עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alexsp,

היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט לפני הרכישה. https://www.tms.co.il/67741 תודה!

2. אהלן אני מעוניין לקנות מחשב בישראל * מטרות המחשב? לצורך לימודים בתואר מדעי המחשב+אינטרנט, ממה שהבנתי לימודי תואר מדעי המחשב צריך לתכנת,JAVA + C# ...בדקתי את דרישות המערכת של VISUAL STUDIO ורשום 1.6 מעבד 1 גיגה זיכרון כונן קשיח 5400 סל"ד * גודל המסך? שאוכל לתכנת איתו בנוחות...נראה לי 14-15 בערך,וגם שיהיה כמובן נייד ללימודים * רזולוציית המסך?לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?שלא יהיה ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך 4-5 שעות יהיה נהדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא(יש מתאמים לUSB בדולר .... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי , אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי ביעקר לתכנות התוכנות המרכזיות שבהם אני משתמש : IIS , MS-SQL , PHPSTORM , WAMP , VISUAL STUDIO השימוש העיקרי הם של תוכנות תכנות שצורכים המון משאבים וכוח , אין חשיבות למעבד גראפי כל כך . *חשוב שיהיה WINDOWS 8 הכי מתקדם כמו PROFESSIONAL/ULTIMATE בעיקרון יש לי התלבטות בין שלושה מחשבים , אשמח אם תעזרו לי לבחור מביניהם את האחד שאני צריך לשימושים שלי או אם יש לכם הצעות באותם מחירים של מחשבים יותר טובים אשמח אם תתנו לי . http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11938 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://www.goodeal.co.il/Deal.asp?ID=2104 תודה רבה על העזרה חברים .

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, אני מחפש מפרט שישמש בעיקר לצריכת מדיה(המחשב מחובר בנוסף למסך המחשב גם לטלוויזיה ומגבר עם כניסה אופטית) אבל שיוכל להריץ משחקים כגון GTA IV וGTA V(כשהוא יצא למחשב) באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? 70% צריכת מדיה, 30% משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ראה לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. קראתי, חיפשתי, בחנתי - וזה רק עשה אותי יותר מבולבל מצד אחד, הרבה הצעות על מחשבי DELL למיניהם, מצד שני ביקורת מפחידה על שירות ואחריות. מטרות המחשב - המטרה המרכזית ביותר היא שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס) ולאחר מכן צפיה בסרטים. אין לי כוונה להפעיל משחקי מחשב כבדים על המחשב אם יהיה ניתן להפעיל לדוג' Counter strike 1.6 ומשחקים ברמתו - מה טוב. בכל מקרה, אין לקחת מטרה זו על חשבון שאר הדרישות. גודל המסך - לא ממש מכיר את הגדלים אבל שיהיה בינוני, 15 אינץ אולי משקל רצוי - שלא יהיה כבד מאוד, אני לא צריך שיהיה קליל כמו נייר, כנראה שהוא יהיה יותר בבית מאשר שאני אסתובב איתו זמן סוללה - שוב, אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות ושההטענה תהיה יחסית מהירה ואיכותית גודל מיני…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Sh1,

מחפש מחשב בסיסי. אין צורך במשהו חזק מבחינת ביצועים. יש צורך במשהו אמין 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וסוליטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ram_1988,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד,מצאתי 3 דגמים בארה"ב שמעניינים אותי אבל אני מעדיף לקנות דרך הארץ -בעיקר בגלל הביטוח. אשמח אם תתנו חוות דעתכם על שלושת הדגמים הנ"ל- sony vaio ea 24 fm\w toshiba portege R705-p 25 hp pavilion dm4-1065 dx חיפשתי בכמה חנויות בארץ ולא מצאתי את הדגמים האלו שם,יש דגמים דומים להם בארץ?עם אותם תכונות? בעיקרון,הצרכים שלי במחשב הם להורדות של מוזיקה ,הרבה סדרות וסרטים באיכות HD ,גלישה באינטרנט וקצת משחקים. רצוי שיהיה לו כונן blue ray ויציאת hdmi -כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה. אם אתם מכירים גם דגמים אחרים שיכולים לענות על הדרישות שלי ,אשמח אם תתנו לי. לציין שהתקציב שלי עומד על עד 5000 ש"ח תודה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Toshiba Satellite A300-1MM http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10476 מחיר 3800 ש"ח יתרונות: מערכת הפעלה, 3GB זיכרון. אחריות: שנתיים מפעיל. חסרונות: אין HDMI אבל יש S-VIDEO. מצלמה 1.3MP DELL STUDIO 2.0 T3200 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm מחיר 4200 ש"ח יתרונות: HDMI, מסך LED. מצלמה 2MP אחריות: 3 שנים. חסרונות: ללא מערכת הפעלה, 2GB זיכרון. לשניהם אותו מעבד וכרטיס מסך, HD וכו'. השימושים הם לאופיס, אינ טרנט, אימיליי, הורדות, וצ'אטים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by hard_comp,

אז ככה, אני חייב לאחי 2,500 ש"ח והוא רוצה שאחזיר לו אותם ע"י שאקנה לו מחשב בסכום הזה. כיום יש לו איזה סלרון 400 עם לוח של PC chips (לא עלינו ) כך שיש לו צג, כוננים אופטיים, מקלדת עכבר וכונן דיסקטים. אז זה המפרט (המחירים מהדובים): מעבד: Athlon XP 1700 403 ש"ח לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18G-Pro 762 ש"ח הרדיסק: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 692 ש"ח זיכרון: GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 250 ש"ח מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver 296 ש"ח ספק כוח: Tsunami 350 Watt 167 ש"ח בס"ה 2570 ש"ח חריגה די קטנה. מה אתם אומרים? יש משהו לשנות? המערכת לא לאוברקלוקינג (ברמת העיקרון...) ומיועדת בעיקר למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by oorlevi,

אני מתלבט בין כמה לפטופים: HP ProBook 4320s Intel Core i3-350M LG C500 Intel Core i3-390M LG R380 השימוש הוא בעיקר בייתי ובכללי. בעיקר גלישה, מוזיקה ותוכנות חשוב שיהיה מהיר וללא תקיעות. את ה R380 אני מכיר ויצא לי לעבוד איתו והוא די נחמד אבל ניראה לי שהאחרים עדיפים. ה C500 בעל מסך גדול איך ניראה לי פחות איכותי מה HP. צריך עזרה בדחיפות, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Delapro,

הנה המפרט שבחרתי: 1 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530J -Bit Oem 1,061 ש"ח 1 ASUS P5GD1 Intel 915P LGA 775 608 ש"ח 1 GeIL 512MB 2*256MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 395 ש"ח 1 Westren Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM WD800JD 358 ש"ח 1 Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,047 ש"ח 1 LG DVD 16x48 OEM 153 ש"ח 1 LG 52X32X52 OEM 132 ש"ח 1 GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 189 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 91 ש"ח 1 Logitech Optical Mouse - PS/2 - OEM 77 ש"ח 1 Creative SBS 370 2.1 215 ש"ח סה"כ 4,325 ש"ח מה אני לא צריך: 1.אני לא צריך מסך. 2.אני לא צריך דיסק קשיח…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by orrm,

שלום הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: Intel Pentium 4 1.5 Ghz Intel D850GB Motherboard Samsung RDRAM 800 - 1GB Gainward Geforce4 Ti4600 Creative Soundblaster Live 5.1 Platinum Mitsumi 1.44 Toshiba 16/48 DVD Plextor 48X24X48 Logitech Cordless Desktop Pro האם זה כדאי? משתלם? מה דעתכם על המפרט?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ASTR4L,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית ( סרטים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD עדיף מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא צריך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mS…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני הולך לקנות נייד של אסוס דגם K52F יש שתי חברות שנותנות אחריות אני מכיר את רונלייט מישהו מכיר את ויז'ואל והתנסה בשירות שלהם? אופציה ראשונה מחנות אלקטרו פוטו בתל אביב אחריות של רונלייט 3600 +39 משלוח אופציה שניה KSP כולל תיק ועכבר אחריות של ויז'ואל ב3690 אני גר בירושלים ורוצה שהמחשב יגיע עד ערב החג תודה חזי

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by antheatyogurtcheetah,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג אפילו עד 6500 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) צריך גם לקנות מסך אז זה גמיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

16. Started by barartzi,

טוב אז אחרי הרבה זמן של התלבטויות היום הזמנתי מחשב תודה לכל מי שעזר ואם אפשר אז תנו דעות איך יצא בסוף : intel p-d 3.0ghz s-775 2x2m cache dual-core (930d) GIGBYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E? twinmos 1gb 667mhz ddr2 dual chanel wd 160GB SATA II 7200RPM 8MB LEADTEK WinFast PX7600 GT TDH Extreme 256MB PCI-E NEC ND-4551 LABELFLASH BLACK HEC Compucase CI-6A19 400W תודה לכולם על העזרה והסבלנות

