עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לעניין מפרט עד 2600 שקל לערך הכל כולל ללא מסך !! המחשב למטרה משרדית גלישה באינטרנט ושיוכל להריץ איזה משחק או שניים אפילו בגרפיקה נמוכה מקסימום נשפר... או קיי ככה : Amd Sempron 3000+ socket 939 - בקשר לזה לא יודע אם קיים כזה דבר S939 לסמפרון פשוט ראיתי בנועה מחשבים אז שמתי מקסימום תתנו מפרט אחר - 550 שח ?A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II? - 590 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 - 540 ?160GB (8MB) SATA II? - 495 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 -240 עד כאן 2415 מארז פשוט תמליצו יש עוד 200 שקל גמיש... וציוד היקפי לא חובה... השאלה שלי היא כזאת האם אפשר להוציא מע' יותר טובה ? בטווח המחירים הזה ואם לא אז כמה צריך להתגמש הכי חשוב לי לוח אם שניתן לשדרג אותו בעתיד ושיהיה עליו כ…

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  2. אני עובר לנייד שיהיה לי בצבא.. אני מחפש למכור את הנייח ולקנות נייד המפרט של המחשב: מעבד: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 2.66GHz 1333MHz זיכרון: 2.0GB 800MHz DDR2 כרטיס מסך: ATI RADEON 4650 1G DDR3DVI Adapter Card כונן קשיח: 250GB ספק: seasonic 430W מגיע עם מסך 22 אינץ' HD, מקלדת ועכבר. המחשב והמסך של DELL הוא אצלי בערך 3 שנים שידרגתי אותו עם השנים כרטיס מסך, כונן קשיח וספק הוא מעולה פשוט כמו שרשמתי אני מחפש לפטופ לצבא וסתם חבל שיישב לי מחשב בבית תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by barak353,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר סקייפ. גם אינטרנט ואופיס, לא למשחקים! צפייה בסרטים, youtube. * גודל המסך? 17 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב מקלדת נוחה וגדולה. * משקל רצוי? שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד שיהיה זמן סוללה ארוך מאוד. אתם תחליטו מהו זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל ממש לא משנה לי, גם לא צריך הרבה gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך …

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום רב... אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך (קיבלתי מתנה סמסונג LCD 32). אני רוצה את ה- 8800GT ו- 2GB של זיכרון. לגבי מעבד, חשבתי על C2D למשל E6650 אך אשמח לקבל דעות כי אני לא בטוח. דיסק קשיח מספיק 160GB כדי להוריד בהוצאות. צורב DVD כמובן. אני רוצה מארז פשוט אך עם חיבורים קדמיים של USB ואודיו. ראיתי thermaltake בסיסי שחור יפה במשהוא כמו 200 שקל. ספק כוח אמין הזול ביותר שיספיק למערכת. המחשב מיועד למשחקים (לפי ה 8800GT!). אשמח לקבל כל דעה להוזלת המחשב בלי ויתורים רציניים באיכות. אני מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי. ראיתי שדורשים תקציב בפורום, ובכן נמוך ככל היותר. סתם. אני מכוון קצת מעל ל- 3000 . זהו... תודה רבה רבה וברכותיי לכולם...

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  5. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 620.82 ] 1 (עם הבארטון הזה הגיעו דיי רחוק רחוק) Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 765.87 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory [ ¤ 812.29 ] 1 (יש הוכחות שהGEIL הזה חייה באוברקלוקינג ומסוגל לספוג עד 3 ואט) CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 196.22 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 594.92 ] 1 Cooling / Modding : Spire HD05040B FlowCooler [ ¤ 66.46 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128M…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום רב, יש לי שני חברים שרוצים מפרטים ביחס עלות/תועלת. נתחיל מהכבד יותר. מפרט ב6 אלף , גג ללא חריגה. מחשב שמיועד לשימוש במשחקים וסרטי HD . הדרישות הן שיוכל לבצע ריבוי משימות (אומנם לא עיצוב גרפי או משהו שטוחן את המעבד אבל עדיין פתיחת יישומים במקביל). המפרט הזה דורש מסך LCD 22 אינץ' ואין עוד צורך בציוד היקפי אחר. אבל זה לא אומר שצריך לרדת בכרטיס מסך כי הוא מיועד גם לחיבור לLCD 32 אינץ' . אז 4870 יכול לבוא פה טוב לפי דעתי. הדרישות הן שהמארז יהיה שקט ובלי תאורה שמפריעה כי זה בחדר שינה. דרוש קירור טוב כי מיועד OC בעתיד. למפרט הקל יותר. מפרט ב3200 גג , שמיועד ל HD מחובר למסך 32 אינץ' בלבד . מיועד להריץ סרטי HD ומשחקים כמו MIRRORS EDGE ו COD5 בצורה איכותית ללא קרטו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המפרט למשחקים בעיקר ללא OC בקרוב אין צורך בקרור למעבד אני אולי ישדרג בקיץ להלן המפרט מעבד - Core 2 Duo E6750, לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זיכרון - DDR II 800Mhz 2GB Samsung (2x1GB) כרטיס מסך- Zotac 8800GT 512MB דיסק קשיח - Hitachi DeskStar 320GB SATA II מארז + ספק כוח - HEC Compucase CI-6A21, HEC 500TD-TF 500W מסך- SAMSUNG 206BW 20'' כמובן כולל גם ציוד הקיפי נוסף מקלדת עכבר וכו..... שאין צורך בעזרה לגביו שאלות: 1 . האם המארז מספיק מאוורר (אני גר בבקעה והקיץ יגיע מתי שהו) 2. האם הספק כוח מספיק איכותי 3. אפשריות יעול נוספות במסגרת תקציבי ( 6K) יש אפשרות לחרוג בעד 500 שקל

• 13 תגובות
    • 690 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בנוגע ל-3 דברים: 1.הלוח-אם 2.ספק 3.כרטיס מסך לגבי הלוח-האם אני רוצה לדעת איזה לוח-אם כדי לי לקנות שיעשה עבודה טובה ולא יעלה יותר מ-400 שקל... לגבי הספק אני יודע שחברת Enermax יותר טובה מ-Thernaltake אבל המחירים שלה יותר מדי גבהוים אז רציתי לדעת אם באמת ההבדל כזה גדול שכדי לי לקנת ספק Enermax או שזה בדר לקנות ספק Thermaltake וגם רציתי לדעת אם כדי 400W או 500W למחשב חדש... לגבי הכרטיס מסך אני רוצה לדעת מה כדי לי לקנות Nvidia 8600GT או ATI Redaon 2600Pro/XT ואם כדי לי לקנות של 512MB או של 256MB DDR3 טוב..בנוגע לתקציב אמרתי ללוח-אם עד 400 שקל...לגבי הספק זה עד 400 שקל... גם ולגבי הכרטיס מסך עד 550 שקל... מטרות המחשב הם משחקים(בינוניים-כבדים…

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה לבקש ממי שיכול שיבנה עבורי מפרט למחשב. המחשב יהיה בעיקרון לשימושים ביתיים, הרבה אופיס ואינטרנט וגם מעט שירטוט עם AUTO CAD. התקציב שאני מקציב למטרה הוא עד כ3,000 ש"ח, אין צורך במסך או בכרטיס מסך חזק, אבל רצוי שהמערכת כולה לא תיתקל בקשיים בהרצה של ישומים כלשהם. אם יש צורך בתוספת לתקציב על מנת להוסיף שידרוג משמעותי וחשוב, אנא ציינו זאת גם כן. תודה רבה לכולם.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, קניתי נייד חדש של לנובו, אני לא ממש צריך את הסוללה שלו כרגע, ואני רוצה לשמור אותה בצורה הטובה ביותר לכשאצטרך, השאלה זה אם עדיף לנתק אותה, או להשאיר אותה כשהמחשב מחובר לחשמל, אם כדאי לפרוק אותה מידי פעם או פשוט LET HER BE כמו שהיא עכשיו. תודה!

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. מה קורה חברים רציתי לרכוש כרטיס מסך ואז מעבד לוח אם וזיכרון אבל בגלל המחירים כרגע אמתין עוד כמה חודשים שיתאזן המחיר בשוק בכך אופן אמרתי לעצמי אולי בינתיים אשקיע קצת בכל עיניין הקירור כי המחירים די מאוזנים בשוק הקירור רציתי מארז ומאווררים שקטים קירור מעבד ואולי גם ספק אם צריך יש לי SEASONIC S12II 520W חצי מודולארי ועוד אחד לא מודולארי שחזר מRMA לפני שלוש שנים בגלל רעש במאוורר ומאז הוא שוכב כך שהייתי מעדיף לא להחליף ספק אם לא ממש חייב המחשב שאקנה יהיה על בסיס דור 8 של אינטל השאיפה ל 8600K אבל לא סגוריעול להיות 8400 16GB זיכרון שני כונני SSD וגם HD רגיל הכרטיס מסך אמור להיות 1070 בתיקווה שיצאו דור ה 20XX של NVIDIA אז ירדו המחירים אבל יכול …

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by zod1ac,

1) תקציב? 4K בלי חריגה! 2) מטרות? משחקים כבדים. 3) ציוד היקפי? בלי. 4) דבר ספציפי לא צריך במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד היקפי. 5) העדפה לחברה? KSP ונועה כומפ-כרטיס מסך 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או תוכנה? לא. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב? לא 8) נושאי הקירור והיופי? יופי לא מארז נורמלי לא גנרי. ושיהיה מקורר 9) האם אתה צריך הרכבה במעבדה? כן. 10) כיצד תשלם? צק 11)הערות נוספות:לא מתוכנן OC ואם כן את קטן,לא מתוכנן שידרוג בחלקים.

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by biotech326,

אהלן חברים, אני כבר מזמין בטריה עבור הלפטופ השני אז החלטתי למה לא להביא סוללה עבור הלפטופ שלי. יש לי את המחשב בערך שנתיים וחצי. הסוללה במצב נוראי- מחזיקה לי בערך חצי שעה בלי כבל מחובר ככה שבעצם אני צריך שיהיה כבל מחובר כל הזמן. ממש לפטופ נייח נהיה לי. גם כשקניתי את הלפטופ הזה בהתחלה הסוללה לא הייתה משהו בכלל, החזיק לי שעתיים וחצי בערך. החלטתי שאני רוצה לקנות סוללה חדשה, זו סוללה נשלפת מאחור ככה שההתקנה קלה. אני לא רוצה לקנות סוללה סטנדרטית של הלפטופ שלא מחזיקה הרבה זמן. אין לי בעיה להוסיף קצת כסף בשביל סוללה טובה שתחזיק לי יותר זמן ואוכל להשתמש בלפטופ הרבה בלי כבל. אשמח לשמוע הצעות תודה חברים!

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  14. שלום אנשים.. חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב הוא 7-8 אלף שקל, והבחור רוצה מפרט high end.. לא את הדברים הכי הכי חדשים, אלא פחות חדשים מההכי חדשים לדבריו D= אין צורך ברמקולים, מסך, מקלדת ועכבר. הארד דיסק בנפח של 350-500GB, לפי איך שיכנס במפרט עם הדברים האחרים. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. - Intel Pentium 4 2.66GHz 512K 533MHz - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2 - Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz x2 - WD 80GB 7200RPM 8 MB special version - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB - Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 - Teac DVD ROM X 16 - Antec TruePower 380 Watt - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 - VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by NaorYfrach,

נתחיל מזה שהייתי באייבורי אתמול , עשיתי הזמנה והכל אבל היה חסר 2 חלקים שלא היה להם . הקירור מוגן 2 , ו4 ג'יגה זכרון ששם זה עולה 600 שקל !! כמובן שהבטיחו לי שם להשוות מחירים והכל בסופו של דבר החלטתי לבטל את ההצעה וללכת לכיוון של RSM . אחרי שראיתי שהרבה כאן ממליצים עליהם . המפרט מיועד בעקרון לשימוש מאסיבי יום יומי בנוסף מידיי פעם קצת משחקים לא כבדים . במחשב יבוצע OC פחות לכיוון של דרישה של ביצועים יותר לכיף . יש לי כרטיס 8600GT שאני מתכוון לשמור . 1. מה התקציב המקסימלי?2000 ש"ח , לנצל עד הסוף אבל לא לחרוג למעט מצב קריטי קריטי . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים , אינטרנט . א) תדיר מאוד , שימוש מסיבי יום יומי . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקרון …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום. אני מחפשת מחשב נייד לשימושים רגילים : אופיס אינטרנט וכאלה. מסך 14.1 או 15.4. לא 15.6! מעבד של T6000 ומעלה או P7000 ומעלה. כרטיס מסך עדיף מובנה. זיכרון 2GB ומעלה. דיסק קשיח 250GB או יותר. מסך מט אבל גם מבריק אם המחשב טוב. משקל - אם זה 15.4 אז לא יותר מ-2.7 עם סוללה. מעדיפה חברות כמו DELL, ASUS, LENOVO, TOSHIBA. מחשב שלא דווחו בו בעיות התחממות חריגות. מבחינת מערכת הפעלה - אם מגיע בלי כלום אז לא נורא, אבל שלא יהיה ויסטה בייסיק, כי לא יהיה לי איך לשדרג את זה ל-7 ואני לא אתחיל להסתבך עם הפירמוט של המחשב, אני לא משהו בזה נראה לי שזה הכל. תודה על עזרתכם!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by PsyMor,

שלום אנ מעוניין לקנות מחשב למוזיקה שיעבוד הרבה שעות עבודה! כולל 2 מסכים עד 10 אלף אבל,יש אבל מפרט לא מ TMS תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אז ככה...המחשב הוא לבחורה בת 22 בתקציב 3000 שאוהבת לעיתים לשחק במשחקים איכותיים ולראות סרטים באיכות . לכן בניתי מפרט ורציתי חוות דעת לגביו כי מחר יש לה יומולדת וזה יעזור לי מאוד. תודה רבה - אם למישהו יש משהו להוסיף או משהו חסר במפרט אני אודה לו מאוד אם הוא יעזור. מעבד: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box קירור: ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 לוח אם: Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET זיכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB IDE כרטיס מסך: GigaByte ATI Radeon 4670 1GB GDDR3 Zalman Cooling Retail כונן אופטי: צורב Samsung SHS222 x 22 IDE - Pata Black מארז: מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming ספק כוח: ThermalTake TR2 Q…

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  20. שלום רציתי בבקשה חוות דעת על המפרט. המחשב אמור להיות מחשב ביתי שהשימושים שלו הם בעיקר אינטרנט, משחקים, צפייה והורדת סרטים וסדרות. המפרט לא צריך לכלול מסך, דיסקים קשיחים, צורב, כונן דיסקטים (אני מעביר מהמחשב שיש לי כרגע) וציוד היקפי. לא מתוכנן OC ורצוי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. חשוב מאוד שהמחשב יתאים למשחקים (בהגדרות הכי גבוהות שאפשר) וסרטים (זוהי מטרתו העיקרית). המחשקים שכרגע אני משחק הם בעיקר מסדרת C&C אבל חשוב לי בעתיד אני אוכל להעלות משחקים יותר חדשים, מה שאינני יכול עכשיו. המחשב בעיקרון צריך להחזיק לי לשנתיים-שלוש לפחות. המערכת שתרוץ עליו תהיה WIN 7. ההרכבה תתבצע כנראה באייבורי/KSP בירושלים שמשם אני קונה את המחשב. לוח Gigabyte GAP55AUD3 705 ש"ח מעבד Intel Core i…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zeevlevi,

אחים שלי אני מבולבל ולכן נתתי לכם המומחים לעצב לי מחשב ב-7000 ש"ח כמו שאתם רוצים לא חשוב לי החברות אני צריך את המחשב למשחקים ועבודות אני סטודנט. וגיימר

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם ושבוע טוב ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by AmosC,

שלום אני מחפש מחשב נייד לבן שלי. המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי ולא ינוייד הרבה, כך שמשקל של 3 ק"ג זה בהחלט סביר. מסך של 15.4 נראה כאופציה מועדפת. צרכים: מעבר לאינטרנט/אופיס - מדי פעם תיכנות ופוטושופ, ומשחקים כגון סימס ומשחקי פלאש באינטרנט (אם כי ייתכן שבעוד שנה-שנתיים הוא יתעניין גם במשחקים מעט יותר כבדים). חשבנו על HP 6860 (כאן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711807) שבא עם שנתיים אחריות בינלאומית, אבל רציתי לדעת אם יש דגם מקביל של DELL. התלבטות נוספת: כאן בפורום ראיתי התייחסויות לכרטיסי מסך בעייתיים של Nvidia, אבל לא מצאתי הסבר מפורט לבעייה ולסיכון. האם מישהו יכול להסביר מעט יותר? האם בכלל לשימושים שציינתי יש צורך בכרטיס מסך עצמאי או שה-3100 הסטדנרטי יכול להספי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני צריך מפרט למחשב עם מעבד אינטל-דרוש מעבד חזק במיוחד עד כמה שניתן. *כרטיס זיכרון-חובה 2 גיגה של חברת קינגסטון(הבנתי שהם הטובים בתחום) *כרטיס מסך-חובה של GeForce *כונן קשיח- אם מומלץ אז GB500 אני מדגיש אני צריך מפרט ללא מארז, מקלדת ועכבר, זה אני קונה בניפרד, גם ללא צורב שאני אקח מהמחשב הישן. חשוב לי גם קירור מצוין לכול המחשב ואם אפשר שייהיה את הOC הזה. המחשב חייב להיות מצוין למשחקים הכי חדשים שיש זה המטרה העיקרית שלו. תודה רבה. תקציב-4000 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר לבנית מפרט למחשב. עדיפות לקניה רק בחנות KSP !! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגרפיקה. כמובן שאשמח שיהיה תמיכה גם במשחקים בצורה טובה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.