עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב שלי יחסית מצומצם - עד 3000ש"ח, כשיש עדיפות ברורה לפחות מזה אם אפשר. מחפש משהו סופר VALUE FOR MONEY. מאוד אודה על עזרתכם! דרישותיי מהמחשב מפורטות מטה: מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, מיילים, אינטרנט וכיוצ"ב), עבודה בפוטושופ, חיבור בבית למסך גדול ולרסיבר עבור צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. החל משנה הבאה ישמש גם ללימודים גודל המסך: מאט/מבריק: לא קריטי לי, גם לא מבין בזה יותר מדי. העיקר שיהיה נוח לעבודה משרדית ולעריכת תמונות. סומך על המלצותיכם במסגרת התקציב רזולוציית המסך: לדעתי צריך FHD, לא? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה. עיקר העבודה שלי היא הקלדה וכתיבה. לדוגמה, יצא לי…

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  2. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שותף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש (כלומר אתמול). למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מוצרים חדשים, והרבה מהמער…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. טוב אז ככה השולחני של אחי הקטן גוסס ויש לי הזדמנות לקנות לו ניד מארצות הברית ממכר שנימצא שם בגדול זה תחליף שולחני אז מסך 15+ בטריה לא חשובה כל כך מה שכן לפחות 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך סביר (לא למשחקים אבל שיתמוך לפחות בDX10 ) מעבד סביר (לא אטום או משהו כזה חלש -אבל תקציבי נורמלי יספיק ) וכל השטויות הרגילות -בקיצור תחליף שולחני מה שכן מאוד חשוב אחריות בין לאומית שתקפה בישראל בתודה לעוזרים קרירין

4. שלום רב לחברי הפורום, אני מעונין בהמלצה למפרט מחשב עבור קרוב משפחה מחיפה שצריך מחשב פשוט יחסית לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט,אופיס וזהו בערך. חשוב מחשב אמין עם רכיבים באיכות טובה שיחזיק מעמד כמה שנים. אין צורך בציוד היקפי. ניתן לנצל את מלוא התקציב, חריגה עד 200 ש"ח. אין שום כוונה לבצע אוברקלוק, וגם רמת השקט לא חשובה במיוחד (המחשב נמצא בחדר נפרד בבית שלא ישנים בו). אין צורך במ"ה, יש צורך בהרכבה בחנות. העדפה היא לרכישה של המחשב באזור חיפה, שמעתי על נעה מחשבים שהם חנות מצוינת, אבל אם יש מקום אחר אמין אז בכיף. אין חשיבות לאופק שדרוג, שיעשה את העבודה שלו כמה שנים ואז יוחלף במחשב חדש. תודה מראש, עמי.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. אהלן, אחרי שעברתי רבות בפורום לא מצאתי מפרט המתאים לצרכים ולתקציב במדוייק וגם ניתן לרכישה מהחנות המבוקשת קיי אס פי. מצורף המפרט שקיבלתי מהם - אשמח אם מישהו יעיף מבט ויאשר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברובם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, מקס פיין 3, far cry החדש לכשיצא,Assassin's Creed III, Day Z - Arma2, Black Ops…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by michmich99,

שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי או אולי לענות ולתקן אותי במידה ואני טועה איפשהו. הייתי רוצה לשדרג את המעבד שלי, יש משחק שאני משחק שהוא יותר מסתמך על עיבוד המעבד יותר מאשר על עיבוד הכרטיס גראפי (לצערי) המעבד שיש ברשותי כרגע הוא לא מספיק חזק עבורי, אני ביצעתי לו אוברקלוק (כן, ל-I3550) ל-106 מבלי לשנות מטחים ושום דבר אחר וזה עובד לי די טוב (אולי עם כמה בעיות שאני עדיין לא בטוח שנובעות מ-OC, אבל זה עדיין לא מספיק כדי לקבל FPS יציב בסטנדרטים גבוהים יותר) אני משער שאולי חלק מההתנתקויות במהלך משחק או קריסה של משחק נגרמת שתוצאה מ-OC למעבד שהוא אולי לא יציב ב-100 אחוזים ברשותי המפרט הנ"ל: מארז: COOLMASTER basic CM690 II GA-z77x-d3h…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  7. אני אהיה בדרכים המון בתקופה הקרובה ובמקרה גם מת לי השולחני אז אני מעוניין להחליף לנייד, שיהיה גם תחליף לשולחני שלי. תקציב כמו בכותרת 5000 עם חריגה מינימאלית, אם אפשר. שלא יהיה כבד מדיי ושלא יהיה כרטיס מסך מובנה כמובן - אני מתכנן גם לשחק משחקים (לא הכי כבדים אבל בכל זאת...), 2 ג'יגה זכרון לפחות. בשלב זה לא מעניינת אותי מערכת ההפעלה שמותקנת עליו. מצאתי אחד שדיי מוצא חן בעיניי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2067_2797&products_id=20878 דעות והצעות נוספות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים: Acer Aspire 5741G מעבד Intel® Core™ i5-430M Processor 2.26GHz מסך "15.6 Video ATI Radeon HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 640GB SATA 5400RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner או dell inspirion n5010 # מעבד Intel Core i5-430M # זיכרון : 4GB # מהירות זיכרון 1333MHz DDR3 # גודל דיסק 500GB # מהירות דיסק 5400RPM # DVD Multi Burner כן WXGA LED 15.6" # כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 5470 # זיכרון כרטיס מסך 1GB DDR3 המחשב אמור לשמש לשימושים כללים, ניגון סרטי HD ומשחקים ברמה בינונית.

9. Started by yakiryah,

מה האבדל בין מעבדי ה - I ל - Intel Core 2 Duo והאם יש מעבדי Intel Core 2 Duo שעדיפים על מעבדי I ? (אני מתענין במחשב למשחקים של dell )

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by tinki09,

היי, בעקבות האזהרות להנחת לפטופ ישירות על הברכיים או הבטן בזמן שכיבה אני מחפשת מעמד ללפטופ. ראיתי את 2 המעמדים הבאים. 1. http://www.superstander.com/#! 2. http://www.top-desk.co.il/ מישהו יודע איפה אפשרות לקנות את המוצר הכי בזול ? אם קיימים הרבה שרוצים את המוצר אולי אפשר לארגן "קניה המונית" במחיר מסובסד ...

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by Pavius,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 בכוונתי לקנות מחשב שיגשר בין המחשב הקיים (800 עם GF2) למחשב החדש אותו אקנה אחרי ששני הדורות הבאים של מעבדים וכרטיסי מסך יוטמעו בשוק (משהו כמו חצי שנה עד שנה). את המחשב הזה אמסור לאחי הרש. אין בכוונתי לעשות לו overclocking, מודינג או שום דבר כזה…

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by שמואל דקל,

שלום ושבוע טוב. לפני כחצי שנה קניתי את המחשב באמזון (בהמלצת אחד הגולשים באתר). ובזמן האחרון הוא התחיל עם הבעיות : המסך נכבה ואינו נדלק עד להפעלה מחדש של המחשב. זו בעיה ידועה בסדרה הזאת מתוך בדיקה באמזון. בשירות של asus בארץ אמרו שיש לי אחריות. היות והרשת מוצפת בפידבקים שליליים ביותר על השרות שלהם, אני מאוד חושש להפקיד בידם מחשב יקר שכזה. לפני כחצי שנה פורסם שהחליפו שם מנכ"ל, והשירות משתפר. לכן אני מבקש מכל מי שהיה לו חוויה עם השירות שלהם בתיקוני מחשבים לאחרונה, שיועיל לשתף אותי, בכדי לקבל תמונת מצב עד כמה שווה לי להתעסק איתם. תודה לכולם!

13. היי יש לי חבר שבונה אולפן קטן והוא צריך מחשב להקלטות... זה מה שהוא כתב לי: יש לי תקציב של 2000 שקל אולי 2200 למחשב כולל מסך אני לא צריך גרפיקה טובה למשחקים או מהירות מטורפת צריך מחשב שיכול לסחוב תוכנות הקלטה כבדות יחסית עם מהירות נורמלית והרבה זיכרון לכל החומר. זה נשמע לי קצת בעיתי אבל אני חושב שאולי זה אפשרי עם כרטיס מסך מובנה וכאלה אני אודה לכם מאד אם תנסו להרכיב משהו נורמלי עם כרטיס קול מתאים... תודה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ברצוני לקנות מחשב חדש שעיקרו משחקים.. חשבתי על המפרט שהובא כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265154.msg2339639#msg2339639 אך חבר שלי אומר לי כי כדאי לי לחכות לירידת המחירים שתהיה ביולי אוגוסט... כרגע אני בדח"ש למשך זמן קצר והייתי רוצה לקנות אותו כמה שיותר מהר, מה נראה יותר משתלם? תודה מראש... -התקציב יכול להימתח גם למעלה... אך נאמר לי שלא שווה להשקיע יותר מהסכום הנ"ל...

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  15. אין העדפה לאינטל או AMD שימוש בסיסי מוזיקה סרטים ומשחקים ה5770 ישמש שם למשחקים דרוש מעבד שלא יגביל אותו. ומסך 22" תודה.

16. שלום לכולם! אחי כרגע נמצא בשיקגו בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד. קודם כל ההתלבטות שלי היא האם בכלל לקנות מחשב או בחו"ל או בארץ? בכל מקרה במידה ואני אקנה מחשב בארץ זה יהיה מאילת. המחשב הוא למטרות לימודים, תוכנות שקשורות לתואר של מהנדס תוכנה שפות תכנות וכד'. אין שימוש במשחקים, מסך 13-15 אינטש, זיכרון 16 ג'יגה ומעלה, כונן SSD 256GB ומעלה, רזולוציית מסך 1920X1080 ומעלה, יש צורך ביציאת HDMI ובUSB 3.0 ובכלל בכל יציאות חדשות שיתנו לי מענה לטווח הארוך. דרושה תמיכה לתחנת עגינה. צפייה בסרטים 4K ותלת מימד(קיימת אצלי טלוויזיה 50 אינץ תומכת 4K ותלת מימד ככה שאני אשתמש במחשב לחבר לטלוויזיה בכדי לצפות בסרטים.) אין צורך ברישיון של מערכת ההפעלה אם זה בא כתוספת למחיר הקיים. בלו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לוח אם ASUS P4P800 865OE With Lan 1000 DUAL DDR 400 מעבד אינטל Pentium 4 2.6Ghz 800FSB 512K HT זיכרון 2 יח' DDR 256MB 400mhz כונן דיסקטים ("3.5) TEAC 1.44 דיסק קשיח 120Gbyte 7200RPM כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 128MB +TV GAINWARD כרטיס קול ע"ג לוח אם צורב LG 52X24X52 DVDLG מארז +2 מאוררים +USB2 בחזית אני רוצה לשנות את הכרטיס מסך לרדון ATI 9700 אני יכול להשקיע בכרטיס מסך עד 1000 ש"ח אם יש משהו לא טוב במפרט אז תגידו לי למה לשנות נ.ב מה יותר טוב FX 5600 או רדון 9700 PRO?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הרכבתי מפרט למחשב שמיועד לאינטרנט, אופיס וקימפול של C++ ו- JAVA. אולי משחקים, אבל לא 3D. שינויים ושיפורים יתקבלו בברכה. אגב, לקחתי Segate בגלל ה- NCQ. זה רלוונטי רק לחיבור SATA II (שאין לי בלוח) או שזה טוב גם ככה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by galrzrz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה ושימוש כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1366x768 - מסך 28'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, וכרטיס מסך חיצוני (כרטיס שמובנה בלוח יספיק). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 אין חשיבות לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם. הייתי רוצה בבקשה המלצה על מחשב טוב , שיקנה בארה"ב באזור ה 600$. המחשב בעיקר למטרות מולטימדיה, אבל גם קצת למשחקים, שיהיה כרטיס מסך סביר. ושיהיה באיכות בניה טובה, פלסטיק טוב ולא זול.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  21. Started by Murmur,

שלום, אני מרכיב מחשב לעריכת וידאו מקצועית על תוכנת Avid Media composer התקציב הוא עד 5,000 ש"ח דרישות - 4 ליבות, 4 ג"ב זכרון, כרטיס עריכה quadro (לפי דרישות התוכנה באתר Avid) - שמעתי כבר בכמה מקומות שגם כרטיס 9600GT יספיק, מה אתם אומרים? הרכבתי רשימה ראשונה, ככה שיהיה עם מה להתחיל - אשמח לעזרתכם: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1573 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤510 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤263 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by HAIMBIN,

מעבד: i7 3770k לוח אם: gigabyte g1.sniper m3 כרטיס מסך: asus gefrose 570gtx זיכרון: Kingston 16 gb (8*2)DDR3 1600MHz ספק: Enermax 750w 80plus bronze תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by dr_hofman,

אני רוצה לקנות את המארז: Enermax CS-3181L-BBS Neon אבל אני כבר לא מוצא את זה באף חנות, הוא אזר בכולם... איפה אני יכול להשיג אותו? כי לפי מה שראיתי יש בו אפשרויות קירור מעולות וחשבתי לקנות את הלוח של גיגה בייט 8knxp הוא אמנם יקר אבל נראה לי שהוא מצויין אילו שני הפירטים שאני לא רוצה להתפשר עליהם.. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה

24. שלום אנשים. אני מחפש מפרט מחשב ב 3000 ש"ח. שיתאים לעבודה משרדית וקצת משחקים פה ושם. עם מסך LCD רחב או לא זה לא משנה לי. שיהיה עם 2GB זיכרון ולפחות 250GB של אחסון. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.