עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים, ברשותי מחשב קיים: prescot 3.6GHZ ASUS P5AD2 2X512MB 667MHz X800XT ATI HEC WINPOWER 550W מארז FULL TOWER כוננים,דיסקים קשיחים ושאר ירקות. המחשב עובד מצויין אבל אינו מתאים יותר למשחקים כבדים במקסימום הגדרות. אני רוצה לשדרג אותו והמטרה היא מינימום עלות מקסימום ביצועים כאשר השמוש הוא ל - GAMING. ברשותי 3000 ש"ח ומעדיף לחסוך ואף לרדת בתקציב. מה הכי משתלם לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  2. המרות , צפיה של סרטים בעיקר..הורדות וכל זה, משחקים גם כן קצת... לא מבין גדול, אבל מעדיף Intel על AMD אבל אם אתם חושבים ש AMD יתאים יותר אז סבבה אפשר לחרוג ל 4200 ש"ח.. תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?12500 ולא שקל יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וידאו עריכת ועיבוד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)אין תוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם כל ציוד היקפי ישנו ר…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד. תקציב: 4500ש"ח ואפשר בפחות (כמה שיותר תשלומים ללא ריבית עדיף) שימושים עיקריים יהיו: 1. גלישה באינטרנט 2. תוכנות אופיס למיניהן 3. מדי פעם שמיעת/יצירת מוסיקה (שיריץ FL8 בצורה טובה, לא ממש משנה לי איכות הרמקולים כי רוב הזמן אני עם אוזניות) 4. סרטים 5. מדי פעם משחקים בסגנון C&C ו-Tycoon (ללא כוונה להריץ FPS כבדים וכדומה), לא אתנגד ליכולת להריץ משחקי מירוצים בגרפיקה סבירה... דרישות (לתקציב הנ"ל): 1. אחריות טובה ולתקופה כמה שיותר ארוכה 2. מפרט כמה שיותר חזק 3. מסך 12.1"-13.3" 4. כמה שיותר קל (סביב ה-2KG זה בסדר) 5. מקלדת נוחה 6. מינימום 2GB זיכרון ואפשר גם יותר 7. HD של 160GB יספיק לי אך אפשר גם יותר (לגיבויים וא…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by patetinka,

neeed a reccomendation for a laptop for office, internet a bit of games and video stuff with a good battery life and not heavy Checked out the tom's guide they have the hp and dell models for good deals during this day what do you think wanting to take into consideration proper handling and warranty in israel thank you

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. למשל מחשב MSI WIND וEee 1000H או acer one הם פחות או יותר באותם נתונים אז למה הם יקרים יותר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  7. מחפש מפרט למחשב עבור אחותי שימוש עיקרי- אינטרנט סדרות סרטים דרישות והגבלות , מעדיף שיהיה הרבה זכרון והרדיסק אמין וגדול מסך וציוד היקפי כבר יש (: רוב תודות למגיבים

• 15 תגובות
    • 994 צפיות
  8. שלום לכולם. להלן המחשב שאני הולך לקנות (אני סגור על הרכיבים, תקנו אותי רק אם אתם חושבים שאני עושה טעות גורלית בבקשה ולא מהסיבה של "תקנה משהו יותר בזול ותשמור לשדרוג עתידי") מעבד - I7 920 לוח אם - asus p6t deluxe הארדיסק - 2X400GB WD 16MB SATA 2 RAID (מהמחשב הישן) כונן DVD+צורב DVD של LG (מהמחשב הישן) כרטיס מסך - RADEON 4870 1GB של SAPPHIRE (האם מומלץ של חברה אחרת כמו GIGABYTE?) קירור למעבד - לא מצאתי עדיין, לפי מה שקראתי מה שבא עם המעבד מספיק טוב. זכרונות - ocz reaper 4gb 1800mhz ספק כח - כרגע אני חושב שיש לי 300W, זה ספק שמצאתי במזווה ומריץ לי עכשיו את המערכת... אם הוא לא יהיה טוב התכנון הוא להחליף ל 400 או 500 וואט. מארז - זקוק לייעוץ, מיועד למשחקים בתקווה שיהיה שקט וט…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  9. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 crysis2 וכל משחק כבד חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by davidas,

בדיוק ברגע ההזמנה התברר שיש חוסר במעבדי i5 2500k אז הזמנתי i5 2400 אני מקווה שזה לא קריטי - אם זה כן משמעותי, אז תכתבו עד כמה יש הבדל. בנוסף להלן המפרט הסופי - אשמח להערות/הארות. מעבד: intel i5 2400 LGA 1155 3.1Ghz קירור למעבד: Arctic-Cooling AC-FREEZER 13 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Z68 B3 זכרון: (2 יחידות) KINGSTON 4Gb DDR3 Hyper X KHX1600C9D3/4G PC10666 כרטיס מסך: Gigabyte GV-N560OC-1GI GTX560Ti 256Bit דיסק קשיח: Western Digital HDD 3.5" SATAIII 1TB 64MB מארז: THERMALTAKE DH202 ספק כוח: THERMALTAKE TR-600PCEU 600W צורב: DVD Sony SATA X24 המחיר: כ 5000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by avilev,

של מחשב נייד לנובו sl510 פותר הבעיות לא מגיב גם באלחוטי של המחשב וגם חיצוני .אם אני מתחבר בקוי אני מצליח לגלוש תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני מבקש לבנות מפרט למחשב חזק שישמש גם למשחקים בתקציב 6000 עד 6500 ש"ח אין צורך במסך (יש לי LG L1932TQ 4ms). קווים מנחים: מעבד כפול ליבה כמו E6300/E6400 2GB זכרון (2x1024) כרטיס מסך DX10 (מתלבט בין 8800GTS 320/640MB) אין צורך בתקשורת אלחוטית אם זה מוזיל את לוח האם דיסק קשיח 250GB SATA מארז איכותי שישקיט את הרעש כרטיס קול וכרטיס רשת On Board רמקולים 2.1 תודה.

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  13. 1. אני רוצה מחשב שיריץ את המשחקים טוב לעוד כמה שנים. 2. לכרטיס 3850 יש 256MB זה אומר עליו שהוא לא יתן ביצועים טובים במשחקים? שווה לקחת אותו או כרטיס זול יותר עם 512MB? 3. כדאי לקחת מערכת הפעלה ויסטה בשביל הדיירקט 10 או שזה רק יוריד בFPS של המשחקים ויכביד על המחשב? 4. אני רוצה מחשב כולל ציוד הקיפי עכבר מקלדת רמקולים וכו' אבל בלי מסך. 5. אם חייבים חריגה ממש אז של 200 ש"ח לא יותר. תודה

14. Started by op29,

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14807 איך המחשב? איך השירות של acer בארץ?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עד איזור ה5500. אם יש משהו שמאד שווה העלאה נוספת - אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים לא כבדים מידי - פיפ"א וצפיה בתכני 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה …

16. 1. מ ksp : מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך PINE XFX MX4000 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2209 ATX MIDI PFC, usb מחיר 3200 ¤ ( המחיר כולל מסך מקלדת וכו' ) ----------------------------------------------------------- מ ksp : 2. מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IS7-V2 (intel 848) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA …

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  17. שלום, ברצוני לשדרג את המחשב שלי - להחליף הכל חוץ מהכרטיס מסך (קניתי לפני כמה זמן 6600GT AGP) ויש לי התלבטות כמעט לגבי כל רכיב. המחשב מיועד למשחקים ללא OC בחירת מעבד: כרגע יש לי SEMPRON +2400 שאני לא כ"כ מרוצה ממנו תקציב 1000~ שזה מאפשר לי בערך 3.0GH על מה ללכת AMD או INTEL ולמה ?? על איזה תושבת ? 755/939 / וכו' - מה ההבדלים ביניהם ? זכרונות: הזכרונות הקיימים ישארו בלוח הזה ככה שאני מחפש 1024 מה ההבדל בין DDR 1 ל 2 מה יותר יתאים למשחקים ? האם לקנות בתור חלק אחד או 2 של 512 מה ההבדל? תקציב: בסביבות 600 לוח אם: הלוח יגזר כבחירה של סוג הזכרונות והמעבד מן הסתם חשוב שיתמוך בSATA2, AGP , לא חשוב מספר PCI SLOTS הלוח יוחלף בעתיד, לתומך ב PCI-X ולכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי ת…

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  18. מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אמ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800mhz כרטיס מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אני צריך של גיגה אז אם אין להודיע ואם יש של חברות אחרות גם להודיע קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA קירורים קירור למעבד! עם דגש Thermaltake DuOrb משחה טרמית Thermalright Thermal Paste מארז NZXT GUARDIAN 921 Series Steel Mid Tower Black Case ספק Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin מסך SAMSUNG T220P 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ואם אין של 2 אז של 5 MS מקלדת Logitech Internet 350 Keyboard B…

19. Started by yoahe,

חברה אני קונה את המחשב הזה שבוע הבא רציתי לדעת האם אני יוכל להכניס בלוח כרטיס מסך 6600GT יהיה לי בעיות וסך הכל אני סטודנט זה מה שאני צריך האם המחשב הזה ישמש אותי בעתיד ?(הוא טוב) http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_DUAL

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  20. שלום לכולם אני מפחש מחשב חדש ללא מסך השקעה עד 4k, למטרת משחקים,חשוב השקט תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by Elad91,

מפרט לגיימר ללא OC עד 5700 ש"ח. חשבתי על משהו כזה: מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by idan233,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שהתקציב מספיק אבל אם יש צורך אפשר לחרוג גם ב 1000 שקל חקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הולך להריץ הרבה מכונות וירטואליות הרבה מהדרים שימוש גם בMATLAB מידי פעם ישוחקו בו משחקים כבדים כמו CALL OF DUTY BATTELEFIELD וחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ישוחק בFHD ו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך ש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 השקט מאוד…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by davis5,

מחשב נועד לעבודה עם matlab ,אינטרנט ,סרטים ,עבודה עם photoshop, premiere לא כל כך למשקים בינתיים קיבלתי הצאה בskypc למפרט הבא לוח gigabyte 965 ds3 מעבד e4300 זיכרון g.skill 2 gb 2 הרדיסקים של wd 160g כרטיס מסך xfx 7600gs מארז של thermaletake swing window ספק enermax liberty 400 סהכ 4670 שח הבעיה שאנרו שלוח של gigabyte אין במלאי וכנראה יגיעה רק בעוד שבועיים ובמקום הצאיו לקחת לוח abit ab9 pro שקצ יקר יותר הודה על דעתכם

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  24. כמה המחשב הזה שווה? נקנה בחודש יולי.. בסטארטפיסי כל החלקים באחריות, ל3 שנים .. - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 - Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 S1150 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz - NVIDIA Gigabyte GTX780Ti WF3 3GB - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty - NZXT Phantom 530 Black - Seasonic S12G-650 650W Active PFC 80+ Gold - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible - - Scythe Ninja 3 REV B נקנה עם מסך של DELL 24 אינץ׳..

25. היי, אני בונה מחשב לאחי שעובד בתחום וכבר בניתי מפרט ורציתי לקבל ייעוץ ולראות אם יש לכם הצעות לגבי חלקים שכדאי להחליף או שאפשר להוזיל בשביל הצרכים שלו (מבלי לפגוע באפשרות לשדרג בעתיד). הוא ישתמש בתוכנות: לומיון , רוויט , אוטוקד ,3d max , סקצאפ מקרר למעבד - שכחתי להוסיף לעגלה: be quiet! CPU Cooling Pure Rock 2 Black (tms.co.il) אשמח לעזרתכם, תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.