ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אולי זה נשמע הזוי, אני מחפש מפרט (לא בשבילי) שהשימושים שלו יהיו רק אינטרנט ותוכנות אינטרנט כמו מסרים מידיים. מעדיף AMD כי נראה לי יצא יותר זול. זכרון של ג'יגה יספיק פה בהחלט. כרטיס מסך און בורד, אין צורך בשום מאיץ כלשהו. אין צורך בהארדיסק,כבר יש, וגם אין צורך בצורב כי גם יש.(העיקר שיהיה חיבור IDE רגיל וישן בלוח אם,אבל אני מאמין שיש בכולם עדיין). ולבסוף מארז הכי זול שיש עם ספק הכי מעפן. בקשה אחת..לא CELERON כי זה כבר ישן מדי..ראיתי AMD athlon כפולי ליבה בסביבות 200 ש"ח. אני רק רוצה לראות איזה חנות הכי זולה כי לא מעניין אותי יותר מזה. ודבר אחרון , אני גר בחיפה... ממש תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תקציב : עד 4000 ש"ח. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכיוצ"ב),, חיבור בבית למסך גדול עבור צפייה בסרטים ובעיקר גיימינג בינוני עד כבד. גודל המסך: מעדיף כמה שיותר גדול , חשבתי על 17.3 משקל רצוי: כמובן, כמה שיותר קל יותר טוב, אך ישנה חשיבות גדולה יותר לקריטריונים האחרים זמן סוללה: אני לא בקיא במה נחשב זמן ארוך היום, אז אשמח לתובנות שלכם. יציאות מיוחדות: HDMI בלוטות': לא משנה לי גודל וסוג כונן קשיח: מעדיף SSD אך לדעתי התקציב שלי לא מספיק. מערכת הפעלה : לא צריך. דרישות נוספות: אין תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן עם מעבד E7500 עם 2GB RAM וGTS250 כולו אבק ולפעמים הוא נכבה אני לא יודע אם זה הספק או המעבד אולי מתחיל להינמס (מזל שעכשיו חורף) גם הזיכרון דפוק מהתחלה שקניתי אותו היה עושה ריסטים לפעמים על הפנים בקיצור אבל סוחב אחי מכונה כולו אבק והוא ממשיך מחכה שינקו אותו אבל רק שהוא נתקע חח בקיצור השאלה שלי היא כזאת האם שווה לי לשדרג אותו או לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 3000 3500 אני יכול לשים ספק זיכרון לנקות אותו מאוורר חדש וכרטיס מסך סוס והוא יריץ לי פולאוט 4 למשל או לקנות מחשב חדש בתקציב הזה או יותר בתקציב הזה מצאתי מחשב עם מעבד AMD FX6100 ו GTX960 אז מה עדיף core 2 duo עם כרטיס מסך ב1800 שקל או i3 למשל או amd עם כרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בביצועים מיוחדים, מקסימום צפיה ב-YOUTUBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, דרוש מפרט שלם (כולל צורב DVD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום . מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עם הרבה חלונות במקביל ודואר אלקטרוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קניתי מחשב חדש (כאמור LENOVO Y700) המחשב הגיע עם SSD 256GB. וכבר הספיק להתמלא כמעט לחלוטין. רציתי לקנות SSD נוסף ולחבר למחשב. איך אני יכול לברר איזה חיבור פנוי יש לי בלי לפרק את כל המחשב? (M2 / MSATA / SATA3)
-
- 18 תגובות
- 8.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני חוזר אליכם כמו תמיד לייעוץ ברכישת מחשב חדש. המחשב נועד לעיבוד גרפי בתוכנות אדובי סטנדרטיות, הקבצים אותם המחשב אמור לעבד הם קבצים מאוד כבדים (מגיעים לעיתים למעל 10-15GB פר קובץ). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם במידה ונדרש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800~? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד קבצי גרפיקה בתוכנות אדובי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Illustrator, photoshop, corel draw ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
זהו המחשב הכי טוב שמצאתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17068 מחשב HP דגם Pavilion 15-AB210NJ P5P36EA מעבד Intel® Core™ i7-6500U Processor 2.5GHz מסך "15.6 1920x1080 LED IPS מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® 940M 2GB זכרון 12GB DDR3 דיסק קשיח 1TB 5400RPM מערכת הפעלה Windows 10 Home שפת תפריטים עברית או אנגלית חיבורים ויציאות Audio, USB2.0 x1, USB3.0 x2, HDMI, Card Reader כ.רשת אלחוטי 802.11 (b/g/n (draft Blutetooth כסוף כונן אופטי צורב DVD מקלדת עברית ואנגלית סוללה 4 תאים צבע שחור משקל כ 2.2 ק"ג אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרישמי מחיר: 4490 ש"ח מה דעתכם על המחשב? יש לכם אולי המלצות למ…
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד שישמש אותה בעיקר לתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב הוא עד 3000 עם חריגה קלה (אפשר לחרוג קצת ממחיר אילת). אז כמה דברים שחושבים לי בסדר יורד: שיהיה ssd למערכת ההפעלה וhd רגיל לdata. רזולוציה 1920x1080 עוד פרטים: מינימום 4gb ram עד 15.6 אינץ׳ כמה שיותר קל... כמובן שלא חייב מערכת הפעלה והעדיפות האישית שלי היא dell למרות שמחיפוש באינטרנט אין משהו שלהם שעונה לדרישות שלי. רשמתי בסדר יורד כי מוכן להתפשר על הרזולוציה למשל. תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סולידוורקס, ויז'ואל סטודיו, סרטים, משחקים קלילים פה ושם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לרוב אהיה בתוך חדר אם זה משנה, גודל 14-15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף פחות מ2.5 קילו אך ניתן להתגמש * האם נדרש זמן סוללה ארוך?…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה-פיתוח לאינטרנט, פנאי-צפיה בסרטים ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", עדיף מאט אך לא שובר עסקה. * רזולוציית המסך?FHD, המחשב יחובר למסך גדול יותר לפעמים לעבודה ולצפיה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 גיגה SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם המחשב יוזמן מחול * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ראיתי את המחשב להלן: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=649…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה שדרוג לרוב המחשב שלי ומעוניין בדעתכם בהתאמת המוצרים יחדיו (בעיקר מבחינת אספקת החשמל של הספק): 1. מעבד - Intel I7 6700K 2. קירור מעבד - Scythe Katana 3 3. לוח אם - Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 LGA 1151, Intel Z170, DDR4 4. זכרונות - Corsair Vengence LPX 4x4GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 5. דיסק קשיח - Samsung 950 Pro M.2 2280 SSD MZ-V5P512BW 512 GB SSD 6. מארז - Antec P100 Mid Tower Black אלה החלקים שאני מעוניין לרכוש לפי הדרישות שלי האישיות למשחקי גיימינג, מעט עריכה וצפייה בוידאו, סימולטורי טיסה וכו'. הדברים שאני מוסיף לחלקים אלה מהמחשב שלי: 1. ספק כח -Corsair TX650W 2. כרטיס מסך - G…
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, הולכים לאיבוד כאן. מישהו יכול להמליץ על מפרט ספציפי עד 5000 ש"ח? תודה!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז חדש ולא יודע במה לבחור המארז צריך להתאים לקרור מעבד בגובה 161 ממ וכרטיס מסך 292 ממ תודה לעוזרים תקציב בערך 500 שקלים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים יש ברשותי לוח,מעבד כרטיס מסך,הרדיסק SSD 240 גיגה זכרונות 16 גיגה 4X4 לוח בן חודשיים-gigayte h97-hd3 מעבד בן שנה וחודשיים- I5 4690 זכרונות-16 גיגה קרוסאיר 4X4 כרטיס מסך -radeon amd 6970 2 GB הרדיסק SSD 240 INTEL 335 אשמח לקבל מחיר לגבי החלקים האילו תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב עובד באופן חלק ומאוד מהר. מעבד: Intel Core i3 540 @ 3.07GHz Clarkdale 32nm טכנולוגיתראם: 4.00GB כפול-ערוץ DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20סלוט אחד של קינגסטון והשני של Elpidaלוח אם : asus P7H55-M LX (LGA1156כרטיס מסך : (ATI Radeon HD 5670 (Sapphire/PCPartner1GB עם dvi hdmi ו disply portהארד דיסק : 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Deviceצורב -חדש- של LG, הוחלף לפני פחות מחודש. כרטיס קול של הלוח אם, אבל בspecy מופיע ככה: AMD High Definition Audio Deviceספק כוח 400W מארז כזה רק בלי הסמל של ksp http://ksp.co.il/?uin=13098מותקן עליו (אין דיסק אבל מופיע שהווינדווס מקורי בלוח בקרה) windows 7 ultimate 32 bit עובד מעולה, חלק מאוד. מאוד. שמור מאוד. עבר פרמוט לפני שנה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, The Witcher 3, Rise Of The Tomb Raider ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, הכל על Ultra . …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב ביתי, לשימוש מגוון: גלישה, מסמכים, מצגות, וכדומה במסגרת של שיעורי בית של הילדים, עריכה וארגון של תמונות ווידאו בקשות מיוחדות: -> מארז קטן אסתטי -> שקט יחסית -> חיבור רק דרך WIFI, מעדיף AC ואם יש 2 אנטנות עדיף. בנוסף למחשב מתכוון לקנות גם ציוד הקפי: מסך, מדפסת, מקלדת, עכבר עדיפות לקנות הכל ביחד בצורה מרוכזת. 1. מה התקציב המקסימאלי? למחשב בערך 3500ש"ח, מערכת ההפעלה לא כלולה בתקציב (תוספת). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעד לנצל, אבל שתהיה תועלת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תהיה תועלת משמעותית, אפשר גם להגדיל ב-500 2. …
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני זקוקה למפרט לרכישת מחשב לעריכת וידאו ותוכנות גרפיקה, ולשימוש ביתי, כולל מסך 22", ssd 24G, ספק כח... אם אפשר גם כולל עלויות. תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
ערב טוב היום קניתי מחשב של DELL http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=2&cat=18&subcat=720&prod=6448&page=1&psize=30 עכשיו המחשב מגיע עם 2 טרה HDD ואני רוצה להנות רק מהמהירות של SSD בשביל שמחשב יעלה מהר וירוץ חלק האם זה אפשרי להוסיף לדוגמא רק 60 GB של SSD על מנת להאיץ את המחשב או שזה מיותר? ייתכן שלא הבנתי את המשמעות של SSD במחשב כי מעולם לא היה לי אשמח שתסבירו לי את ההבדל. בנוסף אשמח לדעה על המחשב שקניתי אני מקבל אותו יום שני.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על מחשב מיני Intel NUC Kit Pentium N3700 BOXNUC5PPYH http://ksp.co.il/?uin=27974 בתור מחשב לסלון עם תוספת של זכרון 8 GB ודיסק קשיח 500GB והאם הוא מתאים לגלישה סרטים ומשחקים (לא כבדים מידי)? אם יש הצעות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. קודם כל אני לא רושם תקציב מכיוון שאני קונה את החלקים דרך מקום העבודה לכן המחירים שונים לגמרי. (סתם להערכה, כל מה שרשמתי פה יוצא בסביבות ה2400 ש״ח) בכל מקרה, אני חושב להשתדרג וזה המחשב שהרכבתי... חסר לי כמה דברים וגם חוות דעת שלכם. המחשב מיועד בעיקר לסטרימינג, עריכת וידיאו ותמונות... מעבד: i7-4790K Quad core CPU לוח אם - Gigabyte - GA-H97M-D3H זכרון: Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) כונן קשיח: Intel® SSD 535 Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, MLC) מבחינת ספק כוח, מארז וכרטיס מסך אני נשאר עם מה שיש לי כרגע... מה דעתכם על המפרט? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב נייד של דל כמו שכתוב בכותרת ובגלל שהמשלוח התעכב החברה שקניתי ממנה פיצתה אותי במעבד i7 במקום הi5 שעליו שילמתי. עם כמה שזה טוב ויפה בסופו של דבר קיבלתי מחשב בלי מקלדת מוארת וזה פיצ'ר שמאוד חשוב לי... לאחר קצת בדיקות ברשת הבנתי שניתן להחליף מקלדת למוארת אבל צריך להחליף גם את כל הפלסטיקה שמסביב... שאלתי היא כזאת, אם מישהו מכאן מכיר איזה חברה שמתעסקת בדברים כאלה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות נייד חדש.. עשיתי סקר שוק והגעתי לשני אופציות שנכנסות בתקציב ובדרישות, לכל אחד יתתרונות וחסרונות צריך המלצה בשביל הביטחון המחשבים: Asus ZenBook UX305FA-FB274H http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27267 Dell Inspiron 13 7000 7359-65008G5HITW1 http://ksp.co.il/?uin=29077 ההבדלים המהותיים: מעבד: אסוס: intel m דל: intel i7 6500 hdmi : אסוס - מיקרו דל- רגיל 1.4a מסך: אסוס: (QHD+ (3200 x 1800 (לא מגע) דל: (FHD (1920 x 1080 מגע דיסק: אסוס: SSD 512 דל: היברידי 500 סאטה + 8 ססד זמן סוללה: אסוס: 9-10 שעות דל: 4-5 שעות (לפי יצרן ומעט אנשים שאמרו לי) משקל: אסוס: 1.2 קג…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על נייד עבור שימושיים משרדיים - אופיס אינטרנט מיילים וכו' צריך שיהיה מהיר + נפח גדול בדיסק קשיח, ווינדוס 10 ומבחינת אחריות 3 שנים ואחריות עד בית הלקוח רציתי ללכת על דל אבל האחריות שלהם זה רק במעבדות בסוף ראיתי את שהמחשב הבא - https://www.pc365.co.il/product-6157-HP_Pavilion_15_ab211nj_P4A33EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אשמח לקבל דעה עליו אני יודע שאפשר להסתפק בפחות אבל אני רוצה מחשב שיהיה מהיר
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-