עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי מסך וציוד היקפי. מערכת מומלץ amd הבנתי שעדיף מ intel וכל השאר מה שבא לכם סומך עליכם תודה רבה לירן,

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום רב! כבר חודש אני מנסה למצוא איזה שדרוג טוב, אבל כל פעם משהו אחר מפריע לי למשל כשאני מנסה לחשוב על אופציה של אינטל אז אני צריך לשדרג גם זכרונות ואז לא נשאר לי מספיק כסף וכשאני חושב על AMD אז אני צריך להחליף לוח וכו' וכ' וכו' אז החלטתי שאם אני הולך על אינטל האופציה הכי טובה בשבילי היא ללכת על הצ'יפסט של ATI, שאיך שהבנתי גם תומך בDDR1 וגם כן תומך במעבדים החדשים של אינטל (תקנו אותי אם אני טועה) עכשיו השאלה שלי איך הלוחות האלה באוברלקוק שזה אחד הדברים החשובים לי והדגש הוא גם על מעבד שטוב באוברקלוק ...,בנוסף אני רוצה כרטיס מסך חדש וחזק (7900GT) ומן הסתם אני אצטרך ספק חדש בשביל כל זה מה שמשאיר אותי בלי ברירה אלא לקנות הכל מחו"ל אם יש משהו טוב שאפשר גם להביא מהארץ אז אשמח ל…

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Idan-h,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9221 בקצרה: T6600 4GB DDR 800MHZ 500GB Hard Drive Geforce GT 130M 1GB NO OS שנתיים אחריות היה היום 7% על מחשבי LG (בלאק פריידי), יצא 3897 ש"ח. אני יודע שעדיף לשאול לפני שקונים, אבל אשמח לחוות דעת.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 381 381 1 לוח אם ABIT LG-95 לוח אם LG-95 872 872 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box מעבדים IE4300 226 226 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB דיסק קשיח ואחסון 80JD 208 208 1 מארז כולל ספק FOXCONN TLA397 300W מארז FC397 555 555 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7600GS Sonic 256MB PCIe כרטיס מסך 28501 349 349 1 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 2X512MB זיכרון KVR667D2N5K21G 6 פריטים 2,590 ₪ סכום כולל מע``מ מskypc

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום רב, אני הייתי שמח לשמוע מכם המלצות למחשב, טווח המחיר שאני מדבר עליו הוא בין 5000-6500 (אני עשוי לקבל הנחה ולכן אני לוקח גם הצעה יותר יקרה), לגבי מעבד חשבתי על CORE 2 DUO אבל לגבי המעבד הספציפי אני עדיין מתלבט, בנוסף המליצו לי ללכת על לוח אם של אינטל מהסיבה שזה ימנע לי התנגשויות בעתיד, שוב המלצות יתקבלו בברכה לגבי זכרונות, הייתי שמח אם הייתי יכול לשים שני פסים של 1024 (חברת קינגסטון או Seagate), אבל בעכבות הגבלת המחיר אני אלך על שני פסים של 512, הייתי שמח לשמוע המלצות לגבי המהירות של הזכרונים שאתם ממליצים, המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולמשחקים ולכן רצוי כרטיס מסך טוב שיריץ את כל המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה, אני מודע שכרטיס ממש איכותי לא ניתן להשיג בפחות מ1500 שקל אב…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Rust,

יש לי קצת ניסיון בהרכבת מפרטי מחשב למטרות גיימינג ושימוש כללי, ולאחרונה התחלתי להתעניין באופציה של רכישת מחשב HTPC לסלון. לפחות כרגע מדובר על מחשב לצפיה בסרטים מהאינטרנט/דיסקים/USB, ללא חיבור לכבלים/אנטנת טלויזיה. אין צורך בהרצת משחקים (את זה אני עושה על מחשב אחר). כאשר התחלתי לנסות לברר על הנושא הבנתי שאין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. השאלות שהכי הטרידו אותי: מה בדיוק עושה כרטיס טלויזיה, והאם הוא דרוש למחשב המיועד לצפייה בסרטים בלבד? בהרבה מפרטים שראיתי (למשל: תחת "מפרטים מומלצים" באתר הזה ובפורום) ל- HTPC משולבים כרטיסי מסך. האם הדבר נחוץ (בניגוד לכרטיסי מסך on board)? החל מאיזו רזולוצייה? מה המשמעות של חיבור של כרטיס מסך בנוסף לכרטיס טלוויזיה? איך הם מחלקים ביניהם את העבו…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by brighi,

אחרי הרבה חיפושים ברשת, נראה לי שאני הולך להביא את המחשב הזה ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה מעבד עדיף, I5 או I7? ההבדל במחיר הוא לא משמעותי (150$) כל כך אבל אני לא בקיא כל כך בשביל לדעת באיזה מהם לבחור (המחשב בעיקרון יהיה לצורכי לימודים, אינטרנט, סרטים ומשחקים). 2.כנראה שאני מביא את המחשב מארה"ב (יש מקומות אחרים חוץ מהאתר של DELL וEBAY?), כמה מע"מ אני אצטרך לשלם? המוכר אומר לי שהקונים הקודמים שקנו ממנו שילמו 30% ובאתר של המכס ראיתי שזה 16%. על איזה מחיר אני משלם? מה שהמכס מחליט או מה שהמוכר רושם? 3.אם אני משלם על האחריות של ה3 שנים, הוא יהיה קביל בארץ? אני לא אצטרך לעשות העברת אחריות או משהו כזה? 4. מה הוא מחיר טוב למחשב הזה? SYSTEM COLOR Alienware M11x, Soft touch Steal…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מתקרב יום ההולדת שלו ובידיוק נשרף לו המחשב אז חשבתי ככה למתנה ליקנות לו מחשב ללא ציוד הקפי התקציב הוא בערך 2000 עדיף לא לחרוג אבל אם צריך אז אפשר יתחבר למסך 1440*900 השקט לא ממש חשוב OC אולי אבל לא משהו רציני ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה מעדיף מ SKYPC קניתי אצלהם מחשב לאחותי ומסך DELL והם כבר הרבה זמן בשוק חבל שאת שלי לקחתי ב FOX

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by zaprodil461,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם זה שווה את זה אפשר לחרוג טיפה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר,אבל גם גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mafia3 bf1 cod gta -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אוקיי אני יש לי כרגע 300 שקל שחסכתי ואני עובד בקיץ זה אומר שככה עוד חודש יהיה לי כסף וחשבתי אולי להשקיע אותו במשהו לשפר את הביצועים של המחשב שלי משמעותית אם שלא ייצא יותר מדי יקר נגיד 1500 שקל גג אולי יותר תלוי כמה אני ירוויח בקיץ... את המחשב שיש לי כרגע קניתי באוגוסט שעבר ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו אבל אני רוצה לבדוק שאין שום דבר שאני מפספס שאולי אני יכול לשפר להתקדם ואם יש לי תכסף אז למה לא לשפר... אוקיי אז הנה המפרט המלא של המחשב שיש לי כרגע תגידו לי מה אני יכול להוסיף או להחליף לשדרג כדי לשפר אותו: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.86 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-A…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום.. התקציב הוא באזור ה4000 בלי מסך, ואח שלי מתעקש על אינטל, למרות נסיונותי הרבים לשכנעו ללכת על AMD .. אז אני מבקש את הסיוע שלכם בהרכבת מפרט לאינטרנט \ טכניון \ מוזיקה \ עבודה, מבוסס אינטל.. המפרט צריך לכלול ציוד היקפי חוץ ממסך, כולל צורב, DVD.. נ.ב. חיפשתי במפרטים המומלצים, אבל יש הכי מתקרב למחשב זה 3500 בלי מסך אבל הוא מבוסס AMD.. נ.ב.ב. זה דחוף ...אז אנא תשתדלו להגיב במהרה תודות מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום וחג שמח! אני הולך לקנות מחשב חדש וכבר בניתי מפרט, הייתי מעוניין שתתנו את חוות דעתכם לגביו. המפרט מבוסס על P 4 וזאת ע"פ שיקולי. אני מאמין שהוא מתאים יותר למטרות שלי, על כן התייחסו למפרט כמו שהוא ותייעצו אם יש צורך להחליף משהו או לשנות, אשמח לשמוע את דעתכם. דגם מחיר כמות PENTIUM 4 3 giga 800mhz (northwood) 1180 ¤ 1 ASUS P4P800-E DELUXE 780 ¤ 1 Kingston DDR 256MB 400Mhz 320 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LG GSA-4120B DVDRW 480 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC 330 ¤ 1 LG F700P 1120 ¤ 1 מקלדת מולטימדיה 80 ¤ 1 LOGITECH MX310 160 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7165 זה…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by mnm,

מפרט עד 5500 ש"ח, תכתבו כל הצעה \ שיפור אפשרי.. המחשבים יהיה למשחקים, אינטרנט בעיקר וקצת עבודה. מה שהכי חשוב לי זה שאני לא יצטרך להחליף אותו עוד שנה. אולי בעוד כמה זמן אני יעשה אוברקלוק אבל לא משהו רציני אז תכתבו בבקשה איך המחשב יהיה לאוברקלוק. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - 1,260 NIS Motherboard : Gigabyte GA-8PE667Pro Intel 845PE Motherboard (533Mhz,5.1 Sound,Intel LAN,ATA133,USB 2.0) - 714 NIS Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - 466 NIS Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 679 NIS Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card - 1,371 NIS Sound Card : Hercu…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, החלטתי לשדרג את המערכת הקיימת שבחתימה. אני סגור על מעבד I5-2500 ומסך Dell U2311H כך שאפשר להוציא אותם מהתקציב. מהמערכת הקיימת אני חושב שאפשר לשמר את הספק 450VX וכרטיס המסך 8800GT, ואולי אפילו את ה TUNIQ במקרים מסויימים. התקציב:2000 ש"ח כשלא חייבים לסיים את הכל. שימושים: משחקים,HD עבודה משרדית וSOLIDWORKS לעתים. אין כרגע צורך בציוד הקיפי. יש צורך בצורב חדש, וכונן 1TB לאחסון רוצה רמת שקט גבוהה(9?) - המחשב ימוקם בחדר השינה. לא מתוכנן OC. בעתיד מתוכנן שדרוג כרטיס מסך כשיהיה צורך וSSD. אם יש אפשרות לכלול WIN 7 בעסקה זה יהיה מצויין, למרות שזה כנראה בעייתי במפרט חלקי. אזור מגורים - קרית גת, ניתן לקנות חלקים מחנויות שונות. דרישות מיוחדות - מארז שקט איכותי ועמיד לאבק(פ…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by SeaMonster,

-עידכון בהודעה הרביעית-

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Tsachi E,

מתלבט בין: 13-inch 1.4GHz Core i5 MacBook Pro 256GB storage (mid 2019) לבין: Apple MacBook Pro (13-inch, 2.4GHz quad-core Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD יש הבדל של 1000 שקל בינהם. האם ה2.4 שווה את ההשקעה של ה1000 שקל יותר? תודה רבה

17. Started by haimcoen,

בס"ד אשמח לקבל מפרט לילד בן 13 למחשב למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 דש" חריגה עד כ- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון: CALL OF DUTY,FAR CRY 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך (גדול), מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

18. Started by lilo007,

שלום חברים, מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא השימוש העיקרי יהיה משחקי גיימינג באיכות הכי גבוהה. מתכוון לקנות מסך 2K בנפרד. מקלדת, עכבר ורמקולים כבר יש. המפרט שקיבלתי: מעבד intel i5 9600k 3.7ghz לוח אם asus TUF Z390M-PRO GAMING כרטיס מסך Gigabyte RTX 2070 זכרון HyperX FURY Black 2X8Gb DDR4 2400Mhz כונן קשיח 1 ג'יגה SSD 256GB ספק כוח Corsair 750W קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme cpu cooler 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…

19. המחשב צריך להריץ תוכנות כבדות יחסית - matlab, eprime, mricron , spm מסך - מינימום 13" מקסימום 15.6" מימדים - שלא יהיה עבה מדי, שיהיה יחסית קל משקל ונוח לנשיאה. רצוי שיהיה נפח מספק מינימום 1TB ורצוי שהכונן יהיה SSD אפשר גם שילוב של SSD עם כונן מכאני. איזה מעבד נדרש ואיזו כמות זכרון (RAM) נדרשת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by OranH,

שלום, מחפש המלצה על לפטופ שמתאים לילדה בת 10. כמובן לא צריך דרישות גבוהות במיוחד. שיוכל להריץ תוכנות אופיס ללימודים וגלישה, וגם שיוכל לסחוב משחקים - אבל לא משחקים כבדים. המחיר המקסימלי הוא בסביבות 3000, אבל כמובן אם לא צריך אשמח להוריד את המחיר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (לילדה בת 10 ללימודים), וקצת משחקים פשוטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (מחשב נייד) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by nkkk,

קיי אס פי לוח אם intel GA-945P-S3 דגם: GA-945P-S3 מחיר: 590 ¤ קיי אס פי מעבד Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,082 קיי אס פי זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS 1 570 קיי אס פי Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 460 קיי אס פי צורבים? DVD Recorders Samsung SH-W162L DVD±R x16, DL x8, LightScribe 1 230 קיי אס פי מארז Thermaltake Soprano vb1000bws 460 קיי אס פי! ספקי כוח? Enermax Liberty ELT400AWT 400W 1 490 !סקיי פי! כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M 863.00 ¤ מחיר כולל 4800 (בערך) האם כל הרכיבים תואמים? יש משהו להוסיף? כמו מאוורר למעבד, ודברים כאלה? פתרונות קירור? אני לא יודע עם צריך את זה.. וגם זה בסדר שאני קוהנ משתיי חנויות? קודם אני קונה את הכר…

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by raul53,

יש לי את המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=841492 יש לי את המעבד הזה Intel Pentium B940, האם הוא תומך במערכת 64, איך אפשר לדעת? יש לי עכשיו 2GB, אוכל להוסיף לו עוד 2GB? זה יתאים http://ksp.co.il/?uin=15166?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. ערב טוב ותודה מראש על העזרה כאן. התבקשתי לסייע בבחירת מחשב נייח עבור סטודנט להנדסת מכונות באוניברסיטה. בעקרון - על המחשב להיות בעל מפרט אשר יאפשר לכלים מדעיים כגון Matlab, Simulink, Nastran ו-Mathematica לרוץ בקלילות וביעילות. על המחשב לתמוך ב-Student Edition של תוכנות CAD אשר אמור הוא לעשות בהן שימוש במהלך הפרוייקטים השונים בתואר, בדר"כ ב- SOLIDWORK או ProEngineer. (כלומר צריך כרטיס גרפי שלפחות יתאים בתור "תנאי פתיחה"). כמו כן נדרשת תמיכה בעריכת ווידאו HD , אבל ברמה חובבנית ביותר. תקציב : גמיש, 3000-3500, לא כולל מסך וציוד היקפי. התוכלו להמליץ על מפרט מנסיונכם? תודה מראש על הסיוע. להלן השאלון: מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by odedk,

אשמח לעזרה בחיפוש אחר מחשב נייד, אלה הדרישות בגדול: * מטרות המחשב? גלישה, מסמכים ותכנות ב-VISUAL STUDIO * גודל המסך? 14 או 13.3 מכיוון שאני רוצה להשתמש בו בעיקר בנסיעה ברכבת * משקל רצוי?עדיף עד 2 ק"ג, אבל אפשר עד 3 ק"ג - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, שעה וחצי-שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף HDMI, לא קריטי * בלוטות? לא משמעותי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא משמעותי, רק בשביל התקנת WIN * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי ש-DELL, LENOVO טובות הדגמים שחשבתי עליהם כרגע הם: DELL 4030 (אין עליו הרבה מידע באתר יש סיבה?) DELL 3010 (האם המסך שלו …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מתלבט בין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10285&perur=2&t=1&c=331 לבין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10432&perur=2&t=1&c=320 שניהם באותו מחיר פחות או יותר, אז איזה עדיף ? (המעבד של ה- Asus הוא מהסדרה החדשה sandy bridge אבל ה- HP הוא בכל זאת i5) ושאלה קטנה נוספץ: איזה מעבד נחשב יותר טוב: זה - Intel Core i3-2310M או זה Intel Core i3-380M תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.