ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
סוג הסר מוצר מהסל ¤1,575.00 ¤1,575.00 עדכן Geil ONE 1024MB BH5 PC3200 400MHz DDR Dual Channel מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤440.00 ¤440.00 עדכן SAPPHIRE RADEON X550 128MB PCI-E מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤1,300.00 ¤1,300.00 עדכן DFI LANPARTY nF4 UT SLI-DR מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤1,050.00 ¤1,050.00 עדכן ANTEC P180 מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤3,590.00 ¤3,590.00 עדכן AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+(2.2GHz) BOX מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤285.00 ¤285.00 עדכן HEC 400TRT 24PIN מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤815.00 ¤81…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות לפטופ חדש בתקציב של 3000 שקל עם חריגה של 200. מיועד לעבודה עם תוכנות עיצוב גראפי קלות ובינוניות ולחישובים מורכבים: SolidWorks, CAD, Sketchup, MatLab - רוב הזמן לא אעבוד איתן, לא מדובר כאן בשימוש יומיומי בתוכנות האלה. כמובן שיהיה גם שימוש שוטף באינטרנט ובאופיס. חשוב לי שהוא יהיה אמין - לפטופים של DELL ידועים כאמינים יותר ולכן אני יותר בעדם כרגע. לפטופים כמו LENOVO ידועים בשירות לקוחות לא טוב, או שמות כמו ASUS שידועים כמוצלחים הרבה פחות, ולכן אני נרתע מקניה של מותגים שהם לא DELL. אבל מצד שני אני רואה שגם לפטופים אחרים כמו של LENOVO, HP וACER מצליחים וכנראה שווים את הכסף - אשמח לחוות דעת בעניין הזה. חובה: -מסך בגודל 13.3-14 אינץ' -ללא מערכת הפעלה -סולל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, נשבר לי כבר מה IBM T30 שלי, והגעתי למסקנה שאני צריך לקנות מחשב חדש, אני שוהה כרגע בניו יורק, ולכן עומדת בפני אפשרות לקנות לפטופ ב-Dell Outlet. בהתחלה חשבתי על XPS1350, בגלל המסך הקטן, אבל לצערי הוא לא מציג רזולוציה גובהה מ-1280X800, אז כעת אני מתלבט בין גרסאות אחרות. יש להם את הXPS עם ה-15 אינץ', ויש Inspiron שלו גרסאות של 14 אינץ' ו-15 אינץ'. הדרישות שלי הם פשוטות, 4 Gigs o Ram, מסך Wide Screen עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה, 1400 על משהו יהיה לי טוב, ובטריה טובה, אבל ממש טובה (הכי טובה). פעם בשנה בערך אני משחק פוטבול מנג'ר, אבל חוץ מזה אני לא משחק משחקים, כך שלא נראה לי שכרטיס מסך אמור להזיז לי. השימושים שלי במחשב הם Photoshop, Dreamweaver, ואני גם מחזיק עליו ש…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, אני מכיר אותם כבר הרבה זמן ואף פעם לא ראיתי בהם אופציה לאחרונה חבר אמר לי שהוא מפנה לשם אנשים כי הם זולים ועושים את העבודה טוב עם הדיוטים, כלומר גם נחסך ממנו כאב הראש וגם אייבורי בסדר יצא לי בסו"ש לפני כמה זמן לראות מודעה שלהם, המחירים שם לא יאומנו (בעיניי לפחות) מחשב קומפלט עם מסך 17" ב3000 ש"ח?! וכרטיס מסך לא מובנה ולוח של MSI או ASUS... מחיר מדהים לכל הדעות אבל חייב להיות כאן משהו לא בסדר אחרת כולם היו מציעים כזה מחיר... 1400ש"ח למחשב קומפלט עם מעבד סלרון .... ואותו מפרט של חלקים, כלומר על פניו איכותי.... כיוון שאני יודע שיש פה כל מיני אנשים רציניים, מבינים ושעובדים בענף אני שואל אתכם, איך זה ייתכן? האם אייבורי באמת כל כך טובים או שיש כאן איזה פוילשטיק?! …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מפרט למחשב HTPC לצורך חיבור ל - LCD לצפייה בסרטים וסדרות. בעיקרון הטלוויזיה שלי היא HD READY ולא FULL HD, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לנגן גם סרטים FULL HD למקרה שאני אחליף את הטלוויזיה. אין צורך בכרטיס טלוויזיה, אבל אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) וכמה שיותר מאוורר.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי המחשב שלי כבר סוס מת, ועוד מעט יוצא GTA V. משמע - זוהי שעת הכושר. אני רוצה מחשב שיריץ בלי בעיה את GTA V, על הגדרות גבוהות ככל האפשר. אם זה דורש שנקרא למחשב "מחשב גיימינג" - שויין. העיקר שיריץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב ? אופיס, פוטושופ, GTA V א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V. רבאק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדי לחסוך כסף, החלטתי שאני מזמין מפרט טוב מ-Newegg.com. ABIT AN8-ULTRA Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail - 112$ AMD Athlon 64 3000+ Venice 1GHz FSB Socket 939 Processor Model ADA3000BPBOX - Retail - 137$ OCZ EL Platinum Revision 2 1GB (2 x 512MB) PC 3200 Unbuffered Dual Channel - Retail - 168$ SAPPHIRE 100129U Radeon X800GTO Ultimate 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail - 185$ Western Digital Caviar SE WD1600JS 160GB 7200 RPM SATA 300MB/s Hard Drive - OEM - 078$ ENERMAX Whisper II EG565P-VE FMA(24P) ATX12V 535W Power Supply - Retail - 089$ בסה"כ כ-4100 ש"ח, כולל מע"מ (17%) + 500 ש"ח (שיעור) על הובלה: 4600 ש"ח מפרט זהה לחלוטין עולה 560…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון אני חושב שהכי חשוב שיהיה מסך טוב היות ומסך לא משדרגים כל שנתיים-שלוש. אני גם מעונין במפרט הניתן לשדרוג בעתיד, כלומר לוח אם טוב עם fsb גבוה כמה שיותר ותמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (כמובן שאני לא מצפה ללוח הכי חדש ) אבל עם כרטיס מסך עליו נניח כדי להוזיל עלויות היום אבל עם אפשרות שדרוג עוד שנה לכרטיס מסך חזק. כרטיס קול כמובן יהיה on board. מעבד לא הכי חזק כי כרגע גם amd xp 1700 טוב אבל שהלוח יתמוך במעבדים החדשים יותר שקיימים. כונן קשיח - נראה לי שעם המחירים של היום הכי טוב לקנות wd 80 gb 7200 8 mg buffer אבל תקנו אותי אם אני טועה. צורב - אני אקנה משהו סטנדרטי ב 200 שקל. זכרון - היו לי מלא בעיות עם זכרון במפרט האחרון שהרכבתי , מסתבר ש geil 2700 ddr לא תואם …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני זקוק לעצתכם בנוגע לקניית 2 מחשבים חדשים. דגשים חשובים - המשותף לשניהם הוא היכולת להריץ פלאש (תוכנת אנימציה דו מימדית וקטורית) במהירות. - על מחשב אחד צריך גם להריץ תוכנת עריכה (פרמייר) ופוטושופ ברמה גבוהה (ואולי גם אפטר אפקטס בעתיד) ועל המחשב השני לא חובה להריץ את התוכנות האלו אבל יהיה נחמד להריץ עליו משחקים חדשים באיכות גבוהה (לא חייב מקסימלית) - לפחות אחד המחשבים צריך להיות שקט במיוחד (בעדיפות לשניהם) כי מדי פעם אנחנו צריכים להקליט אליו סאונד. - אנחנו לא מתעסקים בכלל בתלת מימד ,מה שאמור לדעתי לקצץ בעלות כרטיס המסך, אלא רק באנימצית פלאש וקטורית (להתרשמות - http://www.youtube.com/user/NirveGali?feature=mhee ) -אנחנו לא זקוקים לציוד היקפי - מקווה שאני ריאלי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, בתאכלס מדובר על לוח אם, מעבד וזכרונות יש לי היום כרטיס מסך AMD Radeon 7870HD והמטרה העיקרית של המחשב הוא למשחקים, בעיקר BF4 כיום. יש לכם המלצות על לוח אם / מעבד טובים שיעמדו בקצב של המשחק הזה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם יודעים אולי איזו מעבדה נותנת את שירות האחריות של HP בארץ? באינטרנט אני מוצא רק ש'האחריות ניתנת ע"י היבואן הרשמי'. ואם יש לכם מושג, האם השירות סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, מבקשת לקבל המלצה על נייד לעסק, המיועד לשעות עבודה מרובות: מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) מעבד אינטל גודל המסך- 15/14 אינץ ללא ציפוי מבריק משקל רצוי- ~ 2 ק"ג זמן סוללה- 3.5-4 שעות עבודה רצופות (סוללה כפולה) גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G צורב DVD אחריות מורחבת/ מקסימלית מערכת הפעלה אפשרות לחיבור לתחנת עגינה תקציב- 5,000-5,500 ש"ח תודה לכל המומחים!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , מדובר על lenovo T410i בכל פעם שאני מדליק את המחשב ממצב של hibernate המחשב טוחן בסביבות ה 6 דקות עד שהוא "נרגע" ואפשר להתחיל לעבוד איתו. מ"ה : windows 7 pro. כשאני אומר טוחן זה אומר שהמחשב עצמו בקושי זז וההארד דיסק עובד בלי הפסקה. יש איזושהי דרך לגלות איזו תוכנה אחראית לזה? או שאולי זו בעיה מוכרת ויש לה פתרון? תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני צריך מפרט גיימינג בתקציב 3.5K ללא מסך וציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג 100-150 שקל המחשב מיועד לגיימינג בעיקר משחקים חדשים מהתקופה האחרונה 32 אינץ' המסך רזולוציה 1366X768 הגדרות גבוהות בעיקר השקט במפרט חשוב לא מתוכנן OC אין צורך בווינדוס העדפה לKSP כדאי שהמחשב יתמוך בחיבור 5.1 ערוצים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להרכיב מפרט לתחנת עריכת וידאו בתוכנת פרמייר CS6 (אולי CC בהמשך). הסרטים הנערכים הם FHD בפורמט AVCHD (מדובר בעריכה תדירה אבל לא לצרכי פרנסה). כמו כן, אותו מחשב אמור לשמש גם לאחסון התוצרים ותכנים אחרים (וכן כ- HTPC). כרגע יש לי 13TB על 6 דיסקים שאולי אצמצם לארבעה, ואני רוצה להוסיף גם SSD שכרגע לא קיים ועוד דיסק 4TB. אני מבין שרוב הלוחות והספקים תומכים בעד 6 דיסקים, ולמרות שזה מספיק לי כרגע הייתי שמח ללוח עם יותר מחברי SATA (לגידול עתידי) וספק שתומך בכך. כמובן שאני צריך גם מארז שיכול להכיל את כל הדיסקים ולקרר כיאות (הדיסקים ב- NAS הם ירוקים). המחשב לא ישמש למשחקים, ואין כוונה להפעיל OC. עם זאת, יתכן שארצה שחלק מהדיסקים (רק החומר הקריטי) יהיו במערך RAID …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג. תקציב שבעת אלפים שקלים כשאת החלקים היקרים אני מעוניין לרכוש באילת. ז"א אפשר להתפנק קצת. אין צורך בציוד היקפי: מקלדת עכבר רמקולים. צריך שני כוננים SSD הראשון טרה והשני לא יותר מ250 ג'יגה השימוש כפי שנכתב גיימינג. בעיקר סימולטורים טיסה ונהיגה. איו לי שאיפה בהרצת משחקים על מאפייני המקסימום. אז לא יותר אם אני צריך קירור מים או אם זה בכלל רלוונטי בשבילי ובתקציב.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה ב build. המטרה שלי במחשב זה להיכנס לתחום ה VR בכיף. מבחינת תקציב אני לא מחפש בהכרח את הטוב ביותר, אלא יותר את ה best value for money. כבר יש לי SSD 500gb של Samsung EVO וקניתי את הכרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW ULTRA SILENT GAMING, 8GB GDDR5 https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-SILENT-Gr…/…/ref=sr_1_5… התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, לא כולל מה שכבר הוצאתי על הכרטיס מסך והזכרון. ולגבי מארז אני לא בטוח אשמח לקבל גם במפרט אבל מקסימום יכול להשתמש בקיים שלי אם התקציב גבולי.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל לא יודע להרכיב בעצמי ככה שאני צריך להזמין. איפה אני יכול למצוא מקום שבו אני בוחר איזה רכיבים יהיו למחשב שלי ואוכל להזמין ממנו?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי עד 4700 חריגה 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd, עבודה משרדית, משחקים ברמה בינונית ( APEX, FORTNITE), עריכת תמונות חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך משנה אבל שיהיה קר עד כמה שאפשר בלי שיהיה רעש של מטוס. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מתחמם מאוד ועובד לאט ממש. הורדתי תוכנה לבדיקה והיא רושמת בכל הקטגוריות חום גבוה . כנראה שהמאורר הפסיק לפעול . כמה אמור לעלות תיקון כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
טוב, רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הבא: AMD ATHLON XP 2000 + FAN ARCTIC SILVER 3 Gigabyte GA-7VAX KT 400 TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 HEC 475DVD WATT PSU ANTEC 80 TriLight LED Fan Thermalright AX-7 Extreme Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון הרכבת מחשב במעבדה סה"כ 5,132 ש"ח הוא עדיין לא הוזמן ככה שיש זמן לשנות את מה שצריך, תנו לי בבקשה הצעות איך לשפר ואפשר חריגה קטנה מהתקציב- חפיף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪361 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח, …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הישן המשפחתי עומד לשבוק חיים, ולכן החלטנו לרכוש מחשב חדש לחדר ה"משחקים" ולהעביר את המחשב הנוכחי למשפחה. הכנתי בעצמי מפרט שאני די סגור עליו, אבל מוטב לשאול קודם מאשר לגלות את הטעות לאחר מכן, ולכן באתי כאן לפנות לעזרתם ולדגשים שלכם בנוגע לרכיבים. קודם ארשום כאן את המפרט שבניתי, ואז אתן את הדרישות שלי מהמחשב וסיבות לרכיבים שבחרתי. מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪837 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪377 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪261 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Sk…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-