עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אנשים אני צריך עזרה במציאת מפרט מחשב ששוויו מקסימום 3500 ש"ח כולל מסך מטרת המחשב היא לאחי הקטן שגילה שאפשר לשחק במחשב כמו בפלסטיישן 2 אבל גם ברשת... כלומר מטרת המחשב היא למשחקים בלבד... מכיוון שאחי לא מבין כלום ומבחינתו העיקר שהמשחק יזוז ויראו בסדר...אפשר להפחית בעינייני מסך(15 אינצ' גם טוב), הר דיסק (20 ג'יגה -מי צרי יותר זה אח שלי) וכל דבר אחר שהוא פחות חשוב... אז בבקשה תעזרו לי להפתר ממבעיית האח המציק שהחליט שהמחשב שלי גם שלו ע"י כך שתתנו לי מפרט למחשב שמתבקש, במחיר שהוזכר כבר... אם תוכלו תציינו גם מחירים מדויקים וחנויות ממולצות באיזור המרכז (המורחב)... אגב רמת המשחקים היא בערך ברמת UNREAL או VICE CITY אהה לא צריך גם צורבים, דיוידיים, רמקולים המטרה היא ממש אך ורק למש…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by shirNoshe,

האם לרכוש מחשב חדש? כי משהו פה צוואר בקבוק במשחקים חדשים. האם כדאי להחליף לוח ומעבד . או לשדרג כ.מסך?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K ש"ח ויש אפשרות לקנות בארה"ב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר כמחברת וככלי לקריאה ועריכת שרטוטים באוטוקאד ושימוש בסיסי בPHOTOSHOP. כמובן צפייה בסרטים ושימוש כללי קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עט במידה ואיננו כלול. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא משהו שעולה לי בראש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב - 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

4. Started by Nirurshon,

היי. אני מחפש מחשב לחבר. השימושים העיקריים שלו הם אינטרנט, סרטי FHD, OFFICE וגם פיפא. חשוב לו שהמחשב ירוץ טוב ויהיה מהיר, גם בריבוי משימות ובמשחק פיפא. מצד שני אני לא יודע כמה הוא זקוק למסך FHD. אמרתי לו שכדאי מעבד מסדרת M, זיכרון מסך של לפחות 8GB וכונן קשיח 7200 RPM. אלה המחשבים שראיתי, זקוק לעזרה בבחירת מחשב בשבילו : 1. ASUS R510LB-XX173H http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24716&cf=zap 2. Lenovo ThinkPad Edge E540 20C6003VIV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24483&cf=zap 3.Dell Vostro 3560 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/vm-rd33-6764.htm או שכדאי להשקיע ל4000 ולהביא את זה : Asus N56VB http://fre.co.il/items/141686

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. בת דודה שלי מעוניינית לקנות מחשב חדש כי נמאס מהמחשב המעפן שיש לה... היא רוצה מחשב בעיקר לעבודות באוניברסיטה ולאינטרנט. אולי פה ושם משחקים פשוטים לא משהו רציני. כך שאני חושב ש GF4 MX יספיק בהחלט. הכי חשוב שהוא יהיה יציב ולא יעשה הרבה תקלות ובעיות בעתיד. תקנו אותי אם אני טועה אבל עדיף AMD. תודה לכל העוזרים. נ.ב האם ל 2500 BARTON יש ביצועים ומהירות דומים (אולי הבדלים קטנים)כמו ל INETL 2.4 ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן, אני מעוניין לקנות בארה"ב נטבוק בסביבות 1000-1200 ש"ח. עקרונית המחשב ישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בסדרות/סרטים. עקרונית חשוב לי טווח קליטה אלחוטית טובה ואיכות מסך טובה ביותר. על כל השאר אני יכול להתפשר. אשמח לקבל לינקים לאתרים בארה"ב תודה, עמית

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Leonidex,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת מחיר למפרט - מעבד: Intel i5 2500K קירור מעבד: Noctua NH-U9B לוח אם: Gigabyte Z68X-UD4-B3 זיכרון: 1666MHz 2x4GB G.Skill כרטיס מסך: Sapphire Radeon 6950 2GB SSD דיסק: Samsung SSD 840 120GB דיסק קשיח: WD Caviar Blue 512GB ספק: Seasonic 600W מארז: Thermaltake Mid Tower~ מסך: Samsung SyncMaster SA300 23 inch (אין לי טעם לשדרג את המחשב כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ומתכנן להחליף אותו בלפטופ.) תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. המחשב בתקציב 2500 -3000 * מטרות המחשב? Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Photoshop ,Photoscap, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15-14 אינץ' * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,hdmi * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1T. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ, רצוי 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Windows 8.1. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, מעדיף DELL,Asus, Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- בסכום הזה יש אפשרות למעב…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by SharkGever,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח אני רוצה מעבד של אינטל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/ Call of duty modern wafare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לשחק על איכות High גוד…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Levyshachar2,

תכננתי לקנות את המחשב הזה בקרוב ורציתי לדעת אם יש הצעות לשיפורים (אני לא מתכנן oc רציני עכשיו, אבל אולי oc קטן) 1 AMD ATHLON XP 2400 + FAN 1,260 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 719 ש"ח 2 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 1,109 ש"ח 1 MAXTOR 80GB 8MB 7200RPM מוצר חדש 780 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 1,995 ש"ח 1 CD ASUS CD X 52 143 ש"ח 1 LG 40X12X40 Retail 343 ש"ח 1 PANOASONIC FLOPPY 1.44 52 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB 355 ש"ח 1 Samsung 753S 867 ש"ח 1 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler אספקה מיידית 134 ש"ח 1 Creative INSP…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן חברים, אני אשמח לעצה, איזה מחשב כדאי לי לקנות מבין השלושה הנ"ל. אני רוצה להקים על המחשב מכונות ווירטואליות ולקנות אחד שיעמוד בזה הכי טוב. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11705 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11937 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11757

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלומות הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על המפרט הבא(לא מתוכנן OC ומיועד בעיקר למשחקים): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤654 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS מחיר: ¤436 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤791 אחריות: ללא הגבלת ז…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by proview,

1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ברשת למחשב יחוברו 2 מסכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1650-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4.…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DXM,

לחבר שלי יש את המפרט הבא: מארז של חברת ג'יגה בייט (לא סגור על הדגם) CORE I7 860 לוח אם מתאים 9600GT 4GB DDR3 ספק של THARMELTAKE TOUGHPOWER הארדדיסק 300GB מסך ברזולוציה 1600X900 עכשיו פה אני צריך עזרה: על הספק לא כתוב כמה הוא במקום שנראה לעין ואני לא רוצה/יכול לפרק אותו. מאידך לא מצאתי של טרמלטייק דגם של פחות 500W. חשבתי להציע לו לקנות 4GB נוספים + 750/GEFORCE 750TI במקום לקנות מחשב חדש. השאלה היא האם ה860 יספיק הוא מעבד די ישן אבל בכל זאת לאח שלי יש פנהום 2 955 (בOC נמוך בינוני) והוא מחזיק מעולה בטאלפילד 4 עם 5850 בהגדרות די טובות ברזולוציה הזו. כמו כן האם אתם חושבים שהספק עלול להוות צוואר בקבוק לכרטיסים כאלו (לפי האתר של נוידיה רשום מינימום 300W ל750TI האם ייתכן כי הוא …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by AvlK,

שלום, הבקשה למפרט מיועדת עבור חבר שלי, אשמח להסברים עם פירוט כמה שאפשר למה דווקא מפרט X עדיף. * מטרות המחשב? עבודה עם פוטושופ , אילוסטריטור ופלטפורמות פיתוח תוכנה לדוג' eclipce * זיכרון ? 8GB * גודל המסך? 13.3 עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD 1366x768, גבוה יותר יתקבל בברכה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.5-1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלוש שעות (או עד כמה שאפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם מגיע עם SSD בטווח של המחיר עדיף אחרת אפשר להתפשר על HHD ולהחליף מאוחר יותר חשוב שהאופציה תהיה קיימת. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, ככה זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: אינטל פנטיום 4 3000 מגה הרץ (לא תומך 64 ביט) לוח אם: MSI PT880 Neo-SR (לא תומך בחיבור של כרטיסי מסך pci-express ולא תומך ב ddr2) זיכרון: 1GB RAM DDR (זה 2 סטוקים כל אחד של 512 מגה ראם הלוח אם יש לו 4 סלוטים) כרטיס מסך: GeForce 5200 FX 128 mb נפח הארד דיסק: 80 גיגה ככה מה כדאי לי לשדרג במחשב הזה?! קודם כל חשבתי על קניית הארד דיסק חדש של עוד 200 גיגה ככה שזה בעצם יוצא 500 שקל אני מוכן להשקיע משהו כמו בסביבות ה 2000 שקל ! (לא כולל ההארד דיסק שאני יקנה ב 500 שקל!) אז מה הכי כדאי לשדרג בעצם חשבתי גם על כרטיס מסך חדש (אני משחק משחקים.. לא איזה גיימר מטורף אבל משחק) אבל אם אני ירצה כרטיס מסך חדש אני אצטרך לקנות לוח אם חדש כדי שיתמוך ב pci-…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by carnot,

בשעה טובה הגיע תקציב המחקר וצריך לקנות מחשב. המחשב ישמש להכל - עבודה משרדית, סימולציות, מחקר וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו בלב שקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולציות נומריות ב-MATLAB, תוכנות אלמנטים סופיים, שימוש משרדי למחקר (אופיס + חיפושים באינטרנט), תוכנות CAD (לא בתדירות אינטנסיבית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הט…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by AR74590,

שלום, יש לי מחשב חזק אבל לוח אם ומעבד ישנים יחסית המחשב משנת 2010 ויש לי לוח אם p50 usb3 ומעבד i5 760 @2.8 GHz במחשב יש ספק סילבר 650W כרטיס מסך gtx970 windforce 3 שני כוננים קשיחים 850evo ssd 250gb ורגיל של 1Tb בנוסף יש כרטיס רשת של 1gb אשמח ללוח אם ומעבד חדשים עם מארז שקט יחסית (הקולר מאסטר שלי כבר עשה לי קצת חור בראש). מחיר אני מקווה לשמור את זה סביב ה 2000 לא צריך להשתגע בביצועים אם אפשר קצת זול יותר. תודה

19. אורח וולדק
    Started by אורח וולדק,

מעבד: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪899 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 CO כמות: 1 מחיר: ₪169 לוח אם: Gigabyte GA-B250M-DS3H כמות: 1 מחיר: ₪369 מארז: Corsair Carbide SPEC-03 Red LED Mid-Tower Gaming Case כמות: 1 מחיר: ₪312 ספק כוח: Corsair CX550M 550W PSU 80+ Bronze Modular כמות: 1 מחיר: ₪346 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R כמות: 1 מחיר: ₪618 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming 6GD - מחיר מיו…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by n0stredamus,

מאוד מצאה חן בעיני המערכת הקטנה בסגנון השאטל שהתפרסמו כמה תמונות שלה בימים האחרונים ... הייתי רוצה לדעת איך נקרא הלוח ... ז"א איזה תקן ... כמו נגיד atx , micro atx ...וכ"ו ... הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לרכוש את השלד של הנ"ל ... ז"א מארז , לוח מתאים וכ"ו ... האם יש רק של שאטל ? איזה חריצי הרחבה יש ? אם יש ... אם יש אופציות שונות , מאוד חשובה לי האופציה של משהו כמו חריץ אחד pci, ואחד agp ... יותר חשוב pci ... ושאלה אחרונה ... יש כאלה גם של אינטל וגם של איי אמ די ... ? בתודה ... טל.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Hello dear HW users, most of u probably don't remember me (maybe it's 4 good), but it's not the matter I came 2 talk (actually write) about, I came here 4 your advice... My friend wants 2 buy a new junk box (nowdays known as computer) 2 play with, watch movies with & etc (I believe u gentlemen know what r the uses of computer better than I do) ... He asked 4 my advice, but I no longer deal with hardwear (I think I never dealt with it at all, but details, details )... 1 of his friends advised him 2 buy: Processor: Intel P42.6Ghz 800MHZ HT MotherBoard: ASUS P4P800 Memory: Generic DDR 512MB, 400MHz, 184PIN Hard Disk: Maxtor 80GB/7200/8MB/SATA Graphic adaptor: …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי, חבר שאל אותי היום על המחשב הזה: http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1946 הוא סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לגלישה, קצת תכנות ועריכת וידאו וגם בטח קצת משחקים (לא צריך את האיכות הכי הכי הכי). אני רואה שמדובר במחשב בדגם "מיושן" (מעבד וכרטיס מסך), אבל מדובר בחברה טובה וסדרה טובה ועם מ"ה ומודם סלולארי (Nice to have). השאלה היא אם ללכת על זה או שב-4000 שקל יש בשוק דברים יותר טובים ואין מה לקפוץ על המציאה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני קונה מחשב לבית, שימוש סטנדרטי, פלוס הרבה תמונות והרבה עריכה ב photoshop יש לי מחמחב הישן כרטיס גרפי nvida geforce gtx 1650 ו hard disk 3T וחשבתי להעביר אותם לחדש, האם הם יתאימו? האם כדאי? התלבטתי בין amd ל Intel ניסיתי לעשות מפרט ב ksp אבל אשמח לכל יעוץ הרכבה עצמית של מחשב נייח מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 7 5800X 3.8Ghz AM4 - Box 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Asus PRIME B450M-K II AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E,HDMI, VGA, DVI 1 זכרונות:זכרון למחשב Kingston ValueRAM 16GB DDR4 3200MHz CL22 1 כונני SSD: כונן Kingston NV1 PCIe NVMe 3.0 x4 M.2 2280 500GB SSD SNVS/500G 1 מארזים: מארז מחשב כולל ספק Sohoo S610BS HTPC 500W צבע שחור מאווררים…

24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על שרטוטים כבדים ב- Autocad 2020. השרטוטים הם דו מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10 אז 7. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז כמה שיותר קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. זה המפרט שקיבלו מהחנות, איזה שינויים כדאי לעשות? המחשב צריך להפעיל תוכנות לא כבדות מידי, כמובן שהולכים לראות בו סרטים ואולי להפעיל משחקים לא חזקים מידי.. נראה לכם יעבוד פה OVERWATCH? כמה יעלה להוסיף פה כרטיס מסך סביר? מעבד אינטל ‏Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray‎ 1 21051 מאוורר למעבד ‏Arctic Freezer 13 CPU Cooler‎ 1 36620 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Asus H110M-K LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI‎ 1 37769 זכרונות ‏Kingst…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.