ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
למחשב עם C2D E6600 לוח אם של Gigabyte שמה שאני זוכר זה רק שהוא DS4, האם ספק 400 יספיק לו? זיכרון : KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz CL6 ₪ 136 כרטיס מסך : PALIT 8400GS 256MB DDR2 - RETAIL ₪ 155 ספק כוח : FSP 400W : FSP400-60HCN - BULK ₪ 194 רוקן סל קניות סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪ 485 יכול להיות שאני אוותר על הזיכרון הנוסף כי חרגתי...
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
צריך מפרט 4500 ש''ח. מקודם התבלבלתי בטעות כתבתי 4000 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? ^ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, וקצת בפוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אני צריל צורב DVD RW וכרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים, אם יש ON BOARD אז לא חשוב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני צריך מחשב שקט כי הוא בחדר שלי והוא אולי ישאר דלוק בלילה, אז חשוב שהוא יהיה שקט. אם אפשר שיהיה יפה, אבל לא אם זה יוסיף במחיר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבד…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הכי טוב שראיתי הוא GT 130M יש משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הופיע לי הודעת קריסה שפתחתי את המחשב מהסוג שהיו לאחרונה עם 4 העידכונים שגרמו לקריסת ופירמוט מחשבים עכשיו היה לי אותו נוסח רק שבסוף היה כתוב שבסיום התיקון יבוצע ריסט ואז היו אחוזים שרצו המחשב עשה ריסט ועלה מחשב כאילו כלום עכשיו השאלה אם המחשב בסיכון לקריסה בגלל משהו? כי כלום לא הותקן עליו והוא חדש יחסית בן חודש וקצת ושאלה לידע כללי אם מבצעים למחשב נייד פירמוט הוא יחזור עם התוכנות הפנימיות של אסוס או בלעדיהם?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 WD 120GB 7200RPM 8MB בכמות של 2 יחידות ל RAID ASUS CDROM X 52 Retail Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue KINGSTON 1GB PC3200 בכמות של 2 יחידות Gigabyte GeForce MX440-8X 64MB DDR TV-Out Bulk מה אתם אומרים ? המטרה זה שרת לאתרי אינטרנט , יכולת הרצת שרתי MYSQL ומסדי MSSQL
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי את ה- 1564 החדש של דל ואני רוצה להעביר קבצים דרכו לפלאפון בעזרת ה- BLUETOOTH ואין לי מושג איך עושים את זה..! אני משתמש ב- Windows 7 32-bit ובביוס ה- BLUETOOTH מאופשר. ניסיתי שיחפש התקנים חדשים דרך הקונטרול פאנל (בתקווה שימצא לי את ה- BLUETOOTH) אבל ללא הצלחה. חיפשתי גם דרייברים באתר של דל, אבל אין לוינדוס שלי. איך לעזאזל אני מפעיל/מתקין/מאפשר את ה- BLUETOOTH הזה???
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד 5820k עם קירור nh-d15 לאוברקלוק מכובד לוח x99-ud4 ספק 520 סיסוניק מודולארי כרטיס מסך יש לי קשיחים יש לי הבעיה היחידה היא זכרונות ddr4 ומארז full atx שיתאים לכרטיס מסך ולקירור ולכמות של קשיחים. חשבתי על haf x ובנוגע לזכרונות מה האופציה ההגיונית ביותר בארץ לקנות ddr4 2x8 אני לא מעוניין ב4x4 שיהיה אפשרות להוסיף עוד לעתיד אני צריך 2 סטיקים של 8 ופשוט אין. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. התייעצות קבלתי את המפרט הנ"ל מעבד Intel Core i5 14600KF / 1700 Tray קירור למעבד מאוורר למעבד Coolleo Etian P50i לוח אםGigabyte B760M GAMING X AX זכרון Corsair DDR5 32G (2x16G) מארז Antec P20CE Case ספק כח CoolerMaster MWE GOLD 850W - V2 Full Modular קירור למארז be quiet! PURE Wings 3 120mm PWM כרטיס מסך Gigabyte RTX 4070 SUPER GV-N407SEAGLE OC-12GD דיסק SSD Samsung SSD 1.0TB 990 EVO NVMe M.2 שתי שאלות. האם מפרט מקביל המבוסס על AMD ייצא זול יותר ? או שאותו הדבר? המלצות דיס המלצות? הציעו לי לבנות מפרט המבוסס על זה: כרטיס מסך rx 7800 xt מעבד Ryzen 7800X3d זהו שינמוך? אותו הדבר? לא מבין חצי דבר בחברה
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ישלי זיכרונות אז אני לא צריך אז המקסימום זה 3200. אני צריך מחשב שיריץ את המשחקים החדשים חלק. במיוחד את CNC החדש. אני רוצה את המארז הזה אז אל תשנו לי ?Thermaltake Armor Jr VC3000BWS? (עולה 580). +אני לא חייב את המעבדים החדשים C2D כיוון שאוכל לשדרג אותם בעתיד אז בינתיים אלך על מעבדי D. ציוד היקפי אינו נחוץ.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם וברוכה הבאה בשבילי ל-HWZONE :> ברצוני לשדרג את המחשב הקיים שלי, עם חשיבה לעתיד והתחשבות במצב הכלכלי המזוויע והמחירים שברצפה. מפרט המחשב שלי הוא כלהלן: Operating System: Windows Vista Ultimate (6.0, Build 6002) Service Pack 2, v.113 (6002.lh_sp2beta.081017-1605) Power Supplier: G Pro P-4 500W ATX12V (DR-B500E) Motherboard: ASUS P5K-VM Processor: Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2 CPUs), ~2.3GHz Memory: 2046MB RAM Display: Card name: NVIDIA GeForce 7300 GT Manufacturer: NVIDIA DAC type: Integrated RAMDAC Display Memory: 1016 MB Dedicated Memory: 248 MB Shared Memory: 767 MB DirectX Version: DirectX 10 דבר ראשון שחשבתי שעליי לשדרג בעקבות המעבר לוויסטה …
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיכול להתאים לצורך הבסיסי ללימודים ושיהיה במחיר טוב ואיכותי, יש דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשבה שיהיה לי נוח איתם כגון: *מסך מתקפל או נשלף *גודל 14 שיהיה בגודל סטנדרטי ושיכנס לתיק *סוללה חזקה *זיכרון שיספיק לי *שיעבוד מהר לא מחפש משהו יקר מחפש דברים שהם טובים ושווים את הכסף שלהם.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק למפרט במקסימום 3000 הכולל איתו : לוח אם, מעבד, זיכרון , כרטיס מסך, צורב DVD , דיסק קשיח, ספק ומארז. ללא מסך. השקט לא חשוב לי. האיכות חשובה והביצועים. אני רוצה שהמשחקים החדישים יפעלו חזק אבל לא על הרזולוציות הכי גבוהות. שיעמוד בעומס ושלא יקרטע. האם זה אפשרי במחיר כזה? רכיבים מומלצים. עוד פחות משנה אני מתגייס.ככה שאני לא אגע במחשב שלוש שנים ככה. בגלל זה התקציב הנמוך. תודה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מחפש מחשב שהמטרה שלו היא הצגת סרטונים ומצגות על 2 מסכי LCD 32 וגם על מסך 21 שיהיה אפשר לעבוד,אין בעיה לשים סוויצ' שיחליף בין מסך עבודה למסכי הצגה. אני צריך רק מחשב בלי ציוד הקפי בכלל. התקציב הוא באיזור ה 2500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי אני מתלבט למחשב נייד חדש לעבודה עדיף (כמובן) כמה שיותר בעל ביצועים, משקל עד 2K וכמה שיותר נוח לעבודה ואיכותי, מסך 16" מועדף וגם אפשרות לגיימינג. https://ksp.co.il/web/item/301632 או https://ksp.co.il/web/item/323988 אם יש עוד דומים אז נהדר אני פשוט לא מצאתי חשובה לי איכות בניית המחשב והאמינות
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
אהלן, בניתי מפרט לצורך משחקים בעיקר, כמובן שעבודה שוטפת, וגם בונה על OC קטן למעבד. - מעבד D805 - לוח אם ג'יגהבייט 945P-G או פרו, הG יהיה בסדר לOC?? - סטיק בנפח ג'יגה PQI TURBO 667MHZ - צורב DVD LG 4167B - 7600GT כנראה EVGA - ספק FSP 400W - מארז, לא סגור על זה, בונה על תקציב של סביבות ה400, חשבתי על סנבים טרנספורמר. - קירור BT - WD 160GB שוקל להשקיע ולקנות רפטור, מה דעתכם? בעיקרון יש לי 5K אבל לא מעוניין להוציא את כל הסכום, ה7600GT יקנה מארה"ב במחיר של 950 ש"ח בערך. נראה טוב לא?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למשחקים בתקציב של 4000שח דגש על המשחק GTA IV החדש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 3.5K - לא ניתן לחרוג ומעדיף לחסוך 2. שימושי המחשב: משרדי (אופיס ואינטרנט) במספר רב של חלונות פתוחים במקביל וסרטי HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט של המחשב חשוב מאוד (שכן ישמש לסרטים) 5. לא מתוכנן OC 6. יש לכלול מערכת הפעלה חלונות 7 7. אשמח להמלצות לחנויות בת"א 8. הקנייה מתכוננת מיידית המחשב לא מיועד למשחקים אז אני חושב שאעביר את כרטיס המסך שלי מהמחשב הנוכחי לחדש - AMD Radeon HD 6700 Series חשבתי על מפרט המשלב בין המפרטים המומלצים 4, 24, 25 ו-26: [TABLE=class: cms_table, width: 1034] [TR=class: cms_table_firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cms_table_specs …
-
- 26 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה להרכיב מחשב לאחיינית שלי, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח חריגה 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר מיינקראפט ומשחקים חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. רק המחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם י…
-
- 4 תגובות
- 6.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. תקציב מקסימלי 3000 ש״ח לא לחרוג מזה ולנסות לחסוך במידת האפשר 2. שימושי המחשב: בעיקר משחקים סרטים אינטרנט ויישומי אופיס ללימודים (כלכלה) -משחקים כמו cod הכי חדש, העדפה למסך גדול 15.6+- -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: בינוניות גבוהות 3. ציוד היקפי: רק עכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשרי. 7. עדיף שיהיה win7 64 bit אך אם מייקר אז אוכל לסדר זאת לבד. 8. איזור ת״א ראשון חולון אם יש הבדל במחיר אז אפשרי גם באילת, אני אהיה שם בסופ״ש הקרוב. 9. עדיפות ל: קשיח של 500g ומעלה, זכרון פנימי לפחות 4g , כרטיס מסך טוב עם יציאת hd, ומעבד מסדרות i3/i5. המון תודה, שגיא.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה כאן ומתכוננת לקנות בימים הקרובים מחשב חדש וחזק לצרכים שלי. מה שחשוב לי שזמן ה"רינדורים" ילך ויצמצם כיוון שרוב העבודה שלי היא ב after effects התקציב שלי הוא עד 7000 ש"ח, ללא מסך. הייתי רוצה לדעת מס' דברים. 1. מה עדיף- מעבד פנטיום או מעבד AMD? 2. האם קנייה של זכרון פנימי של 1G עדיפה על שניים של 512MB או ההפך הוא הנכון? 3. והאם זכרון של 512mb ddr2 533 שהוא יחסית חדש בשוק, עדיף על ddr400 4. איזה כרטיס מסך אני צריכה לקנות. 5. אם אני קונה צורב dvd האם אני זקוקה גם לכונן dvd , או שמספיק לי כונן רגיל? 6. ספק כוח. מאווררים. מארז. מה חשוב לדעת, לפני שאני קונה. (וגם חשוב לי שהמארז יהיה מעוצב ) תודה..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שבסדרה DV6000 PAVILLON המחשב עובד רגיל ולפעמים הוא נכבה לבד מה יכול להיות הגורם לתקלה ? יש לי את המחשב שנה וחצי. תודה....
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שאני חדש כאן, ומבין גדול במחשבים אני לא אבל אני כן חובב שלהם, אז מצטער מראש על הבורות הרבה שאני הולך להפגין מרגע זה חחח... שמעתי הרבה מאוד המלצות על הפורום פה ורמת המפרטים שניתנים (קרוב משפחה וחבר קנו מחשבים כמעט אחד לאחד לפי מה שהמליצו פה..) והם שניהם מאוד מרוצים מרמת המחשב שעונה בדיוק לדרישות שהם צריכים.. יש לי תקציב של 4.5-5 אלף ככל הנראה... ואני רוצה להרכיב בעזרתכם מפרט שיתאים לי למשחקים ולסרטים... הסתכלתי באתר על מפרטים מומלצים ולמען האמת לא הבנתי הרבה בכלל... קודם כל שאלה קצת מפגרת... במחשבים החדשים עדיין יש חיבורים למקלדות ועכברים לא דרך USB (מה שידוע כחיבור הסגול וירוק...)? אם כן אז אני לא צריך מקלדת/עכבר... גם רמקולים אני לא צריך... כעי…
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לדוגמא SIMS, עבודה משרדית (WORD), צפייה בסדרות וסרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המחשב מחובר למסך DELL 19 אינץ' רחב אבל בעתיד כנראה יחובר מסך טלויזיה (32 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 4000-4800 שימושי המחשב: גיימינג (COD, FIFA, GTA החדשים וכו), עריכה תוכנות גראפיות, מפעיל תוכנות סימולציה כבדות (ORCAD, CST וכו') רזולוציה מסך מקס' 1920X1080, חיבור לרמקולים 5.1, מערכת הפעלה מיועדת 64 ביט פרטים נוספים: מחשב שקט, מעדיף אינטל, ללא ציוד היקפי , לא OC, ללא מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות, קניית מחשב מאזור המרכז (רחובות) *ללא כונן דיסקים יש לי פה מפרט שחבר המליץ לי, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ואם יש משהו יותר טוב אז להוסיף 1420 ₪ - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 359 ₪ - 8GB Kingston DDR3 1600Mhz 1499 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracud…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-