ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על הנייד הבא: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7751448 השימושים הם אופיס ואינטרנט איך המעבד שלו? (1.5GHZ - לא קצת איטי?)
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לעזור לאחיין שלי לקנות מחשב לבר מצווה . בעקבות המלצות שלכם ממפרטים שונים הגעתי למפרט הבא. אנא תעדכנו אותי אם יש משהו שכדאי לי לשנות או להחליף ולא לחרוג מהסכום הזה פחות או יותר. בעיקרון זה בעיקר למשחקים וסרטים ובגלל זה העדיפות למסך הזה והרמקולים. המארז פחות חשוב מבחינת מראה אבל הבנתי שהוא שווה ויתן תמורה טובה. תודה מראש לכולכם מחיר כמות ¤ סה''כ INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1505.00 1 1505.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 675.00 1 675.00 GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 WITH COOLING (KIT) 529.00 1 529.00 GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E 1684.00 1 1684.00 W.D WD250…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט ב5K שיהיה עם מעבד כפול ליבה 64ביט לא לOC אלא למשחקים ציוד היקפי צריך, ללא מסך. תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי בן פחות משנה, נפל נפילה ושרד ! נפצע פציעה שטיחת (ראו תמונה) בעקרון למחשב יש לי שלוש שנים אחריות - למרות שאני לא מאמין שזה רלוונטי לתקלה הזו. מישהו יודע מה עלות הטיפול בתקלה הזו אם בכלל זה אפשרי ? המחשב סמסונג והאחריות במעבדות IBM. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נייד חדש(עדיפות לDELL) ורוצה לחבר אליו שני מסכים. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים והרבה תוכנות בו-זמנית.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 3-3.5K ש"ח ללא מסך. המחשב ישמש להורדות, סרטים ומשחקים. בקשר למשחקים - אני לא גיימר כבד, ואני לא מתכנן להריץ את המשחקים הכי כבדים ברזולוציה הכי גבוהה, אבל הייתי רוצה שאם אני משחק GTA או FIFA זה יראה טוב וירוץ טוב. עדיף גם שהמפרט יכלול יחידות קירור כי הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (שני המחשבים האחרונים שלי הרעישו נורא וזה ממש מעצבן). אין לי העדפה לחנות, אבל אני רוצה לקנות את המחשב באיזור חיפה והקריות, ובהמשך אני אגור באיזור המרכז, ככה שאם יש לחברה שירות באיזור ת"א זה פלוס רציני. מקלדת ועכבר לא אלחוטיים ולא מתוחכמים מדי. אני מתכוון לקנות מסך samsung p2250 22inch http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=m…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הציע לי לקנות ממנו את חלקי המחשב שלו שיש לו כבר שנה וחצי בערך בשווי 1000 שקל, ורציתי לדעת אם כדאי לקנות ממנו את חלקי המחשב, הנה החלקים: מעבד - Intel Pentium 4 1.5 Ghz לוח אם - Asus P4T533 כרטיס מסך ATI Radeon 9500pro זכרונות - rdram 512mb מסוג סמסונג כרטיס קול - Creative Audigy 4.1 בנוסף הוא מוסיף לי את החלקים הבאים אך איני יודע את פרטיהם: את המארז, ספק כח, ומאוורר למעבד. את הארד דיסק וסידי רום אני כבר ייקנה לבד. תכלס, אני לא מחפש מחשב הכי יקר ומשחקים אני משחק מידי פעם והמחשב לאנטרנט יותר ואני לא מתכנן לשדרג את המחשב הזה, אז רציתי לדעת אם כדאי לקנות את החלקים הללו. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
Computer: Processor: 670, 90nm, 2M L2, NA, 3.80 GHz, 800 MHz FSB, HTI, EM64T, FC-LGA. Motherboard: Asus P5WD2 Premium Memory: Two of: Kingston DDR2 512MB PC4200 533Mhz, on Dual channel Graphic card: Gainward 2400PCX GeForce 6800GT 256MB PCI-E DVI H.D: WD 250GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD2500JD DVD-RW: SUPER MULTI DVD REWRITER GSA4165B LG Floppy: Sony Floppy 1.44MB Package: JNC BOND H7650 תודה מראש לעונים נ.ב: אני לא רוצה AMD רק אינטל
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בי שניהם יש להם אותך מפרט פחות או יתר שניהם גם מסך 4K השאלה הבנתי שהמסך של היוגה לא איכותי ושל ה720S איכותי. האם זה נכון ? מה ההמלצות שלככם ? יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 ש"ח לוחות אם למעבדי AMD ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670ש"ח זכרונות - עדיין לא בחרתי אבל אני רוצה 2 של 512 שיעבדו בDUAL ??? דיסקים קשיחים MAXTOR 250GB (16MB) SATA 690 ש"ח כרטיסי מסך Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 1090 ש"ח כוננים-- DVD Recorders LG 4165B +x16 -X8 Dual x4 (Error Correction) 290 ש"ח מארזים HEC Compucase CI-6919 400W 422 ש"ח מסכים SAMSUNG TFT 19'' 913B+DVI 2350 ש"ח בבקשה אם מישהו יכול להציע מחירים יותר זולים או חלקים למחשב שנותנים את אותם ביצועים בפחות מחיר שירשום.... ובכלל תרשמו מה דעתכם... ------------------------תודה------------------
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (ללימודים וכו'), צפייה בסרטים/סירטונים ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבינה בשביל לומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? בין 2 ל-3 ק"ג, כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מומלץ גם חריץ לSDCARD וכניסת USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB עד טרה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * המחשב מיועד לשימושיים בסיסיים כעיקרון, והתקציב האופטימלי עומד על עד 2800 ש"ח …
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב כזה שמסרב לעבוד עם סוללה חדשה כפי שפירטתי בהודעתי מאתמול שעה 23:04 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217473.0 מישהו מוכן לאפשר לי לנסות את הסוללה שלי במחשב שלו ואת שלו בשלי? הסוללה ניתנת לשליפה ותקיעה כמו אביזר חיצוני. אני תל אביבי. אגב הסוללה עלתה כ- 270 ש"ח דרך ספק ב- eBay. setter1@zahav.net.il
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עדכון, נניח שאני רוצה ללכת על המחשב הזה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 הוא נבנה לפני חודשיים, יש משהו שכדאי להחליף מאז? חוץ מזה צריך לפחות 16GB זכרון, 32 יהיה יותר טוב ואני לא חושב שהכרטיס מסך תומך בשלושה מסכים, יש לכם הצעות? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מידול, לא עושה רנדר כבד, לפעמים גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני רוצה להעביר את הספק כוח וההארד …
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המחשב שלי, בן 3 שנים שהלוח אם שלו מת: P4 2.8 ghz 2x512MB DDR RAM AGP GPU:leadtek geforce 6200 +OC (לא היה חריץ PCIE) 2 דיסקים של IDE צורב DVD כרטיס firewire כרטיס רשת אל חוטית אנחנו (אני ובני) רוצים לשדרג את המחשב כי אין ברירה- לוח האם מת. במחשב שאנחנו מחפשים יש עדיפות ללוח אם עם חריץ AGP וחריץ PCIE (אם יש בכלל). המפרט לא צריך לכלול כרטיס מסך וכרטיסי זכרון - אני מתכוון להשתמש בזכרון הישן ובכרטיס מסך אונבורד לזמן מה...
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 מפרטים : 1 מבוסס אינטל השני AMD . המחשב ישמש לאינטרנט הורדות, צפיית סרטים במסך עד 19 אינטש, משחקים מרמה בינונית +. COD -- GTA -- FIFA לא בטוח שאעשה OC תלוי בשביעות רצוני בעתיד. המפרט של AMD קורץ לי יותר בעיקר בגלל הלוח אם : 1. יש כרטיס מסך סביר מובנה, ATI Radeon HD3200 2. יש אפשרות קרוספייר שניתן לשלב 2 כרטיסי מסך בו זמנית. [ בעתיד אם יש צורך ] 3. אפשרות ל RAID 4. זול יותר מהמפרט של INTEL רק 1444 לעומת 1808 של אינטל. -------- יתרונות של מבוסס אינטל : 1. מעבד טוב ומהיר 3 MB קאש L2 2. כרטיס מסך לא מובנה [ נרכש בנפרד] 3. עוד יתרונות..? לא יודע.. אינטל : ספק ומארז EZ CooL M-100A 400W בכמות 1 ¤223 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=253... לוח…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ישמש לאינטרנט ומוזיקה בעיקר, כולל ציוד היקפי תודה
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. התקציב הוא עד 2K - בשאיפה שלא יהיה צורך לחרוג ממנו ואם אפשר אף לחסוך 2. השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD באופן שוטף (בשעות הערות של המשפחה כמובן), הורדות לאורך היום/לילה. אני גר בדירה נטולת כבלים/יס. את התכנים בהם אהיה מעוניין לצפות אוריד ישירות למחשב הנ"ל שאמור להתחבר לרשת האלחוטית - כלומר הוא גם יזדקק לשטח אחסון רב (רוצה לומר 2T זאת לא מילה גסה. בנוסף פעולת ההורדה אמורה להתבצע במקביל לצפייה, כלומר בשאיפה שה-HD לא יהווה צוואר בקבוק). החיבור לאינטרנט דרך ראוטר, המחובר למודם של בזק, ADSL במהירות 10MB. ה-TV שלי תומכת ב-1080P, כניסת האודיו האיכותית ביותר של הרסיבר (ללא HDMI) היא קואקסיאלית ואופטית - כלומר המחשב יחובר לוידאו ישירות ל-TV והאודיו לרסיבר. 3. ציוד היקפי: …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם תודה על העזרה יש לי מחשב נייד וhp dv6515ejהפכתי אותו ל xp חסרים לי 2 דריוורים הראשון hp integrated module והשני modem device on high definion audio bus אשמח אם תיתנו לי קישור ישיר של ההורדה אני מודה לכם מאוד מאוד ודרך אגב hp לא תומכים בxp למחשב שלי אז לכול משפחת dv 6000 שהפכו אותו לxp תבוא עליכם הברכה לעוזרים המחשב שלי זה hp dv6515ej
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה תגובות של החבר'ה המבינים פה שהמעבד הזה והזה מספיק חזק כדי להריץ סרטים וכ'ו . איפה אפשר לראות איזה תכנים יכול להריץ כל מעבד ספציפי? ובכללי מבחינת עלות מול תועלת איזה מעבד הוא הזול ביותר שיריץ כל תוכן 1080p אבל שלא 'יחנק' כשעובדים איתו באינטרנט או עם xbmc? טוב אחרי שקראתי פה לא מעט הודעות וקיבלתי כמה תשובות נראה לי שאני יודע מה אני צריך. אני רוצה מחשב שימש כמחשב רב תכליתי. הוא יהיה בסלון, כאשר חלק מהזמן הוא ישמש כ htpc וחלק לגלישה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך(לא על חשבון איכות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, ובכן לאחר כשימוש של כ 8 שנים במחשב הנוכחי החלטתי שזהו נמאס לי לחכות לעלייה של דפדפן כ 15-30 שניות... אני מכוון לתקציב של 5.5K ומחשב שישרת אותנו ל 5 שנים הקרובות לפחות... כמובן בלי ירידה בביצועים. המחשב צריך לתמוך במשחקים הבן הגדול שלי בן 9 והוא כבר נכנס לעניין GTA , CALL OF DUTY וכו... אני מניח שהדרישות שלו מהמשחקים רק יעלו עם הזמן... אין ספק שארצה כונן SSD שיקצר את הזמן משמעותית... כמו כן אשמח לקבל את המלצתכם למקום בו אוכל לבצע את ההזמנה (רק לא KSP או אייבורי.. קצת קראתי באתר והבנתי שהם לא מומלצים בעליל... קצת עצוב אני זוכר את החנות הראשונה של KSP בחיפה... אח איזה מקום זה היה ממש עלייה לרגל...) זהו ... תודה רבה מראש לכל העוזרים וני מניח שזה יעזור למשתמ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד AMD 2500 barton לוח אם Ecs תומך DualDDr זיכרון 2*256 של Hynix קירור למאורר Jet7 של Coolermaster (מאוורר רציני) כ.מסך Radeon 9500pro 128 זהו בעצם, את המארז וכל השאר אני משאיר לעצמי
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הרצה של מספר מערכות הפעלה במקביל, וירטואלציה, תיכנות וכדומה - אין צורך בחוזק למשחקים אבל זה יהיה נחמד אם אפשר יהיה להפעיל GUI מורחב ופיצ'רים של ווינדוס 7 ושל Ubuntu 9.04 כאשר הם רצים אחד בתוך השני. * גודל המסך? 15+ עדיפות ל LED * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לאור העובדה שזה עומד להיות מחשב "עבודה" (תיכנות בעיקר והרצת VM) אשמח אם תיהיה סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא ממש אבל תמיד נחמד שיש. (אבל החוסר בזה הוא לא זה שימנע ממני לקנות) * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB כאשר עדיפות היא של RPM 7200 של 320 GB * צורב DVD? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כ…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שאני הבנתי אני ישתמש במחשב לשימוש פרטי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך טוב למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty balck ops \ carysis 2 \ assassin's creed brotherhood * לאילו הגדר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=class: forumline, width: 100%] [TR] [TD=class: left-row1, width: 100%, bgcolor: #EFEFEF][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]מחפש מחשב נייד באיכות בנייה טובה (חייל) לשימוש כללי, ביום יום שימוש בתוכנות משרדיות ואינטרנט ומדי פעם שימוש בתוכנות עריכה (פוטושופ ואפטר), צפייה בסרטים (חיבור כבל HDMI הכרחי) וקצת משחקים. בפעם האחרונה שהייתי מעודכן מעבדי 2 Quad היו שיא הטכנולוגיה, מאז הדברים קצת השתנו. 3000-4000 דברים חשובים: שטח אחסון גדול יכולת הצגה HDMI איכות בניה (המראה החיצוני לא חשוב לי בכלל, אבל שיהיה בנוי מחומרים טובים הוא אמור לשרוד נסיעות רבות) יכולות גרפיות **זמן סוללה (אם זה בא על חשבון המפרט הטכני, מוכן להתפשר על זמן קצר) דברים שפחות חשובים לי: מותג …
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב: עריכה גראפית / עריכת ווידיאו לא כבדה / תכנות במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe: Photoshop - Illustrator - Lightroom /Sony Vegas מהי הרזולוציה הטבעית: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? לא גבוהות במיוחד אך לא נמוכות במיוחד מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבועיים הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד בעיקר לערי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-