ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הנ״ל: Intel® Core™ i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz) Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET antec nsk2480b 8GB המחשב מעלה אבק כבר חודשיים בגלל שנדפק בו ההארד דיסק, ואני רוצה לתקן אותו ולרענן אותו. הצרכים הם לשרת כסרבר קבצים עבור התקנים אחרים בבית, גלישה ומסמכים, ועריכת וידאו (סרטוני תיעוד ביוטיוב חובבניים, לא משהו רציני רק לא יודע כמה כוח חישוב צריך) המחשב עד עכשיו הריץ אובונטו, שימש כhtpc, חובר לטלוויזיה ושימש כטורנט קליינט וראינו עליו בעיקר סרטים. כמה שאלות: האם מומלץ לשדרג או שעדיף לרכוש חדש? יש לי במאז שני תאים לדיסקים 3.5 אינץ״ ששניהם בשימוש, אני רוצה להוסיף SSD, יש דרך לשים אותו הסלוט של ה5.25״? או לזרוק את בדיסקים (1 ט…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מבקש את העזרה שלכם בהכוונה למפרט המפרט הנוכחי שלי מבוסס על I7-2700K ראם 8 גיגה וכרטיס מסך 1060 (הכרטיס מסך ממשיך למחשב החדש) המחשב החדש מבוסס על I7-9700KF ולוח אם של גיגה בייט Gigabyte Z390 AORUS ELITE עובד על שני מסכים Full HD,מריץ סביבת פיתוח לפעמים מכונות ויטואליות, משחקים מידיי פעם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-AORUS-PRO-rev-10#kf זה העוגן של הבניה ולא כלול במחיר של שאר הרכיבים רכיבים שאני שוקל הינם ספק - Corsair 750W 80+ Gold RM750i מחיר 595 שח זיכרון- G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3000Mhz CL14 Kit מחיר 570 אכסון- Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 500GB SSD מחיר 525 מארז- …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1.ניתן לנצל את כל התקציב לא חייב לחסוך. 2.השימושים למחשב עם תכני HD משחקים כבדים כמו METRO 2033 ולתוכנות מאיה ואפטר אפקט (רינדורים) הרזולוציה המקסמלית של המסך שלי היא 1600X1200 מסך 20'' (אולי אני ירכוש מסך בהמשך) אני מתכוון לשחק בהגדרות הכי גבוהות למשחקים. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.צורב למחשב אני לא צריך. 5.חוץ מצורב אני צריך הכל. 6. 1לא קריטי הרעש. 7.אני לא מבין באוברקלוק אשמח לקבל הסבר. 8.אין צורב במערכת הפעלה. 9.IQPC 10.חיבור מיני HD בכרטיס מסך וחיבור אופטיקל בלוח אם. 11.לא, אני לא מתכוון לשדרג בהמשך. 12.לא חושב לשמור על אופק שדרוג למעבד או לזיכרון. חיכתי לכרטיס מסך החדש NVIDIA GTX 480 הרבה זמן ואני סגור עליו אז את תחליפו לי אותו במפרט... ולגבי הספק שמעתי שבשביל הכרטי…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד לצרכי WORD, אינטרנט וקצת משחקים על הדרך (מדובר סה"כ בWOW, לא משהו כבד.). חשוב גם הזמן סוללה, כי יום לימודים יכול להימתח על פני 10 שעות. אני מעדיף מחשב ללא מערכת הפעלה כי הבנתי שהמחיר מעט נמוך יותר כך, ולי כסטודנט בכל מקרה יש אפשרות לקבל וינדוס ואופיס בחינם מהאוניברסיטה עם רישיון הMSDA. התקציב שלי הוא עד 4,000 גג. יכול לקנות רק מKSP או IVORY . (מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה באחריות של IVORY על הניידים?) שאלה לקינוח - יש לי אפשרות להמתין עם הקניה של הנייד בסמסטר הראשון, כי אין לי ממש מה לעשות בינתיים עם נייד עם כל החדוא והאלגברה. הוא יותר להעביר את הזמן בחלונות ולתירגולים\מעבדות. האם צפויים לצאת ניידים עם מעבד הCORE I7 בחצי שנה הקרו…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב ממיטב כספי בסוף שנת 2010 ובמשך כמעט עשור שלם הוא שירת אותי נאמנה. חוץ משדרוג זיכרון, החלפה לכונן SSD והחלפת משחה תרמית לא עשיתי בו שום שינוי. את האמת שכבר 9 שנים אני לא מפסיק להיות מופתע איך הוא ממשיך לעבוד ללא דופי ורבב. הכל חלק ומהיר. באמת שאין תלונות. כבר התחלתי לחשוב שקצב התפתחות המחשבים פשוט הואט. לפני 20 שנה היה צריך לקנות מחשב חדש כל שנתיים. לאחרונה התחלתי לעבוד יותר עם תוכנות של אדובי (פוטושופ, אינדיזיין וכ') ושמתי לב שהעבודה הואטה באופן משמעותי. בעיקר מאז השדרוג מאדובי CC 2018 ל2019. יש לאשתי מחשב נייד שנרכש לפני שנתיים, ניסיתי עליו את התוכנות וגיליתי