עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itay_izra,

שלום אני מתכנן בקרוב לרכוש את ה flex2 i7 1tb.(8gb-ram) 14inch רציתי לדעת אם בעתיד אוכל להוסיף לו כונו ssd 500b בנוסף ל1tb hdd? חוץ מזה המחשב הנ"ל טוב ומומלץ? תודה! *אם יש להן המלצה למחשב טוב יותר באותו תקציב אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Rbix,

שלום, אני מתכנן להזמין לארץ את המחשב HP Spectre X360 ישירות מהאתר של HP. רציתי לדעת כמה מכס יהיה עליי לשלם, כדי לבחון את העניין האם זה אכן משתלם. תודה.

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. היי, היי, אני מעוניין לקנות לפטופ למעצבת פנים (אוטוקאד וכו') כאשר בשק הדרישות יש: * מעבד Core i7 * ssd 250gb * 16gb ram * כרטיס גרפי הולם * אחריות (3 שנים? אבל שלא נזדקק...) ושירות טובים אשמח לקבל המלצה על מחשב כזה (התקציב סביב 6-7 אלף - אפשר יהיה למתוח קלות). וכן אשמח לשמוע גם על חנות טובה שממנה אפשר לקנות מחשב שכזה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. האם הייתם משנים דבר מה? הייתי הכי שמח לרכוש ב-5 אלף ומטה תכלס, אבל אם יש רכיב קריטי שאני צריך להוסיף, אז אוסיף אותו בשמחה, אם אפשר לוותר עליו משום שההבדלים זניחים והתוספת יקרה - מעדיף לוותר. לדוגמה - אם אני הולך על i7 טוב, אני מגיע ל-5,350 + - אבל להבנתי מהפורמים כאן , הדבר לא תורם לגיימינג ואין ממש הבדל לגיימינג בינו לבין ה - i5. דעות? המחשב הזה מיועד למשחקים בלבד (תכלס, אני רוכש אותו רק בשביל WITCHER וקצת מתבייש בעצמי). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪134 לוח אם: Asus B85M-G for 1…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום. אני רוצה לחבר את המחשב נייד לטלוזיה עם hdmi ואת המערכת קולנוע בכבל אוקס לחיבור אוזניות שבמחשב. אבל כשאני עושה את זה שומעים סאונד מהטלווזיה באיזה דרך צריך לחבר את זה? יש לי ווינדוס 8.1 אם זה משנה

6. Started by צוב!,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד טוב לעבודה (בונה ומעצב אתרים) וללימודים (מדעי המחשב), המחשב שאני מחפש צריך להיות מחשב טוב ומהיר (אני יודע שזה משהו ברור אבל עדיין). אני עובד עם המון תוכנות במקביל וחשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ויגיב בלי תקיעות, אני מאוד חסר סלבנות בדברים כאלו.... חחחח.... דברים שחשובים לי: 1. לא HP ולא ACER (ניסיון קודם). 2. זיכרון של לפחות 16GB 3. עדיפות ל-SSD בנפח של לפחות 256GB ואם לא אז 1TB + 8SHDD. 4. מסך 15.6 אינץ' עם רזולוציית FHD או 4K. 5. סוללה שתחזיק כמה שיותר (עדיפות ל-4 שעות ומעלה) 6. בנייה איכותית עם אפשר 7. חובה מקלדת מוארת. 8. יציאת HDMI או mDP. 9. אין צורך בצורב, אני חושב שזה די מיותר היום. 10. משקל שלא יעבור את ה-2.5 ק"ג התקציב שלי הוא …

• 31 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by נבון,

אני לכ כל כך מבין במחשבים ולכן אני אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? בגודל הסטנדרטי שיש * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל מהממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 5 שעות זה המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מה שיאפשר חיבור למקרן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות למשהו מהיר, לא צריך עם הרבה זיכרון משום שרוב הזמן יריץ אופיס ומסמכים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by falukky,

יש לי מקבוק פרו מהדגמים שיצאו ב-2011. מעבד i5 8 ג'יגה זיכרון SSD 128 ג'יגה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אהלן, התקציב שלי הוא עד 4000 - מחפש משהו שיחזיק אותי לשלוש שנים הקרובות לפחות - הדרישות שלי די בסיסיות, חשוב לי המשקל (שלא יעלה על 2 קילו) וזמן הסוללה שיהיה במינימום של המינימום 4 שעות. מעבר לזה הכל מתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. THE WITCHER 3,GTA V,Shadow of Mordor, AC,Batman Arkham KNIGHT על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, עבודה משרדית ומעט משחקים (לא כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, משחקי רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך בציוד בסיסי (מסך, מקלדת, עכבר) - נכון להיום אין לי מחשב נייח ושום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם …

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  12. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימד) בעיקר אילוסטרייטור, לייטרום, ופוטושופ. בנוסף עבודות משרדיות (בעיקר עבודות סטודנטיאליות). צפייה בסרטים מדי פעם.. * גודל המסך? חשוב לי שלא יהיה קטן מ-15-17 אינץ'. יותר לכיוון 17. האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני פחות מכירה, אבל חשוב לי מסך שיהיה נוח לעבוד ולהבחין בצבעים בצורה דומה לדפוס, כך שאני אוכל לעבוד איתו ולהדפיס ולא לראות שוני משמעותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם num pad ממש חשוב לי. לגבי עכבר מעדיפה עכבר עם משטח מגע (לא מכירה את המונח המקצועי). * משקל רצוי? לא יותר מ-2.5 עד 3 ק"ג. * …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימאלי הוא בסביבות ה-4000 שזה כבר יקר וגבולי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך לחרוג בקצת בשביל איכות אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לצרכי אודיו, עריכת מוזיקה והרבה תוכנות לעריכת מוזיקה דוגמת קיובייס ועוד ושימוש שוטף ביתי כמובן של אינטרנט נורמלי וסרטים וסדרות לפעמים(לא קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בקיובייס ועוד תוכנות נוספות כדוגמתו לצורך שימוש תדיר ללימודי מוסיקה. 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by udist,

כמה אפשר לבקש על Gigabyte GTX 780 Ti WF3 שיש עליו עוד שנתיים אחריות? אני רואה שחדש נמכר עדיין ב2700~ ש"ח אבל אני מאמין שצריך להתחשב גם בGTX 970 שעולה 2000~ ש"ח...

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by Slix,

אני השבוע הולך לקנות מחשב לפי המפרט הזה . אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה לשיפור : הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601710501[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710501 - Intel - i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1250Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1726/1691[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]MSI[/TD] [TD]Z97-GAMING-5[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 Z97-GAMING-5 - MSI - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset - Dual channel DDR3 up t…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  16. Started by Tomerz9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית(אינטרנט ושטויות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Project Cars,Rome Total War 2,Shadow of Mordor,South Park Stick Of Truth, AC,Batman Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Israel Ivgi,

1. 1TB 5400RPM + 8GB SSHD Cache 2. 512 SSD 3. 1TB 7200RPM+128 GB SSD תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. [h=1]Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-2200[/h] http://ksp.co.il/?uin=26681 הקנייה באילת במחיר 6602 אני סטודנט, מתכנת וגם גיימר בשעות הפנאי (כשיש כאלה). האם המחשב הנ"ל מומלץ? איך יריץ משחקים חדשים נגיד witcher 3 וgta v?

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. שלום לכולם! הגיע הזמן להחליף את המחשב הקיים שכבר עשה את שלו באחד רציני יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, גלישה, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כן, GTA V, Watch Dogs, Buttlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  20. שלום רב, אשמח לחוות דעת על מפרט שהרכבתי בKSP יחד עם המוכר שלהם. המפרט הורכב על בסיס המפרט המומלץ לגיימינג פה בפורום. ביקשתי מימנו להוסיף SSD ולהגדיל את הזיכרון ל-16GB, ולהוריד HDD כי אין לי צורך. עניתי על השאלון פה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין חובה לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי. 4. ה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הייתי רוצה מחשב שמתאים למשחקי סימולטור טיסה בתקציב של 4000-5000 ש"ח. המשחק צריך להתאים לFSX, ולX-PLANE קבלתי את הצעה הבאה ואני לא בטוח לגביה לכן מבקש את עזרתכם. הצעה מצורפת לדיון מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי סימולטור טיסה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FSX, X-PLANE, Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן הוא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shacharr,

אם אני קונה לפטופ X250 בארה"ב. האם לנובו ישראל יכירו במחשב ובאחריות יצרן 3 שנים ? מישהו ניסה אותם? אני מתלבט בין לקנות בארץ או בארה"ב. ההפרש במחיר עצום.

• 1 תגובה
    • 5.7k צפיות
  23. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. פה בארץ רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לסטודנט. הולך ללמוד מדעי המדינה באוניברסיטת בר אילן אז כנראה שלכתוב הרבה. רוצה 12, 13 אינצ' גג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט, לא סובל מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by VajDa,

אהלן אני מתחיל ללמוד ועובר דירה ועוזב את מחשב הPC שלי ומשאיר אותו בבית לכן אני צריך מחשב נייד שגם יהיה קל לנשיאה יחסית וגם שיריץ לי משחקים ברמה טובה תקציב עד 8500 אם באמת יש משהו שהוא פריצת דרך ושווה להוסיף בשבילו 500 שקל אפשר לעגל ל9000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך IPS 15.6 שלא יהיה מבריק שיריץ משחקים כבדים ואופיס ואינטרנט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. Started by tront,

שלום, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב באוקטובר ואני מחפש לפטופ שיענה על הדרישות הבאות: * מטרת המחשב, לימודי תוכנה, צפיה בסרטים, אין צורך שהרצת משחקים. * מעבד i5 ומעלה * זיכרון לפחות 8GB * גודל המסך בין 13-14 אינץ', ועבודה בשמש. * רזולוציית המסך FHD 1920x1080 * מקלדת נוחה מאחר ואצטרך להקליד הרבה. * משקל רצוי קל, לא יותר מ2KG * זמן סוללה ארוך ככול האפשר * כונן קשיח 256SSD * אין צורך כונן אופטי * אחריות בינלאומית במידה ואקנה בארצות הברית * לא חייב מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עדיפות, הבנתי ש-DELL טובים * אין צורך במסך מגע/מסתובב יש לי אפשרות לקנות מחשב בעוד שבועיים כשדוד שלי טס לארצות הברית, אין לי בעיה גם לקנות בארץ/דיוטי פרי/אילת התקציב …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.