עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Guarding angel,

היי! להערכתכם כמה שווה המפרט? [*=left]Fractal Design Define R4 Window White [*=left]Core i5 3570K@4Ghz [*=left]Scythe Mugen 3 [*=left]MSI Z77A-GD55 [*=left]Gskill RipjawsZ 1600Mhz 4GB X2 [*=left]Sapphire R9 290 Tri-X OC UEFI [*=left]WD 1TB Green [*=left]Antec TruePower New 750W semi modu [*=left]Dell UltraSharp U2412M 16:10 [*=left]Logitech Z'-Cinema 2.1 180w RMS

2. Started by dertyn,

מדגיש שאין צורך להחליף רכיבים וכו' - זה לא אופציה. הבקשה שלי היא לדעת האם המפרט הזה ייתן את התמורה שלו בסכום הכספי הזה. אם לא, אשמח לראות מפרטים אחרים בסכום כזה או קצת פחות שייתנו עבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג (כללי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב מאוד 11. האם חשוב לשמור על…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Amiram Adi,

שלום לכולם אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי מעט ברכישת מחשב נייד...אני מתחילל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה וזקוק למחשב נייד.אני בור בתחום ולכן צריך את עזרתכם. מטרת מחשב:שימושים בסיסיים(אופיס וגלישה)סרטים(מאיפה מומלץ להוריד סרטים באיכות טובה שלא יציפו את המחשב בבאגים)?ומוזיקה.באופן כללי אני רוצה מחשב ברמה שאינה בסיסית וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מעוצב יפה או צבעוני(אדום/כתום/כחול/צבע אחר)תקציב 3500-4500במקרה שהמחשב שווה באופן יוצא דופן את המחיר אז עד 5k.גודל מסך:לא קטן מידי 13 ומעלה עדיפות ל15חיי סוללה:לפחות 5 שעות(לא סוללה חלשה)יציאות מיוחדות:HDMI(לחבר לטלויזיה)כמה יציאות usb(אפשר לחבר רמקולים?(אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה דרך המחשב וחשוב לי שאיכות השמע לא תהיה גרועה)מעבד:כמה שיות…

4. Started by mrraz,

בן שנה וחצי עדיין באחריות מתוך שלוש שנים. גיגהבייט עם שלושה מאווררים נקנה ב TMS

5. Started by Eliran7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה דרך האינטרנט אבל מידי פעם הייתי שמח להריץ איזה משחק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בסגנון Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by crazydiamond,

כמה שווה לדעתכם השילוש הבא: מעבד אינטל I5 4570 לוח אסוס H87 Pro זיכרון 2X4GB Kingston value1600 ?

7. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח אם אפשר להגיע ל-3,500 גם מצוין (לא צריך מסך). המחשב אמור להיות למטרת גיימינג, סרטים ומוזיקה מה שאומר דגש גם על כרטיס מסך טוב(עם חיבור HD) ועל כרטיס קול, הארד דיסק בנפח 1TB מספיק. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אשמח לקבל המלצות לחנויות / מפרטים, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, מיועד לגימינג בינוני כבד בתקציב של עד 4.5K המתאים לתווך הארוך אני כבר יחסית סגור על המפרט שבניתי אך אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחרוג או לחסוך (לא בהרבה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי RPG כבדים ומשחקי 2015 ומעלה- GTA V, FAR CRY4, THE WITCHER 3 ועוד.. -מהי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by boynet2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך אשמח לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תיכנות(ide כבדים), עריכה גרפית(בקטנה), עיבוד וידאו(בקטנה), טיפה משחקים, וצפייה בסרטים, זה מחשב שעושה כמעט הכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים אבל זה הדבר הכי נמוך ברשימת העדפות ואין לי בעיה לשחק משחקים באיכות נמוכה וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל הולך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדמי טיסה, מכונות ווירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DCS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DCS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by omahgawd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 למפרט, עוד 1000-1500 לאביזרים (מסך, מקלדת ועכבר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, אם אפשר אז להעביר מהתקציב אביזרים למפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, FALLOUT 4, MGS 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפי המסך שיומלץ.. אני נוטה לכיוון 24 אינץ -לאילו הג…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  12. אז ככה מעבד-I5 4690 לוח חדש נקנה לפני חודש GIGABYTE H97-HD3 מסך דל 27 אינץ IPS כרטיס מסך-geforce 760 gtx 4RAM זיכרון-16 RAM DDR 3 ארדיסק SSD intel 335 240GB מארז שחור סטנדרטי ספק בן שנה וחצי 730W מקלדת של רזור אקוסטה עם תאורה כחולה. אשמח להערכת מחיר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Sikopp,

מה המחיר הגבוהה ביותר שניתן לתת לכרטיס הזה כאשר הוא במצב טוב מאוד + אחריות והוא לא אוברקלוק (למרות שהבנתי שהוא אוברקלוקר לא רע בכלל ) למרות שהוא ישן כבר?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני לפני קנייה של מחשב חדש, אשמח ליעוצכם, אני מצרף מפרט שבניתי, כאשר חסרים בו מארז ספק כוח וקירור למאוור, כי אני לא מבין בזה בכלל. חסר גם כ. מסך שכרגע אני לא מעוניין לרכוש. עריכה: חשבתי על המארזים הבאים: [h=1]מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 912 Combat windowed Mid Tower ATX מארז ללא ספק Antec GX300 Window Black[/h] ומאוורר אולי ? [h=1]מאורר למעבד Zalman LED CNPS7X[/h] חשוב לי שהמעבד והלוח אם יהיו מאוד איכותיים, על מנת שהמחשב יהיה חזק למשל זמן. תודה רבה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kawaiiJJ,

מעבד: 1440 ₪ - Intel Quad Core i7 3770 3.4Ghz S1155 לוח אם: 249 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H81M-S2H (Front USB3 + HDMI) S1150 זכרון: 229 ₪ - * מבצע * -8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1799 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX970 G1 Gaming 1178Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 519 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 399 ₪ - * מבצע * - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 689 ₪ - * מבצע * - Zalman Z11 Plus Neo + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Zalman Ultra Quiet CNPS80F 83W בעיקרון בניתי אותו עם ידיד שלי אני תוהה מה דעתכם (אני אישית לא …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 6K. האם שווה לרכוש עכשיו או להמתין?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום למומחים , אני אעשה זאת קצר וקולע, המפרט הבא מתאר בעקרון את מה שאני רוצה , אני רוצה חוות דעת(אפשר גם מחנות אחרת) מחשב לתכות וגיימניג - לא גיימר מטורף אבל כשיצא overwatch אני אהיהי רגוע , lol & visual studio חשוב מאוד מארז שקט לא צריך ציוד היקפי ולא צריך הארד דיסק בנוסף ל ssd מינימום קו התחלתי שהלכתי איתו : skylake/ddr4/16 ram/ssd תצקיב יש , זה לא הנקודה פה מה עדיף 2 או 4 סטיקים של זכרון בלהתחשב על ה dual ram channel תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1619 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Fractal Design Kelvin T12 Full copper…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RotemF,

שלום כולם, אני מעויינת במחשב נייח למטרות ביתיות (שימוש סטודנטיאלי ), אשמח לעזרה והכוונה. שאלה נוספת: האם כדי לשקיע יותר בנוגע למעבד, כמו אינטל I5 תודה לכל העוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש ביתי, משחקים בסיסיים, לשימוש סטודנט, סרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  19. * תקציב: 5,000 ש"ח. * מטרות המחשב: תכנות, הפעלת שרתים וירטואלים, סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 13.3'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום (*ויז'ואל סטודיו, גלישה עם מספר טאבים פתוחים, סרטוני יוטיוב, שירים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: רצוי, לא מחייב. * הערות: עקב הדחיפות, הרכישה מתבצעת בארץ, אך יש אפשרות לרכוש בדיוטי-פרי אם העניין אכן כדאי. *** כרגע ה-Lenovo Yoga 14 הוא מועמד מוביל. מה שמפריע לי בו זה שאיכות הצבעים במסך לא גבוהה וכן יש לו Mini HDMI ולא חיבור HDMI רגיל. תודה …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה החודש לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט בחודש שעבר ועד היום ביצעתי בו הרבה שינויים ע"פ המלצות של אנשים בפורומים. אני מעוניין להגיע להחלטה סופית לפני הקניה. המפרטים גמישים על פי הערות הבאות: הערות: המחשב צריך להספיק ליותר מ3 שנים לגיימינג, אני סגור על כרטיס המסך, אני עד היום הסתדרתי ללא OC(לא ידוע אם אעשה בעתיד)-אין צורך לדעתי במכפלה פתוחה, מעדיף לחסוך אם זה לא פוגע בביצועים. הנה שני מפרטים שבניתי בSTARTPC: דור 5 של אינטל: מעבד: 1049 ₪ - Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 לוח אם: 419 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 זכרון: 279 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz כרטיס מסך: 1720 ₪ - * מבצע * - MSI R9 390 8G DDR5 TwinFrozr…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by OrenC,

1. תקציב מקסימלי - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2.שימושים: מוזיקה, [עריכה בקטנה, Traktor], סרטים HD, -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות . 3. צורך בציוד הקפי - לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, ספק [יש ספק גנרי חדש מהמחשב הישן של SAMA 500W - לא מדהים, אבל יחסוך 400-500 שקל] - אלא אם אפשר למצוא ספק שלא יכביד על התקציב... מארז. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 [מאוורר מעבד שקט שמומלץ?] 6. (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by rbeny10,

המחשב : THINKPAD , עם מער. WIN7 ,64 סיביות. הבעייה : הסורק - MUSTEK ,סדרת 1200 (ישנה),שעבד היטב תחת XP -ממאן לעבוד. הפתרון (שדורש עזרתכם: מצוי בלינק שמצאתי באתר: http://hwzone.co.il/community/threads/436611-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A7 (מסרב להפוך הכתובת ללינק !!). הבעייה : את 2 ההנחיות שמופיעות בלינק : 1) " בעיה בהתקנת סורק מערכת 64 סיביות מסוגלת להריץ יישומי 32 סיביות בשכבת תאימות 32 סיביות, אך כשזה מגיע לשכבות נמוכות יותר כמו שכבת מנהלי ההתקן, סביבת 64 סיביות לא יכולה להשתמש במנהלי התקן המיועדים לסביבת 32 סיביות ולכן המערכת לא מזהה בכלל את מנהל ההתקן. אם קיים מנהל התקן עבור Vista או XP לסביבת 64 סיביות תנסה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס ועריכת תמונות קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nir9832,

1. מה התקציב המקסימאלי: 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך :כול התקציב עם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה):משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920\1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, צריך הכול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  25. * מטרות המחשב? שימוש בלימודי הנדסת תוכנה, גיימינג, שימוש כללי(גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות...) * גודל המסך? 15.6'-14' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3-4 שעות בגלישה באינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB דיסק קשיח/ 512 SSD/ שילוב עם דיסק קשיח של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות בארץ מספיקה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.