ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ובניית אפליקציות, גוגל כרום ברקע עם 15 טאבים, תמיכה בצפייה בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse , visual studio , google chrome, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אפשר לחסוך ולהביא כרטיס מסך פשוט או מובנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ברשותי מסך 4K לכן כל המשחקים ירוצו עליו בהגדרות מקסמליות רצוי שיהיה לפחות 60FPS. עם המעבדים החדשים אני מקווה שתהיה תפוקה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעקרון עדיף שלא, תלוי בעלות/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט וצפייה בוידאו 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ותיק-חדש בפורום. מכיוון שאני כבר לא בעניינים בכל הנושא של חומרה עדכנית- רציתי לקבל המלצה/חוות דעת על שדרוג הזיכרון, כרטיס מסך ודיסק קשיח (בתצורת SSD), בעיקר לצורך גיימינג כבד - 1080p/60fps(מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA V, MGS V וכו') בתקציב של עד 2200 שקלים + - (יודע שזה מעט לחוץ, לכן נוספו ה+ -). כרגע יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: לוח-אם:https://www.asus.com/us/Motherboards/P7P55D_PRO) Asus P7P55D PRO) מעבד: Intel i7 875k (כן, דור ראשון...) ספק: ( http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm) SeaSonic 620W ( S12II Bronze)זיכרון: (http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl7d-4gbrm) G.skill 4GB 1600mhz (F3-12800CL7D-4GBRM) כ.מסך: (Radeon HD 5850 (Toxic 2…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חולמים על טאבלט חלונות ראוי אבל מתבאסים מהתמחור ומהזמינות של הגירסה מבית מיקרוסופט? ללנובו יש הצעה מעניינת מאוד עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-miix-700-הוא-האח-הבינלאומי-של-ה-surface-pro-3/
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש (שולחני). המטרה היא מחשב רב ייעודי שיחזיק לי הרבה זמן, זאת אומרת שגם עוד כמה שנים דברים ירוצו חלק בלי שאצטרך להטריד את עצמי בהחלפת רכיבים. אין מגבלה קשיחה לגבי העלות אבל אני לא רוצה לשפוך סתם כסף. שיקול נוסף: אף פעם לא בניתי (פיזית) מחשב בעצמי, ובא לי לנסות האם שווה לי להתלמד על מחשב שאני בונה על אמינותו לשנים ארוכות? המקסימום שעשיתי עד היום הוא להחליף דיסק קשיח ולהוסיף RAM (בנושאי תוכנה אני שוחה חופשי). כרגע אין לי מגבלת זמן (בחופש) ואני מוכן לעבוד לאט ובזהירות ולהשקיע בלימוד. בקיצור, אשמח לעצה אם שווה ללכת על העניין, אולי כדאי שהחנות תעשה חלק ואני חלק, או שיותר בטוח לרדת מזה וזהו. אם כן, אשמח אם העניין של פשטות ההרכבה יהווה ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם ותודה מראש על העזרה, מעריך מאוד להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 שקלים חדשים – 4500 שקלים חדשים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. – GTA V, Far Cry 4 וכל השאר באותו סדר גודל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' – 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב לעריכה גרפית בבקשה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , עריכה גראפית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ , תוכנות של עריכת תמונות למינהם . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32 - FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג עד ל 6000! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO. RAINBOW SIX , ועוד משחקים שעתידים לצאת שכחתי שמות כרגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שבוע הבא אני בניו יורק ואני רוצה לקנות dell xps 13 2015 תכננתי לקנות את המוצר ממיקרוסופט אך פתאום אני רואה באתר שלהם שנגמר להם הדגם עם הקונפיגורציה שרציתי. בכל מקרה עוד אופציה היא להזמין מאמזון, יש להם אמזון לוקר קרוב מאוד למלון שלי, אבל אני חושב על האופצייה שאם המחשב מגיע עם בעיה כלשהי מה אני יעשה? אין לי יותר מדי זמן להתעסק שם. מישהו יודע מה עושים במקרה שהמחשב מגיע תקול/פצוע אסטטית? ואם למישהו יש עוד רעיונות איפה לקנות את המחשב? B&h בדקתי אין להם במלאי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקראת שנה"ל הקרובה ובכלל - למי שעדיין לא מכיר או יודע: https://www.latalmid.net/Html/Products/Windows8.htm לפעמים רכישה בנפרד, תלוי בדגמים של המחשבים שבהם הדגמים מוצעים ללא מע' הפעלה זולה יותר. כך שזו אפשרות שקיימת שכדאי להכיר. אם מישהו מכיר דרכים נוספות לרישיון זול חוקי, בנוסף לזה ולמבצעי "ארגון המורים", מוזמנים לשתף.
-
- 42 תגובות
- 122.4k צפיות
-
-
התלבטות לגבי שילוש מעבד-לוח אם-זיכרון במחשב שמיועד לפיתוח. אני בונה מפרט למחשב פיתוח ולשימושים הבאים: 1. תוכנות פיתוח (VS2015,Android Studio וכדו) 2. הרצת מכונות וירטואליות (לינוקס + מק) 3. עבודה בסיסית עם פוטושופ ולייטרום אני מתלבט לגבי איזה שילוש לשים: אופציה א' ASRock B85-Pro4 i7 4790 8 gb ddr אופציה ב' לוח אם עם ציפסט Z97 או דומה 16 גיגה זיכרון מעבד i5 4960 מה דעתכם? בהנחה שההתלבטות היא רק לגבי הרכיבים האלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x -7970 . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיסים הנ"ל כאשר יש אחריות וכאשר אין ? תודה רבה. הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח, וראיתי מוכר שרוצה 600 ש"ח על 7970. תודה רבה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לחבר שלי שהתחיל ללמוד יג\\\'-יד\\\' ללימודי הנדסאי תקשוב (רשתות). לפי מה שחבר שלי אומר, המורה דרש מחשב עם i5 ולפחות 8GB RAM. התקציב הוא עד 3000 שקל ולא מעבר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר והרצת תוכנות שונות שקשורות ללימודים. החזקה ביותר היא תהיה VirtualBox. * גודל המסך? 14 אינצ\\\', לגבי מאט או מבריק זה לא משנה, אם אני לא טועה בקושי תהיה עבודה בחוץ (אור יום). * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? פחות מ3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה אך לא יזיק. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 500GB ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפורום, אני מחליף מחשב למחשב שמיועד לעריכת וידאו ותמונות. תכנות עיקריות בשימוש: לייטרום, פוטושופ, פרימייר, דווינצי ריזולב ואפטר אפקטס. אני אשמח לעזרה בבניית מפרט. הבסיס שאני מעביר מהמחשב הישן: כונן וראם (8 גיגה) יחסית חדשים. המחשב שלי כיום הוא AMD, וקיבלתי המלצה חמה להישאר איתם, וכדי לחסוך את עלויות השדרוג (תקציב- 2000-3000 שקל) הוצע לי לקנות מעבד AMD עם כרטיס גרפי מובנה ולא לקנות גם כרטיס גרפי רגיל. הפחד שלי שזה לא יספיק וכמו שהיה כתוב במדריך לבניית מפרט, אני אסתבך עם 2 כרטיסים ישנים יחסית במקום אחד חדש יותר. נקודות נוספות: במארז אני אשמח לאופציה לכמה כוננים מכיוון שאני כנראה אוסיף בעתיד. אני עובד עם 2 מסכים, לכן אני צריך יציאת dvi אחת חובה וhdmi אחת חובה, אם י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (לא כולל ציוד היקפי - ציוד היקפי כבר יש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא אבל אם מדובר בהבדל ביצועים רציני אז חריגה של עד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת 2d,3d, וידאו, עיצוב, וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל התוכנות באופן כבד\פרנסה. Flash, Photoshop, Illustrator, Blender, Premiere, AfterEffects, Cinema4d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס שימוש משרדי. נשאר שנה אחרונה לתואר המחשב הקודם עשה את שלו אז צריך משהו. מקווה שתוכלו לעזור לי למרות המגבלה בתקציב, חשוב לי מעבד i3 אפילו אם אפשר למצוא בסכום הזה. * גודל המסך? 15' 14' * משקל רצוי לא קריטי רק שלא יהיה כבד יתר על המידה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata לא משנה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL ASUS תקציב 1800 1500ש"ח תודה רבה ואשמח להמלצות חיוביות שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית היפנית מנסה לנצח את לנובו במשחק שהיא המציאה עם נייד 360 מעלות חדש שכולל את המסך הצפוף ביותר בקטגוריה כולה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-הנייד-החדש-של-טושיבה-מציע-לכם-4k-בא/
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, לאחר חודשיים מעייפים וסינון מחשבים רבים הגעתי ל2 דגמים אשר עונות (בצורה מירבית יחסית) על הדרישות שלי ללפטופ אישי. http://ksp.co.il/?list_compare=.26538..27031. הינה ההשוואה בין 2 הדגמים וברצוני לדעת את חוות דעתכם עליהם אך קודם לכך מס' דגשים: ~אם ידוע לכם על דגם אחר רצוי שתכירו לי אותו~ -התקציב שלי הינו כ-5000 שקלים -שמעתי מכמה אנשים שלנובו דיי מאכזבים מסיבה שהרכיבים שלהם הם כביכול לא כמו שכתוב - אם למישהו יש משהו להעיר בנוגע לזה זה חשוב. -שימוש המחשב הוא בעיקר לתכנות ועריכת סרטונים ומצגות אך שימושו למשחקים אכן אופציונלית -עקרון עקרי : מקסימום חומרה במינימום כסף (לשימוש וצרכים כלליים, מטרות המחשב הם דינאמים ולכן הדרישות חומרה שלי הם כמה שיותר גבוהות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז אחרי הרבה בירורים והתייעצויות (גם פה בפורום ) החלטתי לקנות את ה-lenovo yoga 3 14 (דגם 80JH0051/2/3IV). אחד הדברים שהרבה אנשים הדגישו זה שהמסך שלו עשוי להיות כהה מידי ושכדאי לראות אותו לפני רכישה. כבר מעל שבוע אני מחפש חנות שתציג אותו דלוק לראווה אך נכשל בכך, שלחתי אפילו מייל ללנובו אבל הם לא עונים הדרישה שלי כזו מוזרה ומוגזמת? אין אף חנות שמציגה את המחשב שאני עומד לקנות בכ-5,000 ש"ח? לנובו עצמם לא מציגים אותו באיזה אולם מכירות או תצוגה?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התקציב המקסימלי הוא 10K, אני מאוד מעדיף לחסוך ולא לנצל את כולו. לנצל כמה שצריך בהתאם לשימושים. בנתיים שמתי עיניים על Y50-70 של Lenovo (הדגם עם 960M, רזולוציית 1080P וכונן SSD בנפח 512GB) אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים/עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה והקלטת אודיו באופן תדיר, עריכה גרפית חובבנית (פוטושופ מתלמד, עריכת וידאו תדיר [עריכת חומר גלם מGoPro באופן תדיר]). לא מיועד למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17.3, עדיפות ל15.6, מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x10…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לתכנות + VM + עריכת תמונות (פוטושופ + לייטרום) , ושרטוט (אוטוקאד) המטרה - שיעמוד בכל המשימות האלו + יתחבר לשני מסכים במקביל , ויחזיק מעמד כמה שנים. (המחשב הנוכחי הורכב ב 2009 ומחזיק מעמד , אבל היום כבר כבד לו) * שימו לב שבמפרט אין הארד דיסק בעל נפח גדול , היות ואעביר את ההארדיסקים הקיימים היום. מערכת ההפעלה והתוכנות ישבו על SSD. [TABLE=align: right] [TR] [TD]3[/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD=colspan: 2]מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Box[/TD] [TD]1[/TD] [TD]1790[/TD] [/TR] [TR] [TD]23491[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD=colspan: 2]קירור למעבד Arctic Freezer i30[/TD] [TD]1[/TD] [TD]195[/TD] [/TR] [TR] [TD]34579[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אי…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, ראיתי באינטרנט מפרט גיימינג כבד מאוד, הולך לשחק במשחקים הכי חדשים WITCHER 3 GTA V CRYSIS וכו על ההגדרות הגבוהות ביותר, האם מפרט זה יענה לי על הבקשה ? Intel Xeon Processor E3-1231V3B 3.4 4 LGA 1150 - ARCTIC Freezer i11 CPU Cooler for Intel, 150W Cooling Capacity, 3 Direct Touch Heatpipes, Vibration-Dampened Fan, 23dBA Noise ASUS STRIX GeForce GTX 970 Overclocked 4 GB DDR5 256-bit DisplayPort HDMI 2.0 DVI-I Graphics Card- ASRock ATX DDR3 1333 LGA 1150 Motherboards H97 PRO4- Crucial Ballistix Sport 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600 (PC3-12800) 240-Pin UDIMM Memory- Seagate 1TB Desktop HDD SATA 6Gb/s 64MB Cache 3.5-Inch Internal Bare Drive (ST1000DM003)- EVGA 500 B1 80+ BRONZE…
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט שצריך לקנות מחשב לצורך עבודה עם תוכנות הנדסיות[לא כבדות במיוחד] ולשימוש בעיקר ללימודים,לראות סרטים. יש את המחשב [h=1]Dell Inspiron 3542 IN-RD09-7774[/h] רציתי לדעת אם הוא טוב והאם כדאי לקנות אותו במחיר 2800 זה התקציב אגב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-