ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי מחשב נייד עם הארדיסק, ועכשיו אני מתחרטט ורוצה ssd. כמה שאלות אליכם ברשותכם 1. האם יש אפשרות לשדרג 2. מה גודל מומלץ וכמה זה יעלה לי, האם 120 ג'יגה יספיקו לי?(מה שאני עושה במחשב זה אינטרנט וסרטים) 3. כמה 120 ג'יגה אמור לעלות, מה הגודל הבא אחריו וכמה הוא אמור לעלות? 4. קניתי קוד של ווינדאוס 8.1 פרו מהאתר של מיקרוסופט, מה יקרה כשאני אשים את הכונן ssd, האם אפשר להעביר את הווינדאוס? האם אני אצטרך לקנות מחדש? 5. במה אני אראה את ההשפעה של המהירות? אם אני רואה נגיד משחקי כדורגל בשידור חי מהאינטרנט זה משפיע או שזה אך ורק קשור למהירות האינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום מעניין כמה עולה מחשב כזה: מעבד: i3-2100 3.1ghz (עם קירור Scythe Ninja) לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm מארז: Antec Three Hundred כמה אוכל לבקש עבור מחשב כזה ?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה לרכישת מחשב שיתאים לעבודה עם לייטרום ופוטושופ. מאחר ואני לא מבינה במחשבים אשמח אם תפרטו את הצעתכם המחשב ישמש אותי לעבודה בעיבוד תמונות כפרנסה ולא כתחביב מבחינת המחשב אני רוצה שהוא יהיה מעולה וישמש אותי לכמה שיותר זמן עם אפשרות לשדרוג רכיבים במידה והם כבר לא יהיו רלוונטיים ושיהיה ממש מהיר כדי שמספר תכנות יוכלו לפעול יחד ושזה לא יכביד על המחשב. מבחינת תקציב - לא מעוניינת לשלם המון כסף אבל אני יודעת שזה לא יהיה זול ולכן המקסימום הוא 5,000 ש"ח. ועוד משהו קטן... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי, השאלה כמה אני יכול להציע עליו בעקרון אני לא זוכר בפרוטרוט על המחשב... זה לוח אמ של ג'יגה בייט intel core i5 3470 3.2 ddr 8 gb 1600 nvidia gforce gtx 560 הארדיסק 500 ג'יגה ספק כוח של זלמן אם אני צריך לתת עוד פרטים אשמח לדעת מה הפרטים, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדמ"ח, מחפש המלצה ללפטופ. בעקרון אלה הדגמים שנראים לי - אשמח לחוו"ד. [h=1]HP ProBook 430 G2 L3Q50ES - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902303[/h][h=1]Asus X302LJ-R4004H - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=898534[/h][h=1]Dell Vostro 5480 VM-RD33-8935 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901200[/h] מצרף גם את הפורמט הקבוע על מנת שתוכלו להציע גם אתם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט למדמ"ח – אופיס, אינטרנט, IDEים, youtube, כמובן שאשמח להשתמש בו גם בשעות הפנאי, לא צריך לתמוך במשחקים משום שאיני משחק אבל סרטים (האמת בע…
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את המחשב dell xps 13 מהאתר של Microsoft בארה"ב. להבנתי הם לא שולחים לארץ אז אאלץ להשתמש בשירותים של אתרים כמו BUY2USA. המחשב עולה 1299$ ויש קופון של 100$ הנחה. בהנחה שהמשלוח לארץ יעלה כ20$ והמיסים על יבוא הם 18%. כמה יעלה לי להביא אותו לארץ? איך אני מעביר את האחריות עליו לארץ? ואיך אני יודע אם הוא מכיע עם התקנה של Windows?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4460 3.2Ghz - IR10 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 380 DUAL-X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 …
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD, BF, FIFA, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -רזולוציה 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ZiggyMan תודה שהפנית את תשומת ליבי לשאלון שבעוגן, אני אפתח את הנושא מחדש בצורה המתבקשת.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , אני מתכנן בחצי שנה הקרובה לקנות מחשב חדש. רציתי לדעת מתי תיהיה התקופה הכי טובה לקנות אותו . לפי מה שהבנתי כדי מאוד לחכות למעבדי ה skylake החדשים. וגם חשבתי לקנות בסביבות סוף שנה כי תמיד יש מבצעים נחמדים כאלה. המחשב הוא גיימינג והתקציב זה סביבות ה 5 אלףשקל . (כשאני שואל מתי תיהיה התקופה אני לא מבקש חודש או תאריך ספיציפי אני מדבר על תשובה של "תחכה שיצא XXX ואז תקנה" (נגיד סדרת כרטיסי מסך חדשים או מעבדים חדשים)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב בסביבות ה3000, אפשרות לחריגונת בכמה מאות בודדים אם שווה את זה. מעבד I5 ולפי מה שהבנתי עדיף שיסתיים בM כי יותר מהיר מהU, חשוב גם 6GB זיכרון ומעלה. חשוב שיהיה מהיר עם אפשרות לפתיחת מספר תוכנות במקביל בלי להתבאס *מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13-16 אינץ' *האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שמבריק אלא אם כן עדיף מט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איזור ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 ומעלה יהיה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה, אפשרי SSD אם לא מייקר בהרבה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? כתיבת קוד, פיתוח, VMs וכ' * גודל המסך? לא חשוב, אני רוצה לקנות מסך חיצוני (או שניים), חשבתי על U2515H אז חשוב שהמחשב ידע להתמודד עם מסך חיצוני. * רזולוציית המסך? לא חשובה, מכיוון שאני מחבר אותו למסך חיצוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב, מכיוון שאני עובד עם מקלדת חיצונית * משקל רצוי? פחות חשוב, אבל הייתי מעדיף עד 3 ק"ג, אפשרות לסטות קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1tb, לא משנה אם SSD או לא. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? במידה ואפשר, זה יהיה פלוס, אבל אני מוכן גם בלי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב. * האם בתקציב צריך להיכנ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הנייד הזה במקור עם win 8.1, מאתמול עם 10. מאז שהחלפתי ל-10 הוא הרבה יותר מהיר וממש מעולה, אבל שמתי לב שאין יותר את האפשרות לגלול את המסך עם 2 אצבעות על המשטח. איפה אני יכול לטפל בהגדרה הזו? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב בארה"ב לפני שנה ו3 חודשים. אחריות עוד חודש מסתיים. מדגם 9q33. ssd 256. 8 g ram. i7-4500u. המרתי את המערכת לעברית. שמתי מדבקות אותיות עבריות על המקלדת. הכל מעודכן עד לוינדוס 10 (עדיין חושש). השתמשתי בו מעט מאוד. כ3-5 שעות בחודש בממוצע. בגזרת התוכנה ישנם: אופיס 2013 פרו. פוטושופ cs5 עברית. נורטון 360 שנרכש בארה"ב עם 310 ימים בתוקף. ועוד כל מיני תוכנות שימושיות. המחשב מושקע מאוד והוא ממש נראה ומתפקד כחדש. ( אם מישהו סקרן מה סיבת המכירה:http://hwzone.co.il/community/threads/566486-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93?p=5076413#post5076413 תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14469 המחשב מיועד לשימוש בסיסי. המחיר ביחס למפרט של הנייד הספציפי הזה ממש מצוין. מה דעתכם על הניידים של אייסר בכלל ועל השירות שלהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כמה לדעתכם שווה המחשב? (עדיין באחריות עד בית הלקוח, עוד כמה חודשים..) Intel® Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz 4GB זכרון פנימי 500GB כונן קשיח מסך 14.1 תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מפרט למשחקים ועריכת וידאו ב4K בשקע 2011-V3 האם יצאו גם לשקע זה כמו 2011 מעבדים כמו "Intel xeon E7-8890 v2" ויש אופי לשדרג או שכדי לחכות ל כרטיס הבא שישלב בתוכו זיכרון HBM2 (עד 32GB) כי 6700K לא בהרבה יותר טוב מ i7 880 שיש לי ? המפרט זה: haf x coolermaster 5y mod 80+ v1200 colermaster core i7 2011 six 5960x mugen max scmgd-1000 scythe s2011-v3 ga-x99-gaming 5 x99 gigabyte fury Kingston 4x8gb ddr4 2400mhz NVidia GeForce gtx 980ti gigabyte g1 gaming 6gb edition Kingston 240gb sv300s37a/240g 8tb 3.5 פנימי 8tb 3.5 פנימי Logitech z506 5.1 Logitech Gaming Optical g300s Logitech g710+gaming brown switch samsong 23.6 4k סך הכל 20,000 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש עוד זכרון ללפטופ. העניין הוא שאני רוצה להיות בטוח שאני יכול לבצע רכישה. אני מצרף צילום של SPECCY, שמראה לי (ואני מקווה שאפשר לסמוך עליו) שיש לי סלוט פנוי. בהתאם לכך, רציתי לרכוש סטיק של 4 גיגה (לסך הכל 8 גיגה). האם הכל תקין? ממש תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי שמתי לב לקופון של המחשב הזה: http://www.groupon.co.il/deals/gg-yyydeals-173?p=3&nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_210&utm_source=channel_goods-deals&utm_medium=email&sid=bcd695f8-b3d2-4a64-a501-2b16fad7de2a&division=national-deal&uh=ac065ad2-9fc2-432a-a571-dd406e3bdcd1&date=20152907&sender=rm&s=body&c=image&d=deal-page&utm_campaign=gg-yyydeals-173 [h=3]האותיות הקטנות[/h] המוצר מוחדש, מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן , מה זה אומר שזה משומש יד שניה כאילו? אחריות למחשב זה מקנה שירות בבית הלקוח ובמידת הצורך איסוף והחזרה של המחשב. אחריות זו כוללת 3 תמיכות טלפונית, על פניו נשמע מעניין, איך…
-
- 32 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כתחליף שולחני. התקציב: 3000 ש"ח זקוק לניידות בתוך הבית בלבד, כך שלא חשוב המשקל וזמן סוללה. * מטרות המחשב?: גלישה , צפיה, עריכת סרטים ומוזיקה בסיסית. * גודל המסך?:15 ומעלה *האם חשוב מסך מבריק או מאט?:עדיפות למאט * רזולוציית המסך?:אם אפשרי בתקציב, FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?: אין * משקל רצוי?: לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?:לא * Bluetooth?:לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?:אסתפק גם במינימום הקיים. * כונן אופטי?:לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?:לא * האם יש לכם העדפ…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח חריגה - 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדירות גבוהה של משחק. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AVA, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080 רזולוציה של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות עד גבוהות, יכולת הרצה של משחק וטעינתו במספר שניות בודדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב לנובו מדגם w510. אחרי הרבה זמן עם בעיות ביצועים גיליתי שהבעיה היא בכבל הטעינה, שההספק שלו הוא 90w בלבד, ומכניס את המחשב למצב של ביצועים נמוכים כשמחברים אותו (בעיה ידועה של הדגמים הללו). מצאתי פתרון זמני דרך קונפיגורציה, אבל בשביל פתרון קבוע אני זקוק לכבל בהספק גבוה יותר (למשל, מק"ט 55Y9317, שהוא 135w). אפשר לרכוש את הכבל הזה בארץ בכ-380 ש"ח, או להזמין מחו"ל ולחכות זמן ארוך יחסית, אבל אני בטוח שיש המון כאלו שמסתובבים חסרי שימוש אצל אנשים. אם יש לכם כבל כזה שאתם מעוניינים למסור/למכור (או יודעים על חנות שמוכרת משומשים/חליפיים במחיר זול מהמחיר של החדש/מקורי) אשמח להפניות. תודה! נמרוד
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חדש בפורום, והמחשב שלי לא מריץ לי משחק מסוים כמו שצריך. אני יודע שהמפרט שלי גרוע. המפרט הוא כזה : מעבד : Intel Core i3 3220 CPU 3.30 GHz זיכרון ראם : 4GB כרטיס מסך : AMD Radeon HD 7700 Series אני יודע שזה חרא, אני גם יודע שאני צריך להחליף די את הכל. השאלה שלי היא לאיזה להחליף, מה ההמלצות כדי שהמחשב יריץ משחק ברמה מצוינת במהירות ובלי תקיעות? ומה המחירים כמובן. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://pcpartpicker.com/p/jMDfLk אשמח לחוות דעת עליו. כרטיס מסך מעבד וזכרונות כבר נמצאים אצלי. זה מפלונטר http://srv1.jpg.co.il/4/55b9037653bf1.jpg אם יש המלצה לחנות אחרת עם החלקים אשמח לדעת תודה רבה עריכה:לא מתוכנן OC או SLI
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-