עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by noambaum,

שלום חברים, אני עתיד לקנות בחודש הקרוב מחשב ואני רוצה להתייעץ איתכם מה ניתן לשפר בו. קחו בחשבון שאני קונה במחירים יותר נמוכים ממה שמצוי בחנויות, חלק מהבונוסים שאתה עובד בעסקי המחשוב :-) בכל מקרה המערכת לא תשמש ל-OC בשום שלב, והשקט מאוד חשוב לי. פחות תתיחסו לכסף (ולא בגלל שאני מליונר) אלא בגלל שהעלות שלי נמוכה יותר משמעותית. אז ככה : לוח אם :ASUS P5E3 (הלוח היחידי של ASUS שבמחיר שפוי ומתאים ל-DDR3) מעבד : INTEL C2Q Q9550 2.83G/12M L775/1333 BOX (אני די נוטה להיצמד אליו בגלל הקאש הגדול שלו) זיכרון : DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB X2 (עולה לי מאוד מאוד בזול ולכן למה לא) כרטיס מסך : 4870 - כנראה של GIGABYTE. (יספיק למסך 24" ברזולוציה של FHD?) כונן קשיח : HDD …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. טוב, אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע- שבועיים הקרובים ואני צריך מפרט כמעט קומפלט עם החלקים הבאים: מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זיכרון(אני חייב 1024 זיכרון), כרטיס מסך, כרטיס קול, הארד דיסק(100 GB), צורב DVD, מקלדת, כונן תקליטונים, סורק ומדפסת. המחשב לא מיועד לאוברקלוק. תשתדלו לקצץ כמה שיותר במארז, לא אכפת לי מהמראה שלו, מצידי שייראה כמו חרא מפלסטיק, רק שיחזיק את המחשב. גם בלוח אם לנסות לקצץ כמה שיותר, שיהיה בו כמה שפחות פ'יצרים. בעיקרון אני מתכוון לקנות מפנדה(פשוט בגלל ניסיון טוב איתם) אבל אם יש לכם הצעה יותר טובה אז תגידו(עדיף שתהיה קרוב לאשדוד, זה בעיה עם פנדה).

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ophir555,

התחדשתי במחשב נייד לנובו העלות קרוב ל 6000 שקל כולל הרחבת אחריות ל 3 שנים חודש ימים עבר ו....המחשב פתאום לא נדלק. פשוט אין שום תגובה מכפתור ההפעלה. יש לציין כי המחשב עבד במשך החודש אולי כשבועים ( שבועיים הייתי בחו"ל) , עכשו אני עצבני וכועס. התקשרתי לשרות לקוחות ועכשו צריך לחכות שיתאמו איתי ויבואו לקחת אותו למעבדה . ההחזרה עד 10 ימי עסקים כלומר שבועיים במקרה הטוב. מסתבר שהם אולי מודעים לבעיה ויעצו לי לנסות ולפרוק את המתח העודף שאולי תוקע את המחשב , טעינה יותר מ 100 אחוז,( כך הנציג בטלפון), יש דבר כזה? ( לחיצה ארוכה 10 עד 15 שניות על כפתור ההפעלה, מנוחה 5 שניות ולחיצה רגילה). לא עבד .אני חושש מהמעבדה כיוון שראיתי איך מתייחסים במעבדות גדולות אחרות למכשירי חשמל. (…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מטרות המחשב: עריכה גרפית דו מימדית, צפייה בסרטים HD , משחקי מחשב. חשוב שיריץ את המשחקים הכי חדשים באופן חלק באיכות הכי טובה, משתמש בפוטושופ CS4. רזולוציה : 1280x1024 . רצוי שיהיה כמה שיותר שקט (6 מ-1 עד 10) לא מתוכנן OC, ייתכן שבעתיד אשתמש במחשב לצפייה בטלויזיה. המסך החדש בגודל 22' .

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by omrit,

שלום, קניתי נייד של אסוס מדגם n55sf אחרי הדלקת המחשב הראשונה, הזדעזתי לגלות שאסוס התקינו לפחות מחצית מהאפליקציות הזמינות לעולם- במחשב. כמות התוכנות כמובן מכבידה על המחשב והסרה של כולם גורמת לבעיות במערכת ההפעלה (לא רק אצלי, קראתי גם בפורופים על אנשים שמתלוננים על דבר דומה). מישהו יודע האם אפשר להתקין מחדש את מערכת ההפעלה בצורה נקייה ואחר כך להתקין ידנית את הדרייברים הרלוונטים? שימוש בשחזור/התקנה מחדש של אסוס מחזיר את המחשב כמובן למצב המזעזע שלו. שהסתכלתי על המפתח של הווינדוז (home premium x64) ראיתי שיש את האותיות OEM בשם. אשמח לעצות. תודה!

6. שלום לכולם, אני מעוניין לבנות תחנת עבודה מקצועית. ברוב הזמן התחנה תעשה שימוש לעבודות משרדיות כולל חישובי טבלאות גדולות, גרפיקה (דו-מימדית), עיבוד מסמכים - בעיקר חישובים סביב טבלאות גדולות באקסל. בחלק מהזמן תחובר לתחנה כרטיס גרפי אימתני לצורך חישובי deep learning. הכוונה לכרטיס מסוג NVIDIA 6000 ADA ודומיו. כך, שהתחנה צריכה לדעת לתמוך בחישובים על ידי GPU רציני (לחלק מהזמן) וברוב הזמן להיות "רגילה" יחסית. קצת כמו קלארק קנט... זו ההמלצה שקיבלתי מהחברה שאנחנו עובדים איתה. אשמח לשמוע את דעתכם. סיכום בשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000 ש"ח, יש אפשרות לחרי…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. בוקר טוב, מה דעתכם על המחשב הזה? Dell Vostro 5470 VM-RD33-7217 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13330 כמה שאלות שיש לי ואשמח אם תענו- 1.המעבד שמסתיים עם האות U הוא עדיף ממעבד שמסתיים עם האות M? האם זה המעבד הכי חזק שיש עםI5? 2.הזכרון הוא קטן האם ניתן להוסיף עוד 250GB? או שזה או זכרון רגיל או SSD ? 3.מה החסרונות במחשב זה ומה היתרונות? 4.אם אני יוסיף עוד 500-700 ש"ח האם ניתן לרכוש מחשב טוב יותר מבחינה משמעותית? אני מחפש מחשב בעל מסך 14-15.6' מסך מגע(אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת) זכרון-8GB RAM, והייתי שמח שמערכת התקנה תותקן על SSD אחרי ששמעתי שמכם שזה דבר טוב הארד דיסק של לפחות 500 GB שימושים עיקריים- לימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס Photoshop, VEGAS משחקים-N…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. היי, חבר ביקש ממני לבנות לו מפרט.. אשמח אם תעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? להריץ משחקים בינונים- קלים, סרטים קלים, אינטרט ועבדה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. מסך 19" (1080X1024 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהו? מארז צר ככל האפשר ו320GB לפחות. 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? לא הנה הפרט ראשוני שבניתי: Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן, קל משקל ושקל להסתובב איתו, מסך 12-13 אינץ', חזק, שיכול לנגן סרטי FULL HD, עריכת וידיאו, חשוב שהסוללה שלו תחזיק הרבה שעות! שתהיה לו גם יציאה לHDMI לחיבור למסכים גדולים יותר. מערכת הפעלה וינדוס. לא חושב שזה משנה לי אם המעבד הוא של אינטל או של AMD. לא חייב כונן אופטי. לא חייב מסך מגע. הארדיסק 250 ג'יגה ומעלה. צבע מחשב צבע כסף או שחור עם כסף יהיה נחמד. תקציב: עד 3500 שקל, עם אפשרות להעלות את התקציב אם זה מספיק שווה. מקום רכישה: שיהיה זמין במלאי בחנות באיזור ראשון לציון כמו KSP, IVORY, SKYPC. מחשבים שראיתי שנראים לי טובים: מחשב KSP נייד, Lenovo IdeaPad U310 MAG64IV - צבע אפור. מחיר: 3190 שקלים. יצרן: Lenovo‏, גודל: 13.3'' מבריק‏, מעבד: Intel Core…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by galCool,

שלום רציתי מפרט למשחקים ב3165 שיהיו מהחניות KSP או נועה. שיהיה כלול הרכבה ובלי ציוד היקפי ובלי כרטיס מסך ושהלוח יהיה pci . תודה...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by HardCore,

שלום, אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש ... כעיקרון הולך להיות לי בין 5000-6000 ש"ח... אני צריך מחשב טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים,ומחשב חזק וטוב לקידוד וידאו,שיהיה מעבד חזק וגם קירור למחשב למעבד ולכרטיס מסך.. והנה אתר שמצאתי ברשת שאפשר לעשות דרכו מפרט: http://skypc.co.il/BuildItems.asp?page=187 עריכה:שכחתי להוסיף גם ציוד היקפי מסך אני לא צריך..מערכת הפעלה אני גם לא צריך שתכללו כי בחנות שאני קונה אני רק מוסיף כסף והם מתקינים לי מערכת הפעלה של ווינדווס.. בברכה, י.א

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני עובד בגרפיקה על תוכנת 3D-MAX ונצרך למערכת בעיקר לצורכי רנדר מהיר וכמה שיותר מהיר (רנדר לאנימציה) ואני אמור לרכוש מערכת חדשה בימים הקרובים. ואני מסתפק בין מעבד ה i7-3930K שמחירו נע בסביבות ה 2800 ש"ח לבין ה 2600K שמחירו נע בסביבות ה 1500 ש"ח. הסיבה לספקות אינה המחיר אלא לתמורה. כלומר כמה באמת המעבד הזה יותר מהיר ממעבד ה 2600K אשמח מאוד אם מישהו מכיר את המעבד i7-3930K בתחום הרנדר בכדי לתת לי אפשרות לערות השוואה בין השניים. נ.ב. אני כבר מחזיק מחשב אחד עם מעבד 2600K ויש לי זמני רנדר לתמונה בודדת של המעבד הזה. אם יש למישהו כאן את המעבד i7-3930K אשמח לשלוח לו את אותה הסצנה שרינדרתי בכדי שירנדר על המעבד הנ"ל ויאמר לי כמה זמן לקח לו לרנדר את התמונה וכך אקבל תמונה יותר ברורה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום כולם! אני צריך עזרה בחיפוש אחרי נייד קטן וחזק כרגע יש לי ASUS F3SC מי שמכיר מחשב מפלצתי מאוד מאוד חזק הבעיה היחידה שלו זה שהוא גדול מידי שוקל בסביבות 3 קילו מסך 15.4 אינץ', השנה אני מתחיל ללמוד וזה לא בדיוק המחשב הכי נייד שיש אני מחפש משהו שיהיה באותה רמה מבחינת מפרט אבל רק שיהיה קומפקטי יותר אני חושב על כיוון 13-14 אינץ' אני אשמח לשמוע את המלצותכם (אולי בעבודה ממושכת ועם מסמכים 13" קצת בעייתי? או משהו בסגנון) כרגע אני מחפש ומתעניין בניידים אבל העדפה שלי היא לכיוון ASUS מכיוון שאני מכיר את האיכות בניה שלהם ואני ממש מרוצה מהשירות של רונלייט, אסוס זה לא בגדר חובה אבל בהחלט העדפה בנוסף גם פזלתי לכיוון המקבוק הגירסא של ה2.4 אני כמובן אנסה להביא אותו מארה'ב, המפרט…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dbx22,

יש לי את המערכת הבאה: AMD 2500 barton ASUS a7n8x-x WD HDD 80G 512 ddr 400 INFINEON ויש לי 1300 שקל פלוס מינוס. מה כדאי לי לשדרג במערכת הזאת בסכום כזה? תודה לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מודיע מראש, כי הדרישות שלי עלולות להיות מעט מבלבלות, אך אנסה להיות הכי ברור שאוכל. *תקציב: 3000 ש"ח (הקנייה מתבצעת באילת!!!) *מטרת המחשב: אוקיי, יש לו מטרה כפולה: אני מתחיל תואר במדעי המחשב ולכן אני מעוניין במחשב שיסייע לי בזמן תקופת הלימודים. לכאורה, אין לי צורך ביותר מ-i5, 4GB ושיהיה נוח וקל. למרות זאת, הגיע השעה גם להחליף את המחשב הנייח שלי שמלווה אותי משנת 2008, בנאמנות יתר יש לומר (acer). מכאן, שאני מחפש מחשב שישלב את שני העולמות הנ"ל. *גודל המסך: 14'' *רזולוציה: מיטבית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. * משקל רצוי: עד 2 קילו. קלים יותר יתקבלו בברכה. * העדפה לחברה: HP, Asus, Acer, Dell …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום חברים, קניתי את ה- 1564 החדש של דל ואני רוצה להעביר קבצים דרכו לפלאפון בעזרת ה- BLUETOOTH ואין לי מושג איך עושים את זה..! אני משתמש ב- Windows 7 32-bit ובביוס ה- BLUETOOTH מאופשר. ניסיתי שיחפש התקנים חדשים דרך הקונטרול פאנל (בתקווה שימצא לי את ה- BLUETOOTH) אבל ללא הצלחה. חיפשתי גם דרייברים באתר של דל, אבל אין לוינדוס שלי. איך לעזאזל אני מפעיל/מתקין/מאפשר את ה- BLUETOOTH הזה???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by shaymor26,

לילה טוב אנשים ! יש לי את המחשב הזה : Q6600 (ללא אובר קלוק) + קירור של OCZ לוח אם ASUS P5ND 2 כרטיסי זכרון של GEIL 2 כרטיסי זכרון של CEON (סה"כ 8 ג'יגה) כונן קשיח 750 GB segate barcuda 7200 RPM כרטיס מסך 9800 GT עם 512 זכרון וכל זה מוחזק ע"י ספק ENERMAX 525W מודולרי את המחשב קניתי לפני משהו כמו 3 שנים. עד עכשיו אני מחובר עם מסך 22 אינץ' של פיליפס אבל אני מתכנן לעשות שינוי ביחידת דיור שלי ולעבור לטלויזיה 37 אינץ'. אני אחד שמאוד אוהב משחקי רשת וחשוב הFPS בנוסף, אני אוהב גם לערוך דברים (סרטונים, פוטושופ ואפילו קצת קיובס ואני הולך לקבל כרטיס קול מקצועי מתנה מחבר) בקיצור, אני צריך מחשב חזק ואחרי כמה זמן שלא הייתי עקבי שמתי לב שיצאו מלא כרטיסי מסך חדשים וכוננ…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by lioryb,

חג שמח. אז המחשב הנייח שלי נפח את נשמתו, והגיע הזמן להחליף (להערכתי, לוח האם סיים את חייו). מירב השימושים הם שימושים משרדיים ועריכת תמונות. פה ושם גם קצת עריכת וידאו. מתלבט בין נייח לנייד, בהנחה שהתקציב הוא כ-2500 ש"ח, אפשר למשוך גם ל-3000. תודה מראש. *************** עריכה *************** כשאני חושב על זה לעומק, מכיוון ובמחשב הנייח יש SSD ו-HD, אני חושב שאני יכול להסתפק בהחלפת לוח אם + מעבד + זכרון + ספק. לא? אני יכול לקנות באילת כשאהיה שם במהלך חול המועד, אבל אז נדרשת קנייה באחת הרשתות, KSP או IVORY, הפרושות ברחבי הארץ. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. 1 - תקציב עד 5 אלף 2 - חריגה מקסימאלית - ללא 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם גיימינג וסרטים . משחקים לדוגמא : DBZ Xenoverse 2 , WWE 2k 18 , GTA V 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - רמקולים - פשוטים עד 100 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי עד 150 ש"ח 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 9 - לכלול מערכת הפעלה אופיס , לא חשוב לי אם מרכיבים או מורכב . 10 - איזור ב"ש והסביבה 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד 12 - כמו שנאמר למעלה , מתחיל מאפס בשביל מחשב חדש שישמש לגיימינג ולכן אני מבקש לכלול במחיר ( 4200 ) מסך 24 אינצ' …

20. Started by idoleff,

זה המפרט הסופי שאני רוצה לקנות... למישהו יש הצעות לשיפור? Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO 1490 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 *2 530 WD 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 Philips DVD±RW x16 LightScribe 300 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH 2330 Supertalent X-Blade Gaming Case 500W Silver 450 חשוב לציין שאין שום כוונה לOC במפרט...

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Cloud,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג עבור חבר. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל כמובן שאעדיף לחסוך דברים מיותרים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת(mmo rpg) כמו guild wars 2,משחקי FPS/TPS(כמו BF.COD וכ'ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 16K, פלוס מינוס, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי תלת-מימד (סימולטורים, מירוצים, הרפתקאות), עריכת תמונה ווידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרשים מקלדת, עכבר ומסך 31" ומעלה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי כלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7…

23. שלום, אני מעוניין לשדרג את ביצועי הגיימינג של המחשב שלי שנקנה לפני קצת יותר משנה (ככה זה, עם האוכל בא התיאבון) המפרט הרלוונטי (המלא נמצא בפרופיל אם זה מעניין מישהו): לוח: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: Intel® Core™ i5-3570 Processor זיכרון: CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 SSD: Crucial M4 CT128M4SSD2 2.5" 128GB SATA III HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 ספק כח: Seasonic X-660W כרגע אני משחק משחקים כמו GTA IV ו-Assassin's Creed III ובהגדרות הגבוהות אני מתחיל להרגיש איזשהו גמגום, ובעתיד הקרוב אני מתכנן לשחק משחקים קצת יותר תובעניים. נשאלת השאלה - מה היא החוליה החלשה במפרט הזה, ומה המינימום הנדרש לשדרוג כדי להרג…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אהלן כולם, אחרי שהתלבטתי כמה חודשים לגבי קניית מחשב קניתי בסוף את המערכת הבאה ואשמח לחוות דעת עליה, במיוחד ב-24 שעות הקרובות, כי אז עוד אוכל לשנות דבר או שניים בהזמנה. תודה מראש לכולם. מעבד Intel Core i7-2600K 3.4GHz-3.8GHz 8MB Cache 95W LGA1155 Unlocked גוף קירור למעבד NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD4 Intel P67 LGA1155 ATX זכרונות G.Skill RipJaws 2x4GB (8GB) DDR3 1600MHz CL9 הארדיסקים Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM X2 ספק כוח Seasonic M12II 620W Modular Psu מאוורר נוסף לקדמת המארז Arctic Cooling AF12025L 120MM FAN מארז ANTEC P183 BLACK בנוגע לכרטיס מסך, יש לי בינתיים את ה9600GT. בעתיד אני אשדרג לקוואדורו. הכל ביחד כולל הרכ…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by elkaboi,

אהלן אנשים, אבקש את דעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג קל - 1080P , שיחזיק לכמה שנים טובות אולי עם OC קטן בעתיד . התקציב הוא 4,000 ש"ח מעבד: 898 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 2600 3.9Ghz AM4 BOX לוח אם: 374 ₪ - Gigabyte AB350M Gaming 3 RYZEN AM4 זכרון: 654 ₪ - * מבצע * - Silicon Power 16G (2x8G) DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך: 1529 ₪ - * מבצע יום הולדת 11 * - MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC DualFan דיסק קשיח: 137 ₪ - * חדש * - A-DATA 120G ULTIMATE SU650 R/W UP TO 520 / 450MB/S דיסק קשיח: 197 ₪ - * מבצע * - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 169 ₪ - Antec VP500PC …

דיונים חדשים בפורומים