עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינצ' ולא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר, 5 שעות פחות או יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא, 256GB יספיק * כונן אופטי? אין הכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ניסיון טוב עם טושיבה, פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מקלדת מלאה תהיה יתרון. המון תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אהלן, מחפש מחשב לתכנות, ללימודים באונ' ולצפייה בסרטים וסדרות. יכול להיות נייד או נייח **** עריכה - מעדיף את המפרט הכי טוב שאפשר לקבל במסגרת התקציב - פחות חשוב אם נייח/נייד **** הכי חשוב לי שיהיה כמה שיותר מהיר, כל השאר זה בונוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך על איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים + תכנות + נטפליקס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח (IDEs) למיניהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי חבר'ה, אשמח לייעוץ לגבי המפרט המצורף. בגדול המחשב מיועד לתכנות (פייתון, web וכו') אולי אתקין עליו sql server קטן,גלישה,צפייה בסרטים וגיימינג קל (לא משחק משהו עדכני כרגע אבל רוצה לשמור את האופציה). יכול להיות שאני אעשה overclocking קל למעבד בהמשך הדרך הייתי שמח לדעת אם החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני (לוח אם, זיכרון, הארד דיסק וכו') שהפתרונות קירור מספקים ושהמחשב לא רועש במיוחד. ראיתי שחסר בפלונטר את ה- ssd שבחרתי אז אשמח גם להמלצות ל ssd חלופי לגבי מסך יש לי כרגע מסך קיים של dell עם חיבור dvi-d. בקיצור כל עצה או הצעה לגבי המפרט תתקבל בברכה, התקציב הוא באזור 6000 ש"ח. תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הכותרת פחות או יותר אומרת הכל ואם אתם חושבים שעדיף לחפש יד שניה בשביל השימושים האלו, אני ארצה לשמוע. אם פספסתי משהו תשאלו ואשמח לענות. תודה מראש, חן. פורמט לשאלות מהסטיקי... 1. מה התקציב? אין תקציב. שיהיה כמה שיותר זול + שביצועי המערכת יענו על הדרישות בצורה טובה (על אף שהן דיי מינימליות). הרי ברור שגם פנטיום 3 500מגהרץ יכול לעשות זאת, אז מן הסתם שיעשה את הפעולות הפשוטות בצורה מהירה. אני לא דורש יותר מידי. (משחקים/עריכת גראפיקה-סאונד או משהו דומה.) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. 3. גודל המסך? יותר גדול יותר טוב כי אחד השימושים הוא גם צפיה בסרטים, אבל שתהיה גם התחשבות בגודל על פני הסוללה שתחזיק יותר זמן. 4. משקל רצוי? אין לזה שום חשיבו…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by J0n1,

שלום לכולם, כיף לחזור לפה אחרי זמן רב של חוסר פעילות הXPS שלי לא סוחב כ"כ את התוכנות הנ"ל ואני מחפש מחשב נייח שיעשה את העבודה. בנוסף בעתיד ארצה להתחיל להשתמש גם במדפסת תלת מיימד ואני מניח שגם לזה צריך מחשב יותר חזק ממה שיש לי. ראיתי את המפרט המוצע לדרישות האלו באתר, אך יש לי כמה שאלות (וכמובן אפרט על הדרישות שלי) הבנתי שמומלץ מאוד להוסיף כרטיס גרפי שישפר את הביצועים והעבודה, והבנתי גם שלא כל מעבד וכרטיס גרפי הם אופטימלים לתוכנות הנ"ל (משהו בשיטת העבודה שלהם) אך בהצעה הזאת לא מופיע כרטיס. אני אשמח מאוד להשתמש בלוח אם mini/micro ATX בשביל לחסוך מקום אך פה מגיעה הפונקציה של גודל ומחיר, ואני מניח שגם הביצועים משחקים פה תפקיד. אין לי…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שימוש כללי אני לא יודע כמה אני רוצה להשאיר אופק לשדרוג ככה שAM4 וDDR4 לא כזה מפריע לי. אני כנראה אקח עוד SSD 1TB מהמחשב הישן ואוסיף אולי עוד 2×16GB של RAM. מעבר לזה נראה לי סבבה האם הNVME מתאים ללוח אם? האם המפרט הזה יריץ תכנים של עד 4K בלי בעיה ? כרגע המחשב שלי קצת מתקשה עם הפעלה של 2160P (יש לי I52500K) תודה רבה

7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשר לחרוג במעט אם זה מצדיק זאת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי אופיס, סדרות בנטפליקס, אני נרשם ללימודי הנדסה אז יכול להיות שימוש ב matlab (אמנם לא בקרוב כנראה), פוטושופ חובבני\עריכת סרטונים חובבנית (סוני וגאס). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף לי שיהיה יחסית שקט אם כי לא קריטי ממש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by CyberGod,

אהלן חברה ! אני חייל בסדיר ואני כבר כבר הרבה זמן חולם על להחליף את העגלה שלי במשהו יותר טוב , הגיע הרגע ואני מתלבט . אני יתחיל מזה שאני יודע שהפנטיום 4 (וביוחד הHT) יהיה הרבה יותר טוב מבחינת הביצועים , אבל אני גם ממש לחוץ בתקציב והשאלה האם ההפדל בביצועים באמת שווה את זה או לא . ככה , אלה הם בערך שני האופציות שחשבתי עליהם , אני מאוד ישמח לקבל גם המלצות שלכם על מפרטים אולי שונים , והכי חשוב הוא נימוק למה זה ולא אחר... AMD לוח - EPOX 8RDA3+ , GIGABYTE GA-7N400 PRO2 400U מעבד- XP2500+ , XP2600+ . זה שווה את ההפרש במהירויות ? זיכרון- geil 256mb 3200 golden dragon value מארז-compucase-hec midi tower CI-6A19 black INTEL לוח-GIGABYTE GA8IPE 1000 PRO2 ,ABIT IC7 875P כמ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם. חבר שלי קונה מחשב בפעם הראשונה (זה לא טעות..) התקציב שעומד לרשותו הוא 5,000 ש"ח עד 5,700 עם גמישות מסויימת. כיוון שזה המחשב הראשון, המחיר צריך לכלול: מסך צורב ומדפסת. עכבר. מקלדת כרטיס רשת מודם וכו' השימושים רגילים: קצת משחקי מחשב, אינטרנט אופיס וכו'. התחייבתי לעזור לו, בכל זאת פעם ראשונה, לא ? תודה לכולכם, ניצן

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לחבר שלי.. שרוצה מחשב לגיימר עם אופציה לאוברקלוק קל (אם בכלל) למעבד ואוברקלוק לכרטיס מסך.. התקציב עד 6500 למזומן (בלי לחרוג), ללא ציוד הקפי או מסך.. זה מה שהרכבתי כרגע בשבילו.. (המעבד מ-KSP וכל שאר המפרט מנועה..) יש הצעות או שינויים במפרט? AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo4-F NFORCE4 TWINMOS DDR 512MB 400mhz x2 WD 120/7200 SATA 8MB POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X כונן דיסקטים 1.44 ANTEC SLK3700AMB Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN הרכבת מחשב חדש סה"ך למזומן 6505.. שווה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shaylex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - אפשרי, לשיקולכם. אם אתם ממליצים אני אלך על זה. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא אופיס או ווינדוס, שירכיבו בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?לשיקולכם.…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Ligi,

הי לכולם. אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה מעבד כדי לי לקחת בין 4820K ל4790K. מבחינתי ה4790K הוא תוספת של 30 שקל ככה שמחיר הוא לא פקטור. אני הולך לשחק משחקים בעיקר ואולי לפתח כל מיני דברים ואולי להריץ מכונות ווירטואליות אך בשורה התחתונה משחקים אל תיכנסו לזה שזה אוברקיל או דברים כאלו אלו האופציות שיש לי. בשורה התחתונה למחשב GAMING מה מומלץ לקחת ולמה? השוואה בניהם: http://ark.intel.com/compare/77781,80807

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. בס"ד שלום לכולם!! לאחר שוטטות ארוכה בפורום ובאתרי המכירות השונים, אני פונה בבקשת עזרה... אחי סטודנט ומחפש נייד לצורכי לימודים בעיקר, אבל חשוב לו שתהיה אפשרות לשחק במחשב ברמה סבירה ככל הניתן..( משחקים כמו פיפא 15 ומנג'ר) התקציב שלו הוא בסביבות 3000 שקל עם אפשרות לחריגה של 200-300 שקל. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוני- פיפא 15,מנג'ר, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך?לא קריטי, עדיף 14 ומעלה * רזולוציית המסך? לא מבין מדי, שיראו יפה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי.. אמנם אמור להיסחב איתו לפעמים אבל בגדול השימוש הוא לבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כל עוד לא תיגמר אחרי שעתיים שלוש זה בסדר * האם …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום רב וחג שמח. אני מחפש מחשב נייד לקנייה בחו"ל ולהביאו לארץ (לכן חשובה אחריות בין לאומית) השימוש העיקרי הוא מעבד תמלילים ואינטרנט. שימוש משני קצת פוטושופ ועריכת סרטי וידאו ביתיים. חשיבות גדולה להצגת סרטי FULL HD-MKV-1080P במסך 50 אינצ' חיצוני ללא פריזים וקרטועים. אין חשיבות לדיסק אופטי, כונן של מעל 500 גיגה, רשת N, שן כחולה, סוללה שמחזיקה זמן רב, עיצוב שבולט לעין ואיכות בניה טובה. ואני חייב תאורת מקלדת אחורית. קראתי על DELL VOSTRO 3300 למרות שיש לי נסיון קצת לא טוב עם DELL, האיכות בניה והעיצוב לא מזהירים. (הנסיון עם סדרת הINSPIRION) האם מספיק מעבד dual core או שעדיף את מעבדי i החדשים של אינטל? לגבי כרטיס מסך אני מבין שאני חייב כרטיס מסך לא משולב. תקציב הקניה כ 1000$, תש…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by milana,

לשימוש סטודנטית להנדסת תעשיה וניהול. המחשב הראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21109 המחשב השני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21312 השני עם מערכת הפעלה עלותו 3230, האם הוא שווה את התוספת במחיר מאשר הראשון? בנוסף, האם המחשבים הללו טובים ועמידים? אני מחפשת מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. תקציב: עד כ-6000 ש"ח (ניתן לחרוג קלות) מטרה: לימודים בעיקר (מדעי המחשב), קצת משחקים. גודל המסך: 15.0 - 15.6" רזולוציית מסך: רצוי FHD מעבד: רצוי I7 דור 3 משקל רצוי: כ-2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, אבל תמיד טוב שיהיה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI בלוטות: לא נדרש גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB ומעלה, HDD, 7200RPM כונן CD/DVD, צורב: רצוי שיהיה כונן DVD וצורב (אך לא חובה עבור הצורב). כונן Blueray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להכניס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש העדפה לחברה כלשהי: לא

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי, מעולם לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי NOOB בדברים האלה. הניידות פחות חשובה לי ואני קונה אותו בעיקר משיקולי גודל ואפשרות להעביר ממקום למקום פעם בחודש. כל מה שאני כותב למטה מתייחס בהנחה שאני קונה בארץ. * מטרות המחשב? מטרת המחשב להיות תחנת עבודה נייחת למטרות של אופיס\אינטרנט\סרטים תכנות "קל". אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים אבל אני רוצה יתירות, כלומר לא משהו מסכן שבקושי יפתח דף אינטרנט. * גודל המסך: באזור ה15" * משקל רצוי: רב הזמן הוא יהיה במקום ויוצא מהבית \ יוזז פעם בחודש בממוצע אז משקל פחות חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם. אני מעוניין מחשב נייח בעיקר למשחקים - תקציב עד 6K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שישתלם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אא"כ מדובר במקרה מיוחד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. משחקים חדשים שיוצאים שיצאו ... מתכנן לקנות מסך בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן - כונן SSD יש לי כבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. הא…

19. אהלן מה נשמע ... לאחר שהתייעצתי בפורום מעבדים על הלוח אם ובפורום מסכים על המסך הרכבתי את המפרט. המפרט אמור לשמש בעיקר לתלת מימד ולרינדור תלת מימד. מטרות נוספות עבודה עם פרימר אפטר אפקטס ופוטושופ. וגם למשחקים פה ושם . הכי חשוב לי היה המעבד והמסך (זמני רינדור ואיכות ותצוגה של התמונות אותן אני מרנדר). בגלל שהעבודה שלי היא מול mental ray העדפתי כרטיס שלnvidia 1) חיפשתי באתר היצרן אבל לא קיבלתי שם תשובה מובנת, אם אני מעלה למסך תמונה ב300DPI, האם הוא יראה אותה באיכות הזו? ז"א כמו שהיא תצא בהדפסה? רוב המסכים מראים רק 72, והבנתי שזה מסך מאוד איכותי אבל לא ראיתי תשובה לשאלה הזו באתר היצרן. מחישוב פשוט במחשבון יצא לי 84DPI לאורך, אבל זה לא נשמע לי כל כך סטנדרטי ואשמח לתשובה …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by motizkn,

שלום אחותי מתחילה לימודי הנדסה, ואנחנו רוצים לרכוש לה מחשב נייד. חשוב שהמחשב לא היה גדול או כבד וכרגע חשבנו על : HP ProBook 4310s נשמח לשמוע הצעות.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by avivnet,

1. מה התקציב המקסימלי?גג 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים כבדים אבל בקושי, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:מוסיקה באיכות טובה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.סרטים והרבה HD בלורי ברמה גבוה ושיראו חלקק... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.זיכ…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום רב, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד לצורך עריכת וידאו בתוכנת ADOBE PREMIER ועיצוב גרפי בתוכנת ADOBE PHOTOSHOP. יש צורך שלמחשב תהיה כניסת FIREWIRE לחיבור מצלמות. בנוסף, אני צריכה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. יש לי כ4,200 ש"ח להעמיד לנושא, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Satlan,

הי =] זהו המפרט הסופי, רק קופסא בלי ציוד הקפי, עד 7300 שקל. Processor: AMD Athlon 64 3200+ (939-pin) Box Venice MB: ASUS A8N-SLI Premium (nForce4 SLI) - ATX Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Video Card: LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail Burner: NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Floppy: SONY Floppy 1.44 Case: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Power Supply: Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC לגבי מארז וספק, אני יכול להשיג רק טרמלטייק ... זכרון--> יש לי אחד בידיוק פה אז יש 1024 תיקונים שידרוגים וכול דבר דומה יתקבלו בברכה בתודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Michael911,

ברשותי 4000 שקל. ואני מעוניין במחשב מבוסס AMD ללא מסך . תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ym586,

זקוק למפרט משחקים תקציב 2500, לנצל הכל אפשרות 200 שח חריגה . על המפרט לכלול מסך אין צורך ב:צורב,מקלדת,עכבר,רמקולים,מערכת הפעלה מיועד למשחקים כמו nfs ו gta (מין הסתם לא החדשים ביותר...) ומשחקי רשת כמו cs בגלל התקציב השקט לא רלוונטי כנראה... יש לשמור על אפשרות שידרוג בעתיד,לא מתמצא בo c מחנות אמינה בלבד באזור המרכז (ת"א ר"ג הרצליה ב"ב בצפון ועד רחובות בדרום) תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.