עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by geniaXP,

מחשב נייד asus X501A כשהוא לא מחובר לחשמל הביצועים הגרפיים פשוט על הפנים. גוגל מפות איטי ואפילו גלילה בפייסבוק איטית. אני שם אותו על high performance אבל זה לא עוזר. רק החיבור לחשמל. יש איזה הגדרה שאפשר לשנות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Lior Azi,

חבר שלי נוסע לחו"ל והוא רוצה למכור את המחשב שלו...המוצרים נמצאים אצלו כבר 3 חודשים זה המפרט... כל החלקים נקנו בארה"ב 1) Asus Board A7V8X 2) Athlon 2200XP+ w/ CoolerMAster HHC-001 http://www.tomshardware.com/cpu/20020916/cooler-15.html 3) Asus GF4 Ti4200 4) WD 120GB 8MB Buffer 5) Unknown Case w/ PS (with window) 6) 512(2x256) MB DDR400 Kingmax 7) Asus DVD Rom (multi-zone) הוא מבקש 4300 ש"ח האם המחיר טוב ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט שבניתי. הוא ישמש בעיקר לגיימיניג כבד על טלויזיית 3D ( גם עבור סרטי בלו-ריי). הייתי רוצה לדעת גם איזה חנות הייתם ממליצים בסביבת נתניה \ השרון. הלכתי על לוח אם המומלץ של ASRock גם בגלל שהבנתי שלאחרונה Gigabyte לא כל-כך אמינים (בעיות עם הקבלים הנפוחים), אך איני בטוח לגבי הלוח הזה. מפרט על-ידי RSM : Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪988 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset, יחידות 1 ₪692 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2917 G.Skill RipJaws…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום רב, מחפש מחשב נייד 15.6 אינץ עם מסך איכותי במציג ברזולוציה 1900*1080 המחשב יהיה מיועד לסטודט עיצוב\אדירכלות.( לשימוש בתוכנות כגון:AUTOCAD) תקציב: אני הבנתי שהמחשבים האלה יקרים בהרבה ממחשבים רגילים שמציגים 1366X768. ובכל זאת אינני מחפש להוציא הון של כסף, אז בגדול מחפש מחשב שיביא תמורה יחס/מחיר כמה שיותר טוב ( ואם בכל זאת לציין תקציב אז עד6K עם חריגה קלה) נתונים נוספים : מעבד לפחות i5, כרטיס מסך בינוני + ( לא מובנה של אינטל) , 4-6GB DDR3 , זיכרון קשיח : לפחות חצי טרה. עדיפות למחשבים של Dell.( אבל לא חובה, פשוט זה מה שאני הבנתי שהכי טוב, אם אני טועה תתקנו אותי בבקשה) תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי, אני הולך להזמין בקרוב מסלקום אינטרנט סלולרי ועל הדרך גם מחשב נייד בבאנדל שהם מציעים יש להם מבחר של כ7 מחשבים,רובם עם מפרטים מיושנים או פשוטים יחסית.אבל יש את הZ560 וT410 שהם המחשבים היותר טובים מבין היצע שלהם. אני יודע שכל מחשב פונה לשוק אחר,T410 יותר עיסקי וZ560 מחשב מולטימדיה ביתי יותר. הנה המפרטים שלהם: T410: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/22854_cellcom_Lenovo_ThinkPad%20T410_spec.pdf Z560: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/Lenovo_Z560_specs.pdf אני מתלבט בין השניים,מה עדיף? השימושים שלי הם פיתוח מערכות אינטרנט,פוטושופ,סרטים,מסנגר סקייפ וכל השימושים הרגילים (חדשות,כתבות וידאו סטרימינג וכו'). המחשבים דיי דומים במפרטים שלהם למעט איכות בנייה וחומר …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מטרות המחשב: עריכה גרפית דו מימדית, צפייה בסרטים HD , משחקי מחשב. חשוב שיריץ את המשחקים הכי חדשים באופן חלק באיכות הכי טובה, משתמש בפוטושופ CS4. רזולוציה : 1280x1024 . רצוי שיהיה כמה שיותר שקט (6 מ-1 עד 10) לא מתוכנן OC, ייתכן שבעתיד אשתמש במחשב לצפייה בטלויזיה. המסך החדש בגודל 22' .

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מנסה להרכיב לעצמי מפרט למחשב לטובת עבודה/משחקים שיחזיק עבודות גרפיקה/תיכנות צפייה בסרטי HD ומשחקים חדשים כגון: GTA IV מוכן להשקיע עד 4000-4500 ש"ח לקניית המחשב שיכלול מסך/כ.מסך(לא מובנה) מעל הממוצע מקלדת/עכבר כונן+צורב DVD מערכת קירור שתשמור על הרכיבים ומתבלט האם כדאי לרכוש את ה- QUAD או שעדיין לא אפיק ממנו את התועלת ואפשר להתפשר על CORE 2 DUE (i7 מיותר כרגע לקנות מחירים בשמיים וזה עדיין חדש צריך לתת לזה להתאקלם קצת בשוק). נכון לכרגע לא מתוכנן OC לכן לא צריך את כל ה- DELUX שסתם מיקרים את המוצרים. מעדיף מסך בגודל 24" לתמיכה מלאה ב-FULL HD(HDMI) אבל עדיין לא יקר מידיי 2-5ms 1:20000-50000. תמיכה בכרטיס רשת אפשר גם מובנה של GE שתיהיה אפשרות לחבר גם בכבילה וגם באלחוטי(WIFI) אם…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Pease Brother,

דרוש מפרט ב-4000 עד 5200 למשחקים כדי שאוחל להריץ את battlefield 2 על הגדרות high תודה כולל ארכבה בחנות ךא צריך ציוד הקפי וצורבים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ORrrr,

* מטרות המחשב? סרטים, משחקים ושימוש משרדי * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * Bluetooth? איו חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם נכנס בתקציב * כונן אופטי? אין חשיבות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, אור.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Yoav,

יש בידי מחשב נייד מדגם Asus U35Jc עם מעבד i5 שנרכש באפריל 2011. אמש המחשב שבק - ללא כל התראה (כמובן שהאחריות נגמרה לפני חודש...). המחשב הציג מסך שחור, לא הגיב, ועבר כיבוי "אלים" (לחיצה על כפתור הכיבוי למשך 6 שניות). לאחר מכן המחשב סרב להדלק - בעת הדלקה, נדלק לד ה-power למשך שניה-שתיים, לא נשמע כל צליל של מאוורר או צפצוף, והמחשב כבה. המחשב נבדק עם ובלי סוללה (ומחובר ומנותק מהחשמל), עם ובלי זיכרון ה-RAM, ועם ובלי ה-HD. נאדה, כלום, גורנישט. אפילו לא BIOS. יש הצעות, או שהמחשב החזיר את נשמתו לטאיוואן (מחשב איכותי, לא לינג לונג!)?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by etaish,

* מיועד לתוכנות שרטוט והדמיות [/AutoCAD/Revit/SolidWorks] * גודל המסך - 15.6/17 * רזולוציית המסך - העדפה לכמה שיותר גבוהה * כרטיס מסך: כן! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, ועדיפות למרווחת. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, מסתובב איתו. * נדרש זמן סוללה ארוך, כמה שיותר,בלי חשמל אבל 4-5 יספיק לדעתי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD/ משולב * כונן אופטי? אפשרי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא! [ אם זה מה שיוזיל... ] * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מחשב שיראה מתכתי [סטייל האסוס/ HP ENVY] - והכי פשוט --- סטייל המקבוקים. אודה ממ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by blabla234,

היי, אשמח לעזרה בבחירת מחשב, הצרכים העיקריים הם עבודה בשפות תכנות, תוכנות כמו eclipse וכו' מידיי פעם קצת פוטושופ מה שחשוב לי בעיקר זה הרבה זיכרון (8 ג'יגה) ורצוי גם מעבד חזק כרטיס מסך הרבה פחות קריטי וגודל מסך 15.6 התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח כרגע מצאתי 2 דגמים שנראים לי : Asus R510CC-XX667H Dell Inspiron 3537 ההבדל המשמעותי שראיתי ביניהם זה הסוללה (4 תאים לאסוס, 6 לדל) אשמח לשמוע המלצות לכאן או לכאן, גם לדגמים דומים אחרים... תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן, אני לפני קנייה של מחשב נייד ב5K, המליצו לי על הדגם הזה של לנובו: http://ksp.co.il/?uin=22983 רק רציתי לדעת אם לפי דעתכם המחשב באמת כדאי ואם יש לו בעיות כלשהן שאני צריל לדעת, תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. פורום יקר שלום רב אני זקוק למחשב בדחיפות ששמיומו העיקרי זה אינטרנט וחשוב לי שיעבוד כמו שצריך שיהיה אמין ושקט אני יודע שלצרכים אלו אין לי צורך להשקיע הון עתק לכן נכנסתי לאתרים של 3 3 החברות הגדולות ולהלן הפרטים : הודה לכם אם מישהו ימליץ על חברה עדיפה מניסיונכם האישי ועל המפרט עצמו אם יש צורך להחליף משהו מהחבילה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode=1איבוריhttp://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=35 KSP http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893אלקטרה מחשבים תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ההתלבטות היא האם לקנות את ה del ln5110 עם 3 שנים אחריות ב 3400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17755 או את הלנובו שמחינת עיצוב ומקלדת אהבתי אותו יותר ב 2890 (הוספה של 190 שקל ל 4 ג'יגה) עם שנה אחריות http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17997 לי יש העדפה ללנובו והבדל המחירים שלהם הוא הדיוק ההפרש של שנתיים אחריות השאלה שלי איזה מחשב יתן תמורה טובה יותר כמחשב שולחני לרוב? והאםהוספה של 500 שקל שווה לסופסת של שנתיים אחריות כמה זה קריטי?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. א. אינטל השיקה מעבדי דור 2 לI5 I3 I7 ב. מתחיל שיווק USB 3 ג. בקרוב שיווק אינטרנט אקספלורר 9 יש עוד משהו בקרוב ? מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מחפש מפרט לחבר שצריך מחשב ביתי ובסיסי לאינטרנט, אופיס ומשחקים ברשת לילדים שלו, חסכוני בצריכת חשמל ושקט. ללא ציוד היקפי, 2000 ש"ח. בנוסך צריך מסך וחשבתי ללכת על ה - Samsung 2333T ב 820 ש"ח אני מחפש חנות באיזור יבנה (ראשל"צ, אשדוד, רחובות וכו') ואם קיים משלוח לבית הלקוח אז עוד יותר טוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח למחשב ועוד 820 ש"ח למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקי רשת לילדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך, אני מעדיף Samsung 2333T אלא אם כן יש המלצות אחרות 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם ש…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב: משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: חדשיםביותר -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך: רזולוציה: 1280X1024, גודל: 17 (נראה לי ככה, המסך הוא syncmaster 730B ובדקתי ברשת וזה מה שהעלתי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל זה לא כ"כ משנה לי, העיקר שירוץ חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני אכתוב בסעיף 9. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, רק שלא יהיה טרקטור ששומעים גם בחד…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. התקציב עד כ1500ש"ח, בתקווה למצוא מבצע מוצלח בחו"ל בבלאק פריידי. הדרישות מסודרות לפי חשיבות- -איכות כתיבה בעזרת עט ייעודי -זמן סוללה בנתיים המועמד הראוי היחיד הוא הATIV Smart PC Pro של חברת Samsung. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by aradgonen,

היי אני מחפש לקנות מחשב נייח לגיימינג כולל מקלדת ועכבר עד 4.5K וברור כמה שפחות יותר טוב... חשבתי על זה: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime H270M-PLUS LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 3000MHz CL15 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ OC 4GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Kingston SSDNow UV400 SUV…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by amitshefif7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Rust,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, GTA V, RUST -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ronmar,

שלום. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד העומד בדרישות הבאות- * מטרות המחשב? תכנות, אינטרנט עבודה משרדית * גודל המסך? עדיפות למאט (אם אני לא טועה יותר טוב מבחנית תאורה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD, לפחות 128GB, עדיף יותר אם נכנס במחיר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מביא את המחשב מארה"ב אז אני מניח שאני אוכל להביא מחשב יותר ט…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. גודל המסך? - 15.6 * משקל רצוי? - עד 3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שעתיים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כל החדשות. USB3, HDMI * בלוטות? - ברור? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לא משנה, הכי פשוט * כונן CD/DVD? - כדאי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעלות תרשיחא נחשב חו"ל? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האחת עם השירות ההכי טוב, מחשב שאמור לשמש הרבה בני משפחה שונים. הורים, ילדים, מורים ותלמידים. עדיף שכולל כל מה שיש בדסקטופ. בעקרון רציתי מאייבורי או KSP את המחשב: http://www.ivory.co.il/Asus_X54C_B960.html אבל אף אחת מהחנויות לא עושה לי חיים קלים. רוצה לראות את החנות הז…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. בדגש מחשב שקט! מעבד: amad athlon 64 3200 venice 939 tray/990 איוורור למעבד: thermaltake bigtyphoon cpu cooler/250 לוח אם: asus a8n-sly premium nforce4 sly socket 939 / 1,180 זכרון: ddr-ram 512 mb (2*256) 3200 sumsubg / 580 דיסק קשיח: samsung 160 gb 7200 rpm 8mb buffer s-ata 2 כרטיס מסך: gigabyte fx 6600 gv-nx66256d pci-e 256 mb 12 bit bulk video card/680 צורב די.וי.די: nec nd-4550a/305 מארז: compucase-hec midi tower 400W/480(ללא ספק כח ומאווררים) מאווררים למארז: glacialtech 120 mm blue case fan/50*2 ספק כוח: enermax 420w eg425p-ve fma 20/22 pin /420

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים