עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 7-10 שנים קדימה. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. המחיר גמיש. בעקבות משוב שקיבלתי כאן הרכבתי מפרט חדש. אשמח לשמוע את דעתכם. אני לא מנוסה בזה אז אני מקווה שהרכיבים מתאימים זה לזה. אשמח לשמוע אם אתם חושבים שכדאי לשנות משהו. או אם לקחתי רכיב ישן. השתמשתי ב-KSP כי מערכת הרכבת המחשב שלהם הכי נוחה וגם יש סניף ליד העבודה שלי. אך אני מוכן לקנות גם במקום אחר אם תהיה הצדקה טובה. דרך אגב, במדור ה-"מפרטים המומלצים" אין מפרט למי שרוצה מחשב ביתי קטן וקל. כדאי להוסיף כזה. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3260 3.3Ghz 3MB L3 Cache s11…

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, תוכנות כמו Camtasia (עריכה והקלטה של סרט + פסקול), כמובן office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Camtasia (עריכה והקלטה של סרט + פסקול), שימוש תדיר לפעמים לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עקרונית לא גיימינג, אבל כן מריץ לפעמים: סימולטור טיסה, סימולציית טיסנים (עם שלט שמתחבר למחשב). לא תכוף כ"כ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור טיסה, סימולצ…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by Ofir Baruch,

ראשית: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, פוטושופ, תכנות במטלב, אופיס, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14" עדיף מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר עדיף 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - יותר מ3 שעות * האם יש…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום! אני חדש פה.. לפני קניית מחשב. שיקוליי העיקריים הם: מחשב חזק ומהיר יחסית, אם כי אני לא גיימר, אבל מריץ אפליקציות כבדות מן הממוצע. לגבי מהירות וחוזק - אני סגור על הרמה שהחלטתי. בנוסף ולא פחות חשובים - היציבות והאמינות. כלומר, אני מעדיף למשל לוותר קצת על נפח זכרון דיסק קשיח, אבל לא להתפשר על איכות מארז או ספק כח. בטח לא להתפשר על תוצרת מחברה אמינה וידועה. הצעות שקיבלתי: ראשונה (מ TMS): [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] …

5. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לתכנות מדעי - עבודה עם MATLAB ופייתון (עבודה עם מטריצות גדולות, חישובים נומריים וכד'). מוכן לשקול קנייה מחו"ל דרך האינטרנט, תקציב גמיש קצת. עריכה: למיטב הבנתי, המסך של ה HP 840, ששמתי עליו עין, לא בהיר מספיק. אני טועה? תודה רבה! *מעבד: i5 דור חמישי לפחות. * זכרון 8 GB לפחות. * מטרות המחשב: דגש על תכנות. אופיס ואינטרנט, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 13"-14", מסך טוב ושמיש (הבנתי שיש למחשבים מסוימים בעיות בהירות). * רזולוציית המסך? FHD לכל הפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף באיזור ה 1 ק"ג, לא יותר מ 1.7. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג …

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by Xavi06,

* מטרות המחשב: משחקים קלים (פיפא), צפיה בסרטים, אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD. * תקציב: 3000-4000 * גודל המסך? 13-14 אינץ', לא מכיר הבדלים בין מט למבריק כך שנראלי לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD - IPS * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עד סביבות ה2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 ומעלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם זה מועיל אז משולב, אם לא, אז 500 ג'יגה ומעלה עם אפשרות למקום להוסיף SSD. * כונן אופטי? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? תיהיה לי אולי אפשרות לקנות בארה"ב, אז אם יהיה מחשב במחיר טוב משם, צריכה להיות אחריות כזו * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה טובה ויצרן טוב. זיכרון 6-8 ג'יגה. אם אב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MarkYo,

אהלן. ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד. אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר. בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים. כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת. ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ. *תקציב: 3-3.5K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * מ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ובניית אפליקציות, גוגל כרום ברקע עם 15 טאבים, תמיכה בצפייה בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse , visual studio , google chrome, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אפשר לחסוך ולהביא כרטיס מסך פשוט או מובנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא…

• 18 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. היי, מכרה שלי מחפשת מחשב חדש לרגל לימודיה (הומניסטיים לגמרי - פסיכולוגיה-מנהל עסקים) ומבקרת באילת בסופ"ש, ורוצה לנצל את זה לרכישת מחשב. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כאמור - לימודים, עבודה משרדית נטו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מאט, לא חובה. 13-14". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום ! קודם כל, אגיד תודה רבה לחברי הפורום, אני מתייעץ פה אחת לכמה חודשים ותמיד מקבל מענה שעוזר לכוון אותי. אני מחפש לפטופ חזק, ובגדול יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה שאלות. שימושיו יהיו בעיקר עיצוב גרפי (לא נכנס לתחום ה3D), וכמובן אינטרנט, מעט תכנות, סרטים וכל מה שיוצא מכך. מה שאני בטוח רוצה זה I7, מעל 8 ג'יגה ראם, SSD - (כנראה עדיף לקנות בנפרד ולהתקין במקום הצורב). גודל המסך - 14/15.6 לא פחות ולא יותר מזה.לא חובה מערכת הפעלה - אני אתקין win10. תקציב: 4200+- כולל SSD מובנה או נפרד. אשמח לקבל המלצה למחשב שיענה על הדרישות, ובפרט מה שנשאר פתוח זה: 1. יש לי העדפה די גדולה ל-DELL, האם היא לא מוצדקת? מה רמתם של לנובו/אסוס/טושיבה? 2. כרטיס מסך - האם נדרש אחד כזה בהנחה שהמחשב לא …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by spamso,

אהלן, קודם חיפשתי (בפורום וברשת) ולא ממש מצאתי את תשובות מתאימות, מתבלט בין הדגמים האלה: http://ksp.co.il/?uin=27192 http://ksp.co.il/?uin=27188 היתרון מבחינתי לu41 מלבד מהמחיר הוא הכרטיס מסך הפשוט, מהסיבה שאין לי צורך באחד מתקדם יותר שזולל סוללה. היתרון לz41 היא העובדה שיש לו כונן אופטי אותו אני מתכוון להפוך לssd (באמצעות מתאם) זה אפשרי בדגם המסוים? פרט נוסף שמעניין אותי לדעת הוא זמני הסוללה שאף מקום לא טורח לציין, הבדיקות שראיתי ברשת היו עבור דגמים אחרים (חיפשתי גם s41 לפני) עם מעבדים חזקים/חלשים יותר וכרטיסי מסך שונים. שאלה נוספת היא במידה ומישהו מכיר לעומק יותר את הדגמים ויכול לפרט על עוד ההבדלים מלבד מקלדת מוארת כרטיס המסך וגודל אחסון, שינויים בפלסטיקה אולי? תודה רב…

12. Started by yairnee,

המטען של הנייד שלי (ועל הדרך גם הסוללה) נדפקו. אני מחפש מטען חדש.. ראיתי שהמטען המקורי הרבה יותר יקר ממטענים אוניברסלים למינהם.. השאלה היא האם יש מטענים אוניברסליים טובים ולא מתקלקלים אחרי כמה חודשים.. אם כן אשמח להמלצה. המחשב שלי הוא fujitsu-ah530. כמו כן איזה אתרים טובים יש שבהם יש סיקורים של אנשים על מוצרים? תודה כמו כן אני מחפש מאוורר טוב למחשב נייד (אחד שלא דוחף אבק כמו שאני קניתי) על איזה אתם ממליצים לקנות? ובתכל'ס גם מאיפה כדאי לקנות. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by UV1,

מה דעתכם על המפרט הבא לקודי ו JRIVER שיריץ (הרבה) קבצי FLAC הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מחשבי Barebone - intel NUC NUC5CPYH - Intel - NUC SFF Barebone (No memory and storage) - Intel Celeron N3050 Braswell - Intel® HD Graphics - 1X SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L, HDMI 1.4a,VGA - 2.5 inch SATA Bay, SDXC Slot, 2xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 672/659 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייד KVR16LS11-8 - Kingston - 8GB DDR3L 1600Mhz CL11 SODIMM 1.35V - KVR16LS11/8... Lifetime Warranty כמות: - 1 - 223/219 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SATA Laptop WD5000LPVX - Western Digital - 500GB - 2.5 inch - SATA3 6Gb/s - 5…

14. רציתי לקנות את המחשב הזה לgaming מה אתם אומרים עליו? יש לו ביקוש בארץ? טווח מחירים אופציונלי? [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Type:[/TD] [TD]Notebook[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Type:[/TD] [TD]Intel Core i7 Processor[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Brand:[/TD] [TD]Dell [/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Speed:[/TD] [TD]2.70 GHz With Turbo Core Up To 3.40 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Product Line:[/TD] [TD]Precision[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Graphics Processing Type:[/TD] [TD]Nvidia Quadro 3000M GDDR5 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabe…

15. Started by asaf16,

התקציב אינו גמיש אף לא בשקל ואם אפשר אז גם לרדת מתחת לכיוון ה-3. * מטרות המחשב? משרדי, לימודים, קצת סרטים, כל מיני תוכנות שירוצו (לא גרפיקה). * גודל המסך? 13-14, רצוי FULL HD בשביל להשאר בקדמה. טאץ' יהיה בונוס נחמד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? וואלה לא. * משקל רצוי? לא כבד. בחורה קטנה כזו. הייתי אומר עד קילו וחצי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, יחסית. שיוכל לעבוד 6 שעות נניח. מוכן גם לשמוע על טיפה פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, טריוויאלי שיהיה USB3 וHDMI (או לפחות מינידיספליי), ג'ק לאוזניות. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? היא אומרת שהיא צריכה לפחות חצי טרה. נורא הייתי רוצה שיהיה לה SSD כמו שצריך שהמחשב ירוץ כמו סילון. אני יודע שחצי טרה כזה לחלוטין לא בתקצ…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום רב, צריך את עזרתכם בהתאמת מפרט למחשב לעריכה גרפית והזרמת מדיה. ראשית, שמחתי מאד למצוא את הפורום. בעבר (לפני 15 שנה) הייתי מאד בעניינים בכל מה שקשור לחומרה אבל היום אני כבר ממש לא מעודכן ומרגיש שאני לחלוטין הולך לאיבוד. עיינתי קצת בפורום והספקתי ללמוד הרבה וקיבלתי את הרושם שיש פה אנשים מקצועיים וזה נהדר, וגם גרם לי להרשם כדי להשתמש בכישוריכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 3K כולל מע' הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל 3K בכל מקרה. עד 3.5K אם נותן ערך מוסף שנראה לכם מהותי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 3.5K רק אם זה נראה שזה יתן שדרוג באמת משמעותי ואז נצטרך לשקול…. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, ת…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tolko,

1. האם יש אתר אמין שממנו משתלם להזמין לפטופים לארץ? 2. מחפש לקנות לפטופ לצרכי לימודים/גלישה/סרטים בלבד - שום דרישה להרצת תוכנות כבדות או משהו כזה. מכיוון שאני צריך להקליד בו בזמן שיעור ומכיוון שלרוב כיסאות הסטודנטים יש מסעד מתקפל כזה שהוא די קטן - אני מעדיף 11.6 אינץ'. אבל אני מתלבט בין 2 הלפטופים הבאים: לנובו https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3929&; אסוס https://www.pc365.co.il/product-4544-Asus_ZenBook_UX305_UX305FA_FC052H_ שנייהם מאוד דומים מבחינת חומרה וזהים במחיר (אחרי הרחבת אחריות ל-3 שנים) אבל יש 2 הבדלים מרכזיים: הלנובו הוא 11.6 אינץ' אבל 4GB RAM, לעומת זאת האסוס הוא 8GB RAM אבל 13.3 אינץ' האם תוספת הזכרון הפנימי משמעותית בכלל כשמדובר בלפטופ שיהיה לצרכי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יום יומי, בעיקר לשימושי משרד (אינטרנט + אופיס) אך שמדי פעם אני יוכל להפעיל בו תוכנות גראפיקה ואדריכלות לרבות פוטושופ, אוטוקד, סקאטצפ, VRAY ועוד. חשוב להבהיר כי המחשב יהיה מחובר בצורה תמידית ל-2 מסכים, ספק 3. מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח כולל מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + תוכנות גראפיקה ואדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי של אופיס ואינטרנט + זליגה לתוכנות גרפ…

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על שום דבר אפילו חצי מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4, bioshock infinite, far cry 3 4, witcher 3, gta v, cod and bf -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה. רוצה מסך טוב. 1920x1080? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן חברים, עקב המחירים הרצחניים בארץ החלטתי שאין ברירה ועליי להזמין מחשב נייד מחו"ל. שלושה חששות עיקריים: 1. לפי מחשבון העלויות, הסכום הסופי יוצא בערך 5,000 ש"ח (4800 ליתר דיוק). הפחד שלי הוא שבסוף אני יחוייב על 6,000. 2. נזק פיזי למחשב. 3. אין לי מושג בכלל איך עושים את זה?! מחירו המלא של הלפטופ הוא 999$ ואני רוכש מהאתר הרשמי של HP. מה שאני רוצה לשאול הוא: דרך איזו חברה אני מבצע את ההזמנה כך שיגיע בריא ושלם ושלא יפתיעו אותי במחיר. באתר של QSys הדגם עולה 6,800 והם מייבאים את זה אישי: http://qsys.co.il/items/534780-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-HP-Spectre-X360-13-4002dx אז השאלה אם הערכת המחיר של 5,000 הגיונית? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הייתי היום ב IVORY וב KSP והם בנו לי את המפרטים הבאים: KSP: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Israel Gimel,

שלום, יש לי 2 מחשבים די בני כבר כמה שנים שאני שוקל לשדרג, יש לי אפשרות לשדרג או את המעבד והלוח אם: core i7 5960X + gigabyte X99 - 955$ core i7 5930K + gigabyte X99 -680$ או את הכרטיס מסך ב: Geforce 980 g1 4gb- 573.48$ סה"כ יש לי 10,000 שקל לשדרוג ל-2 המחשבים (קצת גמיש, עדיף כמה שפחות להוציא). השימוש הוא גלישה ומשחקים כמו WITCHER על FULL HD, המטרה להגיע למשחק חלק בהגדרות הגבוהות ביותר, ושזה ישאר ככה לפחות שנה (אם אפשר ) המחשבים שיש לי כיום: מחשב א': Intel i7 - 870 2.93 Ghz Geforce 660 msi 8 GB ram motherboard - asus p7p55d ssd drive מחשב ב': Geforce 660 msi 16 GB ram core i7 - 3770s @ 3.1Ghz motherboard - DH77DF intel ssd driver נ.ב. א…

23. שלום לכולם ! מבקש מפרט בשביל מחשב חדש לאחי. מתוכנן לקנות מבחינתי היום. השימושים העיקריים שלו הם בסיסיים לחלוטין - גלישה באינטרנט, מולטימדיה, אופיס וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך יהיה נחמד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית אינטרנט משחקים פשוטים בפייסבוק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר מסך ורמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by yirmio,

1. מה התקציב המקסימאלי? כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת VS ו Android Studio, בנוסף עושה שימוש ב Adobe Lightroom עם קטלוג של עשרות אלפי תמונות, אבל זה לא בשימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, Android Studio, Adobe LightRoom, MS Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by bennash,

מה דעתכם שיניתי כמה דברים כמו מסך וSSD למשחקים בנפח 480GB ? רק אם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מקלדת מכנית לרגילה בגיימינמג אם כידי לקחת המכנית שעולה פי 2 או 3 ממקלדת גיימינג רגילה ויש לי מקלדת של GPT. האם לא לקנות מקל'? בשני הדיסקים הקשיחים אני עושה רייד והם משמשים להלעת גיים פליי שלי עד שהם יעלו אני צריך הרבה מקום.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים