עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן לכולם, הרכבתי מפרט למטה ואשמח לחוות דעת בהתאם לדרישות שרשומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 לצורך העניין, אבל מכוון למגוון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון להיום 1680x1050 אבל עלול להשתנות (לא מתכוון 4K) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

2. Started by צורחל,

שלום רוצה לקנות מחר מארהב מחשב. אשמח להמלצה למחשב גודל 14 או 15 אינץ i5 או i7 8gb ומעלה לא כבד במיוחד עדיף עד 2 קילו מסך לא מבריק ומקלדת לא sensitive לכל תזוזה. שימושים - בעיקר גלישה , קצת תוכנות גרפיות מחיר כ 650+- תודה רחל

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. שלום, המחשב: AMD Phenom II X2 550 Dual-Core 3.1GHz לוח אם עם יציאות sata 2 בלבד HD Seagate 500gb 7200rpm Ram Gskill 2GBx2 1066 ספק כח 550w של Chieftec המחשב לא עולה(רוב הסיכויים שלוח האם דפוק וכל שאר החלקים תקינים) האם יש טעם לנסות למכור חלק מהרכיבים? אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלת תקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. After Effects, Premiere, AVID וכד' המחשב מיועד לעבודות עריכה כבדות ועבודה עם קבצים באיכות 4K ו 1080p המטרה היא לעבד את הקבצים ולבצע Render בזמן הקצר ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. נדרש רק המרכיבים העיקריים על מנת שמערכת ההפעלה תרוץ ללא שום ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול הארד-דיסקים של מידע. רק הארד-דיסק SSD להפעלה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …

5. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13 / 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות ה-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה אמינה, אבל בשל שיקול מוזר של הרוכש - לא DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע) - מעבד מהדור האחרון SKYLAKE (6XXX) בגדול, מחשב שישמש אנשים די מבוגרים (צפונית לגיל 60) בעיקר לאינטרנט, כשחשובים ל…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. מעבד: Intel I5 6500 - Tray - מחיר : 1010 ש"ח קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר: 119 ש"ח לוח אם: Asus B150M-C מחיר: 465 ש"ח - קישור ללוח באתר של אסוס: https://www.asus.com/Motherboards/B150M-C/ זכרון ראם: Kingston HyperX Fury Black 2X8GB DDR4 2133MHZ CL14 - מחיר: 645 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB OC מחיר: 1665 ש"ח (בקנית נייח) דיסק קשיח: WD Caviar BLUE 1TB מחיר: 234 ש"ח SSD: של חברת Transcend בנפח 128GB מחיר: 220 ש"ח ספק כח: SeaSonic M12II EVO 520W Bronze מודולרי מחיר: 347 ש"ח מארז: Antec VSP-5000 מחיר: 197 ש"ח סה"כ: 4903 ש"ח כמה נקודות: 1. בתמונה באתר של KSP לכרטיס מסך הזה יש תמונה של WINDFORCE, המוכר ואני הסתכלנו והוא אמר שזה WINDFORCE, האם מישהו רכש את …

7. http://postimg.org/image/lim597iz1/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V FARCRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. שלום. אחותי מתחילה ללמוד עיצוב פנים. אני מצרף את רשימת התוכנות שיותקנו במהלך התואר: אוטוקאד סקאצ'אפ פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין 3D-MAX מטרות המחשב? נכתב למעלה * גודל המסך? לדעתי ידרש גודל 15.6 לשם עבודה נוחה, מינימום 14, עדיפות ברורה למט * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD, אפשרי גם HDREADY. * משקל רצוי? 2KG מקסימום. כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בגלל התוספת הגבוהה שגובים על SSD אני שוקל להוסיף בעצמי. המחשב צריך לאפשר חיבור של דיסק נוסף SSD. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם נקנ…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. אהלן חברה, בעיקרון אני מתכנן שידרוג למחשב. אז ככה.. יצא Fallout 4, הורים נוסעים לאילת, מלא זמן לא שידרגתי את המחשב.. מסתמן שכל הסימנים שם, העת לשדרג הוא עכשיו! אבל... אולי עדיף לחכות? skylake בידיוק יצא, לא עדיף לחכות לkaby lake? אולי יירדו המחירים? וgeforce 1000 יוצא עוד מעט... 2016. לא בידיוק ברור מתי, אבל אולי עדיף לחכות? אולי מחירים יירדו? האם עדיף לי לחכות? הרי ברור לי שאף אחד פה לא נביא ואי אפשר לדעת מה יהיה - אבל האם יש איזשהו דפוס שיכול לתת מושג כללי? מה היה עד עכשיו ולפי זה לפעול? ומה ההבדלים בביצועים של ivy bridge, haswell וskylake? מתעניין אם לשדרג את הלוח אם או פשוט לקנות i7 1155... ובכללי, לא רוצה סתם לזרוק כסף.. מוכן לשדרג.. אפילו משתוקק! ...אבל לא ר…

10. היי חברים,אני מעוניין לרכוש אחד מהמחשבים הניידים הבאים בבלאק פרידיי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..162..1358..159..161..2175..2185..853..442..2012..347..432..433..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=28613&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://ksp.co.il/?select=.268..271..162..1358..159..161..2175..2185..853..442..2012..347..432..433..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=28835&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://ksp.co.il/?select=.268..271..162..1358..159..161..2175..2185..853..442..2012..347..432..433..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27923&txt_search=&buy=&mi…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  11. שלום לכולם אני מתכוון לרכוש עבור אבי מחשב נייח. הצרכים שלו מאוד בסיסיים - עיבוד תמלילים וכאלה. ממש לא משחקים כבדים. לכן, על פניו אפשר פשוט לגשת לאייבורי ולרכוש את המחשב הזול ביותר. מאידך גיסא, כן חשוב לי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ושהמחשב לא ייתקע אם טיפל'ה יעמיסו עליו. לכן אשמח אם מישהו פה יוכל לבנות איזה מפרט בסיסי סביר. כמו כן דרוש כל הציוד ההיקפי - מסך / מדפסת משולבת / עכבר / מקלדת. גם בזה לא צריך את הכי יקר אבל כן איכותי ואמין. התקציב לא מוגדר - כל בהתאם לדילים השונים ביום ששי הבעל"ט. אני מאוד מקווה לא לעבור את ה2000 / 2500 ש"ח להכל יחד. תודה מראש למסייעים אני מצרף כאן תשובות לשאלות מהנעוץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח כולל כל הציוד ההיקפי א) האם לנצל את כל התקציב או …

12. היי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד . תקציב עד 2700 ש״ח מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד. זיכרון 8/6 גיגה בייט מסך מסך 15.6" רזולוציית המסך עדיפות ל FHD אבל לא חובה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך פחות האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI Bluetooth לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 256G-500G , עדיף SSD כונן אופטי לא חובה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודיתֿ לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. Started by קלוקיי,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? גודל ממצוע , לא קטן מדי . * רזולוציית המסך? רזלוצייה טובה . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אינטרנט אלחוטי וכו' . * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע וסביר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB וכל שאר היציאות הסטנדרטיות . * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by Demagh,

אהלן, צריך חווד על השילוש הקדוש הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]21114[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolo…

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by Galicious,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta v, fallout 4, battlefield 4, total war -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 עם 144mhz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 14 תגובות
    • 739 צפיות
  16. חטיבת הביניים הזמינה ברכישה כוללת מחשב HP מבוסס i3-5010U מסדרה 430, צג "13 - ב-2500 ש"ח, כשהבונוס הם אופיס 2013 ותמיכה קבועה של טכנאי בית-הספר: hp ids uma i3-5010u 430 base nb pc מטעמי תקציב שוקל לרכוש מחשב מהשנה מבוסס Celleron N2840, ורק 2GB RAM, עם צג "14 ב-1200ש"ח: Dell Inspiron 3451 IN-RD01-8691 HP 240 G3 L8A17ES 1) עד כמה המחשב עשוי להיות יותר איטי וחלילה לבאס את הילד (או שאולי דוקא עוד אינצ' מסך מפצה)? 2) האם ניתן להרחיב זיכרון -4GB?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. שלום ברשותי מחשב שקניתי לפני כ- 4 שנים בעל המפרט מטה. אני מעוניין במחשב שיוכל להריץ משחקים באיכות בינונית + האם ניתן להנציל אותו בשדרוג בסכום סביר או שכדאי לי לקנות מחשב חדש. תודה מעבד intel i5 1155 quad 2500 3.3GHz ספק כח A.PFC 550W fan 12 ci-power cwt לוח אם sata3 dh67cl ddr3 intel מארז ANTEC 300 gaming מאוורר KATANA 3 INTEL זיכרון 4 gb drr3 1333mhz כרטיס מסך ATI Radeon 6850 1G SAPPHIRE דיסק קשיח 500 gb 7200 16mb

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך אני צריך שבתקציב יהיה גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ישחוקו משחקים כבדים מדי, TF2 , GW2 ועוד.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום, אשמח לעזרתכם בחיפוש מחשב נייד. אני רוצה שיהיו לו את המאפיינים הבאים: מסך מגע (עדיפות למתקפל אבל לא חייב - לא טאבלט שמתנתק אלא מסתובב) גודל מסך 15.6 אינץ' HD יציאה לHDMI רצוי מעבד i5 סוללה חזקה! שתחזיק הרבה לפחות 500 GB עדיף יותר תקציב בערך 2300 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. שלום חברים, אז זהו, עברו 10 (!!!) שנים, והגיע גם הזמן שלי לרכוש מחשב חדש, מה לעשות ואני לא רוכש מחשב כל יום... מטרת המחשב היא עיבוד תמונות דו-מימד, שימוש בפוטושופ ולייטרום. אני מעבד בממוצע כ - 1000 תמונות בשבוע, בזמן מאוד מוגבל כתחביב מעבר לשעות העבודה, כך שמהירות היא ערך חשוב. הצלחתי להרכיב את המיפרט הבא, עם הרבה קריאה בפורומים כאן ובעוד מקומות, המיפרט מבטא את הפילוסופיה שלי שקונים מוצר טוב, במקום שייתן שירות טוב, עם ראיה של היום ובעתיד של הצרכים שלי. אשמח מאוד לחוות דעתכם, המפרט לא כולל: SSD/SATA דיסקים שאביא בנפרד מרכישות שבצעתי בעבר. תודה רבה רבה רוני ! המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=40224

21. שלום לכולם , אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי בתור סטודנטית - בגלל הבלאק פריידי המתקרב אתם מוצאים דילים שווים אשמח לשמוע(בארץ) תודה! דגם שמצאתי שעונה על הדרישות שלי ואשמח לחוודים עליו:[h=1]Lenovo Yoga 2 13 59442292[/h] מטרות המחשב: מחשב לסטודנטית , רוב השימוש במחשב הוא בישומיי אופיס , גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (מהכונן הקשיח ובצפייה ישירה) גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: העדפה ללא יותר מ13" , אין העדפה מיוחדת רזולוציית המסך: חשוב שתתאים לצרכים שציינתי למעלה , אין לי ידע בנושא ולכן לא יודעת לפרט דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיפות לעכבר TOUCHPAD משקל רצוי: עדיפות עד 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לזמן סוללה ארוך האם יש צורך ביציאות מי…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. היי, אני מחפש מחשב נייד ליום יום , סטודנט מחשבים. אשמח לעזרה. התקציב הוא 5000 שקל ויש אפשרות להזמין מחו"ל. * מטרות המחשב? מחשב ליום יום , אינטרנט , אופיס, תכנות קל , SQL SERVER * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בעיקרון חשבתי על 13.3 ולא מבין מה ההבדל (איפה רואים יותר יפה?) * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יהיה מצוין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל חשוב שיהיה USB וכו' בלי צורך בחיבור חיצוני להוספת חיבורים * Bluetooth? לא צריך בעיקרון אבל אם יש למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD בלבד * כונן אופטי? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין לי בעיה לרכוש א…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by Mike_Shinoda,

שלום, לאחותי נגנב המחשב. היה לה Dell Vostro 5470 עם: i5, 8gb ram, 128gb SSD, כרטיס מסך של Nvidia בנוסף לכרטיס מסך של אינטל. המסך הוא 14 אינץ' מן הסתם. היא הייתה מאד מאד מרוצה ממנו ורציתי לדעת איזה דגם אפשר לקנות היום שיהיה תחליף ראוי לזה? ראיתי שיש במבצעי בלאק פריידי בארץ את האסוס UX305CA. האם הוא שווה במחיר הזה? האם יש דגמים טובים יותר במחירים דומים? אשמח לשמוע המלצות. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב נייד עבור עבודה עם פוטושופ (ציור דיגיטלי ועריכת תמונות) וכזה שיאפשר גם עריכת וידאו. הבנתי שהמעבד והram הכי חשובים, לכן חשוב לי שיהיו חזקים ככל האפשר. המשקל לא חשוב. זמן סוללה לא חשוב. עדיף מסך מט. רזולוציה של 1920 על 1080 מספיקה, לא צריך 4K. כרטיס מסך, מעדיף NVIDIA. מבחינת כונן קשיח, אני מעדיף SSD, או תצורה משולבת בין הארד דיסק "רגיל" לאחד קטן יותר שהוא SSD, אם אפשר במסגרת התקציב. מחפש מחשב עם אחריות לשלוש שנים (או כזה שאפשר להרחיב את ההאחריות לשלוש שנים). התקציב הוא עד איזור ה-6000 - 6500 ש"ח. אני שוקל לקנות את המחשב הזה של לנובו: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=6729 מה אתם אומרים? יש המלצות? טיפים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  25. שלום, חבר מחפש מחשב במחיר הנקוב. לא משנה לו אם זה מחשב ATX או מחשב מיני, חשוב לו התקציב וכמובן הביצועים. SSD פחות חשוב לו במידה וניתן לחסוך (הוא כלל לא מכיר את המוצר). אשמח לשמוע את דעתכם על הנ"ל - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 ביחס ל http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19072&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=12555 או כל מפרט אחר שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים