ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אז חשבתי וחשבתי והנה המפרט שהגעתי אליו (בזכותכם כמובן) מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪452 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 TI 1GB GDDR5 SUPER OVE…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מפרט I5, סביב ה-4500 שקלים. המחשב הולך להיות למשחקים ואינו צריך לכלול מארז (כרגע קיים P182), הארדיסקים, וצורב. לעניות דעתי ספק הליברטי 400W שברשותי לא יחזיק מערכת כזאת (הכיוון הוא לכרטיס 5850) לכן כנראה צריך ספק. אשמח לעזרתם. לא מתוכנן OC מיוחד (אולי לכרטיס כן).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי חיפושים רבים של מחשב שיתאים לעבודה והביצועים הגעתי למחשב הנ"ל... http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אשמח לקבל חוו"דים ביקורות - ביצועים , עמידות (שניהם חשובים ביותר) , אחריות עדיפות ל3 שנים אם יש המלצות למשהו דומה אז.. יתקבל בברכה שימוש עיקרי - ניגון מוסיקה(DJׂ) , סרטים , אינטרנט , מסך 15+ ממ תקציב דל יחסית - 3400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים כבר וחשבתי שאולי הגיע כבר הזמן לשדרג אותו.. יש ברשותי כ 2000 עד 3000 שקל אשר אותם אני מייעד לשדרוג חשבתי לכיוון של מעבד כפול ליבה חדש אשר מתאים ללוח אם שלי DFI LP וגם כרטיס מסך חדש 7900gs האם באמת יש צורך בשדרוג ? או שיש לחכות? יש עוד חלק שצריך להחליף בכסף הזה אני גם רוצה להכניס עכבר חדש mx518 ואת הקיט M5 של TT הכולל משאבה של 500ליטר לקירור וגם פאנל. שניהם ביחד יוצאים 600 שקל בערך.. ככה שנשאר בסביבות ה 2000 למעבד והכ.מסך... אודה לכם מראש אם תגיבו לי ותסבירו אם השדרוג כדאי ואם החלקים שבחרתי מספיק טובים ונותנם מקסימום תמורה... כמו כן הם יעברו אוברקלוק אז גם אם הם מומלצים לכך? אם ישנם חלקים יותר טובים או כדאיים במסגרת התקציב אנא ממכם תציאו. שוב תודה רב…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב במתנה לאחי, התקציב הוא עד 2800 ש"ח (עם חריגה ל-3000 ש"ח במקרה הצורך) השימושים הם בעיקר משרדיים וגיימינג לילדים שלו שהם בני 10 כרגע והתחילו לגלות את עולם הגיימינג. לאחר צמצום הגעתי לדגמים הללו: http://ksp.co.il/?uin=22039 http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 http://ksp.co.il/?uin=21245 ההתלבטות העיקרית היא בין שלושת הדגמים הראשונים. ראיתי שבסה"כ המאיצים הגרפים הם באותה הרמה ולכן רציתי לדעת על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך שלי תומך בDP אך מחובר בDVI מה ארוויח אם אחבר אותו בDP?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
תמיד מדברים על כאלו דברים אבל האם באמת יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6,200 ש"ח, מתאפשרת חריגה של עד כ-1000 ש"ח לקניית מסך, ועוד כ-400 ש"ח לקניית מקלדת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, ברצוני להריץ משחקים כבדים (כמו warzone) באיכות ultra. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת (מכנית) ומסך (מינימום 144hz). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם כדאי לקנות מחשב נייד עם מעבד AMD אם אני רוצה לחסוך בכסף ולא לוותר על ביצועים? הבנתי גם שכרטיסי המסך שבאים איתם הם מחברת NVIDIA והם יותר טובים מאלו של אינטל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זקוק להמלצתכם, שימוש : גלישה, אופיס, מדיה ברמת סרטים ומוזיקה. גודל מסך : 15.6 / 15.4 גודל הרדיסק: 250 -320 אין צורך בכרטיס גרפי שאינו אונבורד. זכרון ראם: 2-3 יציאת HDMI בלוטות צורב DVD סטנדרטי WIFI - 802.11 - חשוב שתהיה תמיכה בתקן N , לא רק G אורך חיי סוללה סטנדרטי אין העדפה ספציפית לחברה , יש העדפה ספציפית לאמינות מוצר. ההורים גרים באיזור נתניה, יהיה נחמד אם החנות ואחראיות תנתן באיזור.(לא מחייב) תקציב ~ 3000 ש"ח תודה על עזרתכם, דן.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך זה תמיד טוב אבל גם ניצול של כל התקציב זה בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואולי קצת עריכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 1680X1050 אבל כנראה שאקנה אחד גדול יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש ובגדול החלטתי ללכת על המחשב מהמפרט המומלץ. יש לי רק כמה שאלות/דגשים. הנה המפרט שבניתי בחנות (על סמך המפרט מהאתר): Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪927 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 ASROCK H67M B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪467 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2946 OCZ 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 Reaper HPC Edition, יחידות 1 ₪261 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2983 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪277 http://www.rsm.co.il…
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט למחשב: 1. תקציב המקסימלי: 2500 2. מחשב עבור עיצוב גרפי המסוגל להפעיל את כל התוכנות החדשות כגון DREAMWEAVER וכו' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. דרוש כל הרכיבים 5. כדאי כמה שיותר שקט 6. לא מתוכנן אוברקלוקינג 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. אין חנות מועדפת תודה רבה על ההיענות....
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
רכשתי נייד עם המפרט הבא: Processor: 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Video Card: NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics with Optimus Memory: 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory Battery: 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery LCD: 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam 1. ככול הנראה למחשב יש 2 כרטיסי מסך אחד של NVIDIA והשני של INTEL זה של INTEL מוגדר ככל הנראה ככרטיס הראשי. כאשר אני משתמש בתוכנות גרפיות קלות כמו SKETCHUP הביצועים ממש לא "מעוררים השתאות" בלשון המעטה. מה אפשר לעשות בנידון? 2. לכמה זמן בטרייה כזו צריכה להספיק בין הטענה להטענה [אינטרנט+מוזיקה] בשימוש רגוע [ המסך 17 אינטש
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני משתמש במחשב נייד מהדגם הנ"ל (למפרט מדוייק - http://www.samsung.com/us/business/computing/tablet-pcs/XE700T1C-A03US). לצערי ישנו סדק די רציני במסך, שאמנם מאפשר להשתמש בו כרגיל (אפילו במגע), אבל בכל זאת מפריע לעבודה התקינה שכן הסדק פרוס על גבי כל המסך. חיון מחשבים, שבידם האחריות, מטרטרים אותי כבר שבועיים (זה כבר לנושא אחר.....) והיום קיבלתי הצעת מחיר להחלפת המסך - 2500 ש"ח!!! כעוס וחדור מטרה, ניסיתי לבדוק מה העלות של מסך כזה באינטרנט - ולהפתעתי גיליתי מספר אתרים שמציעים מסכים חילופיים, במחירים שבסביבות ה-80$. גם עם מכס והתקנה במעבדה, אוכל לבצע את התיקון בחצי מחיר... וכאן נכנסת עזרתכם לתמונה - הבעיה בכל המסכים החלופיים שמצאתי, היא שמדובר במסכים המיועדים …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב לחבר , שימושיי אינטרנט אולי וורד וכו צריך משהו יציב שיחזיק הרבה זמן
-
- 13 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה מפרט מחשב רק משחקים שיעלו אליו כל המשחקים הכי חזקים שיש היום עד 5.5 אלף תודה
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪612 לוח אם: Gigabyte GA-970A-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪483 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 600W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪599 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select DDR3 1333Mhz 1.5V CL9 - בקניית מחשב חדש כמות: 2 - מחיר: ₪183 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪799 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪288 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪95 סה"כ: ₪3242 מתחרים בכל הצעה בפורומים…
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום כולם אני קונה מחשב בעיקר ללימודים: מסמכים/מצגות, אינטרנט- שימוש שוטף, מסנג'ר וכו', תוכנות מתמטיקה כגון mathlab, הורדה והאזנה למוסיקה, הורדה וצפייה בסרטים/סדרות. משחקים- אולי פה ושם, בטח לא משהו רציני. אשמח לשמוע מה דעתכם על מחשב פנטיום D הבא, ובעיקר על השדרוגים ההצעה הבסיסית: מארז עם usb קדמי/אחורי לוח אם MSI מעבד אינטל פנטיום D ליבה כפולה PD925 3.0GHZ 4MB זיכרון DDR || 512MB 667MHZ כרטיס מסך PCI-Express נפרד מלוח האם: GEFORCE 7100 GS 128MB UPTO 512 MB דיסק קשיח80GB SATA || 7200 RPM 8MB צורב LG H22/12 DVDRWX18 DLAYER כרטיס רשת 10/100 כרטיס קול 8 ערוצים (7.1) מסך "17 דק LG 1719S/SAMSUNG 740N LCD רמקולים, מקלדת ועכבר - סטנדרטיים 3 שנות אחריות למחשב ואחריות לכל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי כאן באתר את המדריך ודברים שצריך לדעת , רציתי לדעת אולי יש כאן אנשים עם נסיון , המחשב בעיקרון יוצא 2400 דולר , דרך איביי , יש לי שני אפשריות שהמחיר דיי משמעותי בינהם אני לא יודע כמה זה גורם מכריע .. אבל יש משלוח כזה UPS Worldwide Saver שהוא יקר משמעותית כמעט 300 דולר ויש את זה שהוא זול ביותר 90 דולר כן כמו שאמרתי משמעותי ..., מישהו יכל לעשות לי חישוב בערך כמה מעמ אני יצטרך לשלם על 2700 דולר ? , 2700 יצא עם המשלוח של ups יחד זה מסתכם כה 10189.8 שח , שהמחשב יגיע בערך .. כמה מעמ מוסיפים לסכום שכזה . והעם מצדיק לשלם לה ups ? ממה שהספקתי לקרוא כן.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
Acer Aspire AS7741G-6426 אני חושב שמצאתי את המחשב המושלם בשבילי שנותן הרבה ביחס למחיר וייתן לי אפשרות לגיימינג לא כבד במיוחד מי יכול לתת לי ביקורת עליו?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות... מטרת המחשב עבור סרטים,אופיס אינטנרנט ומשחקים בסגנון call of duty modern warfare 2 ברשותי מסך 19' אין צורך גם בצורב וציוד היקפי כלשהו חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ברמה סבירה(אפשר לישון בלילה שהוא דולק ) בניתי לי מפרט ויש לי מספר התלבטויות: א) לגבי המארז אני מתלבט בין הAntec Three Hundred לCOOLMASTER CM590 מה יותר מומלץ מבניהם והאם הם שקטים ברמה סבירה? ב)כרטיס מסךPowerColor ATI Radeon 4850האם שווה להוסיף עוד טיפה ולקחת את הnVIDIA GeForce GTS 250 ? ג) אני לא בטוח שהזיכרון שלקחתי -A-Data 2GB Single Stick (אני אישית לא מכיר את החברה) יספיק לי או כדאי להוסיף 300 ש"ח עבור A-Data 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9…
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מת אתמול ואני צריכה לקנות מחשב נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים (עד 3500 בערך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חישובים סטטיסטיים, למידת מכונה, בזמן האחרון קצת רשתות נוירונים (יהיה נחמד עם יהיה GPU שאפשר להשתמש בו אבל לא חובה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD של 1T עם חיבור SATA, שאני מעדיפה להכ…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
המפרט שאני רוצה הוא למשחקים לא כבדים במיוחד,ככה פיפא NFS,בקטנה, חשבתי על מפרט עם מעבד E2180 של אינטל ולעשות לו OC,וככה יהיה לי מעבד טוב,אבל מצד שני יש את AMD,האם מפרט לOC עם מעבד 2180 יחזיק לי להרבה זמן או שעדיף לקחת AMD לטווח ארוך ?
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי ,אני חושב על לקנות בטרייה למחשב הנייד שלי עם סוללה שתחזיק מעמד יותר זמן, אם אפשר שמישהו ישלח לי לינק לסוללה שתשרוד הכי הרבה זמן פועלת למחשב הנייד?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-