עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים,אחרי הרבה שנים עם המחשב הישן הגיע השעה להתחדש הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי זה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K עם אופציה לחריגה עד 12 אם זה באמת יעשה את השינוי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה לגיימינג,סרטים וסתם שימוש יום יומי 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף מחשב שקט עד כמה שאפשר…

2. אז ככה התקציב משתנה כי אני קונה חלקים יכול להיות יהיה יותר יכול להיות יהיה קצת פחות אני אענה על השאלות בכל זאת 1. מה התקציב המקסימלי? 4 אלף אבל זה משתנה.. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך מה שאפשר.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים.. ,סרטי hd פחות גרפיקה.. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 X 1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים.. גיימ…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  3. שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לקניית מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא 1200$ למחשב 13.3 אינטש. שימושים עיקריים: עבודה משרדית, קצת תכנות, קצת גרפיקה. לא משחקים. אחרי בדיקה מקיפה וצמצום אפשרויות הגעתי ל-2 הדגמים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] ASUS U36SD-XH71 http://www.xoticpc.com/asus-u36sdxh71-preorder-p-3372.html מחיר: 1221$ יתרונות: מפרט טוב יותר חסרונות: שנתיים אחריות ואיכות ייצור Toshiba Portege Z830 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=2000016633 מחיר: 1199$ יתרונות: 3 שנות אחריות ואיכות ייצור חסרון: מפרט חלש ביחס לאסוס.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה, ניר [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש משרדי וסרטים ובנוסף מסך איכותי בגודל של לפחות 24 ועדיף ביחס של 16:10 אני גם אעבוד עליו מידי פעם אז עדיף שיהיה שם איזה i5 לפחות וכמו כן חשוב שיהיה SSD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף כמה שפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומידי פעם תכנות בVisual Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוצ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tzatza,

טווח מחיר - 4000-5000 אפשר בלי מערכת הפעלה כדי להוזיל , נועד לתכנות * מטרות המחשב? :בעיקר תכנות, הרצת מכונות וירטואליות וכו' עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, ע * גודל המסך? - 15-15.6 * רזולוציית המסך? - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח עכבר נוח * משקל רצוי? - כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בהחלט אשמח לזמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HD * Bluetooth? -לא קריטי *זכרון - עדיף 16 גיגה אבל 8 עם אופציית הרחבה זה גם טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - SSD (פחות מבין בזה) אבל לפחות 500 גיגה שטח * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by boom,

AMD ATHLON XP 1800+ 1533Mhz TRAY 0.18m +FAN 266mhz Gigabyte Radeon 9700 Pro 128Mb Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Western Digital 80GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance Series CL 2 333MHZ X2 DVD TOSHIBA Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case קירור- Thermaltake Volcano 7 PLUS ARCTIC SILVER 3 לוחית נחושת thermal copper shim protector ------- סהכ 6000 -בקשר מארז- עדיין לא סגור. (לא צריך צורב/דיסקטים/מסך) משהו חסר? שווה את המחיר הגבוה?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by RobiNooB,

הרבה זמן לא הרכבתי מחשב (הכל השתנה מאז...) חייב את עזרתכם ! המחשב הוא לא בשבילי לכן זה צריך להיות מחשב שלא ישודרג בעצם ב 4 ..5...שנים הקרובות (אולי שדרוג עתידי של כרטיס מסך יבוא בחשבון שיהיה הצורך) מסך 22 כבר יש (לא FULL HD) עד 3500 ... איזה מפרט ממליצים ? תודה !

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Crash5,

שלום חברים, מחפש מחשב נייד מהדגמים ASUS, DELL לצרכים הבאים: צפיית סרטים ב- HD תמיכה בפוטושופ עריכת סרטים של GOPRO אופצייה לכרטיס SSD זיכרון פנימי מעל 4GB אשמח לעזרתכם האדיבה :-)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ro-man,

זה המפרט שהציעו לי בחנות מחשבים ממנה אני מתכוון לקנות את המחשב... מעבד: AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX (אני לא בטוח אם זה BOX או TRAY) http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1589 כרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1310 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ (לא רשם איזה חברה) דיסק קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב: DVD-RW LG ספק כוח: ThermalTake 500W הוא לא רשם איזה דגם ספציפי אבל אני חושב שזה הגרסא הזאת ThermalTake LitePower 500W מאר…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  10. 2+... תוכנות גראפיות (פוטו/פרי) פתוחות בעת ובעונה אחת. עריכת וידאו בינונית. תלת מימד ואנימציה בינונית. הפעלת ויסטה (בעתיד) חלקה. קיים כבר ציוד היקפי, סורק מדפסת ומצלמה עם כרטיס לראיית ליילה, קיים ארד דיסק סאטה 2 120 GB. משחקים פעם במיליון שנה והמהרה כאופציה. מודה מודה מודה :ylsuper: מצורף קובץ של הרכיבים ומחירם בחנות הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by dor88,

היי חברה.. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת ושיוכל להריץ אותם חלק בלי לאגים.. ניסיתי ליצור איזשהו מפרט ב TMS, ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו.. האם המחשב יהיה חזק והאם יש משהו שניתן לשפר או להוסיף במסגרת התקציב שהוא בסביבות 3000 דרך אגב, ישנם 2 דברים שחשובים לי במפרט: 1. שהמעבד יהיה אינטל, כי פשוט אין לי ניסיון עם AMD ואני לא מכיר אותם. 2. שיהיה זיכרון פנימי גדול על מנת שהמחשב ירוץ מהר ולא יקרטע. מעבד Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤393 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L ¤445 מארז Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤170 ספק כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤188 זיכרון…

12. הנייד יקנה בצרפת,שם מחירו 900 אירו (~ 4900 ש"ח). תודה. Hardware Product Name dv5-1199ef Product Number FT112EA Microprocessor 2.26 Ghz Intel® Core2 Duo Processor P8400 Microprocessor Cache Level 2 cache 3 MB Memory 4096 MB (2 x 2048 MB) Memory Max Up to 8 GB DDR2 memory Video Graphics NVIDIA GeForce 9600M GT Video Memory Up to 1791 MB total graphics memory with 512 MB dedicated Hard Drive 320 GB SATA (5400 rpm) Multimedia Drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Display 15.4 WXGA High-Definition AG with BrightView Infinity Display (1280 x 800) Network Card Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Wireless Connectivity Inte…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. טוב ההארד דיסק, מארז, מסך וצורב לא דורשים שינוי (יש סיבה לשנות..?) אני מתלבט רק בזיכרון,מעבד, לוח אם.. המחשב הוא לעבודה משרדית עם המון חלונות.. תוכנות ברקע (פוטושופ, אופיס, מסנגר, דפדפנים והכל במקביל שיעבוד מהר) אני מתלבט בין: המפרט הזול.. (עם כרטיס מסך חיצוני לפוטושופ והרצת סרטונים יותר מהר) המעבד עם הליבה הכפולה (כרטיס מסך מובנה, אך ליבה כפולה עם DDR3 1333 האם המפרטים כ"כ משנים לשימושים שאני צריך ? על מה כדאי ללכת? אולי כדאי לשנות משהו? אשמח לעצות ותודה רבה! ואולי המלצה לאיפה לקנות באזור אשדוד.. אייבורי KSP ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  14. Started by cosmix77,

אני רוצה לקנות באתר של HP ארצות הברית את הדגם hp touchsmart 610 quad series אשמח לחוות דעת לגבי המחשב הספציפי הזה ובכלל מחשבי all in oneומסכי מגע

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט למחשב אשר יהיה כמה שיותר שקט (כרגע אני עובד עם מחשב נייד אשר שקט לחלוטין ברוב הזמן ומכיוון שזה חדר שישנים בו גם המחשב חייב להיות שקט כמה שיותר) השימושים הם צפייה ב 720p/1080p MKV X264/H264 , אופיס+אינטרנט. אין צורך במשחקים. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI 1.3 הארד דיסקים, עכבר אלחוטי, צורב DVD ומסך מועברים ממחשב אחר אז אין צורך בהם. התקציב הוא בין 2000 ל3000 כמובן שאני אשמח להוציא כמה שפחות. התשלום יהיה תשלום רגיל (לא מזומן) אני צריך חשבונית מס. התקציב גמיש במידת הצורך אבל אני חושב שכן אפשר להגיע לתוצאות שאני מבקש בתקציב הנל, אם לא אנא תקנו אותי. אני לא צריך מארז מיוחד ל HTPC מארז רגיל ושקט יספיק. מקלדת אני רוצה מקלדת בעלת זווית (מה שלוג'יטק ומיקרוסופט…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tehnodrom,

מעבד 64bit 3000 לפחות... המחשב מיועד למשחקים אני רוצה שיחזיק לי טוב לפחות איזה שנה וחצי... אין לי בעייה לקחת סוקט 754 כי לא מתוכנן שידרוג עתידי... לא כולל מסך...

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  17. שלום לכולם. אבקש את עזרתכם בהצעת מפרטים למחשב בתקציב של עד 3,500 שקלים. המחשב ישמש אותי למשחקים קלים יחסית, ובעיקר חשוב לי שיהיה יציב, מהיר, ושיחזיק לאורך זמן. הבחינה החיצונית לא חשובה לי ולכן אבקש מכם להציע מארזים פונקציונליים בלבד וסולידים לגמרי מבחינת מראה. אני הולך לגמרי לאיבוד בין כל המבחר, ולכן מאוד אשמח לקבל הכוונה.. תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  18. שלום לכולם, הייתי רוצה להזמין לאחר החג את המחשב הנ"ל (הארדדיסקים 2*500 קיימים לי וגם כונן DVD, ועוד לדים ותאורה שאני מעביר מהמחשב הישן) לא הייתי בטוח לגבי הספק והלוח אם (כרטיס מסך ,אני יודע שזה הדגם שאני רוצה פשוט לא ידעתי מה ההבדלים בין החברות השונות והתמחור שלהם), אודה אם תוכלו לכוון אותי או לתקן ימינה או שמאלה במה שבניתי. AMD Athlon II X4 630 2mb 2800Mhz Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11814 כמות: 1 מחיר: 569 ש"ח 2GB TRANCEND DDR 3 - 1333 - TRANCEND Original http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8971 כמות: 2 מחיר: 526 ש"ח HIS ATI Radeon HD5750 1GB DDR5 - RETAIL - iCooler IV http://www.zigzag2000.co.il/c…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. אהלן חבר'ה הרכבתי מפרט מחשב לביתי שיעודו העיקרי הוא עבודה משרדית (עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט וכדומה) + משחקים קלים (כגון Americas Army, World of Warcraft). להלן המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 X2 4000+ AM2 לוח-אם - ASUS M2A-VM זכרונות - 2x Corsair/Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 דיסק קשיח - Western Digital 80GB SATA WD800AAJS מארז+ספק - JSP-Tech M-100A 400W סך הכל יצא לי: 1297 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט? אני עדיין לא בטוח לגבי המארז+ספק - כבר נשרף לי הספק+הלוח-אם במחשב הקודם שלוש פעמים ברצף בגלל קפיצות מתח (הפסקות חשמל). האם הספק הזה יחזיק את המערכת כמו שצריך? האם הוא יציב? וכמו שאתם רואים, לא הכנסתי כרטיס מסך כרגע מחוסר תקציב. בעיקרון חשבתי על Sapphire ATI Rad…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  20. שלום לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- משחקים- אני לא גיימר כבד, שיתוף וסרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו-תוכנות שיתוף ומשחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה -כל דבר בצורה בינונית אבל שמשחקים יהיו במראה בינוני גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי -רק מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)-לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות-לא צריך מערכת הפעלה אבל שיורכב בחנות 9. מאיזו…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by cooper,

שלום לכל המומחים אני חייב עזרה במפרט מחשב למשחקים [בעיקר סימולטורים "שדורשים"] אני יודע שהתקציב מגביל אותי 3500-/+ לכן כל שקל חשוב .לא צריך מסך דק ,אפשר רגיל,וללא צרוב DVD אוCDROM ,לא צריך כ.מסך הכי טוב מפני שמתוכנן בעתיד שידרוג לDX10. לא מתוכנן OC לשום רכיב. 2G זיכרון חובה.בקיצור חברים מחשב שגם יאפשר לי שידרוג ומעבר לDX10 בעתיד וגם שיהיה מתאים לשימושים שלי... אין עדיפות לחברות מסיומת וגם לא משנה איזה מעבד ,רק שיתאים לי. תודה רבה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, מחפש מחשב ממש מתנייד, מתכנן לעבוד עליו בפוטושופ, ווגאס וכד' ואקסס. - מסך מאט 14 אינץ FHD או לפחות +HD, - מקלדת מוארת (חשוב מאוד) העדפות ל-DELL XPS 14Z 2640m או Dell Latitude E6420. או נייד מחברה שיש לה אחריות מכובדת ל-3 שנים.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by nandrut,

לאחר מחשבה לרכוש PC רגיל החלטתי לשנות כיוון לHTPC בתקציב של 3000 ש"ח אבקש עזרה במפרט ללא כרטיס טלויזיה וציוד הקפי. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל!!! צריך לסחוב בקלות FHD 1080P (יחובר לLCD FHD) חשוב מאוד שיהיה שקט!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Giladcohen12,

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=548f443663152 יעוד: גימינג כבד מאוד. תקציב: 5000 למפרט עצמו. שווה?

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. שלום רב, בירצוני ליקנות מחשב טוב מאוד שיעבדו בו מישחקים טובים וחדשים באיכות טובה ועל רזולוציה גבוהה. אני מבקש את המיפרט של כזה מחשב ואני יזמין אותו מי k.s.p כדיי מאוד שהזיכרון הפנימי של המחשב יהיה לא פחות מי 5ג'יגה בית. בתודה מראש omer_

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.