עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם שבוע שעבר שאלתי לגבי HP6910 ומאוד עזרתם לי האדם שמוכר לי את המחשב טוען שמחשבים עסקיים (סדרת T של של IBM-LANOVO לדוגמא)עמידים יותר מהסדרות הפשוטות? האם באמת קיימים הבדלים כלשהם בין הסדרות העסקיות לרגילות? או שזה רק "טריק שיווקי"? אם כן מדוע יש כזה פער מחירים לאותם מפרטים אוד אם תענו לי במהרה.. כנ"ל לגבי ההודעה משבוע שעבר על ה6910

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. שלום לכולם, צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה של נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים ויכול להיות שבעתיד עבודה עם תוכנות גראפיקה * גודל המסך? בין 14 ל 15 * משקל רצוי? סביבות 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI כו) HDMI ו USB * בלוטות? ללא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 400+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by Liran3331,

לוח אם: Asus P4S8X-X מעבד: Intel Pentium 4 2.4 GHZ זיכרון ראם: 256MB DDR SDRAM אין לי שמץ של איזה חברה הארדיסק: Hitachi 80GB כרטיס מסך: NDIVIA Geforce 4 mx 440 64mb צורב: צורב רגיל LG 52X24X52 מארז עם 2 כניסות USB מקדימה וספק 300W

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by gallevy,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד של סוני מארה"ב בן בערך שנתיים... והלך לו ההרד דיסק (בהתחלה הוא עושה smart fail) זה 2.5 אינץ סאטה.. אני צריך 120 ג'יגה ורציתי המצלצה איזה הארד דיסק לקנות (מה מומלץ)

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. שלום לכל החברים שעוזרים בבנית המפרטים. אני מעונין לקנות מחשב חזק ואיכותי שישמש אותי למשחקים הכי חדשים ולסרטי HD ויחזיק מעמד כמה שנים. אני גם צריך את כל הציוד ההקפי הקיים חוץ ממסך, אני אקנה בעתיד הקרוב בנפרד מסך 24. מלבד משחקים וסרטים אני עובד הרבה על אופיס וכמובן באינטרנט. תודה על עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב 10,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני מבקש לא להתפשר ולבחור רק בחלקים הכי איכותיים, כמובן שאם תחסכו אשמח. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מבקש לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקי סימולטורים ,פיפא ואקשיין הכי חדשים וגם סרט…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ומשחקים כבדים אחרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת למינהם שכיום כבר הופכים לכבדים, ומשחקים כמו BF3 MW3 DIABLO3 וכולה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך ב…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. Started by zloyboy,

רציתי לדעת מה מחיר הגיוני עבור: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] DELL inspiron n5510: i5-2410M 4GB RAM NVIDIA GeForce GT525M windows 7 home premium[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] הוא במצב שמור מאוד וכולל סוללה 9 תאים גם שמורה תודה מראש למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 אפשר בקטנה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: warzone/gta v/diablo 4/fifa וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 0 תגובות
    • 317 צפיות
  9. Started by DaMbO,

מחשב בשביל משחקים בסכום עד 5500 שקל +מסך 17

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by benr,

אחרי שקניתי LCD חדשה לסלון התלבטתי בין סטרימר לHTPC. הוחלט על HTPC בסופו של דבר על מנת שאוכל גם לגלוש וקצת לשחק בסלון (פוקר בשבילי, וWOW בשביל הבת זוג). התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח, אני יודע שזה נמוך אבל יש לי תירוצים: מארז כבר יש לי (אני גם כמעט בטוח שיש לו ספק). דבר שני, אין לי צורך בכרטיס טלויזיה ללכידה (לפחות בשלב זה). על איזה חלקים אני צריך לשים דגש? מעבד חזק יותר (או להסתפק בATOM) או כרטיס מסך חזק יותר? המטרה העיקרית מן הסתם זה ניגון סרטי HD.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, בדקתי לאחרונה אופציות לקניית מחשב לעבודה משרדית (התוכנות הכי כבדות שירוצו הן בסדר גודל של פוטושופ, וגם זה לא באופן תכוף במיוחד). - אני לא מעוניין להוציא יותר מ 3,000 ש"ח, לא מעוניין בציוד היקפי, ולא ב OC. - חשוב מאוד שהמחשב לא ירעיש (9 בסולם מ1 עד 10). - אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. - חשוב לי שיהיו סלוטים של SATA III ושל SATA II, יציאת DVI, יציאת HDMI, מארז שקט ויעיל (שמאפשר הוספת מאווררים) עם לפחות 2 יציאות USB בפרונט (ועוד לפחות 4 מאחורה). - דבר נוסף, אני מעוניין במחשב שיהיה בעל חיים ארוכים, ושלא ימות לי תוך שנתיים-שלוש. - לא פוסל שדרוג עתידי. - אני לא מעוניין בהמלצות על חנויות כרגע, אלא רק חוות דעת על המפרט ותיקונים (אם יש צורך). להלן המפרט: [table][tr][td][tab…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. Started by ralamru,

המחשב מיועד לגיימינג כבד,בחרתי בלוח אם הזה מפני שאני חייב יציאת SPDIF. תנו את דעתכם אם יש מקום לשיפור בעיקרון התקציב עד 4K תודה [TABLE] [TR] [TD=width: 100%][/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪868[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by maxth,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש עקב שהישן שבק חיים (בן 12 ) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי, מולטימדיה, בעתיד ארצה להוסיף כרטיס מסך למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לגבי מסך אני בדילמה יש לי את הישן אבל הוא בעל חיבור dvi-i או שעדיף חדש לא יקר בעל חיבורים עדכניים וכמו כן צריך כרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שק…

14. Started by shadow80,

הולך להתעסק המון עם תוכנות גרפיות כבדות יחסית כמו Autocad, פוטושופ, Maya3d, Grasshopper וכו'. קצת חיפשתי באינטרנט והבנתי שאני חייב מעבד כמה שיותר חזק, זיכרון, וכרטיס מסך עצמאי (לא של אינטל). לכן המפרט המבוקש בגדול הינו: מעבד i7, זיכרון לפחות 8 ג'יגה, רזולוציית מסך 1920*1080 (FULL HD) וכרטיס מסך, מעדיף GeForce ולו רק בשל ניסיון אישי חיובי איתם. כמובן שמעדיף לפטופ דק וקל ככל הניתן, גודל המסך לא יותר מ-15 אינץ', אסתדר גם עם יותר קטן. יש לציין שיש לי מחשב שולחני חזק למדי שרכשתי לפני כשנה וחצי (i7-3770 3.40GHz, זיכרון 16 ג'יגה, GeForce GTX660). ההתלבטויות שלי כרגע שעומדות בתנאים הנ"ל הן בעיקר בין האופציות הבאותף אשמח לעזרה מבעלי ניסיון פה בפורום, תודה מראש! התקציב המבוקש הוא ע…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by tazmany37,

ראיתי שאין הרבה הבדל בביצועים בין 14900k ל 7800x3d פעם זה מנצח ופעם זה. השאלה נגיד ואני לוקח 14900k עם DDR 4 האם יהיה לי יותר זול מחשב מבוסס 14900k מאשר מחשב מבוסס 7800x3d? (אני מדבר על מחשב שלם)

16. מחשב מסוג hp פוילון בעל כניסות אס וידאו והיי דיפינישן מריץ ויסטה פרימיום תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. Started by tzur87,

[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]שלום חברים, שוקל לקנות כרטיס זיכרון של 128 ג'יגה בייט בשביל לבצע הרחבה למחשב נייד שלי .האם זה פיתרון שמקובל בעולם הזה ? ידוע לי שזה יעבוד פחות טוב מהSSD שמותקן עליו, השאלה אם זה יכול לגרום לבעיות שכרטיס הזיכרון יהיה מחובר באופן קבוע, האם זה יכול להידפק לפתע פתאום? זה מקובל בפלאפונים השאלה אם גם מקובל במחשבים אשמח להמלצות תודה. [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yoav9,

מתרתו העיקרית של המפרט היא OC! על כן הכנתי מפרט שאני מתכונן לקנות בעוד שבוע (טיפה יותר) אנא המליצו לי מה כדי לי לשנות! Antec SmartBlue 350 Watt (לא מתפשר!!! OWNZZZZ) AMD ATHLON XP 2400 + FAN EPOX 8RDA+ אני מתחבט בינו לבין ה8K9A2 + Corsair CMX256A DDR 3200C2 גם בוא אני מתבחט לגבי הWINBOND שאותו די מסוכן לקחת... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Z5745,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט לגמינג כבד ללא אורקלוקינד או מודינג למשחקים כמו (THE DEVISION,Watch dogs,the witcher 3). רצוי מעבד של INTEL וכרטיס מסך של NVIDIA, ללא HDD עם SSD, ללא מסך. תקציב 5K.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תקציב: התקציב כרגע פתוח, כיוון שאני רוצה לראות את כלל האופציות. כמובן שרצוי כמה שיותר זול, ועדיפות לרכישה מאילת ברשת KSP. מטרת המחשב: מחשב ללימודי מדעי המחשב + כתיבת תוכנות + עיצוב אתרים ברמה חובבנית + הרצת משחקים (מסתפק גם על הרצה על Medium). גודל מסך: 13.3'' - 14'' רזולוציית המסך: רצוי FHD 1920x1080. אחיה גם היא שטח עבודה מעט מצומצם יותר, אך בתנאי שהוא אופטימלי לעבודה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. משקל רצוי: 2.3 ק"ג לכל היותר. זמן סוללה: רצוי סוללה שתעמוד בדרישות שלי ולא תאכזב אותי באמצע. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth: יהיה נחמד, לא קריטי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: פחות מבין בזה. בעיקרון שיספק ביצועים טובים ולא יהיה מועד לפ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, COD 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. * מטרות המחשב? סטודנט לביולוגיה, כל השימושיים הכלליים הרגילים, תיכנות פייתון בסיסי, משחקים לא חדשים בהגדרות סבירות, תמונות. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6 מאט אבל מוכן להתגמש תמורת שיפור משמעותי של איכות התמונה. * רזולוציית המסך? HD יכול להספיק. האיכות משנה לי יותר מהרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? trackpoint יכול להיות חביב אבל במקום נמוך בעדיפויות של הבחירה. * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת, רוב הזמן יהיה בחדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3-4 שעות בשימוש סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני רוכש מחשב חדש למשחקים, פרסמתי שאלה לגבי כרטיס המסך בפורום כרטיסי המסך, עלה על דעתי, שזה יהיה רעיון טוב לשאול בעצתכם גם ליתר המפרט, אז המפרט הנוכחי הוא: מעבד: מבוסס Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer Xtreme for Intel 775 / AMD 64 זיכרון: OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 (P45) - ATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: GIGABYTE GTX260 896MB DDR3 - retail דיסק קשיח: Seagate 500GB 32MB 7200RPM S-ATA II צורב דיוידי : PIONEER / LG / SAMSUNG DVD-RW DL(black) SATA- bulk עלות המפרט הנל כ5000 ש"ח, ואין בעיה להוסיף קצת כסף עבור שיפורים…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  24. אהלן,צריך מפרט עד 6200 שקל ללא ציוד הקפי למשחקים\גלישה\סרטים עם כרטיס קול מובנה ALC 1150 וחיבור sata express (לוח אם gigabyte H97-D3h) מתכוון לקנות את המחשב בחודש הבא,אין העדפה לחנות . . מה התקציב המקסימאלי? 6.2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , סרטים , גלישה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 5 Witcher 3.BF4.FC4,AC:UNITY,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by alopss,

לאחר התלבטויות רבות. הכי אני מקווה לא להתאכזב ממערכת הרמקולים שבחרתי. זהו אני חושב להזמין עכשיו מפנדה. מה דעתכם? LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro 603 ש"ח AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN 404 ש"ח Samsung DDR 256MB 2700/333mhz 428 ש"ח WD 40GB 7200RPM 498 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 545 ש"ח Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK 378 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 68 ש"ח Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 423 ש"ח FLATRON 17 F700P 1,317 ש"ח LUXEON Logicfox T5.1 574 ש"ח סה"כ 5,237 ש"ח ולבקש שירכיבו לי או להרכיב בעצמי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.