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. [הקדמה: לפני שנתיים וחצי נעזרתי בפורום וחבריו בשביל לקנות מחשב נייד. תודה ל-tgolin, Qttp, usagi ו- iluxa1 על הייעוץ! קניתי DELL Vostro 1015 ואני עדיין מאוד מרוצה ממנו! ] אז ככה - כעת אני וגם חברה שלי צריכים מחשב חדש (אחד לכל אחד מאיתנו) שמהותו היא גודלו הקטן (aka Netbook) בגלל שאנחנו נוסעים בקיץ ללמוד בוינה ולטייל, וגם שיהיה לצרכי ניידות טובים. אז הנה קצת מידע על הצרכים: * מטרות המחשב? סטודנטיאליות (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, וסרטים ללא צורך באיכות קולנועית. * גודל המסך? העניין החשוב - איפשהו בין 10" ל13". קטן, אבל שיהיה גם נוח. אנחנו צריכים לגעת ולבדוק קצת את ההבדלים בין 10" ל12". האם יש מסכים בגודל 11"? * משקל רצוי? העניין החשוב השני- הגודל הקטן של המסך רצוי …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Also available in: Poppy Pink Sony - VAIO Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor - White Model: VPC-CW17FX/W | SKU: 9528996 Customer Reviews: 4.9 Read reviews (52) -------------------------------------------------------------------------------- Shipping: Usually leaves our warehouse in 1 business day Estimate Arrival Time Store Pickup: Check Stores -------------------------------------------------------------------------------- Special Offers: Save $70-$100 on Software: Find Out How Save 50% on Select Antivirus: See How Save $40-$60 on Select Printers: See How Financing: Great Financing Offer Our Price:$829.99 Printer friendly printing Choose the pages you would lik…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. בת דודה שלי מעוניינית לקנות מחשב חדש כי נמאס מהמחשב המעפן שיש לה... היא רוצה מחשב בעיקר לעבודות באוניברסיטה ולאינטרנט. אולי פה ושם משחקים פשוטים לא משהו רציני. כך שאני חושב ש GF4 MX יספיק בהחלט. הכי חשוב שהוא יהיה יציב ולא יעשה הרבה תקלות ובעיות בעתיד. תקנו אותי אם אני טועה אבל עדיף AMD. תודה לכל העוזרים. נ.ב האם ל 2500 BARTON יש ביצועים ומהירות דומים (אולי הבדלים קטנים)כמו ל INETL 2.4 ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Psychedelic,

איך המפרט הבא? AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1,090.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 ¤566.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1738 A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme, יחידות 1 ¤285.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1930 Connect3D ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1,450.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1685 Samsung 500GB HD501HJ - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤299.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?pr…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Adi Olshanzki,

שלום, ביקשתי מפרט בשווי של כ7,000 ש"ח למטרות גיימינג (כדי להריץ משחקים כמו. Warzone באיכות ultra) וTMS שלחו לי את הדבר הבא, אשמח לשמוע דעתכם. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 3700X Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1321 קירור למעבדים: CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 111 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3600 CL18 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 342 מארזים: ANTEC NX240 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 200 ספקי כוח: Gigabyte PSU 750W PFC Go…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Eliya Melamed,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

23. Started by David_K,

שלום לכולם ,לפני מספר שבועות אבי קנה Lenovo G510 מבוסס על Core i5 4200m עם 4GB של זיכרון ,הוא החליט לשדרג את הזיכרון ל8 , וקנה סטיק של 4GB במהירות של DDR3 PC3-12800 של Kingston לצרף לסטיק של 4GB שכבר קיים במחשב, בדקתי באיזה מהירות הזיכרונות ואמרתי לו שהוא צריך לקנות זיכרון DDR3 PC3 12800 (1600MHZ( ,הוא חזר עם הזכרונות ,פתחתי את המחשב ואני רואה שהזיכרון הקיים של סמסונג הוא PC3L 12800S ז"א DDR3L במתח של 1.35V ולא 1.5V כמו הDDR3 הרגיל שהוא קנה. כמובן שלא שמתי מיד את הזיכרונות ,אחרי קצת חיפושים באינטרנט מצאתי באתר של סמסונג מידע מפורט על הזכרון הקיים , ושם מצויין שהוא יכול לעבוד גם ב1.35V וגם ב1.5V , אז הרכבתי את הזיכרון ,הדלקתי את המחשב וWindows מזהה 8GB וגם הביוס, הדלקתי את…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Lucifer_Morningstar,

אני צריך המלצה למחשב נייד איכותי, עד 7000 ש"ח (כמובן שרצוי פחות אם אפשרי) המחשב הוא לשימושי גרפיקה כגון פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין חשוב לי שיהיה מעבד חזק וכמות זיכרון גדולה (זה בעיקר מה שחשוב לתוכנות הללו) מסך, רצוי להשאר בטווח ה14-16 אינץ כאשר ה15.4 נשמע לי הכי אופטימלי ביחס של גודל מול משקל. מצאתי את הנייד הזה של טושיבה שנראה לי מעולה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714001 איך טושיבה בכלליות? הם נחשבים טובים? יש איתם בעיות מיוחדות? יש עוד מחשבים בסגנון הזה שאתם ממליצים עליהם? תודה מראש

25. Started by Michael911,

ברשותי 4000 שקל. ואני מעוניין במחשב מבוסס AMD ללא מסך . תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים