עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, המחשב אמור לשמש כשרת שעליו ישמרו מסד הנתונים, וכן אפשרות לחיבור מרחוק - טרמינל. יתכן וירטואליזציה, וכן שימוש בחיבור מרחוק ללקוחות team viewer א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות משרדיות רגילות, פריוריטי וכדו', אולי וירטואליזציה, וכן team viewer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 22-24 אינץ.דרוש המלצה גם על מסך …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. לוח: Asus P5B Deluxe מעבד: E6600 זכרון: Corsair 2GB (2x1GB) DDR2-800 PC-6400C4 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7950 GT TDH Extreme 512MB מארז: ThermalTake Kandalf VB9000SWA קירור מעבד: ThermalTake BigTyp 120 VX CL-P0310-01 ספק כוח - אפשרות 1: (Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W ספק כוח - אפשרות 2: Antec TruePower (TP) Trio 650W הדילמה הכי גדולה היא בקשר לספק הכוח... תודה מראש על ההמלצות וההערות. עריכה 1: המערכת תשמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו, ושימושים כלליים אחרים (אינטרנט, Office,...)

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ArikDB,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה לשוניות פתוחות בפיירפוקס וכרום. Autodesk inventor בשימושים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר כרטיס מסך ZOTAC GeForce GTX 1050 Ti Mini, 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. מאוד. חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על שרטוטים כבדים ב- Autocad 2020. השרטוטים הם דו מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10 אז 7. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז כמה שיותר קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. מבקש המלצה למחשב עבור תלמיד תיכון שלומד תכנות ומשחק במחשב 20% מהזמן, אבל לא מדובר במפלצת גראפיקה. צריך גם מסך בסביבות ה22". הכי חשוב שיהיה מחשב אמין, שלא יצטרך להגיע לתיקון תוך שנה-שנתיים. תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביב ה200 ש"ח אבל רק אם השיפור משמעותי. גמיש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 80% ללימודים, עבודה עם office. 20% משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office וגלישה באינטרנט תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by galai198777,

1. מה התקציב המקסימאלי? מכוון ללא יותר מ-4000.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך בחריגה.1002. מה שימושי המחשב? משחקים וכל משחק כבד שיצא/ייצא בזמן הקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920x1080p, מסך 40-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? . מסך מחשב גודל 27 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ashraf,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט עד 7000 ש"ח (מוכן לחרוג עד 7500), שיוכל לשמש גם כמחשב שולחני (אני מתכוון לחבר אותו למסך LCD גדול). להלן הדרישות: מסך: 13.1" או 14.1" מעבד: P8400 ומעלה זכרון: מינימום 3 GB. כרטיס מסך: מספיק טוב בכדי להריץ את המשחקים של היום באיכות סבירה. (כמו למשל NVIDIA 8600) עדיפות לחברה בעלת ותק בתחום, כמו DELL, LENOVO THINKPAD ו HP. דיסק קשיח: אין דרישות מיוחדות. אשמח לשמוע עצות והצעות... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Spid3R,

http://spider.csl.co.il/Comp.txt זה מה שיש לי עד עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו יותר טוב (Intel, not AMD) והאם לקחת סיכון ב OC תודה מראש Spid3R

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Yuvalpitluk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולהגיע לסביבות 4.5 K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, call of duty advanced warfare ,FIFA 15 , assassin's creed unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי 1. טוב אני יתחיל מזה שאני רוצה להרכיב מחשב שברגע שאני ידליק אותו אני לא אדע שהוא עובד בכלל, ז"א כמה שיותר שקט. 2. בתור מעבד אני צריך משהו שיתמוך במולטיטסקינג בצורה הכי טובה שיש למשל קידוד סרט, פתיחת קובץ ממש כבד בווינראר, אי מיול, אנטי וירוס, ואנטיספייור וכו וכו שרצים ברקע, בשביל זה הבנתי שאני צריך מעבד של אינטל והאמת זה גם מה שאני רוצה, וגם שיהיה אפשרי לעשות לו אוברקלוק אבל בלי להשתגע יותר מידי למשל כמו שאני מריץ את הברטון 2500+ שלי ל3200+ עם קירור ממש ממש מינימלי למעבד וכלום למארז, אם יהיה אפשרי להריץ את הE6420 ל3.0\3.2 ג'יגה הרץ זה יהיה מצויין ואם לא אז את הE6600 או שבכלל שווה לחכות לQ6600 (ממש אין לי בעיה לחכות) ואותו יהיה אפשרי להריץ לסביבות ה3.2 ג'יגה? 3. בקש…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מחפשת מחשב לגיימינג קל-בינוני. לא משחקי היי-אנד, אבל שיריץ משחקים כמו פיפא ופרו אבולושן. התלבטות בין שני המחשבים הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10491 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20099 אילו מבין שני כרטיסי המסך טוב יותר? ובכללי, איזה מחשב עדיף? תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by vk221,

שלום לכולם, תודה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שימוש כבד , כל מיני פלטרפורמות שחלקן כבדות, כמה מכונות וירטואליות, משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) לא קריטי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Home Boy,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ויש לי כמה שאלות: 1. איזה חברה כדי לקנות? (DELL.HP.NEC וכו') 2. איזה זיכרון כדי לשים? 3. איזה כרטיס מסך כדי לשים? המחשב בעיקר לעבודה משרדית (הדפסות גלישה וכו') אך אני רוצה שגם יהיה אופציה למשחקים עליו...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by TripMan,

הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, align: center]260[/TD] [TD=class: cartcolqnt, align: center]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal, align: center]…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by YinnoN,

שלום אני מעונין להתחיל בocing. המטרות זה משחקים כמו hl2 css ומשחקי רשת על מדיום לא יותר (את המשחקים הכבדים משחקים אצל אחי בa64 ) כל מה שצריך זה מארז + ספק (לא ג'נריים אבל לא להגזים בניפוחם, הספק שיהיה hec475 בבקשה) hd 80 ג'יגה בייט עם 8 מב באפר axp 2500 (יהיה לי קל להפוך אותו ל3200 בoc הראשון שלי ?) קירור חזק למעבד, mb שיתאים לoc ויהיה איכותי וזכרון 256 (אני מוסיף עוד 256) תודה רבה (ד"א ניתן לערבב בןי חנויות)

16. שלום! חדש כאן. קראתי כמות נכבדה של שרשורים ע"מ לא לפרוץ ברגל גסה, נקווה שלא נדרוך משהו. אני מבקש כיוון למפרט עבור מחשב למתכנת שלא עוסק בשום משחק ושום דבר מהסוג הזה, למעט אולי סרטים באיכות גבוהה.אציין כי המחשב הנוכחי שלי הוא מחשב עם לוח Asus P5QL TURBO, מעבד Core 2 Quad, זיכרון 8G , כרטיס מסך ATI Radeon HD 4550 (ממנו אני מאוכזב קשות: לא מאיכותו הגרפית אלא מההתחממויות הרבות שלו שחייבו "אילתור" מאוורר חיצוני וגם זה לא עוזר בקיץ), דיסק קשיח 640G WDC WD5401AALS (מהסדרה של Black).אוסיף עוד כי הפינה בה נמצא המחשב (שלא אמורה להשתנות) כנראה אשמה בחלק מבעיותיו הקשות שהן בעיקר התחממות. המחשב נמצא בארון בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 35 ס"מ, כשחורים בדיקט האחורי משמשים להעברת חוטי חשמל ול…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני צריך מחשב עד 10000 שח כולל ציוד הקפי לחבר הוא רוצה מסך טוב דק של סמסונג 19 נגיד בסביבות ה1500 שח והוא צריך גם מקלדת ועכבר שהוא יקנה מהחנות שהוא יקנה שזה נגיד 2000 שקל ביחד אז נשאר 8000 למפרט סומך עליכם עריכה: הוא צריך בעיקר את המחשב למשחקים אינטרנט אייסיקיו ואתם יודעים שיהיה מחשב שאפשר יהיה לסמוך עליו

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. הלוו שלום היום נסעתי עם אבא ליום עבודה ובדרך הלכנו לבדוק עוד כל מיני דברים חדשים על המחשב שלי.. וגיליתי דברים מעניינים וחדשים לפי איך שהתרשמתי מKSP הם אחלה חברה.. הייתי בסניף שלהם בת"א ליד עזריאלי והם ממש נראים חברה טובה ואמינה להבדיל מכל מה שאמרו פה (אבל זאת אוכל להגיד וודאית אחרי שאני יתנסה..) אז גיליתי שיש הרבה מוצרים שפנדה קונים מKSP חיחיחי.. וגם גיליתי ש-Biodome עובד בKSP חיחייחיחי.. טוב אז לעניינינו אני תיכננתי לקנות את המחשב מפנדה אבל עכשיו לא יודע ,אבל אני חושב שKSP יותר משתלם אז תראו זה המפרט שהתכוונתי לקנות בפנדה: 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 120GB 7200RPM 8MB 522 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail 218 ש"ח 1 Compucase-HEC Tower CI-692…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. רוב הדברים החשובים כתובים בכותרת. משקי רשת די כבדים (BF2, CoD2) מוזיקה סרטים הורדות אז צריך מעבד חזק (כפול ליבה. עם אפשרות לאובר קלוק) , כרטיס גרפיקה חזק (7900 משו, אני כבר לא מעודכן, או של החברה השניה), זיכרון 1.5 GB או אפילו 2... 250 GB כונן קשיח נראה לי שMaxtor DiamondMax 10 זה טוב, מהביקורת... יהיה אובר קלוק קטן, אז גם צריך קירור נפרד. אבל שיהיה שקט.... אין צורך במיקלדת ועכבר, יש צורך ברמקולים ומסך אני עדיין בודק... תקציב: 7500 שקל, +-... תודה רבה בהקדם, RegMan

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, חבר שלי רצה שאני יבנה לו מפרט למחשב גיימינג. הוא רוצה אינטרנט ושיעבדו לו משחקים חדשים כרגע. חשוב לו שהמחשב יהיה שקט ויריץ משחקים. זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪565 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Asus P8H67-M LE B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪550 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2381 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪181 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪545 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. פשוט שיחקתי באש עם כל נסיונות הפלאש ביוס הללו, וכעת אני נאלץ לשדרג בגלל שאין להשיג לוחות נורמלים לסוקט 775. היו לי עד כה: מעבד אינטל E8400, לוח ג'יגה בייט GA-P35-DS3L, זכרונות TRANSCEND DDR2 4GB, וכרטיס מסך ג'יגה בייט 9800GT. יום ראשון הקרוב אני אמור לקבל: מעבד AMD PHENOM II 970, לוח ג'יגה בייט GA-990XA-UD3, זכרונות OCZ DDR3 PC3-10666 2GBX2 1333MHZ שיעבדו על דואל צ'אנל, וכ.מסך ג'יגה בייט 460GTX 1GB GDDR5. כמו כן גם פלופי USB, למקרה שאני אצטרך את "התקנת F6", אם ארצה לשים XP. עכשיו השאלה שלי כזאת: את הספק כח לא שידרגתי. יש לי CHIEFTEC מסדרת ה-A135, והדגם הוא APS-550S, עם 550W REAL, ועם 80 PLUS. האם הוא מספיק חזק בשביל להחזיק לי את המערכת החדשה? ועוד שאלה קטנה, אולי טפש…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מעבד amd athlon 64 bit 3000+ 939 לוח אם gigabyte ga-k8n ultra או msi k8n neo4 platinum קונן קשיח 160 גיגה בייט של מאקסטור (חיבור סאטה) זיכרון 512*2 geil 400 מגה הרצ Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb בקיצור זה החלקים בחשובים ובבקשה תציעו לי על מארז כי אין לי מושג כמה וואט כל זה צורך! אה כן לא פירתטי את שאר החלקים (רמקולים מקלדת עכבר וכו .....) אך הם מכללים בסוף במחיר ואני רוצה מערכת ב 5000 מקסימום אז מה דעתכם???

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. המחשב מיועד לגרפיקה - פוטושופ ברמה "ביתית". כמו כן לעריכת וידאו ביתי וקידוד. לא מיועד למשחקים. חשוב לי שיהיו 2 דיסקים (500GB/1T) ב - RAID לגיבוי התמונות והוידאו. האם עדיף דיסק נפרד (קטן יותר) למערכת ההפעלה? רצוי מפרט שקט אבל לא אם זה מקפיץ את המחיר. רצוי גם Firewire (לא קריטי). לא יהיה OC. הייתי רוצה לחשוב קצת קדימה במיוחד לגבי פוטושופ שאולי יתמוך בעתיד בריבוי ליבות / זכרון גדול ב - Windows 7...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי חברה, אח שלי בקרוב מתחיל ללמוד הנדסת מבנים בטכניון, והמחשב הביתי שלו כבר מתיישן אז הוא החליט לקנות מחשב נייד, ואנחנו צריכים את עזרתכם AUTOCAD PHOTOSHOP REVIT STRUCTURE *התקציב לא מהווה מגבלה ( בוא נגיד עד 5000 שקל ) אבל אם יש אפשרות אז לא להגיע לסכומים האלה * מטרות המחשב? לימודים,לפי מה שהבנו יהיה לו שימוש בתוכנות הדורשות עיצוב ומכך רמה גבוהה של הכרטיס מסך * גודל המסך? לא קריטי, 15,6 או 17.. * רזולוציית המסך? שמתאימה לעבודה עם התוכנות: AUTOCAD PHOTOSHOP REVIT STRUCTURE * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל,אבל אם משקל כבד מונע דגם מומלץ אז אפשרי. * האם נדרש זמן סו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. * מטרות המחשב? משחקים כמה שיותר כבד, הקלטות ועיבוד מוזיקלי כמו קיובייס, סרטים כרגיל * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג (זתאמרת לא כל כך פאקטור) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות נשמע לי סביר, אבל עדיף כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שום דבר שלא סטנדרטי כיום, כמו יואסבי HDMI וVGA * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? הרגיל * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר, מה טוב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף אני רוצה להוסיף שאני אני טס לאנגליה בסוף החודש הבא, אם יש אפשרויות משתלמ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים