עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני לפני קנייה של מחשב חדש, אשמח ליעוצכם, אני מצרף מפרט שבניתי, כאשר חסרים בו מארז ספק כוח וקירור למאוור, כי אני לא מבין בזה בכלל. חסר גם כ. מסך שכרגע אני לא מעוניין לרכוש. עריכה: חשבתי על המארזים הבאים: [h=1]מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 912 Combat windowed Mid Tower ATX מארז ללא ספק Antec GX300 Window Black[/h] ומאוורר אולי ? [h=1]מאורר למעבד Zalman LED CNPS7X[/h] חשוב לי שהמעבד והלוח אם יהיו מאוד איכותיים, על מנת שהמחשב יהיה חזק למשל זמן. תודה רבה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by kawaiiJJ,

מעבד: 1440 ₪ - Intel Quad Core i7 3770 3.4Ghz S1155 לוח אם: 249 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H81M-S2H (Front USB3 + HDMI) S1150 זכרון: 229 ₪ - * מבצע * -8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1799 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX970 G1 Gaming 1178Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 519 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 399 ₪ - * מבצע * - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 689 ₪ - * מבצע * - Zalman Z11 Plus Neo + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Zalman Ultra Quiet CNPS80F 83W בעיקרון בניתי אותו עם ידיד שלי אני תוהה מה דעתכם (אני אישית לא …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 6K. האם שווה לרכוש עכשיו או להמתין?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום למומחים , אני אעשה זאת קצר וקולע, המפרט הבא מתאר בעקרון את מה שאני רוצה , אני רוצה חוות דעת(אפשר גם מחנות אחרת) מחשב לתכות וגיימניג - לא גיימר מטורף אבל כשיצא overwatch אני אהיהי רגוע , lol & visual studio חשוב מאוד מארז שקט לא צריך ציוד היקפי ולא צריך הארד דיסק בנוסף ל ssd מינימום קו התחלתי שהלכתי איתו : skylake/ddr4/16 ram/ssd תצקיב יש , זה לא הנקודה פה מה עדיף 2 או 4 סטיקים של זכרון בלהתחשב על ה dual ram channel תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1619 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Fractal Design Kelvin T12 Full copper…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RotemF,

שלום כולם, אני מעויינת במחשב נייח למטרות ביתיות (שימוש סטודנטיאלי ), אשמח לעזרה והכוונה. שאלה נוספת: האם כדי לשקיע יותר בנוגע למעבד, כמו אינטל I5 תודה לכל העוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש ביתי, משחקים בסיסיים, לשימוש סטודנט, סרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  6. * תקציב: 5,000 ש"ח. * מטרות המחשב: תכנות, הפעלת שרתים וירטואלים, סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 13.3'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום (*ויז'ואל סטודיו, גלישה עם מספר טאבים פתוחים, סרטוני יוטיוב, שירים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: רצוי, לא מחייב. * הערות: עקב הדחיפות, הרכישה מתבצעת בארץ, אך יש אפשרות לרכוש בדיוטי-פרי אם העניין אכן כדאי. *** כרגע ה-Lenovo Yoga 14 הוא מועמד מוביל. מה שמפריע לי בו זה שאיכות הצבעים במסך לא גבוהה וכן יש לו Mini HDMI ולא חיבור HDMI רגיל. תודה …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה החודש לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט בחודש שעבר ועד היום ביצעתי בו הרבה שינויים ע"פ המלצות של אנשים בפורומים. אני מעוניין להגיע להחלטה סופית לפני הקניה. המפרטים גמישים על פי הערות הבאות: הערות: המחשב צריך להספיק ליותר מ3 שנים לגיימינג, אני סגור על כרטיס המסך, אני עד היום הסתדרתי ללא OC(לא ידוע אם אעשה בעתיד)-אין צורך לדעתי במכפלה פתוחה, מעדיף לחסוך אם זה לא פוגע בביצועים. הנה שני מפרטים שבניתי בSTARTPC: דור 5 של אינטל: מעבד: 1049 ₪ - Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 לוח אם: 419 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 זכרון: 279 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz כרטיס מסך: 1720 ₪ - * מבצע * - MSI R9 390 8G DDR5 TwinFrozr…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by OrenC,

1. תקציב מקסימלי - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2.שימושים: מוזיקה, [עריכה בקטנה, Traktor], סרטים HD, -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות . 3. צורך בציוד הקפי - לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, ספק [יש ספק גנרי חדש מהמחשב הישן של SAMA 500W - לא מדהים, אבל יחסוך 400-500 שקל] - אלא אם אפשר למצוא ספק שלא יכביד על התקציב... מארז. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 [מאוורר מעבד שקט שמומלץ?] 6. (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by rbeny10,

המחשב : THINKPAD , עם מער. WIN7 ,64 סיביות. הבעייה : הסורק - MUSTEK ,סדרת 1200 (ישנה),שעבד היטב תחת XP -ממאן לעבוד. הפתרון (שדורש עזרתכם: מצוי בלינק שמצאתי באתר: http://hwzone.co.il/community/threads/436611-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A7 (מסרב להפוך הכתובת ללינק !!). הבעייה : את 2 ההנחיות שמופיעות בלינק : 1) " בעיה בהתקנת סורק מערכת 64 סיביות מסוגלת להריץ יישומי 32 סיביות בשכבת תאימות 32 סיביות, אך כשזה מגיע לשכבות נמוכות יותר כמו שכבת מנהלי ההתקן, סביבת 64 סיביות לא יכולה להשתמש במנהלי התקן המיועדים לסביבת 32 סיביות ולכן המערכת לא מזהה בכלל את מנהל ההתקן. אם קיים מנהל התקן עבור Vista או XP לסביבת 64 סיביות תנסה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס ועריכת תמונות קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nir9832,

1. מה התקציב המקסימאלי: 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך :כול התקציב עם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה):משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920\1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, צריך הכול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  12. * מטרות המחשב? שימוש בלימודי הנדסת תוכנה, גיימינג, שימוש כללי(גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות...) * גודל המסך? 15.6'-14' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3-4 שעות בגלישה באינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB דיסק קשיח/ 512 SSD/ שילוב עם דיסק קשיח של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות בארץ מספיקה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אשמח בבקשה אם תוכלו לעזור לי להכריע בנוגע לאיזה דגם כדאי לרכוש: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-X360-13-4005DX-Laptop-i7-5500U-8GB-512GB-SSD-13-3-2560x1440-Touch-/281799960872?hash=item419c962928 מחודש. 90 יום אחריות. 512 GB SSD אבל: מסך QHD. אני פוחד שזה יאכל לי את הסוללה ממש מהר ואסבול מבעיות סקיילינג למיניהן. http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-Touch-Screen-Laptop-Intel-i7-8GB-256GB-SSD-/291562798429?hash=item43e27f3d5d קופסא פתוחה, אבל לא נעשה שימוש במכשיר. מגיע עם אחריות מלאה. 256 SSD. מסך FHD. אבל: יותר יקר ב-500+ ש"ח (כביכול עבור מפרט נמוך יותר). תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי שלום, אני מחפש לאחותי כבר זמן מה מחשב נייד ורציתי להתייעץ לפני קנייה. באופן כללי, המחשב לא צריך להיות מטורף אבל יש כמה נושאים שהינם חשובים לנו שאני חושב שמייקרים את המחשב כמו רזולוציה טובה וזוויות צפייה גדולות ושהוא לא יתחמם. לאחר חיפושים מצאתי מחשב של טושיבה דגם: Satellite S50-B-14X. הוא נראה מחשב בעל חומרה טובה ועונה על כל הצרכים של אחותי. העניין הוא שלאחר בדיקה הבנתי שטושיבה העבירה את המחשבים הניידים שלה לטיפול מעבדות cpm. לפני כן אלו היו מעבדות סלדון. בגדול אני לא מכיר את סלדון אבל יודע ש cpm גרועים ולא מניסיון אישי. אני אציין כאן שנושא האחריות הוא אקוטי מבחינתי ואין לי רצון להתפשר על כך. ולאחר שהמשכתי בחיפושים שמתי לב שהמחשבים הבינוניים בעלי המחירים השפויים מקב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by el1511,

היי, מחפש לרכוש מחשב נייד חדש תקציב עד 4500-5000 ש"ח שימושים עיקריים - אינטרנט , מוזיקה וחיבור לטלוויזיה ואם אפשר אז שיפעיל גם את המשחק NBA2K16 לאחר התלבטויות הגעתי למחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=27205 [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV - צבע שחור[/h]מוזמנים להציע הצעות נוספות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Guy Amir,

שלום לכולם דרושה חוות דעת על המפרט, האם כל הרכיבים תואמים? האם המחשב מתאים לדרישות המצויינות? האם ניתן להוזיל את המחיר? וכל הערה אחרת שמצאתם לנכון, כולל החלפה של חלקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, הייתי שמח גם לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ל 12K עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב - גרפיקה ותלת מימד, עבודה עם HIGHPOLY MESH, רינדורים כבדים גודל קובץ 75X50 300DPI (כרגע לוקח לי לרנדר פריים אחד 72 שעות, הייתי שמח לצמצם זמן זה באופן משמעותי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - משתמש כבד לצורך מקצועי + לימודים, תוכנות:ADOBE, MAYA, ZBRUSH, KEYSHOT, WOR…

• 27 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. Started by elad932,

נמצא בחנות ksp קיים אצלם מחשב גיימינג. מבקש חוות דעת על המפרט. http://ksp.co.il/?uin=16101 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by דןזט,

היי חברים. אפשר מפרט? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי תצליחו לחסוך מהתקציב הזה לדרישות שלי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 אם זה חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נראה לכם שאני אוותר על וויצר 3? גם גיטיאיי 5 נראה לא רע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD במסך מחשב ובטלוויזית 32" ובעתיד Virtual Reality -לאילו הגדרות גרפיו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by The,

אהלן, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב הולם. הפרטים היבשים: מטרות המחשב: אני מתכנת וגרפיקאי חובב. ייתכן שאני אתחיל לימודי תעודה בתקשורת חזותית השנה (הראיון עוד שלושה שבועות, תחזיקו לי אצבעות). בגדול: אינטרנט ואופיס, גרפיקה דו מימדית ותכנות. גודל המסך: התרגלתי לעבוד על 10.1" אז לא כזה קריטי לי. משקל: לא הדבר אשר יכריע אבל אשמח למשקל נמוך יחסית כדי שאני אוכל להתנייד עם המחשב בנסיעות. אנחנו לא נהיה מפונקים אבל אם ההבדל העיקרי בין שני אופציות הוא משקל אשמח לאחד קל יותר. זמן סוללה: שוב, לא זה מה שיכריע כי אני חושב שרוב הזמן אני אוכל למצוא הטענה בימנו, אבל עדיף סוללה חזקה יותר... 6 שעות ומעלה נשמע לי אחלה. צריך להיות רישיון למערכת הפעלה. עכשיו יש 2 נקודות שמציקות לי: 1. ממה שקרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Rbix,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מוכר אמין באיביי. בנוסף למשלוח ישנו מס שמתווסף לתשלום בסך 234$. האם המס הזה יפתור אותי מכל תשלום עתידי? כלומר התשלום שכעת אשלם יהיה התשלום הסופי ולא אצטרך להוסיף אפילו עוד שקל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חברים, אז זהו הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ...בכל זאת סטודנט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 -תלוי עד כמה זה מטיב למערכת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שאלה קצת קשה..אבל משחקים כבדים שיצאו לאחרונה gta ו-call of duty וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Guy Amir,

שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב ומתלבט האם לקנות רכיבים עם אובר קלוק או לא השימוש למחשב הוא מקצועי התוכנות עימן אני עובד הן maya, keyshot, zbrush ואחרות בתחום התלת והגרפיקה. אני זקוק לרינדורים מהירים של קבצים בגודל 75X50 רזולוציה של DPI300 וליכולת עבודה מהירה עם HIGHPOLY MESH התקציב למחשב 10K, ישנה אפשרות לחרוג ל 12K (עדיפות להשאיר את התקציב המקורי) אני משתמש בשני מסכים, כניסת HDMI, רזולוציה 192X1080 אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה ותוכנות השאלה שלי היא עד כמה OC באמת תורם למהירות העבודה והרינדור, או שניתן לוותר ולהשקיע את ההפרש ברכיבים אחרים. אם יש המלצה למפרט אשמח לקבל תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. אני חייל ומחפש מחשב נייד שאוכל לעבוד איתו על פי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? פוטושופ / צפייה בסרטים (שאשים מראש על המחשב), קיובייס (למטרת למידה בלבד, התוכנה קיימת על המחשב החזק בבית), אינטרנט. * גודל המסך? 15 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות. (אופציונאלי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לכמה שיותר כניסות USB רצוי 3.0, (כונן חיצוני / עכבר חיצוני) * Bluetooth? לא חובה אבל טוב שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB ומעלה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Ofir Grinshtein,

אני צריך לקנות מחשב נייד לצורכי תכנות עכשיו ההתלבטות [h=1]המחשב הזה - http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..159..1358..211..2174.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27703&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0[/h] או מחשב עם מעבד דור חמישי i7-5500u מה עדיף למתכנת i5-4210h או i7-5500u ?

25. Started by Danits1,

הקדמה : בחצי השנה האחרונה המחשב הרבה לקרוס והיה צורך להתקין הכל מחדש 6 פעמים. אחרי שהוחלפו ( לסירוגין ובשביל לבודד את הבעייה) ....הזכרון, הארד דיסק, הספק והוצא כרטיס המסך הגעתי למסקנה כי ככל הנראה הבעייה היא במעבד/לוח אם והחלטתי לשדרג. אשמח לעזרתכם בבחירת הרכיבים שאוכל לנצל מהמחשב הישן שלי לצורך הרכבת המחשב החדש. אני מניח שאצטרך : לוח אם / מעבד / מארז/ פתרון קירור איכותי זהו המפרט הקיים: INTEL I3-540 GIGABYTE GA-H55M-D2H SAMSUNG F3 HD502HJ 500 GB SATA 2 G/SKILL DDR3 4MB 1333MHZ GAINWARD GTX 460 768 MN DDR5 HEC 66RC מארז SEASONIC S12II 430W צורב LG 1. מה התקציב המקסימאלי?כ 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, ואם צריך להוסיף עוד 100-50 שח 2. מה שימושי …

• 8 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים