ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. היום בערב(9.1),אני הולך לקנות מחשב חדש,ואני צריך מפרט שתעשו לי כשאני הולך לקנות את המחשב אז אני ירשום את המפרט ויגיד להם שיעשו לי את המפרט הזה. אז בבקשה תעשו לי מפרט ב-3000 ש"ח. תודה מראש. דניאל^^
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של חברת אסוס.דגם נטבוק האם מומלץ להוציא את הסוללה? השימוש העיקרי הוא בבית. ואני רוצה לשמור על הסוללה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! התייעצתי פה לפני חצי שנה בערך לגבי רכישת נייד. מסיבות אישיות הקנייה נדחתה - ולכן מבקשת את המלצתכם בשנית (בהנחה שיצאו דגמים חדשים ושדגמים ישנים יותר - הוזלו ואולי אף נכנסו לתקציב). שימושים כגון: אופיס, פוטושופ (כרגע אין שימוש, שתהיה אופציה לעריכת תמונות בסיסית), תוכנות אינטרנט (IRC, מסנג'ר וכו'), קצת סרטים, המון מוזיקה ותמונות (דיסק קשיח של 160 לפחות), שיעמוד ב20 טאבים פתוחים בו זמנית + תוכנה כגון אימיול ברקע (מבלי להאט עבודתו). מעוניינת שיכלול: צורב דיוידי, מסך לא מבריק (מט), מקלדת ופד עכבר (עדיפות לטראקפוינט) נוחים ולא "מקפצים" (שימוש רב במחשב), מאחר והמשקל לא קריטי - עדיף מסך לא קטן (בעיקר שימוש ביתי ובקרבת הבית). לא פוסלת קניית יד שנייה- אך גם לא יודעת מה צריך…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מחשב נייד קטן מאוד מאוד לא ממש איכפת לי הגודל של המסך(אפילו 6"!) עם כ.מסך יותר טוב מfx5200 ומעבד מעל 1 גיגהרץ (אם זה סנטרינו אם לא 1.5 גיגה ) בקיצר שמשחקים פשוטים יעבדו לדוגמא:generals ,MOHAA,FS 2004,X-plane,*far cry *במשחק הזה בהגדרות מינימום שלא יעלה הרבה אבל תנו כל מה שיש לכם ואז אני יראה אם כדי לי אם לא אז אני יבנה מחשב שיהיה מבוסס על SOM system on module תודה מראש ;D עריכה: שמחשב יהיה קטן מאוד מאוד לא מה שנקרא קטן מסך 8" ומטה (שזה קובע את הגודל)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בת דודה שלי מעוניינית לקנות מחשב חדש כי נמאס מהמחשב המעפן שיש לה... היא רוצה מחשב בעיקר לעבודות באוניברסיטה ולאינטרנט. אולי פה ושם משחקים פשוטים לא משהו רציני. כך שאני חושב ש GF4 MX יספיק בהחלט. הכי חשוב שהוא יהיה יציב ולא יעשה הרבה תקלות ובעיות בעתיד. תקנו אותי אם אני טועה אבל עדיף AMD. תודה לכל העוזרים. נ.ב האם ל 2500 BARTON יש ביצועים ומהירות דומים (אולי הבדלים קטנים)כמו ל INETL 2.4 ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על שרטוטים כבדים ב- Autocad 2020. השרטוטים הם דו מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10 אז 7. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז כמה שיותר קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): משחקים קלים ושיעורי בית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? : לא פחות מ- 15.6 אינץ' - לגבי מאט או מבריק אני לא יודע את ההבדל, לרב המחשב יהיה בבית. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - עכבר אלחוטי * משקל רצוי? - קל ככל האפשר - המחשב מיועד לילדה בת 10. * האם נדרש זמן ס…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים בגדול, זה המצב: אני לא תחום למעלה/למטה בכסף. רוצה מחשב מעולה שיעבוד מעולה לשנים הקרובות, עם יכולת להריץ משחקים על Settings מקסימליים. כן מנסה להשיג Value יחסית סביר, ככה שנניח אני לא רוצה סתם להשתגע עם SLI של GTX 1080. אני בטוח שזה יתן אחלה תוצאות, אבל נראה לי שכולם פה מבינים שזה לא קוסט אפקטיבי. זה מה שיצא לי לבנות. אני ממש אשמח לשמוע דעות, סומך עליכם שיש לכם הצעות לשיפור. (כל דבר יעזור ממש! ממקום הקנייה ועד המאווררים). המון תודה לכם! המפרט (דרך סטארט מחשבים): מעבד: 2185 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 1514 ₪ - 32G (2x16G) G.Skill TRIDENT DDR4 34…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אפתח ואומר שלדעתי במפרטים צריכים גם להיות לפטופים מומלצים לסוגי משתמשים שונים היות ושם לא מצאתי תשובה לחיפושי אפרט כאן במהלך סמסטר אביב אשר יבוא עלינו לטובה אני מתחיל ללמוד הנדסת אווירואנוטיקה. אני מעוניין לרכוש לפטופ ללימודים. לפי מיטב הבנתי מהמחשבים השולחניים היו מחשבים מלפני 3 שנים שעשו את כל העבודה נהדר ולכן אני מאמין שאפשר לקנות נייד במחיר באמת סביר עד כ2-2.5 אלף שקל להתקין עליו לינוקס סטייל אובנטו/FEDORA ולהריץ דברים בצורה נוחה ללא צורך לשדרג מערכת כל שנתיים שלוש כמו שכל יצרניות החומרה ,התוכנה וחנויות המחשבים מנסות למכור לנו. הדרישות שהמחשב צריך לעמוד בהן: 1) הכי חשוב זמן סוללה גבוה מספיק כדי שאני אוכל להשתמש בו ביום לימודים באונ', כידוע להמון סטודנטים יש נייד…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למפרט מחשב נוסף דומה למפרט שביקשתי לא מזמן, שאותו אני מתכוון לקנות מזיגזג (וכן, רק מזיגזג). לא מתוכנן OC ולא משחקים כבדים, יותר שימושי אינטרנט, אופיס, עריכת וידאו (תמיכה ב-firewire חובה) ותוכנות שאני משתמש ללימודים (מאטלב, SAS ו-SPSS), ויריץ ויסטה אולטימט ללא בעיה. כמו מקודם, אני מבקש לא להציע לי מארזים של compucase. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי מסך וציוד היקפי. מערכת מומלץ amd הבנתי שעדיף מ intel וכל השאר מה שבא לכם סומך עליכם תודה רבה לירן,
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]היי שבוע טוב אני מחפש לאחותי וילדידה מחשבים: לידידה 2 מחשבים 1 נייד 1 נייח , ולאחות נייח. נתחיל עם האחות: תקציב:2500 ש''ח שימושים:אינטרנט,מוסיקה,וקצת משחקים ישנים מאוד. OVERCLOCK:לא אין צורך חומרה:צריך ארדיסק 2TB,כרטיס מסך שיהיה מובנה ,כונן די וי די צריך,לוח אם של GIGABYTE ,מעבד I5 4690 ,זיכרון 8 גיגה DDR 3 ציוד היקפי:לא צריך כלום הערות נוספות-כונן שיהיה עד 200 ש''ח איכותיעכשיו לידידה: תקציב:3000 גם שימושים:אינטרנט,מוסיקה,משחקים חדשים OVERCLOCK:אין צורך חומרה:ארדיסק 2TB כרטיס מסך חזק שיכול להריץ משחקים ברמה טובה עד 800 ש''ח, לוח ומעבד של GIGABYTE מעבד I5 4690 'זיכרון 8 גיגה גם DDR 3. ציוד הקפי:מסך 23 אינץ,מקלדת,עכבר,צורב …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את ביצועי הגיימינג של המחשב שלי שנקנה לפני קצת יותר משנה (ככה זה, עם האוכל בא התיאבון) המפרט הרלוונטי (המלא נמצא בפרופיל אם זה מעניין מישהו): לוח: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: Intel® Core™ i5-3570 Processor זיכרון: CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 SSD: Crucial M4 CT128M4SSD2 2.5" 128GB SATA III HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 ספק כח: Seasonic X-660W כרגע אני משחק משחקים כמו GTA IV ו-Assassin's Creed III ובהגדרות הגבוהות אני מתחיל להרגיש איזשהו גמגום, ובעתיד הקרוב אני מתכנן לשחק משחקים קצת יותר תובעניים. נשאלת השאלה - מה היא החוליה החלשה במפרט הזה, ומה המינימום הנדרש לשדרוג כדי להרג…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות קל באינטרנט וומשחקי מחשב * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה מספיק נוח לכתיבה וקריאה ולא קטן מדי.מניח שמעל 13` זה טוב * רזולוציית המסך? מתכנת משחקי מחשב צריך שתהיה רזולוציה טובה אבל לא על חשבון מהירות מחשב או גודל מסך * דרישות מיוחדות לקלט- מקלדת נאמפאד, וכמה שיותר נוחה להקלדה (לא מצומצמת או דחוסה) * משקל רצוי? לא מבין במשקלים. אני נסחב איתו כל יום אז לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4, יש לי חשמל זמין בגדול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Usb 3.0, * Bluetooth? לא חובה, אבל צריך אנטנה אלחוטית לאינטרנט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 500גיגה, אין צורך בssd אבל לא יזיק כל עוד לא יקר ומשמש אך ורק למערכת ההפעלה כי אין לי שימוש אחר בו * כ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מתכנן לקנות מחשב טוב שישמש לעבודה, פנאי ובעיקר למשחקים. אני רוצה שהוא יוכל להריץ את משחקים חדשים שדורשים הרבה משאבים. יש לי התלבטות בין ASUS ל-Gigabyte בלוח האם ובכרטיס המסך (בעקבות בדיקה שערכתי בפורומים בחול נראה לי שיש הרבה בעיות עם לוחות אם של ASUS) התקציב שלי הוא בסביבות . 10kמה אתם אומרים על המפרט הבא והאם הסכום מספיק? 1. Processor - AMD Athlon 64 X2 3800+ 1GHz FSB 2 x 512KB L2 Cache Socket 939 Dual Core Processor - Retail 2. Graphic card - ASUS EN6800GT/2DT/256MB Geforce 6800GT 256MB 256-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail or Gigabyte Geforce 7800GT 256 GV-NX78T256V-B 3. Sound card - Creative Sound Blaster Audigy2 ZS 70SB035000000 8 (…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה על המידע, אבל אני מעוניין לבנות מחשב לקולנוע ביתי שמבוסס על מעבד P-4 וכבמובן לוח מתאים. אשמח לקבל המלצה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 6500 ש"ח שיעמוד בדרישות ובצרכים הבאים: 1. המחשב הוא לסטודנט. 2. מיועד בעיקר לעבודה מהירה בכללי, ועם אינטרנט ותוכנות שונות (כמו Office, Nero, Babylon), צפייה בסרטים, מוזיקה ומעט מאוד למשחקים. 3. שלא יתחמם חזק ויהיה שקט. 4. גודל המסך: 15 שיהיה איכותי וצבעים אמיתיים וטובים ורצוי שיהיה מט לא כמו מראה. 5. רצי כרטיס מסך נפרד (כי היא אוהבת משחקי יריות כמו Call of Duty 3). 6. משקל: רצוי כמה שיותר קל (מיועד לבחורה). 7. סוללה: רצוי שתחזיק מעמד הרבה, כי יהיה הרבה שימוש בו בנסיעות. 8. כונן כשיח: מינימום 200GB SATA רצוי 7200RPM. 9. זיכרון: מינימום 2GB ורצוי שיהיה 800MHZ. 10. דברים כלולים: צורב DVD,כרטיס רשת, רשת אלחוטית, רמקולים חזקים, מיקרופ…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ולכולם אשמח לעצתכם בנוגע למפרט מחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בכ200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? hd ומשחקים אבל לא גיימר רציני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,390 ש"ח Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 168 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 705 ש"ח OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 690 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 409 ש"ח eVGA GeForce 8800GTS 320MB SUPERCLOCKED 1,994 ש"ח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 270 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 55 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח Logitech® Media Keyboard Elite 140 ש"ח Logitech® Premium Optical Wheel Mouse (B58) Black 74 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 449 ש"ח …
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! מי יכול להמליץ על דגמים שיתאימו לכל מפרט הדרישות? תבורכו!! מטרות המחשב? אופיס, צפיה בסרטים, גלישה (המוווון טאבים במקביל). פוטושופ (של חובבנים, לא צריך מאיצים גרפיים למקצוענים). לא משחקים. * גודל המסך?13-14" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט יהיה יתרון. אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? . אין עדיפות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת רחבה ונוחה (סובלת מכאבים בפרק) * משקל רצוי? 2 קילו ומטה. חשוב כי אני המון בנסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) טווח רצוי: שש שבע שעות. סוללות ניתנות להפרדה - יתרון אבל לא חובה (עוד עושים כאלה בכלל?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HD…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (עדיף שלא, רק אם זה ממש דורש ומומלץ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני. אין צורך ב970. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, CodeBlocks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO, COD, DayZ, ARMA 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, גבוהות במידה ואני מקבל יות…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה לאינטרנט ומשחקים בעיקר, אני גם אעשה OC למערכת. ספק כוח: Thermaltake TT420APD 2-fan APFC מחיר: 169 מעבד: Intel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB מחיר: 1679 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-8IK1100 - Intel 875P מחיר: 804 ש"ח זכרון עבודה: Corsair TWINX 512 3200C2PT מחיר: 899 ש"ח כרטיס מסך: Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote מחיר: 1463 ש"ח כונן קשיח: ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition מחיר: 495 ש"ח צורב: Asus 52/24/52 מחיר: 266 ש"ח ד.ו.ד: DVD Toshiba 16x48 מחיר: 220 ש"ח דיסקטים: Citizen 1.44 Floppy מחיר: 50 ש"ח מארז: Lian-Li PC 6083 מחיר: 786 ש"ח מקלדת: Logitech Internet Navigator Keyboard מחיר: 122 ש"ח ס"הכ: 6953 הכל מהפנד…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני על סף רכישת מחשב נייד dell xps 16 עם מעבד i7, דקות לפני ביצוע ההזמנה, עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי את שתי השרשורים האלה : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=440493 http://en.community.dell.com/forums/t/19303822.aspx ששמה ישנם המון אנשים שרכשו את המחשב, ומתלוננים כבר כמה חודשים על מצבים שהמחשב קופא, הם ניסו מלא פתרונות, ועדיין לא הצליחו לעלות על הבעיה, הם פנו ל דל העולמית, וגם אחרי יותר מ 3 חודשים על פי מה שרשום בפורומים הללו עדיין לא הצליחו לעלות על פתרון לבעיה,גם העדכון ביוס האחרון שדל הוציאו, לא פתר את הבעיה. דל החליפו לחלק מהאנשים לוחות אם, דיסקים קשיחים, והרבה הרבה חלקים מהמחשב, שעדיין לא פתרו את הבעיה. הלקוחות שעמדו על שלהם, הצליחו לקבל החזר כספי מלא על …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם המפרט הזה שווה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר זה זמן רב שאני בגלות מ"סצנת המחשבים", ולחבר טוב שלי נשרף כל המחשב בגלל ספק ג'נרי. הוא עכשיו ניצב בפני קניית מחשב, והוא בכיוון של המפרט ב5000 ש"ח. אבל, מצד אחד הוא רוצה את הלוח של אסוס שעושה רושם שהוא יותר טוב, ומצד שני הוא רוצה ספק מצויין ולא פחות לאור החוויה שקרתה לו. קצת פרטים עליו- גיימר לא כבד מדי, אבל רוצה שמשחקים חדשים יפעלו לו כמו שצריך בהגדרות גבוהות, לא עושה אוברקלוק, ומעוניין בקירור אוויר בסיסי אמין למחשב. בקיצור מחשב טוב סבבה לא קיצוני מדי. מה אתם ממליצים? ומאיזו חנות. (אני אישית הכי הייתי מעדיף זיגזאג אבל לפעמים ההיצע שלהם מוגבל)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-