עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת מכנית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לגודל, שלא יהיה מלא בלדים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

2. Started by stingeR-,

אין לעבור את ה1400שקל אפילו לא באגורה. זה מה שחשבתי עליו ותגובות שינויים והמלצות יתקבלו בברכה : אז ככה יש לי שני הצעות מKSP ומPCH אז הנה הם : KSP : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2400+ 510 1 510 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 480 1 480 זכרונות? DDR 333 Price Units Total 256MB Kingmax 220 1 220 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Spire FridgeRock 40 1 40 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb 140 1 140 Total price 1390 ¤ PCH : CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 352.07 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by LittleNicky,

אני מחפש כבר כמה זמן לפטופ עם כרטיס מסך 970m, אני מעוניין במסך 15.6 יש כזאת חיה? בינתיים אני רק רואה את ה960m במחשבים כמו asus וlenovo, יכול להיות שצריך לצאת דגמים חדשים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, חבר שאל אותי היום על המחשב הזה: http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1946 הוא סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לגלישה, קצת תכנות ועריכת וידאו וגם בטח קצת משחקים (לא צריך את האיכות הכי הכי הכי). אני רואה שמדובר במחשב בדגם "מיושן" (מעבד וכרטיס מסך), אבל מדובר בחברה טובה וסדרה טובה ועם מ"ה ומודם סלולארי (Nice to have). השאלה היא אם ללכת על זה או שב-4000 שקל יש בשוק דברים יותר טובים ואין מה לקפוץ על המציאה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by CraZy,

עובד כיום עם מחשב בן 3 + Q6600 8GB DDR2 800 8800GT 500GB SATA2 X2 פוטושופ CS5 64 BIT 64 BIT ligihtroom 3 מוצר של אדובי כהשלמה ל פוטושופ לעיבוד תמונה (מאד כבד) http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/about/ Digital Photo Professional (תוכנת הגרפיקה של המצלמה) VMWARE WIN7 64 צריך מחשב חזק במיוחד שכן הנוכחי כבר לא סוחב את קבצי הגרפיקה שרק הולכים וגדלים מאות מגה לקובץ ועבודה מקבילה על מספר קבצים (מגיע למצב שהפוטושופ תופס מעל 6GB RAM) מכונה ווירטואלית אחת שתמיד עובדת (חיבור לעבודה ותמיכה לתוכנות שלא רצות על 64) כל זה בנוסף לתוכנות הרגילות של דואר גלישה וכ"ד שברקע קראתי את אשכול הגרפיקה ולדעתי צריך משהו בסגנון של I7 או אולי פנום? שני דיסקים מהירים 16GB זיכרון וספק חזק…

6. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, מדיה סנטר לסרטים בHD עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, unity, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ומשהו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא …

7. Started by ag43,

http://www.notebookclub.co.il/products/e6220-7140.htm עם מעבד I7 ו4 גיגה זכרון. עדיין לא החלטתי אם למכור אותו עם 320 גיגה הרדדיסק או SSD 250.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. היי, קיבלתי מעבד I7 2600K ואני מעוניין לבנות מסביבו את המערכת הראשית שלי. צריך: מארז + ספק לפי התיאור הזה: בנוסף זקוק ללוח וזכרונות. (המעבד עצמו, כרטיס מסך, סטורג' וציוד היקפי כבר נמצאים אצלי \ ישלפו מהמחשב הנוכחי) או בקיצור, זקוק להצעות ל: מארז+ספק לוח+זכרונות (6 או 8 ג'יגה, מה שנכנס בתקציב מחברה איכותית\מוכרת) למערכת מבוססת 2600K בסה"כ עד 3500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 4500 אם יש סיבה טובה. שקט חשוב מאד - 8-9 שימושים - power user כללי, כולל גיימינג המחשב משמש כמחשב מרכזי בדירה שלי הוא גם HTPC וגם מחשב רגיל לשימושים שוטפים. (מחובר לטלויזית LCD 32" ולמסך 20" רחב רגיל) אני לא נכנס לפרטים לגבי השימושים שוטפים ורזולוציות מהסיבה הפשוטה שכרטיס המסך כבר קיים והמעבד כבר קיים - אני ז…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. חברים אני חייב עזרה, קניתי Dell XPS 13 חדש לפני חודש בארה"ב. I7 4500u 8GB RAM 256SSD Win 8.1 המחשב פועל מצויין כשהוא מחובר לחשמל, אבל ברגע שמנתקים אותו הוא פשוט נהיה איטי! אני מדבר איטי ברמה שיש לאג בזמן שאני מקליד. אותו דבר למשל שאני בוחר תיקיות על הדסקטופ עם החצים, הכל עם דיליי. ניסיתי כבר הכל - עדכון ביוס, שמתי על "ביצועים גבוהים", וגם שם שיניתי שהמעבד יפעל על מינימום 100 אחוז. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה!! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. פורום יקר שלום רב אני זקוק למחשב בדחיפות ששמיומו העיקרי זה אינטרנט וחשוב לי שיעבוד כמו שצריך שיהיה אמין ושקט אני יודע שלצרכים אלו אין לי צורך להשקיע הון עתק לכן נכנסתי לאתרים של 3 3 החברות הגדולות ולהלן הפרטים : הודה לכם אם מישהו ימליץ על חברה עדיפה מניסיונכם האישי ועל המפרט עצמו אם יש צורך להחליף משהו מהחבילה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode=1איבוריhttp://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=35 KSP http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893אלקטרה מחשבים תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by AkermAn,

1. מה התקציב? 6000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? לגימינג כבד . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי למשחקים כבדים . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים . * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך המלצה למסך טוב לגימיניג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Black ops / crysis 2 / prototype * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by AR74590,

שלום, יש לי מחשב חזק אבל לוח אם ומעבד ישנים יחסית המחשב משנת 2010 ויש לי לוח אם p50 usb3 ומעבד i5 760 @2.8 GHz במחשב יש ספק סילבר 650W כרטיס מסך gtx970 windforce 3 שני כוננים קשיחים 850evo ssd 250gb ורגיל של 1Tb בנוסף יש כרטיס רשת של 1gb אשמח ללוח אם ומעבד חדשים עם מארז שקט יחסית (הקולר מאסטר שלי כבר עשה לי קצת חור בראש). מחיר אני מקווה לשמור את זה סביב ה 2000 לא צריך להשתגע בביצועים אם אפשר קצת זול יותר. תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. חשבתי על משהו בסגנון כזה: AMD Athlon 64 3000+ (939) GA-K8NF (PCI-E) 1024mb A-DATA VT/ WD 120GB SATA ועכשיו לגבי כרטיס המסך איני בטוח רצוי מאוד יהיה שזה יהיה PCI-E, ואני יודע שיש כרטיסים טובים אבל המחיר של המערכת הנ"ל הוא משהו כמו 2400 ש"ח, תוסיפו הרכבה של 200 ש"ח וישאר משהו כמו 1400 ש"ח לכרטיס מסך... מה כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם, אני נימצא בהתלבטות בין אם לשדרג את המפרט הנוכחי שלי או לקנות כבר חדש המפרט הוא מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 כרטיס מסך : xfx 8800gts ספק כוח של אנרמקס אני חושב שהוא 450, לא בטוח. רציתי לדעת האם פשוט כדאי לשדרג חלק 1 או 2 במחשב כדי שיעמוד במשחקים של היום ברמה טובה (הגדרות גבוהות - הכי גבוהות עם FPS נורמאלי) או שכבר רצוי לקנות אחד חדש? במידה ועדיף לשדרג, מה צריך לשדרג ולאיזה? במידה וכבר עדיף מחשב חדש, לאיזה מחשב עדיף? (בערך בתקציב של 4000-5000) תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי תקלה מוזרה מאוד במחשב החדש של HP מדגם 250 G1, מותקנת עליו מערכת הפעלה מקורית WINDOWS 8.1 STANDARD ושאני בא לבצע RESTART או כיבוי, הוא כותב על המסך שזה מתבצע ולאחר מכן נהיה מסך שחור לחלוטין, ועד שאני לא לוחץ בעצמי על הכפתור כיבוי ומדליק אותו בעצמי, המחשב לא מעלה את מערכת ההפעלה אלא נשאר תקוע על מסך שחור. חוץ מהתקלה הזו, אין בעיות ביצועים כלל. איך פותרים את זה? וממה זה נגרם? כבר ביטלתי את האופציה HYBRID SHUTDOWN שאמרו בפורום אחר לבטל.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. היי חברה, זקוקה ללפטופ חדש לכבוד שנת הלימודים הקרובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן למתוח עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה סטודנטיאלית, SPSS ומאטלאב (הרבה...) משחקים ישנים סטייל הירוז וGTA, קריאת מאמרים, צפייה בסדרות וסרטים. משאירה 70 טאבים פתוחים ברגיל - אז שהמחשב ידע להתמודד עם זה. מתכוונת גם להתחיל ללמוד פיית'ון אז שיוכל להריץ סקריפט בלי לגמגם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן כולם, אחרי שהתלבטתי כמה חודשים לגבי קניית מחשב קניתי בסוף את המערכת הבאה ואשמח לחוות דעת עליה, במיוחד ב-24 שעות הקרובות, כי אז עוד אוכל לשנות דבר או שניים בהזמנה. תודה מראש לכולם. מעבד Intel Core i7-2600K 3.4GHz-3.8GHz 8MB Cache 95W LGA1155 Unlocked גוף קירור למעבד NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD4 Intel P67 LGA1155 ATX זכרונות G.Skill RipJaws 2x4GB (8GB) DDR3 1600MHz CL9 הארדיסקים Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM X2 ספק כוח Seasonic M12II 620W Modular Psu מאוורר נוסף לקדמת המארז Arctic Cooling AF12025L 120MM FAN מארז ANTEC P183 BLACK בנוגע לכרטיס מסך, יש לי בינתיים את ה9600GT. בעתיד אני אשדרג לקוואדורו. הכל ביחד כולל הרכ…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ALMOGING,

מתלבט לפני רכישה אונליין באתר נייד נייד את הדגם הנ"ל מפרט: יצרן: LENOVO מעבד: Intel Core i7-7500U 2.7Ghz זיכרון: 16GB DDR4 2133Mhz דיסק קשיח: 512GB SATA SSD צורב DVD RW: יש מסך: 15.6 LED-backlit, Anti-glare רזולוציה: 1920x1080 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: NVID…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by dbx22,

יש לי את המערכת הבאה: AMD 2500 barton ASUS a7n8x-x WD HDD 80G 512 ddr 400 INFINEON ויש לי 1300 שקל פלוס מינוס. מה כדאי לי לשדרג במערכת הזאת בסכום כזה? תודה לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. צריך מחשב למשחקים כבדים 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי, ללא מסך וללא אוברקלוק (OC) הייתי רוצה שהמשחקים יפעלו בצורה הטובה ביותר, אז אפשר לחרוג מעט מהתקציב...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על נייד של HP במחיר 3600 שקל עם אחריות לשנה צרכים : סרטים, אינטרנט, משחקים קלים ושוטף קישור : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=21646&VariantID=21647 תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by bilbo,

רציתי רק לדעת אך הם לפני שאני מגהץ את כרטיס האשראי שלי ...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. האם כדאי לרכוש מחשב נייד של HP עם המפרט הבא מארה"ב ב 7000 ש"ח כולל מיסים? 2gb ראם 100GB דיסקשיח 5400 מעבד 1.6 דואל קור 126MB dedicated כרטיס מסך 15.4 מסך

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי, אני צריך מכם עזרה בבניית מפרט לסטודנט. השימושים הם עבודה עם תוכנות גרפיות לשרטוטים וקצת משחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ורצוי לחסוך אם אפשר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא בצורה שתנמיך את הביצועים משמעותית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-6K. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית (שרטוטים) וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים חדשים בסגנון FPS... לדוגמא COD וכו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני צריך מפרט למשחקים כבדים + OC מכובד, אפשר להביא מחירים מכל חנות שרוצים, הכי זול שאפשר, אני קונה מחנות שמבטיחה את המחיר הנמוך ביותר, נראה מה הם שווים.. חשבתי על המפרט הבא: המחירים נכונים לתאריך 3/10/06, הכי זולים שמצאתי.. Intel Conroe Core® 2 Duo 6300 box 1044 http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=050104&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=1&aff=Zap〈=he GigaByte GA-965P-S3 770 http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3589 Western Digital WD2500KS 420 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2476 LG GSA-H10N DVD±R/RW X16 193 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=760 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB 1650 http://www.noacomp.co.i…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים