עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, חבר שלי צריך משחב למשחקים שעולה גג 5500 שקל (הוא בקושי יכול לחרוג מהתקציב) המחשב צריך להיות מחיפה אז נראה לי פנדה או נעה מחשבים פנדה http://www.pandas.co.il/ נעה http://noacomp.co.il/index.asp אז ככה: המחשב ללא ציוד היקפי חוץ ממסך מחשב CRT גודל 17-19 (לא משנה...) וחייב שיהיה בו 8800GTS 320MB (עולה 1700 בפנדה) מעבד מסידרת הקונרו (E6300 או E6400) ו1GB זיכרון ולא מתוכננן OC

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. טוב, אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע- שבועיים הקרובים ואני צריך מפרט כמעט קומפלט עם החלקים הבאים: מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זיכרון(אני חייב 1024 זיכרון), כרטיס מסך, כרטיס קול, הארד דיסק(100 GB), צורב DVD, מקלדת, כונן תקליטונים, סורק ומדפסת. המחשב לא מיועד לאוברקלוק. תשתדלו לקצץ כמה שיותר במארז, לא אכפת לי מהמראה שלו, מצידי שייראה כמו חרא מפלסטיק, רק שיחזיק את המחשב. גם בלוח אם לנסות לקצץ כמה שיותר, שיהיה בו כמה שפחות פ'יצרים. בעיקרון אני מתכוון לקנות מפנדה(פשוט בגלל ניסיון טוב איתם) אבל אם יש לכם הצעה יותר טובה אז תגידו(עדיף שתהיה קרוב לאשדוד, זה בעיה עם פנדה).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לקחת ללימודים ונותן את התמורה הטובה ביותר לעלות בטווח של 4000-5000ש"ח. מטרות המחשב: בעיקר גלישה מרובת טאבים. וידיאו, סטרימינג, MATLAB, ואם זה אפשרי אז טיפ-טיפ-טיפ-טיפה גיימינג (אני משחק רק לאיטים רחוקות במשחקים מאוד ספציפיים, אז חשוב לי רק שהמשחק ירוץ אפילו על הגדרות גרפיות נמוכות). משקל וגודל מסך: אני מתכוון לקחת את המחשב הרבה לנסיעות ללימודים, אבל רוצה שיהיה נוח גם לראות בו סדרות או וידיאו. לכן אני נוטה להעדיף גודל מסך של 14 אינץ' - לא קטן מדי אבל גם לא כבד מדי (עם זאת אני לא סגור על הגודל). לא חשוב אם מבריק או מאט. האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיהיה, אבל אין דרישה מיוחדת. יציאות מיוחדות, BT: שיהיה חיבור BT, H…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yyy123,

זה המפרט שלי הנוכחי בינתיים: gtx 750 ti 2GB i5 6400 לוח אם h110 4gb ddr3 מה כדאי לי לשפר במחשב שלי? מה אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by יואבארדן,

בוקר טוב. אז האתר עצמו, באזור שאפשר לחפור במפרטי מחשבים - ממליץ על מחשב עריכת ווידאו ב6570 שקל - http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 שזה בערך טווח המחיר. אבל יש לי הרגשה שאפשר לעשות שינויים כאלה ואחרים למפרט בכדי להגיע למיצוי חומרתי-כספי מלא. או שאני טועה וזו אכן המערכת החזקה ביותר למחשב בסכאלת מחיר זו? אשמח לעזרה. תודה. יואב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, מה דעתכם על המפרט הבא: Intel Core2Quad Q6600 Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev 2 Dual Channel 800mhz CL 4-4-4-5 OCZ StealthXtream 600w Gigabyte 3D Aurora 570s Samsung 226BW WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II THRMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME GIGABYTE GeForce 8800GTS 640MB - PCX - retail יש ברשותי עוד דיסק קשיח נוסף של 200GB שאני מוסיף למחשב וכמובן צורב שכבר יש לי.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Tov_Tov,

