עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם קניתי מחשב ניידSONY מחו"ל ושלחתי אותו לארץ עם DHL עכשיו או לא משחורר מהמכס עד אשר מסופק לו אישור של משרד התקשורת מה עושים ? יש למשיהו רעיון מקורי ? אני חייב לשחרר אותו דחוף. אנא עזרו לי. תודה דחוף עזרה - אשור של משרד התקשורת בקניית מחשב נייד מחו"ל.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלומות הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על המפרט הבא(לא מתוכנן OC ומיועד בעיקר למשחקים): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤654 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS מחיר: ¤436 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤791 אחריות: ללא הגבלת ז…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by shaylex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - אפשרי, לשיקולכם. אם אתם ממליצים אני אלך על זה. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא אופיס או ווינדוס, שירכיבו בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?לשיקולכם.…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by zglazer,

שלום לכולם !!!! מעוניין במפרט מחשב עד 2000 ש"ח אין צורך בציוד היקפי: מסך,מקלדת,עכבר המחשב לצרכים בסיסיים אינטרנט, אופיסת צפייה בסרטים, מוסיקה , תוכנות קלות ,משחקים קלים מעוניין בהצעות מפרט של אינטל ו AMD תודה על עזרתכם האדיבה והמהירה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Eyal27,

בקצרה: מחשב נייח בעיקר לתכנות ולגלישה באינטרנט. אפשרות הכנסה לכרטיס מסך איכותי שיידע להתמודד עם רשתות מלאכותיות. בפירוט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. קניתי אותו בסוף 2010 השקעתי בו הרבה, והוא אף פעם לא אכזב. לאחרונה מרגיש לי שהוא די איטי גם לאחר התקנה מחדש. עד כמה שידוע לי ב7 שנים האחרונות תעשיית המחשבים לא טסה כמו פעם אז לא חשבתי להחליף מישהו יכול להסתכל על הנתונים של המחשב ולהגיד איפה הצוואר בקבוק, האם כדאי לשדרג משהו או שפשוט צריך להחליף כבר? תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by dbx22,

יש לי את המערכת הבאה: AMD 2500 barton ASUS a7n8x-x WD HDD 80G 512 ddr 400 INFINEON ויש לי 1300 שקל פלוס מינוס. מה כדאי לי לשדרג במערכת הזאת בסכום כזה? תודה לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. צריך מחשב למשחקים כבדים 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי, ללא מסך וללא אוברקלוק (OC) הייתי רוצה שהמשחקים יפעלו בצורה הטובה ביותר, אז אפשר לחרוג מעט מהתקציב...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי סתם מעניין אותי לשאול נתקלתי במחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=21270. איך הסגנון הזה של ה-XPS ? ובכל מצב מצאתי שני מחשבים שנראה לי מתאימים של דל: אחד- [h=1]ell New Inspiron 15 5000[/h][h=1]http://ksp.co.il/?uin=23179 וכמובן לשדרג ל8GB RAM [/h] שני- [h=1]Dell New Latitude[/h] http://ksp.co.il/?uin=20978ויש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=23124 לכמה זמן נראה לך תחזיק הסוללה שלהם? יש הבדל משמעותי בין שתי הסדרות? זה הפרופיל של המחשב שאני מחפש: היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Yoav,

שלום לכולם, אני מעוניין ללקנות מחשב למשחקים + עבודה בסביבות ה6K שקל כולל מסך. קיבלתי את ההצעה הבאה: (המחירים כתתובים ליד החלקים והם בשקלים לא כולל מע"מ) לוח: Gygabyte GA-K8NMF-9 516.21NIS מעבד: AND 64 3500+ S939 1539.41NIS כ. מסך: Gygabyte PCX6600 256MD DDR2 806.58NIS זיכרון: Samsung/Hynix 512MB DDR 400 *2 (סה"ך ג'יגהבייט) 543NIS ד. קשיח: WD 80GB SATA-II 8mb 359.50NIS כונן: LG DVDROM 138.27NIS צורב: LG DVD-RW *16 (+/-) 476.54NIS פלופי: סוני 1.44 36.87NIS מארז: HEC ATX 400W 24pin 2fan 539.25NIS מקלדת + עכבר Logitec 124.44NIS רמקולים ג'נריים 24.65NIS מסך: LG Flatron 17" CRT 742025NIS תוכנות: Symantec norton internet security 2006 300NIS עלות: 5698 ש"ח. בהנחה שOC לא מעניין א…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Y@M,

אהלן אנשים בגדול, זה המצב: אני לא תחום למעלה/למטה בכסף. רוצה מחשב מעולה שיעבוד מעולה לשנים הקרובות, עם יכולת להריץ משחקים על Settings מקסימליים. כן מנסה להשיג Value יחסית סביר, ככה שנניח אני לא רוצה סתם להשתגע עם SLI של GTX 1080. אני בטוח שזה יתן אחלה תוצאות, אבל נראה לי שכולם פה מבינים שזה לא קוסט אפקטיבי. זה מה שיצא לי לבנות. אני ממש אשמח לשמוע דעות, סומך עליכם שיש לכם הצעות לשיפור. (כל דבר יעזור ממש! ממקום הקנייה ועד המאווררים). המון תודה לכם! המפרט (דרך סטארט מחשבים): מעבד: 2185 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 1514 ₪ - 32G (2x16G) G.Skill TRIDENT DDR4 34…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי, קיבלתי מעבד I7 2600K ואני מעוניין לבנות מסביבו את המערכת הראשית שלי. צריך: מארז + ספק לפי התיאור הזה: בנוסף זקוק ללוח וזכרונות. (המעבד עצמו, כרטיס מסך, סטורג' וציוד היקפי כבר נמצאים אצלי \ ישלפו מהמחשב הנוכחי) או בקיצור, זקוק להצעות ל: מארז+ספק לוח+זכרונות (6 או 8 ג'יגה, מה שנכנס בתקציב מחברה איכותית\מוכרת) למערכת מבוססת 2600K בסה"כ עד 3500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 4500 אם יש סיבה טובה. שקט חשוב מאד - 8-9 שימושים - power user כללי, כולל גיימינג המחשב משמש כמחשב מרכזי בדירה שלי הוא גם HTPC וגם מחשב רגיל לשימושים שוטפים. (מחובר לטלויזית LCD 32" ולמסך 20" רחב רגיל) אני לא נכנס לפרטים לגבי השימושים שוטפים ורזולוציות מהסיבה הפשוטה שכרטיס המסך כבר קיים והמעבד כבר קיים - אני ז…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. דבר ראשון אני חושב שהכי חשוב שיהיה מסך טוב היות ומסך לא משדרגים כל שנתיים-שלוש. אני גם מעונין במפרט הניתן לשדרוג בעתיד, כלומר לוח אם טוב עם fsb גבוה כמה שיותר ותמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (כמובן שאני לא מצפה ללוח הכי חדש ) אבל עם כרטיס מסך עליו נניח כדי להוזיל עלויות היום אבל עם אפשרות שדרוג עוד שנה לכרטיס מסך חזק. כרטיס קול כמובן יהיה on board. מעבד לא הכי חזק כי כרגע גם amd xp 1700 טוב אבל שהלוח יתמוך במעבדים החדשים יותר שקיימים. כונן קשיח - נראה לי שעם המחירים של היום הכי טוב לקנות wd 80 gb 7200 8 mg buffer אבל תקנו אותי אם אני טועה. צורב - אני אקנה משהו סטנדרטי ב 200 שקל. זכרון - היו לי מלא בעיות עם זכרון במפרט האחרון שהרכבתי , מסתבר ש geil 2700 ddr לא תואם …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, מבקש עזרה בהרכבת מפרט. בעקרון חשבתי ללכת על המפרט הכי יקר במפרטים כי אני רוצה מחשב מעולה לכמה שנים טובות: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137642&section=293&peri=0 האם כדאי לי לעשות בו שינויים בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ואין צורך לבזבז ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פוטושופ ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים.. -תקציב 4000 ש"ח [ללא חריגה מעל זה... ] אני מחפש בעיקר מחשב שיוכל להחזיק מס' שנים קדימה.. חלק מאוד חשוב במחשב זה כ. המסך, רצוי עם תמיכה בDX10 ויכולת להריץ משחקים על רזולוציה כמה שיותר גבוהה [יש לי מסך LCD רחב 20 אינצ'..] -חשוב לציין שאני לא צריך כונן קשיח חדש...יש לי את שלי והוא מספיק לי. -כמו-כן, אין צורך בציוד היקפי [מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'] תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by itakz,

אז לקחתי כמה המלצות מאנשים וחיברתי הכל וזה המפרט הסופי שלי שאני הולך לקנות בימים הקרובים, מה אתם אומרים? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ ht…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by below_z,

אני בודק את האופציה להשתמש בנייד עם תחנת עגינה, בתור מחשב שנועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה ביוטיוב (אין דרישה לרזולוציה גבוהה) הרעיון הוא להחליף את הנייח שעומד בסלון (לא HTPC) במחשב נייד שאפשר להזיז אותו ברחבי הבית, אך עדיין לאפשר עבודה נוחה ע"י חיבור למסך מקלדת ועכבר. חשוב שהחיבור יעשה בצורה נוחה כמו תחנת עגינה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

18. כמובן שאם ניתן לחסוך אז מומלץ, אבל לא חובה. אין לחרוג מהתקציב. השימושים למחשב הם בעיקר משחקים (די כבדים) וכמובן שיתמוך מן הסתם גם באינטרנט ואופיס. בנוסף תהיה גם מעט צפייה בתכני HD. אין צורך במסך. אין סוג ספציפי במיוחד של משחקים. ללא ציוד היקפי. צריך מפרט מלא כולל צורב וכדומה. כונן דיסקטים לא חובה. השקט נחוץ ברמה 7 מתוך 10. לא מתוכנן OC ללא מערכת הפעלה. אין צורך בחנות ספציפית. נכון לעכשיו לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך אבל אין לדעת. לא קריטי לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון מה שכן חשוב - שללוח אם יהיה USB3 !! ולעניין - המעבד שסביבו ארצה לבנות את המחשב זה : "Sandy Bridge" 2nd Generation Intel® Core™ i7-2600K בעניין הלוח אם , יש לי במבצע את הלוח אם הזה "Sandy Bridge" I…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. איך המפרט טוב לויסטה המפרט נראה נורמאלי ? על המאז נא לא לדבר פשוט אהבתי את העיצוב שלו ולא מעניין אותי הקירור שלו. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר 1097 חנות סקאי ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? מחיר 603 חנות גולדטופ זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ כמות 2 מחיר 550 +550 = 1100 חנות סקאי DDR2 צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר 194 חנות סקאי דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS מחיר 330 חנות סקאיי כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מחיר 863 חנות סקאייי מארז Raidmax SAGITTA WIndow Black 2X 120mm LED No PS מחיר 355 חנות גולדטופ ספק כח Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC מחיר 444 חנות גולדטופ רמקול Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 מחיר 225 חנו…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום אני לקראת קניה ומה שעוצר אותי כרגע זאת הבעיה שהבנתי שקיימת בגלל הרזולוציה הגבוהה יש תוכנות שבהן הכפתורים נראים ממש קטנים. אני עומד להשתמש במחשב לצרכי תכנות, סטודנט למדמ"ח, ורציתי לדעת עד כמה זה בעייתי. מישהו כאן יכול לומר מנסיון אישי? אשמח לדעת גם לגבי התוכנה intellij אם קיימת שם בעיה. תודה רבה מראש! שי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by tomlev6,

מטרות המחשב? תכנות קל באינטרנט וומשחקי מחשב * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה מספיק נוח לכתיבה וקריאה ולא קטן מדי.מניח שמעל 13` זה טוב * רזולוציית המסך? מתכנת משחקי מחשב צריך שתהיה רזולוציה טובה אבל לא על חשבון מהירות מחשב או גודל מסך * דרישות מיוחדות לקלט- מקלדת נאמפאד, וכמה שיותר נוחה להקלדה (לא מצומצמת או דחוסה) * משקל רצוי? לא מבין במשקלים. אני נסחב איתו כל יום אז לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4, יש לי חשמל זמין בגדול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Usb 3.0, * Bluetooth? לא חובה, אבל צריך אנטנה אלחוטית לאינטרנט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 500גיגה, אין צורך בssd אבל לא יזיק כל עוד לא יקר ומשמש אך ורק למערכת ההפעלה כי אין לי שימוש אחר בו * כ…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי לכולם אני צריכה מפרט למחשב בשביל חברה שלי לאופיס ואינטרנט. הדרישות 1. כולל מסך 19" הכי אייכותי שיכנס 2. לא צפוי OC בשום שלב. 3. צריך מקלדת לא יקרה או להשאיר לפחות 80 ש"ח שיהיה לה מרווח לבחור בעצמה - בכל מקרה המלצות בעד ונגד מקלדות יתקבלו בשמחה. 4. ללא עכבר, או רמקולים 5. צריך גם XP (היא לא רוצה ויסטה) רצוי מאותה חנות שיוכלו לבצע לה התקנה אם תרצה, אבל לא חייב וניתן גם להשאיר עלות (כ- 500 ש"ח לקניה בנפרד) 6. הבחורה גרה בב"ש ולכן על המפרט להעשות מחנויות בב"ש (פנדה, יש משהו מומלץ אחר?) ניסיתי "למכור" לה את IQPC שבאשדוד אבל היא אומרת שרחוק לה.. 7. לאחר התעקשויות רבות מצידה על אינטל קור2 דואו, דיי הצלחתי למכור לה את AMD. לכן רצוי מאוד שהמפרטים יהיו מבוססים על אטלון 64*2, …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by elkaboi,

אהלן אנשים, אבקש את דעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג קל - 1080P , שיחזיק לכמה שנים טובות אולי עם OC קטן בעתיד . התקציב הוא 4,000 ש"ח מעבד: 898 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 2600 3.9Ghz AM4 BOX לוח אם: 374 ₪ - Gigabyte AB350M Gaming 3 RYZEN AM4 זכרון: 654 ₪ - * מבצע * - Silicon Power 16G (2x8G) DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך: 1529 ₪ - * מבצע יום הולדת 11 * - MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC DualFan דיסק קשיח: 137 ₪ - * חדש * - A-DATA 120G ULTIMATE SU650 R/W UP TO 520 / 450MB/S דיסק קשיח: 197 ₪ - * מבצע * - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 169 ₪ - Antec VP500PC …

24. היי, אני בכוונה לא כתבתי תקציב בכותרת כי אני לא מעוניין בדעות של עדיף לי לקחת X כי זה יותר זול וכו'. לצורך העניין המפרט הבא לא עלה לי כסף. אני רק מעוניין בדעתכם המקצועית לגבי איזון המפרט (חלקים "חלשים" מדי בהשוואה לאחרים או ההיפך). והאם יכולה להיווצר בעיה של אי תאימות. במידה וכן יהיו בעיות במפרט (לא פיננסיות) אעדכן עם תקציב - מקווה שזה בסדר מבחינת החוקים, לא מצאתי דרך אחרת לנסח. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Thermaltake V1 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני סטודנט (תפרן) למדעי המחשב, ככה שהדרישות שלי מסתכמות באופיס ו-Visual Studio. ברור שאשמח להריץ גם סרטים 1080P וכל מני פינוקים מסביב, אבל זה באמת בגדר פינוק ולכן אני לא טורח לציין מה כן ומה לא. ה-MUST זה רק אופיס ו-Visual Studio. אין צורך במערכת הפעלה ואת המחשב אני אוכל לקנות בארץ או בהונג קונג. חשבתי לכיוון של נטבוק בגלל המחירים הזולים והקומפקטיות. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים