עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. משום מה, העזרה באתר של אסוס לא עובדת לי, אז אני די אבוד... אני רוצה לדעת איך מכניסים מדיה ל-DVD של המחשב, משום מה אחותי (המחשב הוא שלה) לא מסתדרת עם זה ואם הייתה תמונה זה היה עוזר... לציין רק שאני הכנסתי דיסקים והוא קרא אותם וכשהיא הכניסה זה לא הצליח אז אני רוצה לוודא שהבעיה היא באופן ההכנסה ולא בכונן תקול או לחילופין בעדכון דפוק מודה על כל עזרה, rMaNe

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. רכשנו אתמול מחשב HP DV6160EA של HP, מספר שאלות א. בתוכנות שבדקתי עד כה וע"ג המחשב, רשום שהמחשב הוא DV6000. האם יתכן כי זו רק הסדרה או שבאמת לא קניתי את הדגם הנכון? ב. באה עם המחשב מערכת הפעלה XP HOME. האם יש טעם לשדרג ל XP PRO ברשותי? מה אתם עשיתם עם המחשב שלכם? כמו כן, האם לא יהיו בעיות בזיהוי חומרה ודריברים אם אתקין XP PRO? המערכת שהמחשב מתקין אוטומאטית באה עם כל הדריברים הדרושים. תודה רבה,

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ערב טוב, לפני כשבוע קיבלתי מחבר מחשב ישן בעל המפרט הבא: 1. מעבד - Intel Q6600 2. קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 3. לוח אם - MSI P7N SLI Platinum 4. זכרונות - Kingstone / G.Skill 2x1GB (לא זוכר איזו מהן) 5. כרטיס מסך - Point of View Nvidia Geforce 9800GT 6. הארדיסק - WD 500GB 7. ספק - OCZ 500W 8. מארז - Silverstone Lascala LC13 9. כרטיס רשת אלחוטי - TP-Link WN851ND *המארז וכרטיס הרשת האלחוטי נרכשו על-ידי. *חידשתי משחה טרמית במעבד ובכרטיס המסך. *מתנצל מראש אם לא הייתי ספציפי יותר בפרטי הרכיבים, אך אכתוב אותם באם יידרשו (כרגע הכול מהראש..). באופן מיידי החלטתי לייעד את המפרט למחשב HTPC (בעיקר ניגון סרטים בהבחנה גבוהה) אשר בעתיד הקרוב יתחבר גם למערכת קולנוע ביתית איכו…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by שלמה ר,

שלום. אשמח לחוות דעת בין 2 מחשבים ניידים 1. לנובו חדש i3 8RAM 2. לנובו משומש בן 6 שנים i7 16 RAM הצורך: הפעלת תוכנה רובוטית למסחר בשוק ההון.

5. Started by pavlo,

שלום לכולם, אני חדש כאן אם לא שמתם לב והייתי מעוניין בהמלצה על מחשב עד 10000 ש"ח. המחשב נועד למשחקים וגלישה באינטרנט בלבד. נ.ב. שהמפרט יהיה ללא מסך, תודה רבה מראש Pavlo

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by zilkanir,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב חדש וטוב , חשבתי לקנות ברשת אייבורי מחשבים לאחרונה הם פתחו סניף גם בעירי קרוב לבית ורציתי לשמוע ממכם חוות דעת מאנשים שהיתנסו איך המחשבים שלהם, תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by גדי,

אני רוצה לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ'. ישמש בעיקר ללימודים: תכנות, קומפיילרים ותוכנות של בסיסי נתונים. כמובן גם אופיס ואינטרנט. מחפש משהו עם מעבד חזק, הרבה זיכרון ומשקל נמוך. כרטיס מסך חזק ויציאת HDMI הם דברים שאני יכול לוותר עליהם. בגדול אני כמעט סגור על ה3300. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15392 מה שמשך אותי בעיקר במחשב הזה זה המעבד החזק ואחריות של 5 שנים. הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי זה זמן הסוללה שהבנתי שהוא סביבות ה3 שעות. קראתי שאפשר לקנות סוללת 8 תאים, אבל היא תבלוט מהמחשב. עד כמה זה מפריע? לא מצאתי ברשת איפה אפשר לקנות סוללה כזו, מלבד באתר של דל, שם היא עולה 180$. אלה באמת המחירים? אם למישהו יש קישור לאתר שמוכר את הסוללה אודה לו. אשמח לשמוע דעות על ההתלבט…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום יש לי DELL INSPIRON 1545 וכבר כמה שנים שהאינטרנט האלחוטי לא עובר את ה 1.5-2 MB, כלומר כשאני מוריד משהו המהירות היא מקסימות 150KB בלחץ למרות שיש לי 30 MB אינטרנט. כשאני מחבר את המחשב ישירות עם כבל המהירות תקינה, רק ה WIFI הוא הבעייתי אז אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת האלחוטי, אני פשוט לא יודע מה בדיוק אני צריך- האם כל כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד יתאים? מה הטווח מחירים? אני לא רוצה משהו חיצוני כמו USB, אלא פשוט כרטיס קטן להחליף את הקיים וזה הכל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף חסכון (בעתיד יתווסף מסך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד, תוכנות תלת מימד ושרטוט ורינדורים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sketchup, autocad, lumion, vray - צורך תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים, רצוי שגם יריץ משחקים מבעוד שנה שנתיים על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפי…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי אני החלטתי להחליף את החלקים האלו במחשב שלי לאחר שהגעתי למסקנה שאין מנוס מזה כי המעבד שלי כבר גמור. בקיצור אני צריך את החוות דעת שלכם ואם יש הצעות לשיפור או שאפשר לחסוך איפה שהו ועדיין לשמר יכולת שידרוג בעתיד. מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 1080 לוח אם: H67M-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI של GIGABYTE מחיר: 550 זכרונות: 6GB DDR3 1333MHZ של KINGSTON מחיר: 360 גוף קירור למעבד: Thermaltake Frio CPU Cooler CLP-0564 מחיר: 225 סה"כ מחיר: 2215 ש"ח כמו כן כבר קיים אצלי: כרטיס מסך: ‎GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ספק כוח: ‎650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ (Retail) במארז יש לי 2 מאווררים …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by db88,

1 תקציב 7k חריגה 1000 אם יהיה שווה משמעותית 2 שימוש לגיימינג 3 כולל מסך 4 ללא רכיבים נוספים 5 לא חשוב הרעש כל עוד זה לא ישמע כמו מטוס ממריא 6 תגידו לי אתם אם כדאי לעשות overclock 7 אין צורך בווינדוס או אופיס 8 אין העדפה לחנות 9 קנית המחשב - החודש 10 - 11 חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב אבל לא ברמה שתשפיע משמעותית על הביצועים 12. הערות נוספות: הבנתי שבקרוב יצא דור חדש של כרטיסי מסך? במידה וכדאי לי לחכות שהמחירים ירדו, כמה זמן זה צפוי לקחת וכמה משמעותי זה יהיה במחיר? מצאתי את המחשב הזה באחד האשכולות https://www.tms.co.il/21690 נראה טוב ואם אני מחליף מארז יוצא זול השאלה זה אם הוא יספיק ל…

12. Started by YinnoN,

שלום אני מעונין להתחיל בocing. המטרות זה משחקים כמו hl2 css ומשחקי רשת על מדיום לא יותר (את המשחקים הכבדים משחקים אצל אחי בa64 ) כל מה שצריך זה מארז + ספק (לא ג'נריים אבל לא להגזים בניפוחם, הספק שיהיה hec475 בבקשה) hd 80 ג'יגה בייט עם 8 מב באפר axp 2500 (יהיה לי קל להפוך אותו ל3200 בoc הראשון שלי ?) קירור חזק למעבד, mb שיתאים לoc ויהיה איכותי וזכרון 256 (אני מוסיף עוד 256) תודה רבה (ד"א ניתן לערבב בןי חנויות)

13. Started by hq4ever,

שלום לכולם, לפטופ לעבודה : http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2026 מה דעתכם ?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. רציתי לדעת האם המפרט הבא שווה את המחיר שלו... Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache DUAL-CORE 1-מעבד P5ND2SL DELUXE (Dual Core+NF4SLI+DDR2+SATA2)-לוח אם 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 -זכרונות RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E -כ.מסך 120GB 7200/133 (8MB) DiamondMax Plus 9 הארד דיסק NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC 475W (True Watts) 17'' 793 DF FLAT samsung MS Internet + MS Mouse Wireless Optical סה"כ 9450. האם המפרט הזה שווה את המחיר שלו? ועד כמה יש כאן דברים מבוזבזים שאני לא יוכל להשתמש איתם בעתיד הקרוב. בקשר למעבד ליבה כפולה עד כמה הוא יהיה שימושי היום? תודה לעוזרים!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני זקוק למפרט שלפי דעתי עדיף שיהיה מבוסס על P4 שיהיה מיועד במיוחד לAVID ול AFTER EFFECTS עד 7500 שקל לא כולל מסך

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אוקיי, אז ככה לאחר שצילצלתי אל סימפלטק ושאלתי אותם "אם יש להם את הלוח אם של אסוס"(אןפורס2)) אז הם שמו את הלוח באתר! הנה המפרט החדש! נו יש שינויים? איזה דיוידי עדיף: toshiba or liteon?? האם יש רייד בלוח אם??

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by AriLupuss,

שלום חברה תהיתי אם מישהו יכול לתת לי כמה הצעות הכי טובות עד כמה שאפשר לקניית מחשב חדש . בהתחלה היה לי התלבטות מה לעשות עם התקציב שלי, אבל אחרי שהבנתי כי מחשב נייד לא יוכל בחיים להשתוות לנייח בהרצת משחקים (וגם יש לי היסטוריה מעצבנת עם בעיות חום בניידים) הבנתי כי נייח זו האופציה המועדפת . השימוש שלי במחשב אומנם כולל שימוש בתוכנות כמו word, excel, powrp ואולי עוד דברים שלא חשבתי עליהם שמשתמשים במשרד אך אני רוצה שהמחשב שלי יוכל להריץ גם משחקים חדשים בלי להיתקע ובלי שאצטרך ללכת להגדרות המשחק ולשנות את כל מונחי הגרפיקה למינימום. התקציב שלי למחשב כולל מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים הוא לא יותר מ - 4500 ש"ח ואם ניתן יהיה אפילו לרדת לכיוון ה- 4000 ש"ח בלי יותר מידי ל…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dlivneh,

לממליץ, אודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, מכיון שלא מצאתי מקור אמין ונהיר אחד שבו היה מפרט מסודר שאמור לספק את ביצועי הרינדור (Rendering) הטובים ביותר, הרי שאני פה לבקש את עזרתכם. מדובר במחשב שעיקר מטרתו ליצור בתלת מימד ולרנדר. התקציב לכך הוא 10,000 ש"ח ואין כל צורך בציוד היקפי. המחשב אמור להיות מחובר לשני מסכים. כמו כן, מכיון שעיקר הדיונים הם סביב כרטיס המסך, אשמח לדעת מה הסיבה להעדפה של כרטיס מסוים ספציפי על פני האחרים ועד כמה הדבר אמור לבוא לידי ביטוי בזמני הרנדור. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם.. אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון.. אשמח לקבל חוו"ד, דעה, ביקורת וכו' על המחשב הנ"ל אותו אני מעוניין לקנות, בעיקר על המעבד וכ. המסך שחשובים לי, ואם יש מחשבים אחרים שעדיפים עליו. תודה. אלו הנתונים שלו: מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-2.91 ק"ג מצלמת אינטרנט HD ומיקרופון מובנים מארז אלומיניום יוקרתי עם הגנה נגד שריטות מקלדת מלאה מערכת קירור חדשנית השומ…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. חבר שלי ביקש שאני יחפש לו מחשב אנטיקה, משהו כמו: Intel pentium mmx 133-200mhz 32mb sdram ומעלה לוח אם לא משנה מארז הכי דראק הארד דיסק 2gb ומעלה כרטיס מסך אפילו 1mb לא צריך סידירום לא צריך פלופי ולא צריך מסך בקיצור רק המחשב עצמו הוא צריך את זה, בשביל לחבר דרך נתב או משהו כזה שתי מחשבים יותר חדשים. יש לו אחד פנטיום 4, 1400mhz, ואחד פנטיום 3, 1000mhz. המחשב הזה ישמש בתור הנתב או משהו כזה כדי לחבר בין שתי המחשבים. על מי שיכול למכור ב-100 עד 150ש"ח, זה יהיה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, אני מחפש נייד לעבודה יומיומית וגם קצת משחקים כך שאני מעדיף כ.מסך סביר לפחות (לפחות ברמה של geforce7400 go) אני צריך לפחות 1GB זיכרון, כ.מסך סביר, מעבד כפול ליבה, והארד דיסק בנפח נורמלי. אני מוכן להקריב משקל וקצת ניידות. תקציב בערך 7000 ש"ח. תודה עוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by TerMiT_BoY,

שלום אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לגיימינג עד 3800 שקל כולל מסך משהו בסביבות ה22" -23". לא גיימינג ממש כבד , משהו כזה בין קל לבינוני. ישנה עדיפות לחנויות באזור הצפון, במיוחד KSP או ivory ,תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום חברים אני רוצה לרכוש מחשב חדש שמטרתו היא צפיית סרטים אינטרנט אופיס ומשחקים פה ושם. צירפתי מפרט מסויים שאני חושב שמתאים להגדרות שלי, אשמח לקבל חוות דעת. תודה רבה רבה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase 6C60 Midi Tower (No PSU) ספקי כוח Go…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by kipi25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + גלישה + צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים