ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
המפרט נועד לעבודות משרדיות/הנהלת חשבונות,צריך רק את המחשב עצמו ללא אביזרים חיצוניים... ורציתי לשאול מה יותר טוב כיום מבחינת ה64 ביט האינטל או הamd כי המון זמן לא התעסקתי בדברים האלה ובתקופה שהייתי אז הamd היה בהרבה יותר טוב ועכשיו שמתי לב ששמים להרבה Intel. ואני אשמח אם תגיבו בהקדם האפשרי כי אני צריך את המפרט דחוף. תודה
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מחשב חדש סוף סוף . הדרישות הבסיסיות הם : מסך LCD 19 inch .. וזהו בגדול , לא צריך רמקולים מקלדת עכבר ושטויות כאלה , תודה מראש . חשוב מאוד לא לעבור את גבול 8500 .
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מפרט טוב לפנטיום d 805 ולוח אם עם ערכת השבבים של אינטל 945 שיתאים לו בול תודה
-
- 13 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך רק מארז ,דיסק קשיח , לוח אם , מעבד , זיכרון בשביל משחקים ..
-
- 13 תגובות
- 822 צפיות
-
-
עכשיו בקשר למסך: כמתוכנן צריך מסך LCD 17" אבל בגלל התקציב הנמוך יחסית (לדרישות המחשב) אפשר אולי להתפשר על מסך רגיל.. כרגע עדיפות היא ל LCD אז אם אפשר להתחשב ולנסות לדחוף את ה LCD הזה. העדפה לחנות: KSP, בגלל שהם מאוד מאוד קרובים לבית שלי, וגם בגלל שקיבלתי שם אחלה שירות בפעמים הקודמות.. עכשיו למחשב: צריך להחזיק משחקים חדשים, להפעיל אותם חלק ויפה (העדפה ל GeForce 6600GT אבל אפשר להתפשר..) אם אפשר לדחוף איפשהו ג'יגה RAM אז סבבה... מקסימום שיהיה 512.. מעבד 64BIT כמובן ואיתו לוח מתאים.. וזהו אני חושב אלה העדפות העיקריות שלי, תודה רבה לעוזרים...! דרך אגב אני לא חושב שאפשר לחרוג מהתקציב כי הוא היה 4000 ובוא נגיד שבקושי הצלחתי להעלות אותו ל 4500... חחח ושוב תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב אז שלום לכם. אני צריך מפרט ב2700 ש"ח ללא מסך אך עם כל שאר הציוד ההיקפי, המחשב לא מיועד למשחקים, אבל רצוי שיהיה בעל אפשרות לשדרוג עתידי. חייב להיות בו צורב די-וי-די, רצוי ג'יגה זיכרון לטובת תוכנות גרפיות, עם הרד דיסק לא פחות מ120 ג'יגה תודה רבה למי שיעזור לי כאן.
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
צריך מפרט ב7.5 שיהיה המחשב בכי שקט שאפשר ושיתמוך בבלו טוט (בלי מסך)
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ב12.6 יש לי יומולדת ואני מעוניין לשדרג את המחשב שלי זה המחשב: cpu 3.0 GHZ 64 bit 2 mb 775 intel לוח אם: 915P צ'רי קריק של אינטל. זיכרון: 256X2-512 533 MHZ ADTA כרטיס מסך: x300 se 256 mb קירור סטוק של אינטל והמעבד מגיע ל60 מעלות :'( מאוורר אחד של 120 וספק של 300 לא משו ולא יציב דיסק קשיח: 80 WD GB SATA רמקולים לא משו ומיקלדת לא משו בעע אין עד כדי כך תקציב גדול אז לא להביא לי חלקים ב3000 אני רוצה להחליף מיקלדת-רמקולים נורמלים למוסיקה,כרטיס מסך נורמלי גוף קירור,עוד מאוורר. זיכרון אולי.. אני רוצה הצעה טובה שהמחשב יפעיל את כול המשחקים החדשים שהולכים לצאת D: על גבוה או מדיום שיראה יפה.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים (ככה שאני אצטרך מעבד \ כ.מסך חזקים) , שישמש לעבודה עם XP (אולי vista בעתיד) \ Linux בתקציב של 5500-6000 שקל. שמעתי שבקרוב יגיעו מעבדי קונרו לארץ, האם הם יהיו מהירים בהרבה מהקיימים מסידרת D? אגב, בהרבה בנצמרקים אני רואה ש AMD לוקחת את intel בביצועים, אז למה בכל זאת בהרבה מפרטים שפורסמו כאן מופיע מעבד של אינטל?
-
- 13 תגובות
- 850 צפיות
-
-
למטרות עבודה בלבד מיילים, אינטרנט לא יותר מזה. בתפריט צריך להיות מסך lcd ומקלדת ועכבר אלחוטיים, מערכת הפעלה, ורמקולים פשוטים ביותר.
-
- 13 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי תציעו לי איך לשפר את המפרט הבא ככל שתוכלו תודה לכולם תגידו עדיף להחליף ל7300GS או להשאר עם X1300pro
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט בסיסי בתקציב מקסימלי של 2000 ש"ח (חריגות קטנות ייתקבלו) ללא שום צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר...). המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה חדשה, לכן אבקש שיושם גם דגש על כרטיס המסך. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מדובר במחשב לאופיס ואינטרנט בלבד אבל אני רוצה שהוא ישמש אותי לפחות 5 שנים האם היתם משנים משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. אני זקוק למפרט בסכום המדובר (7240 ש"ח) שיכלול בתוכו כרטיס ALL IN WONDER של ATI ושיהיה כמובן רלוונטי למשחקים המתרגשים ובאים לעולם בזמן הקרוב (במידת האפשר). התקציב המקורי היה 10000 שקלים טבין ותקילין והסכום הנוכחי התקבל לאחר קיזוז של 2760 ש"ח שהולכים לטובת EIZO 1910 שחור ונחמד. בקיצור, מה עושים עם 7240? תודה לכל העוזרים ויום נעים כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן מפרט שהציעו לי למחשב לעריכת וידאו Mother board - P5n32-sli deluxe P4 3.0ghz 1mx2 775 Memory - 512 mb 533 mhz ddr2 *4 Hard disk DiamondMax10 160GB SATA/300 *2 F disk 1.44 מארז- ATX P4 775 צורב 6sa-4167bB Gf 7600GT NVIDIA 256NB DDR3 DVI+VIVO PCI-E *2
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מפרט לגיימינג, ב7500 ש"ח, בלי יותר מדי חריגות, עד 250 ככה, בלי ציוד היקפי, מפרט וזהו. כרגע אין אפשרות לחכות לקונרו, לחוץ. אז אם אפשר בלי תגובות בקשר לקונרו, אם יהיה זמן, תאמינו לי שאני אתאים מחשב חדש אליו. אז פלייייז, לחוץ לי, כנראה שכבר ביום ראשון המחשב יוזמן.. פרגנו לי :]. קיצור תודה לעוזרים ! לא צריך צורב שכחתי לציין.
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף המחירים יורדים בגלל הקונרו ואני רוצה לקנות מחשב חדש. לא, אני אל רוצה קונרו. אולי עוד שנתיים נקנה שוב מחשב חדש ועד אז נראה כבר מה יהיה. מLogicPc. אם אני משלם במזומן זה יוצא 5794.74 ₪. קודם כל, המפרט בסדר? בניתי אותו בעצמי ואני לא כ"כ מתמחה בתחום. שלוש שאלות על המפרט: 1. המארז טוב? עושה רושם שהוא די זבל.. מה כדי לי לקנות במקום? לינק למארז: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7235 2. יש שני 7900gt במחיר מאד דומה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8410 http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8414 יש הבדל של שישה שקלים בנהם, איזה כרטיס עדיף? 3. נשאר לי עוד 200 שקל, במה כדי להשקיע אותם? אולי במארז יותר טוב ויותר ויפה.. או…
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בעיקרון זה יהיה מפרטי יש לי כמה שאלות וכמה בקשות בוא נתחיל: מפרט: שאלות: 1)האם יש זכרונות במחיר מקס' 1800 ש"ח יותר טובים? 2) האם המארז הזה שווה את הכסף או שיש מארז יותר טוב באותו הכסף? בקשות: 1) מסך עד 2.7K מסך טוב בעיקר למשחקים ולסרטים ואומרים לי שצריך פורמט 16:9 האם זה נכון? 2)אוזניות ורמקולים עד 700 ש"ח ובבקשה לא להגיד שאני מבזבז יותר מדי כסף כי זה מה שאני צריך לעכשיו וזהו. [move] בבקשה לא לשים לב למחיר לא קונה כעת אלא כשתהיה ירדת מחירים [/move]
-
- 13 תגובות
- 701 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2-3-2-5 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 939 ANTEC TX1050B 500W SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 2 כאלה MAXTOR 250GB 7200RPM SATA 16MB THERMALTAKE BIGTYPHOON סה''כ 8 אלף מטרה משחקים כבדים + אובר קלוק בינוני הצעות לשיפור ?
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, למקצוענים שבכם אני מחפש להשקיע על מחשב כ 3 אלף ש"ח ללא מסך,ללא מקלדת וכו'. אם אפשר לא לחרוג מהמחיר. הייעוד העיקרי של המחשב זה מישחקים ושיהיה מעבד חזק וספק כוח נורמלי לא מאלו שעולים 50 שקל,חשוב שהמחשב יהיה מקצועי ועמיד לאורך זמן. הארדיסק לא צריך יותר מ 120/160 ג'יגה. זיכרונות טובים לא להתשגע.. אגב שמעתי שאינטל גם כן הכריזו על הורדת מחירים וגם AMD האם כבר החנויות מעודכנים במחירים החדשים? ומאיפה הכי מומלץ לקנות את המחשב?חשבתי על KSP מומלץ ? תודה רבה רבה.
-
- 13 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כיבלתי הצעת מחיר למחשב מחנות בחדרה והם נותנים על המחשב שלי 1000 ש''ח!!! אז זה דיי שווה לי טוב ככה : מעבד:core 2 duo E6300 מחיר:1149ש''ח לוח אם: DFI Infinity 1975X\G מחיר:1039 ש''ח זיכרון: transet 512 DDR2 667MHZ X2 מחיר: 510 ש''ח מארז: ATX איכותי1120\מאושר אינטל\כסוף ושחור ללא ספק מחיר: 136 ספק כוח: Enermax liberty 400W Active PFC מחיר: 437 כרטיס מסך: Gigabyt ATI RADEON X1800X 512 MB VIVO Rtail Dual DVI דיסק קשיח: 250 GB של HITACHI צורב:DVD\RW מחיר: 250 הכל ביחד :6300 ש''ח כולל מעם והרכבה המארז רציתי של COMPUCASE אבל אין להם אבל זה לא קריטי רציתי לשאול על הזיכרון הוא קצת מפחיד אותי אני לא מקיר את החברה כרטיס מסך של GIGABYTE??? הוא טוב??? אני רוצה להזמין את המחשב עוד השבו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחרתי להשתמש בשאלון של Gamer.co.il כי נראה לי שהוא עונה על רוב השאלות האפשריות. 1. תקציב? 4000-4500, לשאוף ל- 4000 אם ההבדל לא גדול. 2. מטרות? (משחקים כבדים, אוברקלוק, עבודות משרדיות) - משחקי אונליין, משחקים כבדים, לא OC. 3. האם אתה צריך ציוד היקפי? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) - שום דבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) - לא, צריך הכל. 5. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? הארד דיסק בנפח של 200-250 ג'יגה. 6. האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? לא. 7. האם אתה צריך רכיב נוסף שיהיה במחשב? )לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) צורב DVD. 8. האם נושא הקירור והיופי במחשב ח…
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אין צורך במסך ושאר הציוד ההיקפי. את המארז - וכל מה שבתוכו. באמת לא איכפת לי איזה רכיבים, אני לא איזה fanboy של חברה מסוימת, העיקר שיהיו הכי טובים לתקציב. המחשב ישמש להכל - עיסוקים רגילים באינטרנט, סרטים, מוזיקה ומי יודע - אולי עם המחשב החדש אני יחזור למשחקים. שיהיה עמיד ושקט, כי הוא יעבוד ברוב שעות היום והוא גם יושב בחדר, ואין אוברקלוק מתוכנן כרגע. שיכלול בתוכו נגן קומבו - צורב dvd/cd בקשר לירידות מחירים עם יציאת הקונרו - ירידות המחירים כבר פגעו בארץ? לא איכפת לי לחכות איזה חודש אם המחירים ישתנו בהרבה, אז תיידעו אותי אם כן או לא לקנות עכשיו. תבנו את המפרט איפה שהמחיר יוצא נמוך יותר, יש העדפה קלה ל-KSP כי יש להם חנות שיושבת כאן בירושלים. ותנסו להימנע מחריגות בתקציב.
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ראיתי כאן שהרבה ממליצים על ה ACER 5672WLMi אבל לפי דעתי הוא יקר מדי לעומת זאת ראיתי את ה Inspiron 6400 של DELL שהם מספקים אחריות ל3 שנים שזה יתרון מובהק השאלה על איזה מהם אתם ממליצים כמו שאמרתי בכותרת המחשב הנייד לצורך עבודה ומכיוון שאני הרבה בנסיעות אז גם לצורך בידור אישי(משחקים סרטים וכדומה) מודה על העזרה בראש ואל תצלבו אותי אם אני לא עומד בחוקים נ.ב. האם בשני הדגמים הכרטיס מסך מגיע עם S-Video ? שוב תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בצער רב ביגון רב המחשב שלי (כבר בן 4) הלך לעולמו (נשרף הלוח אם) אני מחפש מחשב או מפרט למחשב עד סכום של 4500 שקל (ללא מסך) יש כבר מסך LCD של HP בבית ( HP L1906) המחשב אמור להיות מחשב שמספיק חזק להריץ תוכנות גרפיקה חזקות (אוטוקד,פוטושופ וכדומה) , אבל גם צריך להחזיק משחקים ב FPS הגיוני , אשמח לקבל המלצות עידכון - קיבלתי הצעה : מעבד אינטל E6400 כ.מסך - 7800GT לגבי הלוח אם - לא לוח מוכר ולכן לא נרשם , HD - 250 GB SATA 2 WD זכרון - CROSS 2 GB 667Hz במחשב הישן היה לי מעבד של AMD שאני מאוד מרוצה ממנו , אבל אני יודע שהמעבד הנ"ל שהוצע לי הוא מעולה וקראתי ב TOMS שעשו לו OC והוא עובד טוב השאלה אם לחכות למעבדים החדשים של AMD (הבנתי שהם יוצאים בדצמבר) או לקנות מעבד INTEL
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-