ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,347 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לבן שלי. המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי ולא ינוייד הרבה, כך שמשקל של 3 ק"ג זה בהחלט סביר. מסך של 15.4 נראה כאופציה מועדפת. צרכים: מעבר לאינטרנט/אופיס - מדי פעם תיכנות ופוטושופ, ומשחקים כגון סימס ומשחקי פלאש באינטרנט (אם כי ייתכן שבעוד שנה-שנתיים הוא יתעניין גם במשחקים מעט יותר כבדים). חשבנו על HP 6860 (כאן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711807) שבא עם שנתיים אחריות בינלאומית, אבל רציתי לדעת אם יש דגם מקביל של DELL. התלבטות נוספת: כאן בפורום ראיתי התייחסויות לכרטיסי מסך בעייתיים של Nvidia, אבל לא מצאתי הסבר מפורט לבעייה ולסיכון. האם מישהו יכול להסביר מעט יותר? האם בכלל לשימושים שציינתי יש צורך בכרטיס מסך עצמאי או שה-3100 הסטדנרטי יכול להספי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למפרט לא כולל מסך, מקלדת ועכבר אבל כן כולל את מה שבכותרת,ב6500 ש"ח אולי בחריגה קטנה.. CF עתידי לא הכרחי אבל אם אפשר אז סבבה נ.ב אני משתמש ברזולוציות גבוהות מאד,אם זה מידע רלוונטי
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לפני כמעט 3 שנים עשיתי את טעות חיי, קניתי מחשב בלי להתייעץ ב HWzone פשוט נכנסתי לחנות ונתנתי למוכר להרכיב ''מה שהוא רוצה'' קניתי פנטיום D (2 ליבות מודבקות פיזית) בקיצור הנה המפרט intel pentium dual core 3.4GHZ asus p5ld2 se 1gb DDr2 533MHZ hdd 250GB g-force 7300LE מארז גנרי וספק גנרי. חשבתי על למכור אותו ולקנות חדש אבל אף אחד לא רוצה לקנות :SSSS אז אמרתי נשדרג כמה חלקים ואלי יהיה בסדר חשבתי על לקנות מעבד אחר אבל תהיה לי בעייה עם הכרטיס מסך הוא pciE 1 בקיצור מה את אומרים? לוח+מעבד+כ.מסך או מעבד+כ.מסך ?
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מפרט ממש לפני הזמנה אני צריך אישור סופי כדי לראות שלא פספסתי משהו צרכים : קידוד , משחקים וכד' ללא צורך ב-OC. כל מה שאני צריך כלול במפרט. אני מעדיף שהמערכת תהיה שקטה וקרה אבל לא קריטי. אה ויש לי fetish ל-quad core P: תודה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כר…
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למשחקים ולתכנות (במיוחד ב- netbeans ו visual studio). אני לא זקוק לציוד הקפי ואני רוצה לבצע אוברקלוק די גדול למערכת. חשבתי על מרובע ליבה בשביל הקימפולים, כרטיס מסך 4850/9800, ואני זקוק לכונן קשיח די גדול (500-750). תודה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם, לאחר מחשבה החלטתי לרכוש אחד ממחשבי סדרת DV6800 PAVILION של חברת HP. מי שמכיר את הסדרה, איזה מחשב הכי מומלץ בהשוואת תמורה-מחיר? המחשב היקר בסדרה הוא DV6880 שעלותו בערך 6500 שקלים. למחשב 3 גיגה זכרון, מעבד 2.5 מטמון 6 מגה, 320 גיגה כונן קשיח וכרטיס מסך geforce 8400gs יש מחשב דומה בכל שאר התכונות, חוץ מהתכונות הבאות: למחשב 3 גיה זכרון, מעבד 2 עם מטמון 3 מגה, 250 גיגה וכרטיס מסך של אינטל. המשחב השני עולה 4500 שקל. איפה 2000 שקל בהדבלים???באמת יש הצדקה??? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים(עד 4K) אז בבקשה לא לחסוך בדברים החשובים חשוב לי מעבד חזק,זיכרון חזק,לוח אם עצבני וכרטיס מסך מפלצתי אפילו אם התקציב קצת חורג וזה עדיין שווה לעתיד. לא להוסיף צורב,מסך. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היום הייתי בKSP וקניתי מחשב חדש, בין היתר רציתי לקנות כרטיס מסך מבית היוצר של MSI כי אנדע שאין הבדל חוץ מהסטיקר בין הפירמות השנות ושכרטיסי המסך הם כולם תוצרת ATI והשוני הוא בחבילה שבה מוכרים את הכרטיס. המוכר טען שזה לא נכון ושכרטיסי SAPPHIRE יותר טובים, ונכנסו לוויכוח הוא גייס את כל צוות העובדים בכדי לשכנע אותי, ואני טענתי שזה לא חוכמה כולם שם באים משטח אויב ;D. בקיצור החלטתי לקחת את זה פה אליכם (המומחים האמיתיים) האם יש שוני בין הכרטיסים עצמם?! g0vner_x3
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אקנה את המחשב מTMS, אין צורך בציוד הקפי ולא יהיה OC. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש משרדי וגם קצת משחקים.
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת (ניתן לחרוג קלות) ואם אפשר מקלדת ועכבר אלחוטיים, מה טוב, אני מהצפון כך שחנויות עדיף שיהיו מחיפה וצפונה, תודה רבה אין לי כוונה לעשות OC ואין שום העדפה לחברות - כמו כן היופי של המארז וכו' הוא ממש לא חשוב. דרור
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
נכבדי הפורום שלום רב מחר אני הולך לקנות לאח שלי חלקים למחשב (יש כבר מארז) שמבוסס על תקציב של גג 4500 שקל (כולל מסך) בלי O.C ומיועד למשחקים. היה לי דיי קשה עקב התקציב הדל אבל בסוף הרכבתי לו את המפרט הבא: ספק: Spire Jewel 550W Silent Retail 290 ש"ח מעבד: Core 2 Duo E8400 BoxוIntel 786 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 525 ש"ח זכרונות: 2X DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Kingston 350 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital wd320AAKS 229 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte A…
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דל XPS M1530 וככל הנראה אני צריך להחליף לוח אם,מסרתי את המחשב לתיקון במעבדת דל "יעל פתרונות..".(המחשב נרכש בארצות הברית-לפני שבועיים) כידוע המחשב מגיע עם מספר דיסקים שמתאימים רק למחשב הספציפי הזה במיוחד WINDOWS VISTA OME.אני יודע שכאשר מחליפים לוח אם משנה כל המחשב והוא מזהה אותו כמחשב אחר.השאלה שלי האם במעבדת יעל יודעים לעשות את השיקול הזה והאם יש דרך שהמחשב יזהה את המחשב עם הלוח אם החדש כמחשב שהיה לפני החלפת הלוח? בנוסף לזאת מסרתי את המחשב כאשר יש בתוכו סיסמת WINDOWS האם אני צריך לאמר ל"יעל" את הסיסמא או שהם יוכלו להיכנס בלעדיה? *האם לאחר החלפת לוח אם יש צורך לפרמט את המחשב?והאם אתם חושבים שחברת "יעל" ישאירו לי את כונן RECOVERY(הכונן שאיתו יש אפשרות לפ…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה המפרט ישמש למשחקים בינוניים ואולי כבדים קצת להורדת סרטים ולצפיית סרטים התקציב הוא בערך 4K לא כולל תוכנת הפעלה של Win שאותה הוספתי ויש לי מסך 22' של AOC אשמח לשמוע חוות דעת מהמומחים פה תודה. מפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤825 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן Gigabyte GA-EP43-DS3L ¤508 1 י צרן Coolermaster Centurion 590 Black ¤365 1 י צרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 י צרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 ¤397 1 י צרן Seagate 500GB Sata II 32MB - 5 Years Warranty ¤344 1 י צרן Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ¤894 1 י צרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤127 1 י צרן Logit…
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מעוניין לשדרג את כל המחשב ב-2400 ש"ח, ומעוניין בהצעותיכם. המחשב הנוכחי שלי הוא: geforce 7800gtx amd athlon 4000+ ga-k8n pro-sli antec neo power 480 1 gb ram 160 gb hard drive thermaltake tsunami dream אני מעוניין להחליף הכל חוץ מהמארז והספק כוח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים וסרטים. מה אני יכול לקנות במחיר כזה?
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי הגדולה אוטוטו עוברת לדירה משלה וכן מתחילה לימודים במכללה. לכן, היא צריכה לפטופ. השימושים הכי "מעפנים" שיש - אופיס(אני עדיין מתלבט אם לקנות רגיל או כבר להתקין לה אופן אופיס), אינטרנט אלחוטי ואולי טיפה מוזיקה - זהו. קיבלתי לפני כמה זמן מ"נועה מחשבים" "מבצע": המחשב הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4100ב1,990 ש"ח. האם שווה מבחינת Bang for Buck? האם יספק לצרכים של אחותי? אם לא - אנא הביאו הצעות טובות יותר ומתאימות יותר תודה מראש לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב של חמי, פנטיום 3, 500 MHZ כנראה שבק. אחרי שניערתי אותו מכל ההצעות שהוא מקבל בדוא"ל הוא מוכן לשמוע בקולי ולהרכיב לו מחשב. הצרכים הם: רוב השימוש שלו לגלישה באינטרנט. מקסימום הנכדים באים לפעמים ומשחקים משחקי רשת (פלאש) או מורידים פה ושם משחקים מהרשת. שיחזיק תכנת אופיס 2000/או 2003, מערכת הפעלה XPPRO, דיסק בגודל מינימלי (אם יש 40 גיגה גם טוב), כרטיס יכול להיות OB אבל שיצליח להחזיק משחקים שאולי הנכדים מביאים לפעמים כשבאים לבקר (כמו סימס וכול'). אם אין כרטיס שעושה את העבודה הזאת, אז כל כרטיס OB (דרך אגב, האם יש כרטיסי OB ברמות שונות?). מעבד AMD. זכרון - 2 סטיקים של 512. צורב? לא בטוח, אבל אני מניח שכבר לא הולך CD ROM... אם יש חריגות מהתקציב או אולי אפשר אפילו למזער הוצ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב ? מעבד: Intel Core 2 Duo T9300 מהירות: 2.5GHz זיכרון: 4GB מהירות זיכרון: 800MHz דיסק קשיח: 320GB מהירות דיסק: 5400RPM זה בקיצור המחשב, מה אומרות הביקורות עליו בערך? האם הוא בנוי טוב, וכדומה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוזר לידידה שהתחילה ללמוד. =) היא מחפשת מחשב נייד, לא משנה של איזו חברה, למטרת לימודים (שימושים משרדיים אפשר לומר), גלישה, מולטימדיה, ועריכת תמונות עד 3000 ש"ח. הוא מעוניינת במסך 15.4 אם אפשר. אמרתי לה שככל הנראה יהיה קשה מאוד למצוא נייד עם 15.4 בטווח המחיר הנ"ל, והם גם כבדים ולא נוחים ללימודים - אבל זה חשוב לה, אז נראה מה המסקנות. צורב DVD הכרחי, Wi-Fi וBlueooth הכרחיים מבחינתה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מפרט למסך 22 אינץ' (שאני אקנה בקרוב), ללא ציוד היקפי. המחשב מיועד למשחקים הכי כבדים היום ונטו לגיימינג. לא מתוכנן OC. שקט נחוץ (לא שקט אבסולוטי אבל שלא יעשה רעש חזק שיפריע לישון). תקציב 4K (ללא חריגה קטנה אפילו). מפרט שחשבתי עליו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 אני אחליף ל-4870 (אני לא חושב שאני מתכוון להתפשר על הכרטיס מסך כאן). על הצורב אני רוב הסיכויים מוותר כי יש לי כבר בבית. אולי אולי אולי אני אקנה אותו רק אם לא יחסר לי כסף לקנייה. אז מה אתם אומרים? ה-CM590 מספיק טוב? שקט? מקורר? יפה? (אני יודע שיופי זה טעם אישי, אבל חשוב לי שזה ישמש גם אביזר יפה בחדר P=) והספק יחזיק את המפרט עם ה-4870? או שמא כדאי להחליף לספק אחר? תודה…
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט בסביבות ה-6500 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח. הוא נועד למשחקים החדשים: CRYSIS, ASSASSINS CREED, FALLOUT 3 וחשוב שיריץ אותם טוב בהגדרות גבוהות. יש לי כמה דרישות: *חובה שיהיה כרטיס מסך RADEON 4870HD X2 *חובה צורב DVD סטנדרטי אם אפשר בלי לפגוע בביצועי המערכת -> מסך 22 אינצ' (אם לכלול במחיר מסך 22 אינצ' אומר לוותר על רכיב שישפיע בצורה ניכרת על הביצועים אז אני אשאר עם המסך הנוכחי שלי 17 אינצ') ללא ציוד היקפי. לא רוצה: אוברקלוקינג לא איכפת לי מ: רעש, עיצוב, קירור (אלא אם כן קירור זה חובה למפרט כזה) תודה!
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, קניתי נייד חדש של לנובו, אני לא ממש צריך את הסוללה שלו כרגע, ואני רוצה לשמור אותה בצורה הטובה ביותר לכשאצטרך, השאלה זה אם עדיף לנתק אותה, או להשאיר אותה כשהמחשב מחובר לחשמל, אם כדאי לפרוק אותה מידי פעם או פשוט LET HER BE כמו שהיא עכשיו. תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ראיתי במדור המפרטים המומלצים את המפרט הבא: מעבד Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box AMD גוף קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - OCZ 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty כרטיס מסך Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan יש חלקים שהזמנתי כבר- 2 זכרונות של OCZ, וכרטיס מסך- לקחתי כרטיס שונה מהמומלץ: SAPPHIRE R…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז סוף סוף אחרי 6 שנים (ואני לא מגזים) עם המחשב הנוכחי, אני מתחיל לבדוק מחשבים חדשים. אני מחפש מחפש שיריץ לי קרייסס בצורה מרשימה (אולי אפילו טובה מאוד? המוכר אמר לי שיריץ לי על מקסימום עם אחד המפרטים הבאים...) שיריץ לי משחק כמו מנג'ר 2009 (כשאני אטען אפילו משהו כמו 20 ליגות...) במהירות (וכידוע, זה המון דטא בייס לעכל), וכמובן המטרה העיקרית - שאני אוכל לשחק בGTA החדש ובכל משחק חדש עם גרפיקה "משוגעת" שיצא בזמן הקרוב בצורה טובה(אפילו מאוד). בנתיים ניתנו לי 2 מפרטים (לא שלמים לפי דעתי...) מהמוכר בג'יגהבייט ברחובות (למי שיש ביקורות או המלצות על המקום, אני גם אשמח לקבל) : DDR2 1GB 800 לוח ראשי GIGABYTE G31 + כרטיס מסך כרטיס קול 128 6 ערוצים כרטיס רשת מקלדת מולטימדיה, עכבר…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד קל (עד 1.5 ק"ג ועד 12 אינטש) עד 17,000 עם הדרישות הבאות: 1. נוח 2. לא חם 3. סוללה ארוכה (לפחות 5 שעות) 4. שרות טוב 5. יכול להריץ המון אפליקציות במקביל בלי שנגמר הזכרון 6. אמינות 7. תמורה טובה בעד הכסף השימוש הוא רק משרדי תוכנות פשוטות אבל שלוקחות הרבה זכרון (אפליקציות גרפיקה, מסחר, OFFICE ועוד) המליצו לי על המחשב הבא של TOSHIBA: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3709&p=8 בעיקר בגלל העוצמה, האמינות, והדיסק SSD מה דעתכם? יש עוד המלצות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי מחפש מחשב קבוע - לא נייד, סופר מיני קטן, הכי קטן שאפשר תודה עדי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-