עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shaul Aharon,

שלום. אשמח לחוות דעת לגבי ההרכבה כאן תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. האם אחריות בינלאומית של החברות ASUS וMSI מכובדות בישראל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. שלום כולם! אני צריך עזרה בחיפוש אחרי נייד קטן וחזק כרגע יש לי ASUS F3SC מי שמכיר מחשב מפלצתי מאוד מאוד חזק הבעיה היחידה שלו זה שהוא גדול מידי שוקל בסביבות 3 קילו מסך 15.4 אינץ', השנה אני מתחיל ללמוד וזה לא בדיוק המחשב הכי נייד שיש אני מחפש משהו שיהיה באותה רמה מבחינת מפרט אבל רק שיהיה קומפקטי יותר אני חושב על כיוון 13-14 אינץ' אני אשמח לשמוע את המלצותכם (אולי בעבודה ממושכת ועם מסמכים 13" קצת בעייתי? או משהו בסגנון) כרגע אני מחפש ומתעניין בניידים אבל העדפה שלי היא לכיוון ASUS מכיוון שאני מכיר את האיכות בניה שלהם ואני ממש מרוצה מהשירות של רונלייט, אסוס זה לא בגדר חובה אבל בהחלט העדפה בנוסף גם פזלתי לכיוון המקבוק הגירסא של ה2.4 אני כמובן אנסה להביא אותו מארה'ב, המפרט…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Yotam.B,

היי לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב שיהיה מיועד לפיתוח של אפליקציות iOS ואנדרואיד. אני מתכוון שיהיו עליו 2 כונני SSD שעל כל אחד מהם תהיה מותקנת מערכת הפעלה - על אחד וינדוס ועל השניה האקינטוש (לפיתוח iOS). מה הדרישות למחשב כזה בהנחה שאני רוצה שיהיה עליו האקינטוש? ובכלל למחשב לצורך פיתוח.. האם צריך חומרה חזקה, מה לגבי כרטיס מסך? אשמח למפרטים אפשריים או דרישות למערכת כזאת. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. לוח אם: ASUS P4P800 DELUX מעבד:INTEL PENTIUM 4 2.4GHZ 800 BUS זיכרון: KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 כרטיס מסך: GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster צורב: LITE ON 52X32X52 דיסק קשיח: Seagate Baracuda 40GB 7200RPM מארז: COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB אני צריך המלצה למסך ובקשר לדיסק קשיח אולי יהיה יותר גדול רק זה לא מחשב לי אז אני צריך לשאול את הבן אדם אם הוא מוכן לחרוג טיפה מהתקציב

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 בלי חריגה. עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פה ושם, פיתוח תוכנה, סרטים ועבודה עם מסכים מרובים בו זמנית (3/4) . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בSSD או HDD בכלל (ברשותי 3). - ברשותי כ.מסך NVIDIA חדש 1070 שאחבר למחשב החדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

7. טוב, אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע- שבועיים הקרובים ואני צריך מפרט כמעט קומפלט עם החלקים הבאים: מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זיכרון(אני חייב 1024 זיכרון), כרטיס מסך, כרטיס קול, הארד דיסק(100 GB), צורב DVD, מקלדת, כונן תקליטונים, סורק ומדפסת. המחשב לא מיועד לאוברקלוק. תשתדלו לקצץ כמה שיותר במארז, לא אכפת לי מהמראה שלו, מצידי שייראה כמו חרא מפלסטיק, רק שיחזיק את המחשב. גם בלוח אם לנסות לקצץ כמה שיותר, שיהיה בו כמה שפחות פ'יצרים. בעיקרון אני מתכוון לקנות מפנדה(פשוט בגלל ניסיון טוב איתם) אבל אם יש לכם הצעה יותר טובה אז תגידו(עדיף שתהיה קרוב לאשדוד, זה בעיה עם פנדה).

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. כולם SSD הבחירה שלי לבינתים: http://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=881607 http://ksp.co.il/?uin=27303 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=895039 מה לדעתכם הכי טוב? האחרון גם כן קצת קורץ, 16 GB, וגם i7, אבל מצד שני רזולוציה נמוכה מאוד (אני מתכוון לחבר למסך של 22 אינץ או 27...) צרכים שלי: מחשב קל, קטן, חזק (מתכנת = הרבה tasks פתוחים, ושלוקחים הרבה RAM), ניידות, שיחזיק 8 שעות, מאט, צפייה ושמע ברמה גבוהה (סרטים, שירים)

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם, לאחר סקר שוק קצר וביקור ב5 חנויות מחשבים אני הגעתי למסקנה, שהמחשב המשתלם בשבילי, זהו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9186 שבמפרט הוא מגיע עם זכרונות של 800Mhz, ו 2 גיגה יכולים לתת לי באותו סכום, אם אני משלם במזומן, זאת אומרת אני לוקח אותו ב חמש וחצי, עם שתי גיגה זכרון. ברגע שביקרתי בחנות אחרת, המוכר מתחיל לצחוק עלי, ש Gigabyte, זאת לא חברה, זהו דראק אחד גדול, ואני שוב מתחיל להסס לגבי הבחירה שלי. אני יודע ש "נעה מחשבים" זאת חנות די טובה לאומת שאר החנויות, זאת אומרת למכור דראק, לא נראה לי, אבל אם כן?? במחיר הזה אני לא יכול לקחת 1520 של Dell, עם 8400 כ.מסך, ו 2 גיגה, ה- Dell יעלה לי בסביבות 6500, שזה עוד אלף שקל מינימום, שזה המון, ואין לי סכום כז…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. רכשנו אתמול מחשב HP DV6160EA של HP, מספר שאלות א. בתוכנות שבדקתי עד כה וע"ג המחשב, רשום שהמחשב הוא DV6000. האם יתכן כי זו רק הסדרה או שבאמת לא קניתי את הדגם הנכון? ב. באה עם המחשב מערכת הפעלה XP HOME. האם יש טעם לשדרג ל XP PRO ברשותי? מה אתם עשיתם עם המחשב שלכם? כמו כן, האם לא יהיו בעיות בזיהוי חומרה ודריברים אם אתקין XP PRO? המערכת שהמחשב מתקין אוטומאטית באה עם כל הדריברים הדרושים. תודה רבה,

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by The Ball,

הרבה זמן אני כבר לא בתחום המפרטים בגלל צבא ועוד כל מיני דברים, אז הפעם אני בא אליכם עם בקשה לעזרה חברים של אבא שלי רוצים לקנות מחשב עד 5500, עם מעבד של אינטל למשחקים. בלי ציוד היקפי/מסך/רמקולים. מה שכן, צורב DVD צריך. תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by user941,

יש לי מחשב בן כמה שנים שבזמנו עוד הריץ משחקים בכיף, אך היום אני מניח שהוא כבר מיושן מדי לכך. אני שוקל אם שווה לשדרג כרטיס מסך בבלאק פריידי הקרוב כשהיעד הראשי הוא להשיג כרטיס טוב, אך לא מההכי יקרים, שיאפשר לשחק בRed Dead Redemption 2 ובעתיד הקרוב - GTA הבא. מעבר לזה, אני כבר לא ממש משחק במחשב ומשתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה בפוטושופ ולשם כך - כרטיס המסך עושה את העבודה. השאלה אם אכן יש כרטיס שבמחיר סביר יכול לשדרג את המחשב דיו, או שזה יחייב כבר שדרוג רציני יותר של כלל המערכת? המפרט מSpeccy: Operating System Windows 8.1 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 4770 @ 3.40GHz 51 °C Haswell 2…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. צריך מפרט בלי ציוד הקפי...רק מחשב עצמו בסביבות ה5000 לא יותר מדיי מעל למשחקים כבדים לא איכפת לי אינטל\אמד לא עושה OC... ד"א אני לא צריך צורבים\דיוידי או משהו כזה..רק סידירום.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. צריך לקנות הכל השבוע, צירפתי את המפרט, החלקים בלי המחיר קיימים ממחשב קודם. יש מה לשפר או לשנות ?? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by askersector,

מטרות המחשב? שימוש מסיבי באינטרנט, וכן סרטים ופה ושם משחקים קלים (לכן מעדיף i3). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, מט * רזולוציית המסך? HD מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G, קשה לי להאמין שSSD ייכנס בתקציב אבל אם כן אז מה טוב. * כונן אופטי? עדיף, לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על האפשרות הזו http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..863.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26481&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אלא שלא מצאתי ביקורות על המ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by aviatan7,

שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה מצאתי כמה מחשבים ניידים בעיתון שמצאו חן בעיני אבל אני לא ממש מבין בתחום אז אם תוכלו לעזור לי לגבי ה"צרכים" שלי שרשמתי למעלה זה יהיה מצוין. מחשב מחברת ACER Acer Aspire 5738DZG מסך-15.6'' מעבד Intel pentium T430…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by tovtov,

שלום, קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה - אתם ממש מקצועיים ואני לומד המון ממכם. אני בונה עכשיו מחשב חדש - כאשר המטרה ברובה לגלישה ועריכת סרטים וקידודים. אני לא מצליח להבין איזה מארז אני צריך לקנות - כלומר גודל הספק שבה עם המארז. אני לא גיימר אבל לפעמים משחק במשחקים לא כבדים (משחקי ספורט בעיקר). אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: 1. RADEON 9550 2. NVidia 6600 האם ההבדלים בין כרטיסי המסך מצריכים מחשבה על מארז אחר לכל אחד. ושאלת המיליון דולר - איזה מארז מתאים לי (בתקציב זול) תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום. פירמטתי את המחשב הנייד שלי ועכשיו אין לי אפשרות לשים בו WIRELESS ואין לי BLUETOOTH וכרטיס קול ולא כלום, אני חייבת הורדות של הדרייברים, מצאתי הורדה אחת והיא לא עובדת לי טוב: http://uploading.com/files/get/48KAOEJY/ בבקשה שמישהו יביא לי כמה הורדות אני מיואשת.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, חבר רוצה מחשב, רק קופסא, לשימוש ביתי ואולי לאפשר ככה קצת משחקים בקטנה ב 2000 ש"ח פלוס מינוס. הצעתי לו את המפרט הבא: המפרט הזה יצא לי 2170 ב KSP. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Selinko,

מה אתם אומרים???? עשיתי קצת שינויים ויש לי כמה שאלות... 1. איך הלוח NFORCE2 של LEADTEK? 2.הבנתי שיש ללוח הזה DUAL DDR מה זה נותן? כדאי זיכרונות חזקים 3200 או מספיק 2700 כמו שלקחתי? זה משמעותי בכלל? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג אלא למשחקים בעיקר אולי אולי אולי אוברקלוק עתידי(בספק גדול). CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [638 NIS] 1 Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [117 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D-P Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,USB2,1394) - [779 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [475 NIS] 2 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buf…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלומות הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על המפרט הבא(לא מתוכנן OC ומיועד בעיקר למשחקים): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤654 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS מחיר: ¤436 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤791 אחריות: ללא הגבלת ז…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אהלן, מחפש מחשב לתכנות, ללימודים באונ' ולצפייה בסרטים וסדרות. יכול להיות נייד או נייח **** עריכה - מעדיף את המפרט הכי טוב שאפשר לקבל במסגרת התקציב - פחות חשוב אם נייח/נייד **** הכי חשוב לי שיהיה כמה שיותר מהיר, כל השאר זה בונוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך על איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים + תכנות + נטפליקס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח (IDEs) למיניהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, חבר ביקש ממני לבנות לו מפרט.. אשמח אם תעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? להריץ משחקים בינונים- קלים, סרטים קלים, אינטרט ועבדה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. מסך 19" (1080X1024 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהו? מארז צר ככל האפשר ו320GB לפחות. 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? לא הנה הפרט ראשוני שבניתי: Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Screw_Master,

התשובות לשאלות בקובץ המצורף. SSD הוא טוען שכבר יש לו. אפשר לקבל הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אורח וולדק
    Started by אורח וולדק,

מעבד: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪899 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 CO כמות: 1 מחיר: ₪169 לוח אם: Gigabyte GA-B250M-DS3H כמות: 1 מחיר: ₪369 מארז: Corsair Carbide SPEC-03 Red LED Mid-Tower Gaming Case כמות: 1 מחיר: ₪312 ספק כוח: Corsair CX550M 550W PSU 80+ Bronze Modular כמות: 1 מחיר: ₪346 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R כמות: 1 מחיר: ₪618 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming 6GD - מחיר מיו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים