עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OrenRos,

שלום, אבקש עזרתכם בבניית מפרט המתאים לעבודה משרדית, גלישה ותכני HD. המחשב מיועד להיות בחדר שינה ולהיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגלישה והטלוויזיה תשמש להרצת XBMC במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם יש איפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אם מהווה שינוי משמעותי בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, גלישה, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד להיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגל…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by M3nt4,

* מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI שיהיו יותר מ3 יציאות USB * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS , SAMSUNG , DELL או כל חברה עם מוניטין גבוה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nab,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD 720P, וירטואליזציה קצת, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD4 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי זה מחשב לעבודות גראפיקה,עבודה קבועה. עיקר השימושים הם פוטושופ אינדזיין ואקרובט. קבצים גדולים יחסית 100-500 מגה,חשוב לי מאד מהירות המצב כיום במיוחד אינדזיין/פוטושופ שנכנס לשם קובץ עם טקסט ושכבות כל תזוזה יכולה לקחת כמה דקות. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אין צורך לנסות לחסוך,המשמעות היא שאם הדבר עולה 50% יותר ונותן תועלת 10% אז הוא מיותר לחלוטין,אבל אני מחפש את החומרה הטובה והמשתלמת ביותר באזור התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג ב 10%+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, סרטי HD והתעללות בוינדוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי אנשים אני אנימטור במקצועי ואני צריך מחשב מפלצת הנה מפרט שקיבלתי מאיבורי מחשבים האם כדאי לי לקנות? מארז FANQUA IN WIN שחור אדום + מאוורר 22CM ספק כח 12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKE לוח אם H67MA-E35 B3 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS CORSA GEIL 2X8GB (16GB) DDR3 1333MHz דיסק קשיח CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB SSD כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX OC 1536MB-5 MSI צורב LIGHTSCRIBE SATA SONY-OP' DVDX24 DL שחור דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 64MB C.G WD תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם מסך H2400 LCD LED 1:5000000DC…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. * מטרות המחשב? בעקרון המחשב צריך לשמש אותי בתור סטודנט וגם מחשב משני לבית. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יהיה אפשר לחבר לטלוייזיה זה יהיה מצויין * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרון ממש אין לי מושג בשוק המחשבים הניידים, יש כ"כ הרבה חברות שפשוט אין לי מושג מה טוב יותר ומה פחות. התקציב או 2.5K שהשאיפה היא 2K ומטה. כמו שכתבתי מחשב פשוט שיריץ תוכנות של אופיס, טיפה סרטים וזהו. מה שכן חש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני רוצה לקנות את המחשב HP TouchSmart 9300 Elite All-in-One PC ולא הבנתי אם אני יכול לחבר אותו למסך טלוויזיה, מצורף קישור למפרט המחשב. תודה לעוזרים. http://shopping1.hp.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/WW-USSMBPublicStore-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductUUID=fqkQ7EN5dc8AAAEyPmlri_dI&CatalogCategoryID=GMEQ7EN5Lc8AAAEuA40V2RWI

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה אתם אומרים על המפרט הבא ?: [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1374 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪46 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][t…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי לכולם! אני רוצה לקנות להורים שלי מחשב חדש. השימושים שלהם זה בעיקר אינטרנט, קצת עבודה משרדית, וקצת מכל דבר בעצם. כמו כן אני רוצה לקנות את המחשב עם מערכת ווינדוס חוקית למהדרין, ללא ציוד הקפי כי יש להם. האם אפשר לדחוף למחיר של כ 2000 שקלים מחשב סביר כולל מערכת הפעלה? אני מאיזור חיפה ולכן אבקש מחנות כמו KSP או רשת אחרת שקיימת הרבה זמן. תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי?-->3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנס ות ולחסוך? --> לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --> 100עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? --> משחקים תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משחקים --> מזדמן סרטים ותכני HD --> כבד משחקים שישוחקו על המחשב. --> bf3 mw3 mass efect3 הרזולוציה הטבעית --> 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? --> גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? --> לא אין צורך בציוד הקיפי 4. האם …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alonush_15,

במקור חיפשתי נט בוק שיתלווה אליי לעבודה בחול של מספר חודשים. עד שראיתי שיש מבצע על המחשב הבא:http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2?utm_source=mako&utm_medium=mako_hp_kubia&utm_campaign=dailyDeal_754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2 נראה טוב, אבל הייתי מעוניין בחוות דעת שלכם לגביו לפני שאני קונה . תודה ויום טוב 8)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום חברים, ואני כבר מעריך שנכנסתם לדיון שלי (: אני בוחר רכיבים למחשב של קרוב משפחה, המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית; AutoCAD, ושילוב של אקסל והרבה תרשימים עם הרבה פרטים, כלומר תמונות כבדות (עד 2MB לתמונה) (עד 15 תמונות במקביל). יותר מזה אני רואה גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (אם ניתן, בHD, אבל רק כ-אקסטרה). המחשב הולך להיות פעיל במשך רוב היום, ועבודה תכלול לפחות חצי מהזמן שלו. התקציב המקסימאלי הוא 3500 שקל (כולל 2-3 מסכים). אנחנו קצרים בכסף, והמחשב ישמש לפרנסה, אז אם ניתן לחסוך. ציוד היקפי; שני מסכים או אם ניתן שלוש, עם רזולוציה גבוהה ככל הניתן. עבודה עם מסכים מרובים תעזור לו לעבוד עם התרשימים. זה הכל. אין צורך בDVD DRIVE, אני אתן לו את שלי. שקט חשוב, אבל לא מספיק כד…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אז קצת רקע, תיכננתי לקנות מעבד IVY BRIDGE כשהם אמורים לצאת אבל הגעתי הבנתי שהמעבדים שיוצאים לא נותנים תמורה משמעותית מבחינת ביצועים לעומת SANDY BRIDGE, ובנוסף הם לא שייכים לHIGHEND . אני מתכנן לרכוש (intel core-i7 3930k(3.2 והבנתי שאפשר לעשות לו המהרה ל3.8. מה התקציב המקסימאלי? 9,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם ! החלטתי שאני רוצה לבנות מחשב בעצמי ולא לקנות אחד מוכן שבכלל לא עונה לכל הדרישות. אני די מבין בכל החלקים של המחשב, אבל הנה הבעיה: אני לא ממש מבין. יש לי תקציב של 6000 שקל, מה שאומר שלא ממש מומלץ לבנות מחשב בתקציב כזה כשאין לך מושג מהחיים שלך ??? (טוב, אולי קצת ...) חלק אחד כבר קניתי מכיוון שהוא היה במבצע ועלה רק 1560 שקל-כרטיס מסך ASUS GTX 580 (יש לאייסוס כמה דגמים. לחצו כאן כדי לראות פרטים על הדגם הספציפי ). עכשיו נשאר לי לקנות את שאר החלקים. אני רוצה לבנות מחשב שיריץ את המשחקים הכי הכי כבדים בצורה חלקה על מקסימום גרפיקה. (יש לי 6000 שקל תקציב, אז זה אפשרי ) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חלקים למחשב גיימרים טוב בהתאם לתקציב... תודה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מבקש להתייעץ בקשר למפרט למחשב .השימושים העיקריים גלישה באינטרנט, דואר אלקטרוני, פוטושופ, קצת פריהנד. קבלתי את ההצעה המצורפת כאן והמחיר 1748 ש"ח. הבן שלי אומר שהמפרט מעבר לצרכים שלי.אשמח לקבל חוות דעת והמלצות. כמו כן לגבי המארז +הספק ניתנת אחריות רק לשנה - האם זה סביר ? בתודה מראש.הקניה מתוכננת בחנות rsm intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray Cooler Master X Dream i117 RR-X117-18FP-R1 ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Kingston 4GB DDR3 1333Mhz CL9 KVR1333N9/4G WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN

17. הצעת מחיר למחשב. [table][tr][td] כללי [/t] פירוט [table][tr][td] מחיר [/td][/tr] [tr][td] מעבד אינטל [/t] Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [table][tr][td] 549 [/td][/tr] [tr][td] מאוורר וגוף קירור [/t] Arctic Freezer 11 LP [table][tr][td] 80 [/td][/tr] [tr][td] לוח אם [/t] ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, [table][tr][td] 335 [/td][/tr] [tr][td] זכרונות [/t] DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill [table][tr][td] 150 [/td][/tr] [tr][td] דיסק קשיח [/t] Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III [table][tr][td] 395 [/td][/tr] [tr][td] כרטיס מסך [/t] ASUS - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [t…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yair67,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 300 שקל או 1000 שקל כולל מסך! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, SILKROAD,DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 מסך 26 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם אני מנסה לבנות מחשב גיימינג ואודה לכל מי שיתן לי עליו חוות דעת אני לא מחפש את המחשב הכי חזק וטוב אבל כן משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים (bf3, guild wars2, witcher 2 ) עם גרפיקה טובה ובלי בעיות. המחיר המקסימלי הוא עד 5000 הנה המפרט שיצא לי ביינתים. עדיין אין לי מארז ואשמח לקבל הצעות. מעבד AMD Phenom II X6 1100T Black Edition Boxלוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 כרטיס מסך Sapphire Radeon HD7850 OC 2GB GDDR5 PCIe ספק כוח Seasonic S12II 520W קירור Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כונן קשיח WD Caviar Green WD10EARX 3.5" 1TB 64MB SATA3 זכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX X 2 כונן Sony AD-7280S x24 SATA Black DVD תודה לכולכם הנה השאלון . מה התקציב המקסימאל…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום HWZONE, בעוד כחודש אני רוצה לקנות מחשב נייד בפעם הראשונה בחיי, אני מבין רק בנייחים (וגם בזה לא התעסקתי כבר כשנה) ואני מחפש משהו זול (4,000 ש"ח זה זול יחסית למחשבים ניידים איך שאני מבין) וחזק, בכל שנה תמיד יש איזה מציאה, איזה מוצר שמתבלט בערך תמורת מחיר. אני רוצה אותו! חח אני צריך גם אחריות 3 שנים -חובה!- ומעדיף שיהיה כרטיס מסך נפרד מהלוח אם (ביצועים במשחקים), חיי סוללה פחות חשוב לי אבל מן הסתם גם רלוונטי שלא תיגמר הסוללה בשעה... באופן כללי שום דבר שאני רושם לא חקוק בסלע, גם לא המחיר, אם יש איזו שהיא המלצה בכל תחום ממה שאני כותב פה תציעו אני אשמח להשכיל. מטרות המחשב? משחקים (מומלץ שיוכל להריץ משחקים חדשים הכי טוב שאפשר), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ב…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. התקציב הוא 2500 אבל אפשר עם חריגה קטנה. <- המפרט הנוכחי שלי בצד. השיקול העיקרי שלי לשדרוג הוא העובדה שנפלה עלי הזדמנות פז לקחת SSD במחיר רצפה, והיות ואני הולך להתקין מחדש ווינדוס, אז אנצל את ההזדמנות לעשות זאת על מערכת חדשה לגמרי. גורם נוסף הוא העובדה שכרטיס הקול שלי (Asus Xonar DX) לא עובד טוב עם לוח האם הנוכחי שלי. יש המון רעשי רקע ותקתוקים שמפריעים לי מאוד. בגדול הכיוון שלי הוא: I5 3450 (לא מתוכנן אוברקלוק) ב910 שקל Gigabyte GA-Z77X-D3H ב710 שקל. כאן אני צריך עזרה Corsair XMS3 2x4GB 1600 9-9-9-24 ב270 שקל. וגם מאוורר Freezer 7 pro v.2 ב120 שקל. ביחד זה יוצא 2000 שקל. בנוסף יש לי אפשרות להשיג Sandisk SSD Extreme 120GB ב620 שקל. זה מחיר רצפה אני יודע ולכן אני חם על זה…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב אז ככה בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש , מאוד מרוצה ממנו אם כי הוא קצת כבד. ממה שהתרשמתי ממנו ב3 ימים שהוא אצלי , הוא שהמאוורר שלו , גם שאין כל מאמץ על המחשב (בין אם המחשב דלוק במצב סטטי או גלישה באינטרנט) הוא שהמאוורר שלו בהתחלה כמעט לא עושה רעש , ואז אחרי כמה דקות הוא עובד 100% ל30 שניות , ואז נהיה חרישי שוב . ממש שבדקתי באינטרנט מדובר בתופעה ידועה של הסדרה הזו , והבעיה היא שאין ממש דרך לטפל בה. פתרון מעשי שראיתי היה עדכון הביוס לA10 מA9 , אך נראה שעדיין הבעיה לא נפתרה . SPEED FAN לא משפיע על המאוורר והוא לא יכול לנטר אותו מישהו גם מכיר את התופעה ואולי מכיר את הפתרון לה ? תודה

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. 1. מה התקציב? בין 4K ל5K האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? טווח רחב מספיק המיוחד לדרישות מעדיף כמה שיותר למטההאם יש לכלול הרכבה בתקציב? כן2. מהו היעוד של המחשב? סרטים, מוזיקה בעיקר ומעט משחקים3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב? רק מקלדת ועכבר חדשים, יש מסך ויש רמקולים. עכבר ומקלדת חוטיים! וצריך צורב DVD כמובן 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה?לא, רק שיהיה מקום לכניסה של רשת כמובן 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא.6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? אני כן רוצה מערכת הפעלה win7 למרות שיש לי דיסק של XP בבית אני פתוח לרעיונות7. האם יש העדפה לחנותרשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלש…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן חברה . ברשותי מחשב נייד acer aspire 5740g כולל i7 620m 4 gb ram ati 5650 hdd wd 640 (במהירות 5400) המחשב קצת מתחיל לקרטע אז אני חושב לשדרג אותו באיזה ssd.. אני חושב שהבעיה היא לאו דווקא בחומרה של המעבד או זיכרון - תקנו אותי אם אני טועה, אלה דווקא בהארדיסק כיוון שהוא רק 5400 והמחשב איטי בטעינת קבצים , העתקתם וכמובן עליתו של הווידוס וכו, וההארדיסק יוצר צוואר בקבוק למחשב כולו. מחירי ה ssd קצת יקרים , לכן אני לא יכול להרשות לעצמי ssd עם 256 גיגה אז חשבתי יותר על הכיוון של ssd 128 משהו כמו ה m4 ששמעתי שהמחיר שלו אטרקטיבי 520 שח והתמורה היא טובה למחיר (ssd לא רע). שאלתי אליכם אם אוכל לחבר למחשב זה 2 הארדיסקים 2.5 כמובן?? או שאין אפשרות והאלץ להסתדר רק עם 128 כי זה מאוד מג…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים