ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה על נייד עבור שימושיים משרדיים - אופיס אינטרנט מיילים וכו' צריך שיהיה מהיר + נפח גדול בדיסק קשיח, ווינדוס 10 ומבחינת אחריות 3 שנים ואחריות עד בית הלקוח רציתי ללכת על דל אבל האחריות שלהם זה רק במעבדות בסוף ראיתי את שהמחשב הבא - https://www.pc365.co.il/product-6157-HP_Pavilion_15_ab211nj_P4A33EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אשמח לקבל דעה עליו אני יודע שאפשר להסתפק בפחות אבל אני רוצה מחשב שיהיה מהיר
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,6444,6838 המחשב לצורכי עבודה, בלי תוכנות גרפיות כבדות.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ASUS ROG G751JY-WH71(WX) Gaming Laptop 4th Generation Intel Core i7 4720HQ (2.60 GHz) 16 GB Memory 1 TB HDD 128 GB SSD NVIDIA GeForce GTX 980M 4 GB GDDR5 17.3" Windows 10 Home 64-Bit ב6,000 ש"ח תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלם לכולם חבר ביקש מפרט לגיימינג עד 3500 מKSP לא כולל כרטיס מסך(שישודך ככל הנראה עם GTX 960 4GB) שיקנה חודש הבא..שיהיה סביב I5 6600K(כלול במפרט) 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V.COD.crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב המשרדי הישן שבק חיים, והגיע הזמן למחשב חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:--- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.---- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים(FIFA) וקצת פוטושופ ישוחק על מסך 27". 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כוח והרד דיסק של 2T 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן .OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום למומחים, אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא, ואם יש המלצות לשינוי/שיפור במפרט. התקציב על 5000 ש"ח, עם אפשרות חריגה (אם אין ברירה) של עוד 200-300 ש"ח. תודה. מעבד - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray קירור למעבד - ZALMAN CNPS5X-Performa-PC לוח אם - MSI B150A-GAMING-PRO-PC זכרון - 16GB (2x8GB) DDR4 2133Mhz PC4-17000 CL14 - 1.2V - 288Pin - HyperX Fury DDR4 Series HDD - כ Western Digital 2TB - 3.5 inch - WD Caviar Black series (new) - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache - 7200RPM SSD - כ 250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - …
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה מהיר עדיפות שיהיה דק השימושים זה בעיקר אינטרנט פחות משחקים תןדה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב שלי יחסית מצומצם - עד 3000ש"ח, כשיש עדיפות ברורה לפחות מזה אם אפשר. מחפש משהו סופר VALUE FOR MONEY. מאוד אודה על עזרתכם! דרישותיי מהמחשב מפורטות מטה: מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, מיילים, אינטרנט וכיוצ"ב), עבודה בפוטושופ, חיבור בבית למסך גדול ולרסיבר עבור צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. החל משנה הבאה ישמש גם ללימודים גודל המסך: מאט/מבריק: לא קריטי לי, גם לא מבין בזה יותר מדי. העיקר שיהיה נוח לעבודה משרדית ולעריכת תמונות. סומך על המלצותיכם במסגרת התקציב רזולוציית המסך: לדעתי צריך FHD, לא? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה. עיקר העבודה שלי היא הקלדה וכתיבה. לדוגמה, יצא לי…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב נייד של מהאתר של מיקרוסופט בארה"ב ושלחתי אותו לארץ בשילוח חיצוני דרף buy2usa המחשב הגיע ואני מבסוט עד השמים. מה קורה לגבי אחריות בישראל? האם יש אחריות? האם אפשר להרחיב אחריות? איך מבצעים את זה? אשמח לעזרה . (אגב באתר של דל לפי הקוד יש למחשב אחריות לעוד שנה וחצי מעכשיו)
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום, אם אפשר כמה שאלות להתעניינות 1. איזה כרטיס מסך נחשב טוב היום למשחקי מחשב, אשמח לקבל דגמים מכמה חברות ומי החברה המובילה היום? 2. האם יש היום מעבד טוב יותר מi7? 3. זכרון ראם היום מספיק 4 ג'יגה או מינימום 8? 4. מי הלוח האם שמובילים היום? איזה חברות? שאלה אחרונה, הבנתי שלכרטיס מסך, מעבד וזכרון הראם יש להם גם מהירות עבודה שנקראת ג'יגה הרץ. אם אני אקנה מעבד שמהירות שלו תהיה פחותה מכרטיס המסך והראם, זה אומר שזכרון ראם וכרטיס המסך לא ינצלו את כל המהירות שלהם כי הם תלויים במהירות של המעבד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מחשב של סמסונג דגם n150 plus סמתי אליו ווינדואס 10 עבד טוב ופיתאום יום אחד הוא התחיל לעשות בעיות כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא תוען ולאחר מיכן מגיע להודעה שבה כתוב ummountable boot volum ואז הוא עושה ריסת ובפעם השניה הוא מפעיל את המחשב אבל מופיע מסך שחור ניסיתי לעשות F4 זה לא עובד
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מעבד q9550 של אינטל לוח p43-es3g gigabyte זיכרון 8g מחולק ל 2g x 4 ddr2 1066 של gskill יש גם קירור arctic freezer xtreme כמה יעלה כל רכיב? והאם נראה לכם שאוכל למכור את השילוב ביחד?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היה לי מחשב במקום העבודה ואני חושד בבוס שלי לשאבר שגנב לי אותו פניתי רק לבוס שמעליו והוא פיטר אותו עכשיו אני רוצה לפנות למשטרה או לחוקר פרטי (אם שווה לי)? core i7 880 gigabyte GA-P55UDL3-TSM g-skill DDR3 16GB (8+8) +צלעות קירור EVGA GeForce GTX 660 Ti OC 520W seasonic HDD 2TB 7200RPM 16MB Seagate HDD 1TB WD HDD 0.5TB Hetachi SSD intel solid-state 330 series 60GB ASUS Blu-Rey Disc x16 Nvidia 3D vition עכבר דיאבלו 3 YAMAHA +5.1 spikers keybord logitec USB2 flash drive 64GB sandisc גיבוי flash drive 32GB sandisc flash drive 32GB kingston flash drive 16GB sandisc
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות (צריך 8gb ram ומעבד i5 ומעלה), גלישה וכו... * גודל המסך? מעדיף 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi, usb, חיבור ethernet * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) הייתי מעדיף אופציה להוספת ssd בעתיד (או שילוב כיום) ע״י msata * כונן אופטי? לא הכי קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אני רוצה שהחיבור ethernet יתמוך ב1 גיגה ביט לשניה, ראיתי שלא כל דגמי הdell תומכים בזה (למרות שזה סטנדרטי היום)
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב הזה ורציתי לדעת כמה הוא שווה מעבד Intel i5-4570 לוחו אם ASRock H87 Pro 4 עם הקופסה המקורית זכרון G.Skill DDR3 8GB (2X4GB) 1600Mhz 1.25V sniper כונן קשיח Samsung PM841 256GB sata3 ssd Toshiba 3.5' 2TB sata3 כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 770 oc 2gb gddr5 עם הקופסה המקורית צורב Samsung SH-224 x24 sata DVD ספק כוח Thermaltake tr2 600w קירור למעבד Arctic freezer 7 pro rev.2 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד להריץ באופן תמידי פרזנטציה של Oculus Rift SDK 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1. לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינתיים לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב משרדי בסיסי שאמור להחזיק ל5-6 שנים הקרובות (לפחות...). השימושים במחשב יהיו בעיקר גלישה באינטרנט (סימניות מרובות במקביל) וצפייה בסרטים. מעבד: Intel Core i3 6100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪597 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B150M-DS3H DDR3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪367 מארז: Fractal Design Core 2300 Black כמות: 1 - מחיר: ₪291 ספק כוח: FSP HEXA 400W 80Plus A.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪254 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL11 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪205 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמ…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש, יש לי הצעה של מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם. יהיו עליו פוטושופ ופרמייר ובכלל הוא מיועד לעבוד קשה הוא צריך להיות עלי כל הזמן אז לא לקחתי מחשב גדול יותר וכבד יותר ובבית אני אעבוד על מסך חיצוני ומקלדת וכו (ואולי מעגן?) זה המפרט: יצרן: HP דגם: Mobile Workstation ZBOOK 14 מערכת הפעלה: Windows 7 Pro ממדים: 21X237X339 cm משקל: 1.62 kg תצוגה: צג SVA eDP +HD עם תאורת לד אחורית - 14'' רזולוציה: 1600X900 כרטיס גרפי: AMD FirePro M4150 תמצלמה: ערכת שבבים: מערך שבבים משולב במעבד מעבד: Intel Core i7 5600U מהירות מעבד: 2.6 GHz חריצי זיכרון: שני רכיבי SODIMM נפח זיכרון: 8 GB …
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
הייי, ניסיתי להרכיב לאח שלי מפרט למחשב משחקים, עד 5500(יצא קצת יותר) רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט? כדאי לשנות משהו? תודה, עדי
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד BLENDER 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, Battlefield, משחקים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימלי 2500, עדיף לכיוון ה2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וגלישה באינטרנט, עבודה עם מספר רב של תוכנות ברקע, כולל תוכנת גיבוי שרצה באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך רגיל …
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-