ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
אינטגרל מצטער שאני מצ'גע אותך קצת. לצערי קילקול עצבני באופנוע דורש ממני להוריד יותר מ1500 ש"ח מהתקציב למחשב :-\ ככה עכשיו אני עומד על 2500 בערך, מבאס תתחת אבל זה מה יש. (להזכיר, צריך רק מעבד, לוח, זיכרון, מארז+ספק, וHD) הכנתי משהו ראשוני, מבוסס AMD: AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 527.46 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) - ATX 536.40 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 429.12 ש"ח 1 .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 362.07 ש"ח 1 BOND II (H7650) - Silver/Gray - 500W + WINDOW + NEON - בחר את צבע הקטודה כחול - שדרג ספק כח ללא שידרוג 210.09 ש"ח 1 .Thermaltake Extreme VOLCANO 12 169.86 ש"ח סך…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. אולי 500. בעיקר חשוב לי שהמחשב יענה על הדרישות שאתן. אם יענה ב4000 מצוין, אני לא מספיק מבין כדי לקבוע מחיר. אם הדרישות שלי גבוהות מדי למחיר הזה אשמח ללמוד מה כן אפשר לקבל במחיר הנ"ל ו/או כמה צריך לשלם בשביל מה שביקשתי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים- red dead redemption 2, assassin's creed odyssey' doom eternal... הייתי רוצה להריץ אותם באיכות גבוהה ועד כמה שאפשר לחזות אז שהמחשב יריץ באיכות טובה גם משחקים שעתידים לצאת לפחות בשנה-שנתיים הקרובות. סרטים. בהמשך כנראה תכנות. 3. האם יש …
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות בחודש+- הקרוב מחשב חדש למשחקים. כמובן שאבחר באמד אבל אני מעוניין לקבל מפרטים בסכום שצויין. תודה.
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום כולם !!! מכוון שהתעסקתי הרבה רק באיי אמ די הזנחתי את אינטל חבר שלי בא לבקש ממני יעוץ ולא היה לי מה להגיד לו יש לו 4 אלף ש'ח הוא צריך הכל חוץ מסי די רום , פלופי,מסך , מקלדת ועכבר תודה לכל המשיבים ! נ.ב המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים (הוא ממש לא גיימר) חשוב שיהיה במפרט ג'י פורס 4 TI4200 של לידטק... הוא רוצה... ושוב תודה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לשלב חלקים מהמחשב הישן שלי עם מפרט חדש למחשב לעריכת וידאו. יש לי: 0ZC -2GB 800MHZ KINGSTON - 2GB 800MHZ ספק כוח - HUNTKEY 550W דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS 2 מסכים acer '19 ואת כל אלו חשבתי להוסיף למפרט הבא: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray מאוור ThermalTake CLP0524 Socket 775 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 PNY Quadro FX1700 512MB PCI Experss ThermalTake Element T 1*20cm 1*12cm Fan Black + ThermalTake 700Watt לגבי לוח אם - אני לא יודע איזה לוח יכול להתאים למפרט הנוכחי ולזכרונות היחסית ישנים. - אשמח להמלצה. בכל מקרה, אני צריך מחשב חזק לעבודות מקצועיות, שיריץ 1080X1920 בלי למצמץ ושיוכל לש…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hello everybody, I need a new laptop and I hope you can offer some advice. The main requirement is that Im running mathematical applications that need lots of CPU+RAM power, but not too much demanding on graphics, although good graphics capabilities would be nice. This is the main thing. I also need the laptop to be portable, but I dont want a small screen so I want a screen of 12-14 inches, but lightweight. This is important I need the laptop to have a good battery time at least 4 hours while working hard. I want the keyboard to be good and a good touchpad. I dont care about design/looks, and I can afford an expensive laptop, although it would be nice to save a l…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, החברה רוצה לקנות מחשב, אשמח לקבל מפרט לפי הצרכים הבאים: 1. תקציב 2500 ש"ח 2. חנות KSP 3. השימושים שיעשו במחשב הם בעיקר בעבודה משרדית וצפייה ובסרטים (הייתי שמח שלמחשב תהיה את האפשרות להריץ תכני HD) 4. המפרט צריך לכלול ציוד הקפי - מקלדת עכבר, מסך ורמקולים. -בעניין הציוד ההקפי - רמקולים 2.1 עד 200-300 ש"ח מכיוון שהמחשב ישמש גם כמערכת וגם לצפייה בסרטים ומסך איכותי רחב 21-24. 5. כן הייתי רוצה שתתייחסו לעניין של השקט אבל לא צריך להגזים. 6. אשמח אם תכניסו במפרט את המוטיב של להשאיר את המחשב כמה שיותר "חי" הכוונה שיהיו אפשרויות שדרוג בעתיד כמו זכרון, מעבד וכאלה מבלי לקנות חצי מחשב. ושאלה קטנה לסיום, האם קיימים היום כרטיסי מסך בנויים אשר מסוגלים להריץ תכני HD ? תודה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, מדהים שהפורום הזה עוד חי ובועט! את המחשב הראשון שלי ב2007 קניתי לאחר שהתייעצתי פה אשמח את עזרתכם בקניית מחשב PC בתקציב של עד 5500. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500, חריגה של עד כ- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בלבד - DOTA2 / PUBG / COD WARZONE / CS:GO 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם יש…
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני יישמח לקבל בבקשה הצעות למפרט בתקציב 6500 ש"ח ושאלה קטנה: העם הבדל בין ג'יגה זיכרון לשני ג'יגה כל-כך מהותי?
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב במסגרת של 5500 עם חריגה מאוד קטנה אולי אני צריך כרטיס קול טוב שיהיה טוב להקלטות ומעבד חזק אבל כרטיס מסך טוב גם לא יזיק הא וכן, צורב DVD איכותי נב ללא מסך וציוד הקיפי
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OK קיבלתי מתנה מעבד XP2500 והרכבתי מפרט זול למחשב התכנון היה 3000+\- אני אשמח לקבל חוות דעת לפני הקניה אם למישהו יש תחליפים משהו ... תודה מראש *טעות בתמונה ... ה HD שאני רציתי הוא לא SATA ... אין טעם כי הלוח לא תומך ב SATA....* [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אך דא עקא! יש יותר מדי מבחר והדבר גורם לבלבול רציני... כ"כ הרבה דגמים, כ"כ הרבה חברות, טווח המחירים גם הוא מכאן ועד להודעה חדשה... נראה לי שרק בגלל זה לא קנינו עד כה. אני ככל הנראה מתחיל לימודים באוקטובר הקרוב, והדבר גרם לי להתעסק בכל הנושא שוב אבל כל המבחר הגדול הזה מקשה על החלטה על דגם ספציפי וככל שמנסים ללמוד את התחום עוד יותר זה גורם ליותר ויותר תסכול. ממש כמו ביצה טובענית אני צריך סיוע מחברי הפורום היקרים איך לברור מכל האוקינוס הזה, איך להיות סגור על דגם מסוים, מה הכי חשוב שבוחרים. שנהיה כבר מאחורי כל הברדק הזה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מה שאני הצלחתי לסדר הכי טוב ב 5000 ש''ח לא כולל תוכנות, מקלדת, עכבר. כולל: רמקולים, מסך (לא דק! אבל שיהיה 19"), מארז וכל החלקים. מה תוכלו להציע יותר טוב בסביביות ה 5000 ? מחשב צריך ליהיות מהיר, טוב למשחקים חדשים..
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני רוצה לקבל את דעתכם בנוגע למפרט. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג למשחקים כמו GTA IV, GTA V, BF 3. מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata/USB 3.0 זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL ספק כוח - Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black סה''כ עלות המחשב - 3449 ש''ח . מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?…
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון עד 7.. אולי אחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וכנראה הפקת מוזיקה בעתיד הלא רחוק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קראו בהמשך.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי, הרזולוציה תהיה 1680X1050, אבל יש אפשרות גדולה מאוד שאשדרג למסך FHD, לכן אשמח אם אפשר יהיה להתחשב בכך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיף שהחנות תהייה באיזור הצפון,(חדרה). אשמח גם שאם לחנות יהיה שירות תיקונים VIP, הוא יוכל להכנס בתקציב. כמו כן, אם המארז יראה "מגניב" (-:, זה יהיה יתרון ענק.(הילד מתלהב מהשטויות האלה, אבל זה לא חובה). תודה רבה על העזרה! אורי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב - לא משנה המחיר כי אני לא קונה את זה במחיר המקורי אז זה יכול להגיע ל100 אלף שקל. אני רוצה שיהיה בו : מערך SLI של גיפורס 7900 המעבד הכי טוב של AMD כפול ליבה 4 גיגה זיכרון DDR מערכות קירור כולל מסך CRT מקלדת + רמקולים כרטיס סאונד המחשב מיועד להיות מחשב סופר גיימרי.. קיצר - תתפרעו! לא, אני לא עובד עליכם אני באמת הולך לקנות את זה אבל זה לא בדיוק ממני אז ככה שכן.. ואל תספימו בהודעות - אין מצב שהוא קונה את זה בסדר?!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מחשב חדש סוף סוף . הדרישות הבסיסיות הם : מסך LCD 19 inch .. וזהו בגדול , לא צריך רמקולים מקלדת עכבר ושטויות כאלה , תודה מראש . חשוב מאוד לא לעבור את גבול 8500 .
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים (לא חשבתי על משחקים ספציפיים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "24/"23 (למרות שכרגע זה "19 אבל אקנה מסך בעתיד הקרוב). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עד כמה שניתן). 3. האם…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אחרי הודעה כושלת אני אנסה להיות יותר ממוקד ואסביר בדיוק מה אני מחפש: - מחשב נייד לסטודנט. אמור לשמש אותי בעיקר בבית (במקום מחשב נייח), אבל גם מפעם לפעם באוניברסיטה ומחוץ לבית. - אני משתמ בעיקר באינטרנט / OFFICE אבל רוצה סוף סוף שאצליח לראות סרטים/מוזיקה כמו בנאדם (מבחינת מהירות בעיקר, לא איכות מסך). - נוטה מאד מאד למסף מאט (שונא את ההשתקפות של הלפטופים). הבנתי שכדאי מאד להתעקש על LED. - מסך 14.1. - אני מאד מאד אוהב את המקלדות הרגילות של הנייחים (ומקליד מהר...), אז אם יש משהו שקשור לנוחות המקלדת, אני מעדיף כמה שיותר קרוב למקלדות הגדולות והמוכרות. בנוסף,אני מאד מאד אשמח אם הסוללה תחזיק להרבה זמן יחסית ושהוא לא יתחמם, אבל אני מניח שאת זה כולם רוצים. הנטיה שלי היא בעיקר…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מפרסם את המפרט בשביל לקבל הצעות לשיפור. תקציב - 6.5K מקסימום. לוח אם: GIGABYTE P35-DS3 מעבד: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box 2400Mhz/8MB מארז: RAIDMAX SAGITTA ספק כוח: אני צריך שתעזרו לי להחליט בין הספק הזה: THERMALTAKE 550W PFC +120mm+PCI-E SATA+24/20 pi לספק הזה: CORSAIR 520W או כל ספק שלפי דעתכם יתאים למחשב הזה. (במחיר של 400-470) זכרון: 2GB DDR2 800MHZ 2GBx1 דיסק קשיח: WD(WD2500K) 250GB/7200/16MB SATA II כרטיס מסך: nVIDIA GeForce BLiSS 8800GTX 768MB צורב: LG GSA-H44N Dual Layer x18 DVD כרטיס קול משולב בלוח אם. עם הכרטיס מסך אני מחכה לנובמבר/עד ליציאת 9800. אני לא רואה OC בקרוב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הי שלום לכולם אני חדש בפורום הזה אני קצת הייתי בפרש.... תגידו מה דעתכם על המפרט שאני מרכיב למשחקים ב8000 שקל *אפשר גם 8.5 אבל כולל הרכבה תגידו מה דעתכם בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל תודה! אני זקוק למחשב חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב...200 ש"ח), תשלום באשראי. אני מעוניין ככל הנראה להשתמש בו גם למשחקים (על המחשב שלי מעטים עובדים, אלו שברשת זה בכלל נדיר). היית שמח לשחק במשחקי רשת כמו Rising Eagle (דרישות). כך שאני מניח שאני זקוק למעבד ולכרטיס מסך טובים. אני מקווה שהתקציב מתאים לבקשות, קחו בחשבון שאני לא זקוק למסך, לציוד הקיפי או למערכת הפעלה. אני מעדיף שהוא יהיה שקט (הוא בחדר שינה שלי). לגבי מארז, אני יכול להסתפק בזולים של HEC. אני לא כל כך מבין בזה אז אשמח לדעת מה זה OC (ראיתי שצריך לכתוב). אני לא זקוק לכרטיס קול איכותי במיוחד, אבל כן זקוק לצורב DVD ולכרטיס רשת לאינטרנט אלחוטי (יכול שכיום זה כבר סטנדר…
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מבקש ממכם, מביני העניין שתרכיבו לי מפרט למחשב בסכום של 4500 שקל. המחשב אינו מיועד לאוברקלוק, המפרט צריך לכלול מסך. השימוש במחשב יהיה אינטרנט משחקים וכו. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! החלטתי שאני רוצה לבנות מחשב בעצמי ולא לקנות אחד מוכן שבכלל לא עונה לכל הדרישות. אני די מבין בכל החלקים של המחשב, אבל הנה הבעיה: אני לא ממש מבין. יש לי תקציב של 6000 שקל, מה שאומר שלא ממש מומלץ לבנות מחשב בתקציב כזה כשאין לך מושג מהחיים שלך ??? (טוב, אולי קצת ...) חלק אחד כבר קניתי מכיוון שהוא היה במבצע ועלה רק 1560 שקל-כרטיס מסך ASUS GTX 580 (יש לאייסוס כמה דגמים. לחצו כאן כדי לראות פרטים על הדגם הספציפי ). עכשיו נשאר לי לקנות את שאר החלקים. אני רוצה לבנות מחשב שיריץ את המשחקים הכי הכי כבדים בצורה חלקה על מקסימום גרפיקה. (יש לי 6000 שקל תקציב, אז זה אפשרי ) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חלקים למחשב גיימרים טוב בהתאם לתקציב... תודה לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-