ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
Latitude E5410 כרגע 2G זיכרון. בעוד שנה ישודרג ל 4 בשורה תחתונה מה עדיף להתקין win7-32 או win7-64? (כרגע משמש רק לאופיס וואינטרנט בעוד שנה ישמש גם לישומים סטטיסטיים וגרפיים)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת למחשב..... מפרט המחשב: גודל מסך (כולל מצלמה מובנית): in High Definition (1366X768) WLED 15.6 מעבד Intel Core i3-2310M (2.10GHz, 3MB cache, Dual Core) זיכרון: MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel4096 נפח איחסון: GB Serial ATA (5400RPM)750 כניסות ויציאות HDMI, 2.0 USB, USB 3.0, USB/eSATA, Video VGA, RJ-45, ,מיקרופון AUDIO, תקשורת Europe Dell Wireless 1702 802.11b/g/n + Bluetooth v3.0+HS Card משקל: כ- 2.65 ק"ג צבע: אדום / כחול / שחור כרטיס מסך גרפי Intel HD Graphics כונן: X DVD+/-RW Drive8 קורא כרטיסי זיכרון: -in-1 Media Card Reader8 מקלדת Internal Hebrew Qwerty Keyboard סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium (64 BIT) - (Eng,…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי לקנות XPS 15. עכשיו יש לי התלבטות בנוגע לקנייה. בארץ הכי זול זה באילת : http://ksp.co.il/?uin=21448 בAMAZON או בחו"ל זה יוצא כמעט אותו דבר, בסביבות ה2000$. עכשיו רציתי לשאול כמה זה בטוח לקנות בEBAY ? וכמה צריך להוסיף מכס ? http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item56728cfce6 http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item234cfbf0ea http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item51cd64debb
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את החלקים הבאים(4000) מעבד, לוח אם, זיכרון, ספק, מארז וכרטיס מסך
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לפני קניה של המחשב והבנתי שמומלץ מאוד לשדרג את הזכרון שלו ל 2G . אני לא מתכוון לקנות את הסטיק בארץ מבקש את עזרתכם בקישור לדגם המדוייק שניתן להתקין עדיף של חברה מוכרת קינגסטון וכו'. קישור לרכישה בחו"ל יתקבל בברכה . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הדגם HP Pavilion dv5-1060ej והנה לינק עם מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=657 אני באמת באמת אשמח לשמוע מה אתם חושבים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב שהזמנתי מדגם Vostro 5470 של Dell, התקלה החלה כשהגעתי הביתה והתחברתי לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומחובר אליה אך ללא גישה לאינטרנט, חשבתי שהתקלה ברשת אז הגדרתי אותה מחדש, בדקתי דרך הנייח שבבית ויש אינטרנט, התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק ולאחר כמה נסיונות הנציג אמר שמבחינת בזק יש אינטרנט וההוכחה לכך היא המחשב הנייח, ולכן לצערו אינו יכול לעזור מעבר לכך. המחשב עצמו הגיע עם Win8 שזו כבר קללה מהרושם הראשוני שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני דיי נואש...
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים חג שמח ושנה טובה, המטרה מפרט כמפורט בנושא, ללא צורב DVD (יש לי חדש) בעלות MAX של 3,500 ג'ובות... חשוב מאד שיהיה שקט מאד (מישהו אמר קרור מים?) לא רוצה לשמוע רעש בכלל!!! ללא ציוד היקפי למעט מקלדת טובה... המטרה - משחקים! (ביושוק גרם לי עוגמת נפש רבה כאשר לא עבד על הדינוזאור שלי...) כמו כן ובנפרד, יתכן ואני מוכר את המחשב הזקן שלי + מסך VG712s של VIEWSONIC לאיזה ניגר ב - 1500 ש"ח. לכן, בשאיפה שימכר, אני זקוק למסך lcd באיזור ה - 1,500 ש"ח, עדיף 20" 16/9 ומעלה... חשבתי על VX922 Viewsonic ב- 1,300 /ש"ח בלבד. לעניין המפרט ולאחר עיון במפרטים מומלצים של אינטגרל המלך חשבתי על - מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 42…
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב ושלום לכולם אני די חדש כאן כך שאני מעריך ששמעתם את ההערה כמה פעמים אבל: לגבי מפרטים של מחשבים משרדיים: אני לא רואה את הצורך ב DVD , צורב , כרטיס קול ,מודם ודיסק קשיח גדול למחשב משרדי כולנו מכירים את מחשבי המשרד שכל היעוד שלהם הוא אופיס , דוא"ל וקצת אינטרנט בשביל זה לא צריך את כל המפרט הנ"ל . בד"כ האפליקציות האירגוניות נמצאות על שרתים חזקים ולא על מחשבים מקומיים , מה שמוביל לזה שמחשב משרדי כן צריך ובגדול הוא כרטיס רשת איכותי ומהיר , אני לא לגמרי מכיר , יכול להיות שיש לוחות עם כרטיסי רשת מעולים O.B אבל אם לא אז זה לדעתי דבר שצריך להשתנות במפרט עוד דבר אחד - אצלי בארגון לרב משתמשי הקצה אין כונני תקליטורים ו כונני דיסקטים וזאת ע"מ למנוע זליגה של מידע מהארגון החוצה ו/א…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 381 381 1 לוח אם ABIT LG-95 לוח אם LG-95 872 872 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box מעבדים IE4300 226 226 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB דיסק קשיח ואחסון 80JD 208 208 1 מארז כולל ספק FOXCONN TLA397 300W מארז FC397 555 555 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7600GS Sonic 256MB PCIe כרטיס מסך 28501 349 349 1 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 2X512MB זיכרון KVR667D2N5K21G 6 פריטים 2,590 ₪ סכום כולל מע``מ מskypc
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים + OC מכובד, אפשר להביא מחירים מכל חנות שרוצים, הכי זול שאפשר, אני קונה מחנות שמבטיחה את המחיר הנמוך ביותר, נראה מה הם שווים.. חשבתי על המפרט הבא: המחירים נכונים לתאריך 3/10/06, הכי זולים שמצאתי.. Intel Conroe Core® 2 Duo 6300 box 1044 http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=050104&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=1&aff=Zap〈=he GigaByte GA-965P-S3 770 http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3589 Western Digital WD2500KS 420 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2476 LG GSA-H10N DVD±R/RW X16 193 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=760 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB 1650 http://www.noacomp.co.i…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השימוש של המחשב יהיה מיילים\וורד\מצגות. בגדול שיריץ ווינדוס חדש (7\10) וורד ודפדפן בצורה טובה. לא משחקים גרפיקה או חולות רעות אחרות. מסך קטן - עד 12" כמה שיותר קל, עם זאת סוללה כמה שיותר חזקה - אני יודע שאלו דברים מנוגדים אבל אולי אתם מכירים משהו שהוא מאוזן. רשמתי 2000 בכותרת כי אני לא יודע כמה יעלה משהו שמתאים, אבל הדרישה היא למחשב פשוט וזול לצרכים משרדיים פשוטים ובסיסיים. אשמח שיעלה כמה שפחות
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שידרגתי לאחרונה את הזיכרון והחלפתי את ה CD בהארד דיסק נוסף בלנובו T420s שלי.מאז, הסוללה שלי מתרוקנת מהר באופן חשוד. מסתמן שזו בעצם בעייה באמדן של המחשב למצב הסוללה. הוא חושב שהיא fair ומתרוקנת ממש מהר (ואז מרדים לי את המחשב), אבל אחרי שאני עושה לה reset היא מתנהגת ממש סבבה כמה פעמים עד שמשהו שם משתבש והיא חוזרת לסורה...יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה חלקי מחשב כדי להרכיב לבד בבית. אני כרגע בתאילנד ורמיתי לדעת אם יש המלצות. צריך רק מעבד ולוח אם בסכום של לא יותר מ2000 ש"ח לדוגמא: amd 64 3200 (BOX) עולה כאן 800-900 ש"ח
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ביקשתי כאן המלצה כלפי מחשב נטבוק (מיני נייד) שיריץ HD ומשחקים מסויימים. לאחרונה קראתי שיוצא הION 2 שיכול לעמוד בפעולות האלה בקלות יחסית, והבנתי שהוכרזו 2 דגמים של נטבוקים המשתמשים בטכנולוגיה הזאת: Acer Aspire One 532G Eee PC 1201PN וברצוני לקנות אחד מהדגמים בארה"ב בקרוב. לשאלתי, האם הדגמים האלה מומלצים והאם התחילו למכור אותם? הדרישות שלי הן: עבודה משרדית, HD, משחקים לא הכי כבדים וכו'.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אני כבר הרבה זמן שוקל לקנות מחשב ואני אודה לכם אם תבנו לי מפרט. אני רוצה מחשב למשחקים(משחקים כבדים מאוד)שיריץ אותם טוב. אני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג אז אנא קחו זאת בחשבון. בנוסף אני אודה לכם אם לא תמליצו על זכרונות של A-DATA, אני פשוט מעדיף חברה טובה יותר. אני לא צריך ציוד הקפי. תודה רבה לכל העונים ושנה טובה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הדרישות של המשחק מה אני צריך לשדרג Minimum: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.) Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz Memory: 6 GB RAM Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 DirectX: Version 11 Hard Drive: 25 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD58…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב חדש של טושיבה.. פירוט מלא על הנייד לא מצאתי חוות דעת בגוגל... וגם רציתי לדעת אם מישהו כבר הספיק לקנות ולהתנסות...
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישבתי בבית וגלשתי בנייד, פייסבוק והפורום הזה. פתאום רעש של ״ניתוק הצתה״ כאילו חללית נחתה מחשב מדגם U566N של חברת Gigabyte אצלי שנתיים ו-10 חודשים. מעבד - T8300 2.4ghz, כ. מסך 8400GS, זיכרון 4 ג׳יגה, הארדיסק 320gb חייב לציין שבתקופה האחרונה עבד על כ64 מעלות!!! לפי תוכנת ה״Everest" וזה כולל משטח קירור.. איך אפשר לדעת מה הלך? ספק? לוח? אולי הארדיסק?! יש אפשרות לבדוק זאת לבד או שחייב לקחת לטכנאי מוסמך עקב וזה נייד? כמה אמור לעלות כל חלק שהדגשתי למעלה והאם עדיף לתקן או לשקול קנייה של חדש? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני נוסע לחו"ל עוד כמה ימים ואני רוצה להשוות מחירים של רכיבים במחשב זו הסיבה שאינני יודע להגיד לכם תקציב שעד לשם להגיע,אני כן יגיד שהתקציב שאני חושב עליו הוא סביבות ה4000 שקל אבל אני רואה הפרשים אז התקציב יעלה בהתאם (לא רוצה XEON) אבל שוב מדובר פה על השוואה ואני קונה רכיבים ולא מארז שלם אלא נטו קופסאות ומרכיב בארץ הצרכים של המחשב הם גלישה באינטרנט אבל אם כבר הולכים על כזה מחשב אז שיהיה גם למשחקים ושיהיה חזק לשנים הקרובות דוגמה לכך שהסתכלתי ראיתי את המעבד הבא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11729 במחיר של 5190 ובחו"ל ראיתי את אותו המעבד במחיר נכון להיום 3683 ש"ח אחרי ההמרה אז לכן אני רוצה להשוות אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב עבודה חדש (לבית) בשבילי. אני זקוק למחשב שיוכל להריץ סימולציות וחישובים מתמטיים כבדים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחקר (פיזיקה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Mathematica , Matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ספורט (NBA , …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום... לפניי כיומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (בעקבות המלצה פה בפורום...תודה! אחלה מחשב!) הזמנתי את המחשב עם 160 ג'יגה.. עכשיו קיבלתי אותו כשהוא מחולק ל3 כוננים. SW_Preload - 137 GIGA Lenovo - 10 GIGA SERVICEV003 - 1.5 GIGA המערכת הפעלה שמותקנת אצלי זה ויסטה עסקים 64 ביט (שתהיה תמיכה ב4 ג'יגה זיכרון) עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה הם שני החלוקות הנוספות של הכונן שלנובו הוסיפו לי? מה יש שם? 2) אני משער שהכוננים קשורים איך שהוא לגיבוי... איך אני משחזר את מערכת ההפעלה במקרה ואני רוצה לפרמט? 3) דבר נוסף ששמתי לב אליו .. הוא שקיבלתי את הכונן הגדול כשהוא מלא כבר ב37 ג'יגה של משהו. כאשר התיקיות המרכזיות שגוזלות מקום הן SWWORK שלוקחת 6 ומשהו ג'יגה! מה זאת התיקיה הזאת? וגם SWTO…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי נייד של דל ואני מעוניין לבטל את העכבר הקטנציק שנמצא בתוך לוח המקשים. ישנה אפשרות לבטל אותו ??? ואיך????
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה שנייה להראות משהו פשוט שיעיר כמה חבר'ה עם תקציב מוגבל: לקנות עכשיו בתקציב זול E8400 ב 800 שקל ולחסוך 700 שקל עד למחיר ה 1500 ש"ח למעבד I7 920 (ולעשות OC למעל 4 ג'יגה). לקנות 4GB של DDR II ב כ350 ש"ח ולחסוך 150 ש"ח עד למחיר ה500 ש"ח ל3 ג'יגה או לחסוך 650 ש"ח עד למחיר ה1000 ש"ח בדגמי ה 6 ג'יגה (שהם אלו שבאמת ייתנו ביצועים במערכת 64 ביט שהרוב מתקינים כיום). לקנות לוח ASUS P5Q ב כ600 שקל ולחסוך 600 שקל עד למחיר 1200 ש"ח, מחיר לוח הI7 הכי זול בלי יותר מדיי קשקושים עם מספיק פיצ'רים משצריך גם ככה. חשבון פשוט של שילושים קדושים: מערכת P45+E8400+4GB DDR II = בערך 1600 ש"ח (הוספתי 50 שקל שלא יגידו לקחתי המחיר הכי זול לכל חלק). מערכת X58+I7 920+ 3GB DDR III = בערך 3200 ש"ח -…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-