עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yossi555555,

שלום הנתונים שלי E5800 FOXCONN G41MXE ATI READON 4350 קירור למעבד DEEP COOL ALFHA 7 4GB RAM מארז COOLERMASTER 690II אני משחק במחשב הרבה והוא עובד נחמד על רזולוציות נמוכות ורציתי ביצועים קצת יותר טובים אסביר רקע לדברים הבנתי שהE5800 שלי לא כזה גרוע וראיתי חברה עם כרטיס מסך חזק שמשחקים איתו חבל על הזמן בחנות שאני קונה כל הזמן טוענים שצריך להחליף מעבד!! חוץ מזה אם אני משדרג חקים מסביב הם תמיד יוכלו להתאים קדימה לאיזה I7 בעתיד הרחוק ?? לא?? רציתי לשדרג קצת ולשאול בעצם מה יהווה שינוי ומה לא א. כרגע אין ביכולתי להחליף מעבד אז חשבתי להחליף כרטיס מסך כי שלי באמת פשוט לרמת ה400-500 שקל אם אוסיף עוד 4 GB RAM ל 8GB RAM זה יעזור ? הספק שלי גנרי פשוט ללא שם להחליף למשהו רצ…

2. Started by Leonidex,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת מחיר למפרט - מעבד: Intel i5 2500K קירור מעבד: Noctua NH-U9B לוח אם: Gigabyte Z68X-UD4-B3 זיכרון: 1666MHz 2x4GB G.Skill כרטיס מסך: Sapphire Radeon 6950 2GB SSD דיסק: Samsung SSD 840 120GB דיסק קשיח: WD Caviar Blue 512GB ספק: Seasonic 600W מארז: Thermaltake Mid Tower~ מסך: Samsung SyncMaster SA300 23 inch (אין לי טעם לשדרג את המחשב כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ומתכנן להחליף אותו בלפטופ.) תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אוקי בנסיבות כאלו או אחרות המחשב שאני אמור לקבל הוא המחשב הזה מפרט המחשב: המעבד החדש Intel Core 2 Duo P8400 2.26GHz חבילת זיכרון ע-נ-ק-י-ת ומהירה800MHZ 3072MB ניתן להרחיב עד 8G דיסק קשיח בנפח 320GB מסך מחשב רחב בגודל 15.4" מסוג WXGA High-Definition AG כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 9600M GT 512 יעודי זיכרון up to 1791MB צורב DVD RW תומך LightScribe - צריבה בלייזר ע"ג הדיסק תומך BlueTooth FireWire IEEE 1394 מצלמת אינטרנט + שלט רחוק HP קורא כרטיסים 5 ב- 1 מערכת הפעלה Win Vista Home Premium אבטחה מתקדמת - קורא טביעות אצבע קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי)http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...1-3819767.html מחיר 6500 שימושים: משחקים כבדים ועכשיו לשאלה? ידוע הדג…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by lddz,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 בערך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גלישה באינטרנט אופיס נטפליקס וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קרוב לחדר שינה אז אם אפשר שקט יותר אחלה אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות וכו' - אם יש אופציה למארז קטן יחסית גם טוב 7. האם האם יש צו…

5. Started by asa_s1,

1. מה התקציב המקסימאלי: עד 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לא לחסוך מעוניין במחשב טוב אך מעדיף לא יקר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: מומלץ שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): בעיקר גלישה באינטרנט, ועבודה עם אופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): סטנדרטי "22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: אפשר (מחליף מחשב ישן מאד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מעוניין במחשב בלבד, לא זקוק לציוקג הקיפי. 5. עד כ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Tamir Gefen,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף. מתאפשרת חריגה סבירה. אני יודע שזה מופיע בעוד סעיף למטה. אבל התקציב כולל מחשב + מסך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. לא hardcore gamer, אבל רוצה את האופציה לשחק בכל דבר שיוצא בעתיד הקרוב וכמה שנים בלי להתעסק בצורך לשדרג את המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD אחד שאקח מהמחשב הקודם שמת, אבל ממה שזוכר הוא לא גדול במי…

7. Started by offer24,

שלום.מישהו יכול לומר מה ההבדל בין HP 6186 לHP 6282?.. המפרטים זהים לחלוטין חוץ ממערכת ההפעלה.למה קיימים 2 דגמים באותה חברה בעלי מפרט זהה.האם יש בעיה כלשהי עם ה6186,שהיו צריכים להוציא דגם משופר? 6186: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473132 6282: http://zap.co.il/model.asp?model_id=521134 רציתי לקנות את ה6186 ועכשיו אני קצת חושש.מישהו יכול לעזור?תודה.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  8. היי, אני מתכנן לקנות שני מחשבים, אחד לעבודות פיתוח כבדות, שתקציבו 3500 ש"ח והשני לעבודות פיתוח קלות, שתקציבו 2500 ש"ח. פרטים שרלוונטיים לשניהם: 1. עדיפות למעבדי אינטל. 2. שקטים. הם לא צריכים להיות יפים או אלגנטיים, אז ניתן להתפשר בקלות על מארז מכוער כמו הלילה, אבל שיהיה שקט! 3. לא מתוכנן OC 4. לא צריכים ציוד הקפי או מסך. 5. ישמשו גם לצפייה בסרטים. 6. בשניהם צריך צורב DVD, דיסק קשיח של 320 ג"ב וזכרון של 2 ג"ב. 7. המחשב ה"כבד" צריך לדעת לתמוך בשני מסכים במקביל וחיבור לטלוויזיה. ה"קל" רק צריך יציאה למסך. 8. בשניהם אפשר לחרוג ב - 200 ש"ח, אבל עדיף שלא... המפרטים שיש לי נכון לעכשיו: א. המפרט למחשב ה"כבד": Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 690.00 Computer Inte…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. שלום חברים חבר מתחיל ללמוד הנדסת מכונות וזקוק ללפטופ שיוכל להתמודד בקלות עם אתגרי SolidWorks. בנוסף הוא גיימר, לכן חשוב כרטיס מסך טוב, וכמובן מסך 15 אינצ'. לגבי משקל, גבול עליון של ~2 עד 2.5 קילו. לא משנה מסך מגע\מט,מבריק. כמובן שעדיף סוללה כמה שיותר טובה, אבל זה לא פקטור מכריע. ההבדל בין הארדיסק 5400 ל7200 באמת מורגש? עוד דבר, הלפטופ אמור לכלול גם מערכת הפעלה. http://ksp.co.il/?uin=24442 Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?uin=21689 Lenovo IdeaPad Y510P http://ksp.co.il/?uin=24023 Lenovo IdeaPad Y50-70 אשמח לקבל המלצות\הערות\הארות

10. Started by chmmr,

אני צריך לקנות מחשב מלא ללא מסך להורים שלי שיהיה מחשב שני עם שימושים מאוד בסיסים כמו אינטרנט / office . המחשב צריך להיות חדש ומחיר נמוך. באתר של KSP ראיתי חמישה מחשבים מלאים שהתאימו לתיאור הזה (המפרטים זההים פרט ללוח אם ומעבד) : כולם עם DDR 400 256MB 400MHz V-DATA CL2.5 ועם Hitachi Deskstar 80GB. 1. 1295 ¤ Sempron 2800+ (S-754) ASUS K8V-MX s754, K8M800, SATA, VGA 2. 1350 ¤ Sempron 3000+ (S-754) ASUS K8V-MX s754, K8M800, SATA, VGA 3. 1240 ¤ Celeron 2.67 Ghz 533FSB S-775 64 Bit ASROCK 775VM800, VIA, AGP, SATA 4. 1280 ¤ Celeron 2.93 Ghz 533FSB S-775 64 Bit ABIT SG-80 (661FX) LGA775, AGP, VGA, SATA 5. 1370 ¤ Celeron 3.06 Ghz 533FSB S-775 64 Bit ABIT SG-80 (661FX) LGA775,…

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  11. 1. לאחר בדיקה בשבועות האחרונים שמתי לב כי לניידי HP יש מפרט עשיר יותר מל- DELL או LENOVO המקבילים כגון: מעבד P8400ולא T5XXX, דיסק 320 ולא 250 (בדל) או 160 (לנובו דגם מקביל), זיכרון 3MB ולא 2MB (כמו בדל סטודיו המקביל), מערכת הפעלה ויסטה לעומת דל ללא מערכת הפעלה כלל ועוד מספר הבדלים קטנים. אז נכון שהאחריות של HP הינה לשנתיים ובדל לשלוש שנים, אולם המחיר של HP מהדגמים שציינתי בנושא קצת יותר נמוך מהדל המקבילים (שלא נדבר על מחיר של דל XPS מקביל). אם כך, האם אני צודק בבידקותי שה- HP שציינתי בנושא עדיפים כי משיטוט בפורום זה לא מצאתי יותר מדי התלהבות מהם? האם אני טועה?מה אתם חושבים? 2. אם אכן אתם ממליצים על ה-HP, ההבדל היחיד שמצאתי (אתר HP ישראל ואתרי דילרים) בין ה- 1179 לבין ה- 1…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by BoRiS.K,

בבקשה תעזרו לי ובדרך אם אפשר להסביר האם עדיף מעבד עם 4 ליבות או לא!!! אם כן אז מחשב עם 4 ליבות תודה!!!

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד חדש וקל משקל בגודל של 13-14 אינץ. ראיתי Dell insporion 13-14 7000 lenvo flex 2 מה העדיפות בין שני החברות והסדרות? תודה לכל העוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - ראיתי שאפשר למצוא גם Lenvo yoga 2 באזור המחיר המדובר. אשמח לשמוע גם עליו

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by cold fire,

יש לי נייד 6400 של דאל לכל הניידים יש הרד דיסק אחד אבל ראיתי לפני מספר ימים נייד אם שני הרד דיסקים צריך בשביל זה כבל מיוחד? ואם אפשר להוסיף אותו לנייד שלי או שזה נייד מיוחד? לא הייתי בטוח לאיזה פורום השאלה שלי קשורה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, אני מחפש מחשב חדש לאחרונה, נתקלתי במחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1557-720-ati.htm והוא נראה לי ממש אחלה הצרכים שלי הם העיקר משרדיים אבל משרדיים כבדים... הרבה תוכנות במקביל ותוכנות כבדות סטייל פוטושופ אני צריך שהמחשב יהיה מסוגל להריץ הכל ולעבוד חלק. אני גם מעוניין להריץ משחקים דיי חדשים שיוצאים לשוק היום, לדוגמא Starcraft2 אתם חושבים שהמחשב הזה יהיה מסוגל להריץ משחקים כאלו? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  16. אני מחפש מפרט למחשב מבוסס אינטל במסגרת התקציב 3000 ש"ח שימושים עיקריים: גלישה באינטרנט, סרטים, ויז'ואל סטודיו וקצת משחקים אפשר לחסוך בכרטיס מסך, הסטנדרטי בתחום יספיק לי, וגם בלוח אם אפשר לחסוך, כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג תודה מראש

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. שלום תותחים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לעיצוב תוכנות כמו פוטשופ , אילוסטרייטור ובעתיד עוד, התקציב יגיע עד 5,000 ש"ח ( שכמובן עדיפות ליותר זול) הדרישות שלי שיהיו קל כמה שיותר קל פחות מ 2 קילו בבקשה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  18. Started by jorylit,

עוד חודשיים שלוש אני קונה מחשב חדש, תלוי במשכורת שלי, בינתיים אני בונה כל מיני מפרטים להנאתי, הנה אחד צהם: תקציב של 8000-9000 מחשב למשחקים כבדים Corsair TWINX 1024 PC3200LL PRO LED 2*512MB DDR 400 2,610 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,110 ש"ח ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,399 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan !!! 240 ש"ח Raidmax Samurai 908 Gaming Case Blue No PSU 690 ש"ח HEC 475VD-T 2 fan 355 ש"ח Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III 1,266 ש"ח סה"כ 8,128 ש"ח בבקשה רק חוות דעת מקצועית ובוגרת. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אנשים, אני עוזר לחבר לבנות מפרט למחשב למטרת מוזיקה וכל מה שקשור בתחום המוזיקה וקצת למשחקים , אשמח לקבל פה הצעות למפרטים עד 6000 שח אם אתם מצליחים עם מסך מה טוב , אם לא אפשר גם בלי תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by starline,

שלום, אשמח לשדרג את המחשב שלי, הוא נקנה בעבר למטרות גיימינג וכיום הוא לא מספיק חזק. המפרט הוא: *intel core i5 760 socket 1156 8mb 95w 2.8ghz tray *gigabyte ga-p55a-ud3 p55 chipset *transcend 4gb kit ddr3 1333mhz *sapphire ati radeon 5850 toxic 2gb gddr5 *קירור: scythe mugen 2 rev b האם ישנה אפשרות לשדרג מעבד ללא לוח אם? במידה ולא הזיכרונות האלו יתאימו ללוח אם החדש בתוספת זכרונות חדשים? התקציב כרגע לא מוגדר, אני רוצה לשדרג את מה שצריך במינימום כסף (חייל), אשמח אם תעזרו לי להגיע לתוצאה איכותית וכמה שיותר זולה.. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. התקציב הוא 2000-2500, מעדיף לרדת כמה שיותר. ציוד היקפי כבר יש לי. המחשב ישמש בעיקר עבודה משרדית, אופציה למטלב פה ושם, סרטי HD ובעתיד NAS (כשמחירי ה-HD יירדו). המארז צריך להתאים להרחבה העתידית. כרטיס מסך על לוח האם מספיק, אבל חשוב שיהיה אופציה לשדרג זכרון, כמות HD ואולי RAID בעתיד. רעש חשוב בצורה בינונית. רצוי שקט, אבל לא קריטי. אין לי העדפה לגבי אינטל / AMD... חובה חנויות באזור נתניה (tms, ksp, ivory, ...). בניתי את זה: מעבד: AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪456 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪17 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪399 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + …

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב של כ 5000 שקל, לא בטוח אם הוא יקנה במזומן או לא. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הוא לא צריך כונני CD למיניהם, לא דיסק קשיח והוא יסתפק בכרטיס קול מובנה. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה …

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  23. שלום אשמח אם תמליצו לי על נטבוק עד 1300 שקל (מקסימום חריגה ל1400 אם זה באמת שווה את זה) הנטבוק ישמש כ"מחשב בית ספר" לרוב, אבל אני מתאר לעצמי שיהיו גם צפיות בסרטים פה ושם (לא FULL HD) יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים כלשהם (GTA 3\S.A נניח) זמן סוללה ונפח כונן- כל המרבה הרי זה משובח לגבי משקל- ההפך הוא הנכון (המחשב מיועד לבחורה) ואם בבחורות עסקנו אז יהיה נחמד אם המחשב יהיה מעוצב בצורה כלשהיא ולא גוש פלסטיק משעמם (אופציאונאלי, פחות חשוב מהביצועים) אין דרישה לחיבורים מיוחדים (וכמו שראיתי גם אין ממש היצע בטווח המחירים הנ"ל) האבל היחיד שלי מכל זה- המחשב צריך ליהיות ניתן לקנייה בסניף פיזי של חנות באזור המרכז. שמתי את עיני על הAsus Eee PC X101H N570 באייבוירי (1390 ש…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  24. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. תראו יש לי מפרט שאני דיי סגור עליו.. הבעיה היחידה היא שיש בו 320 ג'יגה בהארד דיסק ואני הייתי רוצה שיהיה 500 גי'גה! אני מאוד מאוד מאודד לא רוצה לעבור את התקציב של ה4000 שקל! הייתי רוצה שתעזרו לי ותגידו לי איפה כדאי לי לצמצם (להוזיל ) בכדי להעלות את ההארד דיסק ל500 ג'יגה.. חשוב לציין שבנוגע לכרטיס גרפי,לא הייתי רוצה לשנות אותו!!! שישאר אותו כרטיס עם 512BIT לזיכרון!! - פרט שמאוד חשוב לי.. תודה לכל העוזרים..זה המפרט שלי בנתיים: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe צורב Samsung SH-S22…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.