ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,347 דיונים בפורום זה
-
* תקציב- עד 4.5k באילת. * מטרות המחשב- בעיקר אינטרנט, אופיס, לייטרום ופוטושופ. * גודל המסך- 13'-14' (גם יותר במידה ונשאר קל יחסית). * רזולוציית המסך- לפחות 1080p. * משקל רצוי- פחות משני קילו, במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- Hdmi. * Bluetooth- לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 128ssd מינימום. * כונן אופטי- לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודי- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-I3-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-4GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-500GB-%D7%93%D7%95%D7%A85/pi1INAB150BB היי חבריה, כותרת זה המחשב +4 גיגה זיכרון נוסף=8 גיגה זה לא עדיף על כל המיני פיסי למיניהם .? המחיר כמעט זהה למחיר של NUC +SSDּ+זיכרון 8 גיגה . וכל המתמצא בניידים יאמר את דעתו על טיב המחשב אם אפשר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס - שימוש ביתי * גודל המסך? 15.6 עדיף מט, לא קריטי * רזולוציית המסך? לא משהו מיוחד * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן חשוב - אחריות 3 שנים עד הבית תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מותג המעבדים הארגוניים של אינטל מתרחב על העולם הנייד, ונוחת במחשבי ה-ThinkPad החדשים אשר מבטיחים להיות סוסי העבודה הנישאים המתקדמים ביותר שנוצרו לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשבים-הניידים-החדשים-של-לנובו-הם-הרא/
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , עריכת וידאו , משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות של אדובי העיקרות : פוטושופ, איילסוט' , לייט רום , פריימיר , אפטר . שימוש תדיר . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את המחשב dell xps 13 מהאתר של Microsoft בארה"ב. להבנתי הם לא שולחים לארץ אז אאלץ להשתמש בשירותים של אתרים כמו BUY2USA. המחשב עולה 1299$ ויש קופון של 100$ הנחה. בהנחה שהמשלוח לארץ יעלה כ20$ והמיסים על יבוא הם 18%. כמה יעלה לי להביא אותו לארץ? איך אני מעביר את האחריות עליו לארץ? ואיך אני יודע אם הוא מכיע עם התקנה של Windows?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פוטושופ חובבני אינטרנט ומשחק פוטבול מנג'ר * גודל המסך? 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין דרישה אבל עם אפשר למה לא אני טס לניו יורק חודש הבא יש סיכוי למצוא מחשב במחיר 3000 שקל תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המפרט: GA 890GPA 4D3H Sapphire HD6570 1GB WD Green 2TB Antec 400W AMD Phenom II x6 20GB DDR3 1333 Zalman CNPS9500 AM2 TT v3 Black Edition בעקבות הצורך לשדרג, כבר החלטתי להרכיב מחשב חדש, אז נותר הישן. שווה משהו?
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לקנות מחשב ורציתי לדעת עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים של המעבדים הבאים: והאם זה מצדיק את ההפרש במחיר Intel Core i7 5500U vs i5 5200U תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, בפרט בתוך מכונה וירטואלית (שמריצה Ubuntu). פה ושם גם משחקים, אך מעט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, מסך 16:9 סטנדרטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3.…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מבלי לאבד איכות, ודאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600, למרות שאני ממש אשמח לחסוך כסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים, כולל אלו העתידיים מסך 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש אבל לא נכלל בחישוב כרגע. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד סביב ה 2000-300- שקלים, מה שחשוב לי לפי הסדר: - זיכרון ראם 4 ג'יגה - SSD (אם אפשר הסבר על המשולב עד כמה הוא שווה... כי כולם מוכרים עם 8 גי'גה אבל וינדוס לוקח איזה 20... האם יש הבדל גדול במהירויות בין SSD מלא להיבריד?) שיהיה בין 13.5-15.5 אינ'צ סוללה מעל 3 שעות בעצם המחשב יהיה לשימושים של לימודים בלבד , שום תוכנה כבדה לא תרוץ המקסימום זה סרטי HD 720 רגילים ולא יותר... אשמח לכמה המלצות אם אפשרי. מסינון גס שעשיתי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..213..214..347..441..99..466..2164.&list=1&sort=1&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=3159 אשמח לכול סוג של המלצה, מחשב אחר, או כול דבר מהרשימה למעלה. נמצא באז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות -גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב ש…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגיימינג בתקציב של עד 2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אך לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,Just Cause 2/3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 37 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
התקציב אינו גמיש אף לא בשקל ואם אפשר אז גם לרדת מתחת לכיוון ה-3. * מטרות המחשב? משרדי, לימודים, קצת סרטים, כל מיני תוכנות שירוצו (לא גרפיקה). * גודל המסך? 13-14, רצוי FULL HD בשביל להשאר בקדמה. טאץ' יהיה בונוס נחמד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? וואלה לא. * משקל רצוי? לא כבד. בחורה קטנה כזו. הייתי אומר עד קילו וחצי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, יחסית. שיוכל לעבוד 6 שעות נניח. מוכן גם לשמוע על טיפה פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, טריוויאלי שיהיה USB3 וHDMI (או לפחות מינידיספליי), ג'ק לאוזניות. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? היא אומרת שהיא צריכה לפחות חצי טרה. נורא הייתי רוצה שיהיה לה SSD כמו שצריך שהמחשב ירוץ כמו סילון. אני יודע שחצי טרה כזה לחלוטין לא בתקצ…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד חזק שיחליף את הנייח הביתי, דרישות למטה תודה מראש מטרות המחשב? חשוב שיעבוד חלק ומהר למרות שמיועד בעיקר לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ופיתוח תוכנה מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) . לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בת…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, עריכת סרטים (משהו די נדיר לא עיסוק יום יומי, מתעסק גם בתוכנות די קלות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהקל לכבד אין משהו ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה מסך ח…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח במפרט למחשב ללימוד תכנות, התקציב מוגבל ולא חובה מחשב חזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta5, the witcher 3, assassin's creed unity ,far cry 4 וכו.. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אפשרות ל- עכבר, מקלדת ורמקולים אבל זה לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! זקוק לתשובה מהירה לפני קנייה. מה ההבדלים בין שני הדגמים של לנובו, מדוע הפרש כל כך גדול במחיר? פרט לכונן הקשיח Yoga 3 14 לבין Yoga 500 14
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבטת בין מס' דגמים של מחשבים ואשמח לעזרת הצוות. כעקרון המחשב נישא בכל יום ולכן עדיפות למחשב קל. אסתדר גם עם מסך גדול יותר כבר התרגלתי. מצרפת את שמות הדגמים ואת התשובות לנעצים. כמו כן, אשמח אם יש לכם הצעות נוספות למחשב שיכול לענות על הדרישות, עדיף מהמעבדים החדשים של סדרת ה-5. "DELL INSPRION N3442 14 TOSHIBA SATELLITE L50-B-23P DELL INSPIRON 3543 IN-RD09-8515 "DELL INSPRION N3542 15.6 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך עדיפות למסך גדול אבל עדיפות גדולה יותר משקל? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב שניתן להשיא אותו ממקום למקום * האם נדרש זמן סוללה ארוך…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לק"י שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין מספר דגמים (באזור 2000 שח), רוב השימוש לצורכי למידה, איזה מהם עדיף ומה החסרונות אם יש .. http://www.bestbuy.com/site/toshiba-satellite-radius-14-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-500gb-hard-drive-brushed-black-brushed-metal/4203501.p?id=1219706549718&skuId=4203501 http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-intel-core-i5-6gb-memory-1tb-hard-drive-matte-black/8373015.p?id=1219691060120&skuId=8373015 http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-gray/4882013.p?id=1219644187138&skuId=4882013 http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-inte…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אשמח במפרט למחשב ללימוד תכנות, התקציב מוגבל ולא חובה מחשב חזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מחפש נייד בדגש על מסך איכותי ביותר. לאחרונה קיבלתי Macbook pro 15" 2015 מסך רטינה מהעבודה. עדיין בהלם מהמסך. מעוניין במחשב עם מסך זהה אבל לא Apple. לגבי שאר החומרה, לא קריטי, נועד בעיקר לקידוד. תקציב: אין לי שמץ מה המחירים אבל עדיף כמה שיותר זול. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-