובדים חלק ולא צריך להלחם איתם! 5) את המיפרט היינו רוצים לגמור לכל היותר ב4750 פר עמדה - ולהשאיר קצת מקום למערכת הפעלה ותוכנת אופיס. 6) בנוסף למפרט אולי גם סורק טוב (אחד בודד שלא קשור למיפרטים מבחינת המחיר). 7) היינו שמחים לקבל טיפים על ציוד הקפי שמומלץ לקחת בחשבון ולא ידוע לנו! נ.ב בגדול, מעדיפים להריץ ויסטה - מה עדיף 32 או 64? בתודה והערכה גד…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום רב, אשמח לעזרה בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסדרות, משחקים לעתים רחוקות, אפשרות לעבודה עם דאטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה שבועית עם פייתון ביישומי ביג-דאטה, אבל לא באופן מקצועי. המחשב שיש לי כרגע פשוט לא מחזיק מעמד ולוקח לו שעות להריץ כל תוכנית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על ה…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by poao,

שלום חברים כמה לדעתכם שווים אייפד 1 ואייפד 2 (כל אחד בנפרד) יד שניה. שניהם במצב מצוין, מתפקדים, אין שריטות על גוף האייפד או המסך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Yahi69,

היי, כמה שווה המערכת הזאת: מעבד: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz קירור למעבד: לא זוכר אבל משהו פשוט, דומה לסטוק. לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כרטיס מסך: Palit Sonic Platenum GTX460 זיכרון : 2X2GB 1333 transcend דיסק קשיח: SSD 120GB intel 320 צורב: LG X2 ספק: Seasonic S12II Bronze 620W מארז: xigmatek asgard pro כ.רשת אלחוטי: Edimax 7711W 150mps ספרי הוראות נשמרו לכל (!) החלקים . תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by rost1k,

שלום אני מחפש מחשב לגיימינג כבד כמו CSS COD BO BF3 זה מה שהציעו לי: המפרט - IVORY -// I7 checked with s1155 ssd added Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x4GB Mushkin BLACKLINE Edition Dual Channel CL9-9-9-24 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Intel 40GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CT040G310 (Oem) DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Zalman CNPS9900 MAX LED CM690 II (Advanced) Black ATX Case With Window (No PSU) Nitro 750W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ Bronze (Retail) 4590 ש"ח ועוד מפרט מTMS: http://tms.co.il/preview/spec/4f6qvkd7 פתוח לעוד מפרטים תודה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by MasterDK,

טוב: יש לי 2000 ש"ח זה המקסימום שלי אולי 2500 אני צריך מחשב טוב שיחזיק מעמד הרבה זמן ושהחלקים כמו כרטיס מסך לא יהיו מובנים ללוח אם. אני מחפש מחשב פנטים 4 בין 2.4 ל 3.0-3.2 למי שיש הצעות מוזמן. מסך לא חובה גם מערכת הפעלה לא חובה. אני שואל פה כי אני מוצא הרבה מחשבים במחירים כאלה באתרים כמו zap וכו' אבל הבעיה היא שאני לא מבין האם הלוח אם טוב או לא וכו'. ניתן להציע גם מחשב בחלקים לא חובה שלם העיקר שלא יעלה על 2000 ש"ח תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by d.c.n,

שלום, דרוש מפרט לגימינג עד 3800 ללא מסך וללא ציוד היקפי. שיעלו משחקים ברמה גבווה כמו call of duty 6 , far cry וכל המשחקים עם הגרפיקה הגבווה . שהכריס מסך יתמוך ב full hd מכיוון שהמסך שלי הוא full hd אם יש צורך בכך אני לא מבין בזה . להריץ סרטים במסך בגודל 23 אינצ' באיכות FULL HD. מקום הקניה אינו כ"כ חשוב כי אני קונה מספק תודה ושבוע טוב

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. לאור ריבוי השאלה בזמן האחרון בפורום בעיקר על מחשבים לסטודנטים במחירים של 3500 שח, מצאתי את העסקה הבאה שנראית על לפי המחיר והמפרט אחלה של דבר: Dell Latitude e5500 # מעבד Intel Core 2 Duo P8600 # זיכרון 2GB # גודל דיסק 250GB # כונן DVD Multi Burner # מסך 15.4'' WXGA+ # רזולוציה 1440X900 # חיבוריות Bluetooth כן # WiFi 802.11 Intel WiFi Link 5100 # כרטיס מסך Intel GMA 4500MHD # משקל 2.84Kg # סוללה 6-cell 54WHr Li-Ion Battary וכל זה במחיר של פחות מ-3500 שח!! http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=3487&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה אחלה מחיר ואחלה מחשב

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. דרוש מפרט כולל מסך, ללא ציוד היקפי. ראוי לציין כי אני משתמש במסך EIZO S1910 ואיני רוצה לרדת ברמת האיכות שלו, אך אנימ עוניין במסך 24 אינץ איכותי, הבנתי שלפיליפס יש פתרון כזה... אשמח לדעת עד כמה נחות הוא מה EIZO... או איזה עוד פתרונות יש... התקציב הוא 9K OC קל מתוכנן- שיהיה קירור איכותי, ומארז איכותי, חשבתי על משהו כמו CM690 וכמובן שהיייתי רוצה מפרט מבוסס נהלים במסגרת תקציב זה. תודה מראש חשוב לציין: איני מעוניין בכ.מסך קווארדו ! ממש לא! אני רוצה כ.מסך של NIVIDA ולא ATI (מסיבת התאימות לתוכנות תלת מימד) אשמח לכרטיס מסך הכי טוב שיש לNVIDIA ביחס תועלת ביצועים למחיר.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים