עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה המפרט שקיבלו מהחנות, איזה שינויים כדאי לעשות? המחשב צריך להפעיל תוכנות לא כבדות מידי, כמובן שהולכים לראות בו סרטים ואולי להפעיל משחקים לא חזקים מידי.. נראה לכם יעבוד פה OVERWATCH? כמה יעלה להוסיף פה כרטיס מסך סביר? מעבד אינטל ‏Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray‎ 1 21051 מאוורר למעבד ‏Arctic Freezer 13 CPU Cooler‎ 1 36620 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Asus H110M-K LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI‎ 1 37769 זכרונות ‏Kingst…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dlivneh,

לממליץ, אודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by galai198777,

1. מה התקציב המקסימאלי? מכוון ללא יותר מ-4000.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך בחריגה.1002. מה שימושי המחשב? משחקים וכל משחק כבד שיצא/ייצא בזמן הקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920x1080p, מסך 40-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? . מסך מחשב גודל 27 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

4. Started by edbergr,

שלום חבר משפחה צריך לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by BaseQuad,

אנחנו מחפשים מחשב לאחי, בעקרון הוא רוצה מחשב שיתפקד טוב ושיהיה מהיר. משחק הרבה במשחקים באינטרנט וגם במשחקים חדשים כמו BF4 ושותפיו... אין לנו תקציב מדויק, אני מברר כרגע. לא חייב שהמחשב הזה יריץ את המשחקים האלה על ULTRA והכל. אנחנו חושבים כנראה על יד2.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן, - אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 ש"ח, למטרת עבודה. - מעדיף רזולוצייה כמה שיותר גבוהה, אני עובד עם איביי אמאזון ג'ימייל וכו'. - מסך אני מעדיף 15.6 ומעלה - אני גר בנתניה אם זה חשוב. - רק SSD עם 120GB לפחות. - אני כרגע בצבא ואני קונה מודם אלחוטי (אין לי אינטרנט בצבא ולכן אני צריך לקנות אינטרנט נייד בחיבור USB, אם מישהו מבין בזה שידבר איתי בבקשה) - מקווה שתתנו לי אחד שלא נתקע ומתקלקל אחרי שנה תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by zniibidl,

לילה טוב לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם U36s ועכשיו פתאום המקשים מגיבים לי כאילו ה-FN לחוץ קבוע, וכדי לקבל אותיות אני צריך ללחוץ על ה-FN, אחרת זה נותן לי את מה שאמור להיות המשני. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, לא עזר. מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by dsnapiri,

המחשב מיועד לדודה שלי, אישה בת כ-80. אין לה צורך בהוצאה משמעותית כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1,500. מעוניין להוציא את המינימום הדרוש. אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית חשוב, אבל המחשב לא יעבוד "קשה" אז מניח שלא צריך יותר מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …

9. Started by JazZ,

שלום חברים זה המפרט..( שהיה טוב מאוד לזמנו יש לציין ) e8400 GB x48 DS4 4GB ram ATI Radeon HD 4870 מה דעתכם, יש מה לעשות? המטרה היא הרצת משחקים חדשים בכבוד וגם בעבודה המשרדית הוא מזייף, (הייתי אומר הכי שאפשר, רק שזה די רחוק מריאליות) תקציב נראה אם יש מה לשדרג.. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חח רק שתבינו ברור לי שזה לא איזה פתרון קסם, אני שואל רק אם יש טעם לשדרג. (כי כתבתי את זה כאילו זה הולך להיוות הייאנד)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by cold-fire,

?Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? ?A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL? ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? x2 ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E x2 ואת כול החלקים האחרים יש לי זה מפרט ב3500 אם יש לכם מה להגיד או לשנות הכול יתקבל בברכה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by orenc17,

מצאתי ב newegg מבצעים על שני המחשבים שמגיעים ל 1000 דולר איזה אחד יותר כדאי http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152086 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220461 *על ה MSI אני מקבל אחרויות מאייברוי בארץ תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קישור - http://bildr.no/view/1345089 המחשב הוא רב שימושי - משחקים, סרטים, עבודה (אופיס), מוסיקה וגלישה באינטרנט. אני מחפש משהו שיריץ לי הכל חלק לפחות ל-4 השנים הקרובות, עם איכות סאונד ווידיאו גבוהה. כרגע יש לי מחשב עם 250 ג'יגה זיכרון, ואני מסתדר איתו לא רע - ככה שמעבר ל-1TB אני לא צריך, אין לי צורך גם בצורב אלא בכונן הכי פשוט בשביל לקרוא דיסקים (גם לא בהכרח צריך שהוא יקרא Blu-Ray). יש לצייץ שיתכן וחסרים במפרט הזה אמצעי קירור או ספק כוח, אני לא בטוח האם מה שמובנה במארז וברכיבים יספיק, וגם אני לא סגור על זה שהלוח האם תומך בכל החומרה החדשה, ככה שמחכה לעצתכם. אני לא מתכוון לעשות OC. אני מתכוון גם לרכוש בהמשך מערכת סאונד חדשה, אבל זה כנראה יבוא אחרי המחשב. אשמח לקרוא תגובות ב…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yagelk,

בית ספר מעוניין לקנות מחשבים נייחים חדשים. מה אתם אומרים על המפרט הבא? צריך לכלול ציוד היקפי מסך וסט מקלדת ועכבר(לבנתיים לא כולל רמקולים). מחיר כמה שיותר נמוך - עם סיפוק לכמה שיותר שנים קדימה. (עד כמה שניתן) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-S2PH כמות: 1 - מחיר: ₪280 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪180 קשיח למחשב שולחני: WD 500…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, במקום עבודתי יש כרגע 2 מחשבי עריכה עם מעבד i7-3770 3.4Ghz. במצב רגיל הם יכולים לקודד כ 200 שעות בחודש, ואני רוצה להביא מחשב נוסף עם כוח עיבוד גדול יותר. מחשב שיהיה מיועד לעשות אך ורק רנדורים, כך שאין חשיבות לכרטיס מסך ושאר דברים של מחשבים "רגילים". מצד שני, מחשב שיעלה 30,000 שקל זה קצת מעל התקציב. רעיונות?

15. Started by iyehuda,

קניתי 2 מחשבים ניידים משומש/חדש מדגם ASUS 1001PXD ויש להם רק 1G זיכרון , איך אני מוסיף זיכרון ? האם לשלוח למעבדה או שזה מאוד פשוט המחשב תומך עד 2 גיגה , האם יש רק סלוט אחד או שיש שתיים שקלתי לקנות זיכרון 2 גיגה להרכיב במחשב אחד ובמחשב השני להעביר את זיכרון ה 1 גיגה כך שבשני המחשבים יהיה 2 גיגה השאלה האם זה אפשרי

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:עדיפות לKSP אבל אם יש חנות אחרת אמינה ושירות טוב באזור השרון מקובל מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב תקציב:3 אלף יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 שקל יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר עדיף חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:WIN7 אבל אפשר להסתדר עם 8 גודל כונן קשיח מועדף:500+ משקל הנייד המועדף:כמה שיותר קל גודל הצג:15-16 זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לבן אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה אפשר לראות סרטים HD חלק ועם יציאה HDMI לטלויזיה (אופיס מלא זה+) מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים\אופיס\לימודים) אני …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by kawaiiJJ,

מפרט שבניתי אפשרויות לשפר בבקשה מעבד: 1159 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i5 6600K Skylake 3.5Ghz S1151 לוח אם: 549 ₪ - * חדש במלאי * - Gigabyte GA-H170M-D3H S1151 זכרון: 269 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV דיסק קשיח: 429 ₪ - WD Caviar Black 1TB 5 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 399 ₪ - * מבצע * - Antec 4000B USB3 + FSP HYPER 500W BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Zalman Ultra Quiet CNPS80F 83W מחיר סופי: למזומן 4568 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 46…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. פורום יקר שלום רב אני זקוק למחשב בדחיפות ששמיומו העיקרי זה אינטרנט וחשוב לי שיעבוד כמו שצריך שיהיה אמין ושקט אני יודע שלצרכים אלו אין לי צורך להשקיע הון עתק לכן נכנסתי לאתרים של 3 3 החברות הגדולות ולהלן הפרטים : הודה לכם אם מישהו ימליץ על חברה עדיפה מניסיונכם האישי ועל המפרט עצמו אם יש צורך להחליף משהו מהחבילה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode=1איבוריhttp://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=35 KSP http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893אלקטרה מחשבים תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by irox,

שלום , אני מחפשת מחשב לגיימינג ומצאתי את המחשב הבא של Alienware http://www.dell.com/us/p/alienware-17/pd השאלה שלי לגביו: האם הוא מתחמם בצורה מוגזמת כאשר מריצים משחקים כבדים??? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by yehuda250,

רוצה לבנות מחשב אחד שאיתו אוכל לעשות הכל ובמקביל. לשחק בהגדרות גבוהות במסך אחד ובשני להפעיל סרט באיכות גבוהה תוך הפעלה של מערכת סאונד איכותית. איך הייתם בונים מחשב כזה? האתגרים שאני רואה הם 1. הרצת תוכן ברמה גבוהה. 2. ריבוי משימות במקביל. עם משמעות לגבי יכולות עיבוד וקישוריות. 3. התייחסות ספציפית לסאונד.

21. טוב. אז דחיתי רכישת מחשב חדש כבר המון זמן, ונראה לי שהגיע הזמן לסגור עניין (אלא אם יש סיבה טובה לחכות - התפתחויות מסעירות בתקופה הקרובה?) מחשב בלבד. יחובר למסך Dell 2007WFP קיים. ישמש לצרכים סטנדרטיים - אינטרנט, סרטים, משחקים (לא יותר מדי. 20% מהשימוש במחשב). מעבר לזה - פיתוח תוכנה, אבל אני מניח שכל מחשב מודרני יעשה זאת. ההתלבטות העיקרית היא בנוגע לכרטיס המסך - אני מאוד מבולבל עם כל החידושים האחרונים. מעבר לחומרה הנרכשת אני מתכנן לחבר שני דיסקי ATA קיימים אז חשוב שללוח יהיה חיבור לכאלה (אם כבר יש לוחות בלי). צריך לכלול דיסק SATA חדש מעבר לזה (אני מניח ל 320GB?). צריך שהמארז יוכל לאחסן את שלושתם בצורה טובה. עדיף שיהיה שקט יחסית (אבל לא להשתגע ולבזבז 30% מהתקציב על זה). אני…

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי אפשרות לייבא מחשב נייד מארה"ב (ללא משלוח), וכעת אני מתלבט בין שני דגמים: HP DV3510NR - שעליו יש דיון נרחב בפורום. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167 DELL XPS 13 - הסדרה החדשה של הניידים, היורש של ה M1330. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150624&type=product&id=1218036666917 שניהם נמכרים ב BESTBUY, במחיר של 899$. עם מיסים (בתוך ארה"ב) ומשלוח אני מניח שזה יגיע ל 1000 $ - מחיר סביר בהחלט. כעת אני מתלבט בין שני הדגמים. ל HP יש 2 שנות אחריות מול 1 לדל (למרות שמימוש האחריות הוא נושא בעייתי) ומשקל יותר נמוך, לדל יש מעבד יותר חזק, זיכרון יותר מהיר, כ.מסך יותר טוב, דיסק קשיח יו…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אחרי קריאה בפורום, כבר הייתי סגור ומוכן להמליץ לו על Dell Latitude E5430 L065430105E, או אח שלו החלש יותר Dell Vostro 3460. אבל הוא לא עדכן אותי שגודל מסך חייב להיות מינימום 15", ואני לא מצליח למצוא המלצה למחשב כזה כי לרוב מעדיפים מסכים קטנים! אז בעיקרון, הוא מחפש מחשב שלא יקרטע לו, שיוכל להריץ סרטי HD, אופיס, גלישה באינטרנט, מחברה מוכרת ואחריות 3 שנים+, צורב DVD, וכמובן מסך 15" ומעלה...השימוש העיקרי יהיה רק באולמות ובספרייה, כשבבית יש כבר מחשב נייח מתאים. תודה רבה התקציב הוא עד 4500 ש"ח, אבל ממש לא מחייב. אם יש בפחות, אז מה טוב! באופן אישי הייתי מקדיש לזה מקסימום עד 3500-4000 ש"ח במידה ואפשר בהתאם לדרישות...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by EddieZavlunov,

שלום רב, הנייד הישן שלי הלך לעולמו אחרי 4 שנים. ועכשיו אני מחפש לו יורש: * מטרות המחשב: עבודה משרדית,עריכת וידאו - מחשב עבור משרד שיווק באינטרנט * גודל המסך:15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך: כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק לעובדה של 6 שעות לפחות (עדיפות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל-1 T וכמה שיותר SSD * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות לצבעים אדום ושח…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by rico,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים למטרת משחקים במחיר עד ל- 5,000. קנייה בישראל, לא בחו"ל (-אזור אילת-). http://ksp.co.il/?list_compare=.23164..23166. * מטרות המחשב: לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? עדיף מסך גדול למשחקים, משקל לא משנה. * רזולוציית המסך: (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא זקוק * משקל רצוי: - ל…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.