עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kevitor,

הלפטופ הזה יכול להריץ FIFA 14? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21501&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by goldenbrown22,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים ואשמח לעזרתכם: הראשון, של לנובו: http://ksp.co.il/?uin=25733 השני, של אסוס: http://ksp.co.il/?uin=26110 תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Ligi,

הי לכולם. אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה מעבד כדי לי לקחת בין 4820K ל4790K. מבחינתי ה4790K הוא תוספת של 30 שקל ככה שמחיר הוא לא פקטור. אני הולך לשחק משחקים בעיקר ואולי לפתח כל מיני דברים ואולי להריץ מכונות ווירטואליות אך בשורה התחתונה משחקים אל תיכנסו לזה שזה אוברקיל או דברים כאלו אלו האופציות שיש לי. בשורה התחתונה למחשב GAMING מה מומלץ לקחת ולמה? השוואה בניהם: http://ark.intel.com/compare/77781,80807

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (עדיף שלא, רק אם זה ממש דורש ומומלץ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני. אין צורך ב970. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, CodeBlocks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO, COD, DayZ, ARMA 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, גבוהות במידה ואני מקבל יות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. תקציב: 4000 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 ש"ח - עדיף שלא זמן אחריות רצוי: עדיף 3, גם שנה תספיק חברת המחשב הניד המועדפת: DELL מערכת הפעלה מועדפת: WINDOWS 8 גודל כונן קשיח מועדף: 750 או 1TB עדיף במהירות 7200 סל"ד גם אם מדובר בנפח של 750, הכי טוב זה SSD משקל הנייד המועדף: כמה שפחות גודל הצג: 14-15.6 FHD זמן סוללה רצוי: כמה שיותר אפשרויות נוספות במחשב: עדיף שלא יהיה כונן DVD בכלל - אני לא זקוק לזה, מסך FHD מבריק ולא מאט, HDMI, כמה שיותר יציאות USB 3, מחשב שלא מתלמם יתר על המידה ולא מרעיש, יעזור מאוד תאורה מאחורי המקשים אם כי לא מחייב מטרת המחשב היא צפייה בסרטים + חיבור לטלויזיה ובעיקר למשחק Counter Strike: Global Offensive ולאינטרנט והורדת סרטים המחשבים שהוצעו לי עד כ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Shaul Aharon,

שלום. אשמח לחוות דעת לגבי ההרכבה כאן תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות thinkpad , השימוש הוא בעיקר יישומי אופיס ואינטרנט (משתמש בתוכנת החיפוש של מייקרוסופט ככה שיש הרבה אינדקוס ברקע). נפח HD בסביבות ה 320GB נראה לי שיספיק (אלא אם כן ההפרש בינו לבין 500GB הוא בסביבות ה 200 ש"ח) זכרון , עדיפות ל 3-4GB . אם יש THINKPAD שמגיע עם XP אז עדיף , אם לא אז windows7 32bit. גודל מסך : 14-15 אינטש. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני סטודנט למחשבים ומאד בא לי לקפוץ על המבצעים של באג (יוצא סביבות 22 אחוז הנחה אם אני לא טועה...) כך שאא"כ תפתיעו אותי האפשרויות האחרות שלי הן מה שיש בבאג בהתחלה חשבתי ללכת על מחשב "עסקי"- קומפקטי, זמן סוללה מעולה וחוץ מכרטיס מסך שלא היה "MUST HAVE" ציפיתי לקבל גם ביצועים מעולים ויכולות עיבוד מקבילות טובות. הגעתי לע"מ הנ"ל: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=339&t=1 מיד צד את עיני Toshiba Satellite U500-17E T6600 GF GT 210M ´´13.3 גם ראיתי אותו פיזית והוא קומפקטי ומעוצב פנטסטית בעיני הלא מקצועיות. אבל מה שהטריד אותי זה הזמן סוללה הממש לא מרשים (שעתיים וחצי על מסך 13.3?) והצורך להוסיף כסף לשדרוג זכרון. בעודי מאוכזב ראיתי את סדרת A500 ובפרט Satellite A500-1DN/1C…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Kinorey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, לשדרוגים משמעותיים 2. מה שימושי המחשב? בעיקר למשחקים, סרטים, ושימוש יומי יומי בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי RPG. כגון skyrim עם מודים, Witcher 3, Fallout 3-4, Farcry', בנוסף משחקי אסטרגיה - Civilization 5-6, CK2, Total War. מדי פעם משחקי FPS וMOBA. הגדרות גבוהות ברזולוציה 1080, אם כי אני רוצה לשמור את האפשרות לשדרג ל1440P בעתיד. מתכנן על מסך Samsung S27D390H. (אם שווה לקנות יחד עם ה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by xtract1,

אני מעונין במחשב לעבודה משרדית + גלישה באינטרנט לא יבוצע OC , אין צורך בכרטיס מסך מיוחד. מבקש ח"ד לגבי מחשב ACER ASPIRE 3628WXMI המפרט נראה מתאים , האים יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לפני רכישה זו? מצאתי לינק שלו שתראו... הלוח תומך בDC? כי אני כנראה רוצה עוד סטיק של 512...והכ.מסך מובנה נכון?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by sgsg,

שלום לכולם, אני מחפש לאחותי מחשב נייד שישמש אותה ללימודים * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, סרטים, אינטרנט (המון פלאש ולשוניות מרובות), אולי טיפה פוטושופ ושות' אבל לא משהו שצריך להוות משקל משמעותי. * גודל המסך? 14'' - 15'' האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב, לא פקטור כל כך משמעותי עבורה * משקל רצוי? קל, במסגרת המגבלות של מסכי 15'' והתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, 3~ שעות נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? מן הסתם, כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB ואם אפשר לדחוף בתקציב גם איזה mSSD/SSD * כונן אופטי? כן, עדיפות גבוהה למחשבים עם צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. 1. תקציב מקסימאלי - 5,000 ש''ח. א) אפשר להגיע לקצה התקציב, במידה ולא הכרחי לא חייב. ב) אבקש להשתדל לא לחרוג. 2. רוב השימוש במחשב יהיה לעריכה גראפית, קצת עבודה משרדית גם. א) השימוש בעיקר בתוכנות photoshop, illustrator, indesign. ב) המחשב לא ישמש לגיימינג בכלל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. - 5. בסולם של 1-8, השקט חשוב במידה 4. 6. לא מתוכנן OC. 7. וינדוס \ אופיס מובנים אינם חובה. 8. אשמח אם המחשב לא יהיה מאייבורי. 9. קניית המחשב מתוכננת לשבועות הקרובים. 10. אין בקשות מיוחדות, יציאת HDMI שלפי מה שידוע לי היא כבר סטנדרט בכל הניידים המודרניים. 11. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. 12. יש צורך בדיסק קשיח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by אמיר,

1. מה התקציב? התקציב 2000 שקל, עדיין לא ברור אם מזומן או לא. 2. מטרות מחשב- המחשב נועד למטרת לימודים לתלמיד בכיתה י', וגם למשחקים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד היקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - כונן דיסקטים, כונן דיסקים, dvd, צורב, מסך, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? amd 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?-לא. 7. האם אתם צריכים הרכבת מחשב במעבדה?-כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?- כן: שבמפרט כרטיס המסך יהיה אונבורד, ושתהיה אפשרות טובה לשידרוג המחשב להפעלת משחקים כבדים והוספת כרטיס מסך טוב בעתיד. החלקים הדרושים בעצם הם: מעבד,לוח אם (עם כרטיס מסך וקול אונבורד), זכרון, מארז+ספק, ולגביי כונן קשיח יכול להיות שאוכל להשיג…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי בוקר טוב לכולם... מרוב עצים וטיפים למחשבים ניידים אני כבר לא רואה יער... אני מחפש מחשב נייד שיעזור לי בלימודי האדריכלות. מבחינת תקציב אני מתכוון לרכוש מחו"ל ולדעתי יעמוד על בערך 1500$ אפשר קצת לחרוג. אני מחפש מחשב חזק שיריץ כמה אפליקציות כבדות בו זמנית (כגון תוכנת אוטוקאד) הרבה זכרון וחיי סוללה סבירים פלוס, מבחינת גדול מסך אני מחפש באזור ה 12-13 לא יותר גדול. רצוי מסך מגע אם יש משהו ממולץ בקטגוריה. תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב ביתי שישמש לפעולות כלליות, תוכנות אופיס ובעיקר MATLAB. יש לי כבר כונן קשיח וכונן SSD, כמו כן גם 2 סטיקים 4GB של זיכרון RAM (זה מספיק?). יש לי אפשרות לרכוש את המעבד Intel i5-6600 ולוח אם GIGABYTE GA-H170M-D3H-GSM בצורה מסובסדת. ניתן לשנות את דגם המעבד ולוח האם לכל דגם אחר, במידה ודורש זאת. אין צורך ברכישת מסך, מקלדת ועכבר. בעיקרון אני צריך להשלים את הרכישות של קירור למעבד, מארז וספק כוח. האם הזיכרון, המעבד (כולל הכרטיס הגרפי שבו) והלוח אם יספיקו לשימושים שלי? התקציב הינו כ-2,000 ש"ח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. האם עדיף בארץ או בארה"ב? למחשב של HP 6510

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by elis02,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (לימודים הומניים) וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ'. לא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך קריאת טקסטים רבים אז שיהיה נוח לקריאה ועבודה על המחשב במשך זמן ארוך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך טאצ', מצלמה מקלדת הכוללת numpad בצד * משקל רצוי? משהו שלא יהיה כבד. המחשב לאחותי הקטנה לנשיאה במהלך כל היום בלימודים במכללה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. שעתיים לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה לפחות. שיהיה מהיר. * כונן אופטי? לא חובה. אין שימוש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Hiiram,

אהלן. בימים אלה אני בונה מפרט שמייעד את מטרותיו לגיימינג ב-1440p וב-4K ועלתה סוגיית לוח האם. כיוון שהתקציב גבולי וכל רכיב חורק בו (ובי) שיניים, עלתה ההצעה להשתמש בלוח B450 Tomahawk Max כדי לתחזק את ה-3900X. נציג מחברה שלא אציין את שמה פה טען שהלוח הזה לא יחזיק את המעבד, שהוא מסרב בתוקף להרכיב לי אותו ושהוא לא ייתן אחריות עליו. רציתי לשמוע מכם התייעצויות קודם על הקומבינציה הזו, האם הלוח יחזיק את ה-3900X? האם יש ממה לחשוש? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by khailsh,

שלום, ברצוני לרכוש אולטראבוק לעו"ד מתחילה, הדרישות הן: 1. חיי סוללה ארוכים 2. מסך טוב עם זווית צפיה טובה ורזולוציה סבירה (לא חייב) FHD השימוש הוא עבודה משרדית נטו וגלישה באינטרנט וסרטונים. המחשב יבלה הרבה רחוק ממטען. המחשב לא ישמש למשחקים, לא יחובר לטלוויזיה. לא צריך נפח אחסון גדול. הרכישה אפשרית גם בארה"ב. חשבתי על מקבוק אייר החדש עם מעבד אינטל החסכוני. אבל המשתמש מעדיף OFFICE רגיל ולא OPEN, האם יש חלופה מקבילה עם ווינדוז? התקציב הוא 5K ש"ח. אבל אם יש יותר זול עדיף

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by giladbigel100,

שלום לכולם תקציב: 4000 ש"ח (מחשב זול יותר יתקבל בברכה) מיועד בעיקר לתכנות (מריץ קצת אימולטורים כך שעדיף 16 ראם.. אך אני פתוח ) אך גם למשחקים (כך ששצריך כרטיס טוב).. לגבי גודל המסך עדיין לא החלטתי.. (משקל מול נוחות עבודה..) לגבי רזולוציה גם יש התלבטות -למרות שעד היום די הסתדרתי עם1366X768 בfhd יש יותר שטח עבודה... אך מצד שני אני מעדיף לשחק על 1366X768 כי אז המשחקים ירוצו מהר יותר ולא אצטרך להחליף מחשב תוך שנה.. הורדה לרזולוציה שלא תואמת למסך תפגע באיכות תצוגה של המשחק. מעבד -i7. 3 שנים אחריות. וחשוב להזכיר כי אני נוסע לקנות באילת כך שהחיר זול יותר אך המבחר די מצטמצם למה שיש לksp ואייבורי שבאילת. חשבתי על שני מחשבים אך כמובן שאני פתוח לכל הצעה. Dell New Inspiron 1…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by aviatan7,

שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה מצאתי כמה מחשבים ניידים בעיתון שמצאו חן בעיני אבל אני לא ממש מבין בתחום אז אם תוכלו לעזור לי לגבי ה"צרכים" שלי שרשמתי למעלה זה יהיה מצוין. מחשב מחברת ACER Acer Aspire 5738DZG מסך-15.6'' מעבד Intel pentium T430…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) visual studio .matlab וכו'.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by alergic,

מפרט שאספתי לחבר וחורג מהתקציב. אם תוכלו להמליץ על חלקים שכדאי להחליף באולי זולים יותר כדי להיכנס לתקציב. לגבי ה SSD מאוד אפשרי שיקנה בחול בהפרש של כ450 ש"ח...מה שיאפשר להכניס את המפרט לתקציב. אם זאת אני פה כדי לשמוע דעה נוספת מאנשים חכמים ממני שאולי יודעים על חלקים שווי ביצועים במחיר נמוך יותר. כ.מסך ללא צורך כרגע. המחשב יהיה מחשב משחקים כשדרוג למערכת מאוד ישנה, מעבד ה I7 נבחר בגלל השרידות הגבוהה שלו בעתיד כשיהיו יותר תוכנות/משחקים שישתמשו ב Multi-Threading ואז המצאות 4 ליבות עם HT יעזרו. אבל כמובן שאני שמח לשמוע דעות שונות ממני ואם אכן יוכח שמעבד I5 טוב יותר מאשר I7 למחשב משחקים ללא OC אז כמובן שאקח אותו. תודה מראש לכל העוזרים: מעבד Intel Core i7 4790 Tray 1,599 - 1,459…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by BAR_PC,

1. תקציב: עד 5000 2. מהם שימושי המחשב? סטודנט למדמח וגם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, יוטיוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5.עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה סבירה שלא יהיה רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו? מסך 14 ושלא יהיה כבד מידי בכל זאת אסחב איתו באוטובוסים 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, אופיס לא צריך 8.האם ישנה העדפה לקנות מחנות מסוימת? כן, אייבורי 9.מתי מתוכננת קניית המחשב? כעיקרון מעדיף השבוע 10. האם יש בקשות מיוחדת כלשה…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום אשמח עם תעזור לי עם מפרט למחשב חדש אני רוצה כמה דברים בבסיס 1. מסך 19" (לדעתי LG 2MS ההוא) 2. ספק כוח Enermax 400W 400wELT חשוב לציין שהמחשב האומנם לא מיועד למשחקים כלל אבל אני רוצה להשאיר את האופציה פתוחה, אם אפשר, למרות שממש לא קריטי מצידי אפילו GF6200 יספיק לי אשמח לעזרה :-) חן.

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים