עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, עבר זמן מה מאז שעזרתי ונעזרתי במסגרת הפורום המצוין הזה, וכעת הגיע הזמן להיעזר שוב במסגרת קניית מחשב חדש(למרות שה-core 2 duo חי ובועט כבר 8 שנים! ) אז לעניינו, נמלא את הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קלות, במידה וזה ישדרג את המפרט משמעותית(חריגה של עד 400 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכנות אופיס וסרטי FULL HDב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לדוגמא - אין, אני כבר מזמן לא בסצינה, ואתחיל להכנס לעניינים רק אחרי שהמחש…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. חבר שלי ביקש שאני יחפש לו מחשב אנטיקה, משהו כמו: Intel pentium mmx 133-200mhz 32mb sdram ומעלה לוח אם לא משנה מארז הכי דראק הארד דיסק 2gb ומעלה כרטיס מסך אפילו 1mb לא צריך סידירום לא צריך פלופי ולא צריך מסך בקיצור רק המחשב עצמו הוא צריך את זה, בשביל לחבר דרך נתב או משהו כזה שתי מחשבים יותר חדשים. יש לו אחד פנטיום 4, 1400mhz, ואחד פנטיום 3, 1000mhz. המחשב הזה ישמש בתור הנתב או משהו כזה כדי לחבר בין שתי המחשבים. על מי שיכול למכור ב-100 עד 150ש"ח, זה יהיה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי, אני נוסע לטיול לכמה חודשים ולצערי אני צריך להיות מחובר בחלק מהזמן הזה ללפטופ אני מחפש משהו פשוט שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, טיפה פוטושופ (שימוש רגיל בפוטושופ לא משהו רציני) וממש טיפה עריכה של סרטונים (לחתוך מוידאו כמה פריימים ולשמור לא משהו כבד) - סוללה שתחזיק לכמה שיותר זמן (חשוב!) - לא חייב מערכת הפעלה ביחד אין לי בעיה להתקין לבד - לא כבד ושקל להתנייד איתו. (חשוב!) - בגדול אני לא יודע איזה גודל לקחת. אני מתכוון לקחת אותו בתיק של עד 30 ליטר שיהיה איתי רוב הזמן וממש לא בא לי להכביד עליי עם זה. גודל שאתם חושבים שיהיה לי סבבה איתו וגם לא קטן יותר מדי. - אחריות אם זה לא מוסיף הרבה על המחיר אז כמה שיותר זמן יותר טוב (אופציונלי) - כמה שיותר זול יותר טוב אבל…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by zahi122,

טוב אז ככה המטרות הם לגימיג כבד מתכנן לעשות OC. יש לי מסך 17 אינץ Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ¤1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Gigabyte GA-P55-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ¤752 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1186 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 1.5v, יחידות 1 ¤453 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI, יחידות 1 ¤778 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=274 SeaGate 500GB 7200RPM 32MB Sata2, יחידות 1 ¤333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 Cooler Master Centurion 590 Black, יחידות 1 ¤369 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום! רכשתי לי לאחרונה מחו"ל כרטיס מסך -EVGA GeForce GTX 465 SuperClocked יש לציין שהכרטיס הזה הוא ענק ודורש שתי מחברי כח 6 פינים. ובנוסף עשיתי הזמנה למחשב חדש שלא כולל כרטיס מסך כמובן. ורציתי לדעת אם בחלקים הקריטיים הבאים במפרט תהיה בעיה לאכלס או לשמש את הכרטיס כראוי: לוח - לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 (יכנס ולא יפריע לשאר הרכיבים?) מארז - http://www.skypc.co.il/pl_product~CI-6K31B-NPS~6~0.htm# (גדול מספיק?) ספק כח - ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 550W (חזק מספיק?) כמו כן האם רצוי להוסיף רכיבים נוספים כמו מאוורר צד וכו'? בתודה, SR.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ShmenTul,

הגעתי לשתי הצעות מחברת KSP והרי הן לפניכם: ‎Acer Aspire AS6930G - 644G50MN‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB 667MHz (2 x 2048 MB)‎ ‎ HD‎ ‎500 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎16'' HD (1366 x 768) Acer CineCrystal TFT LCD, 60\% color gamut‎ ‎ GPU‎ ‎Nvidia Geforce 9600GT 1024MB dedicated‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVDRW Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11a/b/g/Draft N Wi-Fi CERTIFIED‎ ‎ Webcam‎ ‎ACER Crystal Eye Webcam‎ ‎ Sound Card‎ ‎ Dolby Digital + Subwoofer‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 card reader‎ ‎ Ports‎ ‎ 3 USB, HDMI, e-SATA, VGA, RJ-45, RJ-11, VGA, ExpressCard/54 slot‎ ‎ OS‎ ‎Gen…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by shmaia1,

שלום חברים. פעם ראשונה שלי בפורום.אני אתחיל ואומר ש את המחשב אני רוצה לקנות כבר השבוע מקסימום שבוע הבא. כבר 3 חודשים אני נסחב עם הקניה וכבר נמאס. אני אציין שאני לא מעורה בעולם המחשבים אז כל מה שאני כותב זה משיטוט בפורומים כמו שלכם לעניין עצמו, יש לי מפרט כללי שחשבתי עליו. ההתלבטות העיקרית היא על הכרטיס מסך והלוח אם. למרות זאת אשמח לשמוע על מפרטים אחרים. נתחיל במה אני צריך: המחשב מיועד למשחקים כבדים ואינטרנט תקציב-6000 ש"ח, תשלום במזומן מ KSP יש צורך ב:מסך-LCD בסכום של עד 1500, צורב DVD,מקלדת+עכבר,מערכת הפעלה,הרכבה של המחשב אין צורך ב: רמקולים מודינג או שקט לא חשובים אפשרות ל -OC קטן, אם בכלל המפרט: 800 ש"ח Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE האם זה שבב E6? 610 ש"ח KN…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by eitanb3,

תקציב של 20 אלף ש"ח (גמיש). ייעוד: אתרי אינטרנט כולל הזרמת אודיו (רדיו) ווידיאו. נ.ב. יש לנו כיום שרת אחד (R610 דל) בחווה של נטויזיון בחיפה. תודה וחג שמח!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך מחשב ב5K פחות או יותר לילדה בת 13 שקצת משחקת משחקים כמו SIMS 2 וכו ומורידה הרבה מוסיקה ושטויות לא צריך מסך (יש כבר LCD) אבל צריך מקלדת ועכבר חדשים ויהיה נחמד גם מארז שקט יחסית אבל לא קריטי. לא צריך פה בעיקרון שום חלק מפוצץ ומוגזם אבל שיהיה מחשב איכותי בסך הכל. תודה מראש, אור

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by stam,

שלום חברים קיבלתי מפרט מחשב מחנות "מרדנית" בקרית שמונה האים משהו מכיר אותם?? [b]המחיר הוא 3500 ש"ח ____________________________________ מחשב: Intel Pentium 4 3.0GHz 775 PRESCOTT HT FSB800 מארז: 400W מפואר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz 775 1MB Cache PRESCOTT HT FSB800 לוח אם: Asus P5S800VM ייעודי ל - P4 775, מבוסס SiS661FX, כולל Dual DDR , כרטיס קול 6 ערוצים, S-ATA, כרטיס רשת 10/100, עד 6 יציאות USB שלוש שנים אחריות זכרון: DDR 512MB (256x2) 400MHz שלוש שנים אחריות דיסק קשיח: HITACHI 80GB S-ATA 8MB 7200RPM שלוש שנים אחריות כרטיס קול: O/B AC'97 128Bit כרטיס מסך: ATI Radeon 9250 128MB +TV+DVI צורב: LITEON / LG 52x32x52 תוספת 120 ש"…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט שבניתי. הוא ישמש בעיקר לגיימיניג כבד על טלויזיית 3D ( גם עבור סרטי בלו-ריי). הייתי רוצה לדעת גם איזה חנות הייתם ממליצים בסביבת נתניה \ השרון. הלכתי על לוח אם המומלץ של ASRock גם בגלל שהבנתי שלאחרונה Gigabyte לא כל-כך אמינים (בעיות עם הקבלים הנפוחים), אך איני בטוח לגבי הלוח הזה. מפרט על-ידי RSM : Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪988 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset, יחידות 1 ₪692 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2917 G.Skill RipJaws…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי אפשרות לייבא מחשב נייד מארה"ב (ללא משלוח), וכעת אני מתלבט בין שני דגמים: HP DV3510NR - שעליו יש דיון נרחב בפורום. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167 DELL XPS 13 - הסדרה החדשה של הניידים, היורש של ה M1330. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150624&type=product&id=1218036666917 שניהם נמכרים ב BESTBUY, במחיר של 899$. עם מיסים (בתוך ארה"ב) ומשלוח אני מניח שזה יגיע ל 1000 $ - מחיר סביר בהחלט. כעת אני מתלבט בין שני הדגמים. ל HP יש 2 שנות אחריות מול 1 לדל (למרות שמימוש האחריות הוא נושא בעייתי) ומשקל יותר נמוך, לדל יש מעבד יותר חזק, זיכרון יותר מהיר, כ.מסך יותר טוב, דיסק קשיח יו…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, המחשב הולך לשרת אותי שנתיים וחצי (למעט הרכיבים שאגיד עליהם) להלן הדרישות מהמפרט: 1. מסך IPS לא לחסוך בעניין כי הולך לשרת אותי עד המוות... 2. מארז איכותי + ספק איכותי אמורים לשרת אותי גם כן עד המוות... 3. מעבד מתאים לOC + קירור סביר עד 200 ש"ח, היות והתקציב נמוך אני הולך לבצע OC בינוני. 4. כ"מ סביר לא צריך מטורף, אני לא הולך לשחק באיכותיות גרפיות מטורפות, אני לא חובב גרפיקה, יותר משחקיות אבל שיריץ משחקים חלק (מבחינתי בהגדרות הכי מחורבנות שקימות אבל חלק)... 5. חובה אופציה לחיבור לשני מסכים במקביל (כאילו שהם ממשיכים זה את זה). 6. בגלל ניסיון גרוע עם כ"מ אם אפשר עדיפות גם לכרטיס גרפי OB.- 7. רצוי שקט יחסית... תקציב עד 4000 ש"ח, נא להשתץדל לא לנצל את התקציב, עדיפות…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by sharkk,

זקוק למחשב ב- 5500 לא כולל מסך, אני רוצה שיכלול 7900 GT, מממ בקשר למעבד אני בהתלבטות אש עם אינטל עם הליבה כפולה או AMD.... תודה רבה!

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. משום מה, העזרה באתר של אסוס לא עובדת לי, אז אני די אבוד... אני רוצה לדעת איך מכניסים מדיה ל-DVD של המחשב, משום מה אחותי (המחשב הוא שלה) לא מסתדרת עם זה ואם הייתה תמונה זה היה עוזר... לציין רק שאני הכנסתי דיסקים והוא קרא אותם וכשהיא הכניסה זה לא הצליח אז אני רוצה לוודא שהבעיה היא באופן ההכנסה ולא בכונן תקול או לחילופין בעדכון דפוק מודה על כל עזרה, rMaNe

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם ותודה לכל העוזרים,פעם ראשונה שאני בונה מחשב דבר כזה, מאוד מתלהב מהענייןשאלה למבינים מבינינו בהרכבת מחשבים ובחומרה:לאחר התייעצות רבה, המלצות, חקר ושיטוט באינטרנט בפורומים שונים, הגעתי ביחד עם אחד החנויות שמציעות הרכבה ובנייה של מחשבים למפרט מחשב סופי כולל הצעת מחיר....לפני שאני מוציא סכום כל כך רב, אשמח מאוד אם אוכל לקבל חוות דעת אובייקטיבית ואמינה והצעות לשיפור. אני מעוניין במחשב חזק מאוד שיתאים לכל צרכיי ויותר, בסביבות ה 6000 ש"ח לא כולל מסך, שיהיה כמה שיותר חזק ואיכותי במחיר נורמלי. לכן בחרתי את החלקים הטובים ביותר והאיכותיים ביותר שיש בשוק כרגע במחירים שפויים... תיקון טעות במפרט: בטעות נרשם 2 יחידות בקירור מים במקום אחד - המחיר הסופי י…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. 1) חשוב לנו להעמיד עמדות עם איכות חומרה וביצועים מהירים! ושיהיו רלונטיים גם לעוד 3 או 4שנים. למרות שמדובר על צרכי מישרד, בהחלט היינו רוצים שיהיה לעמדות יכולות מולטימדיה טובות לפחות בציון 8 או 9 באותו רף מחיר שניקבע. 2) דגש חזק על איכות המסכים עם שאיפה למסכים רחבים ככל שניתן! 3) מערכת שקטה ככל שניתן. 4) מיקלדת ועכבר איכותיים ונוחים שעובדים חלק ולא צריך להלחם איתם! 5) את המיפרט היינו רוצים לגמור לכל היותר ב4750 פר עמדה - ולהשאיר קצת מקום למערכת הפעלה ותוכנת אופיס. 6) בנוסף למפרט אולי גם סורק טוב (אחד בודד שלא קשור למיפרטים מבחינת המחיר). 7) היינו שמחים לקבל טיפים על ציוד הקפי שמומלץ לקחת בחשבון ולא ידוע לנו! נ.ב בגדול, מעדיפים להריץ ויסטה - מה עדיף 32 או 64? בתודה והערכה גד…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yagelk,

בית ספר מעוניין לקנות מחשבים נייחים חדשים. מה אתם אומרים על המפרט הבא? צריך לכלול ציוד היקפי מסך וסט מקלדת ועכבר(לבנתיים לא כולל רמקולים). מחיר כמה שיותר נמוך - עם סיפוק לכמה שיותר שנים קדימה. (עד כמה שניתן) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-S2PH כמות: 1 - מחיר: ₪280 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪180 קשיח למחשב שולחני: WD 500…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום אני זקוק למפרט לצורך גרפיקה וקידוד עד 6000 שח לא כולל מסך

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני עומד לפני רכישה של מחשב ראשי לבית שמיועד לשימושיים מעורבים, תכנות, גיימינג בינוני עד כבד, תכני HD ויישומי אונליין שונים. המחשב לא ישמש ליישומי עריכת וידאו למיניהם וישמש לצורך עריכה גראפית קלה ומינימאלית בלבד. המטרה העיקרית שלי היא בניית מערכת יציבה ומהירה שתחזיק 4 שנים לפחות באופן יציב וללא קרטועים (בדומה למערכות קודמות שבניתי), ותריץ משחקים כגון GTA, FIFA החדש, ומשחקי שוטר ואסטרטגיה שונים ללא בעיה, בהגדרות הגראפיות המקסמיאליות או הכי קרוב לזה, תתמוך בריבוי משימות תוך ריצה חלקה ומהירה. את המפרט הבא ערכו עבורי באייבורי לאחר שתיארתי פחות או יותר את הדרישות שלמעלה: מארז: arctic silentium T11 עם 2 מאווררים 12 ס"מ – 365 ₪ ספק: seasonic eco600 600W A.PFC 12CM – 360 ₪ לוח: …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות(מספיק מעבד עם ליבה גרפיתINTEL HD 530 ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן HDD מסך 5. עד כמה חשוב …

23. Started by yonni,

אני זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לגרפיקה ,וידאו ואינטרנט. המחשב צריך לכלול הכל. לוח האם גם כן, חובה FIREWIRE... ובנוסף מסך LCD, מינימום 15". כמו כן, תנו דעתכם לגבי איכות המסכי LCD לעומת הרגילים. סה"כ מקסימום 8000 ש"ח... תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני מחפש מפרט שיהיה במיוחד לעריכה בתוכנות avid ו- affter effects . אני צריך גם מסך אחד וכרטיס מסך שיהיה עם שתי יציאות למסכי מחשב (לא clone) ויציאה לטלוויזיה. אני יישן לידו בחדר אז אני צריך מחשב שקט יחסית ולא מתחמם יותר מידיי. אם יש מפרט שבתוספת כמה מאות מעבר לתקציב יתן מחשב הרבה יותר טוב אז עדיף לי. ואם אפשר להמליץ על מקום לקנות מבחינת מחיר ושירות תיקונים, אני אשמח. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. חברים אני חייב עזרה, קניתי Dell XPS 13 חדש לפני חודש בארה"ב. I7 4500u 8GB RAM 256SSD Win 8.1 המחשב פועל מצויין כשהוא מחובר לחשמל, אבל ברגע שמנתקים אותו הוא פשוט נהיה איטי! אני מדבר איטי ברמה שיש לאג בזמן שאני מקליד. אותו דבר למשל שאני בוחר תיקיות על הדסקטופ עם החצים, הכל עם דיליי. ניסיתי כבר הכל - עדכון ביוס, שמתי על "ביצועים גבוהים", וגם שם שיניתי שהמעבד יפעל על מינימום 100 אחוז. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה!! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים