עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jojo8036,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף סביבות ה 7500 אבל אם זה קריטי אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכל! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זאת שאלה טובה כרגע יש מסך ישן 23 1050x1680 אבל הולך לקנות מסך חדש לא יודע איזה עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. בלי רמקולים ואל תגידו AMD עדיף אני לוקח אינטל משיקולים אישים תודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by bigbosf,

בשעה טובה התחדשתי בנייד רציתי לשאול לגבי שימוש מועיל - אז ככה - בעקרון הנייד אצלי בחדר - אני משתמש בו בדרך כלל במיטה - לעבוד עם חשמל - או עם הבטריה? או שאפשר גם וגם ? נניח לעבוד על הבטריה ואז שנשאר חצי בטריה לחבר לחשמל? בגמר שימוש לכבות לגמרי או לשים על מצב שינה? מה ההבדל בין שינה - למצב שינה? יש לי את שתי האופציות מופיעות האם יש סכנה לעבוד כאשר הנייד מונח על הברכיים ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by coldfire92,

שלום ולכולם אשמח לעצתכם בנוגע למפרט מחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בכ200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? hd ומשחקים אבל לא גיימר רציני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אז ככה... סבא שלי, החליט לקנות מחשב, הוא טוען שזה יעזור לו הרבה... וככה גם אני חושב. בקיצור, הוא רוצה מחשב כמה שיותר קומפטי... ז"א מארז קטן, עכבר ומקלדת אלחוטיים, מסך LCD איכותי. מעבד וכל השאר צריכים להיות איכותיים, אך לא יקרים. בקשר למארז, כשאני מדבר על קטן, אני מדבר על כמה שיותר קטן. הוא עוסק בצילומים, ככה שכנראה מתישהו הוא ישתמש בעריכות וכו'.. לכן, אצטרך כרטיס מסך סביר, שיוכל להריץ הכל סביר ואיכות תמונה טובה. לגבי המעבד, לא אכפת לי מה ואיך, רק שהכל יהיה מיניטורי בסופו שלדבר. לוח איכותי. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1585 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 556 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 631 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1733 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 427 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 171 כונני דיסקטים : SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤ 45 כונן DVD : LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK ¤ 117 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 417 מארז : GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-FSCA1ANS ¤ 631 סה"כ כל המוצרים…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש עבור חבר מחשב נייד שישמש אותו אך ורק לנסיעות ולא בשימוש יומיומי. הדרישות הן מחשב נוח לנסיעות (קל וכו'), לכן מסך 13.3" לכל היותר לדעתי. זמן סוללה ארוך כדי למנוע ריצות בין שקע לשקע. כמו כן, חובה כונן אופטי, הבחור לא בקיא במיוחד בענייני מחשבים ולהכניס DVD לכונן הרבה יותר פשוט מלהתחיל לעשות המרות. מחשב מבוסס מעבד דל-הספק (SU למיניהם או אפילו ATOM) לדעתי יספיק בהחלט, לא הולך להיות לו הרבה יותר שימוש מעבר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב גמיש מאוד והוא מוכן להשקיע לטובת משהו שיענה על הדרישות שלו, מצד שני הדרישות בסיסיות אז למרות שהוא מבחינתו מוכן להשקיע באמת שאין סיבה להשתולל. תודה מראש ושבוע טוב, אדם.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by photona,

אהלן, אשמח לעזרה בבחירת לפטופ. מטרה- עריכת תמונות (פוטושופ, לייטרום), וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס, לעיתים אנימציות בפלאש), גיימינג לא מאוד אגרסיבי (נאמר שלא דחוף לי להריץ משחקים על האיכות המקסימלית). מסך- 15.6 וצפונה. בעיקרון מעדיף כמה שיותר גדול, אבל 15.6 זה מספיק לגמרי. לא חושב שאשתמש בו יותר מדי בחוץ ובאור השמש אז פחות רלוונטי מבריק או מט. רזולוציה- כמה שיותר גבוהה. 4K בונוס נחמד מאוד, לעיתים עובד עם מצלמות 4K ועד כה לא היה לי מחשב שהפך את הפונקציה הזו למשתלמת, אז זה יכול להיות נחמד. דרישות מיוחדות- אין ממש. מה שכן אני עלול למרוט לעצמי את הגבות מעצבים כשאני מזיז עכבר מילימטר והווינדוס 8 עושה ריבוט, פותח סוליטייר ומעביר אותי למסך הבית, אז עכבר שלא עושה את הצרות …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by barakmel,

אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למשחקים ואינטרנט החלטתי ללכת על מעבד אינטל ולא amd אז נא לא להגיד לי ללכת על amd אני לא מבין ב oc ולכן נא לא לקחת את אופציית ה oc כשיקול בבחירת הרכיבים התקציב הוא עד 4000 ש"ח (בלי מסך) אני מתכוון להתבסס על מעבד p-4 fsb 800 במהירות 2.4 או 2.6 כמו כן נא לכלול במפרט צורב (לא dvd) ו HD בטכנולוגיית s-ata 150 אנא רשמו את הצעותייכם למפרט (אני גם אשמח לקבל התייחסות מיוחדת לנושא כרטיס המסך - האם באמת כרטיסי המסך של ati יותר טובים מסדרת fx 5xxx ובמה? ואם כן אז למה במרבית החנויות לא כוללים את הכרטיסים של ati במפרטים?) תודה רבה מראש!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום אני מתעניין לאחרונה ברכישת מחשב נייד ראיתי את הדגם [h=1]Dell Inspiron 3521 i3-3217U[/h]די אהבתי את העיצוב והמפרט נראה לי לא רע במחיר טוב אני מתכנן להשתמש בו לשימוש ביתי אינטרנט אופיס ואולי קצת משחקים קלים בשביל להעביר את הזמן רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בכ2300 שקלים לא יותר מזה או שזה בסדר לתקציב אשמח לתשובה מהירה אני מעוניין להזמין אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by eitanbts,

הרכבתי כאן מיפרט בIQPC של מחשב כולל מסך השימוש הוא לא למשחקים כבדים בכלל - אלא קלילים + הרבה אינטרנט וסרטים יש כאן שתי קונפיגורציות : אינטל מול AMD 1. מה דעתכם 2. האם AMD עדיין בטוחים ובועטים...ואיןו איתם בעיות או מיגבלות תודה מראש לכל מי שעונה מיפרט אינטל מסך: [..] SAMSUNG LCD 21.5" BX2235 LED 2ms DVI WIDE - זמין במלאי ₪773 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - BOX ₪602 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67M-UD2H-B3 ₪558 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪239 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪105 מארז: [..] JSP-TECH K-110A + EZCOOL 400W PSU - זמין במלאי ₪262 סט מקלדת ועכבר: [..] LOGITECH WIRELESS DESKTOP 2.4GH…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. ראש בראש: Asus N56VZ-S4218H נגד HP Envy DV6-7200EJ מי משתלם יותר לאקדמאי/משחקים? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13343 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13441 יש לציין שאת האסוס אני יכול להשיג ב: 5200 ש"ח. לעומת ה-HP ב: 6,480 ש"ח. קצת מתסכל שהמגבלה באסוס היא ל-8 ג'י'גה. מאידך, איני זקוק לכמות כה רבה של זכרון. צרכים אקדמאיים וקצת משחקים, כמובן שהמחשב עתיד לשרת את הבית ל-4-5 שנים, בשקט. תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי לכולם, יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה, המחשב נייד עצמו מדגם MSI של GE70 2OE, מחשב נייד ברמה מאוד גבוהה, עם אחריות בחו"ל לשנתיים. המחשב נייד נפל והמסך שלו נשבר, אך עדיין אפשר לעבוד איתו על ידי חיבור מסך LCD. בעקרון אני רוצה להחליף לו מסך, כי לא נוח לעבוד איתו ככה... אז ככה המפרט שלו באתר: http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OE.html#overview דיברתי עם היבואן של MSI בארץ מאחר שאין פה יבואן רישמי, אז הלכתי לחנויות מעבדה שהן מתווכות בין MSI ויש מעט כאלו, הם הציעו לי מחירים דיי יקרות לתיקון לטעמי, וחלקן אמרו שאינם יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב בקיצור אין להם מאיפה להשיג חלקי חילוף שאיתם יוכלו לתקן את זה. דבר ראשון - אז ביררתי את הנושא קצת, ואני מכיר כמה חבר…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש״ח (כ 800$) , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - שימוש כבד ביישומי אופיס, שיחות וידאו, גלישה, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעט חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיכלול מ״ה Windows 10 (אך לא הכרחי) 8. האם ישנה …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by gjook,

התקציב הוא סביב ה4500, אני מתכוון לקנות בארה"ב...(המשלוח לארץ לא מהווה בעיה, הוא רק לניו יורק..) המחשב ישמש בעיקר למשחקים , אני לא בדיוק מבין בoc , אבל ממה שקראתי כאן ממולץ לעשות OC לe6300 , אשמח לדעת אם הדבר מסובך , אם זה די פשוט וגם לא יכול לעשות נזק , אז אולי אני יעשה גם oc ...(גם לקחתי רכיבים שנראה לי יתאימו לoc..), אולי עדיף לרדת ברכיבים , ולא לעשות oc?...(תמיד אפשר לקנות מחשב יותר זול , השאלה מה הפרש הביצועים ביחס למחיר..., מקווה שלא בלבלתי יותר מידי את המוח... ) בנתיים מה שחשבתי זה: ש"ח רכיב 774 e6300 623 GigaByte GA-965P-DS3 Motherboard 1118 2 g (אני לא יודע איזה לקחת , סתם נתתי מחיר..) 375 250 דיסק קשיח ( כנ"ל כמו הזכרונות..) 752 X1950P…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אז ככה זה המחשב: מארז: USB2.0 8\12CM-FAN 402K TK SILVER ללא ספק כח ספק כח: ZM460-APS POWER SUPPLY 460W לוח אם (אני חושב): A8N32SLI DELUXE K8 NF4SLIX16 4D DD PCI EXP16 מעבד: AMD ALTHONE 64 4400ּ DUAL CORE 2.2GHz ,2MB CASHE, SOCKET 939 קירור למעבד: ZALMAN CNPS 9500 AM3 CPU COOLER דיסק קשיח: WD 160/7200 RPM SATA II 8MB זיכרון (כפול 2): SUPER TALENT D32PB1GJ 1GB DDR 400 PC3200 כ. מסך: EAX1900CROSSFIRE/2DH/512MB/AX1900CF/HDTV/DVI*2/512 ממ אני חושב שזה הצורב: DRW 1608P3S/BLK/G/ASUS16X8X/40X32X402X/16X/8X/8X/5X מסך: MAG B916 LCD 8MS S/B 19 מה אתם אומרים? איפה אפשר לשפר בלי להוסיף למחיר? האם המעבד טוב? כמה זמן הוא יחזיק? אם אני יורד ל80GB HD אז אני יכל לקחת אולי RAM יותר טוב? תוד…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by MS-D,

ערב טוב ! בעוד כמה ימים אני עומד לרכוש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לפני.. אז קודם כל דרישותי מן המחשב היא בעיקר משחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא 6300 פלוס 200 הרכבה, סה"כ 6500. הרכבתי פה משהו ורציתי לקבל מכם הצעות לשיפור ובמקביל הצעות נוספות אולי מחנויות יותר זולות .. ד"א אני זקוק לציוד הקפי, פרט ל-CD וצורב.. Logitech® MX500 Optical Mouse 282 ש"ח LG 17 FLATRON F700P 1,080 ש"ח Logitech Z-640 (5.1) 525 ש"ח Maxtor 120GB 7200RPM 566 ש"ח Antec SmartPower 300W 283 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 525 ש"ח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 525 ש"ח ZIPPY WK8000 Office Black & Silver 65 ש"ח Ch…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציבץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית. כרגע לא מעוניין בהרבה משחקים, אבל בהחלט שוקל אופציה עתידית של שגרוג הכרטיס מסך והמסך בעתיד(לכן לקחתי ספק 750W). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע פיפא, בעתיד GTA V ועוד משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. כרגע יש בו 256 MB . איפה מומלץ לקנות באיזור באר שבע?

20. השוק מתחיל להתמלא במחשבים ניידים המבוססים על מעבדי ה-Core M החדשים של אינטל - ואנחנו עושים לכם סדר ביכולות והמאפיינים הייחודיים של כל אחד ואחד מהם לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי חבריה יש טעות או? במבצעי חומרה חדשים פורסמו נייד MSI המחיר שפורסם 3110 ש"ח המחיר שחויבתי 3410 ש"ח=993.11$ אפשר הסבר בקשה תודה פריט / ים פריטוטאלי: 799.00 $ משלוח וטיפול: 33.90 דולר …

22. שלום, מחפש מפרט למחשב חדש ב4K, אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בגרפיקה גבוהה, סרטים HD, עריכה גרפית, תכנות בג'אווה וC#/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בדרך כלל פוטושופ ואפטראפקטס - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים - Sleeping Dogs, gta5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by shay27,

טוב אחרי הרבה חיפושים בפורום באינטרנט והתייעצות עם חברים הגעתי לדגם הסופי של מה שאני רוצה. [h=1]Dell New Inspiron 14 5000 5447-45108G1HATW8[/h]http://ksp.co.il/?store=holon&uin=22973 אז לפני שאני קונה אני רוצה לראות מה יש לכם להגיד על המחשב ? איכות הדגם? איכות מעבד? איכות סוללה? איכות WIFI? כרטיס רשת ? איכות מסך? איכות כרטיס מסך? אני מקבל 3 שנים אחריות על המחשב. איך האחריות שלהם? מי נותן את האחריות של DELL בארץ? כל דבר אחר שכדי שאני יראה לפני שאני קונה אותו? [h=1][/h]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Snufkin,

אני קונה חלקי מחשב כדי להרכיב לבד בבית. אני כרגע בתאילנד ורמיתי לדעת אם יש המלצות. צריך רק מעבד ולוח אם בסכום של לא יותר מ2000 ש"ח לדוגמא: amd 64 3200 (BOX) עולה כאן 800-900 ש"ח

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אהלן מה נשמע ... לאחר שהתייעצתי בפורום מעבדים על הלוח אם ובפורום מסכים על המסך הרכבתי את המפרט. המפרט אמור לשמש בעיקר לתלת מימד ולרינדור תלת מימד. מטרות נוספות עבודה עם פרימר אפטר אפקטס ופוטושופ. וגם למשחקים פה ושם . הכי חשוב לי היה המעבד והמסך (זמני רינדור ואיכות ותצוגה של התמונות אותן אני מרנדר). בגלל שהעבודה שלי היא מול mental ray העדפתי כרטיס שלnvidia 1) חיפשתי באתר היצרן אבל לא קיבלתי שם תשובה מובנת, אם אני מעלה למסך תמונה ב300DPI, האם הוא יראה אותה באיכות הזו? ז"א כמו שהיא תצא בהדפסה? רוב המסכים מראים רק 72, והבנתי שזה מסך מאוד איכותי אבל לא ראיתי תשובה לשאלה הזו באתר היצרן. מחישוב פשוט במחשבון יצא לי 84DPI לאורך, אבל זה לא נשמע לי כל כך סטנדרטי ואשמח לתשובה …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים