עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shay3108,

1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] לא 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות Firewire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by tomer84,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Core i5 650 3.2Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪861 לוח אם: ASUS P7P55D LE for Socket 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪606 מארז: Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami) כמות: 1 - מחיר: ₪81 קירור למארז: Raidmax 80mm Retail כמות: 5 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Ippon 450W PFC Bottom assembly, 120mm, 4*Sata, PCI-E, Mesh, Temp control , Black coating כמות: 1 - מחיר: ₪121 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 400GB IDE 8MB כמות: 1 - מחיר: ₪503 כרטיס מסך: Ninja GT440 1GB GDDR3 PCI-E HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪299 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by iNfeKTziA,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? למה לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לקנות את המחשב בדיוטיפרי

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Shadow Fighter,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ניתן לשפר את המפרט משמעותית בעוד כ200 ש"ח, אז בסדר. אני לא רוצה להוציא יותר מזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO 3, וכו'. גם משחקי רשת כמו LOL. אשמח להריץ הכל על הכי גבוה בלי FPS DROPS.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080. גודל 23", מסך של LG. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3.…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ראשית תודה לכל העונים! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 2000 ש"ח, מחשב ביתי למשחקים, בלי מסך וציוד היקפי. אם זה כדאי אני יכול להוסיף עד 2500 ש"ח. חשוב לי שאני יוכל להסתדר איתו בשנים הקרובות והוא יהיה סביר גם אז... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכם. שמעתי על הפורום מחבר המלצות טובות על העזרה והתמיכה פה והחלטתי להירשם (כפי שאתם רואים הודעתי הראשונה) אז אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולייעץ, תודה רבה לעוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTA וכל השאר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני רציתי לשאול מה אתם ממליצים לי לקנות. אני עורך סרטונים ועושה גרפיקא בתוכנות CS6 ו CINEMA 4D. עכשיו יש לי נייח מספיק חזק בשביל הצרכים האלה אבל אני רוצה גם מחשב נייד כדי שאני אוכל לעשות את הדברים האלה גם מחוץ לבית. * גודל המסך? - 15" ומעלה. * משקל רצוי? - לא כזה משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI ו USB3 * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? - טרה אבל לא 5400 RPM אם אפשר * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתק…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by RunningWithScissors,

שלום לכולם אני צריך עזרה בלסיים להרכיב מפרט עבור מחשב חדש. יש כמה חלקים של המחשב העתידי שאמורים להגיע והם: מעבד : Core i7 3770K לוח אם : DZ77GA-70K (נא לא לגחך יש סיבה טובה שזה הלוח... ולא, לא כי הוא הלוח הטוב ביותר בעולם לדעתי) כונן : 180GB SSD הנה התשובות על השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000~. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פחות חשוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4500~. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD , קוד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הבא ליד, כמובן שגם כאלה עם דרישות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

9. Started by assaf17,

הרכבתי מפרט בעצמי אבל אין לי מושג אם הוא טוב זה אחד ושניים הוא יצא לי קצת יקר.. אם אתם רואים אופציה לחסוך שם טיפה איזה 200 ש"ח זה יכול להיות טוב תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by zivbu99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-200 ש"ח אך רק אם זה באמת שינוי דרסטי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis , dark souls וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3…

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן, ה JACK חיבור אוזניות אצלי כנראה שנהרס כי הוא לא מגיב לשום חיבור אוזניות, לאחר פתיחת המחשב (יכול להיות שהרסתי אותו בטעות), לאחר חיבור מחדש וניסוי שום דבר לא עובד, כשאני מחבר אוזניות הווליום ממשיך לצאת דרך הרמקולים הרגילים, רציתי להזמין כרטיס קול כזה דרך האיביי שככה שזה יוצא הרבה יותר זול וההתקנה העצמית שלי תיקח אולי חצי שעה לעשות את זה. http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_kw=HP+PAVILION+DV6+AUDIO+BOARD האם זה יכול להתאים? המחשב המדובר הוא HP PAVILION DV6 1330EJ אחריות נגמרה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Nitz166,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, נניח עד 3000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא 2. מה שימושי המחשב: גיימינג, הרצת MATLAB, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: MATLAB בתדירות גבוהה (אבל לא נראה לי שזה צריך להשפיע על השיקול, כל מחשב סביר יסחוב בכיף) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: רוצה להיות מסוגל להריץ בכיף משחקים חדשים שיוצאים בשנה הקרובה נניח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינצ', 1440X900 אבל יוגדל בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, וכל המשחקים החדשים והעתידיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X1024 אבל מתוכנן בקרוב לקנות מסך FHD מדגם Dell U2412M. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי מבקש את עזרתכם והמלצתכם רגע לפניי הקנייה לאחר שעות ארוכות של קריאה ברחבי הרשת הגעתי למפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם ועזרתכם בבחירה הסופית בין החלקים עליהם אני מתלבט. לוח - ASRock Z77 Extreme6 או ASRock Fatal1ty-Z77-Professional מעבד - i7-3770K זכרון - G.Skill F3-12800CL9D-8GBSR2 שתי יחידות סה"כ 16 גיגה (כבר נרכש) קירור - SCYTHE MUGEN II REV B או SCYTHE MUGEN 3 מארז - Antec P280 או NZXT Tempest 410 Elite ההתלבטות בין השניים לא קלה. ספק - SeaSonic X-660W צורב - LG X24 (כבר נרכש) דיסק קשיח - ברקודה 2 טרה, הסדרה השחורה, 64 MB (כבר נרכש) אשמח לשמוע את דעתכם על החלקים והרכיבים לגביי הלוחות, קראתי וראיתי את הדגמים של גיגה בייט ואסוס ואני דיי נעול על ASROCK רק מתלבט בין שני הדג…

• 13 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by Shadow Fighter,

אני מחר כנראה קונה אותו. הדבר היחיד שמעצבן זה שהמחירים עלו בסופ"ש הייתי יכול לחסוך מעל 50 שקל! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: TMS Gaming Case + Seasonic 520W S12II-520 כמות: 1 - מחיר: ₪590 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪43…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by asaf_c,

אהלן, רציתי לדעת אם מחשב dell מסדרת XPS 14Z מתאים לסטודנט מבחינת נוחות ושימושיות, ובעיקר איך המקלדת. הדגם הספציפי הוא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19805 מלבד הלימודים (מדעי המחשב) זה הולך גם לשמש כמחשב לזמני פנאי (כן, אני חי בסרט שיהיו לי כאלה בזמן הלימודים) ויהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה, ויהיה אפשר לצפות בסרטים בצורה חלקה. אני אשמח להמלצות למחשבים נוספים שיענו על הדרישות. ההעדפה שלי היא מסך 14", מקדלת נוחה להקלדה, מעבד i5, דיסק קשיח 7200RPM, לפחות 4GB זיכרון וכרטיס מסך שהוא לא on board. מבחינת מחיר - הגג הוא 4000 ש"ח (תתעלמו רגע מהמחיר של הXPS). בנוסף, האם אתם חושבים שמחשב עם מפרט כזה יחזיק מעמד 3 שנים בכבוד? תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. <blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA NFS Battlefield Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר, צורב. 4.…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני חדש פה והפנו אותי לפורום בעקבות זה שאני מחפש לקנות מחשב חדש. המליצו לי על הפורום לטובה ואמרו שיש פה אנשים שבאמת מבינים ולא מחרטטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא לרדת ברמה בצורה דרסטית אז אפשר לחסוף אבל בגדול אפשר גם לא לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל גג 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, מקס פיין 3, GTA, NFS וכל ה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב כולל מסך, כבר השתגעתי מכל מה שקראתי ואני צריך עזרה של אנשים שמבינים עניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K, אפשרות לחריגה קלה. אם אפשר לחסוך זה מעולה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב בעיקרון מיועד למשחקים כבדים. BF3, BF:MOHW, CODMW3 ו- בלק אופס 2 שאמור לצאת בקרוב. אני מעוניין שהכל יהיה ב-ULTRA וגם בעתיד הקרוב ככה. לגבי מסך אני גם מעוניין אשמח להמלצות. האם יש צורך במסך 3D? האם זה נוח לשחק ב-3D משחקים? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת ועכבר נוחים למשחקים. יש צורך באוזניות גם. 4. האם יש רכיב שא…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Swed,

שלום אני רוצה לשדרג קצת את המחשב שלי הוא בן 3 בערך אבל עם החומרה מתקדמת מאותה תקופה. מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte GA-EP35C-DS3R זכרון 4 גיגה 800MHZ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX9800 GTX ספק Corsiar 550W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסף בעיקר אבל אם צריך אני ישדרג עוד כמה דברים בעיקר למשחקים החדשים שיצאו ובגללם תקציב עד 2000 שקל תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amit.w1986,

שלום, יש ברשותי מארז של Antec sonata III + ספק כוח 500W ANTEC בעיקרון אני צריך : לוח אם, מעבד, קירור למעבד, זיכרונות, כרטיס מסך והארד דיסק SSD אין צורך שיהיה כרטיס מסך onboard. ממש קריטי לי שיהיו לפחות 6 אם לא 8 חיבורי USB מאחורה. תודה מה התקציב המקסימאלי - כ 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד כ 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב - משחקים, סרטי HD, תיכנות, עריכה גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש 19'. בעתיד שדרוג ל כ 22-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך במארז,ספק כ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by g.xorre,

שלום חברי לפורום, אפתח בחנופה כנה; תודה רבה לכולכם על העזרה בהרכבת המפרטים השונים לאורך השנים, בזכותכם עזרתי בהרכבת מערכות לי ולהרבה מחברי. יישר כוח! הפעם נתבקשתי להרכיב מפרט 'טריקי' לחבר. הוא מבקש גם 'מפלצת משחקים' וגם את האופציה לשימוש בתוכנות עריכה כמו AfterEffects וAVID. הוא כמובן מעוניין ב'הכי טוב' ו'הכי חדש', מחשב ל10 שנים, מה שנקרא. אז לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 11,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום חברים, המחשב שלי התחיל לקרטע ולהקפיץ את המסך, ולכן בשעה טובה אני מחליף מחשב. המחשב מיועד לסרטים וסדרות וכן למשחקים שמצוינים למטה. הצריכם שלי לא עומדים להשתנות בעתיד הקרוב, ולכן חשוב לי לקנות מחשב שיחזיק לאורך זמן (4-5 שנים ככה). מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה וקצת משחקי מחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs,warcraft, HON, ו maplestory -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MARZOOK,

שלום רב, אני סטודנט לאנימציה, מעוניין להחליף רק את גוף המחשב ( אין צורך במסך, עכבר וכו') השימושים שלי במחשב הינם : שימוש שוטף ויומויומי על פוטושופ. עריכה על תוכנת אפטר אפקטס בתדירות נמוכה . תוכנת תלת מימד בתדירות גבוהה יותר אך עדיין פחותה. תוכנת אנימצייה קלאסית "( TVPAINT לאנימציה בקבצים שנסרקו ברזולוצייה גבוהה - נפח פרוייקטים גדול במיוחד. יכול להגיע לחצי ג'יגה לפרויקט בקובץ בודד. עבודה שוטפת ורינדור על הפרימייר לעריכות סופיות. אני שם דגש רב על מחשב שקט ( אני גם ישן לצידו..אז גם לבריאות חיבורים מתקדמים כמובן USB 3 וחבריו. חשוב לי שידרוג עתידי דרושה לי מערכת הפעלה, אופיס לא חובה. רזולוציית המסך שלי ( SAMSUNG הינה 1280X960 *במחשב לא יותקנו משחקי מחשב מכל סוג שהוא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים