עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם מחפש מחשב נייד "תחליף שולחני" 15-16 אינץ' שישמש גם לצפייה בסרטים (עם יציאת HDMI) וכן לתיכנות VBA וגם SAP/ORACLE/MS SERVER משקל: לא קריטי. לא מתכוון להיסחב איתו ולסחוב אותו יותר מדי. תקציב - 4 אש"ח (אם ניתן לחסוך - יתקבל בברכה) בנוסף - נראה לי שאני אעדיף משהו מהדור הנוכחי של המעבדים (i3 או i5 אם נכנס בתקציב) יש לי מערכת הפעלה win7 ultimate חוקית (נרכש מעובד מייקרוסופט :-) )- האם כדאי להתקין אותה לבד או שעדיף לקחת משהו מובנה ? אחריות - עדיפות ל-3 שנים ומעלה תודה רבה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, אני צריך מפרט למחשב בלי מסך. אני מתכוון לחבר את המחשב ל-LCD 42 אינצ' כדי לצפות בסרטי HD, אז שיהיה בכרטיס מסך יציאת HDMI. חייב שהמחשב יצליח להריץ 1080P בלי בעיות. שהמחשב יוכל להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר. *שהמחשב יהיה שקט. *אני תמיד העדפתי Intel.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  3. היי, אני מעוניין לקנות את הdell xps 13, דרך אמזון ארה''ב. אני מכיר שהאחריות היא בינ"ל ותקפה גם בארץ. האם אני צריך לידע את הנציגים בארץ, שאני מעוניין שהתיקונים יעשו כאן, ואיך עושים את זה? איך אני יכול להרחיב את האחריות שאני מקבל במהלך הקניה. לא ראיתי אופציה להרחבה באתר של אמזון למעט הרחבה בסיסית לשנה.

4. Started by RELOADED,

שלום לכולם! מי מהמפרטים יותר טוב? מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 3.0GH לוח אם: ausu P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E זכרון: 2x2GB OCZ DDR2 800MHZ ] כרטיס מסך: zotac 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסק קשיח: w.d 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA - 2 Years Warranty‎ מארז: Thermaltake Swing VB6000BWS ספק: PS-800 BIG FAN 450W (12cm Fan) (24pin( 4100= ש"ח ------------------------------------------------- מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 3.0GH לוח אם: ausu P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E זכרון: 2x2GB samsung DDR2 800MHZ ] כרטיס מסך: GAINWORD 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV DVI P…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by פתח הדביר,

תוכלו להמליץ לי בבקשה היכן הכי כדאי לקנות מחשב נייד? ישנן חנויות מוכרות כאיכותיות וזולות באופן משמעותי?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by NewStudent,

שלום לכולם! באוקטובר הקרוב אתחיל את לימודי בטכניון ולקראת שנת הלימודים אני מחפשת לקנות מחשב נייד בסביבות ה3000 ומשהו שקלים. אני אשתמש בו בעיקר לצרכים סטודנטיאליים ולכן חשוב לי שתהיה לו סוללה שתחזיק מעמד זמן רב ללא טעינה ושלא יהיה כבד מדי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע למחשבים מומלצים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. קודם כל, רציתי לציין שאני מאוד קפדני בקשר לחלקים וחשוב לי שתהייה לי מערכת חזקה טובה ועמידה מבלי לשדרג לעיתים קרובות, אני רוצה להיות בטוח ב-100% לפני שאני משקיע וקונה מחשב. היעד של המחשב שלי משלב קולנוע ביתי ומשחקים עם נטייה לקולנוע ביתי מבלי הפרזה לאחד היעדים... הסך המקסימלי של התקציב שלי הוא 10,000. המפרט: מעבד Intel Pentium D 930 (S775) - 3.0Ghz Dual-Core , Pressler, 2MB(x2) Cache - 800MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 1010 גוף קירור למעבד Zalman CNPS8000 250 לוח אם LGA775 Intel945P Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard 500 זיכרון פנימי 1120 DDR-2 -[2X] 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty X2 כונן קשיח 1140 WD3200KS Western Digital…

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by rdx,

שאלה היא האם מחשב עם נתונים כאלה יריץ GTA IV טוב יותר מהנתונים של המחשב השני מעבד E 5200 , זכרון 2 ג'יגה , כרטיס מסך 9800gt ..... הנותנים של המחשב השני : מעבד E 7400 , זכרון 2 ג'יגה , כרטיס מסך 9400gt ... הראשון מסוגל להריץ על MED והשני על LOW .. ?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by nisimhagogo,

שלום וברכה, יש לי מחשב של חברת compaq נקנה לפני שנתיים בארה"ב, מלפני כחצי שנה אולי יותר אפילו הבטרייה לא מחזיקה יותר מדקה, לפעמים היא נטענת לי עד 5 אחוז לפעמים עד 100 אחוז אבל תמיד נגמרת תוך לא יותר מדקה, דגם המחשב הוא presario f700, הבנתי שלפעמים אפשר לפתור את הבעיה, דרך אגב המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה ועכשיו אני עם ווינדוס 7, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  10. שלום לכולם,לאחותי (12) נשבר הלפטופ וכרגע אנחנו מחפשים לקנות לה מחשב נייח.. הייעוד של המחשב הוא מה שכל לפטופ פשוט מסוגל לתת-גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המטרה היא לחסוך כמה שיותר בתקציב ולשמור על מחשב שעובד בצורה נורמאלית ובסיסית. אני חיפשתי מחשב יד שנייה,ומצאתי כמה מחשבים פה ושם ב 700~ ,אבל עקב העובדה שאין אחריות ושצריך לעשות מבחני מאמץ וכו',דיי ירדנו מהרעיון.. אשמח לעצה מה דעתכם ,לחפש בכל זאת מחשב יד שנייה\לקנות את המחשב הכי זול ב 1400~.. אני רואה מפרטים ב KSP ב 1000 שקל +- http://ksp.co.il/?uin=15880 + צורב יוצא 1050..אני מעדיף לקנות מ KSP כי יש לי מתחת לבית חנות אם לקנות את המחשב הכי זול,אשמח למפרט..תודה מראש

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. היי, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב לסטודנט, לשימוש בהרצאות וגם לעבודה בבית. * מטרות המחשב: לימודים ועבודה, בעיקר שימוש משרדי בסיסי ואין צורך בכוח מוגזם. * גודל המסך: 15.6 חובה (יותר קטן מזה אני פשוט לא רואה) * רזולוציית המסך: HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: כמה שיותר קל במגבלות התקציב. אני אסתובב איתו לא מעט על הגב אבל גם אם זה מעל 2 ק"ג זה לא נראה לי נוראי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בגלל שהוא יהיה איתי באוניברסיטה עדיף זמן סוללה ארוך, אבל הימים שלי שם לא מאוד ארוכים אז לא צריך משהו מפלצתי. כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא קריטי * גודל מינימל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by dogday,

המחשב צריך להיות כמו כל מחשב של משתמש ביתי בעיקר למשחקים. הציפיות שהוא יפעיל משחקים עתידיים כמו דום 3 ו hl2 ושיהיה ניתן לעשות לו אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך. ושהוא יהיה כמה שיותר שקט. הרכיבים: מעבד {amd\intel} זיכרון-512mb ddr דיסק קשיח-60 gb ומעלה כרטיס מסך dvd cdrw floopy מארז- יפה וטוב אם שכחתי משהו להוסיף בבקשה תודה לכל העוזרים!!! אם אפשר - עד לאן יגיעו המעבד והכרטיס מסך אחרי אוברקלוק. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by most,

בוקר טוב, אז ככה, מדובר על מפרט לילד בן 7 ולהורים כך שמשחקים כבדים - לא כרגע. צריך מסך LCD 17 לגבי היקפי, אין צורך בחומרה חזקה - דברים סטנדרטים ונורמליים רצוי מ KSP - גרים בראשון