שהן רצות הרבה יותר מהר. פער אדיר. עכשיו אני שואל את עצמי האם המ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד, לקנייה בארה"ב, מתנה לאח שלי שגר שם, עד 1000$ (אפשר יותר אם נראה לכם שווה את זה) צרכים: הוא לוקח את המחשב כל יום לאוניברסיטה ובחזרה, והצורך העיקרי הוא להריץ בקלות הרבה תוכנות במקביל שהוא עובד איתם (כמו adobe illustrator, Image G, אקסלים כבדים, איזה מאה טאבים שהוא פותח במקביל בדפדפן...) המחשב הנוכחי שלו מקרטע עם זה, אז צריך מפרט טוב יותר (למרות שהוא גם ישן ומלא קבצים) : Macbook pro retina - late 2013 - 2.6Ghz Quad Core i7, 16GB 1600MHZ DDR3 חוץ מזה: * אחסון 500GB או יותר * גודל מסך 15 אינץ' או קצת פחות * חיי סוללה ומשקל סטנדרטיים * יכול להיות Mac ויכול להיות לא
-
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! אני מתחילה בראשון הקרוב את שנת הלימודים הראשונה בתחום העיצוב. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, שיתאים את העבודה על תוכנות כגון: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימייר 3D Max, אינדזיין, סוליד, אפטר אפקט. חשוב לי לציין, שהמטרה שלי היא לקנות מחשב חדש יחסית בשוק, שיתאים לצרכים שלי (שנוודה יחדיו). המאפיינים שחשובים לי במחשב שאקנה: -תקציב- אני עוד מתלבטת, אבל המטרה בינתיים היא לא לעבור את 4.5 K, בשאיפה לכמה שפחות, על סמך המאפיינים שבאמת חשובים ונחוצים לי. -משקל- שלא יהיה כבד מדי, השאיפה היא פחות מ2 קילו- שלא יבוא על חשבון האיכות. -מסך- אם יש פחות מ15.6 אינצ' יהיה מצויין כדי להבטיח שהמשקל יהיה נמוך יותר, בהתאם. -נפח 600GB + -חיי סוללה- כמה שיותר (: אני צריכה הכוונה- לגבי מה …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מסיבה טובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SCII ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24, 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיכלול לוח אם SLI, מעבד, וכרטיס מסך מעבד - הבנתי שאם אני לא רוצה להחליף את הזכרונות שלי ל DDR2 אז אני חייב ללכת על AMD ואם כבר על AMD מדברים אז אני רוצה להבין מה ההבדלים בין הליבות לוח אם - אני רוצה לוח אם שיהיה טוב באוברקלוקינג ושיהיו לו ביצועים טובים ותמיכה ב SLI זכרונות - יש לי (תראו בחתימה) DDR1 הארדיסק חשבתי ללכת על ה WD 250GB 16MB SATA2 יש הצעות אחרות? כרטיס מסך : כרגע יהיה אחד ובחצי שנה הקרובה יצתרף אליו אח דומה (תגידו המחירים של הג'יפורסים הכפילו את עצמם או שסתם אני מדמיין?) המחשב שלי כרגע עובד עם שני ספקי כח ג'נריים (עלק 300W) שמתחלקים בעומס שניהם מחוברים דרך אל פסק (זתומרת שהמתח יחסית יציב) השאלה אם ספק ג'נרי 1 יכול להחזיק מעבד, זכרונות, וכרטיס מס…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט שישמש בעיקר לצריכת מדיה(המחשב מחובר בנוסף למסך המחשב גם לטלוויזיה ומגבר עם כניסה אופטית) אבל שיוכל להריץ משחקים כגון GTA IV וGTA V(כשהוא יצא למחשב) באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? 70% צריכת מדיה, 30% משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ראה לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo X201 עם Windows 7 כאשר הוא מנותק מהחשמל ועובד על הסוללה, לאחר זמן מה כשהוא נכנס למצב שינה הוא מכבה את הקישור האלחוטי (אני משער שמטעמי חיסכון בחשמל) Wireless Capability Turned Off ניסיתי לשחק עם הגדרות ה- Power Options. והגדרתי למתאם האלחוטי Maximum Performance. זה עזר חלקית. מכיוון שזה עדיין משאיר בידי הווינדוס את השליטה, והמחשב מגדיר מה זה מבחינתו Maximum Performance שזו יכולה להיות הגדרה עמומה ולא נתונה לשליטתי. מה שאני מחפש זו איזושהי הגדרה, שבה אני אקבע בדיוק מה אני רוצה שיקרה. הווה אומר, הגדרה שתגרום לקישור האלחוטי לא להתנתק אף פעם, בשום מצב. כלומר, כל עוד המחשב פועל בצורה כלשהי, שהקישור לאינטרנט יהיה פעיל. שאלה נוספת באותו נושא, …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם אני צריכה מפרט למחשב בשביל חברה שלי לאופיס ואינטרנט. הדרישות 1. כולל מסך 19" הכי אייכותי שיכנס 2. לא צפוי OC בשום שלב. 3. צריך מקלדת לא יקרה או להשאיר לפחות 80 ש"ח שיהיה לה מרווח לבחור בעצמה - בכל מקרה המלצות בעד ונגד מקלדות יתקבלו בשמחה. 4. ללא עכבר, או רמקולים 5. צריך גם XP (היא לא רוצה ויסטה) רצוי מאותה חנות שיוכלו לבצע לה התקנה אם תרצה, אבל לא חייב וניתן גם להשאיר עלות (כ- 500 ש"ח לקניה בנפרד) 6. הבחורה גרה בב"ש ולכן על המפרט להעשות מחנויות בב"ש (פנדה, יש משהו מומלץ אחר?) ניסיתי "למכור" לה את IQPC שבאשדוד אבל היא אומרת שרחוק לה.. 7. לאחר התעקשויות רבות מצידה על אינטל קור2 דואו, דיי הצלחתי למכור לה את AMD. לכן רצוי מאוד שהמפרטים יהיו מבוססים על אטלון 64*2, …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי: 3K 2. שימושים צפויים: רב תכליתי - אינטרנט, אופיס,פוטושופ, משחקים(לא ברמה של גיימר). 3. כולל ציוד היקפי (מסך 22'). 4. מדד שקט - בינוני. 5. לא מתוכננן אוברקלוק. 6. ללא מערכת הפעלה ותוכנות נוספות. 9. המחשב יירכש בבאר שבע (אייבורי או KSP ככל הנראה). אני יודע שברמת המחירים הזו משתלם מחשב מבוסס AMD אבל הייתי רוצה לקבל המלצות למפרט גם של אינטל וגם של AMD.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לדעת כמה שווה המחשב הזה כולל כל החלקים. והאם כדאי לי במקום למכור את הכל ביחד לפרק את המחשב לחלקים ולמכור בנפרד כל חלק (איפה הרווח יהיה יותר גדול?). אז זה המפרט (כל החלקים עובדים מצויין): מעבד: P4 2.4C 2400ghz (אני לא זוכר מה בדיוק הC אומר אבל זה יותר טוב מה2.4 רגיל) לוח אם: Asus P4P800 Deluxe זכרון: 256x2 DDR 400mhz כ. מסך: Asus Geforce 4 TI 4600 128MB דיסק קשיח: 80GB Western Digital 7200 RPM 8MB Buffer, ועוד אחד אותו דבר בדיוק בדיוק של IBM HITACHI צורב דיסקים: Asus 52x24x52x צורב די.וי.די: של LG x16 צורב מדהים!!! DVD+-RW תומך בכל הפורמטים של הצריבה. מארז של Compucase הרגיל הזה הלבן (מארז מצויין עם 2 מאווררים אקסטרא בתוך המארז) מאוד מאוד אמין. מסך של TFT של MAG דגם 7…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שמוצא היום דיל על מחשב נייד Fujitsu LifeBook T1010 מפרט : http://shop.alltrade.co.il/products/2581-alltrade-notebooks-fujitsu-lifebook-t1010-tablet.aspx האם שווה לרכוש אותו ב3K ? המחשב ישמש ללימודים ולאינטרנט. (נותרו 10 שעות לדיל, אודה לכם על כל תגובה!)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב ישמש כHTPC ובחרתי במארז מיני כי אין לי מקום איפה להשים את המחשב במצב שכיבה. חשוב לי מאוד השקט. מטרת המחשב היא ניגון בלוריי 3D עם פורמטי אודיו מתקדמים. שישמש כנגן בלוריי אוניברסלי. שישמש כנגן 3D. מעבד Intel Core i3-2100 Box ₪575 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I32100 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-D2H-B3 ₪561 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951002B3 כונן קשיח Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB ₪440 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD20EARS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-24 XMS3 ₪276 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9 כונן Blu-Ray משולב צורב LG GBC20L D…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטי HD, קריאת PDFים, תכנות, פוטושופ (לא כבד), אינטרנט ושימושים משרדיים, GNS, VMware. * גודל המסך? רצוי 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, אני לא יודע מה זה זמן סוללה ארוך אבל נדמה לי 3-4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? אם יש אז נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? אפשרי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא נדרש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS אם יש עוד חברות טובות אז בכיף. יש לי שאלה חשובה - כשקונים מחשב נייד מקבלים איתו דיסק דרייברים? אם כ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בעיקר לגלישה, עבודות ותכנות . תכונות שאני מחפש במחשב הן : -מקלדת נוחה -זמן סוללה של כ-4 שעות (כמה שיותר יותר טוב ) -מסך 15.6 אינצ' -אין צורך בצורב -נוח לעבודות ממושכות -אין הגבלת משקל ( כמה שפחות יותר טוב) -אין העדפה לחברה מסוימת -עקרונית לקנייה בארץ אבל אפשרי גם לקנייה בארה"ב . * קיבלתי הצעה למחשבים הבאים , מה דעתכם ? G560 LENOVO ב 2500 ש"ח , שנה אחריות . Lenovo G550 ב 2200 ש"ח , שנה אחריות . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על הרכיבים הבאים? האם שילובם ייתן מחשב טוב למשחקים כבדים? את כרטיס המסך אבקש שתוסיפו לי- עד 1000ש"ח לכרטיס. לא יכול יותר. ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) Includes SERILLEL (Ultra ATA to Serial ATA adapter ) [AMD/DDR] 617.78 AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 1,457.03 Kingston DDR-RAM 512MB PC2700 Memory 652.32 Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD(Quiet solution, Liquid bearing) 436.57 Subtotal NIS 3,163.71 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי ללימודים בתקציב של 2000-3000 שקל. היא בעיקר תשתמש בו בשביל לגלוש, לימודים (אופיס וכו') ואולי Sims 4 (רק אם אפשרי להכניס בתקציב כמובן). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: Intel Pentium 4 1.5 Ghz Intel D850GB Motherboard Samsung RDRAM 800 - 1GB Gainward Geforce4 Ti4600 Creative Soundblaster Live 5.1 Platinum Mitsumi 1.44 Toshiba 16/48 DVD Plextor 48X24X48 Logitech Cordless Desktop Pro האם זה כדאי? משתלם? מה דעתכם על המפרט?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב - לימודים, משרדי, ומשחקים כבדים (עדיפות לריצה על HIGH או ULTRA) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מיינסטרים כבדים; BF4, AC, טוטאל וור למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. יש מסך 23" FHD של SAMSUNG כצג ראשי, ואני גם רוצה שיהיה מחובר במקביל לטלוויזיה (גם SAMSUNG, FHD, יש את כל החיבורים הרגילים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מקלדת ועכבר אלחוט…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Intel Core i7 7700K - מעבד - אינטל Arctic Freezer i11 CO - 165 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16760 - מאוורר למעבד GA-Z270X-Gaming 7 - לוח אם - אינטל Antec VSP-5000 - 222 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/15811 - מארז מבודד רעשים +Antec PSU 550W Neo Eco Modular 80 - 255 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16894 - ספק כוח DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked - 234 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16979 זכרון - כמות: 2 Palit GeForce GTX 1070 JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready - 1699 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/17597 - כרטיס מסך SSD 256GB - כונן - אינטל Seagate HDD 2.0TB 64MB SAT…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למישהו חוות דעת על המחשב הזה? לפי הנתונים הוא נראה פצצה. גם יחסית למחיר, לא? - Intel Core2 Duo P8600 2.4Ghz - נפח זיכרון: 4096MB BUS SPEED 1066MHZ - גודל המסך: 15.4אינץ קריסטלי. - דיסק קשיח: 250 GB - כרטיס מסך: FX 9300GS\UP 1024MB . - חיבור HDM. - משקל: 2.76 ק"ג. - המחיר ב"זד מחשבים": 5850 ¤.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב הוא למטרות לימודים כך שלא צריך להיות משהו מפציץ. זמן סוללה חשוב. בעקרון המפרט של Fujitsu Siemens Lifebook AH530-4 מספיק, הבעיה היחידה זה אחריות לשנה (רוצה 3) וסוללה חלשה. להרחיב אחריות עולה כ-500 שקל ובגלל זה אני מגיע למחשבים של דל. DELL Studio 1558 - יקר DELL Inspiron n5010 DELL Vostro 3500 את 2 האחרונים אפשר לדחוס בתקציב אבל אני לא יודע איך הם מבחינת סוללה (כמה זמן תספיק 6 תאים וכמה 9). או אולי יש דגמים יותר מומלצים? עריכה: הבנתי שעל הווסטרו אפשר לעשות חביתה אחרי כמה שעות עבודה (אז אם זה באמת כך זה פוסל אותו).
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-