ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אך לא עד כדי התפשרות על איכות הרכיבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית יום יומית. אופיס, כרום, יוטיוב וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנת ניהול יעודית קלילה (פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התקנת המשחק אני מנסה להפעילו אבל צצה הודעה שאומרת שהמחשב אינו עומד בדרישות הגרפיות של המשחק. זה כותב GPU VRAM 128MB. במחשבי מותקן בנוסף לכרטיס המובנה גם כרטיס חיצוני בנפח של 1 ג'יגה GFORCE GT 525M. השאלה היא איך לגרום למחשב לעבוד ישר דרך הכ. מסך החיצוני ולא הפנימי על מנת שהמשחק יעבוד כראוי (הוא מופיע על מסך מלא אך בתצוגה בלי קצוות (כאילו מכווץ לאמצע) ופשוט נתקע בשלב כלשהו (לאחר מילוי הפרופיל אם זה משנה). אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מאז העדכון בתוכנות אדובי, הנייד עייף ויגע. אי אפשר לדחות את זה - הגיע העת למחשב חדש ועוצמתי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 כולל הכל. אין אפשרות לחריגה, זה ממש מעל ומעבר ליכולותיי! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (פרמייר, אפטר), גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין) וייתכן שגם תלת בהמשך. בלי משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצורכי עבודתי כגרפיקאי מתחיל. אני מבין שזה יכול להיות בעייתי אך התקציב שלי מוגבל, יחד עם זאת, אם זה הכרחי אני אמצא מאיפה להביא עוד 500 ש"ח. אני לא מבין כלל במחשבים ולכן חייב את עזרתכם. מילאתי את השאלון: מה התקציב המקסימאלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידה והשיפור בביצועים יהיה משמעותי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים גרפיים לפרנסה. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות הבאות: sketchup, illustrator, photoshop, 3dmax, Autocad במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם קונים מחשב נייד שהוא Freedos, כלומר ללא מערכת הפעלה מובנית, האם ההתקנה של מערכת ההפעלה היא כמו במחשבים נייחים (כשמדליקים את המחשב עולה הודעה שצריך להכניס דיסק לצורך התקנת מערכת ההפעלה, ואז מכניסים את הדיסק ומתקינים אותה)? האם ניתן לשדרג חלקים במחשב נייד, אם כן באיזה חלקים מדובר? מה דעתכם על המחשב הנייד הזה http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=C660-17H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לצורך עבודות משרדיות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טוב למשחקים ואינטרנט שכל המחשקים יעלו בו והוא יהיה חזק עם הר דיסק של 80 גגיה עכשיו יש לי תקציב של 5000 ש"ח כולל מסך.. אז תבנו לי משהו רציני ותציעו גם מאיפה לקנות.. תודה לכל העוזרים ואני מקווה למצוא משהו תותחני... :-)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, ראיתי באייבי http://www.ebay.com/itm/121656115178?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT שזה יוצא בסביבות ה4,200 כולל מכס כולל הכל האם זה שווה לתמורה? אני מקבל מהמשפחה תקציב למחשב נייד בסביבות ה2000 ויומהולדת ולא משנה לי להשקיע 2200 מעצמי לנייד גיימינג ואם זה לא מחשב משתלם האם יש אופציה אחרת? הסכומים שראיתי בזאפ הזוים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שוב, אני שניה וחצי לפני החלטה על קנייה של מחשב נייד (כבר יש הצעות מחיר והכל..) אני רק צריך לבחור מבין 2 הדגמים הבאים: 1. סמסונג NP510R5E-S02IL http://ksp.co.il/?uin=18190 2. סמסונג NP370R5E-S01IL http://ksp.co.il/?uin=18189 הבדל בין הדגמים הינו המעבד שלאחד הוא חסכוני יותר בחשמל והשני טיפה יותר חזק. למישהו בפורום הנכבד הזה יש דרך לעזור לי להכריע את מי מבין שניהם לקנות? :-) יש לציין שהצלחתי לקבל הצעת מחיר פחות או יותר דומה לשניהם, כלומר אין הבדל משמעותי במחיר. אודה מאוד!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.0GHz 1MB CACHE - ADA3800CUBOX - BOX מחיר: ¤770 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤590 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1163 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 מחיר: ¤423 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS TWISTER 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤740 אחריות: ללא הגבלת זמן. כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ¤41 אחריות: שנה. כונן DVD: LG DVD-ROM 16X48 - GDR--81…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. השאלה היא לגבי Toshiba L50-B-1MC. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד של אינטל, ואחד Radeon™ R7 M260 2GB. ב-Bsplayer, כשרואים סרט על מסך מלא, יש המון קרטועים. זה לא קורה בתוכנה אחרת. יש דרך לוודא שכרטיס המסך הפעיל הוא אכן הRadeon ולא הIntel? אולי יש למישהו רעיון אחר למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לפני כחודש עזרו לי בפורום (תודה רוני =) ) לבנות את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/95w4e1bv הבעיה היא שהיום הלוח אם הזה כבר לא קיים בtms. למישהו יש הצעה אחרת? בנוסף הצלחתי להשיג קצת כסף אז אני רוצה לקנות כונן ssd במקום כונן רגיל כי יש לי שני כוננים חיצוניים של 2t ו1t. ראיתי שמציעים פה את samsung 840 EVO מה אתם אומרים? הפוסט הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/549751-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-2000-2500-%D7%A9-%D7%97#.VBBegdLFycF
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש פה בפורום...אז דבר ראשון שלום לכולכם... עכשיו אני יספר לכם איזה מפרט אני בחרתי....ואם זה משתלם לי מבחינת מחיר ופרטים נוספים פירוט: לוח אם:Commando s775 Conroe, P965, DDRII800, Crossfire מעבד:Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB כרטיסי מסך:X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E אני קונה 2 כרטיסים זיכרונות:2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 כרטיס קול:CREATIVE X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional הארד דיסק:400GB 7200RPM, 16MB, SATA II Seagate עכשיו חשוב לי נורא גם הקטע של הספר כוח וכמה כוח אני יצטרך כדי לעשות SLI בין שניי הכרטיסים אשמח מאוד לתגובות בנושא בתודה מראש : נתנאל
-
- 41 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש (באילת) בסכום של עד 5500 ש"ח בערך.. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר שימוש סביר וממוצע עם תוספת של תכנות (שימוש בתוכנות כמו ויזואל סטודיו ואקליפס). הדברים שחשובי לי שיהיו במחשב הם: מסך : 13.3-14.0 אינץ כרטיס מסך: מובנה אם יש במובנה העדפה למשהו אשמח לדעת. ראם: 8 גיגה מספיק לי כונן ssd: מעדיף בין 128-256 גיגה תצוגה: FHD טכנולוגיית ips מעבד: i7 או i5 ודבר נוסף.. שיהיה עשוי מחומרים טובים לא פלסטיק, משהו קצת יותר איכותי.. המחשבים שכרגע נראים לי ואני מתלבט ביניהם: dell inspiron13 7359 http://ksp.co.il/?uin=29578 asus zenbook ux303ub …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד מעט מגיע אלי לפטופ n551jk עם חיבורי hdmi וmini display port. אני מתכנן לחבר אותו למסך hp 23xi שלו חיבור hdmi וdvi (וvga אבל לא משנה). יש לי בבית רק כבל dvi-dvi לצערי. האם כדאי לקנות כבל hdmi-hdmi או dvi-hdmi או ממיר לכבל שיש לי. זה משנה משהו (מבחינת איכות ומהירות תגובה) מאיפה כדאי לקנות? אני חיפאי.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 80-85 % משחקים 15-20 % עבודה עם תוכנות Solidworks ו matlab וכמובן כל הדברים הרגילים אופיס וורד וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 inch * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מכיר כל כך אני רק חוזר לשחק עכשיו אז נאמר של…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של Lenovo. מסדרת y-50 בעל מסך 4K 15.6 מריץ ווינדוס 8.1 כרטיס מסך GTX960M 4GB בגדול הוא לא עובד משהו בגלל שרוב התוכנות לא יודעת לעבוד עם 4K רואים את הטקסט והאייקונים מאד קטן למרות שמגדילים את זה בלוח בקרה. תוכנות כמו 3DS MAX, SKETHUP+Vray , AUTOCAD וכו' מי שהתנסה עם מסך 4K יבין על מה שאני מדבר. אני רוצה לקנות מסך נפרד ולחבר אליו את הלפטופ בחיבור HDMI השאלה שלי היא באיזה רזולוציה צריך לתמוך המסך ובאיזה גודל הייתם ממליצים לי שיהיה שתפתר הבעיה המעצבנת הזו. שאוכל לעבוד עליו ולהנות מהמפרט המכובד שלו כמו שצריך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי מסך וציוד היקפי. מערכת מומלץ amd הבנתי שעדיף מ intel וכל השאר מה שבא לכם סומך עליכם תודה רבה לירן,
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מחפש לשדרג את המחשב הנוכחי (מפרט מלא למטה). חשבתי להשתדרג רק בכרטיס מסך אבל הבנתי שהמעבד ולוח האם כבר ישנים וצריך להחליף. בגדול אשמח להשאיר כמה שיותר חלקים, אבל אם צריך להחליף אז נחליף. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 300 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זה המפרט המלא הנוכחי מעבד - Intel Core i5-4590 …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראשית, אציין שאני לא מודע למחירים כיום. האם זה מחיר ריאלי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את התקציב אם יש צורך בכך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים וסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי סקרים, בדיקות התלבטויות ועוד כמה דברים בדרך....הגעתי למפרט (כמעט סופי, רק אחרי אישור שלכם) של המחשב הבא שלי, בבקשה לתת את הדין, חוות דעת, המלצות לשינויים של דברים אני מוכן לשמוע ולקבל, גם פידבקים מוכן לשמוע ;D אז ככה מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Windsor 2.8GHz 2 x 1MB L2 Cache Socket AM2 Processor - Retail (היה התלבטות בין זה לבין ה6000+ והחלטתי פשוט לקחת את ה5600+ ולעשות לו OC קטנטן ) - 179$ לוח אם את הדגם הזה M59SLI-S5, לצערי את לי את השם המלא עכשיו, זה לא במלאי באתר שאני קונה, אבל אנ יחושב שאתם מבינים איזה לוח זה, של גיגבייט. מחיר בסביבות של 180$ זכרונות GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה חלקי מחשב כדי להרכיב לבד בבית. אני כרגע בתאילנד ורמיתי לדעת אם יש המלצות. צריך רק מעבד ולוח אם בסכום של לא יותר מ2000 ש"ח לדוגמא: amd 64 3200 (BOX) עולה כאן 800-900 ש"ח
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרה בבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב העבודה תהיה ב-V-Ray For Sketchup. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V-Ray For Sketchup, כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יירכש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6.…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית קל , שלא יהיה בצורה של מחשב גיימינג , אבל עם כרטיס מסך שלא מובנה עם המעבד . שימושים : סרטים גלישה והורדות , בנוסף משחק LEAGE OF LEGENDS . לא משחק משחקים נוספים יותר אשתמש בו הרבה ליד המיטה ככה שמסך טאץ ומתקפל יהיה מדהים בעיני . לכן חשבתי על : Lenovo Yoga 710 - http://ksp.co.il/?uin=36823 יש בו הכל מהכל , אני קונה את המחשב מאילת. מה לדעתם אני צריך לקחת ? יש אופציות אחרות יותר טובות להערכתכם ? אני שם כאן פורמט חיפוש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא לחרוג , אלא …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם כאשר מחליפים דיסק קשיח פגום לדיסק קשיח חדש,החברה מבצעת שכפול המידע 1:1?האם הדבר בטוח כלומר לא יוצר בעיות. לחבר שלי יש מחשב נייד ויש עליו מחיצת שחזור הוא צריך להחליף דיסק קשיח האם המידע בדיסק קשיח ישמר כמו לפני החלפת הדיסק הקשיח?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-