עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים! קודם כל אני רוצה להגיד המון תודה לאנשים הפועלים כאן אתם עוזרים המון וזה לא מובן מאליו אז תודה על זה. שנית, יש לי לפטופ lenovo ideapad y460p שהוא אומנם בין שנתיים בערך אבל מריץ משחקים סבבה כי יש לו גם כרטיס מסך נפרד שהוא יחסית היה טוב בזמנו. הבעיות העיקריות של הלפטופ הן הסוללה שלו והעובדה שהוא מתחמם בטירוף. נכבה לי שאני משחק משחקים והחלטתי שאי אפשר ככה. אז בקשר לסוללה, הזמנתי לו סוללה יותר גדולה שיהיה לו בליטה מקדימה ויהיה בשיפוע אבל לפחות יהיה לי קיבולת יותר גבוהה. חוץ מזה אני רוצה לקנות לו משטח קירור שיקרר בצורה יעילה וטובה. חשבתי להזמין מ EBAY אני לא מבין במשטחי קירור בשיט. אני רוצה לקנות משהו איכותי ביחס למחיר ומוכן להשקיע קצת אבל גם לא חייב לה…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  2. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש, לצרכי גלישה ומשחקים לא הכי חדשים (לא קרייסיס ו COD4 , יותר לכיוון HL2 ו Couter Strike) אבל שיתן לי כמה שיותר כוח גרפי למשחקים עדיתיים בעקבות תגובות פה בפורום והמדריכים המומלצים הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לתגובות הארות והערות: ‏Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore שח 350 GA-‏MA78GM-S2H - שח 450 OCZ DDR2 2x1G 800Mhz Cl 5-5-5-15 Sp Ops - שח 235 WD1600JS 160GB SATA II - שח 200 LG ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA שח 120 Hec 6A19B Black + Hec 400TRT 400W שח 402 Glacialtech Igloo 7310 AM AM2 Cooler - שח 65 כרטיס מסך (עדיין מתלבט) Club3D - ‏HD 3650 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI שח 413 Club3D - ‏HD 2600 XT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI שח 423 סהכ: ~2…

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום שמי אידן אני הנדסאי מכטרוניקה ועושה כרגע את פרוייקט הגמר שלי במסגרת חיל האוויר, אני מחפש מחשב נייד בסדר גודל של 2500 שח (אפרט את שאר הדברים למטה) המחשב ישמש אותי בעיקר לכתיבה ולשרטוט בsolidworks 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks באופן די קבוע זה הייעוד שלי למחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…

4. זה המפרט שהרכבתי,הצעות ושינויים יתקבלו בברכה: - מעבד E8400 - לוח: ‏EP35-DS3L 775 C2Q הוא לוח טוב לOC? -כרטיס מסך 4850 של ספיר http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3330 -זכרונות: 4 ג'יגה DDRII של GSKILL http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3252 -ספק 600 W של NZXT http://www.nzxt.com/products/pp600/ לא בטוח לגביו יקר מדי,יש ספקים אחרים של 600 W? -מארז אפולו של NZXT http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2599

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  5. היי. זאת פעם שניה שאני מפרסם בקשה למפרט ב4500 לא מסך . אך לא ענו לי בפעם הקודמת בכלל אז אני מנסה שוב... אני צריך מפרט לעריכת וידאו עם דגש על פרמייר אפטר אפקטס ואביד.(אשמח אם יוכל להריץ גם מאיה ) יש לי כבר שני מסכים מעולים כך שאני לא צריך את זה. מעדיף שיהיה מעבד מרובע ליבה. אני חשבתי בהתחלה לקנות את המפרט שzed הציעו עד שראיתי את האשכול שנפתח... בכל מקרה בבקשה תעזרו לי..

• 13 תגובות
    • 717 צפיות
  6. היי, אני מחפש שני מפרטים למחשבים. האחד נייד לאחותי. השני נייח להורים שלי. הרכישה של שני המחשבים תיעשה מ- KSP, אז אשמח אם ההצעות יהיו רק משם. נתחיל בנייד: שימושים בסיסיים (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'), אך יש דרישה שיוכל לעמוד בעריכה עם פוטושופ. התקציב שנמסר לי הוא כ- 2500 ש"ח, אבל להבנתי הוא סובל חריגה (ואף גדולה). הם קיבלו הצעה מ- KSP למחשב. המפרט שלו מופיע בקבצים מצורפים. המחיר של ההצעה שקיבלו הוא כ- 4400. אם יש אפשרות - ישמחו לקבל הצעה זולה יותר (אך לא רוצים שזה יבוא על חשבון הביצועים). אמינות המחשב ומשך האחריות שלו חשובים להם מאוד. המחשב הנייח: מיועד לשימושים בסיסיים להורים שלי אך עם דרישה להזרמת תכני בלורי בפלקס. בנוסף, היות וגם אנ…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by LiorZi,

קניתי מחשב מדגם 1215B בארה"ב בחודש אפריל האחרון, לאחר שימוש של כחודש במחשב צצו בעיות בטאצ'פד ובסוללה. לאחר 5 ביקורים במעבדה (בארץ) החליטו שאי אפשר לתקן לי את המחשב, אז כמובן אמרו שישלחו אחד חדש, הבעיה היא שאין לספק כרגע את הדגם. ניסו לתת לי מחשב אחר (פחות טוב) ולא הסכמתי, לאחר מכן אמרו לי שהדגם יהיה בארץ בעוד כשבועיים. עברו שבועיים ויותר, התקשרתי לחברה ולפי השיחה בטלפון עם המנהל לא נראה לי שאקבל מחשב בחודש הקרוב (גם בגלל חגים וכו'). זה מאוד חשוב שאני אקבל את המחשב בחודש הקרוב בגלל שאני מתחיל ללמוד בסוף אוקטובר ומחשב יהיה דבר הכרחי בתקופה הזאת. בבקשה תעזרו לי, איך אני יכול להפעיל לחץ? מה אני אמור לעשות? אין איזה חוק הגנת הצרכן? אני מעדיף כבר לקבל את הכסף חזרה ולקנות אחד חד…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by morbidangel,

שלום לכולם אבקש עזרה ביצירת מפרט בסכום של 2500-3000 לOC די רציני, אני שואף להגיע ל4GHZ ואף יותר, על ידי קירור אויר בלבד. צריך קירור חזק ושקט, מארז קריר ושקט, ספק שיחזיק טוב את המערכת. חוץ מזה המפרט ישמש למשחקים על מסך 22' (אני לא פריק של רזולוציות אדירות אבל שאוכל להינות מהמשחק). התלבטות בין e5200 ו-e7200. מי מהם משתלם יותר ויעיל יותר בOC ? תודה עריכה שכחתי לציין, לא אכפת לי איך המארז נראה, ככה שעדיף להתמקד בביצועים מאשר מארז יפה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by j,

שלום לכולם, אחרי שבעזרתכם קניתי מחשב מעולה, הגיע הזמן לדבר חדש. אני רוצה לקנות מחשב HT לסלון, מחשב זה יהיה מחשב שני ולכן לא חייב להיות 'מופרע'. המחשב הזה יחליף את הוידאו או yes max וגם כדי לשמוע מוזיקה. אני רוצה שאיכות התמונה וכן איכות השמע תהיה מעולה. בסלון יש כבר מערכת קולנוע ביתית טובה וגם מסך תומך HD. השליטה תהיה מהספה אז אני צריך גם סט אלחוטי שלא יגמגם במרחק של 5.5 מטרים. רצוי גם שלט שיהיה חוצה קירות, אם מישהו מכיר. אני גם ראיתי את המיני מק האם הוא יענה לדרישות? אני לא מכיר אותו כל כך. האם הPS3 כשייצא יעשה את כל זה? אם כן, אולי כדאי לחכות תודה מראש לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות 6000 ש"ח ורציתי המלצות... המחשב הוא בעיקרון למשחקים , סרטים ואינטרנט בנתיים כבר בחרתי לי חלקים למחשב אבל אני צריך עזרה בקניית המארז , ספק הכוח ולוח האם ואם לדעתכם צריך לשנות משהו מהחלקים שכבר בחרתי אז תמליצו לאיזה אחר לשנות אותם תודה מראש על העזרה! מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤549 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1390 כמות:1 http://skypc.c…

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  11. שלום למומחים! אני רוצה מחשב שיתן לי לערוך תמונות ע"ג מסך 4K וגם משחקים פה ושם (לא חייב את כל ההגדרות שגבוהות אבל לא יודע עם ב-4K הגדרות נמוכות יותר יראו ממש גרוע). זה המפרט שבניתי, אבל במקור תכננתי להשאר באיזור ה-10K (לא קשיח) אבל חרגתי בצורה דיי משמעותית: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=6072 אני מניח שניתן לרדת קצת ברמת המעבר ולקחת הרד דיסק קטן יותר שזה יחסוך לא באיזור ה-1000 ש"ח. אם יש עוד רעיונות - אשמח לשמוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K-13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להשאר באיזור ה-10K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 13K, לא רצוי לחרוג יותר מידי אבל 1…

• 13 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. Started by super4life,

מעבד ‏AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 410shekel מאווררים וגופי קירורFreezer 64 Pro -105shekel לוחות 525shekel-‏AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2g kingstone-265shekel דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS -220shekel כרטיסי מס ati hd 4890 sapphire-1000shekel צורביםLG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE-115shekel מארזים DR.Byte Black X Stand For Case-30shekel ספקי כוח hec500td-tf 500w 2x8cm fan 24pin-285shekel מחיר 3000 ¤

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by ex_,

חשבתי לנכון שראוי גם פוסט כזה לפחות מצידי אחר אין ספור שאלות(זה לא אומר שלא יבואו עוד ) ועזרה בבניית מפרט שעד עכשיו הוא פשוט כל מה שרציתי ומעבר(טוב נו המאוור מרעיש יותר ממה שחשבתי....אבל שטויות) תודה

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  14. אני זקוק למחשב למשחקים ללא כרטיס מסך וללא מסך עד 3 וחצי אלף שקל,אבל מחשב שיותאם לכרטיסי המסך החדשים שייצאו של ATI.

• 13 תגובות
    • 687 צפיות
  15. היי קניתי את המחשב הבא לפני כ4 שנים בערך הוא עשה עבודה טובה אך אני מרגיש שBF3 אי רץ עם הגדרות מאוד נמוכות למה שהתרגלתי.. מה אתם מציעים לי לשדרג או להחליף כבר הכל? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro עכבר אופטי G500 מסך DELL U2410

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Men7a,

שלום , אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי [המפרט מופיע בחלונית בצד] שיעסוק בעיקר במשחקים עכשיו אני לא הולך לקנות מחשב חדש במכה אחת , אני מעוניין לשדג לאט לאט כי כסף אין לי [אני חייל] עכשיו החלטתי להתחיל עם כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ואחרי זה לקנות לוח אם ומעבד ולבסוף את כל עניין הקירורים וכדומה אין לי הגבלה בתקציב , אבל אני לא מתכוון לקנות דברים במחירים מעל 1500 שקל...[אולי חוץ ממעבד שאמור להיות הכי יקר] בלי שום קשר ההורים שלי נוסעים לתילאנד , יש טעם לחכות ולקנות משם את הרכיבים? או שעדיף לקנות פה בארץ? תודה מראש על העזרה!

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  17. שלום שמי שלומי ואני בונה מחשב לעבודה גרפית ברמה גבוהה... למעשה עשיתי סקר מאוד נרחב בנושא אך לאחרונה התחלתי להתבלבל ונתקעתי. אני מבקש את העזרה מכל מישהו שיש לו ידע בנושא ויכול לעזור המחשב נבנה למטרה אחת והיא עבודה גרפית. התוכנות שאני עובד עימם הן: פוטושופ, ילוסטריטר, אין-דיזיין, פרימייר פרו, פרי-הנד וכדומה... האם מחשבים שנבנים לאוברקלוק וגיימרים ברמה גבוהה מתאימים?.. איזה סוג של חלקים אני צריך?.. מה הסכום הכולל המשוער?.. ואיפה משיגים אותם?.. בתודה מראש שלומי...

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  18. רציתי המלצות שלכם לאיזה לוח הטוב ביותר (מחיר בין 800-1500 ) למעבד 6600 או 6700 וכן איזה זכרונות הכי מומלצים גם בשילוב עם הלוח כי קראתי ש ocz לא כל כך מסונכרנים עם המעבד אז בבקשה המלצות. אם כבר אז המלצתכם למארז שהכי חשוב שיהיה שקט ושיש usb בחזית ולא נמוך אלא באמצע המארז ולא בצד המארז. ואיזה ספק כוח שיהיה גם הוא שקט 450-500 w תודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מצטער על הדיון האחרון שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512985.10 ואני מצטער ששאלתי עוד פעם פשוט בסוף אני צריך מחשב יותר זול ואני לא מבין הכי גדול במחשבים לכן שאלתי מחדש על מפרטים יותר זולים אז סליחה ובבקשה תבנו לי מפרט סופי אם יש כמה אנשים עם עוד כמה דעות לעוד מפרטים אקבל בשמחה ( עדיף דעות למפרט יותר זול ) אני רוצה את הדברים שרשמתי בפעם הקודמת רק עם שני כוננים קשיחים של 500 GB של מה שהציעו לי ( אחד לגיבוי ) לא אחד של 1000 או אחד של 500 ועוד אחד של 1000 . ומערכת הפעלה פרימיום עברית 64 סיביות כרטיס מסך 6870 או 560 אבל כמה שיותר זול בבקשה . לוח אם עם לפחות 4 חיבורים של USB וחיבור אחד של USB 3 וחיבור אחד של HDMI חיבור אודיו ושאר החיבורים שצריכים למחשב רגי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן, אני רוצה לקנות השבוע מחשב למשחקים לבית. התקציב הוא דיי גמיש והוא בים 3500 - 4000. אני רוצה שהמחשב יחזיק ליחסית הרבה זמן. לא צריך רמקולים, עכבר, מקלדת, מסך או כל ציוד היקפי אחר. אם חסר מידע אז תגידו ואני אוסיף. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טוב עוד מעט משכורת ואני לא מתאפק יותר חייב להחליף מחשב!!! אז הדברים שאני צריך זה : 1) מעבד 2) לוח אם (אני רוצה +8RGA אבל אין אותו בזיג זג שאצלהם אני רוצה להזמין מחשב.) 3) כרטיס מסך (בסימן שאלה! ) 4) הרד דיסק 5) זכרון לא צריך שום ציוד היקפי ולא צריך קירור. עכשיו הנה המפרט שאני חושב עליו (אם יש לכם הצעות לשיפור אני ישמח לשמוע ) CPU - AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN - 393.63 NIS MB -ABIT NF7 ver 1.2 (nforce2) - ATX - 574.12 NIS HD - WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 - 620.42 NIS MEMORY - 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - 495.41 NIS ------------------ 2083.58 NIS התקציב יכול להיות גם 3000 אבל אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך. חשהתי על ה …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם אני מנסה לבנות מחשב גיימינג ואודה לכל מי שיתן לי עליו חוות דעת אני לא מחפש את המחשב הכי חזק וטוב אבל כן משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים (bf3, guild wars2, witcher 2 ) עם גרפיקה טובה ובלי בעיות. המחיר המקסימלי הוא עד 5000 הנה המפרט שיצא לי ביינתים. עדיין אין לי מארז ואשמח לקבל הצעות. מעבד AMD Phenom II X6 1100T Black Edition Boxלוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 כרטיס מסך Sapphire Radeon HD7850 OC 2GB GDDR5 PCIe ספק כוח Seasonic S12II 520W קירור Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כונן קשיח WD Caviar Green WD10EARX 3.5" 1TB 64MB SATA3 זכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX X 2 כונן Sony AD-7280S x24 SATA Black DVD תודה לכולכם הנה השאלון . מה התקציב המקסימאל…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by swampfrog,

שלום אני צריך מפרט htpc בסביובת ה 3000 4000 שקל אם אפשר פחות אז בשמחה חשוב hard disk גדול וצורב dvd איכותי תודה רבה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי אני רוצה לשדרג את המחשב שיתחיל לסחוב דברים עכשיו השימושים העיקריים שמצופים ממנו זה למשחקים ויש ממנו הרבה ציפיות זתומרת הוא אמור לסחוב עכשיו כרגע המערכת שיש לי כבר ישנה והיא זמנית אבל עד שאני יקנה (מן הסתם זה יהיה החופש של השנה הבאה כבר) כבר מתחילה להתפגר עכשיו רציתי לדעת מה עדיף לי לשדרג קודם או Kingston 512 MB DDRII 533MHZ או Gigabyte GF6200TC 256MB מה עדיף לי בנוגע לתקציב אז הוא לא גדול במיוחד משהו שרק יספיק להריץ על רמה טיפה ולא חייב על המקס' של ההגדרות התקציב ישתנה מחלק לחלק תלוי מה יהיה עדיף לי אה שכחתי במידה ואני ייקח בסוף שדרוג לכרטיס מסך אני כנראה יבצע לו גם OC

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by aytek,

שלום, אני זקוק למפרט עבור מחשב שישמש עבור גלישה באינטרנט, תוכנות משרדיות, סרטים ומשחקים פשוטים. עדיפות למפרט מבוסס מעבד אינטל. דגשים: 1. אין צורך בציוד הקפי (רמקולים, עכבר, מקלדת), אין צורך בצורב 2. דיסק 160GB, זיכרון 1GB לפחות. 3. כרטיס קול, רשת ומסך מובנים. 4. אופציה להתקנת כרטיס מסך בעתיד - PCI-Express x16 slot 5. על לוח האם לתמוך גם ב- IDE וגם ב SATA2 תודה מראש, ניסים.

• 13 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.