ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט, האם כל החלקים מתאימים ואין שום בעיה. מארז: Thermaltake Core V71 CA-1B6-00F1WN-00 מאוורר נוסף למארז (מאוורר עליון): 20 ס"מ CoolerMaster MegaFlow 200 ספק כח: CoolerMaster Thunder 600W לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H מעבד: Intel Core i7-4790 Haswell Box מאוורר למעבד: Thermaltake NIC C5 Untouchable דיסק קשיח: Western Digital Blue WD10EZEX 1TB זכרון פנימי: Kingston HyperX Fury 16GB DDR3 1600MHz HX316C10FK2/16 צורב: Asus DRW-24F1ST DVDx24 OEM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 960 GPU G1 Gaming 4GB GDDR5 GV-N960G1 GAMING-4GD
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח, עבור שרת קטן 2003 או 2008 השרת אמור לשמש לכ 15 מחשבים ואמור לשמש בשביל DHCP DNS תקייה משותפת ומדפסות האם מחשב בסיסי כמו זה זה מספיק?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנון לפטופ לסטודנט (שימושים כללים+צפייה בסרטים), 14', סוללה חזקה של חברת Dell ב ksp אילת התקציב שלי הוא בערך 2500 שח חשבתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27164 מה אתם אומרים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להביא מחשב נייד לתכנות מארה"ב.. מצאתי את המחשב הזה אבל הבעיה שהוא refurbished אבל המחיר ממש טוב. אשמח לעזרתכם. http://www.bestbuy.com/site/lenovo-geek-squad-certified-refurbished-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-ssd-silver/7017037.p?id=1219247175640&skuId=7017037 ויש גם את האופציה הזאת: http://www.amazon.com/X555LA-inches-Laptop-Intel-500GB/dp/B00YR6BME6/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1440447928&sr=1-2&refinements=p_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_89%3AAsus%7CLenovo%7CAcer%7CHP%7CDell%7CMSI%2Cp_n_feature_thirteen_browse-bin%3A9521913011%7C9521914011%7C9521915011%2Cp_72%3A1248880011%2Cp_n_feature_sixteen_browse-bin%3A…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג, ללא ציוד היקפי. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3, משחקים של התקופה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר, שימו לב שהרזולוציה שלי נמוכה יחסית, כך שזה יקל על הב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
סופסוף הגיעו המעבדים החדשים כדי שאוכל להרכיב מפרט כמו שצריך לגיימינג. יש לציין שהמסך שאקנה יהיה כנראה Dell P2714H (חוו"ד עליו גם תעזור לי מאוד, לא כלול בתקציב המצויין לעיל), בעתיד אולי אעשה SLI ואוברקלוקינג ולכן לוח אם וספק אלו נבחרו... מודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור ולייעץ לי...הקנייה תיעשה באייבורי או KSP מפאת מיקום.
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב HTPC בתקציב של עד 2000 שקל ללא חריגות ואם אפשר פחות אז עדיף. שימושי המחשב הם בעיקר לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. לא מתוכנן שידרוג עתידי. רצוי שהמפרט יורכב בחנות הממוקמת באזור חיפה או תל אביב. מארז המחשב צריך להיות שוכב ובנוסף שיהיה במפרט כונן DVD. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לקניית מחשב נייד באילת במחיר של עד 3000 ש"ח (אבל כמובן שעדיף פחות). המחשב מיועד ללימודים (אינטרנט ואופיס) ובשביל לחבר לטלביזיה כדי לראות סרטים. * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל 5 שעות (אבל אפשר להתפשר על זה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה לא משנה הסוג * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי ללימודים בתקציב של 2000-3000 שקל. היא בעיקר תשתמש בו בשביל לגלוש, לימודים (אופיס וכו') ואולי Sims 4 (רק אם אפשרי להכניס בתקציב כמובן). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתלבטת כרגע בין שני דגמים https://www.pc365.co.il/product-3927-Lenovo_Yoga_2_13_59442291 https://www.pc365.co.il/product-5160-Lenovo_Yoga_500_14_80N40033IV_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אם יש המלצות נוספות אשמח לקבלן. כמו כן איך הסוללה של היוגה 500 שבקישור ? רוב תודות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר מחקר אישי מעמיק הגעתי למסקנה שאני מעוניין לרכוש את המחשב Toshiba Satellite Z30-B (שילוב הטוב ביותר של איכות, ביצועים ומשקל). המחשב הזה מגיע בשתי רזולוציות אפשרויות כפי שמצוין בכותרת (המסך עצמו מסך מט בגודל 13.3 אינץ'). המחשב ישמש בעיקר לתכנות. גרסת ה 1366x768 עולה 4300 ש"ח וגרסת ה- FHD עולה 4570 ש"ח. יש לציין שבגרסת ה- 1366x768 פאנל המסך הוא TN. לגבי גרסת ה- FHD, אינני יודע באיזה פאנל מדובר. בעבר שמעתי שמסך FHD בניידים הוא בהכרח מפאנל IPS, אבל לא מצאתי לכך אימות וגם במפרט הטכני של הדגם המדובר זה לא רשום. עם זאת, ידוע לי שגם בגרסת ה FHD של אותו מחשב בדיוק בדורו הקודם, לא הופיע במפרט הטכני סוג הפאנל והתברר בביקורות שפאנל המסך אכן IPS. לצערי יש סקירה של המחשב רק בגרסת 1…
-
- 15 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה, HD ועבודה משרדית בחיבור VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר פרסמתי הודעה דומה לפני חודש אך ייעצתם לי לחכות עד שייצאו המעבדים החדשים וגם להגדיל את התקציב שלי מ5K ל6K. אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ראו כותרת מתעניינת בו למטרת לימודים (מדמ"ח), נראה מתאים מבחינת המפרט והמחיר. החסרון היחידי בעיניי הוא שכולם אומרים שהשירות של אסוס גרוע - אבל לא שמעתי את זה מאף אדם שבבעלותו מחשב שלהם. אשמח לחוות דעת של אנשים שברשותם אסוס. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לכוון בסביבות המחיר הזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, זה דיי גבול מקסימלי. אם עניין של 100 לפה ולפה אז בסדר ולא נורא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לתלמידה במגמת קולנוע, שימוש תדיר בתוכנות כמו Premier. גם מצלמת סטילס כתחביב אז הרבה Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום!! מחפש נייד לשימוש ביתי פשוט(שימוש עיקרי:אינטרנט אופיס ומוזיקה) עדיפות למעבד intel i3/i5, אין חובה ssd,הארד דיסק 500gb יספיק, עדיפות למסך גדול(15.6) אין חשיבות למשקל,אין חשיבות למסך מט,אין חובה למערכת הפעלה, מה שכן חשוב שיעבוד זריז עד כמה שאפשר. כמה שיותר שנות אחריות... תקציב:1500-2000 מק'....עדיפות לכיוון 1500. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב שיהיה מיועד לפיתוח של אפליקציות iOS ואנדרואיד. אני מתכוון שיהיו עליו 2 כונני SSD שעל כל אחד מהם תהיה מותקנת מערכת הפעלה - על אחד וינדוס ועל השניה האקינטוש (לפיתוח iOS). מה הדרישות למחשב כזה בהנחה שאני רוצה שיהיה עליו האקינטוש? ובכלל למחשב לצורך פיתוח.. האם צריך חומרה חזקה, מה לגבי כרטיס מסך? אשמח למפרטים אפשריים או דרישות למערכת כזאת. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הכותרת קצת מוזרה אז אני אסביר את עצמי.. אני כבר הרבה זמן בונה על קניית מחשב חדש, כרגע אני עם לפטופ Lenovo Y580 שהוא מדהים, אבל לא מספיק. הוא לא מספיק בעיקר בגלל כמות החיבורים שלו, הקירור הנוראי, והעובדה שאני לא יכול להתנייד עם המחשב נייד כי הוא מחובר למליון כבלים.. רציתי ללכת על מחשב מטורף ב10K אבל אז הגעתי למסקנה שזה לא חכם כרגע.. השתחררתי לפני שלושה שבועות מהצבא וכרגע אני בכיוון של להשלים בגרויות - אם יהיה לי מחשב חדש ומטורף כרגע כנראה זה קצת (הרבה) יסיח את דעתי.. ובגלל זה.. החלטתי לקנות מחשב, שיהיה מעולה - אבל בלי כ.מסך ובלי מסך (אני כרגע עם מסך טלווזיה 8MS 60HZ), ככה שהוא יהיה קיים אבל לא ליותר מדי שימושים, לפחות לעכשיו. כמובן שחשוב לי שכל המפרט יבנה במחשבה…
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מתחיל באוקטובר ללמוד (מדמ"ח) וזו סיבה טובה לקנות לפטופ. אני מקווה לסגור את הקניה השבוע אבל אם ממש שווה לחכות אני יכול להמתין עד תחילת אוקטובר. יש לי כרגע 3 מחשבים שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תסייעו לי לבחור: [TABLE=width: 629, align: right] [TR] [TD][/TD] [TD]HP Pavilion x360 13-s001nj N1J91EA [/TD] [TD]Lenovo Yoga 3 80JH0052IV [/TD] [TD]Dell Vostro 5480 V5480-5626 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך מסתובב [/TD] [TD=colspan: 2]כן [/TD] [TD]לא [/TD] [/TR] [TR] [TD]כולל מע"ה [/TD] [TD=colspan: 3]כן [/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל [/TD] [TD]1.77 [/TD] [TD]1.7 [/TD] [TD]1.62 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD=colspan: 3]i5-5200U [/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM [/TD] [TD]8 [/TD] [TD]8 [/TD…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות טובה לקניית מחשב נייד באילת? האם זה משתלם יותר מקנייה באחת מהחנויות האינטרנטיות? תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד לסטודנטית למשפטים, שמתי עין על המחשב הזה: "13.3 Asus ZenBook UX305FA-FC051H https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12279 מצד אחד- כונן SSD, מסך FULLHD מט IPS איכותי, קטן, דק ושוקל רק 1.2 אבל מצד שני, מעבד M5Y10 וזכרון 4GB. את עניין הזכרון אפשר לפתור בקלות ע"י הוספת עוד סטיק בכ160 ש"ח (למרות שאני לא חושב שיש צורך, מה אתם חושבים?), אך האם המעבד יעמוד בעומסים הנדרשים (כרום עם כמות כרטיסיות פתוחות, כמה וורדים, PDF וכו')? * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודי משפטים (אינטרנט, אופיס, וכו') ומולטימדיה (סרטים...). * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך?FULLHD * משקל רצוי? נמוך מאוד 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, מדי פעם עריכה וקידוד עם אביסאב (תרגום סדרות) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 אינץ' ל14 אינץ', העדפה למאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מן הסתם במידה וקיים IPS אז מצויין * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא * משקל רצוי? באיזור ה1.5 קילו (אולטרבוק, צריך להיות קל לטובת הלימודים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, 4-6 שעות יהיו טובים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ללא * Bluetooth? איזה מחשב לא כולל היום בלוטוט'? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה להיברידי, 500 ג'יגה. MSATA - בונוס * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? שלילי * האם נדרשת א…
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים (לא יותר מדי כבדים , סגנון League Of Legends, Counter Strike ושאר משחקי הרשת הפופולריים שיהיו על FPS גבוה ועל מקסימום דרישות..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כמה שיותר קטן יותר טוב, לא יודע את ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים כאשר יש סרט מתנגן ברקע כשהוא לא מחובר לחשמל על מקסימום בהירות. יותר מזה לא (רוב הזמן הוא יהיה מחובר לשקע חשמלי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מחוץ לנורמה, עדיף כמה שיותר כניסות …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עריכת וידאו,פוטושופ משחקים למיניהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, הרבה FPS למיניהם, משחקים עם הרבה חישובים כמו בסגנון 7D2D אבל עוד כאלה שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך צריך לקנות עם המחשב, לכן מה שיהיה נוח וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
או שבהכרח המסך מגע פוסל את האפשרות. מחפש 14", 360 מעלות, FHD, במחיר הנמוך ביותר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-