עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by anthonyparker,

* מטרות המחשב? בעיקרון עבודה כללית - גלישה, אופיס, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, סוג מסך לא קריטי. * רזולוציית המסך? עדיפות ל-1080X1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות ה-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חובה SSD * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יהיה נחמד, ל…

2. שלום לכולם, ראשית אתחיל את הדיון לפי הכללים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיצוב גרפי (עריכת תמונות, ציורים דיגיטלים, וכו') ולעיתים רחוקות משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד בעיקר ל-Photoshop ו- Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לרוב משחקי אונליין פשוטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום רב לבאי הפורום. מפרט נכחי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון 8.00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz כ. מסך 2048MB NVIDIA GeForce GTX 960 על מסך ברזולוציה של 1920*1200 הארד דיסקים מכניים רגילים (אין SSD) כל זה יושב בתוך מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W הדבר העתיק הזה (מעבד ולוח אם מ 2008) דווקא משרת אותי לא רע גם בגיימינג עד היום, אבל נראה שהגיע הזמן להתקדם. בעיקרון מעוניין לשדרג כמה שאפשר בתקציב נמוך ככל האפשר. נניח באזור ה 1000-2000 ש"ח. אני משער שהכי כדאי לי להביא לוח אם ומעבד i5 כלשהו עם זיכרון ואולי SSD. הכרטיס מסך יחסית חדש ולא נראה לי ששווה להחליף. בעיקר מעניין אותי איזו חומרה יכולה לתת לי שיפור משמעותי בהוצאה מיני…

4. Started by idann,

מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד לא עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by AdiD,

*תקציב: 3500 חריגה גג 100~, ניתן גם פחות מ 3500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סרטונים, תוכנות להנדסה(כנראה בעתיד) * גודל המסך? 13~14 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 5~ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128~SSD 256 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ל3 שנים , שיהיה אמין. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. *הערות: קראתי גם שכדאי פאנל IPS , אם יש אז שיהיה. כל שאר האלמנטים פחות חשובים.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך R9 280x 3gb כרגע יש לי GTX660, אני פשוט רוצה להריץ משחקים יותר טוב אז זה הסיבה העיקרית להחלפה, המפרט שלי הוא כזה : i5 4570 3.2ghz 6mb L3 Asus B85M-E LGA1150 2x4 GB DDR3 SeaSonic 500W active PFC אשמח לדעת האם שווה לי בכלל לקנות אותו (האם הוא ישפר לי את המשחקים בהרבה?) ואם לא יווצר לי צוואר בקבוק.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by Yfstmm,

תקציב:3000 האם יש אפשרות לחריגה? 500 מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית, אחר (נא לפרט):office ,internet תוכנות לימוד ,סרטים מתי מתוכננת הרכישה: בשבועיים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה שתיתן שירות טוב האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי: זה ללימודים אז לא מעל 500 gb האם לתת דגש למשקל המחשב: יומי האם לתת דגש לזמן סוללה: זמן סוללה חשוב מאוד שיחזיק 5 שעות בערך גודל צג רצוי: 14-15.6 האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים:צפת באזור הצפון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: לא תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by Feynman,

אשמח לקבל חוות דעת על מחיר סביר שאוכל לדרוש על המפרט הבא: מעבד: core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 s1150 קירור מעבד: Arctic Colling Freezer 7 pro Rev.2 לוח אם: Asus H81M-A זכרונות: G.Skill 8GB DDR3 1600 כונן קשיח: WD Caviar Blue 1TB 64MB 7200 SATA3 X 2 ספק: Seasonic 430w Bronze S12II-430 מארז: CoolerMaster Elite 344 Mini כרטיס מסך: Sapphire Radeon R7 260X 2GB GDDR5 המחשב נקנה לפני שנה ב KSP. תודה

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. אחרי שהמון זמן אני מחכה להתחדש במחשב חדש קפצה לפתע ההזדמנות בחופשה באילת ולכן שלא כהרגלי ובאופן די ספונטני קניתי שם את החלקים למחשב. לצערי לא היה את המעבד שרציתי ה- I7 6700K היה רק את הגרסה הסגורה ה- 6700 שבסוף התפתיתי לקחת. מצד שני לקחתי לוח יוקרתי שנראה לי שכן יתמוך ב OC במידה וארצה להתפרע עם זה בעתיד. מה לדעתכם כדאי לעשות. 1. להחזיר את המעבד הקיים ולקחת את הגרסה K במחיר המלא (ללא הנחת אילת). 2. לקחת לוח אחר ולהישאר עם המעבד הנוכחי ולוותר על אופציה ל- OC ? 3. להשאיר ככה כי הלוח הזה טוב כשלעצמו גם בלי מעבד K ? אשמח להמלצתכם תודה זה המפרט של המחשב אשמח לחוות דעת: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: cente…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by shaks,

מדובר במחשב הבא: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214..2183..2185..580..378..542.&list=1&sort=2&glist=0&uin=28050&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או בגירסה שלו עם i5 שעולה 400 ש"ח פחות. השימושים שלי במחשב הם מגוונים- אני סטודנט להנדסה, סוחב את הלפטופ שלי דיי הרבה, משתמש במחשב מעבר ליישומים משרדיים גם לתכנות (ככה שיש צורך שיוכל לסחוב כרום וIDE למשל Android studio שאני משער שהוא הכבד מביניהם) ועוד מגוון תוכנות (למשל matlab,wolfram mathematica). הדרישות שהלפטופ חייב לעמוד בהן הן: מעבד I5/I7. SSD. 8 ג'יגה ראם (אפשר גם 4 כל עוד יש אפשרות להרחיב). משקל עד 1.8 קילו. מסך ips / מסך עם זווית ראיה רחבה. אשמח אם למישהו יש דגמים טובים שנ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Or-L123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקרון שלא תהיה מניעה לעבוד ב4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by OreoCookieh,

שלום,אני מתלבט בנושא קניית מחשב לסטודנט.אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוקטובר הקרוב וזקוק למחשב נייד.שמתי לב למחשב Asus ux305, האם הוא מומלץ בהתאם לדרישות(מפורט מטה)? * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD, אולי משחקים קלים כמו פיפא. *תקציב: 3500, גמיש במידה ושווה את זה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14.1 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל, סביבות ה1.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. 5 וצפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?…

• 71 תגובות
    • 15.1k צפיות
  13. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט , גיימינג קל (leage of legends) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6 אבל לא פחות מ 13 * רזולוציית המסך? אשמח להצעות ,סביר להניח שלא כדאי לי 1920x1024 בתקציב הזה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? רצוי קל ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -אני מניח ש SSD לא נכנס…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by lolik1978,

שלום, אני מבקש המלצה עבור מחשב עבור ילד בן 8, לרוב משחק במיינקראפט, אבל לפעמים גם ב GTA5 רצוי שיחזיק כ-5 שנים. מצורף מחשב שאני חושב לקנות. המלצות או שינויים יתקבלו בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיתאים לדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט מידי פעם משחקים (GTA5). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע זה מיינקראפט, לפעמים GTA5, והילד גדל :-) -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by amirn,

היי , אני צריך מחשב לשימושים משרדיים בלבד: מייל, וורד, אינטרנט וסקייפ. תקציב 1800 ש"ח חריגה 200 ש"ח אם חייבים חשבתי להתבסס על: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11589 יש לי כבר SSD למערכת הפעלה מה דעתכם ומה הייתם משנים? אני הייתי מחליף את הHD לסיגייט ST1000DM003 - כי יש לו 3 שנים אחריות ואת המארז ל ANTEC ONE כי יש לו מקום ל SSD ו-USB 3 קידמי. תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by saphisto,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - שיהיה -SSD אפשר אבל לא חייב HDD לאחסון * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  17. זקוק להצעה/המלצה למחשב+מסך+מדפסת לשימוש ביתי של תלמידת בית ספר יסודי. עדיפות ל-KSP ו-IVORY בשל קרבתן לאזור מגוריה. עד 4-4.5K. תודה.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

שלום, קניתי מאיביי לפני מס' חודשים מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad Yoga, הוא הגיע עם שנה אחריות של Lenovo, התקשרתי ל Lenovo ישראל כדי לוודא שהאחריות שלי תקפה גם בארץ ואכן היא תקפה, השאלה לי היא לפני שאני שם 260$ על הרחבת אחריות דרך האתר של Lenovo העולמית האם זה גם יתפוס בארץ? (אין אפשרות לבצע הרחבת אחריות דרך Lenovo ישראל), כשניסיתי לשלם דרך Paypal על הרחבת האחריות קיבלתי סירוב והבנתי שזה בגלל שאני לא מארה"ב, לא חסר דרכים לעקוף זאת אבל השאלה היא האם האחריות המורחבת תהיה תקפה בארץ ? האם למישהו נסיון בנושא ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by דוב,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנות שונות (למשל, רוזתה סטון), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים. עדיף מחשב יחסית קטן ובעל משקל נמוך. חשוב שיהיה מהיר מאד, זכרון רם עדיף 8, זמן סוללה ארוך. אשמח לשמוע רעיונות טובים ויחסית זולים (עד 3500), וכן מה דעתכם על המחשבים הללו: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6MKFBB94E2 http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d3002&modelid=878415&prodId=1626094054&platform=2

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by UltraMaN,

שלום. אני סטודנט ומעוניין במחשב נייד חדש. תחילה רציתי לשאול האם ישנה ירידה מתוכננת במחירי המחשבים(ניידים ונייחים( בזמן הקרוב עקב חומרה חדשה/מעבדים חדשים וכו' והאם כדאי לחכות עם רכישת המחשב. שנית, אבקש המלצה ברכישת מחשב. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. 3000 ש"ח. להשתדל לחסוך אם אפשר רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד עבודה …

21. טוב אז המחשב שהיה לי הוא ASUS N550JV שהרחבתי לו את הראם מ8 ל16 ואת הכונן הקשיח החלפתי בSSD ואת האופטי החלפתי בכונן של הטרה שהוצאתי. סך הכל הייתי מרוצה מהחשב למרות שכן הייתי מעדיף שהוא היה עובד מהר יותר ברינדור של תלת ובעבודה עם התוכנות עריכת וידאו. השאיפה שלי היא שהוא יעבוד כמה שיותר מהר וחלק עם התוכנות של אדובי ובעיקר עם האפטר הפריימר והסינמה. אין לי בעיה לקנות מחשב שצריך להרחיב או להחליף לו דברים רק שיכנס בתקציב שוקל מקבוק שאולי לא יהיה בדיוק מה שאני רוצה אבל כנראה יעבוד יותר מהר אני לקראת שנה ד אז הוא ימשיך איתי הלאה אחרי הלימודים * מטרות המחשב? Photoshop, Illustrator, After Effcts, Premiere, Cinema4d * גודל המסך? 15.6 אם יש הצעות של גדול יותר גם מוכן לשקול, מעדיף מסך …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by MasteRoi,

היי, הלוח אם של הלפטוט HP G-62 הלך, הזמנתי מאיביי את הלוח הנ"ל 605140-001 US http://www.ebay.com/itm/HP-G42-G62-CQ42-CQ56-CQ62-CQ64-Intel-LAPTOP-MOTHERBOARD-605140-001-US-/271894682776? העניין הוא שהצלע קירור שהייתה בלפטופ לא תואמת ללוח האם החדש, ובכלל אני לא מצליח למצוא משהו תואם שיעשה את העבודה. אשמח להצעות או/ו פתרונות. בברכה,

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. שלום, אשמח לקבל עזרה עם מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים/סדרות/מידי פעם משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  24. שלום רב לחברי הפורם אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשינוי על מפרט עבור תחנת עבודה (לא כולל ציוד נלווה) המחשב כנראה ישב בסלון יחד עם ציוד מדיה ותקשורת אחרים בתוך ארונית עם פתח אוורור קטן ולכן 1. חשוב שיהיה כמה שיותר קטן (אבל יוכל להכיל לאופציה עתידית כרטיסי מסך, HD וכדומה) 2. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט 3. יש לי רשת תקשורת קווית Giga על CAT6 עם NAS של 9Tb כך שאין לי בשלב זה צורך בנפח איחסון גדול על התחנה ובנוסף יש לי HD נוסף WD BLACK ממחשב ישן אחר שאוכל לחברו 4. המחשב בשלב ראשון ישמש כתחנת עבודה להעלות מחשבים וירטואלים ללא צורך בגרפיקה מסובכת ולכן אין צורך בשלב זה בכרטיס מסך נפרד 5. חשוב לשמור על האופציה שהמחשב כן יוכל להפוך למחשב גימינג חזק (עם הוספת כרטיס מסך ואחסון) 6. חשובה …

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by Sedex,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ולאינטרנט, התקציב המקסימלי שלי הוא כ2500 ש"ח, זה מחשב ראשי של המשרד ולכן צריך להיות טיפה יותר חזק עם חלקים אמינים. ניתן לנצל את כל התקציב אך אם אפשר להוזיל קצת עם חלקים של מחשב שמבחינה טכנית יעבדו טוב כמו חלקים ממותגים ויקרים אחרים זה יהיה מעולה, עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר. -אפשר לחרוג מהתקציב בכעד 100 ש"ח. -כונן קשיח עדיף 1TB אבל גם 500GB יספיקו אם זה מוזיל משמעותית את המחיר -מערכת הפעלה ווינדוס 7 או 10 -אופיס יש ברשותי מסך של DELL P2314H אינץ' 23 אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר, היום או מחר בשביל שיגיע עד ה20 לחודש. תודה מראש לעוזרים !

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים