עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני רוצה מפרט למחשב HTPC לצורך חיבור ל - LCD לצפייה בסרטים וסדרות. בעיקרון הטלוויזיה שלי היא HD READY ולא FULL HD, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לנגן גם סרטים FULL HD למקרה שאני אחליף את הטלוויזיה. אין צורך בכרטיס טלוויזיה, אבל אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) וכמה שיותר מאוורר.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מחפשת מחשב לגיימינג קל-בינוני. לא משחקי היי-אנד, אבל שיריץ משחקים כמו פיפא ופרו אבולושן. התלבטות בין שני המחשבים הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10491 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20099 אילו מבין שני כרטיסי המסך טוב יותר? ובכללי, איזה מחשב עדיף? תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by David-Z,

היי לכולם, עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי המלצות או מידע על הלפטופ הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809705 מבחינת המפרט, יש בו את כל מה שאני צריך: מחשב טוב לאוניברסיטה (כלומר מסך קטן בין 11 ל-13 אינץ'), שיאפשר ריבוי חלונות ומשימות (אבל בעיקר אינטרנט ואופיס), ושהסוללה שלו תחזיק המון זמן. מישהו בתכל'ס התנסה עם המחשב הזה? מישהו יכול להמליץ לי לכאן או לכאן? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Sayoreti,

כמו שרשמתי בכותרת, המלצות יתקבלו בברכה כרגע מבחינת נוחות ומוכרות אני מתלבט אם לקנות בKSP או שניידר מחשבים, אשמח להצעות והסברים ^^

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בהקדם בהרכבת מחשב, זה דיי דחוף לנו כי המחשב שלנו שבק חיים ואנחנו חייבים מחר כבר לרכוש חדש, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לתת לי מפרט אחד שחוסך קצת ואחד שמשתמש בכל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משמש למצלמות אבטחה ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה לניהול מצלמות אבטחה עם הקלטה 24/7 ושימוש משרדי של אינטרנט קליל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הי הי לאחר שהבנתי שאין שום בעיה עם ג'יגהבייט כלוח אם |(הודות לפורומים פה) אני מנסה כבר כמה זמן להרכיב מפרט שיהיה מצוין לעריכת וידאו , אני עובדת על אביד ולעיתים קרובות גם על פוטושופ, בדר"כ במקביל. חשוב שיהיה שקט אבל חשוב יותר שיקרר ויאוורר עצמו זקוקה לעזרתכם עם המפרט הבא שקיבלתי: מארז LEXA S NZXT שחור + חלון ספק כח 12CM FAN A.PFC WIN+600 600W HEC לוח GA-P55-UD3L GIGABYTE מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 זכרון TRANSCEND 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך FX580 512MB PCIE PNY דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 7200 32MB HITACHI צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 4280 ש"ח כולל מע"מ מה דעתכם עליו? אני לא בטוחה לגביו ו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני מחפש HTPC שיריץ לי FHD ללא פשרות והקלטה, בנוסף אני רוצה לגלוש בו לצורך YouTube. חשוב שהמארז יהיה Mini-ITX מכיוון שהמחשב בסלון. התקציב אני כרגע לא יודע להגיד מכיוון שבחיים לא בניתי מחשב HTPC במארז Mini-ITX לכן איין כרגע תקציב...פשוט חשוב לי שיענה לי על הדרישות (לא צריך יותר). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ofer_fas,

שלום, אני צריך מחשב לשימושים בסיסים (אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים) התקציב הוא 2500~ ללא ציוד הקפי, כולל ספק. לא צריך: מסך, רמקולים , עכבר, כוננים.... * לא צריך גם הרכבה. תודה

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. דבר ראשון אני חושב שהכי חשוב שיהיה מסך טוב היות ומסך לא משדרגים כל שנתיים-שלוש. אני גם מעונין במפרט הניתן לשדרוג בעתיד, כלומר לוח אם טוב עם fsb גבוה כמה שיותר ותמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (כמובן שאני לא מצפה ללוח הכי חדש ) אבל עם כרטיס מסך עליו נניח כדי להוזיל עלויות היום אבל עם אפשרות שדרוג עוד שנה לכרטיס מסך חזק. כרטיס קול כמובן יהיה on board. מעבד לא הכי חזק כי כרגע גם amd xp 1700 טוב אבל שהלוח יתמוך במעבדים החדשים יותר שקיימים. כונן קשיח - נראה לי שעם המחירים של היום הכי טוב לקנות wd 80 gb 7200 8 mg buffer אבל תקנו אותי אם אני טועה. צורב - אני אקנה משהו סטנדרטי ב 200 שקל. זכרון - היו לי מלא בעיות עם זכרון במפרט האחרון שהרכבתי , מסתבר ש geil 2700 ddr לא תואם …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Hello dear HW users, most of u probably don't remember me (maybe it's 4 good), but it's not the matter I came 2 talk (actually write) about, I came here 4 your advice... My friend wants 2 buy a new junk box (nowdays known as computer) 2 play with, watch movies with & etc (I believe u gentlemen know what r the uses of computer better than I do) ... He asked 4 my advice, but I no longer deal with hardwear (I think I never dealt with it at all, but details, details )... 1 of his friends advised him 2 buy: Processor: Intel P42.6Ghz 800MHZ HT MotherBoard: ASUS P4P800 Memory: Generic DDR 512MB, 400MHz, 184PIN Hard Disk: Maxtor 80GB/7200/8MB/SATA Graphic adaptor: …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by mishiago,

CPU : Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 3924.73 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4G8X Deluxe Intel E7205 Motherboard (AGPx8,Dual DDR,RAID,S.ATA,5.1 Sound,1G LAN,USB 2,1394) [ ¤ 1280.52 ] 1 Memory : KINGSTON DDR-RAM 512MB PC2100 Memory [ ¤ 1017.31 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! [ ¤ 118.88 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 687.17 ] 2 Cooling / Modding : Thermaltake Hardcano 6 HDD Cooling Panel [ ¤ 137.88 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1354.28 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Flopp…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by tsukivi,

שלום חברים, נפלה אצלי ההבנה שבלית ברירה המחשב בן ה-8 שלי צריך לעבור ולשמש כ-HTPC בסלון.. אודה לעזרתכם בחיפוש המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל זה התקציב כולל הכל.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תוכנות תלת מימד, זה מכסה גם שימוש משרדי וצפיה ב-HD אני מאמין א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בsketchup כולל ביצוע רינדורים (מבוססי CPU, מכאן שרצוי מעבד i7) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Zbbabir,

היי, אני צריך בבקשה המלצה על לפטופ, דרוש לפטופ עם מסך קטן (11-13 אינץ'), קל, רמקול סביר (ומעלה), לא למשחקים, לפחות 250GB טווח מחירים: עד 3000 ש"ח תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. פשוט שיחקתי באש עם כל נסיונות הפלאש ביוס הללו, וכעת אני נאלץ לשדרג בגלל שאין להשיג לוחות נורמלים לסוקט 775. היו לי עד כה: מעבד אינטל E8400, לוח ג'יגה בייט GA-P35-DS3L, זכרונות TRANSCEND DDR2 4GB, וכרטיס מסך ג'יגה בייט 9800GT. יום ראשון הקרוב אני אמור לקבל: מעבד AMD PHENOM II 970, לוח ג'יגה בייט GA-990XA-UD3, זכרונות OCZ DDR3 PC3-10666 2GBX2 1333MHZ שיעבדו על דואל צ'אנל, וכ.מסך ג'יגה בייט 460GTX 1GB GDDR5. כמו כן גם פלופי USB, למקרה שאני אצטרך את "התקנת F6", אם ארצה לשים XP. עכשיו השאלה שלי כזאת: את הספק כח לא שידרגתי. יש לי CHIEFTEC מסדרת ה-A135, והדגם הוא APS-550S, עם 550W REAL, ועם 80 PLUS. האם הוא מספיק חזק בשביל להחזיק לי את המערכת החדשה? ועוד שאלה קטנה, אולי טפש…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום אנשים טובים! מעט הקדמה לפני השאלת תכלס: המחשב שלי שבק חיים לפני כמה ימים (לוח אם ומעבד) ובתכלס החלק היחיד שנשאר שווה שימוש הוא כרטיס המסך (gigabyte gv-rx55256D) ושני כונני סאטא. אחד ישן שאני לא יכול להיפרד ממנו כרגע ואחד חדש שנרכש ממש לאחרונה (סמסונג 1TB HD103SJ) ועכשיו לעניין: 1. מה התקציב המקסימלי? מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אם כדאי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא הכל, אבל לא רוצה לרדת מדי באיכות אל מול הצורך שלי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית סטודנטיאלית, תכני HD, הורדות, מוסיקה, אינטרנט..שהמחשב לא ייחנק בכמה משימות.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - הו…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Ngel,

הדרישות: 1. לשחק red alert 3 (כשיצא) ומה שיש (לא רוצה משהו מפוצץ סתם שיזרום על מינימום) 2. מתכנת אתרים ותוכנות. 3. שירים\סרטים. 4. מאלפיים עד 3.5K. 5. קניה בארץ (צריך את המחשב בדחיפות). מה מצאתי? 1. LG ממש מושך אותי מישום מה, המחירים שלהם טובים, והם נראים טוב. 2. GIGABYTE ממש זולים שזה מפחיד. 3. LENOVO - איכות במחיר של LG. הדילמה: באיזה חברה לבחור? או שההבדל ביניהם קטן מאוד וזה לא משנה? כדאי להוסיף 400 שקל לC2D של GB?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Stastyle,

אהלן! ברשותי Dell Inspiron 6000 ענתיקה.. זה המפרט [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Processor Name: Intel Pentium M 730[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Processor Speed: 1.6 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Operating System: MS Windows XP Home[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]RAM: 512 MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Weight: 7 lb[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Screen Size: 15.4 inches[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Screen Type: Widescreen[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Card: Intel GMA 900 GM[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Memory: 128[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב נייד בכ - 2500 שקל שימושים: עבודה של שולחן עבודה מרוחק, לא משהוא יותר מידי כבד .... ובנוסף שימוש ללימודים אני צריך משהוא נוח, עם מסך בינוני-גדול שיהיה קל יחסית מבחינת משקל שכן אני ייקח אותו איתי ללימודים ... אשמח להמלצות ! תודה !

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אוקיי המחשב הזה הולך להיות למשחקים כבדים אז צריך להוציא בתקציב הזה את הטופ שבטופ אוקי צריך 160 גיגה דיסק קשיח וגיגה זיכרון וכרטיס מסך משהו שירזיק לי לפחות שנה יפה את המשחקים ואז אני מחליף אותו ואת השאר אני משאיר לכם תודה לעוזרים נ.ב זה יקנה מSKYPC אני קונה מחשב שלם ומארז ומסך וצורב אני בחרתי מארז של HEC עם 400W עולה 435 אז לא לדאוג בקשר מארז ולספק!!

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. זהו, כנראה מחר זה היום הגדול!!!! חייב להיות בטוח ב-101% !!! עליתי "קצת" במחיר אבל אנחנו הצעירים יודעים לרכך..... הנה המפרט: יש מצב ל-OC! Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Zalman Fatal1ty FS-C77 LED GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK (Pandas) Sapphire X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E Zalman Fatal1ty FC-ZV9 (Pandas) LG GSA-H10N Multi DVD-Recorder Bulk Black (Pandas) כבר יש! WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Teac/SONY 1.44 (Black) HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) Enermax Liberty ELT500AWT 500W Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 B2L-00007 (Pandas) Microsoft Wireless Optical Mouse 5…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Classify,

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. המדריך מתמקד בשיקולים של מחיר, גודל, בחירת מעבד, יחס ביצועים לחיי סוללה וערכת השבבים Nvidia Ion. http://yoni1z.blogspot.com/2010/04/netbook.html כמו כן מתארגנת קבוצת רכישה למחשב מיני נייד. הכוונה היא לפנות ישירות לאחד היבואנים הרשמיים ולקבל מחיר מיוחד ללא פערי תיווך, כולל אחריות מקורית של היבואן. מוקדם להתחייב על דגם ספציפי עקב השינויים המהירים בשוק זה, אך ההתמקדות היא על מעבד אינטל Atom N450, בעל מסך 10 אינטש לפחות וזמן סוללה ארוך. למעוניינים אפשר לשקול מחשב משולב עם Nvidia Ion2 המאפשר ניגון סרטים Full HD 1080p וחיבור HDMI. להרשמה היכנסו לבלוג שלי מצד שמאל למעלה. http://yoni1z.blogspot.com

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,000 שקלים, עם חריגה של עד 1000 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- גיימינג. בעיקר משחקי עולם פתוח חדשים, וגם משחקים ישנים יותר עם הרבה מודים, כמו Skyrim. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - מועדף אבל לא על חשבון המחיר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

24. 1 - תקציב עד 5 אלף 2 - חריגה מקסימאלית - ללא 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם גיימינג וסרטים . משחקים לדוגמא : DBZ Xenoverse 2 , WWE 2k 18 , GTA V 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - רמקולים - פשוטים עד 100 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי עד 150 ש"ח 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 9 - לכלול מערכת הפעלה אופיס , לא חשוב לי אם מרכיבים או מורכב . 10 - איזור ב"ש והסביבה 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד 12 - כמו שנאמר למעלה , מתחיל מאפס בשביל מחשב חדש שישמש לגיימינג ולכן אני מבקש לכלול במחיר ( 4200 ) מסך 24 אינצ' …

25. Started by Matankzr23,

שלום לכולם... מישהו יכול בבקשה לתת לי הצלה למפרט ב 7K שיהיה בו הכל כולל הכל עכבר (עדיפות ל MX1000) מקלדת לא משנה איזה מסך לפחות 20" אבל אם אי אפשר אז שיהיה 19 וכולל רמקולים.... לא צריך יותר מ 1GB זיכרון.... בנתיים עד שידרוגים... ואני לא עושה OC בכלל ולא מתכוון לעשות שידרוגים בכלל חוץ מהוספת זיכרון... שיהיה מהיר בכל מצב גם אם PHOTOSHOP , 3DSTDIO ואפילו פנקס רשימות!! (כן כן פנקס רשימות) יפעלו בו זמנית בקיצור... מחשב שיהיה מהיר בכל מצב שישמש למשחקים ולסרטים וכל מני.... תודה ;D

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.