צריך עזרה בבחירת מחשב נייד עד 4.5 K (גמיש) - מחשב בעל מסך 13.3 - מחפש מחשב קל דק - אין צורך בצורב - הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית וצפייה בתכני HD בעיקר דרך מסך LCD נפרד, אשמח אם יהיה כמובן כ.מסך שיריץ במשחקים באופן מינימלי. לאחר חפירה קטנה באיטנרט הגעתי להתלבטות בין כמה דגמים: 1) אסוס U36JC http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=U36JC_i5-480M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2) אסוס U31JG http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori49&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 3) דל Vostro V131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-241.htm אני נוטה מאוד לדל הן בגלל המחיר והן בגלל הגודל שלו ורציתי לד…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני עדיין מחפש מחליף ל-R2H שלי - טאבלט שמריץ WINDOWS, פחות מ-1KG עם מסך מגע טוב וחיבור VGA חובה. יש לי גם את ה-GIGABYTE M912X המצויין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452165.msg3867413#msg3867413 אני מחפש משהו קטן, קל וחזק משמעותית ממנו, בלי חשבון (כמעט) למחיר כרגע. עד כה ראיתי את ה-ICONIA TAB של ACER אבל המעבד שלו חלש בהרבה ואין לו יציאת VGA כלל: פתחתי עליו דיון - בלי הרבה תגובות (כצפוי): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500348.0 חשבתי אולי ה-Asus Eee Slate EP121 האימתני יעשה את העבודה, אבל 1.6 ק"ג ללא VGA לא ממש עוזרים לי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=499266 (גם - ללא תגובות). ב-Computex 2011 שמתנהלת ברגע זה, הושק ס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by nevoy,

שלום, רציתי לדעת לכמה זמן עבודה מספיקה סוללת ה-4 תאים ב- Dell Vostro 3350? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm האם ההבדל בין המעבד של ה- 3350 לבין המעבד (i5) של ה-3450 משמעותי לשימושים שאינם כוללים משחקי מחשב? לכמה זמן מספיקה סוללת ה-6 תאים של ה 3450? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by rank,

יש לי מחשב די חזק שמתחיל להתיישן כבר , ואני רוצה לשדרג אותו , ואין לי יותר מידיי בעית תקציב המחשב שלי היום זה : E6600 עם OC ל3.2 GHZ , כ.מסך HD4870 , מארז ב500 וספק vx550w א, 4 גיגה 800 MHZ של קינגסטון , לוח אם GIGABYTE PDS3P . אני רוצה שהמחשב יעבוד מהר יותר (שימוש יום יומי ובשביל תוכנות עריכה ומשחקים חדשים) . זה השדרוג שחשבתי עליו : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 950 3.06Ghz 8MB Cache OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1362 לוח אם: Gigabyte GA-X58-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪1025 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: SDD CRUCIAL 128G SATA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪1737 סה"כ: …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by d.c.n,

שלום, דרוש מפרט לגימינג עד 3800 ללא מסך וללא ציוד היקפי. שיעלו משחקים ברמה גבווה כמו call of duty 6 , far cry וכל המשחקים עם הגרפיקה הגבווה . שהכריס מסך יתמוך ב full hd מכיוון שהמסך שלי הוא full hd אם יש צורך בכך אני לא מבין בזה . להריץ סרטים במסך בגודל 23 אינצ' באיכות FULL HD. מקום הקניה אינו כ"כ חשוב כי אני קונה מספק תודה ושבוע טוב

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by yassa,

שלום, יש לי מחשב DELL נייד, שאחד ממקשי המקלדת בו נהרס (נשבר משהו פנימי במקש, וכעת הוא לא נשאר על התושבת, אלא קופץ החוצה). על אף שבפועל רק נדרש להחליף את המקש החיצוני, נציגות DELL תמחרה את התיקון בתחליף לכל המקלדת בעלות 300 ש"ח. האם מישהו מכיר מקום שיוכל לעשות תיקון נקודתי (בפועל רק צריך מישהו עם חלפים מתאימים) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב לצורך עבודה גרפית (בעיקר פוטושופ CS5) ושימוש כללי. אין לי צורך בשום ציוד נלווה כגון מקלדת, עכבר, מסך וכדומה. (הכול יש לי כבר) דברים שחשובים לי מעבר לביצועים: 1) שיהיה בו קירור טוב, כי המחשב יהיה ממוקם באזור בעל מעט אוורור. (מתחת לשולחן בצמוד לקיר - כלומר צד אחד יהיה חסום לחלוטין, והחלק האחרונה שלו קרוב מאוד לקיר). 2) רצוי שיהיה כמה שפחות רעש - אבל לא על חשבון ביצועים. 3) אני צריך שיהיו מספר פתחי USB גם מהצד הקדמי של המארז (או בצדדים..) 4) חשוב לי שהציוד וההצעה תהיה מחנות אמינה אשר מספקת גם אחריות ושירות טוב. וכעת לתקציב - התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח, מעדיף ללא חריגה אלא אם זה מאוד הכרחי. התקציב צריך לכלול גם מערכת הפעלה - Windows 7 Home Editi…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. 1. התקציב המקסימלי הינו 2000 ש"ח, זה המקסימום של המקסימום לא לחרוג בבקשה 2. משמש בעיקר לגלישה באינטרנט אבל גם למשחקים קלים כמו Counter Strike, Counter Strike Source ואולי גם GTA וגם לצפייה בסרטים וסדרות אבל לא צריך משהו מיוחד בשביל זה שימוש במחשב יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אין לי מושג מה הרזולוציה של המסך, אבל זה מסך מדגם 18.5 Chimei LCD 95NA/D * משחקים קלים כמו COUNTER STRIKE, COUNTER STRIKE SOURCH ו-GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפר…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. פורום מחשבים ניידים שלום רב , רכשתי לפני כארבעה חודשים מחשב של Hp dv6 pavilion 3130.. מעבד I7 720 וכרטיס מסך של ATI 5650 1g עכשיו אני שומע שהמאוורר עובד ממש חזק ברמות של תעשייה אווירית , ובבדיקת טמפרטורות המחשב עומד על בין 68 ל- 72 מעלות במנוחה (עם חרום פתוח) ובמשחק שבדקתי NBA 2K11 המחשב מגיע ל95 מעלות ואף במקרים מסויימים הגיע לי ל-100 מעלות ונכבה.. האם הדבר נורמלי? מישהו יכול להשיג לי אולי רשימה של מעבדים למחשבים ניידים וטמפרטורות מומלצות? המחשב מונח בדר"כ על שולחן עץ , והוא מגיע למצב שכל הצד השמאלי של המחשב רותח.. תיקון : במשחק DEAD RISING 2 הטמפרטורה מגיע בכל הרבעת המעבדים ל- 99 - 100.. תודה רבה מראש.. =]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by RazKaziRo,

שלום, נתקלתי ב2 סוגי הכרטיסים הנ"ל [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]535 שח http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]425 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13485 רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בניהם מדוע יש הפרש מחירים כלכך משמעותי? שמתי לב לנתון שנקרא Unbuffered - בדגם ה blue האם הוא רלוונטי לנושא? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. * חריגה מהתקציב: עדיף שלא. * מטרות המחשב? סטודנט. עבודה נוחה ומהירה עם אופיס, אינטרנט. שידע לנגן סרטים באיכות HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מועדף 14". * רזולוציית המסך?לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?לא יודע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלא יהיה זללן... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?250GB. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מצאתי את המחשב הזה: Dell vostro 2420. http://www.1pc.co.il/product-4149-Dell_Vostro_2420.aspx מחיר…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם. אחי הוא קצין קרבי, מ"מ טירונים. הוא מעוניין במחשב נייד וברצוני לעזור לו בבחירה המיטבית ביותר בשבילו. ניסיתי לחקור אותו קצת על הדרישות, והוא לא מבקש יותר מדיי. מטרות המחשב: מה שהוא רוצה מהמחשב זה פשוט גלישה באינטרנט בעיקר, ולשחק במשחקים.. לא משחקים מטורפים... משחקים נורמליים... קאונטר סטרייק וכאלה... אז אני אוסיף שאני מעדיף מחשב עמיד כמה שיותר ובנוי טוב שיכול לספוג כמה מכות פה ושם. משקל וגודל מסך - לא קריטי, כמובן שעדיף קטן אבל בכלל לא קריטי, הוא אמר לי שלא משנה לו המשקל, הוא רגיל לסחוב משקלים. מסך מבריק או לא - לא משנה כל כך, אל תתייחסו לזה בשיקולים. חיי סוללה - דיי חשוב, עדיף חיי סוללה כמה שיותר טובים. אחריות - פחות חשוב, בחיים לא מימשנו אחריות גם כשהיו בעיות…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. המחשב שאני הולך לקנות הולך לשמש אותי לורטואליזציה של רשת, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקים. מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8mb l3 chace s1156 קירור: artic cooling alpine 11 pro rev. 2 לוח אם: asus p7h55-m/usb3 זכרונות: kingston 2gbx4 ddr3 (8gb) כרטיס מסך: asus gt430 1gb ddr3 ספק כוח: thermaltake tr2 rx 550w כונן קשיח: western digital 1TB 64mb 7200rpm sata 3 wd1002faex צורב: lg gh22ns

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש המלצות ? ראיתי את המחשב הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594525-DEMO/Lenovo_7767B7U_ThinkPad_X61_7767_B7U_Tablet.html המטרה של המחשב הזה היא לימודים ועבודה (תכנות בעיקר וקצת גרפיקה). אני חושב שהמעבד הזה יכל גם להחזיק סטודיו מקס בלי בעיה. המחיר שלו כולל משלוח ומע"מ הוא 4381 ש"ח, נגיד שאני מוסיף עוד בערך 500 ש"ח עמלות שונות ומשונות זה יוצא סה"כ בערך 4900 ש"ח. ראיתי בארץ דגמים באזור הזה שעולים 8500 ש"ח (המחשב הזה מחוץ לקופסא)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Yishay 666,

מחשב נייד עד 1500 שמתאים לדברים כמו פוטושופ דיסקורד ועוד תוכנות בסגנון הזה וגם למשחקים כמו cs go יש כזה דבר? תודה.

22. Started by Sargon,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000, +2500 ש"ח מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, VR ופיתוח בVS לVR. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא, בלי OC בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ייתכן ואצטרך WINDOWS PRO 64 8. הא…

23. היי לכולם, סטודנטית למערכות מידע שנה ראשונה, מחפשת מחשב נייד עד 4K 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר במערכות מידע, הרצת שפות תוכנה כמו פייתון ג'אבה וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק עכבר. לא חובה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

24. היום קניתי (לא רלוונטי, אבל לא בשבילי) מחשב נייד חדש - ACER Extensa 5630z - ריק לגמרי בלי מערכת הפעלה. מה שכן כתוב עליו "Free DOS" וכשהפעלתי אותו בפעם הראשונה, עלה לי מסך שחור רגיל אבל היה כתוב: "Welcom to Linpus Linuxs" וכתב לי איזו פקודה לכתוב כדי לראות את הקופירייט או לייסנס, מתחת "Linpus Linux LiveCD Edition v9.2 b080918dv1" ומתחת: #[/ root@localhost] אז הבנתי שבעצם אין לי מושג מה לעשות ואיך אני מתקין את ה-XP או מערכת הפעלה אחרת. כמה דברים שניסיתי לעשות ולא הצליחו: 1) ניסיתי ללחוץ על DEL כתי לפתוח את המסך של ה-BIOS - לא עבד אחרי כמה לחיצות התחיל לצפצף עם כל לחיצה נוספת. 2) ניסיתי להכניס את ההתקנה של ה-XP כדי שהוא יעשה boot from CD - לא קרה כלום. 3) הפקודה היחידה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2800+(512k 333) 1 720 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ NF7 (nForce2)lan,usb2 1 380 380 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 470 470 כרטיסי מסך? ABIT כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT DVI 256MB 1 980 980 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 430 430 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 160 160 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI PFC, usb 1 170 170 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT 1 …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.