ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
חברים אני צריך בבקשה מפרט לעבודה משרדית שיכלול מעבד כפול ליבה 2 ג'יגה זכרון ומסך 19 LCD ,ושהמפרט יהיה בבקשה מ-KSP תודה. יש חיה כזאת???
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ¤1240 לוח אם: INTEL DRAGONTAIL PEAK : DP35DPM ¤445 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤346 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 - TWIN2X2048-6400 ¤265 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤36 מארז: ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤651 קרור למארז: ARCTIC COOLING 120mm AF12025 ¤40 מחיר סופי: ¤3195 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il +כרטיס מסך LEADTEK WINFAST PX8800GTS 512MB DDR3 1. בעיות תאימות כלשהן? (אפשר לחבר את הלוח אם לכונן דיסקטים?) 2. בעיות הרכבה כלשהן? (הכל יכנס ויקורר כמו …
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
השימושים ביתיים + קצת פוטו שופ וקיובס המחשב הנוכחי הוא חלש כך שהמחשבים הבאים שתיהם אמורים להתאים http://www.ivory.co.il/Dell_Inspiron_5520_i3-2370M_white.html http://www.ivory.co.il/HP_G6-1254EJ_A5G76EA_2.2GHz.html המחשב מיועד לבת כך שלא צריך להיבהל מהצבעים לי נראה שעדיף ה- HP שהמעבד חלש טיפה אבל יש לו 6 ג'יגה ודיסק קשיח של 750 מה דעתכם? ואיך הכרטיס מסך של ה - HP? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לצורך תוכנת שירטוט אוטוקד 2000. יש הצעות? מחשב בתקציב של 1500 שקל אפילו קצת פחות! תודה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 ראיתי שממליצים בפורום עם מחשבים שעולים כ 1,700 - 1,900 ש"ח לאותה מטרה, אבל לא הבנתי מה רע במחשב הנ"ל שעולה חצי...
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הנייד הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7120&perur=2&t=1&c=339 על פנייו הנתונים שלו ממש מרשימים אין לי ניסיון עם החברה טושיבה אשמח לקבל תגובות וחוות דעת רצוי מקצועיות... בברכה דודי
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, חברתי נמצאת בחול, לתקופה דיי ארוכה והיא הגיע למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד, לאחר שהיא עשתה סיבוב בחנות מחשבים מקומית, היא התאהבה ב ASUS EEE היא טוענת שהוא מאוד קטן וזה בדיוק מה שהיא צריכה. השאלה העיקרית שלי היא האם זה מחשב שמסוגל להריץ XP ואם כן איך מתבצע כול התהליך של ההתקנה בהנחה שהמחשב מגיע עם לינוקס ואין לו כונן DVD. היא בעיקרון צריכה את המחשב לגלישה, תוכנות מסינגיר למינהן וישומי OFFICE האם המחשב הזה מספק את הסחורה. והאם ניתן להרחיב את הזיכרון שלו? *אני מודע לעובדה שהמסך ממש קטן, ולעבודה ממושכת היא פשוט תחבר אותו למסך חיצוני. נ.ב אם יש למישהו חנות מומלצת בצפון שאפשר לקנות בה אני השמח ללינק\שם חנות. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שרכשתי מחשב שולחני יקר (יחסית) נשארתי עם תקציב של כ3000-4000 כדי להשלים את יעילות העבודה שלי בקניית מחשב נייד. מטרת המחשב לשמש אותי בעיקר לגרפיקה, פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת קבצים גדולים \ קבצים במקביל. כיוון שהמחשב ישמש אותי במקביל למחשב השולחני כל הזמן, ההארד דיסק לא צריך להיות גדול במיוחד. רצוי מחשב מהיר ויציב בעבודה עם קבצים כבדים בפוטושופ. לא צריך להריץ משחקים. גודל המסך: מבחינתי, כמה שיותר גדול יהיה לי יותר נוח. עם המשקל אסתדר כבר איכשהו בכל מקרה. זמן סוללה: מן הסתם, כמה שיותר יותר טוב..אני חושב שהרבה מהעבודה תיהיה ברכבת או במקומות שאפשר לעבוד עם המחשב מחובר. כונן דיסקים - אין צורך רצוי כמובן לנסות ולחסוך כמה שיותר במחיר הסופי, מותר לחרוג אם נראה…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה עדיף מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤372 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤259 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ¤133 שירותי מעבדה: [..] ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1133 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או מעבד: [..] AMD ATHLON X2 DUAL CORE 7750 BLACK EDITION AM2+ (2.7GHz) - 95W - BOX ¤393 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤325 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤259 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ¤133 שירותי מעבדה: [..] ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1110 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הו…
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט עבור מחשב סלוני לצורך גיימינג. חשבתי שיהיה נכון יותר להשקיע במחשב חזק במקום בקונסולת משחקים... תודה רבה לכל העוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField1, Witcher3, מרוצי מכוניות... -מהי הרזולוציה הט…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כבר זה זמן רב שאני בגלות מ"סצנת המחשבים", ולחבר טוב שלי נשרף כל המחשב בגלל ספק ג'נרי. הוא עכשיו ניצב בפני קניית מחשב, והוא בכיוון של המפרט ב5000 ש"ח. אבל, מצד אחד הוא רוצה את הלוח של אסוס שעושה רושם שהוא יותר טוב, ומצד שני הוא רוצה ספק מצויין ולא פחות לאור החוויה שקרתה לו. קצת פרטים עליו- גיימר לא כבד מדי, אבל רוצה שמשחקים חדשים יפעלו לו כמו שצריך בהגדרות גבוהות, לא עושה אוברקלוק, ומעוניין בקירור אוויר בסיסי אמין למחשב. בקיצור מחשב טוב סבבה לא קיצוני מדי. מה אתם ממליצים? ומאיזו חנות. (אני אישית הכי הייתי מעדיף זיגזאג אבל לפעמים ההיצע שלהם מוגבל)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שכבר קיים: מעבד: P4 3GHZ לוח אם: Abit AA8 צ'יפסט: 925x זיכרון חיצוני: 120GB WD SERIAL ATA זיכרון פנימי: Spectek 768MB DDR II כרטיס מסך: Abit x300 SE ספק כוח: 520W Generic אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך ל- Leadtek 7600gs ואת הספק לספק מפירמה ב-200 ש"ח בערך. המחשב אמור לשרת לעוד שנה, שנתיים. מה אתם אומרים? גל. נ.ב: אם זה לא הפורום המתאים, נא להעביר. תודה.[table][tr][td][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב אולטרה נייד - עד 1.5 ק"ג עדיפות מירבית למשקל המחשב מיועד לשימושי אופיס למיניהם, עבודת פוטושופ מאוד בסיסית, וחיבור למסך גדול יותר (לצפייה בסרטים וכו') ראיתי את LENOVO think pad x200 (דגם קצת ישן) אבל עונה על הדרישות (למרות שאין לו חיבור DVI אלא רק VGA, שזה קצת חסרון בחיבור למסך גדול יותר) קיצר אשמח להמלצות (כאמור המשקל הוא הפקטור החשוב ביותר והמסך יכול להיות גם קטן יותר) תודה
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, לא מזמן ביקשתי מפרט מכם, אבל התקציב והדרישות השתנו מעט אז אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והשיפור אכן מצדיק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לחשוב על דוגמאות כרגע, AC3 ודומיו העתידיים נאמר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אשתי נוסעת לחול ויכולה להביא מחשב נייד רציתי לקבל המלצה ללפטופ וגם האם בכללל כדאי להביא מחול מטרת המחשב - אינטרנט, קצת סרטים, קצת אופיס גודל - סביבות 17 כונן dvd ו cd- נדרש מסוג טוב משקל, זמן סוללה, בלוטות, העדפה לחברה כלשהיא,רישיון למערכת הפעלה ועוד... - לא משנה אחריות בן לאומית - אם נקנה בחול אז רצוי כרגע יש לי inspiron 1525 בערך בן 5 שנים והוא פחות או יותר בסדר, קצת איטי אבל נסבל אני מעונין במחשב שיחזיק לעוד 5 שנים(אם יש חיה כזאת, ואם מומלץ לנהוג בצורה כזו), משהוא כמו טויוטה קורולה או מסדה שיאפשר גלישה במהירות טובה ,גם אם יש כמה מסכים פתוחים במקביל, שהמסך והרמקול יהיו באיכות סבירה כי אנו צופים בסדרות טלויזיה לפעמים. תודה רבה שבוע טוב ושקט
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, גיסי זרק את הסכום הזה באוויר ולא קבע. אשמח אם יהיה פחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אבל אם אין ברירה אז אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, הילדה משחקת SIMS, עריכת וידאו מסרטים שצולמו בגופרו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימס וזהו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי.. השימושים העיקריים - אייסיקיו, אינטרנט ומוזיקה ( בלי דגש על כרטיס קול אייכותי עקב חיבורו לרסיבר ) ללא ציוד נלווה ( מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר.. ) המון תודה (:
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היום יש: מעבד: פנטיום 4 GHz 1.80 לוח אם: Asus P4S800D כרטיס מסך: GeForce FX 5200 זיכרון 1GB DDR כרטיסי קול ורשת onboard עד עכשיו המחשב סוחב בלי בעיות בעדיפות ראשונה לשידרוג זה המעבד (יש לי אותו כבר 4 שנים FFS) בעדיפות שנייה הכרטיס מסך חשבתי גם לשדרג לDDR2, ולוח אם, אבל זה בעדיפות נמוכה. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, מקווה שאין את הTHREAD הזה כבר. מישהו יכול להמליץ לי על MOTHERBOARD עבור המעבד הבא? Intel® Core2 Extreme Quad-Core Processor QX6800 אני מוכן להשקיע בין 700-1000 עבור MOTHERBOARD. תודה רבה מראש, צח
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אוקי.. אני מבקש שתעזרו לי לבנות מחשב לבית.. אני רוצה להשתמש במחשב בשביל אינטרנט משחקים ולפעמים גם ליראות סרטים.. התקציב הוא מקסימום 4200 שקל.. שיהיה כרטיס מסך טוב.. אבל שגם השאר יהיו טובים.. לא צריך מקלדת ועכבר ודרך אגב.. אני מבקש שהמחשב יהיה דרך "פנדה" www.pandas.co.il כי החנות שלהם היא ליד הבית שלי..! תודה מראש...!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממש לפני קניית מחשב הייתי דיי נעול על הG550/G560 ועכשיו אני יותר בכיוון של הAH530-11 רציתי לשאול מה ההבדל בין הAH530-11 לבין AH530-10 כי לא ראיתי הבדל משמעותי כל כך שההפרש בניהם הוא 400 ש"ח רציתי גם לדעת האם 2GB זיכרון זה מספיק או שזה דיי גבולי .. בלי קשר אשמח לחוות דעת בכל הנושא אם אני עושה צעד חכם בבחירת המחשב או שעדיף את הלנובו או גרסא אחרת של הAH530 .. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב של דל בארה"ב כנראה מסדרת ה- xps או הסטוידו עוד לא החלטטתי מה שמטריד אותי זה כל נושא האחריות הבינלאומית.. מה אני צריך לדעת בנושא איזה אחריות תופסת בארץ? בקיצור מה אני צריך לדעת כמו כן אם תוכלו לעזור בנושא הבחירה זה כמובן יעזור מאוד התקציב הוא בסביבות ה1000-1200 דולר תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חייל ואני רוצה לשדרג את מפרט המחשב שלי, בהתחלה רציתי לקנות מחשב חדש כמעט לגמרי (לשמור את הספק, SSD וHDD) מהמפרט הנוכחי אבל הבנתי שזה לא פרקטי עבורי מכיוון שאני לא משתמש יותר מידי במחשב (סופשים) החלטתי לשדרג את המחשב והעדיפות היא לחסוך כסף ואפשרות לשמור את הרכיבים שאני קונה עכשיו לשדרוג שאעשה לו בעוד שנתיים בערך (שחרור ) המפרט שלי די מיושן והמחשב כבר בין כמעט 7 אבל השקעתי בו לא מעט בזמנו והוא עדיין מתפקד בצורה די טובה ליחס הזמן שהוא פועל. כרגע הדחיפות הכי גדולה היא לכרטיס מסך. אני מתלבט בין הGTX 1050, 1050Ti וה1060. אין לי תקציב ספציפי שמיועד לזה אבל העדיפות היא מתחת ל1500 עם עדיפות לחיסכון. איזה כרטיס כדי לקחת לטווח רחוק בלי שיהיה צוואר …
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה בבנית מפרט ב4000 ש"ח פלוס מינוס לא כולל מסך רצוי עם רמקולים אבל לא חייב המחשב מיועד למשחקים סרטים ומוסיקה ... תודה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילד בן 12 בערך למשחקים 1. התקציב כ 4000 ש"ח 2. המחשב מיועד למשחקים 3. ללא מסך אך עם עם שאר הציוד ההקיפי 4. לא דרוש כרטיס קול ייעודי (מובנה מספיק) 5. אין העדפה לחברה או חלקים מסויימים 6. אין צורך בעיצוב מיוחד, אם יש עדיף מארז עם גישה נוחה יחסית 7. מערכת הפעלה חוקית והרכבה במעבדה דרושים לא מתוכנן OC, והמחשב מיועד למשחקים מהשנה האחרונה ואפשרות להתאים לשנה קדימה.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-