ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצת מחשב נייד לפי הצרכים הבאים: מעבד I7, דור 5 לפחות 8 GB Ram כונן קשיח SSD, לפחות 256 GB סוללה - לשימוש סביר, כלומר לפחות 4-5 שעות גודל מסך - לא משמעותי (אני משתמש לרוב במסך חיצוני) USB 3.0 - חובה מסך טאצ' - צ'ופר, לא חובה * אני מתכוון לשחק גם במחשב אז אני מאמין שכרטיס גרפי חזק חיצוני נחוץ אבל תביעו דעתכם - אם המעבד הגרפי הפנימי מספיק טוב ולא צריך אחד חיצוני. * בלי DealBreakers - למשל מסך באיכותך מאוד ירודה או כרטיס רשת חלש מאוד וכו' אשמח לעזרה מקצועית, תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה למכור את הלפטופ שלי ולעבור לMAC הנייד שיש לי הוא Asus K55VD את המפרט שלו אפשר למצוא כאן: http://www.hotukdeals.com/deals/asus-k55vd-15-6-laptop-i3-2330m-610m-full-hd-1920-x-1080-black-for-449-99-pc-world-1343339 תוספות:כונן SSD בנפח 128 ג'יגה+8 ג'יגה זיכרון במקום 4 סטנדרטי,סוללה נוספת חוץ מהמקורית בכמה לטעמכם אוכל למכור אותו?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תושבת 1155, תומך SLI\CF. עדיין באחריות לעוד משהו כמו חצי שנה\שנה (צריך לשלוף את הקבלה מהבוידעם).
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
פינינו חומרה ישנה ממשרד שנסגר ותהיתי אם אפשר להרוויח מזה כמה גרושים. בגדול - מסכי 17' LCD, מקלדות, עכברים, קוראי כרטיסים, המון כבלי טלפון ובוחטת כבלי חשמל. עוד יותר כבלים וחומרה לא מזוהה. קייסים ישנים עם לוח אם, ספקים, מעבדים וזכרונות (הארדיסקים פורקו). הרבה לפטופים ישנים שאולי עובדים ואולי לא. מה אני עושה עם זה, לעזאזל? מוכר לאלטזעכן? לסוחרי מתכות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תקציב קשיח, הדרישות הביאו אותי לסכום שמופיע בכותרת (כ-3800 ש"ח). אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל משהו נחוץ אז אפשר, אם ניתן לחסוך על משהו מיותר אז גם טוב אבל זה פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ובנוסף גיימינג קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו פיפא ו-NBA2K, לא יותר מזה. מה שכן, צריך שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים הכי עדכניים כמה שיותר שנים קדימה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש משהו קל ודק ככל האפשר. לשימוש קל אבל אני אוהב שיש לי מפרט חזק בידיים. מסך 13.3 בעל איכות גבוהה, עם SSD ומסך מגע. מצאתי כמה אבל אני לא באמת יודע מה דגם טוב ומה לא. האם אפשר לקבל המלצה לנייד שכזה? דגמים שראיתי- Dell xps 13 דגם 2015 Acer s7 וכו'. לא חייב להיות יקר אבל שיהיה עם מפרט מרשים. אשמח להמלצה על מחשב אמין.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי החליטה שהיא רוצה מחשב נייד משלה. כרגע יש לה Dell Latitude E7240 מהעבודה, והיא מעדיפה לצמצם ככל האפשר את המידע האישי שלה עליו, בנוסף הפעולות איתו מוגבלות מטעמי אבטחה ארגונית (להתקין תוכנה זה סיפור, אסור לחבר שום התקן אכסון חיצוני) השימושים שלה הם אינטרנט (כרום, עם 10 כרטיסיות פתוחות. אני לא מבין איך היא עובדת ככה), עריכת אלבומי תמונות (לכן לדעתי צריך מסך איכותי) וצפייה בסרטונים \ סרטים. בנוסף המחשב צריך להיות: באזור ה-13" (מ-12.5 עד 14) לא כבד או עבה (משהו קרוב או עדיף על הדל שיש לה כרגע) חיבור HDMI זה בונוס (שיהיה נוח לחבר לטלוויזיה במידת הצורך) ואם לא אז לפחות mDP עם SSD (יש לה כרגע SSD בלפטופ, וגם בכל המחשבים בבית. אני חושש שהיא תהיה מאוכזבת ממחשב ע…
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מטרת המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך- 14 אינץ זמן סוללה- כמה שיותר ארוך תקציב- 600$ קיים משהו בתקציב הזה? והאם שווה לקנות בארהב יותר מאשר בארץ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב בסיסי לגלישה בדפדפן ושימוש יום יומי. העיקר שיהיה ללא תקיעות. התקציב שלי הוא בין 2500~3300 ללא ציוד היקפי בכלל. מחפש מחשב לקנייה מידית ללא צורך בלחכות להרכבה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך, אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. זה למשל טוב?: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19968&catid=1784 והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, האם כזה כבל: http://www.ebay.co.uk/itm/1-8m-GOLD-HDMI-to-SVGA-VGA-MALE-CABLE-FOR-XBOX-HDTV-PS3-/111068187660?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19dc2e0c0c יעבוד ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות - צריך להריץ visual studio, intelij ו- photoshop/illustrator בלי להתאמץ יותר מידי וצריך תמיכה גם במכונות וירטואליות (vagrant) (לא ירוצו בו זמנית יותר ממכונה אחת או 2) משחקים - אם ירוץ עליו skyrim, fallout nv, the witcher 2 יהיה מעולה. אפשר גם להסתפק במשחקים פחות כבדים במידה ולא נכנס משהו בתקציב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4" נראה די סטנדרתי. עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, א…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בניתי בפברואר מפרט מחשב כדי לקנות באילת אך מסיבות אישיות בסוף לא רכשתי. בעוד שבועיים חבר מהמשפחה יורד לאילת והוא יקנה לי את הרכיבים של המחשב. אז המפרט הבא הוא עדכני עדיין לשוק? * הורדתי את הכרטיס מסך כי עוד מעט אינבדה וamd מוציאות לשוק כרטיסים חדשים והמחירים של הכרטיסים בארץ ירדו וגם הכרטיס לא נחוץ והכרחי לעכשיו, אז זה לא דחוף לי. המפרט שבניתי לפני שלושה חודשים: (ללא כרטיס מסך) דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - IR16 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2x…
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום. יש פה קישור לשני מחשבים שאני מתלבט לגביהם איזה מהם עדיף.. רוצה מחשב שישרת אותי לתקופה ארוכה..מהיר מאוד..אמין וכו.. https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=3848,,3544,3848 מי שיוכל לעזור אשמח מאוד. גם מבחינת החברות איזו מהן עדיפה. יש הבדלים קטנים בין המעבדים האם הם קריטיים? איך זה משפיע? והאם מישהו יודע כמה אורך חיי הסוללה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד חדש ויש באפשרותי לקנות בארה"ב - משפחה משם שמגיעה לבקר בארץ. מטרת המחשב - תכנות (סטונדט להנדסת תוכנה), סרטים. גודל המסך - 13.3" - 14" או 15.6" רזולוציית המסך - FHD (אין לי כל כך צורך בUHD). זמן סוללה - זמן סוללה ארוך, מאוד חשוב בשבילי. כונן קשיח - SSD 256GB לפחות. (או 1TB עם 16-32GB SSD). זיכרון - 8GB. העדפה לחברה: Dell, Asus, Lenovo תקציב - 5000 ש"ח / 1200 דולר. 1. ההתלבטות העיקרית שלי כרגע זה אם אני רוצה מחשב שהוא 13-14 אינץ' או 15.6 אינץ'. כי מצד אחד יש לי בבית מסך 24 שאני מתחבר אליו, אבל מצד שני יש לי עוד שנה באוניברסיטה שאני אקח אותו איתי. (והיום אני עם 15.6 ולפעמים הוא גם מעצבן אותי שהוא קטן). בכל מקרה אשמח לקבל הצעות גם וגם. 2. אשמח לשמוע המ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: The Witcher 3, באטמן החדש. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים אני מעוניין לקנות מחשב חדש אך לצערי אני לא מבין גדול בחומרה. תהיתי אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי. אני סטודנט לאנימציה(3D) מה שאומר שאני צריך מחשב עם מעבד טוב שיתן כוח ברנדורים. בנוסף אני מאוד אשמח אם המחשב יוכל להריץ לי את ה Witcher 3 על High =p טווח מחיר של הוא 3000 עד 5000 ככה. ^^ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גרפיקה 3D ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, Zbrush, Vray, Keyshot ב)…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שזורם לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח אפליקציות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל ההכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 X ס192 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן ( …
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
קיצרתי כי היה לי בעיית הקלדה: אני מחפש מחשב לכתיבה (השאיפה הרבה) ללימוד, לניידות, ולשימוש כמחברת. האם מקלדת thinkpad באמת משמעותית טובה יותר לעומת מחשבים אחרים? ומה לגבי עמידות ביחס למשקל? אשמח להמלצות שמשתוות. האם האפשרויות ב thinkpad yoga שוות את החסרונות שלו? מעדיף בעלי ניסיון. האם אפשר להשתמש בפתיחה של ה180 מעלות (לא 360) לכתיבה (כמחברת שטוחה) וכטבלט? מעדיף בעלי ניסיון. אשמח להמלצות לניידים שממלים את הצרכים שלי. תודה רבה. אני אשמח לכל תגובה, אני ללא ניסיון כלל עם מחשבים ניידים, אז תרחיבו את דעתי... יש לי בעיה באינטרנט, אני אשתדל להתחבר לעיתים קרובות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, זה לא סיפור להחליף עצמאית מדובר במחשב נייד lenovo שנקנה לפני כ5 שנים (את הדגם המלא אשיג בקרוב) איזה הארד דיסק אני צריך? ומה העלות? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי סטודנט להנדסת מכונות ויש לו צורך להריץ Solid Works 2014 ו Visual Studio 2010. כמובן בנוסף המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי שלו אז יש צורך גם לחבר לטלוויזיה לצורך צפיה בסרטים, עבודה עם אופיס ואולי אפילו גיימינג אם החומרה תתמוך. התקציב הוא 5K אך ניתן לחרוג במעט אם יהיה שיפור רציני ביכולות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות 15אינץ,מאט * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר קרוב ל FULL HD 1680x1050 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות Numpad יהיה בונוס נחמד * משקל רצוי? עדיף עד 3 ק"ג ניתן לחרוג אם המחשב יהיה משמעותית יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומל…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מארז : corsair graphite 760t לוח אם : gigabyte gaming g1 wifi x99 מעבד: core i7 5930 כרטיס מסך : gigabyte gtx970 g1 gaming זכרונות ראם: 16gb ddr4 2400 ספק כח : seasonic 850 + 80 gold זיכרון פנימי : sshd 1tb
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אשתי סוף סוף התפנתה לטפל בשדרוג המחשב הנייד והבחירה נפלה על Toshiba Portege Z30 בעיקר בגלל משקל/גודל מצויינים וחיבורי VGA/RJ45 מובנים שחשובים לה להרצאות. נותר לבחור בין 3 דגמים (הצעת מחיר מצורפת): Z30-B-119 - רזולוציית FHD, מעבד I5 דור אחרון, 6600 ש"ח Z30-A-1ET - רזולוציית HDR, מעבד I5 דור קודם, מודם 3G.LTE מובנה , 7100 ש"ח. Z30-B-10Q - רזולוציית FHD, מעבד I7 דור אחרון , 7100 ש"ח. בכולם 4 שנות אחריות, תחנת עגינה מקורית, 256GB SSD ו-8GB RAM בהתחלה הייתי נעול על הראשון אבל מניסיוני עם ה-UX30 של אסוס, FHD על 13.3 אינטש במקרים רבים קטן מדי ומשחקי DPI/זום לא תמיד עובדים. לי יש M3800 בגודל 15.6 ואפילו עליו FHD מעט גבולי... לשימושים שלה (סרטים, OFFICE ו-SPSS) אין ממש משמעות לד…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאישתי מת המחשב. כעת מחפשים משהו חדש. תוכלו בבקשה להמליץ? מחשב לעבוד עם תוכנות כגון: Office, גרפיקה - Photoshop', Corel Drow, Ulead, משחקים פשוטים ווידאו 15.6 - 17 inch 6-8 gb RAM 4-6 gb video HDD 500gb מינימום DVDRW מחפס לקנות באזור הדרום תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-