ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין למכור נתב נטגיר VVG2000 של בזק המיועד לרשת VDSL. הנתב במצב טוב. קישור לאתר המוצר. כדי להוריד אבן מליבו של הקונה אקח את הנתב לבזק כדי שיבדקו שהכל תקין. ;D כמה נראה לכם שאוכל לקבל עליו כיד 2? :s05: תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים המחיר צריך לכלול רק מחשב בלי מערכת הפעלה ובלי ציוד הקפי (מסך עכבר מקלדת)
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS X301A אשר מגיע עם 4GB זכרון . ניסתי לבדוק אפשרות לשדרגו ל 8 GB אבל הבנתי שזה כרוך בהוצאת הלוח ממקומו , האם זה באמת נכון ? לפי אתר היצרן של ASUS אין איזכור ל אפשרות כזאת בכלל , ו בחנות שמתמחה בזכרונות לניידים הם טוענים שניתן ואף שלחו לי את מספר הדגם - KVR1333D3S9/8G - זכרון למחשב נייד DDR3 8192MB 1333MHZ Kingstonאודה לקבלת תשובה לפתרון התעלומה.... תודה. :s05: עדכון === נעזרתי דרך התוכנה של חברת CRUCIAL 1 SLOT UP TO 8GB RAM
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מטרה: מחשב סטודנט דרישות סף: תקציב מקסימלי - עד 5000 שקל. אין אפשרות לחרוג. גודל מסך מקסימלי - 13.3 (אפשר לשקול גם 15") אין צורך במערכת הפעלה / אופיס משקל - 1.7 ק"ג במקסימום זיכרון - 4 ג'יגה RAM רזולוציית מסך - אין צורך ברזולוצייה גבוהה מדי חיבורים - 3 כניסות USB, כניסה אחת HDMI מהירות זיכרון - לפחות 1066 מגה הרץ DDR 3 מקלדת - עדיפות למקלדת של ThinkPad סוללה - מינימום 4 בטריות (6 בטריות - יתרון) הערות מיוחדות: - חברת Dell / ASUS מחנות בעלת פריסה ארצית. - אשמח גם לקישור לביקורת / סיקור באינטרנט. - סתם ל Reference, היה לי את המחשב הזה בעבר והייתי די מרוצה ממנו עד שהוא נדפק תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בעזרתכם כבר קניתי מחשב סוס עזרתם לי מאוד עכשיו אני צריך לקנות לאחי הקטן. הוא לא משתמש בו הרבה אז התקציב של ההורים הוא 2000 ש"ח. לשדרג תמחשב בן 5 שלו... קיצר הדרך היחידה היא לקנות חדש כי החלקים יותר מידי ישנים. אני זקוק למפרט של מקסימום 2000 ש"ח הכולל כרטיס מסך טוב שיחזיק משחקי רשת לסוגייהם, מעבד חזק לOC, זיכרונות לא משנה רק שיהיה לפחות 2GB, ספק אמין, מארז זול למרות שאפשר להשתמש בשלו, צורב DVD ולוח אם שיהיה נחמד לעתיד. תודה מראש למי שיעזור לי, זה נשמע דיי בלתי אפשרי ב2000 שקל אבל זאת ההגבלה של ההורים שלי... תודהה
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כללי DELL יצרן XPS 1330 דגם Crimson Red אדום צבע מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T8300 מעבד 2.4Hz, 3MB L2 Cache,800MHz FSB מהירות 3MB L2 Cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB (2x1024MB) נפח 667Mhz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 160GB גודל דיסק 7200 RPM מהירות דיסק כוננים Yes DVD Multi Burner חריצי הרחבה 8-in-1 Memory Card Reader Secure Digital 54mm ExpressCard PCMCIA מסך WXGA, White-LED Display (300 nits) סוג 13.3" UltraSharpTM WXGA display with TrueLifeTM גודל (1280 X 800) רזולוציה מצלמה מובנית 0.3MP מצלמה תקשורת NO מודם 56K Yes כרטיס רשת Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Bluetoo…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד קל משקל במחיר של עד 4,000 ₪ (אפשר לחרוג קצת) דרישות: גודל 13.3" – 14" משקל נמוך מ-1.5 ק"ג מעבד i5 זיכרון 8 GB דיסק קשיח 256 GB SSD עדיפות לדגם עם כניסת VGA לחיבור מסך סטנדרטי סוס עבודה - יצרן וסידרה איכותיים (לדוגמא ThinkPad או Vostro) כולל מערכת הפעלה כרגע מצאתי את הדגמים האלה: Lenovo ThinkPad 13 20GJ0048IV – משקל 1.4 ק"ג – 3790 ₪ HP ProBook 430 G2 P4N89EA 3Y – משקל 1.5 ק"ג – 3978 ₪ Asus ZenBook UX305UA-FB012T – משקל 1.3 ק"ג – 3999 ₪ איזה מבניהם עדיף מבחינת אחריות ואיכות מוצר ? (מבחינת רכיבים הם די זהים) יש דגמים נוספים שיכולים לענות על הדרישות שלי ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט עד 2000 ש"ח לעבודה משרדית כבדה ללא ציוד היקפי שימושים: -עבודה במקביל על מספר גליונות אקסל כבדים ביותר (עשרות אלפי שורות לפעמים) -עבודה במקביל עם מספר יישומים כבדים בו זמנית (לא גרפיים אך חישוביים) -חיבור הממיר של יס למחשב והפיכתו למדיה סנטר (אני מניח שצריך בשביל זה כרטיס TV) -ושכמובן יהיה מוכן בעתיד לעבור לויסטה בלי שום בעיה 2000 ש"ח זה אמנם הגג אך אם המפרט מתאפשר בפחות כמובן שעדיף. בלי שום ציוד היקפי. והכי חשוב אני צריך חנות שגם תהיה מומלצת אבל גם כמה שיותר קרובה לת"א. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
בעוד כשבועיים אני מתגייס לחיל המודיעין ואני יהיה בבסיס סגור ושם יהיה לי הרבה שעות פנויות לכן אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש וחזק . במקרה אבי נמצא כרגע בניו-יורק והתכנון הוא שהוא יקנה לי מחשב ויביא אותו ארצה לכן רציתי לקבל המלצה על מחשב נייד חזק בעל מסך 15 או 15.4 איך שזה הולך על המחשב לתמוך ולהריץ משחקים כבדים סרטים וכו שהמחשב יהיה בדומה ל LG-S1 שזה מחשב שיכול להתאים לי אך אני רוצה לקבל המלצות על עוד חברות בנוסף אבקש גם קשור לאתרי חנויות אמריקאיות מהם אפשר להזמין את המחשב הנייד עליו אתם ממליצים . תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכם חברים... ברצוני למכור את המחשב הנוחכי שלי ולקנות מחשב חדש עד 3500 ש"ח.. Intel Core 2 Quad Q6600 1066MHz 8Mb BOX, יחידות 1 ₪900 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1119 DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775, יחידות 1 ₪375 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=190 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5, יחידות 1 ₪350 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=956 Thermaltake TR2 QFan 500W A.PFC 140mm Fan Dual 12V Rails 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪398 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1869 LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS, יחידות 1 ₪135 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1872 NZXT Tempest "AirFlow King" No …
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב. שלום לכולם ושבת שלום. בחודש הבא אני קונה אביזרים למחשב. יש לי כמה שאלות לגבי כל אחד מהאביזרים. 1) אני מתכוון לקנות 450GTS, אני רוצה לקנות מ-KSP, השאלה שלי היא כזאת: האם יש את הכרטיס מסך הזה ב-KSP, ואם יש אז בבקשה תביאו לי לינק. וגם: אם המערכת שלי יכולה להחזיק אותו: מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM ( וכשאני יקנה את האביזרים, מביניהם אני יקנה ספק כוח 650W, אז בקשר לספק כוח, אין מה לדאוג ) 2) השאלה השנייה שלי היא, אם המחשב שלי יוכל להחזיק גם את ספק הכוח: CoolerMaster GX 650W השאלה שלי היא: אם ספק הכוח הזה טוב, אם הוא יכול להחזיק את כרטיס המסך 450GTS, ואם כל שאר המערכת שלי יכולה להחזיק אותו. (א…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5500.htm האם מישהו מכיר את הדגם או יכול להעיר/להאיר משהו לגבי המפרט שלו? מדובר בשימושים שגרתיים למדי, חשוב שיהיה אמין ונגיש לצורכי מולטימדיה שונים כמו חיבור למסך גדול, איכות מסך טובה לסרטי HD. לחלופין, אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים של dell או HP, תודה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני שנה הבאה מתחיל ללמוד וצריך לקנות נייד כבר מעכשיו מכיוון שאין לי מחשב. אני אמור להתחיל ללמוד או מערכות מידע או הנדסת תעשייה וניהול. האם זה קריטי להשתמש במחשב במקצועות הללו במכללה עצמה? אם כן אז לפי מה שהבנתי ברפרופים פה זה שעדיף 13 אינץ'. אם אני לא יצטרך לקחת אותו איתי אז אקנה 15 אינץ'. ומה הטעם בלקנות 14? זה או שקונים מסך קטן שיהיה נייד או שכבר עדיף מסך גדול לא? תודה רבה וסליחה על החפירה, מקווה שתעשו לי קצת סדר. אני רוצה להזמין מחשב עוד השבוע!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב VOSTRO 1510 המחשב מצוייד בכרטיס של NVIDIA ולכן הוא די מתחמם. חשבתי לקנות לו משטח קירור או משהו בסגנון, אשמח לקבל המלצות והסבר
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עשרה מחשבים שיעמדו בחדרי מסחר. תפקיד המחשב הוא סכ"ה להציג מידע שוטף מהבורסה דרך תוכנה מסויימת. אז הדירישות הם: לוח אם שהכל כלול בו כמובן מאחר ואין חשיבות לכרטיס המסף או לכרטיס הקול. מעבד פנטיום 3 או AMD. לא בקיא בזה - אתם תחליטו. זיכרון - לא יודע. ארדיסק - מי צריך יותר מ 5G? מוכרים כאלה בכלל??? מסך - 17". לא יכול להתפשר על 15". חייב 17". סידירום, פלופי, מארז - הכי פשוט שיש. (פחחחחחחח כאילו יש לי ברירה) וזהו סכ"ה. המחשב יהיו מחוברים ברשת ויריצו וינדוס 2000. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק למפרט מחשב שיהיה חזק, מיועד לעיצוב גאפי בתוכנות כבדות ועריכת וידאו מאסיבית. אני שוקל גם אפשרות למחשב all in one עם מסך מגע אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם על זה. אם לא אז להוסיף גם מסך.. לשמור על אפשרות לשדרוג בעתיד.. אשמח מאוד לשמוע המלצות ממכם תקציב למחשב עד 4000 ש"ח עדיף לחסוך, לא מומלץ לחרוג מצטער שאני לא מפרט יותר מזה כי אין לי מושג מה היו רוב הדברים שרשמו שם בחוקים.. תודה מראש אתם עושים עבודת קודש לכל אותם עילגים (כמוני) בתחום.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחשב בייתי הכולל: * מעבד INTEL CELERON D 2.53G 533MHZ 775 גוף קירור : ARCTIC COOLING ALPINE 7 * לוח אם: GIGABYTE GA-8S661FXM-775 * זכרון PQI DDR 256MB 400MHZ CL2.5/GSKILL * דיסק קשיח: WD 80GB 7200RPM 8MB SATA2 * כונן CD-ROM:LG X52 BLACK * מארז SP 008 SILVER המגיע עם ספק כח איכותי ,יציאות סאונד/ USB בקדמת המארז מחיר 1400 ש"ח תוספות מיוחדות: זכרון: ללא תוספת 256MB נוספים בתוספת של ¤150 DVD-RW: ללא תוספת SONY Q30A בתוספת של ¤150 דיסק קשיח: ללא תוספת 160GB SATAII בתוספת של ¤130
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בעזרת השם קניתי מחשב חדש ומצויין!!! מה דעתכם? המחשב: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX מאוורר למעבד AMD 939 Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 Samsung 160GB 8M SATA 2 NCP 512MB DDR2 X2=1024MB Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black מארז ATX-מאווררים מקדימה ומאחורה.איכותי שחור.ספק 500W LG LCD 17 L1750T Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem Logitech® Value Optical Mouse Black SBF90 Creative 2.1 Speaker System SBS370 Black כרטיס רשת רגיל למחשב הזה שנוכל להיתחבר לרשת אלחוטית.(ראוטר חינם דרך דוד שלי שעובד בבזק! ) מתנה-מצלמת אינטרנט GPT ICOM 340 כולל מיקרופון …
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T6600 vs. Intel® Core2 Duo Processor P8400 האם קיים הבדל משמעותי בביצועים שעבורו שווה לשלם כ-400 ש"ח נוספים ?! נצא מנקודת הנחה כי שני המעבדים ירוצו עם אותו כ. מסך ואותו הזיכרון 4GB, תחת מ"ה Vista. שאלה נוספת - אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שרכש מחשב נייד מאייבורי. המחירים שלהם ממש זולים ביחס לשאר, אני באמת לא מבין איך ... אני מתייחס כרגע ספציפית למחשבים ניידים תוצרת HP. האחריות על המחשב הינה אחריות של HP למשך שנה בלבד, עם אפשרות להרחבה למשך 3 שנים תמורת תשלום, איך זה שקיימים פערי מחירים שכאלה, כאשר בכל המקומות מציעים את אותה האחריות? תקנו אותי אם אני טועה, אבל אחריות של HP אומרת בעצם שבמקרה של תקלה אני מדבר ישירות עם HP, מבחינתי החנות משמשת אותי אך…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה למחשב מבוסס P4 בתקציב של 5000 ש"ח שישמש בעיקר למשחקים. על התקציב לכלול מסך. תודה רבה למשיבים.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך לסגור עד סוף השבוע. מחשב לשימוש ביתי + משרדי, מעט משחקים לא חזקים במיוחד (עדיף כרטיס MID לא מעל 1200 ש"ח), שקט ולא חם מידי. כרגע לא ל-OC, עדיף 6600. מבחינת ציוד הקפי דרושים רמקולים וצורב DVD בלבד (ללא מסך, מקלדת, עכבר וכו) המחשב צריך להיות בהיר מבחינת המארז והרמקולים. מבחינת אפליקציות בעיקר אפליקציות כמו BROWSERS, OUTLOOK, OFFICE, VISUAL.NET, ECLIPSE, EDITORS למיניהם, תוכנות שיתוף קבצים. תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אחי הקטן קונה מחשב חדש לכן "מתפנה" מחשב,דיי חלק אבל עובד. INTEL PENTIUM D 925 STOCK COOLING ASUS P5L-MX 1GB DDR2 800MHZ GENERIC PSU+GENERIC CASE 500GB WD צורב פשוט יש ברשותי להוסיף GeForce 6200LE. כמה אפשר לקבל על מערכת כזו?אם בכלל.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה מפרט למחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא לתחביבים בלבד.. כלומר: גלישה באינטרנט, משחקים קלים כמו SIMS, צפיה בסרטים וסדרות באינטרנט, הורדות למיניהם.. אני לא צריכה שום דבר לשימוש כבד.. אבל גם לא רוצה מחשב הכי דפוק שיש.. אשמח להצעה או שתיים...ואז אקח את זה למישהו שירכיב לי.. תודה רבה מראש יום טוב נעמי
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי ואחרי השדרוג הוא יהיה כזה: מארז ג'נרי hed 400 trt leadtek 7600GT AGP MSI Neo-2 865p 80 GB hard disk Pentium 4 Prescott 2.8Ghz 1 GB ram PC3200 השדרוג יעלה לי 1800 שקל (אני משדרג כרטיס מסך,זכרון וספק כוח) מחשב חדש יעלה לי כנראה 4500 ויהיה בו x1950pro,core2 e6300, מארז יותר טוב משלי וכו' השאלה היא האם כדאי להוציא עוד 3000 ש"ח על החדש או שכדאי לשדרג את מערכת הAGP שלי ב1800. אני מתכוון לשחק במשחקים די כבדים למשל OBLIVION, FEAR וכו' תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-