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by Ido Inbar,

היי, ראיתי כבר כמה המלצות למפרט שדומות למה שאני צריך, אבל אשמח לתשובות לכמה שאלות שעדיין יש לי: אני רואה שהמעבד המומלץ באזורי המחיר שלי הוא i5-6500, אבל בילבלו אותי עם כמה דגמים שונים שלו במחירים שונים... מה ההבדלים ביניהם ומה עדיף? לוח אם - קיבלתי כמה המלצות שונות לכמה יצרנים שונים עם מחירים דומים, למשל Asus B150M-A אבל גם על מקבילים שלו ב-MSI וב-Gigabyte ואפילו ב-ASRock - יש הבדלים אמיתיים ביניהם? או שאני לא בכיוון בכלל עם הרכיב הזה? אולי ללכת לדגמי ה-110 או ה-170? זכרון - מוכר שהתייעצתי איתו בחנות כלשהי המליץ ללכת על 2 זכרונות של 4 ג'יגה במקום אחד של 8, כי אז יש מצב לעיבוד מקביל והמחשב יהיה חזק יותר (יכול להיות שאני לא מצטט אותו מדוייק אבל זה היה הכי…

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by eliran005,

http://www.hevre.co.il/Webs/Hamula/GetFile.asp?FileID=111529&fid=8210&pid=19777 עכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס מסך הזה בסוף http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6520 זה משנה? איך המחשב טוב? תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום חברים, אז לאחר שהמחשב האחרון שלי שווק חיים וכל נסיון להציל אותו נכשל, החלטתי לפתוח את הארנק השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לגיימינג, כאשר לא באמת אכפת לי שירוץ על ההגדרות הגבוהות ביותר, אלא שיוכל להריץ בצורה חלקה משחקים, וגם להריץ CHROME במקביל בלי לקרוס. כרגע אני משחק רק DOTA וכל מחשב סטרנדטי יכול להריץ את המשחק, אבל אני מניח שבעתיד ארצה לשחק משחקים נוספים קצת יותר כבדים. מאד חשוב לי שהמחשב יישאר רלוונטי גם עוד 4-5 שנים. פניתי לחבר מסויים עם טווח מחירים של 2000-3000 ש"ח, אבל הבנתי שכדי שהמחשב שבאמת יקיים את הדרישות שלי אצטרך לשלם קצת יותר. קיבלתי הצעה למפרט הבא ב3200 שח: לוח ראשי BIOSTAR B150S1 מעבד I5 6400 …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. CPU: intel i3 6100 (tray) + Arctic Freezer i11 GPU: GTX960 4GB (msi GTX 960 4GD5T OC | GTX 960 4GD5T OCV2) MOBO: B150M (msi B150M PRO-VD | B150M BAZOOKA | B150M MORTAR) RAM: 2xDDR4 4GB (Crucial Ballistix, 2400) SSD: intel SSD 535 120GB HDD: WD BLACK 1TB CASE: Antec ISK600M-400/500 (PSU Antec VP) אני לא יודע איזה לוח לבחור, כלומר עברתי כל יצרן, אני רוצה משהו טוב בלי להגזים במחיר, התחלתי את בניית המפרט על H110, אבל הוא מעוד מוגבל מכל בחינה. כרטיס מסך בכלל רציתי לקחת GTX950, אבל ההבל במחיר לא שווה את זה, בכללי הGTX950 יקר מידי בארץ, המפרט עצמו, הוא פחות למשחקים בכלל, אבל עדין מעדיף שיוכל לשחק מידי פעם במשהו, אז ה960 זה הכי זול שאני יכול לקנות כיום. בקשר …

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  18. שלום, המחשב מיועד להרצת תכנות חישוב כבדות כמו MATLAB ודומיהן, משחקים, אינטרנט ואולי מעט גרפיקה וכמובן עליו להיות מסוגל להריץ היטב את vista לכשייצא לשוק. אם לדעתכם עדיף בתקציב זה לקנות מחשב Dual Core של AMD, אשמח לשמוע הצעות גם כן. כמו כן, אני מעדיף לוח אם עם תמיכה בזכרונות של DDR2 800Mhz וכרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים ברמה טובה (לאו דווקא כרטיס מסך מהדגמים המתקדמים ביותר). תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by Nanook,

היי, השימוש הוא משרדי, הכיוון שלי הוא מעבד i3 6100u, זיכרון 8gb, מסך 15.6 אינץ' וסוללה שתחזיק כמה שיותר. על המסך והזיכרון אני מעדיף לא להתפשר, כל השאר - פתוח להצעות. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני אשתמש במחשב הזה למשחקים כבדים וקידודים כולל ציוד היקפי ומבחינת כרטיס מסך שלא יהיה ATI יש לי ניסיון רע איתם.... תודה מראש לעונים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Vafel,

שלום, אני מעוניין במחשב משרדי בסיסי (אינטרנט + אופיס) והמפרט הכי זול שמוצע באתר עולה 1500 ש"ח וזה קצת יקר עבורי, איפה ניתן לקצץ בו בכדי להוריד את המחיר לאיזור ה1000? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 ש"ח ~ 2. מה שימושי המחשב? שימוש משרדי, אופיס + גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב אם המחיר נמוך\חינם אחרת אני ארכיב בעצמי. אין צורך במערכת הפעלה\אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור תל אביב 9. האם יש בקשות…

22. אורח avi_miz
    Started by אורח avi_miz,

מה דעתכם על המפרט הזה? מעבד ¤890.00 Box Winchester ??AMD Athlon 64 3000 Socket 939 לוח אם ¤980.00 DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 SLI Motherboard כרטיס מסך Gigabyte GV-RX80L256V ATI Radeon X800 XL 256MB Vivo PCI Express Retail ¤2,070.00 דיסק קשיח ¤475.00 Maxtor 6Y120M0 120GB 7200 8MB Buffer Sata DiamondMax Plus 9 - זמין במלאי שלם וקח! מארז Raidmax Scorpio 868 Silver 420Watt ¤380.00 זיכרון Elixir 512MB DDR 400MHz ¤230.00 זיכרון Elixir 512MB DDR 400MHz ¤230.00 מסך Lite-On LCD 17" Monitor R17AAS ¤1,470.00

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by shayro7,

שלום שלום נכון לעכשיו יש לי מחשב ממש ישןןןן משנת 2001 (פנטיום 3 1GHZ על RAM של 704M) הוא עובד סבבה לצרכים שלי אבל חלאס צריך לשדרג ! אני יחסית אחד שמבין במחשבים אבל עזרה אף פעם לא תזיק אז ככה התקציב שלי הוא 7000 ש"ח (ללא מסך , וללא רמקולים) הייעוד של המחשב הוא בגדול לטובת מולטימדיה (שירים סרטים ,הורדות ואינטרנט ) ,ובפרט עריכת סרטים ,וטלויזיה . יש לי חלק מהרכיבים העיקפים (כרטיס טלויזיה טוב של HAUPPAUPPAUGE - PVR 150 ,מסך 22אינצ של CHIMEI וארד יסק של W.D 250G ) יש לי כבר כיוון של רכיביי הליבה שאני רוצה ופה אני צריך את העזרה המקצועית ! 1) לום אם של GIGABYTE- GA-P35-DQ6 (או שעדיף את הדגם שתומך ב DDR3 ? ) 2) מעבד אינטל E6700 (יעבוד טוב עם הלוח אם שאני רוצה ? ) 3) RAM של 2G על…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיק.תמשרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by shedon,

שימוש: עבודה משרדית עלות: 8000-10000 ש"ח מסך: DELL FP2007 (יציאת DVI חובה!) נקודות קריטיות: משקל - עד 1.8 ק"ג מחשב יציב ללא תקלות זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות) - לטיסות תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.